22-05-2010, 11:44 PM
Sincer cand am citit prima data am avut un deja vu si acum stiu si de ce....Iarta-ma , draga mea dar ceea ce ai scris tu aici e copiat pur , absolut pur, in primul rand faza cu profesoara si cu lectia de acum doua saptamani, apoi faza cu cearta intre profa si eleva, in al doilea rand dialogul, actiunea, hellloooo.....apoi urmeaza faza cu fratele si prietenul tocilar, si cu pritena cea mai buna a cristinei...inca o data helllooo, oo da si pe fratele Cristinei tot Cezar il chema. OO si sa nu ami spun ca fata adora cantatul( ai inlocuit aici dansul cu cantatull...) Si sa nu zic ca prietena Cristinei era chiar iubita lu Cezar...o si sa nu spun de marirea notelor:))si de concurs, si de liceu....sincer mai dat gata, de fapt nu.
SI iarta-ma ca sunt asa sarcastica, dar chiar ma irita cand citesc asemenea falsuri, frate, nu se puteai gasi o idee originala?
A da, si ca sa fiu mai directa, ai copiat totul dupa ficul "Dansul dragostei" scris de Kida....si daca nu ma crezi, ia reciteste din nou primul capitol la acel fic;)
SI iarta-ma ca sunt asa sarcastica, dar chiar ma irita cand citesc asemenea falsuri, frate, nu se puteai gasi o idee originala?
A da, si ca sa fiu mai directa, ai copiat totul dupa ficul "Dansul dragostei" scris de Kida....si daca nu ma crezi, ia reciteste din nou primul capitol la acel fic;)
![[Imagine: innocentlovesig.png]](http://img98.imageshack.us/img98/6447/innocentlovesig.png)
"Only I know your pain…
Your uncertainty…
Your loneliness…
If only we could be toghether forever.
I’ll say it as many times as you wish.
I will not betray you!"
Your uncertainty…
Your loneliness…
If only we could be toghether forever.
I’ll say it as many times as you wish.
I will not betray you!"
— Luka Crosszeria