Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Ganduri...

#1
Deci m-am gandit sa pun acesta mica lucrare aici pentru a afla parerea celorlalti. Sper sa va placa... ^^

Ganduri...

Vantul bate si duce cu el toate amintirile mele. O lacrima-mi mai cade pe obrazul palid, apoi se pierde in neant, lasand in urma ei doar durere si suferinta. Sunt singura acum si nimeni nu imi mai poate alina durerea ce o poarta sufletul meu zdrentuit.

"Imi doresc", acest verb nu mai are nicio semnificatie acum. Totul in jurul meu este scrum si asa va ramane pe veci. Sau asa cred. Poate va fi o persoana ce va reusi sa imi recladeasca lumea si sa imi dea aripi sa zbor. Traiesc, sper si lupt. Un amalgam de sentimente imi obosesc mintea, dar continui sa merg, indiferent de drumul pe care il strabat.

Ne cladim niste principii, care se destrama cand ne asteptam mai putin, dar totusi continuam sa zambim. Acelasi lucru il fac si eu. Inghit in sec, merg mai departe si zambesc cu toata puterea. Suntem obisnuti sa hotaram viitorul altora, sa ne jucam cu sentimentele oamenilor. Stop! Pana aici! Ma intreb, cine ne da dreptul sa facem asta? Nu suntem vreun Zeu ori vreun Dumnezeu ca sa facem ce vrem.

Suntem toti o apa si un pamant, un vas imperfect al Creatorului. Sau poate am fost odata perfecti, dar lacomia, vanitatea si invidia ne-au remodelat, exact cum lutul se modeleaza in mainile pricepute ale unui artist.

Ne nastem, traim, apoi murim. Pamantul isi cere plata si toti ajungem acolo. Si cu ce scop? Pentru a indura greutati, a cunoaste fericirea si apoi? Apoi totul e istorie, un vid intunecat si nul pe care nu-l putem strabate...
[Imagine: tumblr_m5081nasq41qi2adeo1_r1_500.gif]
Love? No, I prefer vodka <3

#2
E simpla, fara greseli, insa as fi preferat sa pui diacritice si sa scrii normal. Sentimentele nu se relateaza concret, doar povestesti despre ce inseamna viata. Chiar daca asta ai vrea sa povestesti, poti sa descrii mai bine si sa ne faci sa ne punem acelasi intrebari cu aceasi intesitate si sa simtit acelasi sentimente. Nu mai continui, deja am vorbit prea mult. ^^
"Forgive you? Why? It's not like I'm mad or anything. You were the one who got angry; just like you said, I was being too nosy. I've always been like that, not knowing my boundaries. I'm the type who'll water a plant til it drowns."
- Yokozawa Takafumi no Baai, vol. 2

#3
L-am citit pe blogu tău, da' nici acolo nu ţi-am lăsat cu coment - ruşine mie - (sau poate da? O.o ), aşa că o fac aici.
Ei bine, ca toate celelalte one-shouturi ale tale, mi-a dat un fior. Scrii prea profund şi prea elegant, ţi-am mai zis asta. De ce faci totul perfect? O.o Just joking, draga mea soră. Ei bine, citatul meu favorit e 'Suntem toti o apa si un pamant, un vas imperfect al Creatorului. Sau poate am fost odata perfecti, dar lacomia, vanitatea si invidia ne-au remodelat, exact cum lutul se modeleaza in mainile pricepute ale unui artist.' Ştiu că nu ţi-am mai zis asta xD, dar o fac acum.
Nu cred că ai avut greşeli de exprimare şi de ortografie, nici nu m-a mai interesat. Sis, I love this one. ;)

[Imagine: MANOWAR.jpg]
Brothers everywhere
raise your hands into the air
we're warriors, warriors of the World !

#4
Hmm ;>.
Eu aici [ la datorie :)) ] :-".
Titlul e ales bine, chiar are legătură cu conţinutul. Ai delimitat foarte bine paragrafele şi a fost mai uşor de citit. Dacă lăsai textul unit, ar fi fost obositor pentru ochi. Totuşi, aş vrea să modifici scrisul, să-l pui pe cel normal.
Descrierea este minunată; e partea mea preferată [ deşi dialog nu ai şi naraţiunea idem xD ]
Citat: Traiesc, sper si lupt. Un amalgam de sentimente imi obosesc mintea, dar continui sa merg, indiferent de drumul pe care il strabat.

Ne cladim niste principii, care se destrama cand ne asteptam mai putin, dar totusi continuam sa zambim. Acelasi lucru il fac si eu. Inghit in sec, merg mai departe si zambesc cu toata puterea.


Iubesc partea asta; mă regăsesc pe acolo. [ : ( ]
Ar fi trebuit să pui şi diacritice xD.

Cam atât aş avea de spus <3. Te pricepi la scris, deci dăi bătaie :]].
Succes şi inspiraţie multă. [ să mă anunţi şi pe mine dacă mai pui vreun one-shot ] >:D<

Snow' a fost aici ;;].
[center][Imagine: 2isxfr.jpg][/center]
Mulţumesc, Abbeh. Ly <3.

[center][Imagine: lh4lc.gif][/center]

#5
Deci ...am promis ca iti voi lasa comm imediat ce ma trezesc azi.
Asta fac pentru ca sunt fata serioasa si ma tin de cuvant.Inca nu vad bine de somn, dar gandirea mea e destul de buna pentru a spune ce are de spus.
Sa trecem la subiectul principal.
Deci ador mica ta "compunere".Imi place ca spui lucrurilor pe nume in metoda ta.Nu sunt in masura sa iti critic greselile sau chestiile de genu.Eu nu fac asa ceva nimanui.Mie imi place sa scot in evidenta partea buna a omului, iar romantismul,tragedia ce ti-au iesit acolo, ma fac sa cred ca nu exista D-zeu.
Imi place foarte mult ce ai scris mai sus, imi place cum ti-ai exprimat gandurile si sper sa continui tot asa.
Multa bafta la scris, promit sa nu te dezamagesc cu Ficu meu si promit sa fiu deacu prima ce iti va lasa com cand mai scri ceva:D
Abia astept sa iti vad urmatoarea opera:D
Pupici multi si spor la scris in continuare:D
Love Fiction And Anime
Love My Friend's

Copilu' Tembel xDD

Virusel

Dragonz Eyez

Dya xD





Subiecte de discuție similare...
Subiect: Autor Răspunsuri: Vizite: Ultimul răspuns
  Ganduri. Unix 0 2.214 10-06-2012, 09:49 AM
Ultimul răspuns: Unix
  Ganduri.. Gabi Miau 0 1.605 02-04-2012, 10:03 AM
Ultimul răspuns: Gabi Miau
  Ciudate si imprastiate ganduri Evvie. 3 2.865 21-02-2012, 07:39 PM
Ultimul răspuns: Alisha
  Sentimente si ganduri yaoi maniac 0 2.186 22-06-2011, 02:36 PM
Ultimul răspuns: yaoi maniac
  Ganduri Nico Robin 4 3.783 16-06-2010, 04:57 PM
Ultimul răspuns: Aly
  Ganduri la miezul noptii aleee 5 3.327 24-05-2010, 02:10 PM
Ultimul răspuns: Jasmine
  Ganduri Arzatoare [yaoi] Sol 19 11.397 10-02-2010, 09:31 PM
Ultimul răspuns: -myuu-


Utilizatori care citesc acest subiect:
1 Vizitator(i)