-UNDEEEE?????? Omule tu glumesti? Cred ca te-ai lovita prea tare la cap, cand ai cazut.a zis Naruto nervos.
-Nu glumesc cu chesti dinastea Naruto!!! A tipat Sasuke nervos
-Gata, incetati sa va mai certati, Naruto nu vrei sa iesi afara sa te aerisesti? Vad ca te-ai incins umpic. A zis Hinata scoasa din sarite.
-Bine, bine, a zis Naruto nervos.
-Gata, spunemi ce sa intamplat? La intrebat Hinata
Sasuke a inceput sa ii povesteasca Hinatei ce se intamplase cu o seara inainte. Nu credea ca se va ajunge vreodata la asta. Eu am trecut prin multe si Hinata stie prin cate. I-am povestit toata viata mea.
-Dar nu are logica, Orochimaru a fost cel care i-a distrus familia. De c ear vrea sa se duca la el acum? A intrbat Hinata.
-Pentru simplul motiv, pentru care a plecat si Sasuke, vrea mai multa putere, a zis Naruto intrand in casa.
-Poate ai dreptate, trebuie sa ii anuntam si pe ceilalti. a zis Sasuke
-Ii vom chema pe toti in curtea academiei. A zis Hinata horatata
-Bine.
Intre timp in cealalta pare a padurii, eu discutam cu Orochimaru.
-Te voi ierta pentru ca mi-ai distrus familia, in shimbul puterii, am zis eu serioasa.
-HA HA HA, crezi ca trebuie sa fiu iertat de o pustoaica nesimnicativa? Iti voi da putere doar pentru ca ai tupeu. Kabuto duo in camera ei si dai haine.
-Daca nu te superi mi le-am adus pe ale mele.
-Nu ma supar, deocamdata vei sta in camera ta, maine vei vedea ce inseamna cu adevarat puterea. Mi-a zis Orochimaru. Din hanoracul meu si-a scos capul Kira si a inceput sa il maraie pe Orochimaru.
-Ea este Kira, este un cadou de la Akamaru. Va sta si ea cu mine.
-Akamaru zici a? Cum a putut face asta? Sa isi dea propria fiica uneia ca tine.
-Ia vezi cum vorbesti!! Sau….
-Sau ce? Daca vei pleca nu vei fi o mare pierdere.
Am tacut si am plecat dupa Kabuto. Intr-un fel era speriat de mine, si mai ales era ingrijorat din pricina “stapanului” sau. La felu cum vobisem eu cu el, avea si motive. Ma condus pana la o camera micuta, era luminata slab de niste lumanari, avea un pat, o masa si un scaun.
-Eu sunt singura “eleva”?
-Da, nu mai este nimeni, mai bine te-ai odihni maine incepi antrenamentele si te avertizez, cum i-a facut lui Sasuke asa iti va face si tie. Noapte buna.
“Noapte buna? Dar este abia 12, asta a ramas in urma cu ceasu sau ce?”
<Intreabal, ia vezi ce zice?>
“Ce chestier ai invatat sa bagi si tu lumea in seama, pe unde ai fost?”
<Paii….in vacant.He he, ai avut nevoie de mine?>
“Nu chiar, doar am intrebat.”
-Off…..Kira, am ajuns sa ii cer ajutorul lui Orochimaru. Mai bine as manca ceva, mi sa facut foame de la atat mers, tie nu?
-Ham.
Intre timp in satul ascuns in Frunze, in curtea academiei era multa lume. Toti satenii erau acolo genini, chunini, jounini si chiar si cei de la ANBU. In fata multimii pe un podium se aflau Lady Tsunade, Lord Kazekage, Hinata, Naruto si Sasuke.
-Il voi lasa pe Sasuke sa vorbeasca mai intai, a zis Lady Tsunade.
-Iar eu la randu meu il voi lasa pe Naruto.
-Multumesc Sasuke, stiu ca vam convocat atat de repede si vam anuntat intr-un timp atat de scurt, dupa cum bine stiti decand eram mic cu totii ma ignorau, pentru ca stiau ca inauntru meu este un demon. La academie viata mea sa schimbat, nimeni nu stia de secretul meu si toata lumea vorbea cu mine, dar nu si fat ape care o placeam, Sakura. Am incercat sa fac tot felul de lucruri trasnite doar ca sa ii atrag atenbtia si ca sa dovedesc ca sunt mai bun decat Sasuke. Dupa ce am avut o echipa, am inteles cxa nu sunt singur, dupa lupta mea cu Gaara am realizat ca nu sunt singurul care a fost singur, dupa toate misiunile mele alaturi de Kakashi-sensei, Sakura si Sasuke am realizat ca am prieteni care ma sustin. Dar acum un prieten bun a plecat dintre noi.
La auzul acestor cuvinte cu totii au tresarit, se gandeau la ce e mai rau, ca am murit. Naruto a plecat si i-a facut loc Hinatei.
-Nu va faceti griji, inca traieste.
-Atunci zi mai repede ce a patit prietena noastra!!! A strigat nervos Konohamaru.
-Ei bine, Sakura a plecat la …. Orochimaru. Spune Hinata plecand capul.
La auzul acestor cuvinte cu totii au tresarit. Toata lumea a lasat capul in jos suparati. Pana si cei de la ANBU au fost socati de aceasta veste. Akamaru a inceput sa latre nervos.
-Seara trecuta a plecat, Sasuke a incercat sa o opreasca dar nu a reusit. Nu-l invinuiti pe Sasuke de plecarea ei!!! Am aflat de la niste surse ca vinovat de plecarea ei este Toshiro, in padure cu totii am crezut ca l-am omorat dar a fost contrar a ceea ce am crezut noi. A zis Hinata indrazneata.
Nimeni nu a mai zis nimik, cu totii se uitau murati la Hinata. Se schimbase, nu mai era aceea fata naiva ca in odinioara.
-Sakura a luptat pentru acest sat, ca sa il apere. Si-a riscat viata doar ca voi sa fiti in siguranta. Uni dintre voi ii veti spune tradatoare pentru ca a plecat la Orochimaru, dar nu este asa!!!! A strigat hinata, 2 lacrimi au aparut pe chipul ei cald. Amintitiva anul trecut aceea lupta cu cei din Akatsuki, si-a riscat viata, a trebuit sa ne atace pe noi ca sa ne indeparteze de ea ca sa nu patim ceva, cei care au fost acolo stiu ce a facut, sa luptat cu Konan pana a ramas fara chakra, si voi cum o rasplatiti??!!!!! Spunandui tradatoare??? A strigat Hinata nervoasa.
-Are drepate, sa lupatat ca sa va apere pe voi!!! A strigat Naruto. Cu totii trebuie sa ii fim recunascatori pentru ce a facut pentru satul nostrum. Acum veti spune ca ea nu era singura si ca si ceilalti au lupatat, este adevarat nu a fost singura care a luptat….a fost intrerup Naruto
-…..dar a fost singura care a rezistat pana la sfarsit. A continuat Hinata.
Shina era si ea acolo, si a auzit tot ce au spus prieteni ei. S-a ridicat de pe scaun sis a indrepat spre podium. Toti cei de pe podium se uitau la ea, aceasta plangea, Sasuke sa indreptat spre scari si a luat-o de mana zambindui. Naruto si Hinata i-au facut loc la pupitru.
-Au dreptate, o cunosc pe Sakura decand m-am nascut, nu sunteti singurii de care a avut grija. Cu mult timp in urma Sakura era prea mica ca sa isi apere Regatul, tatal nostrum a murit ca se ne apere pe noi, iar Sakura, ei bine Sakura m-a aparat si pe mine, dar ma pierdut undeva in padure cand incerca sa fuga, ea credea ca am murit in explozie, daca nu fugea putea fi ea ce-a care moare. Amandoua am scapat, am venit in acest sat, mi-am revazut sora, am fost antrenata de cei mai buni, am luptat alaturi de cei mai buni ninja din acest sat si mai ales alaturi de ea si prietenii mei. Vreau ca Sakura sa fie vazuta ca un erou, nu ca pe un dusman. Pentru ca ea este adevaratul sens al cuvantului ninja, si cu asta am incheiat.
Spunand astea cu totii s-au ridicat si au inceput sa ii apalude. Shina a inceput sa planga si Hinata a incercat sa o linisteasca. A fugit la Sasuke si la luat in brate, acesta la randul lui a imbratisat-o. Akamaru a inceput sa urle din cauza celor spuse de copii. Shina sa smucit din bratele lui Sasuke si a fugit in padure. Sasuke a vrut sa fuga dupa ea dar Naruto la prins de mana dezabordand din cap.
-Sasuke las-o, are nevoie de timp. I-a zis Hinata
Aceea noapte a trecut greu pentru toti. Mai ales pentru Sasuke si Shina. Acea veste a fost un soc pentru toti.. Dimineata a venit cu pasi repezi peste Konoha. La mine in camera era déjà agitatie, nu sti-am cu ce sa ma imbrac. Mi-am ales tinuta mea de lupta. Am luat-o pe Kira in brate, dar aceasta sa pus pe capul rozaliei. Am iesit din camera si am incercat sa gaseasc iesirea, mi-a fost usor, Kira m-a ghidat prin “labirind”. La iesire l-am vazut pe Orochimaru care ma astepta pe mine. Ma legat la ochi si a inceput sa ma atace, eu ma feream destul de usor, dar nu indeajuns iar daca, cadeam ma lasau acolo.
2 ani plini de antrenamente pentru mine si pentru cei din Satul Konoha au fost 2 ani de tristete. Acum eu impreuna cu Kira eram foarte puternice. Orochimaru ma lasat sa plec acasa pentru ca nu mai avea ce sa ma invete. Am plecat in cautarea lui Toshiro l-am gasit, si l-am omrat. Intr-un fel imi era frica sa ma intorc inapoi, nu stiam cum vor reactiona. M-am imbracat cu aceleasi haine cu care am plecat din sat, mi-am lasat parul pe spate, iar ca Kira sa nu fie descoperita am facut-o neagra. Kira sa asezat pe capul meu si mi-am pus o pelerine neagra pe mine. Practic si eu mi-am schimbat infatisarea. Acum aveam ochi negri si aveam parul negru cu niste suvite roz. Am intart pe poarta si m-am indreptat spre academie. Acolo era din nou acea adunare de acum 2 ani. Eu eram in al doilea rand, am asezat-o pe Kira la mine in brate. In fata pupitrului a aparut Hinata.
-Iata ca suntem azi aici din nou ca sa ne amintim de Sakura. Acum 2 ani am zis ca a salvat acest sat si va mai repet odata. Anu asta am auzit tot felu de vorbe urate ca este o tradatoare si m-am enervate. Ea nu este o tradatoare doar pentru ca a plecat la Orochimaru nu este o tradatoare! Anu trecut nu a fost nevoie sa va zic asta dar anu asta am fost nevoita. A zis Hinata trista.
-Hinata, imi permiti? A intrbat Shina. Au trecut 2 ani de la plecarea surori mele, cu totii am crescut, acum am si eu echipa mea, si am invatat lucru in echipa. Vreau doar sa ii zic ca imi este tare dor de ea si ca imi doresc sa se intoarca, cu totii ne dorim asta.
Ceremonia a tinut pana la ora 2, pentru ca nu vrioam sa fiu descoperita am mai stat asa. A 2 zi la scoala m-am imbracat ca o rockarita. Imi statea bine cei drept, iam prins Kirei o fundita rosie si am plecat spre scoala. Am ajuns repede la scoala, acolo mi-am revazut toti prietenii mei. M-am indreptata spre Hinata si am salutat-o.
-Buna eu sunt Myra si ea este Saya, sunt noua pe aici!
-Buna eu sunt Hinata iar ele sunt Ten Ten, Temari si Ino.
-Buna fetelor, eu sunt Myra iar ea este Saya, catelusa mea.
-Buna, au spus fete in cor.
-Esti cumva rockarita? Ma intrebat Temari.
-Da, de ce? Si tu esti?
-Da, ce coincidenta. Vrei sa tii prezint sip e ceilalti?
-Miar placea, am zis cu un zambet dulce pe fata.
-Baieti vreau sa vo prezint pe Myra iar aceasta este catelusa ei Saya.
-Buna Myra. Eu sunt Naruto si intr-o buna zi o sa devin Hokage, credema.
“Off…..Naruto nu te-ai schimbat deloc.”
Dupa ce s-au prezentat si restu gastii a mai ramas doar Sasuke. Kiba a inceput sa ma miroase la fel a facut si Akamaru cu Kira.
-Aaa…ce faci? L-am intrebat eu speriata.
-Te miros si ai acelasi miros ca al Sakurei, Akamaru tu ce zici?
-Ham!
La auzul acelor cuvinte Sasuke sa uitat la mine. M-am speriat in ochi mi-a aparut sharinganul usor dar lam retras repede nimeni nu l-a vazut doar Sasuke. Clopotelu suna de intrare la ore. Acea zi a trecut greu, dupa ore ma plimbam de una singura pe strazile din Konoha, m-am oprit la casa unde am stat eu cu Sasuke.
-Vrei sa intri? Ma intrebat o voce din spate, era Sasuke.
-Aaa…nu vreau sa deranjez. Am zis eu putin tremurand.
-Nu deranjezi pe nimeni, sunt singur. Hai intra.
Am intrat si m-am asezat pe canapé. Sasuke a facut un semn cu mana si a zis incet”relase”. Fara sa imi dau seama imi revenisem la normal. Kira a inceput sa latre la mine, cand am vazut-o din nou alba am inceput sa tremur.
aceasta melodia a inceput sa cante cand Hinata a inceput sa vorbeasca prima oara despre Sakura
http://www.youtube.com/watch?v=LQvnDNfvJOc