Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Cheia dragostei[inspirat din Gravitation]

#1
Titlul: Cuvantul cheie se refera la cheia sol,fara de care nu se poate scrie nici o nota pe portativ,ea reprezentand inceputul unui cantec.De aceea,in acest titlu,ea reprezinta inceputul unei iubiri.Fara acest inceput de iubire ''notele vietii'' nu ar putea fi scrise.In ultimul rand,am ales sa il numesc asa si pentru ca ficul are legatura cu muzica.

Ficul se inspira din Gravitacion,dar NU ESTE YAOI!El prezinta viata unei fete,precum si dragostea ei pentru muzica si pentru.....altcineva. Oricum,ea va deveni in scurt timp vedeta si viata ei av schimbata radical.Va reusi ea sa treaca peste probleme si sa isi ivinga temerile?Va putea sa aiba incredere in ea si sa iubeasca?
Ei bine...pe toate acestea le veti vedea citind ficul.



I.O fata speciala


Soarele straluceste puternic si o adiere placuta de primavara,se joaca cu florile de cires,ale copacilor din cutea liceului ''Sakura".Este un liceu destul de simplu,dar cu profesori foarte buni.
In curtea scolii,o fata de 18 ani,cu parul lung si roz,ochii caprui,1,63 inaltime si cu niste forme perfecte,alerga grabita spre intrarea in scoala.Fata purta o fustita roz cu dungi albe,scurta si un maieu alb,cu dantela,care ii punea formele in evidenta.In picioare avea niste sandale albe.
Rozalia alerga grabita pe holurile scolii,cand dintr-o data,se lovi de cineva.Fata cazu in fund,geanta ei picand langa ea.Ridica incet ochii si observa in fata ei un baiat de vreo 19 ani,blond,cu ochii de aceasi culoare,1,70 inaltime,imbracat intr-un costum negru si care o privea serios.Fata se inrosi si spuse:
-Imi pare rau.Nu se va mai intampla.
-Sa ai grija data viitoare.
Rozalia aproba si apoi pleca grabita spre clasa ei.Baiatul o privi in continuare,gandindu-se: ''Interesanta fata.Ce bine ca nu m-a recunoscut'',apoi pleca in aceasi directie,pe unde a luat-o fata.
Intre timp,aceasta intrase in clasa,iar spre usurarea ei,nu intarziase.Se aseza in a trei-a banca de la geam si astepta sosirea dirigintei,prima ora fiind matematica.Privi plictisita pe geam,pana cand auzi usa deschizandu-se.
Profesoara intra in clasa urmata de o persoana care venea in spatele ei.Fata nu putu observa bine persoana,deoarece aceasta se opri in usa si discuta ceva cu diriginta.
Diriginta era o femeie inalta,cu parul brunet,prins intr-un coc,intre doua varste.Aceasta iubea excursiile si era o fire amuzanta.Elevii o adorau.
Cand aceasta se aseza la catedra,rozalia observa ca este urmata chiar de baiatul cu acre se ciocnise pe coridor.Fata avu un soc,dar se calma repede pentru a asculta ce avea sa le zica profesoara.
-Elevi,acesta este Yuki Eiri,un mare afacerist.Cred ca unii dintre voi ati auzit despre el.De curand,si-a deschis un studio si ar vrea sa infiinteze o trupa.Il las pe dansul sa va explice in continuare.
Eiri isi drese glasul si continua:
-Am nevoie de o cantareata,de preferabil un cantaret,deoarece pana acum,in trupa sunt numai baieti.Stiu ca normal ar fi fost sa vin la ora de muzica,dar m-am gandit ca ar fi bine daca as avea aprobarea doamnei dirinte.Oricum,ea va cunoaste mai bine,asa ca imi va fi mai usor.Acum,i-as ruga pe cei care cred ca au talent,sa vina in fata si as dovedeasca.
Rozalia ascultase tot acest monolog cu mare interes.Fata fusese atenta mai mult la baiat,decat la tot ce zisese acesta si observa ca pe tot parcursul discursului ochii acestuia fusesera,reci.
Doamna diriginta il chema pe Eiri deoparte:
-In clasa asta nu prea sunt copii talentati la muzica,dar doamna profesoara de muzica mi-a vorbit foarte mult despre Zoey Higurashi,spuse diriginta aratand spre fata roz,din a tri-a banca.
Eiri o privi si zambi discret.Culmea.Chiar fata de care se ciocnise si pe care o considerase interesanta.Intr-un final intreba:
-Ce stiti despre ea??
-Parintii ei au murit intr-un accident de masina cand avea 16 ani.De atunci a avut grija de ea o matusa.Tatal fetei era un amre afacerist,iar mama fetei era desinger vestimentar.I-au lasat o suma frumusica de bani,iar acum fata sta intr-un apartament modern din centru alaturi de matusa ei.
-Pai atunci,sa o chemam.
-Zoey!Haide putin aici!striga diriginta




Sper sa va placa.A fost o idee de moment si stiu ca mai trebuie sa ma imbunatatesc,dar trebuie as ma obisnuiesc cu personajele.Astept comenturi!!:zuppy02:

#2
prima oara am crezut ca e vorba de naruto..stii tu..blond..dar pe urma,cand am mai citit mi-am dat seama ca nu e el :)) ce usurare..esta CHIAR Yuki Eiri!!!! un adevarat miracol :X :X imi place foarte mult Gravitation si mai stiu ca ficul nu este yaoi.Imi place ficul,il ador(prea mult deja?)
mult succes si astept cu nerabdare nextu...poate cine stie..rozalia si yuki eiri...poate..poate :perv:
stiu cum suna dar ahhh o//o iti spun eu..e cheia dragostei :love:
ja ne

#3
II.Cariera in muzica

-Zoey!Haide putin!zise diriginta.
Fata se scula surprinsa si se indrepta spre cei doi.
-As vrea sa te aud cantand.spuse blondul
-Desigur.
Rozalia trase aer in piept si incepu sa cante refrenul cantecului Say OK al Vanessei Hudgens.Eiri o privi incantat si cand aceasta termina ii spuse:
-Esti perfecta.Doamna diriginta,spuse acesta intorcandu-se spre profesoara,v-as ruga daca ati putea sa o scutiti de scoala azi.
-Da,desigur.
Fata se indrepta spre banca si isi stranse in graba lucrurile.Apoi,il urma pe Eiri la masina lui.Linistita,se aseza pe locul din fata,iar peste cateva minute,cand erau in trafic,blondul sparse gheata:
-Vom merge la studio ca sa semnezi contractul si ca sa faci cunostinta cu trupa.
-Bine.
In zece minute,ajunsera in fata unei cladiri mari.Urcara pana la etajul 50 si o luara pe un coridor ingust,intrand pe o usa din dreapta.Zoey vazu un studio urias,inauntrul caruia se puteau face si video-clipuri.Intr-un colt,la o masa,stateau trei baieti si o fata.
Eiri o conduse pe rozalie pana la ei si spuse:
-Aceasta este Zoey Higurashi si va fi a doua solista a trupei.
Toti o privira surprinsi pe fata.Doi baieti o admirau,privind-o din cap pana in picioare,unul ii zambea si al fels i fata de langa el.Aceasta rupse tacerea:
-Numele meu este Karina si cant la orga,sper sa ne intelegem bine si sa fim prietene.
-Incantata de cunostiinta si sper ca ne vom imprieteni.
Zoey o examina pe Karina si observa ca este de aceasi inaltime cu ea,blonda,cu ochii albastrii si destul de vesela.In spatele ei era un baiat blond,putin mai inalt,tuns ca un roker si cu multe percing-uri.Cei doi baieti din spatele lui o examinau in continuare.Unul era inalt cu parul negru,ochii caprui si parea un baiat de treaba,iar celalalt era roscat,cu ochii verzi si parea a fi un baiat de gasca.
Karina spuse zambind:
-Acesta este Ken,iubitul meu,aratand spre baiatul blond.
Blondul ii zambi,iar Eiri spuse:
-Iar acesta este Hiro,solistul trupei,aratand spre brunet.
-Incantat.Se pare ca vom lucra mult timp impreuna.
-Da.
-Iar acesta este,bateristul trupei,Akira
-Imi pare bine.
-Si mie.
-Acum,ca stii trupa,ar fi bine sa semnezi contractul si apoi pueti sa discutati.zise Eiri.
-Da...
Zoey lua pixul si semna citet documentul dupa ceil citi.Era constienta de faptul ca acest lucru urma sa ii schimbe radical viata.Toti aplaudara furtunos.Eiri ii anunta ca in curand vor face un video-clip,iar apoi cu totii plecara,lasandu-le pe fete singure.
-Deci,cum ti se par baietii??
-De treaba.
-Pai asa si sunt.Hiro este foarte dragut si de treaba.Veti lucra foarte mult la video-clipuri impreuna.Cine stie poate.....
-Nu te prostii.
-Si Akira e dragut,dar e mai mult un baiat de gasca.Si el si Hiro te priveau fermecati.
-Poate ti s-a parut.
-Poate....Oricum,Ken e deja luat.
-De cine?
-De mine.Suntem de doi ani impreuna.spuse blonda scotand limba.Dar tu ai pe cineva?
-Nu...Nu am pe nimeni.Dar Eiri?
-Eiri??Ei bine...el este singuratic.Nimeni nu stie pre multe despre el.Ce-ar fi ca maine,dupa ce terminam treaba,sa iesim la un suc si iti povestesc mai multe.
-Ok.
-Va deranjez?spuse Eiri.
-A...nu zisera fetele in cor.
-Ar fi cazul sa te duc acasa.
-A...da..Ei bine...pa!
-Pa!spuse Karina si apoi pleca si ea.
Rozalia il urma pe Eiri pana la masina,iar apoi o duse pe aceasta acasa.Cand fata vru sa iasa din masina,baiatul o opri,tragand-o de mana:
-Maine la ce ora iesi?
- La 5.
-Bun sa vii de la scoala direct la studio ca sa facem un cantec nou si sa inregistram video-clipul.
-Ok.
Fata urca scarile in graba si cand ajunse la ea in camera,se tranti pe pat obosita.Cu greu reusi sa isi faca temele si in final adormi franta si cu gandul al ziua de maine.



Sper ca va placut.Stiu ac nu este asa mult descriere dar o sa fac sa fie in urmat cap.Astept comenturi:bye:

#4
Inainte de toate daca autoare se simte ofensata si prin comentariul meu am jignit-o intr-un mod, sau de orice alta natura, o rog sa-si pastreze injuriile la adresa mea prin PM ( mesaj privat ) sau messenger. Nu vreau sa isc o cearta din asta.

Inainte sa incep sa iti spun ce anume ai gresit am sa-ti spun ca ai avut destul de multe greselute de tastare ( se mai intampla asta e ).
titlul este foarte inspirat, chiar mi-a atras o anumita atentie asupra ceea ce reflecta, chair ma gandeam ca o sa vii cu un anume titlu mult mai inspirat fiindca na, daor ti-am citit la ficuri scrise de tine incat m-am obijnuit sa imi fac o parere despre tine. xd

1.capitolul 1

Citat:Soarele straluceste puternic si o adiere placuta de primavara,se joaca cu florile de cires,ale copacilor din cutea liceului ''Sakura".Este un liceu destul de simplu,dar cu profesori foarte buni.
In curtea scolii,o fata de 18 ani,cu parul lung si roz,ochii caprui,1,63 inaltime si cu niste forme perfecte,alerga grabita spre intrarea in scoala.Fata purta o fustita roz cu dungi albe,scurta si un maieu

Ce ai gresit aici:
In primul rand ai oscilat intre trecut si prezent. Ai grija, sau mai bine spus mare grija la verbe, mai bine fa-l la trecut fiindca asa nu o sa risti sa te incurci.^^ In rest:
in capitol am vazut greselute de tastare ( ai grija cum tastezi ok? ).
La acest capitol descrierea este un pic cam seaca pe alocuri si putin cam grabita. + k este cam simpluta. Banala, daca imi permiti sa spun. ^^'
Actiunea se desfasoara haotic intr-un gram de masura, iar faza este ca ai un capitol cu prea mult dialog.

Ce te sfatuiesc este sa: Ai grija la tastare, cum tastezi. sa lasi un mic spatiu dupa fiecare semn de punctuatie ( iti zic si de ce: Atunci cand nu lasi spatiu s-ar putea sa apara emoticoanele )
Pune mai multa descriere si incearca sa nu mai grabesti actiunea. Firul descrpitiv sa fie frumos, sa nu fie grabit. sa se deruleze frumos.

Ai grija la timpurile alea, ca vad ca la prima parte gasesc "este" apoi " era" adica oscilezi intre trecut si prezent.

2. capitolul 2

Citat:Zoey!Haide putin!zise diriginta.
Fata se scula surprinsa si se indrepta spre cei doi.
cam multe semne de exclamare. Unul era de ajuns: adica
Citat:-Zoey, haide putin! Zise diriginta.

acolo era o virgula nu un semn de exclamare.

Cqam prea mult dialog si de data asta. Mai lasa dialogul ala si descrie mai mult. fa naratiunea mai lunga si nu o mai grabi.

Parere personala: mie una mi se apre o idee foarte frumoasa, dar tu ai o gramada de idei superbe, incearca sa la pui pe hartie 9 sau pe pagina de word ) si sa vezi ca va fi si mai bine. Asculta de sfaturi sa vezi ca vei evoua incredibil.
Asta e la tine: Tu ai la idei frumoasa, marete, superbe 9 ce vrei tu ( ce vrei tu ) dar trebuie sa le dezvolti si sa le metamorfozezi ( nu am gasit alt cuvant ^^' ) Ai la idei, foloseste-le.
Succes si astept ca[itolul urmator ca mie imi place mult. ( deci continui)
-

#5
[attachment=809]-Zoey
[attachment=810]-Eiri
[attachment=811]-Karina
[attachment=812]-Hiro
[attachment=813]-Akira



III.You are the music in me



Dimineata sosi cu pasi repezi.Razele soarelui patrunsera vesele pe geamul camerei lui Zoey.Fata se trezi somnoroasa si se indrepta spre baie,unde facu un dus revigorant.Apoi,deschise energic dulapul si isi alesese o fustita scurta,mov cu negru si un maieu alb cu modele mov.In picioare avea niste sandale negre.
Parul si-l prinse intr-un coc si isi lua in graba rucsacul cu carti.In drum spre usa isi saluta matusa si pleca grabita spre liceu.Drumul fusese ca deobicei,plictisitor.Desi se intelegea destul de bine cu colegele ei,niciuna nu statea in apropiere,asa ca,trebuia sa mearga in fiecare zi,singura,spre scoala.
In cateva minute ajunse in fata uriasei cladiri.Urca repede scarile si se aseza in banca asteptand sosirea profesorului,care fu la fel de punctual ca deobicei.In cateva minute incepu ora de istorie.Fata privea plictisita pe geam si scris automat,gandul ei fiind in alta parte.Din cand in cand,se uita nerabdatoare la ceas,numarand minutele pan ava putea pleca.
Orele trecura relativ repede si la ora 5 fata iesea din scoala.Lua un auobuz si se indrepta spre studio-ul lui Eiri.Urca pana la etajul 50 si apoi o lua pe acelasi coridor.Sfioasa,intra in studio unde ii gasi pe toti vorbind.Eiri se intoarse si zise:
-Deci,ai ajuns.Bun.Ar fi cazul sa ne apucam de treaba.Vom lansa un nou video-clip,dar mai intai ar trebui sa avem piesa.Chiar daca in viitor veti canta numai un gen de muzica,o adevarata trupa trebuie sa stie sa cante orice.Tu,Zoey,intai vei asculta piesa si apoi vei canta cu Hiro.
-Am inteles.
Fata nu observa ca si Hiro si Akira o priveau fascinati,sorbind-o din priviri.
Karina incepu sa cante la pian si Hiro canta o piesa putin mai lenta.Zoey asculta cu atentie si fredonda usor melodia,reusind sa invete rapid versurile:
Na,na,na,na
Na,na,na,na,yeah
You are the music in me
You know the words:once upon a time
Make you listen
There's no reason.
When you dream
When you dream there's a chance you'll find
A little laughter or happy ever after

Mai urmau cateva versuri,apoi refrenul si inca o strofa.Cand se termina piesa Eiri spuse:
-Acum,ar fi bine sa cantati impreuna ca sa va obijnuiti.
-Ok.
Karina incepu as cante la pian,iar Zoey se duse in fata si incepu as cante cantecul.Rozalia fu al inceput mai sfioasa,dar dupa ce canta primul vers,isi dadu drumu,cantand superb.Vocea celor doi rasuna in intreaga sala.Zoey danda fericita si se apropie de Eiri cantand:
When I hear my favorite song
I know that we belong
Oh, you are the music in me
Yeah it's living in all of us
And it's brought us here because
Because you are the music in me

Baiatul simti un puternic parfum de trandafiri.Apoi,fata se indrepta spre Hiro si cantara impreuna,fatele lor fiind atata de aproape,caci parca se sarutau.Acesta o mangaie pe fata si asa se termina cantecul.
-Bravo!Acest cantec se va numi: You are the music in me si maine facem video-clipul.Acum,mai repetati putin si apoi puteti pleca.
Mai repetara de cateva ori,iar apoi Zoey si Karina plecara la o cofetarie.Isi comandara doua cafele si Zoey spuse:
-As vrea as imi povestesti mai multe despre voi.
-Ok.Pai...cu ce sa incep?Eu si Ken ne cunoastem din primul an de liceu si tot de atunci suntem impreuna.Amandoi vrem sa facem o cariera in muzica.Eiri a venit la scoala noastra si ne-a ales pentru trupa.
-Inteleg.Si Hiro?
-Pai....el provine dintr-o familie de medici.Ii place sa cante de la 5 ani.Parintii lui au niste prieteni foarte bogati,care au dat o petrece la care a cantat Hiro si unde era prezent si Eiri.Cand l-a auzit i-a facut numaidecat propunerea.
-Si Akira??
-Ei...el este un baiat de gasca.E genul rebel.Eiri s-a dus la el la scoala si l-a auzit din intamplare cantand la chitara.Akira a acceptat propunerea gandindu-se la celebritate.La tine cum a fost??
Zoey ii povesti pe scurt intamplarea,inrosindu-se cand pomeni de faptul ac s-a ciocnit cu el pe hol.
-Si Eiri??Ca tot veni vorba.
-O....Eiri este cel mai ....inchis in el.I-a mostenit pe parintii lui care i-au lasat o avere imensa si multe firme.Afacerile au prosperat decand a venit el la conducere.Ca si persoana e mereu inchis in el si e singuratic.
-Ciudat.Oricum s-a facut tarziu,asa ca ar fi cazul sa plec.Merci ca mi-ai povestit despre trupa.Pa pa si noapte buna.Ne vedem maine.
-Ai dreptate.Pa!Si tie.
Zoey pleca grabita spre casa.Se facuse deja ora 21.Desi era obisnuita cu intunericul,nu ii prea placea sa mearga singura ziua,da apoi noaptea.Urca grabita in camera si facu un dus.In graba isi facu tema la matematica,fara sa ii pese daca e corecta.Apoi,obosita,adormi.

Piesa pe care o canta: http://www.youtube.com/watch?v=IAXaQrh7m1o

Pai ce sa zic.Sper ac v-a palcut si am as am si mai multa descriere data viitoare.Astept multe comenturi!:zuppy02:

#6
III.Sarutul


Dimineata veni ca deobicei prea repede.Zoey opri somnoroasa alarma si se spala in graba.Nu avea chef de scoala.Se imbraca intr-o rochita alba cu volanase,destul de scurta si cu niste sandale de aceasi culoare.Parul si-l lasa desprins.
Intra in bucatarie unde o zari pe matusa ei.In ultimele zile nu prea discutase cu aceasta,dar reusise sa ii explice in graba ca face parte dintr-o trupa.Matusa ei ii spuse obosita:
-Sa nu vii tarziu acasa.Eu ma duc sa ma intind.Nu ma prea simt bine.Ma doare inima.
Zoey aproba si iesi pe usa.Era putin ingrijorata in legatura cu matusa ei,dar se gandi ca isi va reveni.Pleca linistita spre scoala.Vantul adia palcut raspandind o racoare placuta.O zi perfecta pentru a filma.
Urca grabita scarile ajungand pe ultima suta de metrii la ora de biologie.Se pare ca azi vor vedea un film.Toti colegii ei erau incantati,dar pe ea nu o prea interesa.Profesoara stinse lumina si filmul incepu.Zoey privea plictisita,mintea ei fiind in alta parte.Se gandea la video-clip,la trupa si inevitabil la Eiri.Ar fi vrut sa afle mai multe despre el si sa il inteleaga,dar acest lucru era cu neputinta.
Filmul se termina si Zoey pleca plictisita spre ora de sport.Nici nu mai tinea minte despre ce fuusese filmul.Se schiba lenes in vestiar si intra in sala.Ura ora de sport.Nu putea intelege de ce iubea toata lumea sa alerge si sa transpire.Ea una,nu se pricepea deloc la aceasta materie.Se impiedica mai mereu si obosea repede.
Dupa ce profesoara ii alera pana ce le scoase sufletul,rozalia se duse cuminte la ora de franceza,care fu o plictiseala totala.Apoi,veni ora de desen,una dintre orele preferate ale fetei si cea de matematica care fu o confuzie totala.
Ziua fusese lunga si obositoare,dar pentru Zoey nu se termina aici.De cand mergea la studio,trebuia sa stea pana tarziu ca sa-si faca temele si mesele deveneau neregulate.Nici nu mai stia daca mancase ceva in ziua respectiva.
Porni agale spre sudio si spre surprinderea ei,drumul durase putin.Urma acelasi traseu pana sa ajunga in fata obisnuitei usi negre.Eiri spuse cand fata se aseza pe scaun:
-Vom filma toata scena intr-un parc.Va fi si o parte in care va veti saruta in ploaie.Bineinteles,in ploaia pe care o vom produce noi.
Zoey dadu din cap si se inrosi.Hiro era un baiat dragut,iar imaginea ei sarutandu-se cu el era parca luata dintr-o poveste.Dintr-o data isi dadu seama ca nu stia sa sarute.Se hotari sa isi lase grijile pe mai tarziu si pornira spre parc.Rozalia observa ca Akira era foarte suparat,de cand auzise ca fata se va saruta cu Hiro.
Dupa ce isi amplasara camerele de filmat intreaga echipa isi lua locurile.Venisera cameramani,costumiere,coafeze,cei ce se ocupau cu efectele s.a.m.d.Aerul placut de primavara ii facu bine rozaliei,dar nu avu timp sa se odihneasca.Filmarile incepura.Toate scenele mergeau bine.Era vorba despre un baiat si o fata indragostiti si care iubea muzica.Intr-o zi,baiatul renunta sa mai cante.Intr-o noapte fata se intalneste cu el si il convinge sa continue,el fiind ''muzica'' ei,sarutandu-se in ploaie.
Scena cu sarutul fu ceva mai stanjenitoare.Hiro cuprinse talia fetei,strangand-o spre el si o saruta dulce.Zoey simti ca tot corpul ii vibreaza,placandu-i acest sentiment.Prinse curaj si incepu sa il sarute mai bine.Ar fi vrut sa nu se mai termine sarutul.Totusi acesta se termina la fel de repede cum a inceput.
Peste un timp,toti erau in drum spre casa.Eiri o duse cu masina,caci trebuira sa astepte seara ca sa poata filma scena cu sarutul.Niciunul nu spuse nimic,pana cand,blondul spare tacerea:
-Peste doua zile avem o conferinta de presa.Pana atunci esti libera.
-Ok.
Nu stia de ce,dar de cate ori era in preajma lui ses imtea stanjenita si rosea brusc.In cele din urma,ajunse acasa si facu un dus lung,iar mai apoi,temele care se dovedisera lungi si plictisitoare.
Obosita,se arunca in pat.In curand veneau examenele.Isi puse castile in urechi,regland sonorul.In cele din urma,adormi.


Sper as primesc macar un coment.:zuppy02:

#7
Ok, vin si eu pe-aici ^_^
In primul rand trebuie sa spun ca Zoey seamana cu mine cand vine vorba de scoala :))
Asa, revenind la fic, mi se pare dragut, evident ador faptul ca l-ai bagat si pe Yuki, eu fiind o mare fana Gravitation :D . Ideea este chiar misto, imi place n_n. Deci dupa parerea mea, ficul e ok, mai trebuie doar sa mai pui ceva descriere (uite cine vorbeste >.<). Am vazut cateva greseli de tastare, dar tuturor ne scapa ^_^. Un mic sfat: incearca sa pui in vorbire indirecta saluturile, macar cele de despartire.
am atat am avut de spus. Ma bucur ca m-ai convins sa citesc, pentru ca de obicei eu nu prea ma uit pe la ficurile care nu sunt Naruto sau yaoi :D
Abia astept nextu'
:bye:
[Imagine: thekillers.png]

#8
IV. Ganduri si sentimente
Dimineata sosi neasteptata,soarele raspandind caldura in jurul lui.Zoey se trezi somnoroasa si se indrepta spre toaleta.Deschise adormita usa si intra numaidecat in cada.Un dus o va mai trezi.
Picaturile calde de apa curgeau jucause pe corpul tinerei,incalzind-o.In cele din urma ,iesi, usor nemultumita indreptandus-e spre dulap.Isi alese o fustita rosie plisata si un maieu negru.In picioare isi lua niste cizme rosii,cu toc.
Fugi grabita in hol,infulecand in graba un corn si punandu-si unul in geanta.Apoi,iesi pe usa,plecand spre scoala.Drumul fu plictisitor ca deobicei,fata constientizand ca astazi nu va mai trece pe la studio.
Merse putin trista spre liceu .Ajunsa in fata cladirii,alerga pe scari,salutand in graba cateva fete.Intra in clasa ca vijelia,bucurandu-se ca nu a intarziat.Isi ocupa obisnuitul loc,punandu-si castile in urechi si ascultand muzica.In cele din urma,isi facu aparitia profesoara de geografie.Zoey ii multumi in gand,Lui Dumnezeu,deoarece profesoara nu a observat ca fata inca mai avea castile in urechi.
Rozalia le puse in banca,inrosindu-se usor.Apoi,isi deschise caietul incepand sa noteze ce era scris pe tabla.Mintea ii era in alta parte,dandu-i spreante false.Daca intervenea ceva si putea merge la studio?Asa l-ar fi putut vedea.Nu stia nici ea la cine se referea,dar stia ca acolo,era cineva care ii facea inima sa tresara.
Dupa ora de geografie,urma cea de matematica. Diriginta ii anunta ca in curand,se apropie examenele. Peste o saptamana si jumatate il avea la mate. Zoey dadu din cap,nemultumita,incercand sa se concentreze. Cum putea sa se ocupe si de trupa si sa invete pentru examene?
In cele din urma se puse sa faca problema,nemaizicand nimic.Ora de engleza fu plictisitoare,profa intarziind jumatate de ora.Ultimele doua ore se anulasera,din nu stiu ce motiv.Zoey pufni nervoasa.Ce avea sa faca cu atata timp liber?Altadata i-ar fi placut,dar de cand cu trupa

#9
Deci ti-am ascultat sfatul si am trecut pe aici :-?
Sa incepem cu inceputul,desi sper ca nu te vei supara la ceea ce iti voi spune.In primul rand ai probeleme cu descrierea,nu stiu dar ai putea sa folosesti cuvinte mai armonioase si expresii mai ample care sa umple golurile lasate de tine,in ultimul caputol ai avut putina mai multa insa nu este destul.Figurile de stil practic aproape nu exista in fic-ul tau,ar trebui sa folosesti cat mai multe,descrierea sta la baza intregului fic,dac anu ai descriere este ca si cum ai incerca sa ii vinzi castraveti gradinarului.Revenind la naraciune,grabesti mult actiune,uite cum se imbina descrierea cu actiunea,ar trebu isa descri mult mai mult naratiunea si sentimentele,sa nu le mai grabesti atat de mult.Nu e nimic daca scri mai putina actiune intr-un capitol,cel mai important esteca ceea ce scrii sa fie bine descris iar naratiunea sa fie lenta nu grabita ca si la curse.Dialogul T.T,iarasi revenim la figuri de stil si u nvocabular cat de cat bogat si adecvat,deci dialogul tau este cam sec,si cu ma spus si Haru nu folosi prescurtari deoarece n ufac altceva decat sa strice estetica textului.
Sper ca nu te superi,insa ai multe goluri si trebuie sa muncesti pentru ca sa le poti umple. JA NE :bye:

P.S: tine minte Nu e important sa scri cat mai multa actiune sau cat mai mult dialog.Ceea ce conteaza este ca si putinul pe care il pui intr-un capitol sa aiba descriere,dialogu lsa fie cat mai amplu iar naratiunea lenta si sa se petreaca cu u nrost,intr-un sir asa cum ar trebui nu toraita sau grabita ca si cea din capitolele anterioare.

#10
V.Certuri



Dimineata veni,iar Zoey fu nevoita sa se trezeasca.Isi ridica capul de pe birou si cu o forta supraomeneasca,reusi sa se scoale.O durea tot corpul si era putin ametita.
Cu greu,se indrepta spre baie si facu un dus care o mai trezi.Se privi in oglinda,dandu-si seama ca are niste cearcane urate.Se freca la ochi si intra somnoroasa in camera.Deschise dulapul,luandu-si de pe cel mai apropiat umeras,o pereche de pantaloni albi,treisferturi si o bluza neagra,care se lasa pe umeri si care ii scotea formele in evidenta.Apoi,isi prinse parul intr-o coada,lasandu-si niste suvite sa ii cada pe obraz.
Se indrepta spre comoda,de unde lua niste bratari negre si o pereche de toarte de aceasi culoare.Se intoarse plimbandu-si privirea prin camera,ca sa nu uite ceva.In cele din urma,dupa ce fu sigura ca nu mai are ce sa isi ia,fugi in hol,aruncandu-si cartile in graba.
Matusa ei tocmai gatea ceva.Rozalia o saluta,zambindu-i si fugi pe scari.Le cobora doua cate doua,grabita sa junga cat mai repede.Acesta era defectul ei:mereu se grabea.Drumul spre scoala fu placut si ami lent,fata de coboratul scarilor.Fata nu mai simtea aceasi nevoie nefireasca de a se duce la studio cu orice pret.Decand il vazuse aseara pe Eiri,se simtea mai calma.
Ajunsa in fata liceului,urca linistita treptele,dozandu-si energia.Cand intra in clasa,se aseza cuminte in banca,asteptand sosirea profesorului.Isi deschise caietul si desena distrata tot felul de inimioare si flori,pe parginiile paginilor.
Imediat ce se suna,profesorul de engleza isi facu aparitia,incepand sa le predea numaidecat.Fata asculta,luandu-si notite si chiar raspunse de cateva ori.Ea era cea mai desteapta din clasa,dar din pacate,uneori nu avea chef sa raspunda.Ora trecu repede,profesorul lasandu-i putin mai repede in pauza.Nici nu se auzi bine clopotelul,ca telefonul fetei vibra,incepand sa sune galagios.
Zoey privi obiectul mirata.Cine sa o sune la ora asta?Il lua din geanta si raspunse.La capatul telefonului era Karina care spuse:
-Trebuie sa vii la studio.Este urgent.
-S-a intamplat ceva?Sunteti toti bine?
-Da,doar ca trebuie sa rezolvam ceva urgent.Crezi ca poti sa te invoiesti de la diriginta?
-Desigur.Daca afla ca e vorba de Eiri,imi inchiriaza si un avion.
-Bine,atunci.Te asteptam.Pa.
-Pa.spuse fata mult prea tarziu,deoarece Karina inchisese.
Zoey isi lua jaketa asteptand sosirea profei.De fiecare data venea prea repede,iar acum,cand o astepta,intarzia. Intr-un final isi facu aparitia pe usa,salutandu-i pe elevi.Rozalia fugi ca vijelia la ea explicandu-i ca a intervenit ceva. Diriginta,o fire foarte relaxata,i-a permis sa lipseasca.
Fata multumi intretaiat si alerga spre usa,auzind-o pe diriginta zicand ceva de matematica.Coborai in graba scarile si fugi pe trotuar,impingand oamenii.Alerga gafaind,incepand sa o doara in partea stanga.Totusi,nu se opri pana nu ajunse in fata cladirii.Urca cu liftul si alerga pe coridorul,deja bine cunoscut.Apoi,incerca sa isi calmeze pulsul,intrand sfioasa innauntru.
Ceea ce vazu o cutremura.Hiro se certa cu Akira amandoi fierband de furie.Mai aveau putin si se loveau.Eiri ii privea calm,intorcand capul cand o vazu pe fata.Acesta spuse linistit:
-Bine ca ai venit.Dupa cum vezi,avem o problema: Este vorba despre Akira,el se considera neindreptatit,deoarece Hiro este mereu in centrul atentiei.Crede ca el nu are importanta in trupa.Poate ca tu fiind mai calma decat noi,vei reusi sa ii impaci.
-O sa incerc.
Rozalia se apropie de ei spunand:
-Deci,care este problema?
Cei doi se intoarsera,Akira zicand:
-EL este problema.Tot timpul e in centrul atentiei.Eu sunt doar cel care canta la tobe.El este marele star,SOLISTUL.
-Ce sa fac daca tu nu ai voce?Daca sunt mai bun....
-Inceteaza!tipa fata intrerupandu-l.Suntem o trupa!Fiecare are rolul lui.Daca nu ne putem intelege,nu putem lucra impreuna.TOTI suntem importanti.
-Acum ca ma rezolvat,sa mergem,Zoey,sa cantam.spuse Hiro.
-Vezi?''Sa mergem,Zoey,sa cantam.''spuse Akira maimutarindu-se si imitandu-l pe brunet.Voi sa cantati,nu toata trupa!Vezi ce important se crede?
-Dar tu cum esti?Esti un.....
-Gata!Mi-a ajuns!Sunteti amandoi niste copii imaturi si razgaiati!tipa fata.
-Ei bine,eu plec spuse Akira iesind in graba si trantind usa.
Zoey il privi,oftand usor.Ea se aseza la masa,alaturi de ceilalti,in timp ce Hiro pleca si el,trantind usa.Fata spuse:
-Am incercat,dar parca se lupta pentru ceva.
-Zoey,cred ca stiu pentru ce se lupta si nu o sa iti placa.spuse Karina tematoare.
-Haide.Promit ca nu ma supar.
-Offff.Bine.Ei se lupta pentru tine.
-Pentru mine?De unde ai scos-o?intreba rozalia prostita.
-Da.Tu chiar nu ai observat cum te privesc decand ai venit?E clar ca simt ceva pentru tine.De aceea se urasc.
-Off...asta complica mult lucrurile.Idiotii!
-Ai promis ca nu te superi!Mai bine nu iti spuneam!
-Stiu,dar nu sunt suparata,sunt iritata.Si acum ce ne facem?
-Cred ca numai tu ii poti impaca.spuse calm Eiri.
-Eu?Nici nu ma gandesc.Se poarta de parca ar fi la gradinita.
-Stiu.Dar,trebuie,altfel nu o sa mai fie nici o trupa.
-Dar...o sa incerc.Totusi,nu uita ca tu esti liderul si ar trebui sa te implici.Nu poti sa ma rogi numai pe mine.
-Si ce vrei sa fac?Sa ma bat cu ei?tipa baiatul furios.
-Nu!Ci sa iti asumi responsabilitatea!
Eiri o privi furios.Se ridica in picioare,punandu-si mainile pe masa.O privi fix pe fata,fata lor fiind la cativa centimetri una de alta.Zoey putea simti respiratia lui rece si proaspata pe obraz.Simti cum o mangaie usor,gadilind-o.In cele din urma,lasa capul in jos.Blondul o privi si ofta.Nu vroia sa o supere.Se puse pe scaun calmandu-se.Zoey zise:
-Nu sunt sigura de rezultat,dar nu strica sa vorbesc cu ei.Sa stii ca nu am degand sa insist.Nu vreau as creada altceva.
-Bun e de ajuns.Noi o sa il sunam pe Hiro sa se intoarca.Cred ca Akira mai e prin preajma.Vezi ce rezolvi.
-S-a facut.
Rozalia se ridica si fugi pe usa.Privi in toate directiile,hotarata sa il gaseasca pe roscat.Coborai cu liftul si alerga afara.Oamenii se plimbau,unele cupluri trecand imbratisate.Fata sari in sus,incercand sa il vada.In cele din urma,observa o claie de par rosu ca focul.Alerga grabita,impingand trecatorii,aproape impiedicandu-se.Dupa un minut de fuga,il prinse de mana,gafaind.
Akira intoarse capul mirandu-se cand o vazu pe fata.Apoi spuse:
-Ce cauti aici?
-Nu am lua cu dinastea.Trebuie sa te intorci!Stiu ca uneori nu te simti important,dar faci parte din trupa.
-Nu aveti nevoie de mine!
-Nu este adevarat!Suntem o trupa.Depindem unii de altii.
-Serios?
-Da.Haide sa ne intoarcem.Trebuie sa te impaci cu cineva.
-Ai dreptate.
Cei doi plecara linistiti in amurgul magic.Orele trecusera rapid,iar acum era deja 7 seara.Zoey si Akira au ajuns in cateva minute in cladire,urcand cu liftul.Se indreptara spre aceasi camera,in care toti stateau linistiti.La vederea lor,Hiro ridica privirea,nelinistea plutind in aer.Akira ofta si spuse:
-Imi pare rau.M-am purtat ca un prost.Nu trebuia sa cred ca nu sunt important.Sper ca ma puteti ierta.
-Acum,cred ca suntem in regula cu totii.Cred ca v-ati impacat.Suntem o trupa si trebuie sa ne purtam ca atare.
-Ai dreptate,Zoey.spuse Eiri.Apropo de trupa.Inca nu am stabilit un nume.Aveti vreo idee?
Toti se priveau concentrati.Ce nume sa aleaga?Deodata,rozalia deschise larg ochii spunand:
-Am gasit!Ce spuneti de Black and White ?
-WOW!E genial!zise blonda.
-Da.Cred ca asa ramanem.Vedeti ca maine,la ora 16:00,avem conferinta de presa.Am sunat la scolile voastre si
v-am invoit,ca sa aveti timp sa va pregatiti.Ne vedem maine la 15:30,acum,hai,sa te duc acasa.
-Bine.Atunci...ne vedem maine.Pa,prieteni!
-Pa,pa!spusera ceilalti in cor.
Eiri se ridica mergand in spatele fetei.Coborara cu liftul si se indreptara spre masina.Baiatul ii deschise usa,rozalia asezanu-se pe scaunul din dreapta.Eiri intra si el,amadoi plecand spre apartamentul fetei.Drumul fu scurt si linistit.Nimeni nu zisese nimic.Cand ajunsera la destinatie,baiatul o prinse de mana pe fata si spuse:
-Multumesc ca ai vorbit cu Akira.Ne-ai ajutat mult.Imi pare rau ca ma tipat la tine.M-am pierdut cu firea.
-Nu conteaza.Ma bucur ca am fost de ajutor.Nici eu nu trebuia sa te acuz ca nu faci nimic.Atunci,ne vedem maine.
-Da.Noapte buna.Pa!
-Si tie!Pa!
Zoey fugi,urcand scarile.Ajunsa in camera,se tranti pe pat.Rontai un baton de ciocolata de pe birou si merse pana in bucatarie,luandu-si un pahar de lapte.Se aseza pe pat mancand in continuare,apoi adormi instantaneuu.



Multumesc de com



Subiecte de discuție similare...
Subiect: Autor Răspunsuri: Vizite: Ultimul răspuns
  Tu ai cheia cufarului cu amintiri tacotaline 1 2.012 28-01-2012, 04:28 PM
Ultimul răspuns: Daria v2
  Tristete sau fericire(inspirat din naruto) :XDark~Sakura~Angel:* 43 31.072 12-07-2009, 10:47 PM
Ultimul răspuns: D@n@
  Gravitation-fik Flash 7 6.573 26-12-2008, 12:29 PM
Ultimul răspuns: Flash
  Gravitation $w33ty 5 5.783 09-03-2008, 03:13 PM
Ultimul răspuns: $w33ty
  Gravitation Fiction EvilManiac 1 8.785 08-02-2008, 09:19 PM
Ultimul răspuns: EvilManiac


Utilizatori care citesc acest subiect:
1 Vizitator(i)