Animezup - forum manga si anime

Versiunea completă: Dear Diary
Momentan vizualizezi versiunea simplificată a conținutului publicat. Vizualizează versiunea completă a acestuia.
Pagini: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51
pai eu sunt cam pisata ca m-au sunat parintii la ora 8,ce ora Zuppy03Dupa aceea m-am ridicat din pat,am dat drumul de 6 ori la calculator ca sa mearga si am stat si am mancat orez salbatic cu betisoarele insotit de un iaurt de capsuni si niste stixuri,am stat pe AZ si cam atat,momentan ^_^
Hey again

Mda...ce pot sa mai spun? Stau si ma gandesc cat mai e pana la scoala. Vara asta a trecut prea repede si imi vine sa injur. Mi se pare cea mai scurta vara, de ce ? Nu stiu...poate ca m-am distrat prea mult incat a trecut timpul prea repede? xD Probabil acesta este raspunsul, dar nu sunt multumita de rezultat. Nu am dorit niciodata sa se ajunga la august, nu mi-a placut niciodata luna asta...si cand ma gandesc ca se termina si ea...Urasc aceste zile, desi ies cu prietenii, tot le urasc xD Nu imi plac deloc, deoarece trec prea repede. Chiar daca nu fac nimic, tot trec repede. Iar cand v-a veni scoala...parca ar dura ani pana ar trece o saptamana O_O Ce tampenie.
Acum stau si imi beau ciocolata calda=]] Ma relaxeaza...astept tabara de pe 25, nu mai am rabdare. Va fi ultima tabara din vara asta...sper sa nu treaca la fel de repede ca aceste zile O_O Nu vreau xD In fine...acolo vom pierde toata noaptea, nu vom dormi deloc. Vom baga cafea in noi la greu=]]
Pana atunci nu stiu ce sa fac...stau si rabd xD
Abia m-am trezit cam acum o jumatate de ora, dar sunt inca atat de obosita de zici ca nu am dormit deloc si totusi am avut 8 ore. Inca imi e greu sa beau apa sau sa inghit orice fel de mancare, lucru pe care nu l-am facut de...azi se face o saptamana. Am slabit un kilogram, am stomacul facut varza si nu stiu cum o sa rezist pana si dupa nunta de sambata. Suntem mult prea putini, o sa ne ia dracu' iti spun eu, macar jumatate din zi o voi petrece in Pool Bar facand cocktailuri si alte malakias. Si colac peste pupaza, ma mai doare si spatele, bine oarecum ca de doua zile sunt in Cava Bar si nu e incredibil de mult efort, doar o groaza de alergat. Sper ca mai e doar o saptamana si iau si eu o zi libera in sfarsit pe luna asta.

Nu mai am timp sa fac mai nimic, noaptea cand vin acasa sunt teribil de obosita si fara chef. In septembrie va trebui totusi sa ma apuc de invatat dupa ce reusesc sa dau de Clarendon College, la naiba si cu vacantele lor. Am nevoie sa imi planific examanele pe ianuarie si sa stiu daca am vreo sansa sa merg in Liverpool inainte de anul nou, ca sa il pot petrece cu el. Ah, deja au trecut 3 luni de cand nu ne-am vazut, mai sunt 4 si uneori simt ca o iau razna, dar cred ca merge inspre bine.

Vreau si eu sa am iar 17 ani si sa fiu la scoala, de data asta nu as face greseala de a spune da mutarii.
Hellău ce faci ? Neaţa şi ţie...

Pff vacanţa asta e oarecum o ratată de vacanţă. M - am trezit acum ceva timp pe la ora 7 şi ceva cu un chef oribil de ieşit. Vreau să ies să-mi cumpăr ceva cel mai probabil voi pleca să-mi iau . . . nu ştiu nici eu nu ştiu, dar vreau să - mi iau ceva şi totuşi îmi e dor de el pentru că nu am vorbitla telefon şi nici pe mess nu a intrat. Ce mă enervează şi îngrijorează chestia asta în acelaşi timp. Aş vrea ca azi să vorbim nu contează doar la tel sau mess chiar nu contează care din astea două să-mi zică şi mie de ce nu am vorbit ieri, deşi am o bănuială şi sper să nu fie asta. Altfel iar mă îngrijorez. Hm . . .altceva nu ştiu probabil voi termina wallpaperul ptr la duelul cu Mimi şi apoi văd eu ce mai fac . . .cred că scriu la ficul cu Deea continuarea.
Am o stare atat de dubioasa incat nici nu stiu cu ce ar trebui sa incep... Este o melancolie cretina amestecata cu un extaz coplesitor (A REVENIT, AHAHA), plus putina tristete si paranoia... Tipic mie; tipic.

Mai am trei saptamani de vacanta si eu nu am facut... Absolut nimic. Sunt geniala. <3 Si am vreo cincisprezece carti de citit, vreo douazeci de variante de BAC la mate si nu stiu cate pagini de scris la engleza... Dar cui ii pasa? [Inner self: Aa, tie?] Ah, da, mie. Dar ma descurc eu; mereu ma descurc. Nu o sa clachez chiar acum, cand ma simt cel mai bine, cand e pe sfarsite cea mai tare vacanta a vietii mele. Si tocmai de aia sunt trista; pentru ca mai e doar un pic... Un pic...

Mai vreau la mare.
Lol Deci am terminat de vizionat episodul 46 din Ding Yi versiunea RAW T.T
Åžiiiiiiiii, MAI VREAU, de ce nu pot scoate 2 episoade, deci s-ar putea ca ÅŸi
Concubina Chun să se întoarcă la palat, din câte am văzut în preview-ul
pentru episodul următor.
Mi s-a părut foarte scump prinţul Geum, mai ales discuţia lui cu regele, şiiiiiiii
regele a fost soooo cute *drolls perpetual* când şi-a dat seama că e fiul lui şiiii
când a văzut-o pe Lady Chun îmbrăţiţându-i fiul[ea e mama copilului].
Deeeeeci sper să o readucă în palat, şiiiiiiiiiiiiiii vreau mai mult !
Parcă mi-e foame şi vreau tot mai muolt, gurmandă pentru această k-drama.

*hyper - mega - ultra forward looking for ză next episode* :yes:
Salut jurnalule de a carui existenta nu stiam pana acum cateva zile. Cateva mai multe.

Azi m-am trezit (adica m-a trezit maica-mea) la 7. O.O Da, stiu, nu-ti vine sa crezi, nici mie. Ba chiar m-am si miscat. : ]] Am mancat, m-am imbracat si am iesit cu maica-mea si sora-mea. Era vorba sa vina Andrei de la Bucuresti, pentru o zi, si sa ne ducem la Eforie sa-l vedem.
Iar el a pierdut trenul. Wtf. Adica m-am trezit, m-am imbracat, am iesit, am mers, si dup-aia aflam ca el a pierdut trenul pentru ca a adormit. o.O I mean WTF!? Macar nu ajunsesem pana acolo. Bine a zis mama, daca ar fi fost aici, i-as fi dat un pumn. Sau doua.
Apoi ne-am intors, n-am mai putut sa adorm, si la 10 jumate deja mi se parea ca a trecut o jumatate de zi. Am pierdut timpul p`acasa. Am mai scris in povestea pentru duel, dar tot nu imi convine cum imi iese. In fine, o scot eu la capat.
As vrea sa mai desenez ceva, dar imi e leneee si in plus am o groaza de chestii de facut si nu stiu cum sa incep si, repet, imi e lene. Defapt esentialul e ca imi e lene.
Si nu mai stiu ce sa zic. Am scris acum pentru ca stiu ca seara mi-ar fi fost lene.
Hai pa.
Dear Diary,

Ce mai faci? De când nu am trecut pe aici, cred că ai uitat complet de mine, dar eu nu am uitat de tine. Ziua asta a fost complet plictisitoare. M.am trezit de dimineaţă, pe la 10 pentru că tot suna soneria şi apoi nu am mai putut să dorm, dar am stat în pat şi am ascultat muzică până la vreo unu când m.a obligat mama să mă trezesc pentru că aveam musafiri - a venit la noi în vizită o verişoară de-a tatei. Micul dejun l.am luat la două - când unii oameni iau prânzul, atunci iau eu micul dejun +.+. Restul zilei a fost complet plictisitoare, am stat pe net. După amiază, când am vorbit cu una din cele mai bune prietene ale mele, ea mi.a spus că la anu, după ce termină clasa a opta, se mută în Spania. Totuşi, eu sper să nu se mute pentru că mi.ar fi extrem de dor de ea.
Acum stau pe net şi aştept să intre pe messenger, să aflu mai multe detalii în legătura cu mutatul ei în Spania.
Altceva nu am ce să.ţi mai spun. Bye - bye :].
Dear friend,
I'm back

So hello again. Aseara m-am intors din Sibiu, ce pot spune? M-am distrat de minune, nu a existat zi in care sa nu rad sau sa nu ma distrez. Nu am niciun regret. Totul s-a desfasurat asa cum mi-am dorit, a fost o vacanta perfecta. Pacat ca s-a sfarsit, caci acum vine scoala, iar eu nu vreau. Daca inainte spuneam ca astept sa inceapa scoala si sa-mi revad colegii, acum spun ca am inebunit. Nu vreau sa inceapa! M-am saturat de ea, vara asta a trecut mult prea repede. Mi s-a parut cea mai scurta vara, cum am mai spus.
In fine...voi ramane cu foarte multe amintiri placute din aceasta tabara. Ma bucur ca am fost putini, doar 13 copii. Cand suntem multi se formeaza grupulete si nu stam mereu impreuna. Acum ca am fost putini ne-am inteles de minune si nu au existat certuri, poate doar cateva schimburi de replici, dar au trecut imediat. Ultima seara a fost cea mai frumoasa. Nu am dormit absolut deloc, doar am atipit vreo 10 minute pe la 10 dimineata, inainte de masa. Am stat toata noaptea cu prietenii mei, doar vreo doi-trei s-au culcat, lucru care ma mira, deoarece deobicei in ultima noapte dorm absolut toti si raman maxim 3. A fost diferit de data aceasta, iar acest lucru ma bucura. Deasemenea, acolo s-au format si noi idile...idile la care nu te asteptai vreodata. Tabara asta a avut foarte multe surprize placute, la care nu te asteptai nici macar o secunda. Am fost la pescuit, iar in total am prins peste 20 de pesti. Ceilalti oameni erau nervosi pe noi, deoarece ei prinsesera maxim 2 pesti, iar noi ii luam pe toti din apa. Ce sa faci? Astia suntem noi15 Deasemenea ne-am plimbat si cu atv-urile, iar doi colegi au ajuns la spital, unul cu mana rupta, iar altu cu o intindere usoara la picior. Au facut atv-ul praf, dar nici ca l-au platit xD. Deasemenea...acea experienta mai mult i-a amuzat, decat sa-i intristeze. Si la spital in sibiu, faceau glume, iar asistentele radeau pe seama lor. Astia suntem noi...cand plangem, radem xD Ultimile doua seri a fost un fel de discoteca, se tinea intr-un foisor mare din curtea pensiunii. Duminica am sarbatorit Sf Alexandru, erau 3 sarbatoriti, dupa miezul noptii a fost o nebunie totala xD Muzica era la maxim, venise si politia satului O_O Dar ce ne pasa >_> Era vacanta noastra xD Ne-am uitat si la filme de groaza, iar la unul am sfarsit a fi luata de mana de cineva neasteptat :3 In fine...nu mai povestesc, deoarece mi-ar lua ani sa imi exprim sentimentele si tot ce s-a intamplat acolo. A fost minunat! Si chiar daca as da timpul inapoi, nu as schimba absolut nimic.
Dragul meu jurnal iubit şi zăpăcit 24 , mereu mi-am dorit să spun asta.

Sper că o duci bine de tot în viaţa ta neviaţă, căci eu sunt extraordinar momentan. M-am culcat la ora 2, sau era 2 şi ceva? Daaa, târziu! Pentru că am stat pe messenger să vorbesc cu Alex şi să ne jucăm adevăr sau provocare, aşa cum facem destul de des, asta după ce am făcut postul acela cu dedicaţie specială pentru el pe blogul meu. Ştii cât de mult mi-a luat? Nu, nu aşa de mult. Dar simplul fapt că am stat să caut nişte video-uri o grămadă şi până la urmă a trebuit să îi cer link, yeah, eniuei, mi se încărca extraordinar de greu calculatorul aşa că am stat ceva până să postez şi să editez unele greşeli care, din păcate, îmi scăpaseră la prima postare. Revenind, de ce naiba am ajuns la subiectul ăsta? Nici eu nu mai ştiu. Am zis, revenind, m-am trezit la ora 7, cred că atât era ceasul pentru că am auzit voci. Pleca fratele meu. Aşa că foaret buimacă şi de abia mergând am coborât din pat şi am mers să îi spun " pa", să îmi iau la revedere şi să îi dau un pupic pe obraz fratelui meu. E ciudat cum acum mi se face un dor teribil de el, tocmai pentru faptul că pleacă. Până acum, cât a stat acasă, totul a fost rău * laughs* în sensul că, ştii şi tu prea bine, ne certam destul de des ( ştii pentru că eşti un jurnal! jurnalele ştiu! ) . În orice caz, parcă deja m-a apucat dorul de el, oarecum ( şi chiar dacă acum stau la calculatorul care merge mai repede şi mai decent? oh, ceva se întâmplă cu mine ). De fapt, e normal, îl urăsc când stau prea mult în preajma lui ( ipotetic vorbind ) şi îl iubesc enorm ( cu adevărat! ) când nu e prea multă vreme în preajmă. Fraţii ăştia.
În orice caz, m-am trezit la 7 din cauza zgomotului şi apoi m-am băgat înapoi în pat să mă culc dar crezi că am mai putut? Mi-am luat telefonul şi am ascultat muzică până la ora 9 fără zece când mă plictisisem şi m-am ridicat şi am venit la calculator. Ah, ce viaţă, nu?
Începe şcoala mâine. Mă întreb, oare o să mai am cearcănele astea şi mâine? Oare o să îmi dispară herpesul? Oare o să mă împiedic mâine cum o fac în fiecare zi?
Oare ce avem azi la prânz? Mi-e foame.
Pagini: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51