Animezup - forum manga si anime

Versiunea completă: Dear Diary
Momentan vizualizezi versiunea simplificată a conținutului publicat. Vizualizează versiunea completă a acestuia.
Pagini: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51
Well ... Azi m-am trezit pe la 9 si ceva. Am mancat, apoi m-am dus si mi-am facut dus. M-am imbracat, mi-a facut mama o coada, pentru ca eu nu stiu sa o fac ca ea si apoi am plecat la scoala. M-am intalnit cu o colega si am mers impreuna la scoala. La intrare, o ingramadeala, dar am intrat ... Ne-am intalnit cu profesorul de geografie pe scari ... Am ajuns in clasa si m-am asezat in banca. Colega mea era prin clasa, iar eu stateam linistita si ma gandeam. Tipa un coleg la mine sa ma dau mai in spate cu banca. Neatenta, ma intorc sa ma dau mai in spate, dar ma gandesc eu mai bine si nu m-am mai dat, pentru ca aveau loc ... Prima ora a fost de romana. Am luat nota 10 la rezumat. In pauza, a venit un coleg la mine si a incercat sa ma ciufuleasca. Nu a putut. Peste cateva minute, cand nu eram atenta a venit la mine si m-a ciufulit. Am reusit sa-mi aranjez parul, fara sa-mi stric coada. In alta pauza, vine alt coleg. Colega mea de banca ii spune monkey. Ma ciufuleste si-mi strica coada. A trebuit sa o desfac si sa-mi fac alta, dar mai jos, nu cum mi-a facut-o mama.
Acasa am scris si inca scriu la matemtica, niste exercitii suplimentare, pentru ca maine dam test ....
Dear Diary,

Ieri nu am avut timp sa spun, dar azi as vrea sa ma descarc. Ieri am avut o zi destul de proasta la inceput si foarte ironica. M-am trezit, m-am spalat, am mancat si m-am apucat sa invat pentru testul la fizica. Prima ora: bilogie. Nu mi-am facut griji si am crezut ca vom trece la urmatoarea lectie, dar nu, ne-a intrebat de o parte din capitolul trecut, ca un fel de recapitulare si data viitoare vom da test din capitolul repetat si inca o lectie pe care o facem azi. In pauza a venit la noi profesoara de franceza sa ne spuna de la ce ora ne invoieste si la ce clasa ne vom duce sa repetam niste poezii pentru o chestie de azi numita ziua francofoniei. Ne-a spus ca vom merge la clasa unde era un baiat de care a incetat sa-mi placa acum vreo 3 saptamani. Si am fost proasta sa le spun, acum vreo doua luni, prietenelor mele si unui prieten. Acum nu mai am incredere in nici unul pentru ca au facut niste tampenii mari de tot (nu vreau sa intru in detalii). Dupa cate prostii au facut, nici nu ma mir ca baiatul a spus ca stie ca il plac, dar nu e reciproc si ca sunt prea complicata... Ce-a fost a fost... Au trecut destule saptamani de atunci. Oricum, acum sunt bine pentru ca am aflat niste lucruri despre el si acum rad de el cu o prietena si ii pun tot felul de porecle ridicole. Dar ieri trebuia sa merg la clasa lui ca sa repetam pt. ziua francofoniei. Cel mai rau era ca fetele carora le spusesem ca imi place de acel baiat, nu stiau ca el nu mai vrea sa auda de mine si mai veneau si cu mine la francofonie... Eu nu le-am spus pt. ca si-au pierdut dreptul de a sti tot ce mi se intampla. Apoi a trebuit sa ”chiulim” de la religie ca sa mergem sa repetam pentru ziua francofoniei, in clasa baiatului de care imi place. Inainte sa mergem ii spuneam unei alte prietene, C., ca mi-as dori sa facem la 8F(o clasa de nebuni) decat in clasa baiatului de care mi-a placut. Cand am ajuns la clasa lui, am aflat ca nu acolo trebuia sa mergem, ci la 8F. Nu va puteti imagina cat am ras. Profa de franceza ne trimisese la clasa gresita. Apoi ii spuneam prietenei mele C. ca mai bine faceam in clasa baiatului pe care l-am placut si am ras amandoua. Per total: a iesit bine.
Sper ca nu v-am plictisit cu povestea mea zapacita.
Mah Dear Diary,

Yeah...Helău sweety. Întâi de toate te anunţ ca ultimele mele zile au mers extraordinar de...prost. Începând cu faptul că m-am certat cu lumea la telefon, face to face şi chiar şi pe mess. Deci, a fost demenţial -.- M-am certat cu un coleg la scoala pe tema " Profu' de chimie" [mda' we were some kind of genius to have a fight for this ._.]. Şi l-am înjurat pe săracu' băiat de i-a sunat apa'n cap şi el pe mine. Şi un fraier mi-a furat carnetu' de note si m-am enervat şi mai tare şi i-am zburat două palme şi un şut bine plasat la punctul sensibil şi era să îl ştrangulez 21..Dar să zicem că asta a trecut, fiindcă m-am impacat cu acel coleg, eu recunoscând că, deşi profu' de chimie e preferatu' meu, pute a peşte si cel de istorie [preferatu' lui +.+] vine la şcoală îmbrăcat în pijama.
Alte evenimente proaste...Aş mai putea trece pe listă norma de la sport, răceala, vânâtaile şi durerea de mâini care am primit-o o dată cu norma...Cam atât..
Zbye Diary :3
Dear diary,
Ieri a fost o zi super!!!Deja topai de fericire 21 .Pentru inceput,nu ne-a verificat temele la mate[pfiu n-o facusem 4 ],apoi in a doua ora a venit un coleg care s-a tuns mai scurt decat de obicei 24 arata penibil.La biologie nu m-a ascultat[desi invatasem] la engleza si desen am ras de-am spart 21 si la religie am dat un test MEGA USOR! 71 .apoi gunoierul s-a bagat in ''zeama'' cu mine cand mergeam pe strada dar nya zice ca el doar isi bate joc si nu ma mir sa aud asta 22 .Ma rog.Apoi m-am vazut cu my sweet nya la baneasa shopping center ca azi nu pot,dar n-am apucat sa mergem prin magazine 20 .Azi trebuie sa-mi fac temele 47 si sa ma uit de un cadou pentru scumpa mea verisoara :X .Cam atat am de zis si le urez tuturor de pe zup o zi buna.
Dear diary,
Ieri a fost o zi cat se poate de penibila avand in vedere ca am stat toata ziua acasa cu prietena mea...
Sa vedem.... pai a venit la mine si pe la unu ne-am facut mancare (clatite) pe care bineinteles le-am uitat in tigaie si mai toate au iesit arse.....
Apoi pe la ora zece seara m-a sunat Dan (un coleg) sa ne facem, ca de obicei tema la telefon.... pe la doisprezece am terminat de vorbit la telefon (noroc ca m-a sunt el 21 ) si apoi din plictiseala io si cu Ada (my best friend) am inceput sa scoatem sunete ciudate (erau melodii 21 ) cu guma de mestecat 21
Pe la 2 ne-am uitat la un film de groaza, iar pe la patru noaptea ni s-a facut foame si am facut ditamai taraboiul in bucatarie21 (noroc ca nu erau ai mei acasa21 )
Azi pe la trei ne-a trezit un credin, care atunci s-a gasit sa ma sune asa ca am fost nevoite sa ne sculam chiar cand dormeam asa de bn...
So.. ziua a fost.. relativ buna.. daca m-ai apukam sa mai dorm putin...
Dragă jurnale,
De astăzi, 23 martie 2010, eu C. Lucia-Andrada, nu voi mai avea încredere în oamenii pe care nu-i cunosc bine, sau cu, care nu m-am văzut ever.Gata.Să mă pupe-n *** şi gata. Mi-am învăţat lecţia.Again.S avea dreptate.S mereu are dreptate.O invidiez pentru realismul de care dă dovadă.
Azi nu am făcut ceva anume.Mi-am pierdut un „prieten”.Eu aşa-l consideram, dar m-am înşelat.Misogini, rataţi, căcă**ri, m****i şi toate cele.Crezându-se culţi şi culi.
Again, o palmă de la realitate, primitu-am.Nu e nimic.Nu va dura mult chestia asta.

BIG EDIT:Ohh, mă bucur că m-am înşelat în privinţa persoanei.Mi s-a luat o piatră de pe inimă.Totul se anulează.
Dear diary,

Wow... nu mi-am mai scris într-un jurnal din clasa a 4-a... Azi a fost o zi tâmpită. M-am trezit azi pe la 11, când tata m-a trimis cu idiotu' de fratemiu la cumpărături. M-a frecat la melodie vreo oră, iar apoi ne-am întors pentru că după ce am cumpărat crenvuşti nu mai aveam bani. M-am întors acasă şi am sunat-o pe Alexandra. Ca de obicei si-a băgat telefonu' nu zic unde. Mi-am repetat la chimie şi mi-am făcut nişte tabele pe laptop. Am mâncat ca sparta o tonă, în speranţă că mă mai îngraş şi eu . (Doamne ajută!!!). Am 40 şi ceva de kile. Oricuum...zilele trecute m-am certat cu tata pentru că am avut în camera mea pe un perete un desen cu o coasă. S-a crizat foarte tare iar de atunci bou' de fratemiu îmi zice că sunt sadică. Mă rog mult mai intens să moară. Azi nu am ieşit nicăieri. Lene. Am o tăietură pe mână de la bicicleta lu fratemiu. Doare. 21 .Azi tata mi-a făcut iar panaramă că nu îmi trag pantalonii destul de sus. Comunist nu alceva. Acum stau în pat şi mor de plictiseală.

Am scris în speranţa că îmi voi omorî timpul, însă au trecut doar 6 minute. Clar...soarta mă urăşte. Voi aştepta cu foarte multă nerăbdare sfârşitul zilei. Cine ştie...poate până la urmă îmi răspunde Alex... încă mă doare mâna de când am avut contuzzia la cot. Mi-au trebuit mie role şi rampe. 21. Oricum....mă duc să beau . Măcar să nu mor deshidratată.
Dragă Jurnalule
10. Aprilie. 2010 , Sâmbătă

Azi a fost o zi superbă, chiar una extrem de tensionată poţi spune, însă azi a fost o zi calumea, excelentă. A venit el la mine şi ne-am plimbat prin orăşel toată ziua, plus că am făcut-o pe Eufemia şi pe Jin foarte fericiţi datorită faptului că s-au văzut şi s-au sărutat şi etc...y'know ţi da sunt foarte fericiţi. Părinţii lui s-au plimbat la fel prin oraş şi au făcut cumpărături şi l-au dus pe căţel la plimbare. Ei au venit să viziteze oraşul şi să mai ia alea alea, iar noi doi am profitat şi ne-am văzut. Mama lui e super tare şi tatăl lui la fel. Eu m-am dus cu el prin oraş, am cântat la chitară şi evident am băut suc şi am mâncat câte ceva. . . de fapt nişte cornuri. Am făcut poze, pe care unele din ele le voi pune în curând la ''Pozele Userilor'' şi unele la nişte flori de cireşi pe care le voi mai edita dacă e nevoie în photoshop, dar nu cred că e necesar şi le voi posta pe deviant.art. De asemenea we kissed *blush* and well, a început peste câteva ore şi ploaia. El mi-a făcut cadou un inel, o pisică şi o brăţară. Bărţara a fost ideea mamei lui şi mi-a dat şi flori, chair florile mele favorite ever . După ce mi-am dus toate lucrurile acasă pentru că nu puteam să le car după mine aşa, eu şi el ne-am dus să ne plimbăm, dar a început ploaia şi era aş ca o furtună. Am făcut şi un mic atac de panică şi el m-a luat în braţe. Am cam îngrijorat ''oamenii'' care erau acolo : - '' dar totul a trecut cu bine datorită lui Rose care m-a liniştit cu o palmă niţică peste fund : )) Şi cam asta a fost şi l-am aşteptat să intre pă mess să-mi dea pozele şi acum vorbesc cu el la tel.
10 Aprilie 2010, Sâmbătă

Azi a fost o zi . . . ok. M`am trezit ca tot românu` în vacanţă, la 11 juma` şi am început să bântui casa - me is such a ghost. xD Apoi am aflat trista veste, faptul că preşedintele Poloniei a murit. După m`am instalat în faţa calculatorului şi m`am apucat să mă joc Sims. Am făcut o familie foarte naiz, cu o adolescentă pe nume Nya. Mâine trebuie să mă apuc să mai fac o familie în care să fie un tip de care să se îndrăgostească - nu`i frumos să fie singură. :]] Apoi m`am plictisit şi am ieşit să fac o plimbare cu căţeluşa mea, Petty. M`am întâlnit şi cu o prietenă pe care n`o văzusem de mult timp şi am stat cu ea de vorbă, în timp ce Petty alerga de colo până colo. Then, peste vreo oră, m`am întors în casă că a început ploaia. Am avut câteva conversaţii foarte interesante cu Appy şi ne`am hotărât să ne vedem vineri. Very cute. ^^ Apoi m`am jucat cu puişorii pisicii mele - a fătat chiar de Paşti, când eu eram plecată, noroc că stătea la nişte prieteni de familie. M`am hotărât într`un final să scriu la fic, ca să nu mă bată Alex [ Metal ] la cap, având în vedere că i`am promis că postez în seara asta. Apoi m`a sunat din nou Appy şi i`am citit ce am scris la un nou fic şi ea a zis că e prea scary. Eh, mie`mi place. Nu mi`am făcut nici o temă, dar nici nu mă bate gându` să`mi fac. Poate doar tema la tehno o să mi`o fac. Văd io. Noroc că la mate, Buli - de la Bulumac - nu ne`a dat temă [ parcă ]. Apoi am avut parada modei prin cameră, îmbrăcată în tot felu` de stiluri, de la foarte dark la foarte pink. Arătam ca o Barbie în roz. -__- M`am hotărât : n`o să mă îmbrac niciodată cu hainele alea.
Pe la 9 seară am avut şi io bunul simţ să intru pe messenger şi evident că am început să trăncănesc cu mulţi. At the moment, râd cu Metal. :]
Dear Diary,

Asa-i ca you missed me?5 Nu? De ce oare nu ma mira? In orice caz...Astazi am avut o zi d'aia...Hmmm Hai sa-i zicem o zi proasta. Imi imagineza ca nu te intrebi de ce, dar eu tot iti voi povesti fiindca tu esti Diary si pe tine ma descar. Deci, am dat un "minunat" test la chimie. Am invatat pentru el multe ore si am scris multe pagini, si cand am fost doar eu si exercitiile, confruntare face to face, ghici ce? Da, chiar asa. Am uitat TOT. Si din 21 de formule de acizi si saruri n-am scris decat 12 din care 6 sunt gresite fiindca in capsorul meu fosfitul are valenta II nu III [chimia asta +.+].
Altceva cul de la scoala vrei sa mai auzi?5 Haide sa iti zic. Ora de franceza. A fost o incantare 105. Eram in extaz. Am lipsit o saptamana, nu am priceput lectiile care au fost predate cand eu nu eram, nu aveam tema facuta si nu stiam o iota. Si punctul culminant 15 "Simina, draga, fa tu exercitiul acesta" Deci iti dai seama ca m-am simtit cel mai bine, nu?
Alta chestie la fel de naiz, a fost atunci cand am iesit de la scoala. Am scapat cu o ora mai devreme si de la etaj, am primit jumatate de litru de apa in cap. Si am mai fost stropita si pe pantaloni si pe bluza...Dar sa zicem ca am trecut cu vedere. Si sper ca nu au auzit profesorii ce pot sa debitez eu pe gura cand sunt nervoasa 39
Alta chestie foarte tru' a fost cand am auzit toata, dar absolut toata ziulica de o tipa pe care eu o urasc din motive...hai sa le zicem motive personale 71.
Deci, nu-i asa ca ma crezi Diary cand iti zic ca am avut o zi proasta?5
Pagini: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51