Animezup - forum manga si anime

Versiunea completă: Dear Diary
Momentan vizualizezi versiunea simplificată a conținutului publicat. Vizualizează versiunea completă a acestuia.
Pagini: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51
Ieri a fost una din zilele alea care mă dau peste cap. Dar hai să începem cu începutul.
M-am trezit ceva mai târziu ca de obicei, era zece şi ceva şi am făcut ceea ce fac de când s-a terminat şcoala. Din lipsă de ocupaţie, din dorul de a acoperi pierderea suferită, navighez cât e ziua de lungă (şi cât sunt acasă, desigur) pe net. Păcat că doar mă distrage, nu mă face să uit.
Mai târziu m-am lăsat convinsă de mama să merg cu ea şi tata la cumpărături. Mi-am făcut baie şi-am plecat. Arătam tare ciudat 21.
L-am întâlnit pe Sebi, colegul Paulei, şi practic ne holbam unul la altul. Mi-a zâmbit, mi-a zâmbit atât de frumos, încât apropare pluteam. Şi-mi pare rău, trebuia să-l iubesc pe Ovidiu... Trebuia să aflu cum e să iubeşti o singură persoană, trebuia. Acum sunt varză din nou, căci ştiu că nu sunt suficient de bună.
Apoi am ieşit cu Denisa. Am pierdut buzu şi am mers pe jos. Am întâlnit doi bikeri care fumau. Semănau mult cu Ovidiu,la vestimentaţie, la părul tuns exagerat de scurt. Mi-a fost dor de el.
Am mers cu Denisa, Marce, Tudor şi Adi pe centru, la o terasă. Mi-am luat îngheţată şi am băut din berea lui Marcel. Ciudat, dar mă simţeam puţin high...prea puţin.
Am mers în Games. A fost trist, am fost tristă amintindu-mi ultima noastră întâlnire. când ne priveam ochi în ochi, parcă împărţeam aceeaşi poveste. Mi-e aşa dor de el!
Am dezbătut mult povestea cu Denisa, cât timp băieţii jucau biliard.
Apoi am plecat, mai tristă ca de obicei. Mi-era dor de el, dor, dor, dor!
Şi mi-a fost toată seara.
ăăă... 21.06.2010
20 : 13. Ghinion ! Gata, s-a făcut şi paişpe

Diăr daiări

Ce mai faaaci ? Ah, de ce naiba sunt atât de politicoasă ? AM LUAT 9.5 LA UN EXAMEN DE ADMITERE LA LVA. . Nu oriunde. La LVA. Cum puşca mea să nu te bucuri? Ăia, săraci erau pe la 5 , 5 , 7, etc. Ahh, ce bine se simte :3. Mi-am sunat toţi prietenii la care m-am putut gândi . Prima, Alex. Apoi Radu, D. , Octav, Cosm, Vlad şi Horia. Şi ce contează dacă sunt numai băieţi, şi drăguţi = )). Lasă că e bine să fii asigurată. Toţi au fost : " Daaa? ". Adică e Liceul Vasile Alecsandri . Dă-te mare!!! Păi de ce nu ? Oricum , dimineaţă, m-am trezit la 4. Mă durea un picior. Era rece şi nu mi-l mai simţeam. A fost groaznic. Nu era ăla rupt, ceea ce era şi mai graoznic. M-am ridicat din pat, şi m-am sprijinit pe piciorul ăsta rece. Mare greşeală. Mi-a cedat şi am căzut în genunchi. Nu mai puteam să mă ridic. Mai aveam puţin şi plângeam. Am închis geamul, m-am îmbrăcat cu pantaloni lungi, şosete pufoase , bluză cu mânecă lungă şi mi-am luat plapumă. Muream de frig . Apoi iar muream de frig. Vroiam să îmi iau un fular = )). Mi-am mai luat o pătură. Pe la şase, venise pr. lui tata acasă . Apoi m-am trezit la şapte, înfofolită şi tremurândă. Mă rog. Am mâncat, şi m-am schimbat să mergem . Îmi trecuse frigul ¤__¤. Apoi, m-a dus tata la liceu. M-am pierdut în liceu = )). Prea mare. Mă rog. Am intrat, mi-au dat ăia subiectul . Erau doar 4 probleme. De fapt cele mai uşoare probleme la matematică pe care le văzusem în toată viaţa mea. Şi i-am spus că mi-a dat doar prima parte a subiectului. Ăla mi-a spus că ăla era tot subiectul . Eu eram WTF ? Sunt cumva la liceu' 3 sau la LVA? Le-am făcut pe toate 15. Am dat subiectul şi am plecat acasă. Apoi, am crezut că nu am transcris de pe ciornă, că nu am făcut bine, că iau 7, ştii tu, that stuff when you're nervous. Am mers la naşă'mea , mi-a dat 200 de mii şi mi-a trecut = )). Apoi mi-am luat suc şi am mers acasă. Am mers la liceu singurică , mă durea piciorul, ploua, etc. Am mers la secretariat. Am aflat , mă rog. Mint. Primul pe care l-am sunat a fost fratemiu. O fi el cel mai mare bou, dar e fratemiu. Am vorbit cu el, cu bunica = )), şi apoi cu Alex and Co.
E bine. E divin sentimentul de reuşită, de împlinire. Oricum, mâine văd ce fac la română . Doamne ajută 7 !!! Te implor.
Oricum , asta a fost principala chestie de azi :3.
Dear Diary 15

Nu ne-am mai vorbit de mult si m-am plictisit groaznic xD Nu prea am ce face momentan, deoarece afara ploua intruna o_o Acum s-a mai calmat, dar cu siguranta va reveni din nou, deoarece asa e de fiecare data. Se joaca cu tine incat sa crezi ca s-a terminat si cand te astepti mai putin incepe din nou. La naiba cu vremea asta ! Daca inainte uram ca era prea cald acum urasc ca ploua prea mult. Sunt ca vremea, atat de schimbatoare, deci ar trebui sa ne luam de mana =]] Saptamana asta mi-am spus sa stau si s-o lenevesc, deoarece nu am nimic mai bun de facut. De cateva zile stau numai in casa si stau sa dorm toata ziua, iar seara stau pe mess pana tarziu, dupa care ma culc din nou xD. Nu vreau sa mai am cearcane, deoarece am avut o groaza in timpul scolii o_o Si aratam uneori ca un monstru din cauza lipsei de somn o_o Bine, de parca voiam eu sa ma culc devreme, deoarece niciodata nu am somn. Imi vine somnul doar dupa doisprezece noaptea=]]Ma gandesc sa ies din casa, sa ma duc pana la mall sa-mi iau ceva de mancare. Yeap, sunt singura acasa, deoarece parintii sunt nu stiu unde plecati de dimineata si sunt doar eu cu fratele meu. Sta si se uita la televizor, deci daca l-as ruga sa-mi faca ceva de mancare cu siguranta ar arunca cu ceva in mine=]] Niciodata nu ne intelegem, deja m-am obisnuit, dar cateodata ne intelegem de minune si ma face sa rad ca o nebuna o_o Pacat ca nu poate fi mereu asa. Eh, cine a spus ca fratii sunt perfecti?=]] Sunt un dezastru in bucatarie, nu stiu sa gatesc absolut nimic, decat sa fierb laptele si sa-mi fac oua =]] Si ceai15 Sa nu uitam de minunatul ceai xD In rest habar nu am sa fac ceva xD Ma plictisesc din ce in ce mai mult si nu stiu ce sa fac o_o La televizor nu e nimic bun de vazut, afara cred ca incepe sa ploua si parca totul e monoton o_o Urasc ziua de azi!
Eu sunt. Nu mai ai nevoie de alte introduceri.

Ziua a început cum nu se putea mai bine, când aproape m-am îmbătat la ziua lui R., dar acum am nervi. Am plâns. Formidabil . Eu nu plâng, dar iată-mă. Vaca aia tâmpită vrea să intre sub pielea mea, doar ca să fie o "mamă" bună. Nu am avut niciodată nevoie de ea, şi nu am nici acum . Dacă am de gând să îl conving pe tata nu am nevoie de mila ei. Să îşi vadă de soţul şi copilul ei, cărora le este atât de fidelă.
Mă doare foarte tare capul, şi mâine plec la ţară . Mă duce tata, cică. O să stau o săptămână. Mă rog, cu cât mai departe de distrusa aia, cu atât mai bine .
Hello, jurnal virtual.Se pare că am chef să scriu aici, decât să scriu de mână în celălalt, al meu, pe care numai eu îl citesc, mereu, mereu, întrebându-mă "Mă ce dracu aveam ?".Am fost în excursie, a fost bine, ce pot zice, m-am distrat mai mult singură, dar mi-a făcut plăcere să mă regăsesc prin munţi, nervozitate, oboseală, străzi, vechi, sudoare şi altele.Nu vreau să rescriu ce-am făcut acolo, am scris destul pe blog.Zilele ăstea au fost ok, ce pot spune, nu s-a întâmplat nimic impresionant.Deşi ieri m-am fericit grozav, din motive ... neînţelese de voi, muritori de rând.Azi m-am apucat să recapitulez franceza, având în vedere că în clasa a8a am făcut 150 de minute maxim în TOT anul de franceză.Îmi doresc să o vorbesc fluent, ceea ce nu voi reuşi vara asta, ştiu asta.Azi a venit o colegă la mine să mă întrebe când trebuie să mergem la şcoală să verificăm opţiunile.Plictisitor.Azi când m-am trezit la 11, m-am uitat la un film de animaţie recomandat de Hasret.Nu prea mi-a plăcut, deşi morala a fost bună.În rest, am lenevit pe pc + franceza.Trebuie să învăţ cuvinte, mai apoi îmi aduc aminte gramatica (cert e că sunt varză la passe compose şi la formarea participiului).Sunt pretty good la gramatică.
Vreau să-mi dau foc la un beţişor, da' n-am foc.
Dragă jurnalule mic şi scump ,

Hey hey !!! Mda , afară plouă în draci , pe mine mă dor toate oasele , dar sunt haaaaaapy , cuz mai am 6 ore şi ceva şi pot să spun că am 14 anişori . Şi sunt mândră de asta , lol . Azi [ sau să zic ieri ? ] a fost foarte marfă , deşi a plouat într-una şi mă înnebuneşte sunetul picăturilor de ploaie , nu mă lasă să dorm =_= . Se vede probabil . Eh , dar în orice caz , la cum mă dor oasele , nu pot să uit cum am alergat eu ca să prind autobuzul , sau cum m-am dus la cursurile la care mă duc încă de luni şi nu îmi găseam legitimaţia şi am crezut că am pierdut-o sau am lăsat-o acasă . Mda , era în rucsac . M-am trezit pe la 11 , cu o febra musculară , Jesus , chiar că nu mă puteam ridica din pat . Dar am lenevit ceva şi am m-am jucat cu căţeii mătuşei mele , nu aveam ce face , practic am lenevit un timp în plus până m-am dus la computer şi am stat de vorbă cu onee-chan ce vom face azi , şi am stabilit să pierdem vremea la mine , că tot e vremea asta =_= . Urăsc ploaia , ce mai xD . Am râs de iubită’su , ceva timp , până am ajuns în staţia de autobuz , după am zis eu să îmi iau o sticlă de apă şi mai să pierd autobuzul 21 . La cursuri a fost super , mă descurc din ce în ce mai bine , profa e mândră de mine 21 . Cum tot ploua , mi-am luat cu mine căciuliţa cu urechi de pisică de la Otaku şi pe drum , nişte mucoase au râs de mine [ fraiera de mine , am luat-o pe jos şi nu ştiu de ce ._. ] , o tipă a zis că e drăguţă şi nişte cocalari au încercat să se ia de mine , că cică voiau să se uite mai bine la urechi . Da’ au zis-o în glumă , deşi eu nu am înghiţit-o . Btw , România te ... urăsc ^^ . Şi până la ora asta , am pierdut timpul iar , am mai lucrat ceva în ps , pentru că tocmai a fost ziua lui YongHwa şi m-am decis să fac un sig pentru această ocazie specială , deşi l-am terminat pe 23 iunie . În orice caz , am mai vorbit cu Ana , dupăă muuult timp , şi chiar mă bucur că am vorbit cu ea . Eh şi cam atât . Aştept să treacă cele 6 ore şi ceva , să mă pot trezi ca să aranjez casa >.> . Pa pa .
Bună! Ca de obicei, eu scriu tot dimineaţa, dar nu cred că te deranjează.
Ieri m-am plictisit (atât cât se poate plictisi someone like me). Am dormit până la 12, căci noaptea precedentă mi-o petrecusem insomniacă. Devin din ce în ce mai irascibilă. Mă stresează mama, care stă cu ochii-n patru la tot ce fac şi nu-mi lasă nenorocita aia de intimitate. Nu ştiu de ce, dar bănuiesc că o să iasă urât. Trebuie să fac ceva ca s-o pun cu botu' pe labe. Mă gândeam să cumpăr nişte prezervative şi să le pun în geantă...sau nişte ţigări.
M-au tot durut găurile 21 din ureche, mai toată noaptea. Cred că am cam multe. Dar încă una şi mă opresc, încă una.
E stresant că mai toată ziua mi-am plâns de milă ca o cretină. Totul pentru terchea berchea al meu. 21 Ce idioată! Cred c-am să o iau razna, da' urât de tot.
Mama mi-a citit o parte din jurnal, iar asta a scăzut-o considerabil în ochii mei. Deja începe să se subţieze faza cu respectu, mai ales când vezi atâta neruşinare, încât să mă mai şi întrebe, după ce face asta fără voia mea :"Pe cine iubeşti tu în halul ăla?".
Îi detest pe toţi.
Vreau departe, singură, singurăăăăăăăăăă!
Dear diary,
Am venit mai devreme de data aceasta, deoarece am vrut cu nerabdare sa-ti povestesc despre visele mele o_o Eu in general am vise total ciudate, fara sens, fara logica o__o Odata se intampla ceva si dupa apare pur si simplu o alta chestie, uitand definitiv de cea de dinainte sau pur si simplu visez chestii care nu exista o_o . Am sa-ti spun vreo doua.
Unul dintre cele mai ciudate vise: era vorba ca urmaream un copil care imi furase mingea, era un necunoscut. Se facuse seara si eu tot il urmaream o_o Si eram in Bucuresti si cand am trecut dupa un colt ne aflam in Venetia, iar baiatul pe care il urmaream era defapt un coleg o__o Si nu mai avea mingea in mana, avea o cheie si mi-a spus ceva de genul : " Acum greul urmeaza " si eu am aprobat, parca intr-un fel stiam de dinainte ce urma o__o Adica disparuse pur si simplu chestia cu mingea=]] Si se facea ca trebuie sa-i gasim pe unii si sa-i ducem la inchisoare, deoarece erau nu stiu ce infractori, aceasta chestie am inteles-o , dar ce legatura avea cu cheia din mana colegului meu ? o__O Si ce legatura avea cu restul visului? xD Si in fine, cand i-am gasit pe infractorii aia, i-am cautat in toata lumea o__o Nu i-am inchis, le-am cerut autografe si ne-am petrecut ziua la gradina zoologica o__o Mda, totul fara sens =]]
Sau un alt vis extrem de ciudat o__o Trebuia sa merg la mall la film cu doi colegi, Anda si Andrei. Era vorba despre mall-ul de langa mine care in vis era cu totul diferit de cel real o__o Adica era o adevarata tehnologie avansata =]] Si filmul incepea la ora 3:30, dar noi ne-am bagat in sala cu o ora mai devreme o_o Si s-a activat nu stiu ce alarma, din cauza ca intrasem acolo o_o Si a venit politia dupa noi24 Defapt politia respectiva venise tocmai din Canada o_o Si ne-au scos afara si au inceput sa ne alerge ca trebuie sa platim nu stiu ce amenda. Am platit si am crezut ca ne vor lasa in pace. Asa a fost, pentru cateva momente xD Se facea ca la ultimul etaj de la mall era un adevarat muzeu, cea ce in realitate este imposibil =]] Si ne-am dus noi acolo si ne holbam. Si jumatate era un muzeu, jumatate o biserica o_o Si era un avertisment gigantic " Daca atingeti ceva, muriti" Si nu era o gluma xD Iti taiau capul daca atingeai ceva xD Si noi ne plimbam pe acolo cand am dat de un tip blond o__o Arata bine xD Si era unul de asta foarte energic si era acolo un fel de sicriu in expoziile alea o_o Si am ramas socata, deoarece era intitulata " Fecioara de fier" o__o Adica era chestia aia din Shaman King in care statea Jane xD Si era acolo detalii ca era un instrument de tortura folosit in Evul Mediu, deoarece usile contineau tepi pe interior. Si baiatul ala blond a inceput sa rada si s-a bag in sicriul ala sau ce o fi o____o Mi-am zis God, deoarece n-a patit nimic cand a iesit xD Faza e ca a auzit pasi si a daramat chestia aia, dupa care m-a luat de mana si am inceput sa alergam. Era faza cu " sa nu atingeti nimic " . Deodata colegii mei au disparut si eram doar eu cu tipul blond, pe care nici cum il cheama nu stiu o_o Si ne urmarea iar politia=]] Si deodata aveam puteri neobisnuite o_o Adica zburam si saream ca niste canguri24 Dar nu ne miram, deoarece nu era ceva nou pentru noi. Si am inceput sa alergam iar prin toata lumea, adica ajunsesem in Egipt si aia ne tot urmareau xD Fugeam in toata lumea, dar erau peste tot =]]

Cam astea ar fi o__o
Dragă Arici Pogonici
24.o6.2010


Ieri a fost o zi destul de aiurea. M-am trezit pe la ora opt şi ceva şi nu aveam chef de mai nimic ştiind că o să merg la dentist. Nu asta a fost ideea ce mi-a cam torturat ziua, ci faptul că nu ştiam ce îmi va face. Mă rog. Dimineaţă nu am mâncat aproape mai nimic, am mâncat nişte miere ca în fiecare dimineaţă pe stomacul gol. Pe la ora 11 şi ceva am mâncat nici nu mai ştiu exact ce, dar ştiu că a fost bun, ah parcă nu mai ştiu mă rog. M-am certat cu verişoară-mea care o e handicapată leneşă şi o piţipoancă ( deşi are doar 9 ani ), mda eu mă înţeleg cu vără'miu bine. E leu şi cred că gemenii se înţeleg cu leii dacă stau bine să mă gândesc.
dar mă rog, nu asta a fost ideea. După ce am plecat de acasă, am mers la dentist pe la 2. Programarea era la 2 jumate, dar nu mai suportam să stau acasă că vroiam mai repede să scap de dentist. Într-un final, mi-a curăţat aparatul, mi-a pus nişte elastice super dure care dor şi nişte catene la măseaua pe care stă aparatul şi arcul şi dintele dinaintea lui. So, a început să mă doară, dar când să ajung acasă erau doi tipi ce strigau după mine că's frumoasă. Nu i-am băgat în seamă, erau cocalari imbecili. În fine, după asta am ajuns acasă. Începuse să mă doară maxilarul de jos ca naiba. După am luat un novocalmin un calmant să-mi treacă durerea, dar a durat ceva timp până să-ţi facă efectul.
În final am putut mânca că îmi era foame şi am adormit totuşi cva să-mi treacă.

Pa.
Dear chestie de jurnal,

Da,am sa-ti zic chestie,asa cum zic la o multime de lucruri din jurul meu,e mai usor asa decat sa retin lucruri neimportante.Oricum retin prea multe iar memoria mea urmeaza sa se scurcircuiteze.Sper ca dupa bac si admintere,alminteri m-am ars (I'm roasted,doomed,dead)
Finaly mai mult spatiu de desfasurare,doar eu si ventilatorul de la calculator,pe care in viitorul apropiat o sa-l demontez,uite-asa ca e prea zgomotos.Maine-i duminica si vine luni. Daca ar fi A. acum langa mine probabil mi-ar da una-n cap la propriu.Heh poate are dreptate si ar trebui sa am opresc din numaratul zilelor.
Apropo de zile,a murit Michel Jackson acum un an?! I don't remember :no: Nu ca mi-ar pasa dar e ciudat rau sa vad cum s-a dus anul iar eu nu-mi amintesc mai nimic din el.Ce-am facut,cum,unde?!!! Why meeeeeee:99:
Hehehe luv the icons,exprima mult prea bine anumite stari -> :??
Inner me aka. Lulu :Iar nu mai ai idei nu?
Me: Da :eto:
Lulu:Si-atunci de ce mai scrii p-aci'?
Me:Ca sa-ntrebi tu...Problems?!
Lulu:Stuuuuupiiiid...
Pagini: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51