Animezup - forum manga si anime

Versiunea completă: Dear Diary
Momentan vizualizezi versiunea simplificată a conținutului publicat. Vizualizează versiunea completă a acestuia.
Pagini: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51
Draga jurnalule ,

Azi a fost o zi cat se poate de aiurea. M-am trezit pe la vreo unşpe' trezită de mama ( femeia asta nici in vacanţă nu mă lasă să dorm : | ) sa-mi zica ca ea placa nush pe unde, la o ruda si mi le-a trantit mie pe sormeş' şi pe varamea să am eu grija de ele ( oare ma vede pe mine dadaca?! ) En fine... pe la vreo doispe a venit si "minunata" mea vara de şapte ani si impreuna cu sormea ( de şase) mi-au scos peri albi. De ce? Pai eu m-am asezat frumuşel la pc si le-am lasat pe ele sa se joace cu păpusile, iar din cinci in cinci minute mă chemau pentru diferite tampenii 22 ( parcă erau vorbite... : | ) Luci joacă-te cu noi ! Luci vreau la baie! Luci vreau apa! Luci vreau suc! Luci vreau la desene! Luci vreau la alte desene! Luci mai da-mi o păpuşa! Şi uite aşa întruna...am crezut c-o să înebunesc 22 Pe la vreo trei, dupa ce le-am dat sa manance niste cartofi prajiti si pizza le-am scos p'afara...macar sa stea prin parc, că în casă ma înebuneau... Da de unde! în loc de parc au vrut la mall : | In doua ore m-au secat de un milion ( ma rog...100 de lei :] ) De ce naiba toate jucariile şi tâmpeniile sunt aşa scumpe la mall ?! T.T Nici eu nu cheltuiam atat intr-o singură zi ( noroc ca erau bani lasati de mama, special pentru aceasta eventualitate :]] ) Apoi au început să meargă cu rolele prin casă, sa-mi sperie papagalul şi să faca dezastru prin baie ( aproape ca au inundat casă cât am iesit cinci minute din casă, să duc gunoiul : | ) Pe la şapte m-am saturat complet de ele asa ca le-am dus la "şi mai minunatul meu văr" , să aibe şi el putin grijă de ele...Oke... nu prea m-am putut linişti nici după, pentru că ăla mă suna din cinci in cinci minute să le iau...Da ce naiba! Doar erau sorsa' si varăsa'.... trebuia să facă şi el un pic pe rsponsabilul :]]
En fine... acum cateva minute m-a sunat mama să-mi zica că sormea doarme peste noapte acolo...deci in sfarşit pot sta linistită că nu inunda nimeni casa sau ca îmi jumuleşte papagalul...Iar acum, stau aici si pap o inghetata Big Milk de ciocolată şi în acelaşi timp scriu aici, dragă juranalule ce zi nasoală am avut.
D.D.

Azi a fost o zi ok din toate punctele de vedere. Defapt toata saptamana a fost asa . Mai ales dupa ieri, ieri caci am dormit toata ziua. Pai azi m-am trezit pe la 10. Pe la unu si ceva am iesit pe afara cu o colega, Ana. Dupa ce am frecat menta prin cartier am plecat in Gravity ca sa ne intalnim cu Alex ( un coleg ) si Chetu { alt tampit ). Am mai stat dupa ei inca vreo jumatate de ora si am plecat la Mc, in City sa mancam. Ah, dupa ce s-a asigurat Ana ca guma aia de mestecat s-a lipit bine de scaun am putut merge in drumul nostru. Pe la vreo patru, dupa ce am facut cumparaturi cu privitul am mers in Tabacarie. Am frecat si pe acolo menta o ora. Dupaa eu am plecat ca sa-l i-au pe fratemiu de la varamea ca sa-l duc acasa. Pe la 6 am ajuns acasa. Si, acum astept sa mi se descarce filmul ca sa ma pot uita la el.

Duute ! =)
Dragă Dragoş Stănescu !

Sunt absolutamente frântă. M-am trezit la ora 7 jumătate şi a trebuit să plec la mare. Mi-am luat rochia aia albă din in foarte frumoasă şi apoi am plecat. Am aşteptat cu mama în staţia de autocare până să apară nea autocar şi ne-am îmbarcat. În spatele meu însă erau 2 domnişoare super piţi care doamne învaţă don ' şoara spaniolă ce să-i faci dom'le.
Nu am avut probleme cu ele, apoi după ce ne-am debarcat la Constanţa, am luat un microbuz către plajă. În microbuz am avut parte de linişte apoi am debarcat în Satul de Vacanţă locul meu favorit, Raiul meu. Mi-am cumpărat din banii mei o chestiune în care pui bani şi telefon şi diverse cu multe buzunare un fel de chestie daia pentru aparatul de fotografiat.
Mi-a plăcut foarte mult şi am găsit-o pe negru. Apoi mi-am cumpărat şi o brăţară cu cranii şi ţepi foarte mişto. Te înţepi imediat în ea. Pe plajă am înotat şi ziua a fost foarte grozavă dar acum sunt obosită. Dau detalii mâine dacă e3 printr-un edit.
IMPO: Daca mancati, sfatul meu e sa nu cititi, insa daca sunteti mai sensibili va asigur ca o sa va fie greata, asa ca, mai bine treceti peste postul meu. 4 [stiu ca n o sa faceti asta, pt ca v am starnit curiozitatea]

Drag topic si dragi useri care aveti rabdarea sa cititi ceea ce scrie pe-aci', e greu sa ti rezumi o zi din viata, cand stii ca a fost una de a mea.
Stau in fata calculatorului, dau din gura in timp ce saliva se amesteca cu saleurile pe care mi se pare ca le mestec de o ora. 4 Daca nu v am facut inca greata, inseamna ca cititi propozitia pe care o scriu acum.
Azi am fost la iarba vede si nu crede, (aka. gratar) , si mi-am petrecut toata ziua cu parintii mei, varul meu , matusa mea, si nepoata sa care are 4 ani.
Na, daca va zic partea faina a zilei va plictisiti, asa ca va zic partile rele.. Am cazut cu cotu-n mustar si mi-am murdarit bluza, m am zgariat la creanga unui copac in timp ce incercam sa ma sterg in iarba pentru ca, calcasem in excremente proaspete ( 10 ) iar, in timp ce ma stergeam m am si urzicat. Am vomitat pt ca mirosea a c*cat. Apoi, nu am mai mancat nimic.
Mi am luat o inghetata cu fistic, si am scapat o jos dupa ce nepoata matusii mele m a tras de maneca sa i dau si ei.
Apoi, s au cam calmat ..insa cand am ajuns acasa mi am dat seama ca excrementele in care calcasem nu erau numai sub talpa ci si pe pantalonii mei. : ( (

Cine crede ca exagerez, ar trebui sa auda ce mi s a intamplat luna trecuta.Sunteti norocosi sa nu fiti in pielea mea. Insa, cred ca deja va inchipuiti ca sunt weird rau de tot si ca am un norisor deasupra capului din care ies fulgere si se aud tunete.
Prin urmare, azi a fost o zi de c*cat si la propriu si la figurat.
THE END
4
Dragă jurnalule ,
da tu ,

Tocmai am luat o pauză de la desenat , deşi am zis că termin desenul cu HongKi azi , nu am avut suficient timp . Credeam că voi sta toată ziua , blocată în casă , deci , îmi estimasem suficient timp pentru a îl termina .
M'am trezit extrem , dar extrem de devreme şi am început să lucrez la el , însă după o oră am zis să mă duc cu bicicleta pe afară şi am mai pierdut vreo oră . Epic fail , era mult prea cald , but m'am distrat 8D . Am vorbit în final cu onee'chan , finally s'a întors acasă :3 .
Cu ce mi'am mai omorât timpul pe urmă chiar nu a contat , dar pe la patru şi ceva , vărul meu a venit pe la mine şi am zis să mergem să ne plimbăm . Mda , am stat vreo trei ore în Afi şi am dat comanda pentru nişte chestii foarte mişto care să le împart prietenelor mele pe 1 august . Ne'am hlizit mai peste tot şi ne'am cumpărat câte ceva şi pe urmă am zis să mergem în parc . Nu ne'am mai dus pentru că trebuia să merg acasă , era târziu , dar am văzut un căţeluş aşa pufos şi cute când ne'am întors :3 . Pure love .
Pf , cu el mereu mă distrez , n'a fost o excepţie nici azi . Singura chestie că m'a cam tras curentul , în rest , it was fun :3 .
Dear diary,

Imi e tare somn!!!Nu am dormit deloc azi noapte.In momentul de fata sunt la bunici,unde au sarit toate albinele pe mine!God!De ce am eu norocul asta?!Btw,ieri a trebuit sa am grija de verisorul meu mai mic care,DOAMNE,numai prostii face!>.>.Tot ieri a trebuit sa-l mai suport si pe fratele meu drag de 20 de ani care e mult mai rau decat un copil de gradinita.A venit cu toata turma dupa el pentru a da un "mini-party".Ingrozitor,deoarece ma tot chema sa stau cu ei(fratemeo fiind oleaca "ametit").Acum din cauza lui,el fiind cel mai bun frate din lume,o sa am toata familia pe cap!Inafara de asta,ieri m-am impacat cu o buna prietena,care prin nu stiu ce interventie divina,e si prietena lu fratimiu.Cred ca acest lucru s-a intamplat tot din cauza mea,crezand ca le fac un benefiuciu amandurora,dar nu!Offf...Peste 3 saptamani trebuie sa ma duc la mare cu ai mei.Plictiseala maree!Insa cand imi amintesc de acei cartofi prajiti absolut minunati :chuu: merg cu mare placere!Hah,acum cred ca voi iesii putin afara sa imi limpezesc mintea ,ca e mare haos acolo.Concluzia e ca ieri a fost cea mi bestiala zi!!!Mai rau de atat nici ca se putea!>.>Dar hai sa fim optimisti!Azi voi putea afla daca se poate!XD
Dear diary,

Ce mai faci ? Nu am mai trecut pe aici de foarte mult timp, defapt de o groaza de timp. Cat a trecut? O luna? Nici nu mai stiu...tot ce stiu este ca vara asta m-am distrat, nu gluma. Prietenii mei sunt cei mai buni si nu i-as schimba pentru nimic in lume. M-am distrat de minune cu ei zilele astea. Am fost in fiecare zi in parc, ne-am plimbat ore in sir, ne-am dat cu rolele ori am jucat carti la o masa pana la zece seara. Nu a existat zi in care sa nu ies din casa, chiar daca aveam o mare lene in mine.
Acum s-a mai incalzit...e canicula. Mor de cald si nu stiu cum sa fac sa imi fac putin de vant. Nu a mai fost atat de cald de o groaza de timp. Ce-as da sa ploua, chiar mi-e dor de ploaie. Vara asta am fost si la mare, doua saptamani. Iti dai seama? O_O 14 zile o_O M-am distrat si acolo, desi la un momendat mi se facuse foarte dor de casa. Imi lipseau pritenii din Bucuresti, desi vorbeam zilnic cu ei la telefon. Si acolo am cunoscut multa lume, m-am imprietenit cu vreo treizeci de persoane xD Pot spune ca am pierdut noptile pe acolo, m-am plimbat intr-una prin toate statiiuniile alaturi de toti cu care m-am imprietenit. Pacat ca niciunul din ei nu era din Bucuresti. Unul era tocmai din Baia Mare si mi-a spus ca a facut pana la mare cu trenul cam 28 de ore O_O Pf...eu una as fi murit cu trenul atata timpO_O Imi place sa calatoresc cu el, dar doar cand suntem un grup mai mare pentru a trece timpul mai repede. Asa singura cu familia....boring xD
Abia astept sa vina tabara de pe 25 august, voi merge impreuna cu colegii la munte >_< Yuhuu>_< Nu mai am rabdare, deoarece pe multi dintre ei nu i-am vazut deloc vara asta si intr-un fel mi-e dor sa petrec timp cu ei. O sa fie una dintre cele mai misto tabere pana acum, deoarece este fara diriga 15
Dragă Nea Costache !

Ce faci ? Cum te mai simţi ? Sper că bine, iubitule căci şi eu mă simt fantastic, cu toate că am avut o izbucnire azi de tristeţe că nah îmi e dor de el. So azi a fost o zi relativ calumea, mam trezit şi trebuia să merg la dentist. Am mers, dar m-a chemat pe la ora 1. Îmi era lene să merg acasă şi m-am oprit în părculeţ unde m-am dat în leagăne. Începuse nişte căţei să latre şi mi-a fost oarecum teamă, dar m-am dat în continuare în leagăn exceptând faptul că lătrau, deşi nu la mine ci la nişte maşini de prin zonă. Parcul e mic, e ca o grădină aşa fără garduri, doar un gărduleţ din fier care îmi ajunge până la brâu. Lângă fix lângă locuieşte mama. Am stat apoi am plecat acasă. Era o căldură oribilă de mureai aşa că mi-am luat un suc. la ora 1 mă panicasem că ce îmi va face şi nu ştiu ce, dar nici nu am simţit. Am fost o bleagă până la urmă că nu mi-a făcut nimic doar mi-a verificat arcurile de la aparatul dentar.
Am mers acasă, am mâncat un ardei umplut preferaţii mei şi m-am aşezat la calculator- Acum merg să mănânc că mor de foame.
Hello :3

De data asta am venit repede xD Ce faci? Azi m-am trezit foarte tarziu, pe la 1 si ceva. Nu stiu de ce zic foarte tarziu, deoarece au fost dati cand m-am trezit la ora 3 dupa masa O_O In fine...aseara am stat si am pierdut timpul pe mess vorbind cu unii pana la 3 dimineata,aproape 4. Cat o sa am de platit la net/curent nu stiu O_O Sper ca nu mult xD Afara sta sa ploua, deci Dumnezeu m-a ascultat. Mereu cand ma rog sa ploua se intampla O_O Vrajitoarea din mine 15
Aseara am avut un vis tare ciudat O_O Se facea ca au intrat niste tigani la mine in casa, si eram singura. Am inceput sa ne batem, si aveam deodata puteri O_O Puteam sa sar geamu ( eu stau la 4 ). Am mai sarit eu geamul de la bucatarie de n ori in vise, si simti acea adrenalina O_O Tiganul a incercat sa bage cutitul in mine, am crezut ca mor de teama, dar mi-am revenit, deoarece cutitul nu era unul adevarat, defapt era, dar era de ala de cauciuc, nu stiu exact, cert e ca se indoia O_O Si dupa un timp a plecat tiganul de la mine din casa, deoarece eu sarisem geamul si nu mai avea pe cine sa bata. Cand sarisem geamul a incercat sa ma si impuste, vai da ce sweet xD. Si eram eu asa intr-un copac si l-am observat pe tigan, isi daduse masca jos...cine era ? Tati O____O Dar nu stiu de ce, oricat de mirata as fi acum, in vis nu eram absolut deloc. Dupa m-am trezit, e unul din visele pe care il retin cel mai bine.
Aham...bla bla jurnalule.

M-am culcat pe la 4 dimineata,am vazut un film care s-a terminat de tot rahatu,mai bine nu imi mai pierdeam timpu cu el22M-am trezit pe la 10 si sunt un pachet de nervi,sunt satula de ai mei si sa se termine darcu ziua de azi.
Daca asta e vacanta eu sunt popa.e cea mai urata din toate timpurile22
Am sa citesc un yaoi sa ma calmez sau o sa vizionez un filmulet de pe gay porn.19sau ma duc la gemeni acasa.O sa vad ce am sa fac.
Sper sa scap de ai mei cat mai mult posibil.
Am prea multi draci sa mai scriu.
F*cK offbye
Pagini: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51