Animezup - forum manga si anime

Versiunea completă: Dear Diary
Momentan vizualizezi versiunea simplificată a conținutului publicat. Vizualizează versiunea completă a acestuia.
Pagini: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51
Vară pe naiba. Aici plouă cu găleata,ce mai. Furtună, toată ziulica, e numai noroi peste tot. E naşpa. Şi e iunie. Ah . Azi, pe lângă faptul că a fost naşpa afară, am avut altă zi naşpa. Încep să îmi doresc să mi se aprobe cererea, să mă mut pentru că el e cel mai mare bou. Şi la fel şi ea. Cât de bine m-am simţit când se ţineau în braţe. Dar, îmi e frică ( să mă mut). Nu sunt prietenoasă. Nu o să îmi ajungă să îi cunosc pe ăia din a 10a sau a 12a dacă eu nu o să mă înţeleg cu colegii mei. Îmi e teribil de frică. Probabil că sunt o laşă.
Alt motiv super naşpa, pentru care ziua a fost un dezastru este faptul că tata nu vrea să îmi cumpere chitară. Bla, bla bani. Totul se rezumă la bani. Mă disperă. Altă fază naşpa e că îmi e jenă să dau ochii cu diriga. Careva i-a zis că nu o suport, şi ea m-a chemat să îmi zică că a aflat. E ridicol.
Azi, fetele P. s-au relaxat. Una, trebuia să facă pe geloasa, şi alta trebuia să stea în braţele lui. Păcat că nu eram eu aia din braţele lui. Dar , nu îmi mai pasă .I-am zis şi ei, când îmi mărturisea cât îl iubeşte. A durut, şi probabil l-a durut şi pe D. când a primit nişte pumni în falcă, de a căzut pe jos. Măcar de asta puteam să râd. Am putut să râd şi când am aflat de problema lui. Să sufere. Eu o fac.
Probabil că ce scriu nu mai are nici o coerenţă, dar continui. Am ajuns să mă înţeleg bine cu un coleg. Fix fostul pr al ei. : )). După care ea încă mai râvneşte, dar îi e prea bine în braţele lui. Poate pot să îi plătesc cu aceiaşi monedă, pentru că ne înţelegem chiar foarte bine, şi el e de treabă. Dar nu genul meu. Eu am doar un gen. Şi ăla nu e disponibil. Păcat. Ar fi fost frumos.
Trebuie să mă apuc să termin cartea Scrisoare de dragoste. De Drumeş. Nu am timp, sunt mult prea aeriană. Mă trezesc târziu.
Ahhh!!!! Mâine fac vaccinul. Am uitat! La naiba. Vai, îmi e frică . Dragă prietene, poţi observa cât de laşă sunt. Şi mă mai mir de ce îmi e frică să mă mut. A durut ca naiba. Plus că asistenta aia mă urăşte, îţi jur! Babă cretină. Măcar scap de sport! Ihaaa!! Ăsta e cu siguranţă un lucru bun : D . Şi aşa nu vreau să dau ochii cu el. Cu nimeni.
Așadar , mâine o să fie altă zi naşpa. Poate că ar trebui să mai ies. M-am săturat de camera mea, şi de desenat , de transcris versuri în caietul ăla, sau de plâns.
Mâine, o să mă doară în cot de tot, toţi şi el. Şi aşa, el săracu, nu dă doi bani : )). Dar o fac pentru mine. Să ştiu că am încercat, că am eşuat, dar am făcut tot ce se putea. Să mă împac cu mine. Exact de asta am nevoie.

P.S : NU E VARÄ‚.
Hey diary 15

It's me again xD Yeahh... sunt atat de fericita , nici nu am un motiv anume , dar cum am mai spus de ceva timp zambesc fara motiv . Fericirea te intinereste , stiai ? xD Sunt fericita , deoarece miercuri este ultima zi de scoala , iar joi este serbarea si cred ca o sa iau premiul I o_o Cam straniu , deoarece anul acesta a fost unul foarte greu si foarte stresant . Mi-am omorat creierii pentru el , dar se pare ca a meritat efortul xD . Nu stiu ce voi face cu viitorul meu , habar nu am . Mai am un an de generala , clasa a8a , al naibii de grea xD Nu vreau sa trec a8a , pur si simplu vreau sa opresc timpul in loc . M-am saturat sa cresc , deoarece o data cu trecerea timpului apar si problemele , greutatile vietii . As vrea sa fiu copil pentru totdeauna -.-" Pacat ca este un vis imposibil ... am sa cresc oricum , dar in sufletul meu va ramane mereu un simplu copil caruia nu-i va pasa de nimic , care va zambi chiar daca ar trebui sa planga <3 Pentru ca m-am hotarat : sa fiu fericita mereu .
Astazi incepeam orele la 12 , dar am sa merg doar la ultima ora o_o Ciudat , nu ? In fine... nu vreau sa dau testul la istorie , deoarece am deja 2 note , atat cat trebuie sa am si nu doresc sa-mi strice media acum pe ultima suta de metrii . Din pacate istoria o am penultima ora , asa ca merg doar la ultima xD La tehnologie . Nu inteleg de ce s-a inventat aceasta materie stupida o_o La ce imi foloseste in viata ? Cu siguranta la nimic , cuz it's too boring T.T Plus ca profa de tehno e incredibil de tampita si rea . Am un 5 si un 8 la ea in caiet o_o Si trebuie sa iau 10 astazi la ascultare , poate o sa-mi treaca 10 daca ma rog de ea o_o In catalog am un 9 , dar nu cred ca ar trebui sa ma astept sa imi iasa media 10 la tehno o_o In fine ... nu o sa-mi foloseasca la nimic materia asta , o porcarie din punctul meu de vedere xD M-am saturat de scoala , vreau sa vina mai repede joi , sa se termine totul si sa fiu in vacanta . Mi-e atat de dor de ea si incerc pe cat posibil sa ma simt ca si cum deja ar fi venit . Oricum sunt relaxata , doar tehnologia mai ma omoara astazi , dupa care scap xD I think ... o_o Cuz luni am chimie si am doar o nota o_o Si imi trebuie 3 note T.T , ce tampenie . Si este destul de greu , nu inteleg absolut nimic din ce ne-a predat ultimile dati , deoarece am lipsit o_o O sa trec si peste asta ... nu trebuie sa ma stresez , nu-i asa ? Totul o sa fie ok xD
Astazi am sa stau in parc dupa scoala cat vor muschii mei xD Parintii mei sunt plecati tot weekendul , afara din bucuresti la niste rude indepartate . Am sa fiu doar eu si cu fratele meu . Prea genial! Fratele meu o sa iasa din casa mai tot timpul , iar astazi seara are un majorat la un prieten si o sa vina in dimineata urmatoare xD Pot sa pierd timpul pana atunci doar pe afara , deoarece nimeni nu mai trebuie sa-mi spuna sa vin acasa xD Ma simt atat de libera xD Abia astept sa treaca ora de tehnologie xD
Nu acesta este singurul meu motiv de fericire . Sunt fericita datorita prietenilor mei , da , sunt putini , dar doar prin existenta lor eu pot schita un zambet . Mereu ma fac sa rad ca o stricata timp de 10 minute , mai ales ca eu rad din orice o_o Ma distrez de minune cu ei si aproximativ toti imi spun secretele lor , deoarece ma considera o persoana de incredere si ma bucur pentru acest lucru . Stiu ca ma pot baza pe ei atunci cand am nevoie . Sunt alaturi de mine atat la bine , cat si la greu , chiar daca ne mai certam cateodata , tot prieteni ramanem ^.^ Intr-o prietenie adevarata trebuie sa existe certuri , daca nu ar fi una adevarata persoanele respective nu s-ar certa niciodata , deoarece pur si simplu nu le-ar pasa ... simplu :3
Dear diary

Azi a fost , după cum a prezis ieri, o zi naşpa. M-am trezit la 10, cu groaza-n sânge : )). Îmi era fircă pentru ora 11 : )). La 11 am mers la asistentă cu tata, să îmi facă vaccinul. M-a durut a naibii de tare. Şi aia zicea , ee... când o să naşti ce o să mai faci ? Asistentă diabolică.
După ce am făcut vaccinul, am mers la sport : )), unde am stat pe bancă, pentru că mă durea mâna. După, nimic memorabil, până când, la istorie mi-a trecut prin minte să stau în bancă cu fostul ei prieten : )). Zis şi făcut. Nu puteam să vorbesc nimiiic cu el, că mă striga ea, sau îmi trimitea bilete. : )). Să se înveţe. Apoi, am mai vrut să stau cu el încontinuare, numai că , ei îi venise să plângă, pentru că tipu vroia să stea cu mine, şi cu ea nu : )). Ah, cât de bine mă simţeam. Atunci, i-am zis să se uite la el. : )). S-a enervat. Apoi am lăsat-o să stea cu prietenul ei, pentru că nu sunt aşa o scorpie. Eu am stat cu altă fată. Şi a fost naşpaa, pentru că toţi băieţii aruncau în noi cu bucăţi de radieră. Ahh, sau când un bou m-a ridicat, şi era să cad în cap. Şi doar i-am zis de n ori să nu o mai facă. Am primit totuşi o avertizare că o să se mai întâmple.

Şi eu îmi fac griji pentru ora de chimie : )). Am o geamănă. Am doar o notă şi eu : )). Un 10 : > . Da oricum, o să ne dea test, indiferent de faptul că e ultima săptămână . Mă rog. Azi am dat test la civică. Şi era ceva cu mass media : )). Nu mă lăsa să mă uit deloooooc în caiet. Arrgh... Noroc că mă mutasem în bancă cu una deşteaptă : )).
Una peste alta, iar s-au făcut glumea d'ălea porcoase la adresa profei de muzică.

Hei..acum joc pool cu el :X
Dragă Jurnalule
6.o6.2010




Azi a fost o zi relativ interesantă. Pe lângă faptul că vără'miu a avut tâmpenii în cap şi deh a venit pă la mine să mă enerveze, acum mă simt neobijnuit de mine. Ar putea să vină şi apocalipsa peste mine că nu mi-ar păsa deloc. Mă simt atât de bine şi atât de îndrăgostită. probabil că ne ia o groază de timp să păşim peste orgoliu şi mândrie dar îmi place noul ''look'' pe care viaţa mea îl are. Simt că totul e atât de perfect şi mă simt atât de împlinită psihic, emoţional şi spiritual. E atât de fantastic încânt mai ai puţin şi plângi. Nu vreau să o dau în melodrame, dar pur şi simplu mă simt atât de perfect, atât de bine, atât de perfect. Nimic nu îmi poate strica stasrea, e o stare atât de perfect şi frumoasă. De abia aştept să vină ziua mea. Vom sta pe iarbă şi vom asculta piese frumoase şi vom sta aşa la umbra unui copac. Şi mă gândeam azi toată ziua la faptul că mâine o să merg dimineaţă să-i cumpăr ceva frumos pentru el. Câbd vine la mine de ziua mea, am să-i dăruiesc acel pandantiv frumos. O să fie super că vreau să-i mai dau multe chestiuţe şi de abia aştept. Oricum, m-am gândit la astea mereu şi deci azi mi-am făcut planurile.Cu excepţia faptului că mi s-a dus dracu ' blogul meu Black Quintet unde am strâns 109 posturi, ei bine am reuşit să le salvez şi acum am făcut altul şi am pus posturile pe blogu ăla.
Dragă jurnal,
Nu ţi-am mai scris din motive evidente - mi-a fost lene - .Mi s-au întâmplat multe lucruri dar nu mi-ar făcea plăcere să le înşir p-aici pe toate.Le voi spune, nu pe cele mai neimportante, ci pe cele care pot fi menţionate aici (nu-ţi fă griji, nu e vorba decât despre nişte acte care trebuie scoase şi nu, nu ai nevoie să ştii), adică cele care mi se par mie potrivite de spus.Se termină şcoala, mâine predau cărţile.Toată lumea e leneşă şi somnoroasă.Nimeni nu are chef de ceva şi mai toţi au feţe de bidon turtit.Una de la 7B s-a tuns.Într-o parte mai lung, într-o parte mai scurt.Arată ca dracu, e o t**fă oricum şi nici nu-mi prea pasă, numai că azi mi-a sărit în ochi noul ei look de zdreanţă.Mâine predau cărţile şi sunt mulţumită de rezultatele mele din acest an.Din aceşti 3 ani de generală, în acest an sunt chiar mândră de mine.Mi-am aflat nota la teză la română şi am luat cu 10 sutimi mai mult ca la testul naţional.Bun, bun, şi cu asta mă mândresc.Nu am motive, de obicei, pentru care să fiu mândră de mine, nu am avut ocazia (alta) de a mă face mândră de mine (defapt am avut, dar aia era "muncă de echipă" deşi eu am făcut 70% din proiect).Aşa, şcoala se termină, pe 18 merg în excursie la Sinaia cu clasa şi stăm 3 nopţi şi 3 zile jumate.Va fi super.Nu am niciun gând "ilegal".Nu am, nu că nu aş fi avut.Dar se pare că a mea clasă are.Tot ce vreau e să pot să stau noaptea p-afară şi să mă uit la cer, nu contează dacă singură sau nu (nu vine decât un băiat şi oricum îl urăsc şi nici nu am nevoie de altcineva decât de el), deşi mi-ar plăcea ca Andreea să stea cu mine.Mergem cu trenul, uh, ce bine ! Nu vom avea parte de drumuri cu găuri pe care să le **** maxi-taxiul sau drumuri cu sâni.
Nu ştiu ce am, dar în ultimele 2-3 zile sunt nervoasă mai mereu.Nu vreau să vorbesc cu nimeni, mă enervează fiecare-n parte, chiar dacă n-a făcut nimic pe moment (a făcut în trecutul apropiat).Cu Marius nu am mai vorbit, de la ziua lui.N-are credit, n-am credit.N-are net, am net [...]
Apoi, pe la sfârşitul lunii ... Oh maică a pădurii, debia aştept ! Nu ştiu ce mi-a venit, dar uite că am chef să scriu (cred că aceasta este o modalitate de a scăpa de nenorocita asta de plictiseală care mă bate pe spate cu un par gros de 8 centimetri.Mi se închid ochii, dar nu vreau să mă culc.Dacă mă pune dracu să citesc, adorm, şi nu vreau.Nu ştiu, nu vreau să adorm.Mi-ar plăcea să pot sta toată noaptea trează, dar nu se poate.La pc nu aş avea ce să fac, dacă mă apuc de citit mă ia somnul, pe afară nu merg, cu Ralph nu am chef să mă joc, la telefon mi-e lene să vorbesc ... Constat că în ultimele 3-4 săptămâni sunt o leneşă nenorocită.Nu fac nimic altceva, decât acelaşi lucru ziiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiilnic.N-am idei noi.Dar mă mulţumesc cu ale mele excursii.O să scriu aici ce am făcut în excursioare.Până atunci, la revedere.
Dear Diary,

Draga tu, ce mai faci ? hai sa iti zic ce fac eu, adica facut. Am inceput ziua cam aiurea, m-am trezit, nici ghiozdanul nu il aveam facut, greu de crezut ca am reusit sa il fac, ma rog, imbracat, baie si dinastea, apoi mama, masina, trafic, scoala.
Prima ora era bio, profa n-a venit deci am stat singuri in laborator ca prosti si ne jucam cu niste maini de pe acolo. 21 Apoi mate si aia de mate fiind diriga mea am predat manualele, mda, am pierdut vreo doua dar nu a comentat nimic. 65 Apoi chimie unde ne-a incheiat mediile, media 9 huhuh 15 apoi mate iar unde am stat, sport si am coborat jos la parter la vestiar, iar apoi eu vorbeam cu o colega despre ceva si apoi vine o fata Julia si incepe sa povesteasca nu stiu ce iar eu evident iritata ma ridic si ii spun ceva cuvinte obscene si apoi ma ea tace, continui sa-i povestesc Alexandrei si apoi iar ma intrerupe, ma ridic iar si ii mai spun cateva si ii dau o palma pe obraz si ea ma musca de mana, ce dinti mai are si aia, a inceput sa-mi curga si sange. o.o" Ma rog, acum am 2 bandaje pe mana stanga. Apoi ora de franceza pe care nu am facuto si am plecat acasa.
Cand am ajuns acasa m-am uitat la cateva episoade din Kuroshitsuji si apoi m-am culcat si m-am trezit pe la 8 seara, eh, ceva mai devreme, apoi mananc putin si dau drumul la pc, m-ai uitat la niste videoclipri ale undei trupe foarte dragute si acum scriu aici.

The end. ~
Dragul meu jurnal ,

De când nu am mai trecut pe aici , am trecut mai des pe la spital şi am avut mai multe întâlniri cu diferiţi doctori . Când credeam şi eu că e ultima săptămână de şcoală şi o să o petrec cu colegii , fix atunci m-am îmblonăvit şi mi s-au dus şansele să mă duc la ore ieri şi azi . Hm , ştiu , sunt cam bolnăvicioasă . Mda , din fericire , mă simt mult mai bine , şi nu am mai leşinat deloc 24 . Azi nu prea am făcut ceva special . Doar am lenevit în pat şi am recitit " Academia Vampirilor 2 " , iar pe la ora cinci eram la doctor , să îmi fac o ecografie . Jesus , doctorul ăla e nebun . De aici am dedus că medicina chiar e o artă şi că ea creează mulţi nebuni . Nu e singurul la care merg şi clar îi filează o lampă .
După am vorbit cu onee-chan , şi am aflat că la noi nu se prea fac ore . Hm , şi am mai aflat azi că probabil o să îmi iasă media generală 9.96 :] . Eh , eu sper totuşi ca serbarea să fie sâmbătă , cuz vreau să merg după pe-afară cu colegii .
În rest , nimic spectaculos . Doar o viaţă obişnuită 21 .
Dear sweet diary ,

Astazi a fost cea mai frumoasa zi din acest an . Dap ! S-a terminat scoala . Sunt atat de bucuroasa ca a venit vacanta , deoarece in sfarsit o sa fac ce imi doresc : sa ma distrez pana cand vreau xD In primul rand ...de acum in colo o sa ma culc la ce ora vreau eu si o sa ma trezesc cand vreau eu . Pana acum m-am culcat numai la 1 dimineata , de acum ... o sa ma culc pe la 4 o_o O sa-mi gasesc eu ceva de facut xD De maine am sa ies cu cainele prietenei mele , Fufu xD I know ... cute name :3 E atat de jucaus si alearga mai tot timpul . Ne-am imprietenit foarte mult , mai alesc ca el nu se imprieteneste cu toata lumea xD Plus ca ma asculta cand ii spun "sezi" 15 Caine destept =]] Imi plac din ce in ce mai mult cainii , in special puii , deoarece cand sunt mici sunt foarte activi ... cu trecerea timpului se lenevesc rau de tot =]] Imi doresc un caine foarte mult , un golden ritriever , este rasa mea preferata xD Pur si simplu o ador . Din pacate parintii mei nu ma lasa sa imi iau caine , deoarece imi spun tot timpul ca atunci cand o sa inceapa scoala nu o sa mai pot sa il scot afara , trebuind ca ei sa faca acest lucru =]] Dar mereu le spun ca "nu,nu, ma ocup eu" , dar nu ma asculta =]] Probabil au dreptate , probabil o_o In fine ... momentan ma multumesc cu Fufu =]]
Vorbeam de vacanta si de planurile mele ... abia astept sa ies tot timpul , deoarece tot anul am stat numai inchisa in casa din cauza scolii , o sa mi se duca tot stresul cu ajutorul verii =]] Sunt atat de fericita , incat nu imi pot descriere adevaratele mele sentimente . Nu exista cuvant potrivit care sa imi descriere asa cum trebuie starea de spirit . Daca spun : Ma simt perfect , e putin spus , probabil prea putin , si nu exagerez . Nimic nu ma poate supara in acest moment si cu siguranta voi zambi toata vacanta . Mi-am spus ca trebuie sa profit de ea , deoarece este scurta , poate prea scurta .

Sa iti spun ce s-a intamplat astazi xD O sa fie lung ...asa ca pregateste-te xD Festivitatea de sfarsit de an s-a tinut la ora 10 dimineata . Iti vine sa crezi ? o_o Oamenii aceia chiar nu au somn xD I mean...m-am trezit la 8 ca sa-mi fac parul =]] M-am gandit la o cariera de hairstylist , dar nu sunt sigura =]] Mi-a iesit chiar dragut , dar a cam durat juma de ora si trebuia sa ma grabesc xD Festivitatea s-a tinut la Palatul Copiilor , deoarece scoala noastra se afla in renovare , iar careul este plin de gauri in pamant si alte masinarii idioate care fac mult zgomot =]] A trebuit sa urc pe scena la un moment dat , alaturi de doua colege , deoarece elevii de clasa a8a trebuiau sa ne predea cheia o_o Habar nu am , e un obicei / simbol al scolii noastre , acea cheie reprezinta clasa a8a si la sfarsit este predata urmatorilor xD In fine ... m-a apucat plansul pe scena , deoare o colega a trebuit sa tina un discurs . A fost atat de emotionant , iar cuvintele ajungeau intr-un fel la suflet , cam toata sala a bocit =]] Nu vreau sa fiu a8a , deoarece nu vreau sa ma despart de colegii mei . O sa-mi fie incredibil de dor de ei , deoarece ne-am obsinuit unul cu celalalt si suntem foarte buni prieteni . Facem totul , chiar totul impreuna , daca acum am bocit , cred ca la anul o sa bocesc 5 zile =]]
A fost foarte dragut la serbare , deoarece au si cantat doua sau trei fete de clasa a8a . God o_o Tipele acelea chiar au voce si au cantat foarte frumos , au cantat doua melodii incredibil de dragute " Because of you" de la Hilary Duff , parca . Aceea a fost preferata mea si inca una " Timpul " de la Paula Seling . Prea emotionanta acea melodie =]] So ... trebuie sa ma mandresc cu serbarea mea xD A fost Truu xD
Distractia a venit dupa , cand am plecat cu un grup de prieteni in cismigiu si ne-am dat in barcute =]] Pfoai ... eram uzi din cap pana in picioarele , deoarece ne-am bagat sub fantana xD Eram cu doi baieti in barca si cel care vaslea se panicase deodata o_o Si lasase vaslele si incepea sa dea din maini ca nebunul . ( in acel moment imi aducea aminte de L , din Death Note xD ) Plus ca era sa se rastoarne barca cu noi , iar eu tipam de zor "Theo , calmeaza-te si vasleste" . A fost prea funny , deoarece baiatul era asa speriat =]] Plus ca dupa ne-am mai si blocat in nu stiu ce pietre Xd Si nu puteam iesi de sub fantana xD In final ( adica dupa 2 minute o_o ) am reusit , iar Theo era foarte nervos =]] Si incepea sa dea vina pe mine ca si-a stricat parul xD
Un alt baiat , Mircea , care era intr-o alta barca s-a aruncat pur si simplu in apa o_o Avea o camasa pe el ...se facuse deodata mulata pe corp =]] Arata ca naiba xDD In fine...copilul ala e nebun de legat . Se aruncase in apa si incepuse sa rada asa demonic o_o Zici ca era diavolul xD Ne-a prins foarte bine acea plimbare cu barca , dar dupa aceea miroseam ca naiba din cauza apei =]] Sa nu crezi ca era apa curata =]]
Mi-a placut la nebunie aceasta zi , dar pacat ca s-a terminat prea repede . M-am bronzat destul de mult din cauza soarelui puternic ( a fost chiar foarte cald o_o ) , dar pacat ca doar pe maini xD Pe umeri sunt alba ca branza , deoarece aveam tricou =]] Las' ca merg eu la mare anul acesta si ma bronzez calumea , deoarece m-am saturat ca toti sa-mi spuna branza =]] Dar numai mie imi zic asa , nu inteleg de ce , deoarece mai e un baiat ... mult mai alb decat mine o_o Adica ... chiar intrece masura , este alb de parca ar fi moartea xD Dar lui nu ii spun nimica T.T
M-am luat cu vorba =]] Te las acum <3
Dear diary,
Azi, ce am făcut oare azi? Păi, să vedem. Ziua începuse cum nu se putea mai bine. La nouă jumate trezirea, am mâncat ceva pentru a domoli scandalul făcut de stomacul meu, şi am dat drumul la laptop. Scumpa mea Deni a intrat şi ne-am jucat conquiztador până ni s-a făcut rău. Desigur că nu ne-am săturat, dar scumpa de mama mi-a lăsat de făcut curăţenie prin casă, pe care desigur că nu am facut-o decât pe jumătate. Apooi, m-au chemat fetele afară, but n-am putut să ies atunci. Şi pe la cinci jumate, şase fără douăzeci, când în sfârşit puteam să ies afară, o sun pe Deni, că doar nah, pe ea o iubesc tare de tot, şi o întreb unde e. Îmi spune că e cu fetele undeva la cuca măcăii, cum spune mama. Ok, luaţi corcoduşe şi veniţi. Aşa credeam eu, aşa credea Deni. But, nuu, am uitat că "scumpa" de Dia a făcut pe morocănoasa ieri, şi cum n-am vrut să ies cu ea, a vrut să mi-o facă. Şi a vorbit fain frumos cu cealaltă scumpă, "Kitty" şi au decis că ele nu se mai întorc până diseară, când ştiu sigur că eu nu mai ies. Ei, Dia şi Kitty au făcut ce-au vrut. Şi cum Deni e mai politicoasă din fire, şi nu prea zice "nu" n-a mai comentat nimic, doar le-a spus că sunt nişte mari nesimţite. M-a întrebat dacă să vină, şi i-am spus că am să stau să lenevesc azi, să o scutesc de un drum de juma' de oraş pe care să-l străbată singură singurică.
Aşa că, pot spune că nu a fost cea strălucită zi din viaţa mea. Dar mereu se poate mai rău...
Hey 15

Ce faci ? =] Mi-a fost dor de tine xD Deja ma simt ca in paradis cu venirea vacantei <3 Ma simt atat de bine , incat nu am cuvinte sa-mi descriu adevaratele sentimente pe care le port . I'm so fucking happy =]] Am iesit mai tot timpul pe afara cu prietenii , dar de la ora 18 incolo , deoarece ... god o_o Este incredibil de cald aici , in Bucuresti . Este prea prea cald , iar oamenii de la stiri au spus sa nu iesim afara intre orele 11 si 18 =]] Ca ne imbolnavim si chiar ii cred =]] Deoarece nici aer nu mai e sa respiri . Ieri a plouat si a fost o mica furtuna , lucru la care m-am rugat de cinci zile =]] S-a mai racorit putin si asta e de bine , deoarece lesinai inainte de la cata caldura era . Niciodata nu mi-a placut caldura in exces o_o Dar nici frigul in exces =]] So...e bine sa nu fie deloc soare , dar nici sa frig sa nu fie xD Lucru care nu se intampla mereu =]]
Azi merg sa imi iau rochie , deoarece sambata merg la nunta >.< Yeah , Beky poarta rochie xD Nu m-am gandit la ce culoare as vrea sa-mi iau , deoarece poate nu as gasi =]] Ce'o fi o fi xD Sper sa iasa totul bine , deoarece trebuie sa-mi fac si eu o imagine acolo Chiar daca nu ma pricep la rochii , deoarece n-am mai purtat una de 4 ani si nu glumesc o_o Urasc rochiile =]]
Ieri am fost la varamea si pot spune ca m-am distrat chiar foarte bine , am mers la cumparaturi xD Dar nu prea am probat nimic , deoarece era o caldura si ne incalzeam in cabinele de proba =]] Yeah , era un fel de piata , un targ o_oEra in aer liber xD Si soarele batea pretutindeni o_o Am sarit in sus de bucurie cand a inceput sa bata vantul tare =]] Nu am plecat acasa , deoarece ne simteam prea bine xD Ne-a prins putin ploaia , dar ne-am racorit . In rest a fost totul bine .
Acum te las , deoarece nu prea am ce sa spun ... o sa ma revansez data viitoare =]]
Pagini: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51