Animezup - forum manga si anime

Versiunea completă: Ce asculti acum? v.3
Momentan vizualizezi versiunea simplificată a conținutului publicat. Vizualizează versiunea completă a acestuia.
Pagini: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41
HIM - Join me in death; o voce incredibila! Armonie. Nu prea am cuvinte. .___.'' Imi place inceputul mult, cum incep in "fundal" sa cante, iar vocea lui Ville Valo e geniala. ;x Iar gaura dintre dintii din fata e amuzanta. *laughs* Imi place cercelul sau. ^__________^ Smexy.
Cine a crescut in perioada anilor '90, va recunoaste cu siguranta melodia asta. A fost si pe TVR 1 la vremea respectiva seria, si apoi pe Prima.


Nimic de zis decat ca intro-urile desenelor animate din anii '80-'90 erau cele mai tari, cu melodii care le poti tine minte si care nu suna absolut retardat. Theme-ul celor de la Galaxy Rangers mi-a parut mereu absolut geniala, mai ales cu vocea tipului care-i da un sunet divin, sa nu mai vorbim de instrumetal.
Sunt într-o continuă căutare de trupe (metal și rock în principal, dar încep să las loc de mai mult jazz și blues, dar jazz în principal, datorită anumitor caracteristici melodice) de ceva vreme încoace și pot spune că am dat peste câteva nestemate, dar în letargia-mi de zi cu zi, nu m-am fost sinchisit să le am pe hard(-ul extern) (le-aș avea în format fizic, dar mai am de așteptat puțin până atunci), iar din cauza asta am uitat de câteva, lucru inacceptabil pentru un ahtiat. Astfel am decis să-mi creez liste de trupe ce trebuie neapărat să le am (și nu numai, cărți, filme... căci ar cam trebui să ma deștept la un anumit moment dat), printre care și Leprous (prog anyone?), cu care Ștefan a-ndrăznit să mă corpă ieri (printre alte câteva) și a reușit. Ciudat e că auzisem de ei de ceva vreme și nu știu de s-au aflat printre acele bifuterii de care am pomenit mai devreme, însă acum sigur sunt și asta contează.
http://www.youtube.com/watch?v=2Giq2WgQ2...re=related

Kalafina mi se pare genul de trupă ale cărei melodii sunt numai bune de ascultat fix în perioada asta a anului. They all sound somewhat cozy and warm making you daydream while listening to them. <3
Melodia asta o ascult de ieri seară continuu, fiind una din melodiile mele preferate ale uneia din trupele mele preferate.
3 Sut Est - Alături de îngeri ; Ieri la şcoală am cotrobăit prin telefonu-l unei colege şi am dat de această melodie. M-a cucerit pe loc. Sincer eu nu prea ascult genu' ăsta de muzică dar, melodia asta îmi place enorm.
Trupa sa destrămat de mult chiar şi mama ştie această melodie. Mi-a spus că era fană, acestei trupe XD.
http://www.youtube.com/watch?v=prHyRxyqJmo
Fara zahar - Cine mi-a impuscat maimuta

Mi-a dat-o Ichi si a fost dragoste... dragostea a fost mai incolo. *laughs* Imi place muzicalitatea + eu ii zic eu: Sa nu fie cu injuraturi! Ea: Nu este! Eu: Jura-te! Ea: Ma jur. Eu: Bineee~... Totul bine si frumos pana spune pe la sfarsit cuvantul "Porno" si prin pereti se aude -sor-mea era acasa. .__. E chiar foarte frumoasa melodia si versurile sunt mortale, doar ca nu imi place ca imi folosesc numele. .-. 44, made in China. *laughs* Baba care a facut... De ce te-a mancat mamico limba sa ma faci in Romania? Asta da patriotism! Nici eu nu mai stiu ce sa zic. *laughs*
Micael Jackson (sau cum scrie el). Yondaime + imi place cum se aude "sexy" 15, foarte sexy este cand spune acel cuvant

Asta e o melodie care in general o ascult pe drumul spre casa (ala lung, cand chiar merg acasa si-s doar eu cu mine in masina, si muzica e data la maxim). In general cand incepe si vad in fata mea inca 300 de Km de drum aproape liber si larg mai ca nimic nu-mi face mai mare placere decat sa bag piciorul in aceleratie si sa ma proptesc in 160 o vreme (la mai mult fluiera masina hehe), iar asta sa rasune pe fundal, mai ales ca reflecta cel mai bine o filozofie de viata pentru mine: when life gets tough, chill the f**k out. It can get a whole lot worse.
Cum am revenit la muzica romaneasca ( partial ) , am (re)inceput sa ascult Ura De Dupa Usa . Of course they're not for everyone , but I love them . Au versuri adaptate iar instrumentalul e super pus la punct . Modul vocalului de a interpreta melodia este , una peste alta , interesant .
Acum ascultam Ura de pe Usa - Dilimache

Cand inca aveam rabdare sa ma uit la Battlestar Galactica (adica pana pe la sezonul 3 unde lucrurile au luat o intorsatura groaznica spre idiotenie), mereu ma lovea la inceputul fiecarui episod melodia. Dupa cateva cercetari, am descoperit ca era vorba despre o versiune de Gayatri Mantra. Dupa inca ceva cercetari am gasit versiunea asta care imi face placere sa o ascult ore in sir cateodata. Este o melodie absolut superba care linisteste si calmeaza.
Un mesaj la care nu m-aș fi așteptat vreodată a apărut din senin, iar asta mi-a adus aminte că mi-am copiat discografia Pink Floyd pe hdd-ul notebook-ului pentru ascultare, astfel am avut ocazia să pot asculta albumul ăsta în timp ce am scris lungul, zic, răspuns, lucru ce mi oferă o satisfacție oarecum bolnavă și puțin, ori mai mult, perversă. Melodia ce o aud în difuzoarele căștilor amplifică senzația cu pricina, destul de ciudată de fel, dar plăcută făr' de-ndoială.

Pagini: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41