Animezup - forum manga si anime

Versiunea completă: Ce asculti acum? v.3
Momentan vizualizezi versiunea simplificată a conținutului publicat. Vizualizează versiunea completă a acestuia.
Pagini: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41
Iris - somn bizar
Nu am mai ascultat de ceva timp Iris, dar mi-am amintit de melodiile pe care le-am ascultat cu tata acum ceva timp. -la fel si Johnny B si He's comin' - Pot spune ca melodia asta e una dintre favoritele mele -printre primele la cele romanesti-. Mai imi place si Vis pierdut, dar nu prea se potriveste cu starea mea actuala.
Printre altele, ascult din ce in ce mai mult Green Day si Cargo.
Am descoperit albume intregi pe youtube si de azi dimineata numai din astea ascult. Momentan sunt la Epica - The Divine Conspiracy si il ador. L-am ascultat de cateva ori, dar nu i-am dat atata importanta. Acum abia astept sa ii vad live la Artmania. Cat despre melodia curenta, Death of Dream, pot spune ca e una din melodiile mele preferate de pe albumul asta si, poate, din toata discografia. Epica au mereu versuri puternice legate de societate si oameni in general si melodia asta nu face exceptie, iar vocea Simonei acompaniata de growls-urile lui Mark suna foarte bine. Din pacate, nu e chiar perfecta live, dar nu mai conteaza asta.
Tocmai ce ascult intregul concert Nightwish - End of an era si in secunda asta sunt la melodia Phantom of the opera.

In primul rand imi pare rau ca ce s-a intamplat cu formatia a fost fix la finalul acestui concert superb.
In al doilea rand, melodia asta e una dintre cele mai vechi pe care le stiu de la ei si care am acultat-o de-a lungul timpului de atat de multe ori incat nici nu pot sa-mi amintesc. E pur si simplu una dintre cele mai complete melodii ale lor, cu niste versuri foarte misto si doua voci extraordinare care fac un duet extraordinar pe scena.
Ah, End of an era... Nu l-am mai ascultat de mult, ar trebui sa fac ceva in legatura cu asta, mai ales ca am de ceva timp un dor acut de Nightwish...

Momentan, eu sunt inca in febra Epica. Pentru ca mai e o saptamana si o sa-i vad la Artmania, am decis sa ascult cu atentie discografia lor, care statea de ceva timp prin fisierele mele, ca sa ma familiarizez cu toate melodiile. Chiar acum ascult Another me in Lack'ech care... ba nu, stati, s-a terminat si acum a inceput Blank infinity. E un dintre primele melodii de la ei pe care le-am memorat complet, pentru ca o ador din toate punctele de vedere si ma bucur ca e una din melodiile pe care le canta frecvent la concerte. Am nevoie sa o aud live.
70's prog! Eclectic, mellow, progressive, rich, atmospheric... what more could you ask for? Well, I don't know and I don't actually care as I'm a consumer and find this to be quite to my liking. It's the other side of the coin (as some might say) while the first being... well, not so pretty and shiny.

That being said, at work I've listened to Emerson, Lake & Palmer while now I'm indulging myself with some Gentle Giant (Way of Life from In a Glass House album being played right now).
[center][/center]

Uite alta melodie de drum pentru mine. Sau de instanta in PWI.
Sau de frectie de menta cand n-am altceva de facut. Are versuri idioate, si o linie melodica de sfaramat pietre la cariera...dar nu ma satur de ea cand ma prinde.
Asadar, asta ascult momentan, cat astept ca sefu sa mai dea si pe aici sa pot pleca in liniste si pace intr-ale mele.
Serenity - Oceans of Ruby
M-am apucat de discografia Serenity, pentru ca au numai trei albume pe care le ador pana acum. Incerc cred sa imi gasesc o noua Kamelot, acum ca Roy nu mai este, nu stiu de ce, pentru ca nu o fac constient. Ah, acum a incepu Journey's End, una din preferatele mele de albumul Fallen Sanctuary. Ma distreaza cum pronunta solistul "nothing", ca si cand ar zice "nafing" sau ceva de genul asta. Ma rog, nu am prea multe de spus la ora asta.
Bauhaus - Terror Couple Kill Colonel

http://www.youtube.com/watch?v=e_Mw2oAsJg0
http://www.youtube.com/watch?v=a2RA0vsZXf8
Acum cateva minute mi-a trimis o prietena melodia. Cred ca am ascultato de câteva ori si tot nu ma pot opri din replay. Ma face sa ma simt asa linistita <3
Ascult t.A.T.u. - All The Things She Said. Sunt cam dezamagita de ele... Cam multe vedete se declara lesbiene/bisexuale doar pentru a-si incepe cariera cu brio, ca apoi sa declare ca a fost doar o gluma pentru bani. Acum isi merita soarta; s-au despartit, au facut melodii solo, dar niciuna nu mi are succesul de la inceput. Oricum, melodiile de la t.a.t.u continua sa-mi placa. ^^
Pagini: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41