Animezup - forum manga si anime

Versiunea completă: Ce asculti acum? v.3
Momentan vizualizezi versiunea simplificată a conținutului publicat. Vizualizează versiunea completă a acestuia.
Pagini: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41
Aceleasi reguli ca si in threadul trecut, l-am reinnoit pentru ca avea deja un numar mare de pagini. Cei care nu posteaza si o parere personala pentru melodie, vor avea posturile sterse (:

Eu ascult Tool-Sober, fiind una din melodiile favorite de la Tool, vocea solistului e pur si simplu mesmerizing. Am intrat intr-un fel de transa in care incerc sa ascult toate melodiile de la ei si A perfect circle. Ma calmeaza, ca un spliff de Maria.
Though if you know what the song is about, it's pretty disgusting.

There's a shadow just behind me,
shrouding every step I take,
making every promise empty,
pointing every finger at me.
Simple plan - Perfect.

Oh, de cand nu am mai ascultat-o. Mi-am adus aminte de ea ieri seara si cred ca am ascultat-o o ora jumate = )). E geniala : x Imi place la nebunie varianta acoustica. Aw, vocea tipilor e mai mult decat superba.Si versurile sunt pline de mesaje >.< I'm in love.
Lifehouse - Everything



O melodie frumoasa care ma calmeaza la inceput dar ma sperie spre final. Nu intotdeauna o pot asculta pana la capat, habar nu am de ce fobia asta. Si ca intotdeauna, sunt dependenta de ea, o ascult de ore bune, ieri si astazi. Nu ma deranjeaza, intotdeauna e asa. Ramane la favorite pana cand o regasesc peste saptamani sau luni.
Bosquito - Cand ingerii pleaca.

Wow, de cand nu i-am mai ascultat pe oamenii astia. Tin minte ca eram foarte mica atunci cand ii ascultam mereu si mereu o.o Doamne, cat imi placeau melodiile lor, mai ales "Doua maini". Acum ca au revenit, parca m-am indragostit din nou de ei. Si wow, piesa asta e de nota 11. Nu am mai ascultat niciodata o melodie atat de frumoasa in roamana T_T E plina de sentimente si mesaje. Si vocea tipului, god, magnifica o.o Chiar are o voce puternica si frumoasa. Versurile mi-au intrat in cap, stiu mai mult de jumatate de melodie. O cant si in baie o.o
V-am spus clar ca nu mai vreau pareri personale de un singur rand si adaugate versuri acolo, de umplutura. Nu sunteti in stare sa ziceti ceva, atunci nu mai postati. Nu numesc userii, dar simtiti-va, de azi dimineata stau sa curat SPAM si voi continuati sa faceti. Ajunge!

Ca sa fiu in tema, momentan ascult Amorphis -Silver Bride. Scotoceam prin favorites de pe youtube si vroiam sa-mi aduc aminte de ce imi place melodia respectiva. Acum inteleg ca e pe undeva intre Katatonia meets Sonata Arctica meets Iced Earth; hmm, or maybe even Moonspell.
Infected Rain - Panika

Cică ne vin azi prin oraș și m-am gândit tocmai acum să-i ascult - deși, dacă-mi amintesc bine, au fost prin Galați și anul trecut/ la începutul anului ăsta. Quite interesting, nu sunt înnebunită după tipe care să facă growl-uri/ scream-uri - deși nu m-ar deranja să pot face și eu -, dar faptul că bucățile de growl/scream sunt mici și puține face melodia să fie ceva mai bună. Instrumentalul îmi place, dar parcă tot nu mă face să-mi pară rău că nu pot merge.
http://www.youtube.com/watch?v=4_2MmddEroc

There are things I have done
There`s a place I have gone
There`s a beast and I let it run
Now it is running my way
There are things I regret
You can`t forgive
You can`t forget

De obicei chiar nu ma omor dupa melodiile lente dar aceasta reuseste sa ma atinga direct pe suflet cu versurile sale si vocea minunata a solistului desi nici vocea acestuia nu este cine stie ce. Imi place mesajul pe care il transmite atat cu ajutorul melodiei cat si cu ajutorul versurilor, mi se pare foarte potrivita melodia pentru versuri. Daca ar fi fost o coloana sonora mai ritmata atunci versurile si simbolismul lor si-ar fi pierdut intelesul. Parerea meaSmile
Mai, daca tot avem chestia asta pentru youtube, de ce sa n-o folosim?

Eu, momentan ii dau tare cu asta:


Au trecut ani de cand am dat prima data peste oamenii astia si mereu ascult prin preajma sarbatorilor albumele lor. Au un sunet atat de aparte, atat de special incat in momentul cand ma prind iar in mrejele melodiilor lor (ce exprimare de rahat) nu pot sa ma abtin sa nu pun melodiile pe repeat ore in sir, mai ales asta. Am si scris o chestiuta la un moment dat inspirata de asa ceva. Chiar mi-a placut, s-ar putea s-o postez din nou pe aici.
@Daenerys: mersic
@CyBeR: daca te referi la functia de embeded cred ca e pentru cei cu conexiune de internet mai slaba.

Trecand la subiect, ascult The Frames-Seven Day Mile. Am uitat cat de mult imi place vocea lui Glen, dar am revazut azi episodul Broken din House, unul dintre preferatele mele si m-am reindragostit de piesa/trupa. Tipul a jucat si intr-un film in care avea o chitara sparta si era si ceva romantism pe acol`. Totusi soundtrack-ul a fost placut, asa spart cum era.
Pagini: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41