Animezup - forum manga si anime

Versiunea completă: [Terminat] More than brotherly love [yaoi]
Momentan vizualizezi versiunea simplificată a conținutului publicat. Vizualizează versiunea completă a acestuia.
Pagini: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23
:cry: Asa ceva nu se poate. *cry* Cum s-a ajuns la asta? Si cum sa ia sida de la ala? Ar fi mult prea tragic.Si chiar asa se termina?*cry badly dar fara suspine21*Nu se poate! Asa o iubire ca a lor? Nu se poate ! T_T Yada!!! :yada: Nu vreau sa aud asa ceva! ;| Te-ai hotarat sa faci un sfarsit nefericit? Sper ca nu TT_TT
Anyway ,cool capitol Smile But so sad 2...Gambate! Abia astept sa vad ce se mai intampla :study:
Yeak! Nu, asta nu e sfarsitul lor! Nu asa o sa se termine dragostea lor! Nu asa se va termina seria 2!!!Pricepi sau iti desenaz, Kaoru, Ren!? Cred ca niciunul nu a priceput deci trebe sa va desenez un NU mare si lat!Colorat cu rosu, ca sa se vada de departe!
O urasc pe Alice! O urasc! I hate she! si o s-o mai zic pana cand o sa ma doara degstele din cauza asta si o sa mi se sparga inima de atata ura ce ii port!
De ce trebe sa tot apara cineva si sa ii tot desparta, de ce trebe sa fie mama lui Kaoru atat de proasta? De ce sunt atat de multe intrebari?
Daca nu as fi avut o zi atat de proasta si de REALA as fi crezut ca visez cand am citit...dar ghinionul tau, nu cred asta, cred ca Kaoru s-a ticnit de tot, mama lui la fel, Ren la fel, Thou la fel. Toti s-au ticnit rau de tot!! Il vreau inapoi pe Xe ala care a refuzat-o pe Nari, si-a refuzat libertatea pt Kaoru! Il vreau pe acel Kaoru din capitolele in care statea la capul lui Xe si plangea deoarece nu vreoia sa il piarda, nu pe derbedeul asta care i-a aruncat lantisorul si care l-a ignorat si l-a acuzat de un lucru pe care Ren nu l-a facut si nu l-ar fi facut NICIODATA!!!!
Daca nu ii aduci inapoi si nu o bagi pe Alice la racoare sau chiar o ucizi (sau macar o faci sa-si schimbe numele si se arunce in ocean) jur ca urlu cat ma tin plamanii, ma dau cu capul de pereti, si te sun sa-mi platesti spitalizarea!!!
Ador acest fic si vreau sa fie o seria a 3-a....de-abea astept sa vad cum totul se termina cu bine...cum Xe si Kaoru sfarsesc impreuna si cum Alice si Thou se sinucid aruncadu-se de la etaju 7(ii invit la mine acasa sa se arunce de la balconu meu...ca e mult mai usor asa!)
Gambate la scris and Kissu...chiar daca m-a sfasiat aces capitol!
That's incredible! o.o Two in a shot!

Mi se pare totusi ca ai cam grabit actiunea la sf
Se pare ca iar o sa comentez ultima la ficul tau dar macar acum sunt la zi cu capitolele. Ultimul a fost foarte trist pentru ca Kaoru a decis sa-l indeparteze pe Ren. De fapt are dreptate sa o faca, dar sper ca Xe sa vorbeasca cu el si sa-i explice ca nu a fost vina lui, apoi mi-ar placea mult daca s-ar impaca. In legatura cu sezonul trei nu cred ca e nevoie sa-ti spun ca abia astept sa-l scri deci spor la scris si multa inspiratie (nu ca nu ai avea deja).
bye :bye:
stiu ca e multa actiune dar chiar nu avea rost sa povestesc 6 saptamani de inchisoare si tacere si tristete..am selectat momentele mai importante...


sweetangel_miwako and the last shall be the first!! sau... cei din urma vor fi cei dintai..asa zice in biblie!!
am sa scriu si un sezon trei..la fel de scurt ca primu..ca o continuare...asta daca nu v-ati saturat deja de ficul asta21)
Kvasir ( ce te-a piscat de ti-ai pus numele asta?) i will make the end...but..i don't know if it should be sad or not
adyna_45... sper sa te multumesti cu moartea lui Thou
Kaoru isi revine la normal si in curand si Ren...dar oare va fi prea tarziu?
Kitsune's Iris...oke..atunci am sa astept sa postati toti un comment si apoi am sa pun..o sa uit de cele trei zile..va astept pe toti :X:X love ya guys
aly-sama.... ask and you shall be give.... dak doriti un al treilea sezon..eu il ofer ca am idei!!
malice.... ma faci sa rosesc!!un anime?? ficul meu??? dak se ofera cineva eu accept cu placere...insa mai degraba il vad ca manga decat ca fic... of..acum visez deja.... maybe o sa ajunga si manga si anime...si atunci am sa pun la multumiri: toti fanii mei de pe Animezup care m-au sprijinit si m-au incurajat!! asa am sa arat lumii ca si romania poate face animeuri japoneze nu numai Japonia!!! mwahhahahahahaha !!! Zuppy04


ENJOY. asta e un capitol ceva mai lung...pentru ca urmatoarele doua vor fi relativ mai scurte. yes...just 2 more chapters...doua ..doar doua....si apoi maybe o continuare..... ENJOY!!



10.

Niciodata , o saptamana nu a trecut mai greu ca acum. Era insuportabil pentru amandoi sa se vada dar sa nu isi vorbeasca, ba mai mult sa se ignore complet. Kaoru fusese la spital si isi facu un examen pentru Hiv/Sida dar avea de asteptat inca 8 saptamani pentru a afla daca era sau nu bolnav. In fata lui, Ren si Alice se tineau de brat si de mana si se comportau ca un cuplu si desi ii spusese ca numai simte nimic pentru roscat, stia ca nu era adevarat. Indiferent ce i-ar fi facut Ren..nu putea sa il urasca si chiar daca considera ca motivele pentru care au disparut au fost stupide, nu putea sa nu se simta usor flatat ca Xe nu dorea sa ii distruga imaginea in fata lumii. Se hotarase sa numai bea din mai multe motive dar cel principal pentru ca ii adusese numai necazuri.
Teru vorbea cu el si glumeau insa de fiecare data cand aparea Ryo, blondul se imbujora la fata si incepea sa se intimideze. Ii amintea de el cand venea vorba de roscat si de fiecare data o melancolie il apasa pe suflet.
Alice si Thou erau totusi , singurii, cat se poate de fericiti. Pentru ei totul era perfect si fiecare obtinusera exact ce isi dorea.
Doua saptamani si jumatate dupa intamplarea cu violul, cei doi inca se mai bucurau de isprava si vorbeau despre asta. In curtea scolii , asezati pe niste scari langa magazinul cu mancare, vorbeau lejer despre situatie.
- E minunat cum a decurs totul. Idiotul chiar a crezut ca a fost mana lui Ren.
- Da...e uimitor cat de usor e sa distrugi pe cineva. Planul chiar a functionat. Tipii aia chiar si-au facut treaba bine.
- Da...chiar asa.
- Ia spuneti-mi voi planul acesta dar in mai multe cuvinte. Rosti enervat roscatul punandu-si mainile pe umerii amandorura strangandu-i cu putere. Alice tresari, se ridica imediat dar Ren nu ii dadu drumul lui Thou. Ba mai mult, il prinse de gulerul bluzei si il privea cu foarte mare ura. Trecea pe langa ei cand a auzit ceea ce vorbeau si imediat s-a infuriat.
- Pai..vorbeam despre Kaoru.
- Ce i-ai facut lui Kaoru , nenorocitule? Ti-am zis ca daca te mai atingi de el te omor.
- Dar nu m-am atins eu, raspunse pe un ton plin de superioritate blondul. Au avut altii grija.
Ren isi amintea de ceea ce ii spusese Kaoru, cum ca a intrecut masura cu tipii aia si de abia acum punea lucrurile cap-coada.
- Tipul care l-a violat a zis ca era atat de dulce si de irezistibil..si ca ar da orice sa il mai simta o singura data. Incepu sa rada Thou fara sa realizeze ca il enervase deja la extrem pe Ren. Dorinta cea mai mare a blondului era sa il faca pe Ren sa se simta ca un nimic si reusea insa lucrurile aveau sa se intoarca impotriva lui.
- Cu alte cuvinte..ati pus pe cineva sa il violeze pe Kaoru? A cui a fost ideea?
- A dragei tale iubite. Dar nu te supara..probabil lui Kaoru i-a placut.
Ren cauta cu privirea ceva sa il loveasca si vazu o surubelnita uitata dupa aranjarea gardului din jurul terenului de basket. O lua si il lovi cu putere direct in mana , sangele curgand in nestire si durandu-l ingrozitor pe blond. Surubelnita intrase adanc in mana lui si iesise pe partea cealalta.
- Te distrug, lighioana. Si pe tine, fufo...va omor pe amandoi... ameninta roscatul in plina furie fara sa realizeze ca o jumatate de universitate il urmarea. Kaoru incepuse sa plece mai devreme de la cursuri asa ca nu lua parte la acest eveniment. Thou il privea speriat si dorind sa fuga si chiar asa si facu. Se indrepta rapid spre masina lui si blonda il urma la fel de speriata.
- Nu ma lasa cu nebunul...striga blonda asezandu-se langa Thou, in fata.
Ren incerca sa ii urmareasca o vreme pe jos dar Ryo il prinse in brate si il opri.
- Calmeaza-te....amice..ce ai? Parca a dat dracu in tine..
- Nu in mine..dar va da in ei..jur ca ii distrug! Tipa roscatul deja ajuns la limita. El singur facuse niste lucruri ce il ranisera ingrozitor pe Kaoru, numai era nevoie si de interventia celor doi. Teru privea ingrozit si nu intelegea ce se intampla si de ce isi iesise roscatul din minti.
- Uite..cheile de la masina lui Tengo... aparu rapid Ai oferindu-i o pereche de chei. Ren nici numai astepta sa fie oprit , se urca imediat la volan si porni in goana dupa cei doi.
Timp de cateva minute bune ambele masini goneau pe strazi depasind viteza limita dupa care au ajuns in apropierea unui pod. Thou incerca sa scape de roscat prin a ii lovi masina dar nu reusi decat sa le faca pe amandoua sa deraieze de pe sosea si sa intre in stalpurile de pe marginile podului. Blondul incerca sa evite stalpul si in cele din urma cazu cu masina in apa.
Ren a iesit din masina si a inceput sa tuseasca din cauza fumului ce iesea de sub capota masinii. Cauta cu privirea pe cei doi si nu observa decat o dara de cauciucuri ducand pana aproape de marginea podului ce se desprinse.
Fugi pana la margine si ii vazu pe amandoi agitati, prinsi de balustrada , incercand sa nu cada in jos. Se sperie dar reactiona rapid. Chiar daca amenintase ca ii va ucide era cale lunga de la a spune pana la a face. O prinse pe Alice de mana si incerca sa o ridice in sus dar incheieturile mainilor il dureau ingrozitor si durerea din umar ii reveni.
Reusi cu mare greutate sa o ridice si apoi incerca sa il prinda si pe Thou inainte ca acesta sa cada. Blonda incepu sa il loveasca in umar si desi roscatul ii spunea sa inceteze , nu se oprea. Il prinse pe Thou de mana dar din cauza unei lovituri oferite de blonda il scapa si acesta se lovi in drum de o bara de fier si cazu inconstient in apa.
- L-ai ucis!! Incepu sa tipe Alice ca din gura de sarpe continuand sa il loveasca pe roscat. Chiar daca nu dorea sa recunoasca era speriata si ii era groaza de ceea ce o astepta. Intrecuse masura, stia bine asta, dar acum nu putea da timpul inapoi.
- Inceteaza! Calmeaza-te!! Striga la randul lui roscatul prinzand-o de umeri incercand sa o potoleasca.
- Nu!! Esti un criminal!!
- Bine! Da! L-am ucis! Acum taci!!
Tipa , total scos din sarite, roscatul cautandu-si telefonul pentru a suna la politie. Ceea ce nu stiau ei era ca un pescar fusese martor la tot si se uimea de zor cum au reusit sa fie atat de idioti si sa lase sa se intample asa ceva.
A doua zi, cand Kaoru a ajuns la facultate, a dat peste o atmosfera sobra si lipsita de orice pic de culoare. Chiar si Ai , care era de felul ei mereu vesela si galagioasa, pastra linistea si privea cu tristete in jurul sau.
Teru statea in bratele lui Ryo, cu ochii inchisi , in timp ce brunetul ii mangaia usor chipul si se juca din cand in cand cu parul lui. Ai privea pierduta pe geam iar Tengo sensei corecta..sau cel putin incerca sa corecteze niste examene.
- Uhm..s-a intamplat ceva? Intreba satenul usor ezitand. Era o atmosfera intunecata si nu stia de ce, totusi i se parea ciudat ca Ren nu era acolo.
- Nu.... au raspuns toti in acelasi timp pe un ton stins si lipsit de interes.
- Daca e legat de ceea ce i-am spus lui Ren..
Toti si-au indreptat imediat atentia spre el. Nu stiau ca Kaoru ii returnase lantisorul roscatului si nici ceea ce ia spus. Din iesirea roscatului de cu o zi inainte reiesea ca cei doi blonzi i-au facut ceva satenului dar nu stiau ce anume.
- Kaoru...ce i-ai zis? Intreba imediat alarmat Ryo, insa fara a se misca din loc sau a il indeparta pe Teru.
- Pai...practic..m-am despartit definitiv de el..i-am dat si lantisorul..si..
- Ce???? Au sarit toti patru imediat fara a le veni sa creada ce aud.
- E o situatie cu adevarat incurcata. Totusi nu inteleg...Kaoru..tu il iubesti pe Ren, nu? Intreba Tengo lasand deoparte orice alta treaba.
- Da..dar..el....mi-a facut atat de multe...
- Din prostie. Cuvintele urate nu pot fi iertate si cu siguranta cei doi pumni primiti vor ramane in memoria ta..dar totusi... are un motiv bun.
- Nu e numai asta...tipii aia..nu ma asteptam de la el asa ceva. Ren nu era asa..eu nu il stiam pe acest Xe. Iubitul meu era dulce si iubitor, gelos dar chibzuit si mereu loial. Nu mi-ar fi facut asta..insa..
- Tipi? Despre ce vorbesti?
Interveni Ryo cand isi aminti ca Ren pomenise ceva de niste baieti in momentul in care le reprosa celor doi.
- Pai...el..adica.... a pus niste barbati..sa..sa ma violeze. Se balbai satenul incercand sa isi ascunda durerea. Ai izbucni in ras si se apropie de el.
- Kaoru-chan! Ai baut ceva? Ren-chan nu ti-ar face asta niciodata.
- Da! Adica...a facut niste lucruri pentru a te indeparta de el dar asta numai pentru a nu te rani!
Accentua si profesorul ridicandu-se de la locul sau, stupefiat de ceea ce auzea. Ryo privea ingrijorat in jurul sau si incepea sa inteleaga ce anume se petrecea. Probabil cei doi erau vinovati de intreaga intamplare si Ren si-a iesit din minti cand a aflat asta. Il iubea mult prea mult pe Kaoru pentru a ierta asa ceva.
- Xe nu ar face asa ceva. Rosti in cele din urma brunetul uitandu-se serios la Kaoru. Era prima oara cand Ryo ii spunea Xe lui Ren asa ca satenul a ramas uimit.
- Cinci ani de zile..suferind si inghitind toata mizeria din jurul lui..apoi s-a indragostit dar a trebuit sa paraseasca prima lui iubire..dupa care si-a calcat pe inima si a facut-o carpa de sters pe jos pentru a iti da posibilitatea sa iti cladesti un viitor. Sa nu indraznesti sa vii sa imi spui ca el ar face asa ceva. Cu atat mai putin tie pentru ca jur ca iti dau o palma peste ochi de nu te vezi.
Era prima oara cand Ryo vorbea pe un ton atat de dur si cu atata seriozitate in voce. Pe Teru il trecura fiorii, cunostea o alta latura a brunetului, probabil acea latura mai intunecata de care fusese avertizat. Kaoru inghiti in sec si isi pleca ochii. Intradevar, nici Ren pe care il cunostea el nu ar fi facut asta..dar..barbatul acela asa a zis.
- Acum inteleg de ce l-a injunghiat cu surubelnita in mana, incepu sa rada amuzata Ai revenindu-si la atitudinea din totdeauna.
- Da...probabil a vrut sa i-o plateasca bine de tot..
- Ce?..ce s-a intamplat? Intreba satenul rapid neintelegand despre ce vorbeau cei doi.
- Ieri , Ren a infipt o surubelnita in mana lui Thou si aproape a ciufulit-o pe Alice. Dupa, a plecat in goana dupa ei cu masina lui Tengo-chan! Il lamuri Ai sarind pe pervazul de la fereastra, schitand un zambet imens pe chip.
Kaoru se inrosi putin la fata, rusinat de ceea ce auzea dar in acelasi timp fericit. Daca nu a fost Ren cel ce a pus sa i se faca acele lucruri...si a reactionat asa la adresa celor doi , insemna ca de fapt cei doi erau vinovatii. Inima i se umplu de bucurie si regreta tot ceea ce i-a spus lui Ren.
- Ren...unde e Ren?
- Kaoru...tu il iubesti, nu?
- Da!
- Si noi stim ca el te iubeste pe tine! Incearca sa repari lucrurile pe care prostul le-a stricat.

Prietenii lui..ce s-ar fi facut fara ei? Aveau dreptate si trebuia sa se impace cu el. Se comportau ca o pereche originala de idioti, unul dintre cuplurile acelea ce faceau comedie si amuzau lumea prin tampeniile lor.
- Am sa vorbesc cu el!! Acum!! Tresari ca scos din transa satenul, zambind din nou si gata sa repare tot ce a fost stricat.
- Asa sa faci!
- Unde e?
Se facu din nou liniste si expresiile lor s-au schimbat inapoi la cele de la inceput. Niciunul nu zicea nimic si asta il facea pe Kaoru sa tremure si sa se ingrijoreze.
- Il gasesti la comisariat. E arestat pentru uciderea lui Thou.
- C...e?
Kaoru aproape cazu din picioare. Daca Xe al lui nu ar pune pe cineva sa violeze pe altul..cu atat mai putin nu are ucide pe cineva. De ce trebuiau sa decurga lucrurile asa?
Mama lui ii indepartase pe cei doi, apoi Xe il indeparta singur pe Kaoru.. cand satenul aflase motivul il indepartase crezand ca il ranise mult prea profund si acum cand stia ca nu era asa si puteau in cele din urma sa fie impreuna, Xe era arestat pentru moartea unui baiat.
Murea de nerabdare, dorea sa il vada cat mai repede dar curand au descoperit ca nu au voie. Nici Izumi, propriul lui tata, nu avea voie sa vorbeasca cu Ren.
Jiro si Junya erau si ei prezenti la comisariat si asa au aflat ca de fapt judecatorul cazului va fi iubitul lui Jiro.
- Nu inteleg! Stii ca nu ar face asta!!
- Kaoru!! Nu putem dezvalui ca il cunoastem pentru ca altfel cazul va fi dat altui judecator, explica Jiro incercand sa il calmeze.
Erau toti adunati acolo, asteptand sa li se spuna ceva. In cele din urma au fost condusi intr-o sala de tribunal in care au aparut atat Ren cat si Alice. Blonda il acuza in continuare de omor in timp ce restul salii pastra tacerea.
- Fujimori Ren...ai ceva de spus in legatura cu acuzatiile puse?
Roscatul privi in sala si il vazu pe Kaoru privindu-l cu atentie. Desi satenul se afla acolo pentru a se impaca cu el, Ren simtea inca in inima sa toate cuvintele pe care Kaoru i le-a spus. Ar fi preferat sa il urasca decat sa numai simta nimic pentru el. Si ura e un sentiment puternic ce necesita energie dar cand i-au fost taiate aripile de tot, a renuntat pur si simplu la orice dorinta. Inspira adanc si rosti doar trei cuvinte dupa care tacu complet din gura: Ma declar vinovat.
Intreaga sala a inceput sa comenteze spusele roscatului, numai Ryo si Kaoru taceau din gura. Nu le venea sa creada ce anume facea roscatul si nici nu intelegea motivul .
O saptamana! Trebuiau sa mai astepte o saptamana pentru o alta intrunire in care avea sa fie discutat cazul.
O saptamana infernala in care Kaoru si-a ros absolut toate unghiile de la degete, se plimba dintr-un loc in altul fara astampar, se aseza undeva..se ridica dupa care se aseza la loc.
Ryo si Teru , desi isi aratau iubirea, incercau sa nu fie prea romantici in prezenta satenului pentru a nu il intrista prea tare. Ai se oprise din a mai zambi si Tengo facea numai greseli idioate in corectarile sale.
De cealalta parte, intr-una dintre celulele inchisorii din Tokyo, intr-un pat mic si murdar se afla roscatul privind lantisorul pe care a primit permisiunea sa il ia cu sine. Era tot ce mai avea de la Kaoru , chiar daca fusese cumparat tot de el.
- Frumos lantisor! Intra in vorba cu el un baiat cam tot de varsta lui, frumusel si cu aspect de fata.
- Da...asa este. Ca si posesorul.
- Iubita? Sau iubitul?
- A fost...acum numai e..ne-am despartit...
Vocea roscatului ea trista si plina de dulceata in acelasi timp. Chiar daca il durea sa stie ca numai era nimic intre el si Kaoru, numele si amintirile cu el ii umpleau golul din suflet si il faceau sa zambeasca usor. Baiatul care se bagase in vorba cu el semana mai mult cu o fata dar nu il deranja deloc pe roscat. Avea cu cine sa vorbeasca si nu se plictisea pentru ca era mereu intrebat cate ceva despre Kaoru..si erau atat de multe lucruri pe care le putea spune despre el.
Era dureros sa isi aminteasca clipele frumoase petrecuta impreuna dar in acelasi timp ii aduce pace sufleteasca si ii curma din suferinta.
Parintii lui Kaoru si-au coborat in cele din urma garda in ceea ce privea relatia dintre cei doi. Amandoi erau constienti ca au gresit si nu aveau de gand sa se mai puna intre iubirea lor. Se chinuiau sa gaseasca o modalitate de a il scoate pe Ren de la inchisoare dar faptul ca roscatul se acuza singur nu il ajutau deloc.
Singura modalitate prin care il puteau scoate de acolo era sa il declare pe Ren bolnav mintal si incapabil sa ia decizii in numele sau. Junya ii sfatuise sa ceara anularea dreptului sau de a decide si sa faca un examen psihologic menit sa sustina reclamatiile lor.
La fiecare intrunire a tribunalului roscatul insista cu incapatanare ca e vinovat si asta il facea pe saten sa isi iasa treptat, din minti. Numai bea pentru ca nu dorea sa se infunde mai tare in propria lui suferinta si doar asa putea sa dovedeasca celor din jur ca nu e atat de slab. Ryo i-a promis ca va vorbi cu Ren si ca va incerca sa il convinga dar totul era inutil.
- Prietene..zau daca pot sa inteleg. De ce faci asta??
- E vina mea..Thou a murit din vina mea!
- Pe dracu
46 Nu se poate sa aibe sida T_T" Nuuu! Un capitol superb, ca si cel de dinainte de altfel 71 Sper sa nu fie prea tarziu. Vreau sa se impace! :O3 Daca il iubeste asa de mult pe Kaoru, Ren il va accepta chiar daca sufera de nu stiu ce boala 105 I hope so... Ca doar nu e chiar asa de prost grr Sincer ma bucur ca Thou a murit! Pacat ca nu a murit si Alice 19 Ptr ce i-au facut lui Kaoru meritau amandoi sa moara 33

So, astept cu nerabdare sa vad ca se impaca :X Sper *__*
Bafta in continuare si spor la scris! Zuppy23

Ah si da. Imi place ideea unei continuari. Nu ma mai satur de ficul tau :X
Un capitol absolut superb....mi-a intrecut toate asteptarile mele...chiar daca e putin trist...adica nu imi vine sa cred ca [,] Kaoru are sida >_>
si ideea de a face un manga este chiar buna....ar iesi cel mai bun manga yaoi ^^" chiar vorbesc serios si ar trebui sa incerci sa faci asta ( da stiu ca ideea mea e stupida ^^")
astept next-ul
bye
Se pare ca nu am reusit sa comentez nici de data asta prima dar nu-i nimic ca vor mai fi si alte capitole sper. Pai ce pot sa spun...un capitol superb asa cum faci intotdeauna si ma bucur ca Xe a fost eliberat din inchisoare. Dar ce vrei sa spui cu "Ce avea sa faca Ren cand afla? Oare avea sa il paraseasca?" ? Doar nu vrei sa spui ca Kaoru e bolnav si mai ales de sida? Ar fi o veste foarte proasta si sper ca nu mi-o vei da, dar din cate vad cred ca nu va fi asa.
Ma bucur ca exista o sansa sa continui ficul pentru ca mie una imi place mult si nu as vrea sa il termini si mai ales ca in niciun caz nu m-am plictisit de el, mi se pare unul dintre cele mai bune ficuri citite de mine. Deci astept urmatorul capitol ja ne pupic
It was good o.o You sure had lots of good ideas 39

One thing : Gardianul l-a condus in curte unde l-a zarit pe Xe vorbind cu un baiat super frumos , mult mai frumos decat satenul si imediat gelozia si-a facut aparitia in inima lui. - e putin cam ciudata faza cu 'super frumos' 39 ya know, it sounds kinda begginerish, and since you aren't, things like this make other users think the opposite [si ca o paralela, daca vreodata ai de facut un one-shot-kind story, nu folosi expresii de genu', ca acolo nu ai destul spatiu sa-ti arati priceperea. Yeah, I know, it's kinda lol that I say this, you should teach me this things ^^" ]

Eh ... so ... cam asta mi-a sarit
Chiar nu se poate sa aiba Kaoru SIDA..... ar fi de rau, atunci ce s-ar alege de relatia celor doi? Capitolul a fost super, m-a surprins fazele cand i-a bagat susubelnita in mana, si cand au facut accidentul, m-a enervat Alice cand il lovea. Oare de ce nu putea sa stea ea linisita acolo, sau sa il ajute macar cand trebuia sa il ridice pe tip? 39 Iar la faza asta "Ma declar vinovat" am ramas masca... cum adica se declara vinovat? Macar a venit pescarul ala si l-a salvat de la cativa ani buni de inchisoare. Dar, nu vreau sa aiba Kaoru SIDA. Ar fi chiar trist. Abia astept urmatoarele doua capitole, si desigur urmatorul sezon. Sa stii ca voi ramane fanul tau. Gambate la scris, si sa stii ca ador faptul ca ai facut capitolul lung. *chuu* pupic
Pagini: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23