Animezup - forum manga si anime

Versiunea completă: [Terminat] More than brotherly love [yaoi]
Momentan vizualizezi versiunea simplificată a conținutului publicat. Vizualizează versiunea completă a acestuia.
Pagini: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23
grr I hate them! Acum stiu... Ooof 46 Imi si imaginez ce viata va avea saracutul Kaoru in continuare T_T"
Ok. Lasand asta la o parte, prima parte a capitolului a fost mult prea sweet ^_^ Unele fraze m-au lasat cu gura cascata 21 Ma uimesti pe zi ce trece 71
Cei doi fac un cuplu foarte dragut & reusit 105

So, astept urmatorul capitol. Spor la scris si bafta in continuare! Zuppy23
Saraku Kaoru :mean: De ce trebuie unii sa plateasca asa mult pentru iubirea lor? :cry: Nu e corect ! :?:

"De fiecare data cand il vedea pe Kaoru , dorea sa il bata chiar daca nu ii facea ceva anume. "
Hn! Ce coincidenta! Exact asta i-as face si eu lui Alice. :??

Dar se pare ca Teru e in culmea fericirii :love: Hehe! :smart: Foarte cool ai descris totul :love:

Foarte cool capitolul :pls: Si chiar nu as vrea sa postezi mai rar pentru ca nu sunt eu in stare sa postez.Pentru mine nu e nici o problema,plus ca ceilalti cititori n-ar fi deacord Si nici eu ! Imi place faptul ca le pui asa repede.Te rog sa continui tot asa pentru nu cred ca n-as avea rabdare cateva zile 21 Gambate! :bv: Spor la scris!
I hate Alice!!! O urasc...si as mai zice-o in cateva limbi dar nu mai stiu....ce pacat.
Cea mai amuzanta faza a fost cu "Tu ce faci cand te duci acolo cu Tengo, destepto!"...aiai mi s-a parut dementiala!
Aceleasi inclinatii sexuale?... va trimite pe cineva sa-l viloze(niste baieti) pe bietul Kaoru?! Pai cred ca daca as fi Ren as bate-o de sa ma tina minte, cu riscul de a fi exmatriculat!
Frate, fata asta e mai rea ca Nari! Adik Nari era rationala...macar l-a pus pe Xe sa aleaga, s-a lasat fraierita...si nu i-a facut nimic direct lui Kaoru...but aceasta Alice are o minte diabolica...mai diabolica decat a mea sau...poate si a ta?
O_o, Ryo si cu Teru...sunt iubitei deja...Ce as vrea ca si Ren cu Kaoru sa fie la fel...si mie imi e dor de vremurile lor frumoase...si de linistea(relativa) de care aveau parte...
Sper ca nu mai e nevoie sa zic ca daca nu pui capitolul urmator te scalpez!
Kissu si gambate la scris! Ja'!
Gomene pentru ca nu am mai comentat la fic dar a trebuit sa invat pentru teza la romana si nu am avut timp de citit ficuri. Mi-au placut mult capitolele pe care le-ai scris, insa mai am de citit vreo doua si abia astept sa vad ce sa intampla in ele. Nu voi renunta sa-ti citesc ficul pentru ca e mult prea frumos si ma bucur ca i-ai adus din nou impreuna pe cei doi chiar daca inca nu sunt iubiti presimt ca vor fi din nou impreuna. Nu vreau sa termini ficul pentru ca-mi place mult prea mult ba chiar am plans la unele capitole din cauza ca Kaoru a suferit foarte mult.
gambate :bv: si ja ne :bye:
Can I say beautiful ? O.O And most important, rape will be next *dancing*

Still ... that was good how you inserted this thing 39 I was kinda anticipating that Thou will make those things 39 But I guess this thing is better. Anyway, this will be kinda good for him, if you have in plan to make Ren beat those guys 105

I don't think I have anything to complain : - ??

So ... spor la scris si bafta
:sry: Gomene ca nu am lasat comentariu mai repede... am avut de invatat pentru teza la romana -_-"...

Deci, Alice aia e o mare scorpie... eu una daca as prinde-o, nu cred ca ar mai fi vreo urma de ea:die:... de ce nu poate sa se uite si la aia fara bani, tocmai la cei cu bani... in fine, asa e povestea nu ma bag, dar merita o bataie buna :grr:... iar prima parte cu cei doi... nu am cuvinte...:hot: mi-a placut cum ai descris tot, o//o si cum au petrecut ei asa... :perv: (perv rau mai sunt) Superb capitol... Greseli cred ca au fost doua, chiar nu mai stiu, dar sunt mici de tot...

Astept continuarea cat mai repede:pls:, si inca o data gomene ca am intarziat. *chuu* :bye:
oo....saracu Kaoru...de ce trebuie mereu sa-i fie asa de greu -_-"...dar sa revenim: Imi place mult capitolul...cei doi ( Teru si Ryo) fac un cuplu minunat iar saracul Kaoru este asa de dragut si imi e intr-un fel mila de el....
astept urmatorul capitol cat de repede
sunt nerabdatoare sa vad ce se mai intampla ^^"
ByeZuppy02
m-am gandit ca dak tot va place atat de mult povestea asta..sa fac si o serie a 3a dar cu alte personaje principale...insa sa fie prezenti si cei de pana acum. o sa fie in principiu o continuare a celui de acum..insa dupa cativa ani buni. dak va place idea va rog sa imi ziceti.



Unii oameni au visuri proaste in care anticipeaza intr-o masura mai mare sau mai mica , ce li se va intampla in viitorul apropriat. Sunt persoane care se trezesc in fata lucrului implinit si altele care stau cu ochiul pe ceas pentru a vedea cat de curand vor fi loviti de soarta rea.
Kaoru se trezi cu o durere de cap deloc binevenita si se grabi sa ajunga la universitate. Se ridica cu greu din pat si fugi pana in baie pentru a da drumul la dus. Trebuia sa obtina o dovada concreta ca Xe a fost cel care a facut dragoste cu el ci nu Teru iar pentru asta stia exact la cine sa se duca. La Ryo! Tengo refuzase sa ii spuna vreoceva despre Xe, Ai probabil prea zapacita pentru a realiza cat de important era pentru el. Teru nu avea de unde sa stie iar Ren refuza cu indarjire sa vorbeasca cu el.
Se gandi ce haine sa puna pe el si in cele din urma a ales o camasa verzulie si o pereche de blugi albastri ce se asortau cu noii lui adidasi. Cobora scarile rapid si pentru prima oara uita complet sa zica macar , Buna ziua, parintilor sai.
Inca de la intrarea pe poarta facultatii , blonda ii arunca niste priviri criminale dar se prefacu ca nu ii pasa de el si isi vazu de treaba ei.
Il cauta pe roscat si il gasi tocmai in biblioteca. Satenul inspira adanc si se indrepta spre el cu pasi repezi.
- Uhm..Ren..pot vorbi cu tine? Il intreba pe un ton destul de acceptabil , nici prea vesel nici prea trist fara a trada prea mult intentiile lui.
- Nu!
- Ce? Haide..macar putin. Nu fi rau.
Roscatul se simtea oarecum jenat de libera conversatie pe care incerca Kaoru sa o poarte cu el. Ce anume mai trebuia sa faca pentru a il convinge sa stea departe de el?
Ochii lui se atintira asupra corpului satenului incercand sa il intimideze dar avu loc exact fenomenul invers. Ren ramase usor crispat de frumusetea lui Kaoru din acea dimineata. Parul ii era inca putin ud si stralucea in bataia luminii. Bluza verzulie era deschisa la primii doi nasturi si revela o parte din baza gatului si piept cat si lantisorul de argint. Desi avea mainile scurte , statea oarecum lejer pe el si facea niste cute interesante in zona pieptului si a abdomenului. Pantalonii de blug erau lungi dar si putin cam stramti , o adevarata ispita. Roscatul injura in gandul sau gandindu-se ca facea asta numai pentru a il ispiti pe el si a il face sa cedeze, si chiar asa si era.
- Am zis nu. Ii spuse din nou pe acelasi ton , ridicandu-se de la locul sau pornind spre iesire. In incapere numai era nimeni asa ca Kaoru isi aduna curajul si il prinse din nou de maneca pentru a il saruta.
Buzele lui le atinse numai pentru o clipa pentru ca roscatul reactiona rapid si il indeparta.
- Tu chiar nu intelegi. In ce limba vrei sa iti explic? Chineza? Franceza?
- Ren...tu nu esti asa.
- Ha! Chiar crezi ca ma cunosti. In doua luni nici macar nu ajungi sa stii esentialul despre o persoana.
- Stiu ca porti 34 la boxeri, glumi aratand un zambet imens pe buze.
- De fapt...acum e 38... 34 ma cam strange..daca ma intelegi, ii spuse roscatul pe un ton ironic apropiindu-se de urechea satenului. Kaoru se inrosi usor la fata si se linse pe buze , in sinea lui. Idea il fascina si in acelasi timp il rodea pe inima.
- Ren! Il opri satenul din nou prinzandu-i mana in palma sa. Oricine i-ar fi facut ar fi spus imediat ca se tin de mana si asta il deranja pe roscat.
- Da-mi drumul, idiotule! Se prefacu enervat incepand sa tipe. Daca dorea sa il indeparteze pe Kaoru trebuia sa continue sa se poarte urat cu el, altfel nu facea decat sa se raneasca pe sine mai mult.
- Nu! Poti spune tu ce vrei..dar te-ai culcat cu mine. Clamita ta, parfumul tau...si parul tau rosu. Nu ma poti minti!
Ren inghiti in sec si incepu sa se gandeasca imediat la o scuza potrivita. Partea cu parfumul si parul rosu le spuse Kaoru doar pentru a il face sa creada ca isi aminteste dar adevarul era ca avea doar o clamita si o presupunere.
- Ah..sa inteleg ca acum e interzis! Exclama Ren facand-o pe ofensatul.
- C...ce?
- E interzis oare sa faci sex? Ce anume imi poate comenta mie un betiv? Nu am facut nimic altceva decat sa incerc sa ma simt bine. Un prost , baut si adormit, e numai bun pentru o partida de sex cand nu ai cu cine. Nu te flata...putea fi oricare alcoolic de prin club.
Cuvintele lui il raneau pe saten dar era deja obisnuit cu asta. Trebuia sa insiste in a vorbi cu el si sa il faca sa recunoasca ca inca il mai iubeste.
- Poate ca nu! Dar pana la urma cu mine te-ai culcat. Eu..nu oricare alt betivan.
- Ti-am zis , nu? Ca daca ma lasi sa te distrug exact asta o sa fac. Eu doar profit de jucariile ce mi se pun in cale. Erai cel mai usor de acostat si cu siguranta ai fost cel mai usor in pat. Pana si eu aveam mai multa demnitate.
In secunda urmatoare dupa ce a spus asta, Kaoru i-a tras lui Ren o palma peste ochi cu toata puterea ce o avea in maini. O facuse din trei motive. Unul , pentru ca insinua ca e un betiv nenorocit cu care isi poate face felul oricine, al doilea pentru ca , chiar daca s-ar fi comportat ca o c***a , o facuse numai pentru ca se culca cu persoana pe care o iubea cel mai tare pe pamant, si al treilea pentru ca insinua ca Xe a fost un om de nimic si nu dorea sa il auda vreodata facand genul acela de comparatii. Ii oferi roscatului scuza perfecta pentru a il trata pe saten cu inca mai multa ura si nepasare.
- Hm..s-a suparat baiatul... probabil ma vei spune lui mami al tau. Iti spun pentru ultima oara si baga bine la cap. Am iubita! Tu esti pentru mine un nimeni, un nimic de care ma pot debarasa oricand..sau in cel mai bun caz pentru tine, rezerva mea pentru o partida de sex. Nimic mai mult.
Zambetul plin de rautate de pe chipul lui nu se potrivea deloc cu sentimentele din inima lui. Stia ca asta il ranea ingrozitor de mult pe Kaoru dar daca nu facea asta isi incalca atat promisiunea ,dar il punea si intr-o situatie jenanta pentru el. Cinci ani la rand s-a culcat cu oricine l-a platit sa faca asta, nu a iubit pana cand nu l-a cunoscut si apoi aproape a fost omorat de
capitolul asta mi-a intrecut toate asteptarile....e pur si simplu grozav...imi pare foarte rau de Kaoru si de Ren dar ce sa faci asa e viata ^^
Stii....cred ca [,] cu aceasta poveste ai putea face un anime grozav....doar ca ai avea nevoie de niste desene ( da eu si ideile mele proaste)
In legatura cu acea idee de a face o a trei-a parte a povestii mi se pare buna si cum imi place acest fic enorm de mult ar fi interesant ^^"
Acum inteleg de ce ziceai ca nu va fi pe placul meu, dar mi-a placut chiar daca s-au intamplat toate acele lucruri cu Kaoru. Si mama lui cred ca a intrecut orice limita, sa il faca pe Xe sa isi tina promisiunea ca o sa il lase in pace.... :-_-". Oricum, e foarte trist capitolul asta, dar nu mai trist decat acela in care Xe a fost torturat de femeia aceea... Mi-a placut sa vad ca Xe chiar il doare ca s-a despartit de Kaoru. Vreau sa vad daca se va interesa de ceea ce a zis Kaoru cu "tipii aia", poate afla el cine i-a pus. [in cazul nostru stim]. Abia astept sa citesc urmatorul capitol. Gambate la scris. *chuu* pupic

P.S. : sa stii ca vreau sa faci si al treilea sezon, abia astept 4
Pagini: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23