Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

.horror show [ fotografii -.- ]

#1
Am ca hobby fotografia [ asta nu inseamna ca sunt un expert 29 ]
Datorita superbei Ang m-am hotarat sa postez pozele ^^ Nu sunt foarte mandru de ele 39
AÅŸ accepta cu drag cateva critici

1 http://img140.imageshack.us/i/awesometron005.jpg/

2 http://img855.imageshack.us/i/awesometron004.jpg/

3 http://img638.imageshack.us/i/robbielicious009.jpg/

4 http://img715.imageshack.us/i/robbielicious016.jpg/

5 http://img20.imageshack.us/i/robbielicious018.jpg/

Mie sincer nu mi se par foarte reusite .__.
AÅŸtept parerile voastre ^^

#2
Roob>LD< mah frend [daca-ti aduci aminte21] ce ma bucur ca sunt prima.Asa, acum ma apuc de comentat19 21

[ 1 ]: Good, culorile si contrastul folosite sunt foarte bune pentru ceea ce exprima fotografia. Cadrul este bunicel, dar calitatea fotografiei nu este chiar atat de buna. [Mai ales linia crem din fata]
[ 2 ]: Veri gud. Imi place cum ai prins luminile blocului [cred ca e bloc,nu?] nu prea am ce comenta... doar ca nu imi place linia aia alba de jos din dreapta. Asta nu e nimic grav. Poza este foarte buna.

[ 3 ]: Calitatea pozei nu este chiar una buna, iar culorile sunt de asemenea nu foarte surprinzatoare. Am impresia ca e putin editata, parerea mea e ca in loc sa o faci mai albicioasa ai fi putut sa o faci mai colorata, sa fie un contrast mai dragut. E interesant fontul, ma refer la carti. As fi preferat sa nu se vada numele, dar e foarte ok si asa. Si as mai fi preferat ca poza sa fie facuta mai de aproape, dintr-un unghi diferit si sa focalizezi pe lebede. Asa ar fi fost niste blur in spate, si fontul ar fi fost si mai ok. Altceva nimic de comentat. Imi place.

[ 4 ]. Asa. Vad ca aici ai focalizat pe trandafirul de sus. Hmm.. pot sa spun ca imi place lumina, si de data aceasta unghiul este mai ok. Cred ca daca o luai un pic mai de aproape ar fi ajutat, ca sa nu se vada chestia aia verde acolo21 pentru ca din cauza ca e in ceata nu da bine la estetica. O alta idee ar fi fost sa fi dat pe negativ si sa lasi doar trandafirul colorat, fara ca restul sa fie in ceata. In fine, nu stiu cat de mult te ajuta daca iti dau idei.

sper ca nu te supara comentul meu si bafta in continuare.
Cea mai reuşită semnătură.

#3
[font=Tahoma]Trece şi Ang pe aici că mi'e că te apucă plânsul, şi nu vrem asta. Ţi'am zis, tu ai idei, ai idei destule şi nu's rele deloc, doar că mai trebuie să -ăsta e cuvântul? Da, cred că da - exersezi.

Primele două îmi plac, sunt chiar ok. Şi cea cu trandafirul, doar că, deşi am înţeles că foloseşti un Canon, calitatea nu e una foarte bună. Ar trebui să umblii puţin la contrast, culorile nu sunt foarte expresive.

Robbielicious? Haha. *laughs* Mai stai puţin pe lângă superba Ang şi mai înveţi câte ceva. 15

Ştiu că postul meu e vai-de-capul-lui, dar mintea mea nu funcţionează foarte ok acum. Ţi'am zis personal ce am avut de zis despre poze, so. [Nya's gonna kill me, I tell you -.-]

Aşteptăm alte poze, pentru că idei ai, trebuie doar să vezi ce faci cu calitatea, cu contrastul şi cu unghiul din care faci poza. Şi...wut the..? o.o Unde'i poza cu floricelele? grr

Ang hugs you Robbie.

Xoxo, Ang.:bye:

EDIT

O să iau fotografiile în parte şi o să le comentez, ca să nu mai fie Nya supărată. : ))

Prima: E printre cele mai bune. Ideea e drăguţă. Unghiul e potrivit şi culorile dau bine la ochi. Însă calitatea nu e tocmai una de excepţie. Used macro? xD Anyway, în comparaţie cu alte poze, e chiar drăguţă.

A doua: Am înţeles ideea, am înţeles că trebuia să fie aşa, însă e mult prea neclară. Nu înţeleg nimic. ._. Culorile sunt drăguţe, dar nu pot fi atentă la culori fiindcă poza mă deranjează. Plus că ce e în dreapta jos mă deranjează. E reflecţia a ceva, cred.

A treia: Calitatea proastă, ideea banală. Scuze, dar am promis să fiu sinceră. : )) Culorile şterse. In my opinion, cărţile fac poza, nu lebedele. Anyway, nu e printre preferatele mele.

A patra: Asta e printre cele mai drăguţe. Deşi culorile îmi par...şterse [dădea mai bine dacă umblai puţin la constrast]. În rest, nimic de obiectat.

A cincea: Pe cât de simplă, pe atât de drăguţă. Banalul face poza. : )) E drăguţă. N'am nimic cu calitatea şi culorile. Used macro, right? Poate era mai bine dacă nu foloseai. Oricum, e printre cele drăgălaşe.

And finally, THE END.
Angilicious|dA
[Imagine: pikachu___batman_by_mnrart-d58f68d.gif]
Nothing I shoot gets back up again.
Drawings.| Photos.

#4
Hey ^^ Multumesc pentru sfaturile date .
Poze , poze :

1 http://i56.tinypic.com/21170ax.jpg
2 http://i51.tinypic.com/2cp3r5d.jpg
3 http://i52.tinypic.com/2vmipox.jpg
4 http://i53.tinypic.com/2qcjgvm.jpg

That's all ^^ AÅŸtept critici & sfaturi

Bye.

#5
Hello dear! ma pun iar pe comentat21)

Prima- Nu imi plac culorile. Din cauza luminii ele se vad aiurea.. prea inchise si sterse. In schimb imi plac umbrele.. dau pozei un aer mai special. Te sfatuiesc ca atunci cand iti mai iese o poza cu , culori de genu` sa o editezi putin. Un contrast, sau la saturatie. Vezi tu.

A doua- wah.. ma ia ameteala. Cred ca e prea luminoasa.. si culorile sunt cam prea deschise. Calitatea este un pic stricata.. but it's ok. mai bine lasai poza asa cum e [focalizata pe floarea aia] .. si pe cealalta din spate. Si sa ii fi pus alt font. Ca estetica este foarte buna, imi place cum arata.

A treia- Asta e cea mai buna poza din postul asta. :X . Imi place unghiul, culorile si tot! Vad ca nasul e cel mai aproape, iar restul e in blur. Ei bine, daca el e centrul de interes as fi preferat sa nu fie dunga aia alba.. fara ea ar fi aratat mai cute, i think.

A patra- La asta nu imi place editul. [daca e un edit] .. daca nu e edit atunci nu imi place calitatea si lumina. Lumina e prea din plin, iar aici sa inteleg ca subiectul, centrul de interes este sticla. Ei bine, pe ea sunt unele portiuni de blur, care se observa de la o posta. In schimb imi place unghiul, ideea si nici aici nu pot spune ca nu imi plac culorile. E interesanta faza cu reflectia in sticla. Se vede scrisul de pe spate21 . DIn nou, ca estetica arata chiar bine. :p

bafta la urmatoarele poze ;p
Cea mai reuşită semnătură.

#6
Ang here.

Prima: This photo f*cking scares me! o.o E aproape perfectă, in my opinion, but still scares me. Culorile sunt drăguţe. Calitatea e bună, nimic de obiectat. But still scares me! Îmi aminteşte de Chucky.

A doua: Aici se schimbă povestea. Mă orbeşte. Prea luminoasă. Îmi place că se concentrează îm mijloc pata de culoare, dar tot mă orbeşte. Trebuia să umblii puţin la luminozitate, altfel, ai de plătit nişte consultaţii la oftalmolog celor care îţi văd poza. : ))

A treia: Pluşofenia. La fel, foarte luminoasă, în rest e drăguţă. Îmi place unghiul din care e făcută. Chiar drăguţă.

A patra: Tinde spre banal. Calitatea nu una tocmai bună. Defapt, nu e nimic special, ieşit din comun la ea. E...banală.

Aşteptăm alte poooze.

Xoxo, Ang.
Angilicious|dA
[Imagine: pikachu___batman_by_mnrart-d58f68d.gif]
Nothing I shoot gets back up again.
Drawings.| Photos.



Subiecte de discuție similare...
Subiect: Autor Răspunsuri: Vizite: Ultimul răspuns
  Fotografii si atat Andrei. 9 4.970 20-02-2012, 09:40 AM
Ultimul răspuns: Aggie
  Fotografii, ce altceva? Betty 2 2.661 27-11-2011, 02:55 PM
Ultimul răspuns: hiimera
  Fotografii yaoi maniac 9 5.038 22-06-2011, 09:23 PM
Ultimul răspuns: HanniGram
  Doar fotografii. Abbeh. 20 11.794 05-06-2011, 07:45 PM
Ultimul răspuns: Daria v2
  Cateva fotografii CandyGirl 1 2.651 02-05-2011, 10:07 PM
Ultimul răspuns: Stormrage
  Fotografii cu sentimente. Lust. 4 3.317 24-04-2011, 10:03 AM
Ultimul răspuns: Abbeh.
  Fotografii Sibel. 2 2.978 13-11-2010, 05:58 PM
Ultimul răspuns: Abbeh.
  Fotografii Mrs. Lovett 4 3.440 24-10-2010, 02:08 AM
Ultimul răspuns: Mrs. Lovett


Utilizatori care citesc acest subiect:
1 Vizitator(i)