Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Fotografii si atat

#1
Mi-am facut si eu topic in speranta ca nu ma voi face asa tare de ras, deci am selectat niste fotografii mai de doamne-ajuta.

Hiperactiv - E hiperactiv pentru ca poza asta este singura decenta dintr-o serie de 20.
Buruieni - Asta a fost pentru tema de la Educatie Artistica.
Vegetatie alb-negru - La fel pentru tema.

Atat pentru acum, sper sa comentati 4
Things i don't have:
-Money
-A f**k to give



#2
Dacă m-ai rugat aşa frumos, o să las un comentariu chinuit aici, n-am dispoziţia necesară pentru ceva mai elaborat.

În primul rând, nu orice fotografie dă bine alb-negru, în special cele cu flori. Pentru mine cel puţin, fotografiile cu flori sunt atât de plictisitoare încât doar culorile şi cadrul potrivit reuşesc să mă "îmbuneze".
Referitor la prima poză, îmi place focusul pe ochi şi privirea concentrată. Totuşi arată-ne data viitoare şi o poză color cu el. Şi ştiu despre ce vorbeşti - câinii dacă nu-s hiperactivi şi nu îţi "bălesc" pe aparat, nu sunt câini.
Fotografiile cu flori ar fi arătat de o mie de ori mai bine dacă nu erau alb-negru (şi sunt sigură că nu e numai părerea mea). Îmi place în schimb cadrul în ambele şi calitatea e destul de bună.
La a doua ar fi fost frumos un cadru mai larg şi de ce nu, şi o "bucăţică de cer". Un peisaj fără cer e ca şi un portret fără ochi. Mai bine încerci un cadru mai larg din care apoi să cropezi ceea ce crezi că este mai interesant.
Åži la ultima fotografie...when you're taking a photo of a flower try to hold the camera straight, in front of the subject. 4
Cam atât...per ansamblu, calitatea e bună, dar nu de ecepţie şi mai ai de lucrat la încadrare. Şi vrem şi fotografii color. *laughs*

Spor la fotografiat şi multă imaginaţie!

xoxo, Ang. hug
Angilicious|dA
[Imagine: pikachu___batman_by_mnrart-d58f68d.gif]
Nothing I shoot gets back up again.
Drawings.| Photos.

#3
Multumesc pentru comentariu hug . La a doua fotografie nu am putut prinde si cerul fiindca bucata respectiva de vegetatie se afla printre betoane si ar fi aratat tare inestetic sa iau un cadru mai larg.

De data asta am fotografii color, dar nu stiu cat de bune sunt.

Skies on Fire
Westfalia
Iarna pe strada mea

______________

Multumesc pentru comentarii si sfaturi!
@Bullet Aparatul nu e cine stie ce, e un Coolpix L23, deci calitatea pozelor nu e asa de buna ca la un DSLR.
@L'pti.chat M-am facut prost inteles acolo, tema aia era pentru ora de desen, devenita Educatie Artistica dupa clasa a 11-a. Invatam despre inceputurile fotografiei si a filmului asa ca pentru nota trebuia sa aducem fotografii alb-negru, de aia primele posturi au fost asa 4.

Sunset
Snow and light
Papagal gras (poza asta a fost facuta cu telefonul)
Things i don't have:
-Money
-A f**k to give



#4
Hey. Salut, tu ai comentat la mine desii suntem incepatori amandoi (cred) hai sa ma rasplatesc nu?
Prima poza mi se pare foarte frumos facuta, desii daca se putea sa prinzi mai mult din acea culoare a sorelui si mai putina vegetatie ar fi fost perfect, presupun eu. In toata poza prima chestie la care ma uit, eu una, e copacul ala unde la baza lui jos acolo micut se vede soarele. M-as fi bucurat sa-l pozezi in toata splendoarea sa, sau cel putin sa iasa ceva mai mult dintre frunze.
A doua poza cred ca eram mai bine sa nu fi prins si grinda aceea. Da cam urat privirii. Daca era doar cerul si zapda se vedea ceva mai bine cred eu. Puteai sa o tai, sa o editezi. Dar totusi este draguta.
A treia poza a iesit intresant, desii ala nu-i papagal. Ala este o turturea(gugustiuc*)si nu-i gras, e infoiat datorita frigului daca este facuta recent, daca nu insemna ca dormea. Oricum este draguta si poza asta, puteai sa prinzi si mai mult din soare si din cer, nu neapart din obicetul pe care statea daca nu ma insel.
In fine, pozele sunt frumoase, sunt incepatoare decii nu stiu ce-i corect din ce am zis, dar asa invatam nu?
~~ Just because You know my NAME doesn't mean you know Me!~~
\TrUsT YoUr CrAzY iDeAs/

L, did you know Death Gods only eat apples??

#5
Multumesc de comentariu, te mai astept pe aici 4

Winter Sun
Doar o floare
Things i don't have:
-Money
-A f**k to give



#6
So, vin eu cu un comentariu pe aici:
Prima poză, Winter Sun, este chiar foarte drăguţă. Îmi place mult cum ai prins-o. Ador faptul că acel copac se vede ca o umbră şi că blochează soarele. Îmi place cum se vede lumina pe lângă copac. În general, pozele de genul sunt destul de reuşite, iar asta nu face excepţie.
A doua poză, Doar o floare, este aşa de drăguţă. A ieşit destul de clară şi îmi place cum e poziţionată. Presupun că e ceva mai veche, nu? Bine, şi pentru mine a sunat ca o întrebare prostească! Oricum este drăguţă, dar tot prima este preferata mea.
Oricum, baftă în continuare şi aştept poze noi 4!
She's wiskey in a teacup.



#7
M-am întors.
Okay, nu mă consider în măsură să îţi dau sfaturi fiindcă amândoi suntem începători. Totuşi, nişte opinii umile merg. Prima fotografie trebuia făcută ţinând aparatul drept şi poate nu am dreptate, dar cred că ai exagerat puţin cu editul. Îmi place în schimb ce senzaţie îţi dă fotografia ta...parcă ai fi pierdut în întuneric şi vezi lumina dar nu poţi ajunge la ea. Îi dă o notă de mister - excelentă atmosferă! 4
A doua fotografie este superbă - îmi place mult încadrarea dar ai tăiat cam mult din subiect. Mi-ar fi plăcut nişte culori mai aprinse dar presupun că nu ai editat-o. Totuşi e aşa delicată...e printre favorite.
Aşteptăm fotografii noi. Baftă! :3

xoxo, Ang.
Angilicious|dA
[Imagine: pikachu___batman_by_mnrart-d58f68d.gif]
Nothing I shoot gets back up again.
Drawings.| Photos.

#8
Hei. :3

La Winter Sun ai ales un unghi bun de a face poza si ideea în mare e drăguţă, dar calitatea imaginii nu îmi place. Sau e editată? Mie îmi plac genul ăsta de poze, deci o să rămân cu impresia că e drăguţă. D:

Oh, flori. : )) Când eram mică numai flori fotografiam. După mine ideea e banală, m-am cam plictisit de pozele cu flori, exceptându-le pe cele chiar extraordinare. Sunt de acord cu Ang în privinţa faptului că nu ai încadrat prea bine floarea, însă imaginea are un aer uşor plăcut prin albul acela imaculat.
Nu m-a impresionat prea mult acest Coolpix L23(acestea două sunt făcute cu el, nu?), mă gândeam că orice Nikon e bun din câte am auzit, dar nu prea dă impresia.

Oricum, baftă în continuare! :3
[align=right]
[font=times new roman]You’re under no obligation to be the same person you were five minutes ago.

#9
Multumesc pentru comentarii. DA prima poza este editata, poate chiar prea mult, acum imi dau si eu seama.
@Aggie Pozele sunt facute cu un Nikon care e compact si da se presupune ca sunt de calitate aceste aparate, dar depinde de cine le foloseste, la mine mai e de munca din cate se vede 4

Alt apus
Alte flori

Ultimele poze de genul asta, promit..de data viitoare incerc sa surprind ceva mai diferit.
Things i don't have:
-Money
-A f**k to give



#10
Apusul acesta imi pare mult mai dragut decat celalalt, poate datorita faptului ca lumina e mai buna sau nu ai mai editat. Portiunea cea mai frumoasa din poza asta este cea de jos, acolo unde se vede soarele. Mie una imi ofera un sentiment placut.
Poza aceasta cu florile pot spune ca e mult mai frumoasa decat cealalta. Uite ce frumos se vad petele de culoare violet. Chiar ma bucur ca te-ai gandit sa prinzi mai multe in fundal de aceeasi culoare, chiar daca una ar trebui sa fie in evidenta(care se vede si putin in ceata, dar si camera mea e asa, nu au un auto-focus prea reusit)
In concluzie, ambele sunt mai reusite decat celelalte doua. Bafta in continuare! :3
[align=right]
[font=times new roman]You’re under no obligation to be the same person you were five minutes ago.



Subiecte de discuție similare...
Subiect: Autor Răspunsuri: Vizite: Ultimul răspuns
  Fotografii, ce altceva? Betty 2 2.661 27-11-2011, 02:55 PM
Ultimul răspuns: hiimera
  Fotografii yaoi maniac 9 5.038 22-06-2011, 09:23 PM
Ultimul răspuns: HanniGram
  Doar fotografii. Abbeh. 20 11.791 05-06-2011, 07:45 PM
Ultimul răspuns: Daria v2
  Cateva fotografii CandyGirl 1 2.651 02-05-2011, 10:07 PM
Ultimul răspuns: Stormrage
  Fotografii cu sentimente. Lust. 4 3.317 24-04-2011, 10:03 AM
Ultimul răspuns: Abbeh.
  .horror show [ fotografii -.- ] .Rob 5 3.699 06-04-2011, 01:00 PM
Ultimul răspuns: Ang.
  Fotografii Sibel. 2 2.977 13-11-2010, 05:58 PM
Ultimul răspuns: Abbeh.
  Fotografii Mrs. Lovett 4 3.440 24-10-2010, 02:08 AM
Ultimul răspuns: Mrs. Lovett


Utilizatori care citesc acest subiect:
1 Vizitator(i)