Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Fotografii cu sentimente.

#1
Bine, îmi cer scuze că topicul deschis înainte a fost un eşec. Ştiu că n-am pus poze tocmai bune, dar sper că acestea să fie mai bunicele, sau măcar să arate altfel. Eniuei.
Well, sper să vă placă : ] .

Long way.
Sky.
Something speşiăl.
Fotografia spune totul.
Mushroom.

O să mai pun, but în altă zi. Sper că astea sunt mai bune, şi oricum, sunt făcute cu un aparat, deci cred că de data asta calitatea este mai bună.
Păăi...spor la dat câteva păreri/sfaturi/critici, orice care să mă ajute.
The stolen kisses are always the sweetest

[Imagine: 15heo49.png]
Thx, MimiÅŸor <3

True love is like ghosts, wich everybody talks and few have seen.







#2
In opinia mea , faci poze destul de interesante .
In primul rand , La ,, long way '' ai grija ca se vede reflectia parbrizului, ceea ce e putin deranjant .Imi place cum ai surprins momentul de fotografiere a drumului , pare exotic pentru mine , o poza ce creeaza dependenta de relaxare , amintiri placute despre vara cea calduroasa , dar linistita in acelasi timp.
In al doilea rand , ,,Sky '' .... wow... puteai sa dai un crop la partea din dreapta , cel putin pe mine ma deranjeaza . Cerul trebuia pus in evidenta , scazand luminozitatea din aparat (acum depinde daca il ai performant , e doar un sfat ) , culoarea copacilor mi-ar placea sa ramana aceeasi desi este putin prea exagerata la vezuiu ala... dar in fine.
Asadar , iti urez bafta in fotografiere si te asteptam cu fotografii noi .

off: chare e faza cu ,, fotografia spune totul''?
Ando este mentorul meu , ma bazez pe el ca sa fiu un el :bv::bv::bv::study:

#3
Ok, let's see.

Per ansamblu, fotografiile sunt destul de drăguţe, îmi plac foarte mult culorile, dau foarte bine la ochi.

Long way.: E printre preferatele mele. Asta numesc eu fotografie. Ai fost în locul potrivit la momentul potrivit şi ai făcut poza. Singurul lucru care mă deranjează e reflecţia parbrizului, la fel cum a spus şi aleutu în comentariul anterior. În rest e perfectă, chiar îmi place.

Sky.: Aici se schimbă treaba, culorile, pe cât de vii, pe atât dederanjante. Nu ştiu de ce, dar nu sunt ca în poza precedentă, unde să îmi facă plăcere. Ideea e drăguţă dar, nu ştiu de ce, poza mă deranjează. Nici calitatea nu e de excepţie. În schimb îmi place cum se văd norii.

Something speşiăl.: La fel, printre preferatele mele. Culorile sunt geniale, calitatea e foarte bună şi unghiul - nu se putea altul mai bun [sau se putea...]. Anyway, e superbă.

Fotografia spune totul.: Îmi plac culorile, îmi place poza. Deşi, copacii din jur se văd aiurea, e deranjant. Indicatorul iese foarte bine în evidenţă şi copacul pe care stă acesta a iesit...perfect.

Mushroom.Foarte drăguţă. Culorile foarte vii, asta face pozele tale să fie speciale. Îmi place ideea, totuşi, dacă o lua din alt unghi, nu ştiu...să prinzi ciuperca "în picioare" ?! Nu ştiu, spun şi eu.

Mă bucur că nu ai avut fotografii foarte multe şi am reuşit să le iau pe fiecare în parte. Aştept următoarele fotografii, pentru că, părerea mea, chiar te pricepi. Spor la fotografiat şi multă imaginaţie! *h.u.g.s.*

Xoxo, Ang.
Angilicious|dA
[Imagine: pikachu___batman_by_mnrart-d58f68d.gif]
Nothing I shoot gets back up again.
Drawings.| Photos.

#4
Well, mulţumesc pentru comentarii şi păreri, guys. :]
@aletu, i-am dat acel nume fiindcă scrie acolo pe plăcuţă ' spre schit ' *smile* iar fotografia îţi spune titlul, implicit. Nu ştiu, sper că ai înţeles :]] .
Ok, acum câteva fotografii.

Simplu.
Fără nume. :]
Cioara pe creangă :]] .
Alta fără nume.

Cam atât. Scuze că se vede data la ultimele două, dar n-am vrut să le dau un crop, cred că aş fi stricat fotografia, iar în alt mod n-aveam idee 39 .
Păi...sper să vă placă ^^.
The stolen kisses are always the sweetest

[Imagine: 15heo49.png]
Thx, MimiÅŸor <3

True love is like ghosts, wich everybody talks and few have seen.







#5
Helăău. :]
Prima fotografie e drăguţă, naturală, dar stâlpul acela acolo parcă strică totul. o,o. Probabil că n-ai putut face poza din alt unghi, însă aşa parcă se strică toată naturaleţea fotografiei; claritatea lasă de dorit, ţin să cred că ai fotografiat cu telefonul sau un aparat nu foarte bun. Ca idee nu e nimic original în ea - no offense - , brazi s-au mai fotografiat şi, poate, din unghiuri mai bune decât acesta. A doua fotografie ar fi fost drăguţă dacă ai fi prins numai tufa aia ori numai căprioara - căci asta cred că era - . Presupunând că ai vrut să pozezi căprioara nu e foarte bun unghiul, că doar nu puteai muta tufa aceea pentru a poza cum trebuie micul animal. Dacă făceai poza mai de sus, poate ieşea ceva mai bine, dar aşa nu prea mă încântă. La capitolul claritate este exact aceeaşi poveste ca la prima fotografie. A treia e chiar drăguţă - rău e că nu ai scos data de acolo, arată inestetic - , cred că asta şi ultima sunt cele mai reuşite. Claritatea-mi pare ceva mai bună decât la primele două, iar ca idee e drăguţă . (eu una ador păsările, aşa că mi se pare normal să ador şi-o fotografie cu păsări drăguţe * laughs *). Ca unghi cred că e potrivit, doar nu era să te urci în pom să fotografiezi o pasăre. : )). Ultima fotografie-mi place, însă unghiul din care ai făcut-o nu mi se pare chiar strălucit. Ai fi putut încerca mai multe unghiuri pentru a vedea care iese mai bine. La capitolul claritate: se putea mai bine, însă, aşa cum am mai spus, dacă e făcută cu telefonul nu aveai ce face şi nu e vina ta. Ca idee nu e foarte originală - cred că şi eu am pozat la un moment dat o cascadă - , dar locul acela e chiar drăguţ.
Aştept să mai postezi fotografii şi, sper eu, să fie mai bune şi mai inspirate decât acestea.
Baftă ! hug



Subiecte de discuție similare...
Subiect: Autor Răspunsuri: Vizite: Ultimul răspuns
  Fotografii si atat Andrei. 9 4.945 20-02-2012, 09:40 AM
Ultimul răspuns: Aggie
  Fotografii, ce altceva? Betty 2 2.643 27-11-2011, 02:55 PM
Ultimul răspuns: hiimera
  Ganduri si sentimente... intr-o fotografie Ada 1 2.518 19-09-2011, 12:09 AM
Ultimul răspuns: CyBeR
  Fotografii yaoi maniac 9 4.995 22-06-2011, 09:23 PM
Ultimul răspuns: HanniGram
  Doar fotografii. Abbeh. 20 11.740 05-06-2011, 07:45 PM
Ultimul răspuns: Daria v2
  Cateva fotografii CandyGirl 1 2.589 02-05-2011, 10:07 PM
Ultimul răspuns: Stormrage
  .horror show [ fotografii -.- ] .Rob 5 3.689 06-04-2011, 01:00 PM
Ultimul răspuns: Ang.
  Fotografii Sibel. 2 2.966 13-11-2010, 05:58 PM
Ultimul răspuns: Abbeh.
  Fotografii Mrs. Lovett 4 3.423 24-10-2010, 02:08 AM
Ultimul răspuns: Mrs. Lovett


Utilizatori care citesc acest subiect:
1 Vizitator(i)