Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Yakuza's boss in love +18

#81
The End? TT.TT :(( ce rea esti... nu pot sa cred ca sa terminat. Mersi ca mi-ai spus, a fost la fel de frumos. Cand ai zis tu ca Sasuke era gol pusca, in mintea mea nebuna deja speram ca pui putin hentai, ca sa fie o amintire.. greseli nu am vazut. Descrirea a fost ok, mai ales faza cu camara fetei :]]. Vei face si un sezon doi, sper :o3 ai zis acolo ceva cu Kanji si casatoria, nu ne poti lasa asa in suspans fara sa stim ce va fi. da tot te iubesc >:D<
Felicitari pentru fic:*
[Imagine: h8v.gif]
 

#82
Salut! Nu pot sa cred ca sa terminat , dupa ce am stat o zi jumate in fata calculatorului ca sa iti citesc fiecare capitol tu pui asa neasteptat "SFARSIT" nui corect? :go:
De ce nu continui? Ar fi marfa ca sa il vedem pe Sasuke in postura de tata atunci cand copii cresc. :chuu:
La gramatica stai super :bv: , greseli nu am vazut deloc , descrierea e potrivita , nici prea mult , nici prea putin , iar la naratiune mai lasat fara cuvinte.
Mi-a placut foarte mult ficul tau :love: Prin cate au trecut ... la unele capitole mi-au dat lacrimile .
Sper sa mai scri ficuri la fel de frumoase si imprevizibile ca acesta si sa ma anunti :pls:
ficurile mele :

Un nou trandafir infloreste la Kaleido star:
http://animezup.com/forum/showthread.php?tid=26108

Viata de pirat nu e un vis, e un cosmar:
http://animezup.com/forum/showthread.php?tid=27596#

sper sa va placa 3

[Imagine: blue.jpg]

My Family- I love you :

scumpa mea bunicuta : Venus-Roseta
matusile mele dragutze : Contagieuse., Tigroaica
surorile mele minunate : Renesmee, Mailin, dancing_in_the_night, *Black~~Heart*, FrogyGirl, Kahlan
neopoatele mele simpatice : ioanayoanna, ~BreNda~
minunata mea mamica : KittyKat

[Imagine: chibi_8775.gif]
Mira, chibi-ul lui



#83
Eşti crudă, ăsta era printre puţinele ficuri pe care le adoram, şi uite că i.ai pus END mai repede decât credeam T.T. A fost un sfârşit frumos , dar parcă puţin forţat, dar nu ştiu de ce mi se pare aşa. Fiecare capitol are o urmă de pervezitate , până şi la final ai introdus-o, dar îmi şi imaginez un Sasuke gol puşcă O _ O ! Măă, dacă te lasă inimioara, faci şi sezonul 2 :o3 ? Mi-a părut rău că am văzut END, dar poate aşa este mai bine :( .
[Imagine: Jun0xCa.png]

#84
HEllo:*
Nu stiu cum ar trebui sa ma simt in momentul acesta.... intr-un fel sunt bucuroasa ca finalul a fost unul fericit.... dar pe de alta parte sunt foarte trista ca s-a terminat.

Nu pot sa nu te felicit pentru inca un fic minunat care sunt mai mult ca sigura ca va ramana mult timp printre preferatele tuturor.

Sper ca pe viitor sa continui sa ne incanti cu ficurile tale, care sunt sigura ca vor fi la fel de reusite:*:bye:

#85
Am aterizat si eu intr-un final... stiu, cam intarziata...
Mersi ca m-ai anuntat. Nu pot sa cred ca s-a terminat! Tocmai cand gustam din plin actiunea ai pus "The end" O_O... greseli nu am vazut, descrierea a fost super, iar naratiunea a fost ok.
Ficu mi-a placut la nebunie si am stat cu sufletul la gura la fiecare capitol :love: Sper ca vei mai scrie ficuri la fel de superbe ca asta:bye:
[Imagine: tumblr_oof58mD3Rk1w9t19go3_400.gif] [Imagine: tumblr_oof58mD3Rk1w9t19go5_400.gif]

#86
Gome daca abia acum am putut sa comentez, calculatorul imi tot face probleme.
Nu se poate ca acesta sa fie sfarsitul! :cry: A fost atat de frumos ! Am o intrebare....Va fi si un sezon 2? Sper ca da, tare ma intriga acea intrebare....Asa...greseli monire, insa totul a fost perfect!
Chiar imi pare rau ca s-a terminat. Mi-a placut foarte mult ficul tau.^_^
Sper sa continui cu ficurile. Mult spor la scris. :bye:[posturi unite]
Gome daca abia acum am putut sa comentez, calculatorul imi tot face probleme.
Nu se poate ca acesta sa fie sfarsitul! :cry: A fost atat de frumos ! Am o intrebare....Va fi si un sezon 2? Sper ca da, tare ma intriga acea intrebare....Asa...greseli monire, insa totul a fost perfect!
Chiar imi pare rau ca s-a terminat. Mi-a placut foarte mult ficul tau.^_^
Sper sa continui cu ficurile. Mult spor la scris. :bye:

#87
bun. decii eu am inceput abia azi sa iti citesc fic`ul si mi se pare superb <3 ^-^. Abia am terminat prima pagina de citit :)). nah sunt mai inceata. daaar. am un mic repros in legatura cu primele capitole... poate sa mai zis sau nu stiu :-? sunt mai noua pe aici si nu vazuii` daca a mai scris cineva asta xD.
decii.. atunci cand sasuke i`a zis sakurei ca ii omorase tatal si ca pe mama ei a trimis`o la curve nu mi`a placu faptul ca nu ai descris sentimentele ei in legatura cu asta. adiica dupa cum a descris sakura mi sa parut chiar indiferenta in legatura cu asta ._.
am vazut ca in alte cap. ai mai scris la sakura gen "imi lipsesc parintii insa.." dar :-?. whatever este parerea mea ^^" sper ca nu te`am suparat. :o3. in rest fic`ul este superb <3. spor la scris. am vazuuut ca ai pus si partea a IIa <3 :x

#88
hey hey!uite-ma si pe mine aici.imi pare sincer rau ca n-am mai comentat la ficul tau.nu-mi vine sa cred ca am ratat vreo 4 sau 5 capitole.In fine,ma bucur ca Sakura e fericita cu Sasuke si au doi gemeni frumosi.Bine ca s-a dovedit ca copii sunt ai lui Sasuke si nu al lui Kibe.Pacat ca s-a terminat.Anyway,am vazut ca ai pus sezonul doi.O sa-l citesc dar din pacate nu prea am o stare de spirit prea grozava din cauza examenelor asa ca nu voi putea sa-ti dau comm.
[Imagine: 989369nkhwxrd6yq.gif]

#89
NUUUUUUUUUUUUUUUUUU? NU pot sa cred ca ai inchetat ficul, iar eu ma bucuram atat de mult ca s-a deschis, iar tu l-ai inchis. Esti reeea :(( . Dar este chiedat, parca ai lasat lucrurile neincheiate, de parca ai vrea sa incepi un nou sezon. Imi place. Sau ai lasat la opinia noastra sa modelam dupa bunul nostru plac sfarsitul ? Care este adevarul? Oare? Dar acum ca l-ai incheiat, o sa te apuci de celelalte ? Adica sa le termini si pe celelalte. NU stiu.
:bye:



Subiecte de discuție similare...
Subiect: Autor Răspunsuri: Vizite: Ultimul răspuns
  Mafia's boss,with love! Laylaa 2 2.136 02-09-2011, 09:03 PM
Ultimul răspuns: Laylaa
  Indragostita de seful Yakuza denieverlove lovever 7 4.896 21-08-2011, 04:30 PM
Ultimul răspuns: Miranda.
  Life among the Yakuza II +18 Sho-Yo 16 9.243 08-08-2011, 03:59 PM
Ultimul răspuns: RouXiss Đx
  Life among the Yakuza Sho-Yo 49 28.293 24-07-2011, 08:34 PM
Ultimul răspuns: Miranda.


Utilizatori care citesc acest subiect:
1 Vizitator(i)