Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Life among the Yakuza II +18

#1
Life among the Yakuza II

Disclaimer: Nu detin nici un personaj din anime'ul/manga'ul Naruto (inafara celor create de mine) si nu fac profit de pe urma lor.

Capitolul I Despartirea dureroasa


Sakura:


Stateam in living si priveam plictisita televizorul gandindu-ma la Sasuke. Acum el era plecat in China cu afaceri. O strig pe Monique si vad ca nu raspunde asa ca ma hotarasc sa ma duc sa vad ce a patit. Ma indrept cu pasi marunti spre bucatarie deoarece ea isi petrecea vremea prin bucatarie. Ajunsa in tocul usii raman masca dupa care un tipat scurt isi face apartia. Alerg catre Monique care era insinsa pe jos si nu respire.
-Monique…Monique raspunde-mi! strig in lacrimi la persoana de langa mine ce ajunsese sa fie rece. Ma gandeam la ce este mai rau.
-Servitore? Cineva? Chemati ambulanta! Tip ca o isterica si o servitoare care ma auzi si veni in gallop la mine. Aceasta cand vazu scena nu mai statu pe ganduri si suna la salvare.
Eu plangeam in jojote gandindu-ma ca fiinta de langa mine ar putea sa nu mai fie printer noi. Ea, cea care m-a ajutat si m-a sprijinit mereu, sa nu mai fie?! Nu, nu se poate! Imi spun in minte. Incercam sa ma gandesc ca totul va fi in ordine si ca acesta este doar un cosmar iar cand ma voi trezi Monique va fi cu mine si imi va zambi.
Dupa cateva minute aud soneria si vad doi medici si o targa. Acestea o i-au si o pun pe targa dupa care alearga pana la ambulant ace sosi in cateva minute dar pentru mine acele minute pareau secole. Cum, Domane? Aceasta intrebare imi colinda in gand. Imi scutur capul si alerg la salvare. Aceasta porni de indata si sirena si apasa acceleratia. In cateva minute ajungem in fata spitalului. Doctorii opresc masina, scot targa si o transporta de urgenta in sala. Eu alerg in urma medicilor, iar cand ajung in fata salii de urgente ma asez pe o bancuta din lemn si incerc sa ma linistesc deoarece acest spital este cel mai bun din tara iar Monique este in siguranta. Stau cateva minute si vad iesind un medic din sala cu o fata care nu prea arata fericire. Incerc sa par calma si il intreb daca este bine. Acesta imi spune ca s-a trezit si ca pot sa stau de vorba cu ea cateva minute dar nu stie daca v-a mai trai mult. Plec spre camera unde se afla draga mea prietena si imi zic in minte ca doctoral acesta nu o stie pe ea. Intru in camera si o vad pe Monique pe un pat simplu cu asternuturi albe ca si camera. Avea multe perfuzii si un aparat care scotea un sunet enervant dar totusi placut pentru urechile mele. Aceasta cand ma vazu zambii si imi facu semn sa vin mai aproape. Ma indrept cu pasi marunti spre patul ei si o vad schitand un zambet. Isi drege vocea si incearca sa vorbeasca.
-Nu te forta. Ii zic eu si incerc sa o fat sa stea linistita.
-Sakura…imi spune pe o voce joasa, nu mai conteaza daca ma fortez sau nu caci stiu ca ceasul mi-e aproape. Continua ea.
-Nu vorbi asa, Moniqeu…tu esti tanara. Mai ai de trait. Ii spun cu lacrimi in ochii.
-Stiu ca sit u simti asta, asa ca nu mai incerca sa te minti singura! Imi spune cu o privire blanda si calda.
-Nu ma mint singura! Strig la ea cu o voce tremuranda gandindu-ma ca poate are dreptate. Nu, nu are! Mai are de trait mult timp.
-Sakura, te rog sa nu-mi plangi moartea…spune aceasta printe tusituri. Vreau sa fii vesela caci eu sunt deoarece ai fost langa mine in ultima clipa din viata mea si de cand ai venit mi-ai adus o raza de soare. Imi promiti? Ma intreaba aceasta cu niste ochi de catelus.
-Pai..eu…promit. Dar… Si nu mai apuc sa zic nimic caci aparatul a scos un sunet tare care arata ca ea nu mai e printee noi. Ochii mei care odinioara sclipeau de bucurie, au inceput sa mi se umezeasca dar m-am abtinut deoarece ii promisesem…

#2
ce frumos si in acelati timp trist
ma bucur ca este si un al doilea sezon :X cand am vazut la primul fic scris mare "THE END" am zis ca mor
foarte frumos acest capitol asa cum am mai zis..
actiunea mi sa parut putin grabita dar, nu i nimic nu se prea observa :P descrierea este buna si dialogul este la fel de bun :)
poi c am atat am avut de spus fiind primul capitol nu prea pot spune multe, doar ca a fost c am scurt dar, nu conteaza asta prea mult :P
mult noroc in continuare si Ja ne :*
To the right, To the left, we will fight to the death
To the Edge of the Earth, It's a Brave New World from the last to the first
To the right, To the left, We will fight to the death
To the Edge of the Earth it's a Brave New World it's a Brave New World It's A Brave New World
A Brave New World
The war is won,
the war is won,
a brave new world



[Imagine: beautyfullgrl.png]





I am a simple girl and you're a crazy boy....we can be friends? [+16 / +18] - http://animezup.com/forum/showthread.php...649&page=1

Inimile noastre bat ROCK [+16/+18] - http://animezup.com/forum/showthread.php...548&page=1

#3
Ce bine ca ai facut un sezon doi. Nu ma asteptam, dar ma bucur ca ideile nu te-au parasit.
Cand am citit titlu capitolului am zis ca glumesti, ma gandeam ca Sasuke si Sakura se despart, insa acu rasuflu usurata. Era sa uit mersi ca mi-ai zis, ca daca nu faceam urat. Revenind.

Descrierea: chiar si in sezon doi iti zic ca mai ai drum lung :]], adica eu nu cred ca Sakura chiar reuseste sa se abtina sa nu planga acu la final, e ceva normal sa bocesti dupa o persoana draga. Sentimentul ca a pierdut-o pe Monique nu a fost accentuat cum trebuie, incearca sa te adancesti in acele emotii. Imagineazate pe tine in locul ei si ai sa vezi cum multa durere te cuprinde.
Chiar sunt foarte curioasa sa vad cum ai sa dezvolti lucrurile si sper la o nunta magica 8->
Spor la scris sys>:D<
[Imagine: h8v.gif]
 

#4
bunaa :]
sezonuuul 2 ieeeeei, chiar ma bucur ca ai continuat ficul
imi place acest capitol, dar nu crezi ca este cam mic??
Descrierea sentimentelor nu a fost ok, nici nu am simtit ceva sentimente din partea Sakurei pt Monique. Trebuia sa le accdentuezi mai bine. Nici eu nu ma descurc, dar sper ca o data sa reusesc :D
Dialogul mi sa parut ok
Deci, stai sa inteleg ceva, Sasuke este in China fara Sakura?? De ce nu a luat-o cu el?? Sper ca nu se distreaza cu alte fete, ca il omor.
Astept next, byee!! :-h, si nu uita sa ma anunti :o3
[Imagine: tumblr_liivkm1jeW1qe6oyyo1_500.gif]

#5
Capitolul II Bucurie, bucurie si iar…bucurie


Sakura:

Stau la fereasta mare, rezemata in coate pe pervazul acesteia, rezemandu-mi fata trista in palme. Ochii mei care odata radiau de fericire acum sunt goi, inexpresivi. Stau si privesc tabloul de afara. Norii negrii isi lasa cu repeziciune stropii reci de ploaie sa mai raceasca pamanul. Fulgerele mai lumineaza cerul. Tunetele se i-au la intrecere cu ploaia intr-un concert mirific care ma linistea. Deodata ceva sau mai bines pus cineva strica acel concert. Telefonul suna de zor. Ma indepartez de la fereastra cu pasi marunti si merg incet pana langa pat. Ma aplec sa i-au telefonul din pat si raspund cu un simplu “alo”.
-Buna ziua. Sunteti doamna Uchiha?
Doamna Uchiha? Pai sunt intr-un fel, numai ca nu si legitim. Stau putin pe ganduri dupa care zic un “da”.
-Avem o veste destul de proasta.
Cand am auzit veste destul de proastra am simtit pamantul fugindu-mi de sub picioare si camera invartindu-se cu mine. Mai intai Monique… nu stiu cum sa-I spun lui Sasuke. Pentru el Monique era ca si o mama la fel cum era si pentru mine. Ma intreb cu ce am gresit de am mereu parte de vesti atat de “minunate”. De ce eu? Aceasta intrebare imi umbla prin cap.
-Sotul dumneavoastra a avut un accident si este in stare grava la spital. Continua vocea.
Sasuke...atat am putut zice.
-Unde este?
-La spitalul de Urgente din China.
-Multumesc! Spun si inched telefonul. Cad usor pe jos si dau drumul lacrimilor. Daca eu am gresit, sa mor eu! Nu cei dragi mie. Asta este cea mai mare si grea povara: sa vezi cum cei dragi tie mor si tu traiesti. Aud usa deschizandu-se si pe ea intra un barbat cu masca. Dau sa tip dar acesta este mult mai rapid si imi pune o batista la nas dupa care totul in fata mea se intuneca.
Deschid ochii si privesc in jur. Nu vad nimic decat negru, negru si iar negru. Aud cativa pasi si deodata se aprinde lumina. Vad un barbat cu parul roscat,ochii albastrii, inalt si bine facut. Se indreapta spre mine iar cand ajunge in dreptul scaunului de care sunt legata imi i-a barbia si ma priveste in ochi. Avea niste ochi albastri, foarte frumosi. Doamne Sakura! La ce iti sta gandul?
-Cine dracu esti? De ce sunt eu aici?
-Draguta, daca tu crezi ca si aici comanzi afla ca nu. Si totusi am sa-ti zic ca esti aici ca am vrut sa te vad.
-Lasa-ma sa plec! ii spun cu un toc superior
Acesta imi fac cu degetul in semn de nu dupa care ma saruta violent. Imi placea cum saruta dar nu as face nimic cu el deoarece eu il iubesc pe Sasuke. Se opeste si ma scata de bluza pe care o am dupa care ma scapa si de sutien. Tip sa ma lase in pace dar acesta rade si incet ma scapa si de pantaloni si raman doar in chiloti. Acesta le linge pe buze dupa care ma saruta pe buze dupa care coboare la gat. Ma musca tare de el dupa care saruta urma rosie facuta de el. Nu mai sta mult si la gat dupa care ajunge la sani. Incepe sa-i sarte si sa ma muste de sfarcuri. Eu tip de durere si sa gem de placere fara sa vreau. Se opreste si ma priveste in ochi. Eram rosie la fata si parca ceream sa continue. Acesta rade si imi zice ca deja l-am uitat pe Sasuke.
-Taci si lasa-ma sa plec! tip la tanar.
Acesta incepu iar sa-mi muste sfarcurile intarite dupa care se plictisi si de ele asa ca cobora pana la chilotei si scotand un cutitas ii taie si ma lipsi si de dansi. Incepu sa-mi linga zona aceea iar eu gemeam de placere. Incerc sa ma opresc dar nu pot asa ca ma musc de buza pana da sangele poate asa o sa ma opresc. Sangele curge dar eu tot nu pot sa ma opresc. Acesta rade scurt cand observa sangele curgand. Cred ca se simtea in al noualea cer ca ma excita iar eu nu ma puteam opri. Acesta isi dadu pantalonii jos dupa care si boxerii si isi scoase un prezervativ din buzunar dupa care il puse pe barbatie si incepu sa ma penetreze dur si fara mila. Acum tipam de durere. Incep sa plang de nervi ca nu l-am putut opri si acum sunt a lui. Dupa aproximativ doua ore cazu lat. Eu eram libera deoarece ma elibera cand ma futu. Acum puteam sa scap dar eram prea extenuata. El nici nu ma mai lega si adormi imediat. Eu ma ridic incet si imi i-au hainele care nu sunt rupte pe mine si ma indrept spre fereastra. Se pare ca eram la parter asa ca o deschid si sar repede dupa care fug cat ma tin picioarele.

#6
Buna, mersi ca mi-ai spus. O chestie nu pricep: de ce capitolul se numeste "bucurie, bucurie si iar...bucurie" cand Sakura a aflat ca Sasuke a avut un accident si a mai fost si violata?:-?
Actiunea iar a fugit, cu rapirea si puteai descrie momentul in care ea a fost adormita. Sentimentul cand a aflat ca Sasuke a avut un accident si acel sentiment de scarba ca a fost violata, e cam ciudat sa simti placere cand unu o face fara voia ta. Ai grija cu descrierea si sapa mai mult, pune figuri de stil si munceste.
Sasuke sper ca o sa-si revina si o sa-l omoare pe ala care a violato pe rozalie :yondaime: si sa nu creada alte prostii.
Spor la scris>:D<
[Imagine: h8v.gif]
 

#7
Sunt noua pe aici...oricum vreau sa te felicit...Sezonul 1 a fost foarte dragutz.!:* Sezonul 2...mmm inceputul ok...super...adik descriere ai avut, greseli de tastare putine, oricum se mai intampla...sper sa ma surprinzi in sezonul 2 mai mult decat in sezonul1. Succes si spor la scris.!:*
Frica a pus stapanire pe mine...insa nu am ce face daca tin la tine...o//o

#8
o.o
:] am ajuns
Deci capitolul a fost dlab. Descrierea trebuia sa se descrie singura?? Pai trebuia sa descrii acel sentiment cand Sasuk a avut acel acident si cand a fost violata. Dar capitolul nu are legatura cu titlul. De ce?? Si daca Sasuke moare sau Sakura pateste ceva te omor si pe tine si pe roscatu ala !!
Glumeam :-j, e ficu tau, si nici nu as avea cum
Desci iti astept net
[Imagine: tumblr_liivkm1jeW1qe6oyyo1_500.gif]

#9
Imi pare rau ca nu am com. mai devreme. Sunt asa o nesimtita. AR trebui sa-mi fie rusine de mine.
Dar sa trecem peste introduceri care nu is au rostul, nu am venit aici ca sa-mi enumar greselile, si ca sa com. aceste doua cap. Primul cap a fost interesant, titlul m-a dus la altceva... am crezut ca s-a despartit de Sasuke... dar a murit cineva, nu am retinut numele. Cap II are un titlu ciudat, "bucuria" vine de la placerea pe care i-a adus-o strainul? Sau ai inceput cu o idee si apoi ti-ai schimbat-o, dar ai uitat titlul asa? Cine stie? Dar sa revenim la trecut, in momentul in care am citit acel "The End" la rpima parte, am crezut ca mi s-a miscat pamantul de sub picioare, dar mi-am revanit cand ma vazut conti.

Alte lucruri pe care le ai:
~ Descrierea este buna.
~ Actiunea grabita.
~ Dialogul bun si atat.
~ Naratiunea okey.

:bye:

#10
Disclaimer ceva ?
-



Subiecte de discuție similare...
Subiect: Autor Răspunsuri: Vizite: Ultimul răspuns
  Indragostita de seful Yakuza denieverlove lovever 7 4.898 21-08-2011, 04:30 PM
Ultimul răspuns: Miranda.
  Life among the Yakuza Sho-Yo 49 28.314 24-07-2011, 08:34 PM
Ultimul răspuns: Miranda.
  Yakuza's boss in love +18 ellamanu 88 116.259 17-06-2011, 11:03 PM
Ultimul răspuns: Miranda.


Utilizatori care citesc acest subiect:
1 Vizitator(i)