Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Mafia's boss,with love!

#1
[Imagine: sbosswithlove.jpg]

]
Capitolul 1:



Prolog:

Si daca stau sa ma gandesc cum a decursul totul in viata mea, poate nici acum nu as intelege exact. Totul a fost un joc de copii, transformat intr-o realitate ce m-a maturizat. Si daca atunci cand intrii in aceasta lume iti promiti un lucru, nu trebuie sa-l respecti ?


Flashback:
Era o zi frumoasa de Noiembrie. In camera unei vile se aflau o fata si un baietel stand pe un patut cu o lenjerile albastra de satin. Fata era blonda, ochii fiindu-i albastrii ca marea, pictati cu dungi gri si galbene ca frunzele toamnei., iar baiatul saten cu ochii negrii ca noaptea.
Nu faceau nimic, doar stateau si priveau tavanul. In camera se aude un scartait,iar in incapere isi facu aparitia mama fetei, Saori.
Se indrepta catre cei doi, chicotind si lunadu-I in brate soptindu-le ca a venit momentul cand ursitoarele le vor da cadourile. Pleaca impreuna cu cei doi din camera, urcandu-se in masina si plecand catre sala festivitatii.
Acest lucru era pregatit pentru blondina, Ayame,care implinise un an, insa cum si brunetul, Kenny, devenise parte din familie desi era fiul surorii sale il crescuse pana la varsta de 3 ani, merita si el acest lucru.
Cei trei pasira inauntru fiind primiti cu aplauze. Saori ii puse pe cei doi copilasi pe un patut aflat in mijlocul camerei, dupa care asteptau spusele ursitoarelor:


De neuitat, vrajita asta noapte este.
Pasiti dara cu totii in magica poveste.
Noi am sosit cu daruri, cu bratele-ncarcate,
Din soare, stele, luna atent ingemanate.

Luna se ascunse dupa soare,
Se-nfasura in valuri plutitoare
Si tesu rostire in graiul ei cel dulce
Pe mine ma ruga la voi a o aduce.

La rindul meu, micutilor
Va ursesc sa fiti bun, iertatori si sa alinati
Oricare suferinta; In calea voastra sa nu apara spini,
Pe unde veti calca, rasara dalbii crini.

Va picur, copiilor,din sufletul si mintea mea
Acest strop de intelepciune ce va va ajuta.
Va menesc sa aveti mintea luminata
Si sa primiti senini viata ce va e data.


Frumosi ,buni si intelepti sa fiti copilasilor,
Dar si imbelsugat fie-va mereu lacasul.

Acestea fiind spuse, ursitoarele dadura cu praf peste ei, si se facura nevazute.

End flashback

Avea doar 14 ani cand parintii l-au trimis in Rusia. Acolo a dat de Jiro, un barbat carunt insa obersavndu-i-se mai multe suvite negre, aranjat dandu-ti seama de la distanta ca provenea dintr-o familie instarita. Satenul ii povesti brunetului despre viata sa, acesta privindu-l cu interes. Stia ca nu se insela in privinta oamenilor, iar acest copil ii capta atentia in profunzime. Felul sau de a fi, pofta de viata si privirea il faceau sa se gandeasca ca el ii poate lua locul. Nu avea nici o nelamurire in aceasta privinta. Intelesese ca acesta este acolo doar intr-o tabara si alesese ca va trebui sa faca o calatorie prelungita in Tokyo. Trebuia sa il integreze in viitoarea sa lume, si trebuia pregatit.

Asa a inceput totul, iar viata lui a capatat noi sensuri, noi culori pastelate. O lume noua unde el era cel ce trebuia sa aiba grija. Asa a invatat cum sa supravietuiasca in cadrul celei mai puternice mafii din lume, cum sa se comporte si cum sa ii indeplineasca visul bunicului sau, asta devenind pentru el intr-un final.
A fost supus unor antrenamente grele, fara mila. A fost invatat cum sa manuiasca armele, cum sa aiba sange rece. Sa nu ii pese de nimeni si de nimic. Brunetul l-a invatat tot ce stie de-alungul anilor, stiind ca la varsta de 19 ani, va fi pregatit sa preia totul si sa indeplineasca cea mai mare dorinta a sa.
________________________________________________________

Acest capitol a fost un fel de integrare in poveste. Totul a fost o amintire spusa din perspectiva povestitorului,adica eu. Amintire de cand el avea 14 ani si in urmatorul capitol voi trece la prezent.



#2
Buna, surioara! :*

Eu ti-am mai spus ca imi place mult de tot. Ideea e chiar interesanta si eu una nu am mai intalnit-o.
Ai descris foarte frumos, ca deobicei ;))
Ma bucur ca nu ai dialog inca din primul capitol. Chiar nu era nevoie de el. Bravo :p

Imi place totul foarte mult si abia astept continuarea!
Spor la scris si multa inspiratie! Te-am pupat :*

#3
Acest capitol va fi povestit din prezent, cand satenul(Kenny) va avea 19 ani. Va reamintesc ca celalalt capitol a fost o introducere in aceasta poveste, iar acum incepe propriu-zisa actiune. Spor la citit! VA pup.
Multumesc tuturor pentru comentarii si pareri! Ma bucur ca va place si va astept in continuare!



[Imagine: sbosswithlove.jpg]


Capitolul 2:

Razele soarelui treceau de jaluzele camerei, alintandu-i fata satenului , trezinadu-l. In camera intra versioara lui ce sari in pat urandu-i “La multi ani” si pupandu-l pe obraz.
Acesta se trezi buimac neintelegand ce se intampla si de ce este trezit atat de brusc:
-Ce zi este astazi,Ayame? Intreba satenul speriat.
-Off Kenny, este 8 Iulie! Ziua ta, inteligentule, tipa blonda.
Satenul se ridica rapid din pat, lasand-o pe blonda singura si indreptandu-se catre baie. Intra rapid in dus lasand apa sa il trezeasca, dupa care iesi infasurat intr-un prosop. In camera nu mai era nimeni, asa ca se putea imbraca in liniste. Isi lua o pereche de blugi si un tricou alb, iesind din casa.
Telefonul suna in disperare, toti prietenii lui urandu-i la multi ani.
Parintii ii urara la multi ani, ofeirndu-i doua bilete de avion, pentru o excursie in Los Angeles. Acesta le multumi politicos, pupandu-i pe amandoi pe obraz.
Dintr-o data un ciocanit strident se auzea de cealalta parte a usii. Adolescentul pleca sa deschida, cand avu o mare surpriza. Iubita lui, Saya, era la el. Il saruta, oferindu-i si cadoul, insa pentru el nu asta era important. Era foarte fericit caci o avea pe ea langa el.
O prinse de mana, tragand-o catre camera lui. Urcara la etaj deschizand camera, aruncandu-se amandoi in pat. O prinse in bratele sale, sarutandu-i buzele dulci si moi. Era un sarut pasional, dulce si tandru.
Incepura sa discute despre petrecerea baiatului, cum sa aranjeze totul, ea dandu-I cateva sfaturi.
Telefonul suna din nou si nu era altul decat Jiro. Ii ura la multi ani, spunandu-i ca a primit un apartament in centrul Tokyo-ului si ca o data cu implinirea acestei varste are multe de facut si vise de indeplinit.
Kenny o trase pe bruneta dupa el , urcandu-se amandoi in masina lui, si pornind catre localul unde se va tine petrecerea. Era deja tarziu, iar el trebuia sa se si pregateasca.
Aranja totul pentru a fi perfect, dupa care o lasa pe bruneta acasa sa se aranieze, indreptandu-se si el catre casa lui.
Intra rapid in camera, incepand sa se pregateasca.Isi alesese niste blugi si o camasa albastra. Isi aranja parul si se indrepta catre camera verisoarei sale, pentru a o lua si pe ea.
Acesta cand o vazu ramasese uimit. Era cu adevarat frumoasa. Purta o rochie alba cu pliuri parul fiind prins intr-un coc si pe ambele parti ale fetei cate o sovita blonda. Kenny o complimenta, oferindu-i bratul sau, plecand in casa. Trecura si pe la Saya, luand-o si pe ea, dupa care baiatul porni catre locul petrecerii.
Acolo erau asteptati de toti prientenii care ii cantara la multi ani de primire. Petrecerea se tinea intr-un club, amenajat cu bun gust. Peretii erau negrii, avand desene rosii pe ei. Canapelele erau o combinate tot intre cele doua culori. Era o atmosfera placuta in club.
Ochii blondei ii fura acoperiti de o mana. Se intoarse rapid si il vazu pe Akira, iubitul ei. Acesta o lua de mana, invitand-o la dans. Ambii se miscau pe ritmul muzicii fiind atat de frumosi. Ayame stralucea iar varul ei deasemenea.
Muzica rasuna in boxe, conferind o atmosfera aparte. Totul parea perfect legat de aceasta petrecere. Dimineata veni rapid, iar distractia si voia buna continua.
Cum in aceasta seara sarbatoritul nu a dansat si cu verisoara lui, se indrepta catre ea invitand-o la dans. Acestia ajunsera pe ring, lumina fiind pusa pe ei, iar in boxe rasuna un blues. Amndoi se miscau lent, pe ritm. Dansau perfect impreuna, dansul lor fiind admirat de toti. La sfarsit acesta ii multumi sarutandu-i mana ca un adevarat cavaler, inapoinadui-o lui Akira.
Seara a decurs foarte bine, pana ce in club au ramas doar cei patru. Acestia au luat cadourile, indreptandu-se catre masina. De data aceasta conducea soferul trimis de tatal sau, pentru ca satenul bause. Il lasa pe cei doi acasa, indreptandu-se intr-un final catre vila familiei.
Kenny era fericit, petrecerea fiind un adevarat succes. S-au distrat foarte bine toti invitatii, iar el deasemenea.
O data ajunsi in casa, fiecare se indrepta catre camera lui, oferindu-si doar un “Noapte buna” fugar.
Dupa-amiaza sosi, cei doi fiind treziti de Saori, ce ii chema pe amandoi jos, avand ceva important sa le comunice. Mersera amandoi agale pana in living dorind sa aude ce au de spus cei doi, insa nu inainte sa anunte satenul ceva:
-De ziua mea am primit un apartament in Tokyo mobilat, iar tinand cont ca am 19 ani, m-am gandit ca astazi ma voi muta.
Blonda se intrista putin, deoarece casa aceea fara el era pustie, trista. Satenul o trase in bratele sale, mangaindu-I parul blond.
-Am inteles Kenny, insa aici intervine o problema, adauga talal sau.
-Eu impreuna cu Hiroko va trebui sa plecam o perioada in Italia, pentru a rezolva niste problem cu afacerea, si vroiam sa va anuntam si sa te rugam Kenny sa ai grija de Ayame, insa acestea fiind circumstantele atunci ea va merge cu noi.
-Dar mama, nu este corect! Aici am toti prietenii, liceul, totul. De ce vreti sa imi luati asta? tipa blonda cu lacrimi in ochi.
Satenul o stranse in brate, lacrimile sale fierbinti cazand pe tricoul sau gri.





Subiecte de discuție similare...
Subiect: Autor Răspunsuri: Vizite: Ultimul răspuns
  [Naruto] Code Mafia Arogance Girl 1 2.489 07-09-2012, 03:50 PM
Ultimul răspuns: Neris
  Mafia love. Crime love... [18+] Too Many Dreams. 79 39.607 09-09-2011, 03:04 PM
Ultimul răspuns: RouXiss Đx
  Yakuza's boss in love +18 ellamanu 88 116.180 17-06-2011, 11:03 PM
Ultimul răspuns: Miranda.
  Clan contra clan. Cand mafia este pe urmele mele (SasuSaku) Who said i have to be normal 7 12.326 06-05-2010, 05:55 PM
Ultimul răspuns: Ella-chan


Utilizatori care citesc acest subiect:
1 Vizitator(i)