Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Life among the Yakuza

#1
Life among the Yakuza

Disclaimer: Nu detin nici un personaj din anume-ul/manga-ul Naruto in afara de cele create de mine si nu fac profit de pe urma lor si pozele sunt luate de pe net.

Deci, sa stiti ca am citit ficul Yakuza's boss in love care mi-a placut la nebunie si m-am gandit sa fac si eu un fic tot despre yakuza deoarece am uramrit si un film despre ei si mi-a placut tare mult. Deci va rog sa nu credeti ca am plagiat-o pe Manu, autoarea ficul.Ficul este tot despre yakuza si are personaje din animeul Naruto.

Yakuza este denumirea mafiei japoneze. Ei sunt peste tot in tara si sunt infiltrati peste tot. Nu se tem de nimic dar noi ne temem de ei.....

Era o zi furtunoasa in Tokio....
Un domn se indrepta spre un loc in care nu prea multi au curajul sa puna piciorul.Iar cei care o fac nu se mai intorc.
Ajuns in apropierea cartierului Yakuza isi i-a inima in dinti si pasi. Indata fu intamplinat de doi oameni cu cate un pistol in mana..
-Ce cauti aici batrane?zice unul dintre oameni in batjocura
-Am venit sa vorbesc cu seful vostru. Conduceti-ma la el.
Al doilea barbat ii facu semn primului sa lase pistolul jos si ii spuse omului care se abtinea sa nu tremure sa il urmeze.
Avunsi in fata unei usi mari din lemn ciocanise iar cei doi oamnei plecara.
S-a auzit un "intra" iar omul a deschis usa incet..

***In birou***

Era un birou destul de sumbru..Era vopsit cu negru, parchetul era din abanos, geamurile erau acoperite de niste cortine rosii ac sangele iar mobilierul era negru.
Scaunul era intors cu spatele iar omul a inceput sa vorbeasca..
-Buna ziua!Ma numesc Haruno..dar nu apuca sa spuna tot caci fu intrerupt.
-Da...si?dupa aceste cuvine scaunul se intoarse si omul putu observa ca seful Yakuzei nu era un om in varsta cum presupunea el ci un baiat de vreo douazeci de ani, brunet iar ochii negrii.
-Am venit sa te rog sa-mi imprumuti niste bani..spuse omul cu sfiala
-Eu am sa tii dau dar peste un an sa-i am inapoi.
Dupa ce spuse acestea striga pe cineva. Barbatul aduse o valiza si o puse pe birou dupa care se facu nevazut.
-Apropiete!
Barbatul se apropie cu sfiala.
-Ia valiza si dupa un an asteapta un telefon. Cand iti spun sa-mi aduci banii imi vei aduce iar daca nu imi aduci si incerci sa fugi eu te voi gasi, te voi prinde si te voi omor. Spuse serios baiatul.
Barbatul se inclina dupa care parasi biroul.
Avuns acasa se duse la sotia lui si ii povesti totul si ii spuse sa mearga sa-si cumpere o casa iar restul de bani sa-i pastreze.

***Sakura***

Eram in fata noi mele case si ma miram de unde a avut tata si mama bani sa ia o casa asa de mare.
-Haide, draga mea sa intram.
Intru sfioasa in casa care era modesta dar incapatoare pentru noi. De cum intrat ajungep pe hol care este foarte mic si drumul se bifurca. Intru in partea dreapta iar acolo este livingul care este crem, cu doua canapele iar intre ele o masuta.Pe jos este un parchet din cires si un covoras pufos tot crem.Langa un fotoliu este un dulapior din lemn si deasupra dulapiorului este altul prins de perete. Ies din living si intru in cealalalte camera care se pare ca era bucataria. Ea era un roz mai inchis, cu mobila neagra.
Am iesit din bucatarie si acum observ ca mai era o usa care cred ca ducea spre dormitoare. Deschid usa si vad un hol mic si alb care are doua usi glisante. Intru in cea din dreaptasi aceasta este a parintilor. Ea este un dormitor mediu, cu pereti albi, un pat dublu cu asternuturi albastre, doua noptiere si un dulap. Intru in a doua camera iar aceasta era crem. In ea era un pat dublu cu asternuturi maro. Deasupra patului aveam un geam iar in partea dreapta avean inca doua geamuri mari cu perdele crem. Pe jos aveam un parchet din lemn din cires iar de jur in prejurul patului cate un covoras crem deschis.La capatul patului era o masuta micuta din lemn. Acesta era viitorul meu dormitor. Era destul de frumoasa casa si aranjata cu gust dupa parerea mea. Dar acum mi-a trecut prin minte un singur lucru...

#2
"Dar acum mi-a trecut prin minte un singur lucru..." vechiul si totusi sublimul stil de-a lasa in suspans cititorul, functioneaza de fiecare data. Acest capitol a fost bun, dar putin cam mic dupa parerea mea, daca avea mai multe replici capitolul arata mai mult. Ca tot am adus vorba de dialog, nu pot sa nu remarc, si sa spun acest lucru, ca ai mai taiat din dialog si ai pus mai multa descriere, bravo pentru acest lucru, se pare ca evoluezi cu fiecare fic. Sper ca urmatorul capitol o sa fie mai lung, dar sa pic si eu cand trebuie ar fi perfect.
Bafta!!!!!!!!!!!!!!!

#3
Capitolul II

Sakura:

Dar acum mi-a trecut prin minte un singur lucru...

Cred ca va ganditi ce am uitat...pai m-am uitat prin camera si acum observ ca nu aveam un dulap pentru hainele mele.Nu aveam cine stie ce haine dar unde sa le tin, pe jos?!
Ma duc la mama care era imbracata intr-un costum compus dintr-un sacou albastru petrol si o fusta tot de aceeasi culoare iar pe dedesupt o bluza alba simpla.
-Mama, m-am dus in camera mea...dar sunt intrerupta brusc fara sa-i spun ce am de zis.
-Si..ti-a placut?ma intreaba sperand ca mi-a placut.
-Da, dar.. m-am uitat si nu am vazut dulapul.
Atunci a inceput sa rada si imi spuse ca nu avem dulapuri.Ma uit la ea cam ciudat si imi explica ca avem dressing.Ii spun sa vina sa imi arate unde este, dupa care ma pun pe jos si incep sa-mi asez hainele si pantofii.Dupa circa jumatate de ora termin deoarece cum am spus nu am multe lucruri.Dupa care ma uit prin haine si imi iau de acolo un trening gri si o pereche de adidasi albi si ies afara. Era primavara si era destul de caldut afara dar nu muream de cald imbracata asa.
Ma plimb prin oras si ma uit la blocuri, la oamenii ce trec pe langa mine ganidndu-ma ca o sa incep scoala peste cateva zile deoarece era vacanta de paste. Eram in clasa a zecea la un liceu de fite in care nu intrau decat cei bogati dar eu am intrat fiindca am primit o bursa. Si cand ma gandesc ca iar o sa stau singura deoarece eu sunt din clasa sociala mai modesta iar ei, cei din clasa sociala de sus cum sa se uite la noi decat superior si doar sa rada de noi. Dar eu deja m-am obisnuit sa vorbeasca superior cu mine si sa rada de mine. de hainele mele, de tot ce imi apartine sau de prietenii mei deoarece cu ei mai merg pana in fata liceului.
Deodata sunt intrerupta din sirul gandurilor de cineva si nu stiu cine. Vreau sa ma rastesc la cine m-a intrerupt dar observ ca era prietena mea Hina care acum cand a ajuns langa mine gafaia, deoarece cred ca a alergat sa ma prinda. Ii zis sa mergem pe o banca ce o zaresc prin apropiere. Mergem amandoua si ne asezam jos. O las sa se linisteasca dupa care o intreb ce face.
Aceasta avea o expresie trista...
-Hina, ce s-a intamplat?o intreb ingrijorata.
-Pai, Saku, mi-a murit pisicuta.
Mai avea oleaca si incepea sa planga deoarece acea pisica i-a fost mereu alaturi.
Deodata se aud niste rasete in spatele nostru si acum vad ca cativa dintre colegii mei ne ascultau si acum au venit in fata noastra si incepeau sa se prosteasca.
Ma uit la ei nervoasa, mai sa sar la gatul lor deoarece Hina era foarte trista iar eu nu vreau ca colegii mei sa rada de cele mai bune prietene.
Ma ridic de pe bancanervoasa si ma duc la ei.
-Ooo, uite cine vina sa ne bata dupa care ii da un cot in burta lui Ryo.
Ryo era un blond cu ochii caprui iar celalalt, Shin era un rocsat cu ochii capruit care isi face mereu tepi.
-De mine puteti sa radeti deoarece ma doare fix in cot de voi si de restu dar cand radeti de prietenele mele sa aveti grija. Si asta e doar un avertisment.
Dupa care am plecat sa ne plimbam prin oras si sa o duc pe Hina la cumparaturi si sa cumpar niste ciocolata deoarece am auzit ca ciocolata e buna de mancat cand esti trist.
-Hina mergem la cumparaturi sa ne cumparam cate ceva?
-Pai, nu cred ca am starea necesara ca sa merg la niste cumparaturi plus ca nu prea am multi bani decat de o bluza...dupa care mi-a venit sa rad si ea a schitat un zambet care apoi a devenit chiocotit deoarece eu am rasul molipsitor.
-Atunci hai sa mergem la o cofetarie si sa luam si o ciocolata,da?
-Sigur.
Pornim spre cofetaria Monique in care ne duceam mereu. Era o cofetarie care facea niste prajituri delicioase si nu erau prea scumpa si am observat ca si colegii mei vin aici.
Ajunsa in fata cofetariei ma duc si-i deschid usa dupa care ii spun sa se aseza undeva pana vin cu un meniu.
Ea se aseza la o masa de la etajul unu langa fereastrasi privea incaperea.
Cofetaria era vopsita cu verde si un perete este facut numai din sticla si observi tot. Langa usi sunt niste plante iar masele au pe ele fete de mese albe si cate doua scaune. Pe masa era asezat o vaza cu niste floricele mici si parfumate.
Dupa ce primesc un meniu ma duc la masa aleasa de Hina si ii dau prima data ei meniul si ia imi spune ca vrea prajitura cu vanilie si ciocolata dupa care mi-l da si mie sa-l conspectez.
Ma uit atent si ma gandesc sa comand cu cirese. Dupa ce am ales amandoua ma duc sa comand si duc si meniul.
Dupa ce manca si vorbim vad ca ciocolata functioneaza deoarece Hina nu mai asa deprimata.
Ma duc sa platesc dupa ce terminam si plecam sa ne mai plimbam prin parc. Erau peste tot numai ciresi infloriti, iarba de un verde crud iar florile ce cadeau in adierea vantului se puneau pe iarba. Peisajul era mirific.
Ii propun Hinatei sa stam pe iarba langa cires decat pe banca. Aceasta se uita cam ciudat la mine dar accepta facandu-mi pe plac.
Stam pe iarba si vorbim despre tot ce se putea discuta si vad ca s-a lasat frigul dupa care observ ca acum este intuneric bezna. Ma ridic dupa care ii intind mana Hinatei sa o ajut sa se ridice de pe iarba si ii zis ca o conduc cu care nu ai vrea sa ai de-a face. Mai ales ca prin Tokio bantuie strazile baietii din Yakuza. Asta ma inspaimanta cel mai tare pe mine.
-Saku dar tie nu ti-e frica sa mergi singura acasa?
-Ba da, dar nu as vrea sa fii viola de Yakuza.ultimul cuvant zicand putin cammai incet sa nu ma auda nimeni.
-C..c..eec....ce ai zis? Yakuza?!si facu ochii mari cat cepele.
-Nu stiai ca ei bantuie strazile pe la ora asta?
-Nu, si mai bine nu aflam.
-Nu-ti fa griji ca te duc acasa si dupa incep sa alerg pana la casa mea.
Dupa incepem sa mergem cu pasi mari dar totodata incet sa nu se auda pasii nostri deoarece nu vrea niciuna dintre noi sa si-o piarda cu vreunul dintre aia si desi toti erau frumosi dar cred ca seful lor este o fosila care nu a fost inca expusa la muzeu. Ajunsa in fata casei Hinatei o iau in brate si ii spun ca ne vedem maine dupa care inghit in sec gandinudu-ma daca mai ajung acasa.
Hinata a vazut asta dar mi-a spus ca o sa ajung acasa si ca mai bine m-as grabi si imi spune sa alerg cat de repede pot.
Eu dau din cap in semn de da si dupa incep sa alerg incet deoarece daca e ceva si incearca sa alrge cineva dupa mine sa bag viteza.
Dupa vad ca in fata mea erau niste baieti iar eu ma opresc facand putin zgomot dar care s-a auzti si eu nu ma mai puteam ascunde deoarece m-au vazut si au venit spre mine. Nu stiu cum m-am dus eu cu spatele ca am atins un zid de piatra si ei tot se apropiau de mine.Inima imi batea ca la o prada care isi vede sfarsitul in fata ochilor. Mi-am pus mainile in jurul trupul meu si am asteptat sa vina si sa ma violeze deoarece stiam ca nu am sanse sa scap de unul dar de cinci?! Nu am asteptat prea mult si ei au venit si acum vad ca-s colegii mei. Atunci mi-am pus mana la frunte si m-am sters si am facut un fuuu. Vad ca degeaba mi-am facut griji, zic in mintea mea.
-Mai, mai uite cine este aici.zice Shin cu un zamet..pervers..
-Da, si noi care ne faceam griji ca nu avem cu cine sa ne distram. zice Shou
Zicand asta se apropie de mine si ma ia de maini cu o mana si mi le prinde pe acel zis dupa care incepe sa ma sarute pe gat.
Eu tip un nuuu dar ei incep sa rada si zis un ba da lung si amuzat de expresia mea.
Vine Shin si ii zice ca are ceva socoteli cu mine si Shou se da la o parte sa ma sarute si el si poate si alte prostii. Incepe sa ma sarute si el pe gat dupa care se opri si imi desfacu fermoarul la bluza de trening si mai era bluza de dedesup de indepartat si mai ramananeam in sutien.
Eram destul de dezvoltata iar asta putea sa observe si el.
-Ooo, avem ceva in sutien sau ne punem numere mai mari sau burete.
-Hai sa aflam!zice Minoru dupa care isi linse buzele.
-Hai, distreaza-te si tu.il indemna Ryo
Se apropie de mine ai imi arunca bluza de trening pe jos dupa care imi ridica incet si bluza mea cea mov dupa care ma scapa si de aceea iar acum observ ca sanii mai aveau oleaca si ieseau din sutien.
Incepu sa-mi sarute gatul dupa care cobora la sani si mi-i saruta dupa care imi deschise sutienul si mi-l arunca pe undeva pe jos iar eu mi-am pus maimile pe sani si am inceput sa ma inrosesc toate la fata.
Atunci a venit Shou si mi-a luat mainile si imi mangaia sanii dupa care incepu sa-i sarute dupa care imi musca unul dintre sfarcuri iar eu am tipat de durere. Pe baietii tipetele mele le incantau urechile. Si asa s-au jucat cu mine cam vreo jumatate de ora dupa care au vrut ceva mai mult dar atunci a intervenir Shouta care le-a zis sa ma lase in pace. Dupa care se apleca si imi lua bluza de trening, bluza si sutienul se apropie de mine se puse in genunghi ca sa ajunga fata in fata cu mine si mi le da si imi spuse sa ma imbrac si sa plec dar sa tac din gura caci nu m-au violat si daca zic ceva o sa o incurc. Imi i-au sutienul pe mine dupa care ma ridic ma duc spre el si il i-au in brate. Cum statea cu mainile cand l-am luat in brate mainile lui imi-au atins sanii iar acum ca-l tin in brate nu poate sa si le ia dar observ ca incepe sa imi mangaie sanii si vad ca-i place dar eu il las deoarece m-a lasat in pace. Nu stau mult asa dupa care imi i-au si bluza si bluza de trening si plec. Ajunsa acasa intru si imi vad parintii ca stateau in lining. Ma duc la ei si vad ca erau suparati, si cred ca sunt suparati ca am stat asa de tarziu.
-Tati, mami, daca sunteti suparati pe mine...
-Nu, nu suntem suparati pe tine dar am sa-ti spun ceva... incepu tata.
-Ce,ce? intreb eu nedumerita intorcand capul cand la mama, cand la tata.
-Stii cum am luat noi casa?intreba mama
-Nu...
-Stai jos!imi spune tata.Si incepu sa vorbeasca mama:
Pai, tatal tau sa duc la seful Yakuza si l-a implorat sa-i dea niste bani. Acesta i-a dat cu imprumut si ia spus ca peste un an primeste un telefon.
-Da, si..?
Aprimit un telefon si i-a spus ca azi sa se intalneasca sa-i aduca banii.Tatal tau s-a dus si cand ia dat banii ia spus ca nu ia strans pe toti si sa-l mai lase oleaca de timp dar acesta ia spus ca nu il mai lasa dar ia propus ceva...Ca sa nu ne omoare familia, sa i te dea pe tine.
-Bine... am sa ma pregatesc sa plec...dar cand voi pleca?intreb eu suparata dar zambesc ca sa nu-i supar mai tare.
-A zis ca maine la 07:00 o sa vina o masina si o sa te ia.
-Si cand va voi putea vedea?
-Niciodata, doar acum...
-Nu-i nimic...poate pe ascuns voi veni sa va vad.spun eu cu un zambet mare pe buze incercand sa nu plang.
Ma duc in camera mea si imi i-au o valiza dupa care imi pun cateva haine si pantofi dupa care ma pun in pat si imi pun ceasul sa sune la 06:00. Adorm si ma gandesc ca nu ii voi mai vedea niciodata pe parintii mei si cine stie ce ma va pune sa fac?
Suna ceasul dar eu nu mai dormeam de pe la vreo cinci. Il inchid si ma imbrac cu un trening mov si adidasi albi si ma duc in bucatarie. Se pare ca nici mama si nici tata nu dormeau. Ii sarut si le spun ca ne vom mai vedea noi...
-Din vina mea acum nu vei mai fi langa noi...spune tata
-Nu, nu e vina ta, tu doar ai vrut cei mai bun pentru noi si oricum e un pret mic daca te lasa sa pastrezi toti banii si casa.
-Nu-i asa Sakura... pot sa am tot aurul din lume daca tu nu esti cu mine.
Dupa ce spune asta ii spun ca eu ma bucur daca ei sunt bine si asa sa fie si ei. Dupa care ii sarut pe obraz pe ambi si ma duc in curte. Nu dupa mult timp vine si un jeep grand cherokee negruiar din el iese un baiat care imi ia valiza dupa care imi spune sa ma urc in masina. Parintii se uita la mine tristi iar mama incepe sa planga. Il rog sa mai astepte un moment si ma duc la la ei si ii i-au in brate si le cer scuze daca nu pot sa vin.
Dupa asta ma urc in masina iar soferul porni si merge pe strazi cu o viteza mare.Eu eram pe bancheta din spate si plangeam deoarece nu o sa-mi mai vad parintii. Soferul se uia din cand in cand la mine dar pe mine nu ma interesa daca rade de mine pentru ca plang ci doar ma gandeam ca nu o sa-mi mai vad parintii niciodata.Imi spune ca am ajuns iar eu imi caut prin genuta care o aveam o batista sa ma sterg de lacrimi. Gasesc, ma sterg ma uit in oglinda sa vad daca se vede ca am plang si vad ca se mai vede oleaca. Soferul imi spune sa cobor si cobor. Eram in fata unei case imense si frumoase iar in spate avea o piscina mare.Imi spune sa-l urmez dar ii spun ca mai stau oleaca la aer. Acesta ridica din umeri si pleca cu valiza mea in casa. Dupa ce stau oleaca intru si eu in casa sfioasa. Era o incapere mare, crem cu LCD, doua canapele, o masuta de sticla intre ele pe care se afla o vaza cu trandafiri albi si un covor pufost crem cu maro. Geamurile erau mari si erau acoperite de o perdea mare crem. La mine vine o servitoare si imi spune sa o urmez. O urmez in liniste si ma uit prin jur pana ajung la destinatie. Imi spune ca aici este viitoarea mea camera si imi da o uniforma si imi spune ca eu o sa fiu deacum incolo o menajera si ca eu fac curat in camera sefului. Dau din cap afirmativ si imi spune ca incep de acum. Ma duc si ma schimb in timp ce ia ma astepapta.Ies cu uniforma ce era compusa dintr-o fusta pana deasupra genunghilor si un tricoas scurt, ambele fiind negre. Imi spune sa o urmez pana la bucatairedeoarece trebuie sa-i aduc mancarea in camera. O urmez si ajung in bucatarie ce era alba si mare cu mobila maro iar pe jos avea gresie maro. Imi intinde o tava si imi spune unde gasesc camera sefului dupa care ma fac nevazuta si ma indrept spre camera. Ajunsa in fata usii cicanesc si aud un intra somnoros. De obicei cand dorm si sunt treziti servitoarele o incurca si nu as vrea sa fiu si batuta sau certata ca l-am trezit.
-Ce dracu mai astepti, intri odata?incepu sa strige
Eu intru sfioasa in incapere si dau nas in nas cu el care se pare ca era cam nervos. Cand ma vazu statu oleaca si ma analiza.
-Tu trebuie sa fii fata lu' Haruno.
-Da...
Dupa care ma duc si ii duc tava si dau sa plec data nu ma prinde de mana.
-Ti-am zis cumva sa pleci?
-Ma scuzati.
Ma prinse de mana si ma pune in pat langa el si imi spune sa stau.
-Stii, nu-ti sta prea bine in uniforma...Cred ca va trebui sa te fac alceva.spune el in timp ce se uita atent la mine.
Ma uit la el si incerc sa nu tremur de frica deoarece il aveam in fata pe seful Yakuza, mare si tot odata dragutul sef.
Era destul de frumos dar stiu ca daca m-as indragosti de el as fi foarte proasta deoarece el nu se uita la mine...mai ales cand stie ca sunt si saraca iar viata mea e in mainile lui.
-Cred ca o sa te vand la proxeneti.
Cand aud aceste cuvine ma dau jos din pat si ma pun in genunchi si zic sa nu ma vanda.
-Si, ma rog, de cand ma comanzi tu pe mine?se rasti acesta nervos la mine
Ma abtineam sa nu plang deoarece nu vroiam sa ma creada si o plangacioasa.
-Te rog, nu ma vinda...atat am putus sa zic deoarece am inceput sa plang si nu ma puteam opri. Acum il urasc pe tata care m-a vandut la acest baiat cu inima de piatra. Destinul meu acum cred ca este de a fi o cu**a care sa se fu*t cu toti si sa-i aduca lui banii.
Acesta isi ridica mana sa ma plesneasca iar eu inchid ochii si ii tin strans.
Stau cu ochii inchisi si astept sa ma plesneasca dar nu o face. Deschid ochii si vad ca se uita la mine supa care ma ridica dupa jos si ma pune in pat. Imi zice ca o sa fiu dama lui de companie si imi mai spune sa merg cu el sa-i arat hainele mele. Ma ridic si acesta imi sterge lacrimile dupa acre ma ia de mana si mergem la mine in camera. Acesta spune ca e destul de mina si ca deacum incolo o sa dorm cu el. Dupa deschide dulapul si incepe sa-mi arunce hainele pe jos si spune ca ce am eu aici sunt numai zdrente.
-O sa mergi cu mine sa-ti cumpar haine ca vad ca este mai saraca decat imi imaginam eu.
Imi alege de acolo niste haine dupa care imi spune sa ma imbrac. Il rog sa iasa afara dar el spune ca a mai vazut fete goala si doar am sa am pe mine sutien si chiloti. Imi dau jos hainele si obsev ca mi-a iesit un san pe afara iar baiatul incepu sa chicoteasca. Il bag repede la loc dupa care ma imbrac cu ce mi-a ales.
Iesim amandoi afara si vad ca se indreapta spre jeep-ul cu care am venit. Imi deschide usa dupa care se urca si el si pornim spre magazinele de haine.
Ne oprim la un magaziin in care eu nu prea intru deoarece are haine foarte scumpe iar acesta imi alege bluze, rochii, fuste si tot felul de haine. Dupa care le plateste si pornim si spre un magazin de incaltaminte. In masina eu stateam in fata langa el, si deodata imi veni in minte o intreabre. Ne oprim la un semafor iar eu ma uit la el. Observand ca ma uit la el ma intreaba ce am.
-Pai... pe tine cum te cheama?
-De ce te intereseaza cum ma cheama?
-Intrebam si eu..
-Sasuke.
-Pe mine..
-Stiu deja.
Dupa ce imi spune asta pornim spre magazin. Nu dureaza mult deoarece ajungem. Iesim din masina si vad ca era cel mai scump magazin de incaltaminte din Tokio si ma uit cam ciudat la el. Acesta imi zambi si stiind la ce ma gandesc imi spune ca are destui bani si ca aici imi aleg eu pantofii deoarece el nu prea stie ce sa-mi aleaga. Ma uit si ii spun ca nu pot sa profit de bunatatea lui si ca mai bine mergem la altutl mai ieftim.
Imi spune sa aleg daca nu alge el iar eu ii spun sa imi alega el.
Imi ia cam vreo opt perechi de pantofi cu toc si cateva perechi de adidasi dupa care plateste si imi cara plasele.
-Nu ai vrea sa te ajut?il intreb deoarece eu ar trebui sa car plasele.
-Lasa, ca le pot cara doar nu-s copil mic.
Le duce in masina si le pune pe bancheta din spate care acum era plima de pungi dupa care se urca in fata si porneste masina. Mergeam cu viteza pe strazile din Tokio incat nu prea puteai observa mare lucru dar eu observ ca nu acesta era drumul pe care am venit si il intreb unde mergem. Acesta imi raspunde ca la o cofetarie ca are chef de o prajitura.
Ajungem in cateva minuta la o cofetarie selecta dupa cum arata la intrare.Imi deschide usa si ma lasa sa merg prima dupa care ma ia de mana iar lumea se uita la noi la la doi indragostiti.
Daca ar sti ca eu sunt doar o servitoare pentru el nu s-ar mai uita asa.imi zic in minte dupa care ma asez pe scaun iar un chelner vine si ne i-a comanda. Se uita el primul pe meniu si imi spune ca vrea o prajitura cu cirese dupa care imi spune sa aleg si zic ca si eu vreau la fel. Ne intreaba daca dorim si suc si acesta spune ca vrea doua cola.
-De ce nu te-ai uitat si tu si ai ales ce prajitura am vrut si eu?ma intreaba acesta
-Pentru ca si mie imi place tot asta.
-Cred ca doar vrei sa-mi intri pe sub piele.
-Nu, doar pentru ca ai bani nu inseamna ti-as da voie sa faci ce vrei cu trupul meu.
-Dar, daca vreau pot sa fac ce vreau si fara voia si cu voia ta.
Ma uit cam speriata la el dupa care ii spun ca eu nu o sa-l las sa se atinga de el. Acesta cam nervos imi spune ca mai bine o face el decat vreun betiv sau vreun boschetra mai ales daca sunt virgina durerea e mai mare.
Ma uit cam ciudat la el dupa care inghit in sec.
-Eu te intreb si desi as putea sa fac tot ce doresc cu tine. Cu mine sau cu altii?
-Cu.. tine.spun lasandu-mi capul in jos.
-Buna alegere.
Dupa ceva timp ne sunt aduse comenzile si eu o mananc inaine ca el sa ajunga la jumatate.
-Cred ca ti-e foame.
-Nu, nu-mi este.
Dupa ce termina si el plateste nota si plecam. In drum spre casa se uita din cand in cand la mine dar eu ma uitam pe geam.
Ajunsi acasa veni o servitoare pe nume Dominique si lua bagajele. Am vrut sa o ajut dar Sasuke ma luat de mana si ma tras dupa el. Ajuns in camerama tranteste in pat si se pune peste mine.Il imping si dau sa fug dar acesta ma prinde de mana si imi spune ca daca incerc sa fug o sa-mi omoare parinti. Atunci ma despart de usa si trec inapoi in pat.
-Hai, violeaza-ma!
-Si daca nu vreau?
-Stiu ca vrei.
-Crezi ca numai pe tine te pot avea?daca vreau sa ma f*t pe cineva vin fetele la mine fara sa le zic nimic. Acum cred ca ar trebui sa te culci.
-Dar tu?
-Tu vezi-ti de treaba ta ca nu te intereseaza ce fac eu.
Dupa care pleca si ma lasa singura.Imi pun capul in perna si incep sa plang dupa care adorm plangand. Pe la vreo unu vinesi el si se pune in pat. Ma intorc spre el si ne-am sarutat fara sa vreau. Ma despart dupa care ma intorc deoarece se vedea ca am plans. Acesta ma ia in brate si in loc sa puna mana pe pantecele mele a pus mana pe sanii mei care ieseau din rochita de pijama. Atunci incepu sa-i mangaie iar eu am scapat un mic icnet de placere. Dupa acela s-a oprin si m-a luat in brate si am dormit amandoi.

#4
Buna dear, deci nou fic. Nu poti sta departe. Sa vedem: Pe mine ficurile Yakuza m-au atras mereu, sincer nu stiu de ce. Poate ca au acele parti fierbinti(hentai)=p~, vai ce perversa sunt si faptul ca e multa aventura sa zic asa. Da, cum ai zis si tu, te-ai inspirat din ficul "Yakuza's boss in love" si nu l-ai facut original(pe al tau), stiu ficu ala si imi place:X asa bun, nu poti scapa de critica:

Modurile de expunere sunt prezente, dar nu le aranjezi. Adica dialogul e prezent si chiar in cantitati considerabile, totusi imi place. Adica e necesar si el si ceea ce imi place aici este ca il utilizezi ca Sakura sa-i dea peste nas lui Sasuke, ador fazele alea:x actiunea e linistita si greseli ai, corecteaza capitolul de doua ori inainte de al posta

Descrierea ceva ce ne da dureri de cap la toti. Nu spun ca nu ai, dar tu nu ai descris sentimentele. bun povestesti din perspectiva rozaliei, e ok, dar descrie cee ce simte sau nu simte nimic. Adica atunci cand era sa fie violata de colegii ei nu ai descris ceea ce simtea. Ii placea, ii provoca greata, nu ai accentuat acel sentiment si se putea in multe feluri. Inca un moment ratat este atunci cand a aflat acea veste. Ai zis ceva acolo, dar puteai si mai mult. Ceea ce mi sa parut ciudat e ca Sakura a acceptat asa usor, in fine, povestea ta si aici nu comentez. Deci, revenind, acolo nu ai accentuat. De exemplu: "Am ramas socata. Stiam ca ceva e ciudat in privinta banilor, dar nu ma asteptam chiar la asta.Adica propriul tata. Simteam cum "mor", ma simteam asa slabita, vlaguita de puteri, ma mir ca ma mai tineam in picioare..." si mai e loc. Si mai era atunci cand Sakura la vazut pe brunet, nu a fost fascinata, dar daca ma gandesc e bine:-? si la final puteai sa mai pui descriere. atunci cand Sasuke a "izbito" pe pat(am crezut ca aici incingi atmosfera:> ).

Personajele: Imi place cum le modelezi, adica aceasta Sakura modesta si care isi apara prietenii. Buna la suflet, "zeita" des intalnit si mai ales ca ii da peste nas lui Sasuke. E ok.

Oricum iti citesc ficul in continuare, nu conteaza. Cum am zis iubesc ficurile astea si ma bucur ca am mai intalnit inca unu :perv: Eu zic ca trebuia sa pui in titlu +18, ca daca e Yakuza vor fi multe scene fierbinti sau incercari si trebuia pus in titlu, dar sa nu uiti sa pui la inceput de capitol (cand vei avea asemenea scene sau incercari). Bravo pentru fic, imi place =D>.
Astept nextu cu sufletul la gura. Te rog nu uita sa ma anunti. Spor la scris si bye>:D< sper ca nu te-am suparat; succes.
[Imagine: h8v.gif]
 

#5
ok Nu's eu asa priceputa la critici dar pot spune sincer ca grabesti actiunea...
Ficul e minunat nam ce comenta! Ideea, personajele, si multe altele
Sfatul meu e Sa nu te mai grabesti si sa pui totul in ordine cap coada....sa nu o iei in nume de rau, e doar o simpla critica care sper din toata inima sa nu te supere :)
Asa ca spor la scris! Si sa pui next-u repede.

#6
Toate criticile care au fost inaintea mea sunt adevarate, te grabesti si nu mai esti atenta la ordinea lucrurilor. Actiunea este la rodeo, incerci sa descri toata actiunea, dar nu te opresti s-o prezinti ( cand cunostea o persoana, tu ai scris repede cum o chema si ca ia dat haine, trebuia s-o descri si tu), incerci dar nu reusesti. De exemplu: "Imi spune ca am ajuns iar eu imi caut prin genuta care o aveam o batista sa ma sterg de lacrimi. Gasesc, ma sterg ma uit in oglinda sa vad daca se vede ca am plang si vad ca se mai vede oleaca. Soferul imi spune sa cobor si cobor. ", totul este prea repede, la lacrimi trebuia sa te opresti si sa le descri ( lacrimile mele arzatoare imi uda chipul meu angelic...), cand cauta batista trebuia sa spui cum arata ea si geanta, asa trebuia. Cred ca te plictiseste atata descriere, dar daca nu poti incearca sa scurtezi intamplarile din fic, in asa fel o sa ai rabdare de fiecare detaliu.

Am mai intalnit aceasta idee la o fata, ficul a fost inchis, dar este neterminat. Iar aceea fraza : "Acesta cam nervos imi spune ca mai bine o face el decat vreun betiv sau vreun boschetra mai ales daca sunt virgina durerea e mai mare." a fost si in celalalt fic, doar ac acolo era la dialog.

Mi se pare chiudat ca tatal lui Sakura a dat-o, nu a incercat s-o opreasca, sa fuga cu ea. Si ea a acceptat prea repede, mult prea ciudat.

Succes la scris!!!!!!!!!

#7
Capitolul III

Sakura:

Ma trezesc somnoroasa si ma uit putin cam nedumerita unde ma aflu si acum imi aduc aminte ca nu mai sunt acasa la mine ci acum sunt intr-o casa straina traind printre Yakuza. Cat imi urasc viata...
A trebuit ca tata sa vina in ziua aceea cu o valiza cu bani si sa cumpere ditamai casa?! Puteam sa stam pe strazi si tot era mai bine decat cum e acum. Dar nu stau mult in starea asta de melancolie deoarece pe usa intra Sasuke care imi zambeste de parca nimic nu mi s-a intamplat.
- S-a intamplat ceva? ma intreaba acesta de parca nimic nu s-a intamplat si eu parca am venit aici ca sa-i fiu sclava.
- Nu, nu s-a intamplat nimic, nu m-ai rapit, nu, eu am venit aici ca sa-ti fiu sclava!! tip eu cat ma tin plamanii si incep sa plang. Il vad ca vine spre mine si nu stiu ce are de gand dar eu iau perna in mana si ii dau cu ea in fata.
Dupa ce primeste perna in fata se pare ca s-a enervat si vine spre mine nervos. Sigur vrea sa ma loveasca, dar pe mine nu ma doare... Oricum o sa faca tot restu vietii mele, cat o sa fie si asta, tot ce doreste cu mine.
Sunt trezita la realitate cand ma simt trasa din pat de par si cad pe jos..
-Auu.. ma doare! strig eu printre lacrimi.
-Si daca te doare trebuia sa te gandesti dinainte sa-mi arunci cu perna in fata!
Dupa asta acestea ma las tarata de el fara sa spun nimic ci doar sa plang. Dupa putin timp ma trezesc trantita intr-un perete. Dupa izbitura scot un icnet de durere dupa care imi curge putin sange din gura. Dupa ce abserva se pune la nivel cu mine si se uita i ochii mei.
Eu nu aratam ca m-ar durea dar el stia ca ma doare foarte bine. Stiam sa mimez sau mai bine spus sa fiu atat de.... ca o stana de piatra.
Se uita la mine dupa care imi sterge sangele de la gura si ma ridica in sus uitandu-se atent la mine. Ma uitam la el acum cu o scarba si imi venea sa-l ucid cu privirea.
-Se pare ca daca ti-as da un pistol m-ai ucide din primele cinci secunde.
-Da, asa as face!
Dupa ce spun asta primesc o palma zdravana peste fata de mi se intoarce capul la nouazeci de grade. Se mai uita inca odata la mine si imi spune si el in scarba.
-Se pare ca nu ti-ai dat inca seama ca eu sunt stapanul aici. Nu tu!
-Si daca esti stapanul aici, crezi ca ma conduci si pe mine?
Dupa aceasta replica mai primesc inca una dar de data asta imi simt corpul greu si totul mi se intuneca in fata ochilor. Cred ca am murit...nu nu se poate deoarece vad o lumina puternica. Imi deschid incet ochii si il vad pe Sasuke cum sta langa mine in pat.
Ma ridic din pat iar acesta se uita la mine. Nu ma prea puteam tine bine pe picioare dar merg pana la dulap si de acolo scot o rochie alba din dantela, pana la genunchi si cu bretele.
Ies din incapere si ma duc la bucatarie. Caut in sertar un cutit iar Dominique ma vede si ma intreaba ce caut. Eu ii spun ca caut un cutit sa tai un mar dupa care ii zic sa-mi aduca un mar. Aceasta imi aduce un mar iar eu plec in gradina din spate. Era o gradia mare, cu iarba de un verde deschis, cu multe flori frumoase si o piscina mare. Ma duc langa piscina si ma pun jos. Intru cu picioarele in apa si pun marul jos. I-au cutitul si ma gandesc daca e bine ce fac iar apoi imi zic ca mai bine asa decat sa mai suport tot chinul asta. In urmatoarea clipa imi pun cutitul la mana si ma tai. Sangele incepe sa curga iar eu pun cutitul jos langa piscina si ma arunc in ea sa raman si fara aer. Simt cum mi se ingreuneaza ochii si vad negru.
Cred ca am murit...

***Sasuke***

Ma uit pe geam si observ o imagine sumba...Sakura in piscina si apa rosie. Alerg cat pot de repede catre piscina. In drum vad servitori ce ma incurca. Parca timpul curge repede si viata rozaliei se scurteaza iar ei nu ma lasa sa o ajut. Dupa mii de ore pentru mine ajung la piscina, o scot pe rozalie si chem un doctor.
In camera doctorul imi spune ca am ajuns la timp iar fata este in afara orcarui pericol. In gand imi zic ca o sa fie intr-un mare pericol dupa ce se trezeste. Doctorul imi spune ca ar trebui sa o las sa se odihneasca. Fac cum imi spune doctorul. Iesim pe hol iar acesta ma intreaba ce a indemnat-o pe tanara sa faca un asemenea gest necugetat iar eu ii spun ca nu stiu. El imi zice ca ar trebui sa o fac mai fericita si sa nu-i fac absolut nimic. Sa nu-i reprosez nimic cand se va trezi deoarece nu fac nimic bun facand asta. Dau din cap afirmativ, ii dau banii dupa care chem o servitoare sa-l conduca afara. Dupa ce pleaca deschid usa incet sa nu o trezesc pe rozalie dar observ ca aceasta este treaza. Ma duc spre ea iar aceasta se uita la mine dupa care se uita pe tavan. Cred ca astepta sa o zgaltii si sa-i spun ca e o proasta ca a incercat sa-si puna capat vietii sau sa-i dau o palma sau sa o bat. Dar nu am sa fac nimic din asta ci doar ma duc langa ea. O dezvelesc si ma uit la rochia de pe ea. Era mai mult rosie decat alba. O ridic in sezut dupa care ii ndepartez rochuia si o las doar in sutien si in chiloti. O ridic in picioare si aceasta cred ca astepta alceva din partea mea.... Dar o uimeste faptul ca o duc la baie si dau drumul la cada. Pana se umple o i-au in brate si stau asa cu ea cateva minute. Ii dau drumul iar aceasta se uita la mine ca la extraterestrii. Nu i zic nimic ci doar ma uit l acada iar cand este gata o opresc si pun in ea un gel de dus cu miros de bujor. O iau de mana si o intorc cu spatele. Aceasta statea ca mielul la taiat. Ii deschid sutienul dupa care ii dau chiloteii roz jos. Se intoarce iar eu pot observa ca avea niste forme mama, mama... Dar nu am de gand sa profit de ea... e asa de mica si fragila. O i-au in brate si o pun in cada. Ii spun sa nu stea foarte mult deoarece am planuri mari azi. Aceasta da din cap afirmativ dupa care ies. Ma uit in jos si Jimmy vad ca vrea o noapte cu rozalia dar eu nu as vrea sa o fortez daca nu doreste sau.......vreau? In gand imi apar niste imagii care as vrea sa devina realitate. Dupa ceva timp o vad pe rozalie ca vine infasurata cu un prospo in jurul taliei. Ma uit la ea si mai am oleaca si sar pe ea.... Aceasta cand imi vazu expresia incepu sa rada si imi zice ca ar vrea sa ies. Parasesc camera si ii spun sa ma astepte jos. Maduc la baie si fac un dus cu un gel cu miros de crin. Dupa ce termin ies cu un prosop in jurul taliei si intru in camera. Imi i-au o pereche de boxeri dupa care imi caut un tricol si o pereche de bluzi. Scot un tricou mov cu un cap de mort in flacari cu un trandafir si o pereche de blugi nagri.
Cobor in lining iar fata ma astepta. Era imbracata cu o rochie mov, nu prea scurta dupa parerea mea, si o pereche de pantofi ce se leaga pe picior negri. O salut dupa care o iau de mana si ies din casa cu ea. Aud servitorii cum zic ca azi ma vede cu ea si maine cu alta. Si ca poate deja Sakura ar fi insarcinata ca se auzeau numai tipete. Ma prefac ca nu am auzit nimic dupa care ma duc in garaj si scot de acolo un Aero de Shelby SuperCars.

***Sakura***

Cand am vazut ce masina a scos ma uit ca la masini straine. Era un Aero de Shelby SuperCars. Am citit ca nu sunt prea multe in lume deoarece sunt cele mai scumpe masini. Acesta cand imi vazu expresia a inceput sa rada. Adica eu aveam gura cascata si ochii cat cepele.
- S-a intamplat ceva? ma intreaba acesta parca nu ar sti de ce mai uit asa.
Dau din cap in semn ca nu si il intreb unde mergem. Acesta imi raspune ca o sa ne plimbam.
Ma duc si ii spun ca eu nu ma plimb cu o asemenea masina deoarece nu am bani de asa ceva.
Acesta imi spune ca banii lui sunt si mei iar eu ii zic ca o servitoare nu trebuie sa stea langa un domn ca el. Acesta ma ia si ma baga in masina. Mergem ce mergem pana ajungem in fata unui club. Ajunsa in fata clubului ii spun ca nu intru dar acesta imi spune ca o sa intru. Ma ia cu forta si intram. In club toate privirile se atintesc asupra mea si aud ceva de genu " Uite-o si te asta. In bratele sefului Yakuza" "Eu sunt mai frumoasa decat ea.. si as fi mai buna in pat decat ea" si " Uite ce taranca mai are si seful Yakuza... eu as fi perfecta nu ca ea". Ma uitam la toate fetele care se uitau urat la mine si doar ca sa le fac in ciuda ma apropii de buzele brunetului si il sarut scurt. Acesta se uita la mine iar eu spun ca am facut-o doar sa le fac in ciuda la astea. Dupa imi zice ca o s ama ajute sa le fac geloase si imi pune mana pe fund. Ma uit cam urat la el dar il las ca sa ii las placerea sa isi tina mana. Vad ca se apropie de o masa unde se aflam mai multe persoane. Ma pune jos si se aseaza langa mine punandu-si mana dupa gatul meu si fara sa vrea sau cred ca asta ii era intentia mi-a pus si mana pa san. Ma uit la el cam urat si baietii au inceput sa rada.
-Se vede ca nu e obisnuita! spune un baiat roscat cu ochii caprui.
-Eee, ar sa se obisnuiasca, daca ar sa stea prea mult! spune altul cu parul blond prins intr-o coada si cu ochii albastri.
Aceasta fraza ma strapuns ca un cutit si m-am uitat atent spre baiatul care a spus asta. Cred ca brunetul a avut mai multe fete ca si mine iar dupa ce s-a culcat cu ele le-a dat la oparte. Il rog pe brunet sa-m,i aduca un suc de zmeura iar acesta pleaca. Dupa ce il vad ca pleaca ii spun baiatului sa vina cu mine pana in baie. Acesta incepe sa rada iar eu ii spun sa nu se gandeasca la prostii. Dupa asta vine cu mine in baie .
-Deci ce vrei?
-Pai mai intai cum te cheama?
-Deidara. Pe tine?
-Sakura. Si la ce te-ai referit cand ai spus daca am sa stau mult?
- Nu stiai? Sasuke a avut mai multe fete ca tine si dupa ce s-a plictisit de ele le-a vandut sau le-a pus sa practice prostitutia si sa-i aduca bani.
Ii spun ca daca doreste sa plece iar acesta pleaca.
M-am pus jos pe gresie si ma gandeam ca in curand o sa ajung si eu sa practic prostitutia prin baruri si cluburi. O lacrima mi s-a prelins. Apoi inca una si alte cateva. Mi le-am sters dupa care m-am pus jos si stateam si ma gandeam la viata mea de cand m-am nascut si pana in momentul asta. Ma gandeam si la parintii mei ce fac acum, ce au facut? Aud un zgomot si vad ca usa se deschide iar inauntru intra Sasuke cu paharul de suc. Ma vede pe jos si se pune langa mine.
-Ce ti-a spus Deidara?
Ma uit in jos si nu-i spun nimic. Ce sa-i spun?! Ca mi-a zis ca in curand o sa ajung si eu o prostituata, o cu**a, o ta**a?
Liniste, numai liniste....
-Ti-a spus ca am avut mai multe fete ca si tine, nu?
Se pare ca stie....Daca tot stie sa-i spun.
-Da, mi-a spus ca toate fetele cu care ai stat au devenit prostituate si stiu ca in curand o sa ajung si eu la fel dar asta este. Daca asta mi-e destinul o sa-l indeplinesc fara sa zic nimic.
-Da, asta e adevarat, dar tu nu o sa devii ca ele!
Ma asigura?? Hai sa fim seriosi. De fiecare datya cand un barbat vrea sa te aiba iti promite si luna de pe cer. Si ti-o da? Nu, nu o sa o primesti!
- Poti sa-mi spui verde-n fata! Nu te sfii! Stiu ca nu e adevarat deci poti sa-mi spui ca asa va fi...

#8
Nuuuuuuuuuuuu. Atat de scurt a fost acest capitol? Sasuke incepe sa nutreasca sentimene catre floare de ciresi, iar ea se sperie de el, dar nu comenteaza. Ma intreb cum va decurge toata actiunea aceasta, ce anume se va mai intampla. Facand o comparatie intre celelalte capitole ale tale pot sa zic ca deznodamantul va fi trist, ca pana la urma acest edoua persoane pe acre eu le simpatizesc atat de mult nu o sa fie impreuna. Imi doresc ca urmatorul capitol sa apara foarte repede, vreau sa vad cum o sa se decurga actiunea pana la capat.

#9
Pai am adus continuarea la fic si merci de comm Min si sper ca acest capitol sa fie mai lung:*

Capitolul IV


Sasuke:

Stateam in baie pe jos si ma uitam la Sakura care se uita la mine si imi zice "- Poti sa-mi spui verde-n fata! Nu te sfii! Stiu ca nu e adevarat deci poti sa-mi spui ca asa va fi...". Nu inteleg de ce credea ca o cred o cu**a sau de ce crede ca si cu ea o sa se intample ce s-au intamplat si cu celelalte fete cu care stateam. Aceste ganduri nu-si gaseau raspunsul asa ca o intreb. Aceasta se uita la mine de parca nu stiu ce am spus si imi spune ca ia spus Deidara ce s-a intamplat si cu celelalte si cu ea de ce nu ar fi la fel.
Aceasta intrebare mi-a pus capat si nu mai stiam ce sa zic....
Ma uitam ca prostul pe peretii albi ca neaua, apoi ma uitam pe jos incercand sa-i evit privirea ce parca ma ucidea. O aud ca imi spune sa-i zic de ce cu ea ar fi altfel.
Acum ca ma gandesc mai bine, stiu de ce cu ea ar fi altfel. Ea e mai speciala, mai interesanta, mai frumoasa, mai desteapta, mai draguta, mia inocenta si lista poate sa continue dar nu pot sa-i zic deoarece ar parea ca o plac dar eu mai mult o simpatizez, cred....
-Pai...cu tine ar fi alceva....deoarece...ca asa vreau eu!
Ce raspuns de copii mici mi-a venit si mie prin minte... Ma mir ce crede acum despre mine sau ce zice despre acest raspuns.
Ma ridic de pe jos si ii intind mana sa o ajut sa se ridice de pe jos. Aceasta imi apuca mana, o strange cu ceva putere dar pe mine nu ma doare, dupa care se ridica. Ii inmanez paharul cu suc de zmeura si ii zic ca mai bine am merge la masa. Deja ma gandesc cand o sa iesim din baie ce o sa zica astia...
Dar chiar daca as fi facut-o cu Sakura in baie nu i-ar interesa dar ma enerveaza intrebari de genu asta deoarece, pai sa fiu sincer nu prea stiu.... De obicei imi place sa ma laud cu ce fete am mai facut-o dar daca o sa o fac cu rozalia, nu o sa spun nimic.
Gandurile mi-au fost intrerupre de vocea rozaliei care ma striga sa mergem. Ma uit si ea e deja langa usa cu mana pe clanta si ma asteapta sa vin cu ea.
Ma duc si ii descid usa deoarece trebuia sa fiu cavaler si sa las mai intai domnisoarele apoi domnii. Ne indreptam spre masa si cum credeam ca o sa se intample asa s-a si intamplat. Baietii cand m-au vazut au inceput sa rada si dupa au intrebat-o pe Sakura daca am fost destul de bun.
Fata s-a inrosit la fata ca macul cand a inteles la ce s-au referit baietii iar eu ca sa-i i-au apararea le-am spus ca nu e treaba lor ce am facut in baie.
Vazandu-ma putin cam nervos au tacut si au schimbat subiectul.
Asa am stat pana pe la vreo zece seara, vorbinb despe cine stie ce, pana ce Sakura mi-a zis ca vrea acasa deoarece ii e somn. Ce fatita mica mai este, cand incepe distractia pe ea o apuca somnul. Ii spun ca mergem si ii mai zic daca vrea si laptele incalzit. Aceasta ma intreaba nedumerita la ce m-am referit iar eu ii spun daca mai vrea ca laptele din biberon incalzit iar ea face o mutra de catelus suparat si imi zice ca nu e bebe.
-Cum zici, bebe.... dupa care incep sa rad.
Imi i-au ramas bun de la prieteni iar acestia ma intreaba de ce plec asa de devreme iar eu o i-au pe fata in brate si zic ca ii e somn lu bebe.
-Nu sunt bebe! spune fata suparata si nervoasa ca-i zic bebe.
Le urez distractie placuta in continuare dar acestia ma intreaba daca nu mai vin dupa ce o duc acasa iar eu le zic ca o sa raman cu ea dupa care fac cu ochiul.
Baietii incep sa rada si sa zica ca am planuri in seara asta? Eu le spun ca momentam nu.
Plecam, fetele uitandu-se dupa noi si zicand de ce imi tin mana dupa gatul tinerei si ca ele ar fi mai bune la pat decat ea.
Ma uit la rozalie si imi zic ca fata asta e mai buna decat o mie din fetele din club deoarece ele sunt niste ta**e si nimic mai mult.
Dupa ce iesim din club caut cu privirea masina dupa care o i-au pe rozalie de mana si ma indrept spre masina. Ajuns in fata masinii ii deschid usa rozaliei si o poftesc inauntru dupa care ma urc si eu la volan.
Ies din parcare incet dupa care incept sa merg prin strazile din Tokio ca le cursele de masini deoarece ma plictiseam sa merg incet. Ma opresc la un semafor si in acest timp ma uit la rozalie si ii spun ca acasa o sa vorbim ceva. Aceasta se uita mirata la mine si imi spune ca acasa are si ea ceva sa ma intrebe.
Ma uit la semafor si observ ca este verde dupa care pornesc. Drumul era plictisitor dar cu viteza mea mai dura cateva minute si ajungeam acasa.
Ajunsi acasa ne dam jos din masina si intram in casa dupa care urcam la etaj in graba. Intram in camera mea si ii spun rozaliei ca acum o sa vorbim. Aceasta imi spune ca ma asculta iar eu incep sa-i zic ca m-am gandit si ca am ajuns la concluzia ca ea nu are idee de nimic in legatura cu Yakuza. Aceasta imi spuen ca stie ca e mafia japoneza iar eu ii spun ca viata unei dame de companie nu e foarte usoara. Ea poate fi in pericol si ca mai bine nu ar fi.
Asa ca m-am gandit ea sa fie un fel de asistenta iar aceasta a spus ca pe ea nu ar supara-o nici daca i-as da drumul. Ma uit putin nervos si ii spun ca la asta sa nu se mai gandeasca si ca daca mai zice ceva in legatura cu asta o omor. Aceasta se uita la mine putin speriata dar eu schimb fata nervoasa in una cat se poate de blanda si o intreb ce vrea sa-mi zica.
-Pai.. maine incep scoala si cum viata mea iti apartine te intreb daca ma lasi sa ma duc. Si daca ma lasi trebuie sa ma duc la mine acasa sa-mi i-au tot ce-mi trebuie.
-Daca chiar iti place asa de mult te voi lasa si vad ca vrei sa-i vezi pe parintii tai. Asa ca vom face o vizita scurta la casa ta sa-ti iei tot ce-ti trebuie si dupa plecam.
Dupa ce ii zic asa ma i-a in drate si ma saruta usor pe obraz dar eu cum nu ma multumesc doar cu un sarut pe obraz o i-au si o sarut pe buzele trandafirii si catifelate ca si casmirul.
Dupa ii spun sa se culce deoarece maine trebuie sa ne trezim la ora 06:30 ca sa mergem sa ii luam cartile si sa poata vorbi macar putin cu parintii ei. Aceasta ma saruta stiind ca un sarut scurt pe obraz nu-mi va ajunge pentru tot ce fac pentru ea.
Apoi imi zice ca se duce la baie sa se schimbe dupa care isi ia pijamaua si iese pe usa. Eu vazand ca fata a plecat ma dezbrac si imi i-au pijamaua pe mine dupa care deschid T.V putin si dau pe un film de graza.
dupa scurt timp vine si rozalia care arata destul de bine in pijamale, mai avand putin si saream pe ea. Ii spun daca vrea sa se uite la un film de groaza iar aceasta imi spune ca ii este frica si dupa aia nu mai poate sa doarma.
-Ooo, dar am uitat ca iti este somn!
-Pai, defapt nu imi era somn ci nu prea imi placea sa stau in club si de asta am zis aceasta scuza.
Se pare ca vroia sa fim doar noi doi si sa nu fim deranjati imi zic in minte dupa care imi apare un mic zabet pervesr in coltul gurii iar aceasta imi da o perna in cap, dar usor, si imi zice scotand limba sa nu-mi treaca idei tampite prin cap si incepe sa chicoteasca. Eu ma ridic nervos din pat si ma indrept spre ea dupa care incep sa o radil deoarece a facut acest lucru. Se pare ca se gadila foarte repede si ma implora sa incetez. Dupa ce vad ca nu mai poate o las in pace si ii zic sa se aseze jos sa ne uitam la film.
In film Casa blestemata este vorba despre un barbat, Will care decide să se mute cu sora lui, Kylie, într-o locuinţă părăsită, pe care au primit-o moştenire de la tatăl lor. Bărbatul, de meserie psihiatru, speră că sora lui, într-o continuă depresie încă din copilărie, să se simtă mai bine aici. Dar, odată ajunşi, nu sunt întâmpinaţi prea bine de localnici, care le spun că familia lor este blestemată. Pe Sakura o sperie foarte tare dar pe mine ma bucura deoarece fata ma ia in brate si isi pune caput in pieptul meu. Pe mine mai mult ma plictiseste. Dupa ce se terima Sakura imi spune ca ii e frica sa doarma dar eu ii spun ca sunt aici. In cele din urma adoarme iar eu o i-au in brate adormand si eu.
A doua zi sunt trezit de ceas. Il opresc si ma duc la baie sa-mi fac un dus, sa ma imbrac dupa care o sa o trezesc pe rozalie care doarme atat de dulce.
Imi i-au o pereche de boxeri, o camasa alba, simpla deoarece vreau sa fac o parere buna parintilor Sakurei, si o pereche de blugi, albastri inchisi, largi, taiati la genunchi si cu multe lanturi dupa care parasesc camera.
Intru in baie si dau drumul la dus supa care imi dau jos pijamaua si intru inauntru. Apoa calda se izbeste cu putere de corpul meu lucrat. Stau asa cateva minute dupa care i-au un gel de dus si incep sa ma dau cu el. Dupa ce ma clatesc, opresc apa si imi i-au un prosop cu care incept sa ma sterg. Imi i-au boxerii dupa care imi i-au hainele ce le-am ales. Ma sterg cu prosopul pe cap dupa care imi fac tepi si imi pun un cercel in ureche. Ma dau cu un parfum care imi cade primul in mana dupa care ies.
Intru in camera si observ ca inca mai doarme. Imi este greu sa o trezesc dar fac asta deoarece cred ca vrea sa mai vorbeasca cu parintii ei macar cateva minute.
Aceasta se trezi iar eu ii spun ca trebuie sa se grabeasca deoarece este 06:45 si trebuie sa mergem.
Aceasta se duce la dulap si de acolo scoate un trening mov dragut dupa care isi mai i-a si un sutien alb cu flori roz si o pereche de chiloti la fel dupa care se indreapta spre baie. Sta cam cinsprezece minute dupa care intra in camera imbracata si gata.
Vad ca s-a dat doar cu un luciu de buze ca de obicei. Nu am vazut-o niciodata machiata ci doar cu ruj vad ca se da, dar ii sta mai bine naturala.
Iesim din casa deoarece este 07:00 si nu avem prea mult timp deoarece la 08:00 intra la cursuri. Intram in masina dupa care calc pedala de acceleratie si in cinci minute ajung in fata casei Sakurei. Aceasta alearga dar se opreste brusc si se uita la mine i-ar eu ii fac semn cu mana sa se duca inainte caci nu ma supar. Aceasta incepe sa alerge sispre casa si intra inauntru. Mama ei statea in living si se uita la o poza cu Sakura. Sakura se apropie si o imbratisa iar femeia nestiind cine e se intoare si dadu nas in nas cu rozalia. Cand o vazu o lua in brate si incepu sa planga.
-Sakura, visez? chiar tu esti?
-Da,mama eu sunt!
-Cum de esti aici si nu la Yakuza?
-Pai am venit sa te vad si sa-mi i-au cartile deoarece azi incept scoala.
-Cum te-a lasat animalul ala sa vii? Ti-a facut ceva? Esti bine?
-Mama, nu-i animal si nu mi-a facut nimic.
Dupa ceva vreme ma hotarasc sa intru si eu dar nu inainte sa ciocanesc dupa care aud un "intra" si intru inauntru. Ma duc in fata mamei Sakurei in ma inclin respectuos si ma prezint. Aceasta ma analiza putin dupa care imi spune sa i-au loc. Fac cum mi se spune dupa care vad ca mama Sakurei o sa stea cu mine. Sigur o sa ma intrebe tot felul de lucruri si ma mir cum nu mi-a zis vreo doua caci i-am rapit fetita sau acum o sa-mi zica?
-Deci Sasuke, tu cati ani ai?
Deja incepe...
-Am douazeci de ani iar pe saptisprezece iunie fac douazeci si unu de ani.
-Multi inainte!
-Multumesc!
-Si, daca tot ai venit aici, pot sa te intreb ce ai de gand cu fetita mea?
-Pai...nu m-am gandit momental la nimic.
-Dupa ce termina liceul,daca il termina, ea avea de gand sa se duca la facultate.
- O sa-l terimne si daca vrea o sa se duca la facultate.
- O sa o lasi sa faca ce vrea in viata?
-V-am asigurat ca, cu mine nu o sa duca lipsa de nimic si o las sa se faca ce doreste in viata.
-Si daca vrea sa se casatoreasca cu alcineva?
La aceasta intrebare raspunsul ar fi categoric nu dar a aparut Sakura si ii zic sa vorbeasca cat mai e timp deoarece o sa inceapa scoala.
Exact la tanc deoarece nu stiu ce raspuns puteam sa-i dau. Mama Sakurei sigur ar fi vrut sa afle raspunsul si desi sigur il stia dar Sakura m-a salvat.
Au vorbit cam zece minute dupa care i-am zis ca trebuie sa ne grabim deoarece trebuie sa se imbrace in uniformasi sa-si puna cartile pentru azi.
Inainte sa plecam mama rozaliei ne-a invitat la cina iar ea i-a spus ca nu putem veni crezand ca nu vreau dar eu i-am spus ca o sa-mi fac timp si o sa venim si o intreb la ce ora iar aceasta imi zice pe la opt. Dupa aceea iesim iar femeia iese cu noi si ne priveste cum intram in masina si cum plecam iar dupa cateva minute nemaivazandu-ne.
In masina se auzea The BlackEyedPeas- Just can't get enough. Drumul a fost foarte scurt iar in cinci minute am ajuns acasa. Rozalia s-a dus sus sa se schimbe si sa-si i-a uniforma dupa care a coborat in uniforma si cu ghiozdanul pe un umar si pleaca.
Alerg dupa ea si ii zic sa ma astepte iar ea imi spune ca o sa intarzie.
-Draga,in zece minute esti in curtea scolii. Si sper ca nu credeai ca nu te duc cu masina,asa ca asteapta-ma sa ma duc sa-mi i-au un tricou su dupa mergem.
Dupa alerg pana sus si imi i-au pe mine un tricou negru, mulat prin care se observa muschii si cobor jos. I-au cheile si alerg spre masina. Rozalia astepta langa masina. Intram si merg pe strazi cu treisute la ora,a jungem in fata scolii in trei minute.
Coboram amandoi din masina, inchid masina si intram in curtea scoalii. Ma gandeam ca rozalia e fericita sa-si vada colegii. Colegii ei nu ma observa si vad ca vin spre ea, eu crezand ca vin sa o salute.
-Hei, uitati pe cine avem noi aici. si incepu sa rada
Apoi vine o fata roscata si zice
-Mai bine nu veneai, de ce nu te duci la vechea ta scoala de sarantoci si tarani si nu ne-ai mai face scoala noastra de ras?
Apoi mai vad trei fete ce se indreapta sprea ea. Prima era bruneta cu parul lung pana la fund, drept si avea ochii lila, una avea ochii caprui si parul castaniu prins in doua codite iar ultima avea parul blond, prins in patru codite si ochii caprui.
La vederea acestora rozalia incepu sa zambeasca.
-Lasati-o in pace!spune cea bruneta
-Vai tu, inca o taranca ca si cu**a asta care daca nu o salva Shouta era fu***a de mine, Ryo si Shou.
Cand aud asta ies fara sa-mi pese ca toti ma stiu ca-s seful Yakuza si ma indrept spre rozalie si spre grupul din jurul ei care radea de ea si de celelalte fete care cred ca-s prietena cu ea. Acestia se dau la oparte si ii aud cum zicceva de genu fetele " Ooo, seful Yakuza cred ca a venit dupa o fata. Cred ca sunt eu" sau " Cum stie de aceasta scoala neinsemnata seful Yakuza". Sakura cand ma vazuse uita la mine stiind ce vreau sa fac si dadu in semn de nu din cap si vreau sa ma opresc pana aud o fata cum ii zice rozaliei " Ce te uite ta**o la el? Crezi ca se uita la o taranca ca tine si ca nu s-ar uita la mine? . Cand aud asta scot pistolul iar toti se uita la mine speriati.
-Daca mai aud ca-i ziceti ceva Sakurei sau prietenelor ei va zbor creierii!
Atunci se uita toti la Sakura si amutesc iar eu ma indrept spre baietii care au zis ca vroiau sa o f**a si intreb o fata care e Shouta. Aceasta de frica mi-i arata pe fiecare. Pe Shouta il las in pace dar pe Ryo, Shin, Miroru si Shou le zic daca mai incearca ceva cu rozalia o sa-i omor si sa se puna in genunchi sa-si ceara scuze. Acestia se pun si incep sa-si ceara scuze dupa care se fac nevazuti prin multime iar eu ma duc la rozalie si ii zic daca mai e ceva si se mai i-a cineva de ea sa ma sune dar nu apuca sa zica ca nu are telefon caci ii dau un telefon GoldVish LeMillion. Cand colegii ei il vazu li se taie respiratia deoarece el este in prezent cel mai scump telefon din lume costand costand doar 1,3 milioane de dolari.
-Sasuke, astea sunt diamante? ma intreba rozalia cu ochii cat cepele
Figura ei ma amuza dar nu numai figura ei ci a tuturorcand vazu telefonul.
-Cred ca te-a costat o avere! exclama aceasta surprinsa de telefon
-Nea (dau din mana), doar 1,3 milioane de dolari. Dar acum e randul tau sa-mi dai ceva in schimbul telefonului!
-Nici daca as strange toata viata mea bani nu as putea sa-ti dau ceva!
-Ehh, poti sa-mi dai chiar acum ceva mai scump decat acest telefon.
Dupa ce zic asta o sarut dulce nepasandu-mi ca toata lumea se uita la noi dar fetei ii fu rusine incat se inrosi. Observ asta asa ca-i zic sa se grabeasca deoarece s-a sunat si ma uit la ceas si vad ce e si jumate asa ca ma gandesc sa vin in clasa cu ea sa-mi cer scuze ca am retinut-o atat de mult.
-Cu cine ai ora?
-Nu cred ca-l stii.
-Eu cred ca-i stiu deoarece si eu am invatat tot aici.
-Cu Kakashi Hatake.
-Ehh, atunci o sa-ti motiveze absenta.
Ajunsi in clasa Sakura intra inaintea mea si il vad pe prof ca-i zice care e motivul de a intarziat iar eu intru imediat si ii zic ca eu sunt motivul.
-Mai Sasuke ce mare te-ai facut!
-Ma bucur ca va mai amintiti de mine dar ma grabesc si am venit sa va rog sa o scuzati.
-Bine,o scuz dar sa nu se mai intample.
-Sakura la cat scapi ca vin sa te i-au.
-La ora 18:00.
Dupa asta imi i-au ramas bun de la Kakashi si ies din clasa si ma plimb pe hlourile scolii pline de amintiri. Dupa ceva timp ies si ma indrept spre masina gonind pe strazi spre club.

Poze:

Telefonul Sakurei (nr.1) :
http://www.scribd.com/doc/395589/Cele-ma...e-din-lume

#10
Buna , am citit ficul tau si am hotarat sa trec si eu pe la el , daca nu te superi. Ideea ficului este buna si imi place , nu seamana cu ficul lui Manu , e altf decat al ei . Ai unele greseli , dar miel lene sa le caut pe toate . descreire , naratiune , ai si dialog , si cgair ai cam mult dialog iancearca si tu sa mbagi ami multa descriere mai ales a sentimentelor . Vreaus vad ce simte Saku pentru Sasuke si invers . De idee am spus este originala , de aleca nu am ce sa spus . Cama ta si te rog s ama anuti cand mai pui capitolul la focul ast aca vreaus a vad cum continuuo si ce ii va da Sakura in schimb lui Sasuke pe telefonula cela.
Viata nu e mereu ceea ce ne dorim.
[Imagine: 686175405_303846.gif?4]



Subiecte de discuție similare...
Subiect: Autor Răspunsuri: Vizite: Ultimul răspuns
  Indragostita de seful Yakuza denieverlove lovever 7 4.884 21-08-2011, 04:30 PM
Ultimul răspuns: Miranda.
  Life among the Yakuza II +18 Sho-Yo 16 9.215 08-08-2011, 03:59 PM
Ultimul răspuns: RouXiss Đx
  Yakuza's boss in love +18 ellamanu 88 116.075 17-06-2011, 11:03 PM
Ultimul răspuns: Miranda.


Utilizatori care citesc acest subiect:
1 Vizitator(i)