Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Yakuza's boss in love +18

#41
Doamne, ce mi-a placut. Deci a fost genial, iubesc totul la ficul tau. Stiu ca nu am mai trecut pe aici de mult, dar ma bucur ca m-ai anuntat de next. Vai, biata Sakura, violata de doua ori si apoi vanduta... saraca, totusi mi se pare prea mult. Ce nemernic este Sasuke, imi vine sa-l iau la bataie, adica cum sa o vanda asa, pe Sakura, fara nici un pic de nepasare... imi vine sa-l iau de gat si sa-l dau cu capu' de toti peretii pentru asta :))x( Oricum, este minunat ficul si ma bucur extrem de mult ca l-ai continuat. Pai, nu prea stiu ce as mai putea sa zic... ah, da, sa ai mai multa grija la greselile de tastare, am vazut destule. In rest, iti urez multa imaginatie, idei si spor la scris. Sper ca vei pune nextul repede, si te rog eu mult de tot sa ma anunti si pe mine ;;) Pupici dulci de tot :*:*:* Bye :bye:

#42
Ah bravisimo îmi place foarte tare. Vroiam să vin mai devreme, dar am avut de rezolvat un conflict. Auzi la ele ._. să mă reţină. A trebuit să întrerup violul de vreo 3 ori doar pentru că a sărit aia arsă de fund. En fin, te iubesc ştiaaaai ^^ Maaarry me ! Scrii bestial şi mi-a plăcut capitolul super tare. Poor sakura. she deserve it. Bitch .-. she killed Nya's Sasori :)) >.>
Sasuke e crud. Ar fi ok să nu rămână cu Sakura la sfârşit ci cu altcineva probabil Hinata O.O te-ai gândit că poate sakura să îl înşele pe Sasu şi el să rămână cu alta ? O.O Posibil sfârşit.
:]] Oricum saku nu merită. L-a omorât pe magnificul Sasorică ._. iubitul Nyei şi fratele meu.

Deci spor şi să mai citesc următorul. Când mi-am zis să deschid topicul am citit ficul pe nerăsuflate
-

#43
Sa va explic un pic despre acest capitol. Sora mea, Ella, l-a scris cand a spus ca ea vrea sa il continue, dar din pacate a scris un singur capitol, apoi s-a lasat, iar eu ca o surioara buna ce sunt, m-am apucat din nou de el. Deci acest capitol este facut de Ella si cele care vor urma, sunt facute de mine. Have funn ^.^

O raza de speranta

Sasuke: A trecut o luna de cand Sakura era a lui Kiba. O luna de cand eu am vandut-o ca pe un animal, unui cap de Yakuza mai rau decat tatal sau. Cat de idiot am putut sa fiu, arucand-o in halul acesta de langa mine, ca a pipait-o un barbat. Simt cum ceva ud imi atinse fata, trezindu-ma rapid. Ma uit si il vad pe micutul meu Kanji, cum se intindea spre mine. Zambesc bucuros si il iau in brate, vazand ca avea manutele ude.
- Unde le-ai bagat, sa fie ude? Il intreb, stergandu-i manutele cu cearceaful de pe pat.
- Papi, veceu, spuse micutul, facandu-ma sa schitez un mic suras.
Il pup pe frunte si il iau in brate, coborand doar in boxeri jos in sufrageria eleganta. Dominica veni repede in intampinarea mea si imi spuse ca Gaara este in birou, asteptandu-ma ca este urgent. Il dau pe micutul meu femei si il pup usor si delicat pe frunte, apoi ma indrept spre birou. Intru si il gasesc pe roscat cu o cafea in mana, sorbind usor si delicat din ea, facandu-ma sa imi dau ochii peste cap. Ma asez la birou, dar nu inainte sa imi torn un pahar de coniac si sa imi aprind o tigara, tragand lacom din ea.
- Ce s-a intamplat? Il intreb curios, gustand din bautura.
- Am reusit sa o cumpar pe Sakura, imi spuse si eu am scuipat toata bautura pe mobila din stanga biroului.
Aproape uitasem ca l-am rugat pe barbat, sa ia urma rozaliei acum o saptamana si sa incerce sa o ia de langa Kiba. Dupa ce imi revin, ma sterg la gura si il intreb cat a trebuit sa dea pe ea. Imi spuse ca a trebuit sa dea 500 de mii de euro. Ma incrunt un pic si apoi ridic din umeri si scot dintr-un sertar un tanc de Euro si ii numar, apoi il arunc pe birou. Gaara ii ia, ii numara rapid si ii pune in interiorul geci lui de piele. Il intreb de rozalie si aflu ca se afla in masina lui, parcata in fata vilei, dar nu vrea sa se miste de acolo nici daca e platita, fiindca inca ma ura pentru ca am vandut-o lui Inuzuka. Inchid ochii si aprob tacut din cap. Am inceput sa discutam nimicuri si dupa o ora de trancanit, eu m-am dus sa imi iau pe mine niste haine. Mi-am tras o pereche de blugi albastri si mi-am pus o camasa alba, lasand-o deschisa la toti nasturi, expunandu-mi muschi. Imi iau in picioare niste slapi de plaja negri si cobor jos. La usa de la intrare ma astepta roscatul, jucandu-se putin cu Kanji, care se afla in bratele Dominici. Cand ma vazu, deschise usa si iesim afara din casa. Fluier usor cand ii vad masina. Se parea ca a venit cu un Koenigsegg CCXR, negru cu cateva dungi rosi, si cu geamuri fumuri. Gaara se urca in ea si cobori geamul din dreapta soferului lasandu-ma putin uimit, dar am ascuns rapid aceea uimire. Sakura statea langa el, privind in fata, cu ochii aceea de smaral, goi. Purta o rochie de culoarea caisei, de vara si cu decolteu adanc, expunandu-i sanii mari si moi. Parul roz si stralucitor, era lipsit de viata si lung pana la jumatea spatelui, era impletit. Parea trasa la fata si avea cearcane la ochi. Il privesc pe roscat si acesta se multumi doar sa clatine din cap. Spune in birou, ca starea ei de sanatate era cam fragila. Jur pe tot ce am mai sfant, Kiba v-a plati cu vars si indesat.
- Sa ai grija cum conduci, ii spun partenerului meu de afaceri.
- Si tu de micut, ca e dulce cum esti si tu, spuse acesta si porni in tromba, spre oras.
Ma uit in urma lui si apoi oftez zgomotos. Ma intorc in casa si imi iau fiul in brate, iesind in curtea din spate, apoi coborand niste trepte, ajugand pe nisipul fin al plajei. Il pun jos pe micut, apucandu-l de manuta si am inceput sa ne plimbam agale prin apa mica, care se spargea de gleznele noastre. Aceste plimbari imi aminteau de plimbarile mele cu Medeea, cand traiat. Inchid ochii, pentru a-mi opri lacrimile sa imi curga pe chip. Simt cum sunt tras de mana si imi deschid ochii atintindu-mi privirea spre micutul meu Helios.
- Papi! Ulte! Pasarica! Tipa acesta bucuros, aratandu-mi un pescarus.
- Da, e o pasarica frumoasa. Ce spui sa mergem sa papam o ingletata? Il intreb, ingenunchind pentru al privi in ochii de ametis.
- Daaa! Vleau ingletata! Tipa din nou, batand din palmute.
Rad usor, apoi il pup pe obraj si il iau pe umeri, pornind spre un magazin sau o terasa, pentru a cumpara inghetata.

Sakura: - Esti bine? Aud vocea lui Gaara din spatele meu.
Ma aflam in genunchi, in fata closetului, dand afara din mine, tot ce am manancat in aceea zi. Baia eleganta de la hotelul "Black Pearl" din capitala Papua Noua Guinee, era mai nou refugiul meu de alaltaieri. Pereti erau auri, cu faianta de culoarea nisipului pe jos si un covor facut din faianta alba, era pe jos. Aveam o cada mare si diferite geluri de dus pe margine. Mai aveam o chiuveta, oglinda mare si closetul, in care imi varsam din doua in doua ore, sufletul din mine. Imi dau cateva suvite dupa ureche si imi sterg gura, cu maneca camasi roscatului in care dormeam. Ma ridic in picioare si barbatul ma apuca usor de umeri, ducandu-ma in camera de hotel. Aceasta era mare, cu pereti de culoarea lamaii, cu tavanul alb. Perdele erau de culoarea laptelui cu cacao. Pe jos aveam covoare galbene cu modele, un pat dublu, foarte moale, in care dormeam eu si roscatul. In fata patului, aveam un dulap facut din lemn de abanos, cu un LCD in el, care era pornit. Mai aveam doua fotoli din piele alba in fata ferestrei si un birou.
- Sakura trebuie sa mergem la doctor sa vedem ce ai, spuse Gaara, asezandu-ma pe pat si acoperindu-ma cu un cearceaf.
- Cred ca este de la drogurile care mi le-a dat, spun eu, zambindu-i sters.
- Bine, spuse, asezandu-se in pat langa mine, uitandu-se la LDC. Spune-mi sincer, ce a fost in mintea ta, cand l-ai vazut din nou pe Uchiha? Ma intreba, facandu-ma sa ma intorc spre el.
Ma privi cu ochii sai turcoaz, iar eu imi plec privirea, apoi imi mut ochii pe ecran. Se parea ca se uita la Kull the Conqueror, un film de actiune, fain. Nu vroiam sa ii spun ca intalnirea cu Sasuke, m-a zguduit total. Adica dupa ce mi-a facut, mai are si tupeul de a ma privi in fata. Nenorocitul dracului! Din cauza lui, am ajuns tarfa si curva lui Kiba, fiind violata de cel putin doua ori pe zi de el si de angajati sai. M-am intors cu spatele la barbat, facandu-ma ghem si incercand sa adormind, obosita din cauza starilor mele. De o luna incoace, am ameteli, stari de lesin, vomit si anumite pofte, unde sa mai spun, ca mi-a intarziat ca lumea ciclul. Poate e de la drogurile care mi s-au bagat cu forta pe gat sau poate am racit acolo jos sau... poate am contactat vreo boala de la idioti aia. Tremur involuntare si imi ascund fata in perna, incepand sa plang in tacere. De ce eu? De ce eu doamne? Ce am facut sa merit asta? Ce am facut?
- Sakura, stiu ca nu dormi, dar cand ne intoarcem in Tokyo, mergem la direct la doctor si fara comentari, il aud cum imi spune si stinge LDC.
Oftez si iau perna in brate, strangand-o pa piept, adormind plangand...

Poze:
Masina lui Gaara
Rochia Sakurei
Baia de la hotelul "Black
Camera de hotel.
Film:
Kull the Conqueror
[Imagine: opus.jpg?t=1332600540]
If I can't move Heaven, I'll raise Hell... - Sebastian Morgenstern (The mortal instruments)
Perfect enemyMy fan fic blog[Imagine: chibi_4003.gif]Yo man, chibi Manu^.^

#44
In sfarsit next`ul.. Nu stiu de ce dar mi se pare ca am mai citit odata capitolul asta..Ma rog.,. Deja-vu ! Mi s`a parut actiunea putin grabita, dialogul nu este sec, naratiunea si descrierea se impletesc. Greseli de tastare/exprimare nu am observat.

Consider, ca ar fi trebuit sa pui putin mai mult accent pe sentimentele lor, nu sunt destul de bine creionate, nu reiese ceea ce ar fi trebuit sa exprime aceea stare a Sakurei.

In rest... Nu stiu.. Multa inspiratie si astept next`ul !
:X
I wanna feel that i`m love.. ♥
I wanna feel you.. ♥
I`m laying down on the floor, ♥
I can`t believe I`m alone.. ♥
I`m begging you on my knees, ♥
Please come back, come to me ! ♥
I feel the beat of your heart, ♥
To stay away, be apart ! ♥
I want, I need you so much. ♥
All my love, all my love, all my love is on fire, ♥
Like the sun, like the sun, like the rain down on me ! ♥

#45
Hey hey.I'm back.Imi place capitolul.Ce bine ca Saku e la Gaara akm.E mult mai bine decat la idiotul ala de Kiba.Si cred ca Saku este insarcinata.Dar oare cu cine?Cu Sasuke sau Kiba?Sper ca va avea un bebe cu Sasuke.Dar totusi Sasu a fost un nesimtit ca a alungat-o pe Saku de langa el.Anyway,vreau nextu.Si app ms ca m-ai anuntat.:zuppy02:
[Imagine: 989369nkhwxrd6yq.gif]

#46
Nextu`, ce ma bucur, iar din fericire chiar mi.a placut. A fosst un capitol bun, fara greseli de tastare. Am observat decat : vroiam , ceea ce nu este corect, forma corecta este : voiam . . In rest a fost actiune din plin, si a fost si foarte palpitant. A fost lung capitolul, dar inca mai vreau, sunt atat de prinsa in lectura incat nu ma mai pot opri. Am citit capitolul de trei ori o.o. Oh, de ce presimt ca Sakura este insarcinata, si tocmai cu Sasuke o.o ? Dar las ipotezele false si iti spun ca te descurci minunat, en fin, Ella pentru acest capitol, si tu pentru restul . Ai o imaginatie bogata, foloseste.te de ea in continuare si bafta ^^.
[Imagine: Jun0xCa.png]

#47
Hmmm...:-? Talentul se moștenește? Capitolul este minunat, deși am văzut câteva mici greșeli [nu de tastare]. M-ati lasat fara cuvinte! Prin ce chin a trebuit sa treaca Sakura pana a recuperat-o Gaara. Sasuke va trebuii sa munceasca mult pana ii va recastiga increderea.
Partea in care este povestita relatia tata-fiu a fost superba! :chuu:
Anyway , thanks ca m-ai anuntat si astept next-ul! Multa inspiratie in continuare!
Jaa ne! :bye:

#48
Mersi ca mi-ai spus. Felicitari pentru capitol, foarte frumos si captivant. Descriere superba si greseli minore, ia grija la semnele de punctuatie. Sasuke e un nenorocit, dupa ce o vinde pe Sakura o mai face si pe eroul, doar pentru ca sa enervat el..il omor. Nu el a fost violat de Kiba si angajatii lui care ii omor :die: bine macar ca a salvat-o.. o inteleg pe rozalie nici eu nu as vrea sa ma uit la Sasuke. E insarcinata?:> va aparea un bebe8-> so sweet:X
Astept next. spor la scris
[Imagine: h8v.gif]
 

#49
Yee, a venit nextul. Mersi ca mi-ai spus si mie :* Mi-a placut foarte mult capitolul, a fost superb, dar cat Sasuke va ramane tot un nesimtit. Vai, Sakura e insarcinata? Super!!! Va avea un copilas? Sweeeet :x:X:X Deci iubesc felul tau de a descrie, este superb. Am mai vazut cateva greseli, nu foarte multe, care sunt minure. Sunt curioasa sa vad ce o sa se intample in continuare. Astept nextul cu mare nerabdare. Sper sa pui nextul repede, mor de curiozitate. Sper sa ma anunti si pe mine cand vine continuarea. Spor la scris si iti urez muulte muuulte idei in continuare. Te pup dulce de tot :*:*:* Bye :bye:

#50
Hello:*
Manu iti iubesc ficurile.... desi tot meritul pentru capitolul asta il are Ella:d
Nu pot sa nu apreciez realismul din fic... acum sincer in ce alte ficuri Sasuke are un copil si este indragosit de alta fata, iar Sakura este violata de o gasca de ''maimute''? Totusi ma bucur ca Sasuke a incercat sa-si indrepte greseala cat de cat...
Sunt surprinsa de apropierea brusca dintre Gaara si Saku... ne pregatesti cumva o surpriza?;;)
Hopa rozalia e insarcinata... nu ai spus asta, dar ne putem da seama singuri... si sunt mai mult ca sigura ca bebele e a lui Sasuke...
Abia astept sa vad ce mai urmeaza sa se intample:*:bye:



Subiecte de discuție similare...
Subiect: Autor Răspunsuri: Vizite: Ultimul răspuns
  Mafia's boss,with love! Laylaa 2 2.137 02-09-2011, 09:03 PM
Ultimul răspuns: Laylaa
  Indragostita de seful Yakuza denieverlove lovever 7 4.898 21-08-2011, 04:30 PM
Ultimul răspuns: Miranda.
  Life among the Yakuza II +18 Sho-Yo 16 9.243 08-08-2011, 03:59 PM
Ultimul răspuns: RouXiss Đx
  Life among the Yakuza Sho-Yo 49 28.294 24-07-2011, 08:34 PM
Ultimul răspuns: Miranda.


Utilizatori care citesc acest subiect:
1 Vizitator(i)