Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Yakuza's boss in love +18

#21
Inainte de cateva comentarii un pic mai dure, sper sa nu te superi trebuie sa mentionez k am inteles in sf numele fcului tau. Adoram , pur si simplu adoram ficurile tale , cum scriai . totul dar acum nu mai e la fel . Te-ai bagat in multe ficuri abea de postezi si cand postezi , o faci putin s cu actiune graita nu insisti unde e important . Singurul loc unde am vazut ca i insistat a fost descrierea locurilor
Scena cu arme mi s-a parut total deplasata :| , pur si simplu nu e un capitol nu se intampla nimic interesant , in general in capitole se intampla ceva care sa schimbe cursul creatiei , dar aici cu sau fara acest capitol e acelasi lucru . aia dupa un colier cu diamante a si uitat ca a impuscat-o.Eram curioasa asupra hainelor lui Sasuke dr se pare ca ne-ai lipsit . Mai este ceva de zis ? Poi da ... e prea scurt , poate e bun pentru limita dar pt actiune , fir si intamplare e varza , dar are si parti bune narezi excelent ca de obicei si nu folosesti prea mult dialog. Si pentru cei care nu au inteles ... Sasuke nu a tra in Sakura k l-a imbratisat ci fiindca a vrut sa ii arunce colacul in fata . Spor la scris , astept urmatorul cpitol , urmatoarea intamplare !

deci dak nu e acceptat , fac crize ! sunt altii mai sus care n-au scris 3 randuri si le-a fost acceptat la mine de ce n-ar fi . Si daca totusi se intampla sa imi spuneti de ce e respins

#22
Am venit cu nextul si nu stiu cand voi posta, fiindca sunt in pana de ideii. Pana v-a veni nextul, spre sa am multe comentrui :D:D:D

Cina

Sasuke: Conduceam relaxat pe strazile din San Pedro, in timp ce in masina canta o melodie reggeton. Fata privea ganditoare pe geam, in timp ce avea o mana pe piciorul meu. Parea atat de invatata sa fie iubita unui mafiot, incat ma putea pacalea, dar caracterul ei de printesa rasfatata si de mironosita, mai ma scotea din sarite bine incat imi venea sa ii trag o mama de bataie ca lumea. O sa vada ca nu-i merge cu mine, cum iii mergea cu baieti din liceul ei de fite si prosti, in care erau profi mai prosti decat elevi. In fine. Dupa vreo 10 minute opresc masina in fata unui restaurant de lux al carui nume facut din neoane albastre era in italiana „Ocean padrona” sau „Stapana oceanului”. La masina veni un valet si ii deschise usa Sakurei si apoi a mea. O iau de mana si ne indreptam spre restaurant, dar nu inainte de ai arunca cheile valetului. Intram la receptie si receptioneza imi dadu numarul valetului si ne explica, cand vrem sa plecam ii spunem numarul valetului si acesta ne aduce masina in fata.
- Wow, exclama tanara ramanand foarte uimita.
Restaurantul era gigantic in interior si decorat cu gust. Pe jos era marmura rosiatia, care sclipea de curatene. Unde se aflau separeurile se aflau mici ornamente colorate. Mesele de 4 locuri, cu fete de masa albe ca zapada si cu scaune comode, te faceau sa comanzi mai mult. Din loc in loc, erau pusi palmieri sau plante exotice in ghivece. La noi veni o chelnerita si ne intreba de rezervari. Imi spun un nume fals si aceasta se uita pe lista, apoi zambi si ne conduse la o masa de doua locuri, la etaj la V.I.P.-uri. Ne asezam la o masa cu invelis de un rosu de purpura si in mijlocul mesei rotunde se afla o lumanare rosie. Avea pahare din cristal si argintari de inalta clasa. Ne asezam la masa si trag usor scaunul pentru a se pune ea si eu ma pun in fata ei.
Scot o brigheta si aprind lumanarea, apoi ma asez. Ea se uita in jurul ei si apoi isi da seama de ceva. Eram singuri la etaj, fara nimeni prin jur. Cand ma intreaba, ii spun ca am rezervat tot etajul si la noi veni un chelner, slabut si desirat, negru – era african – si putin speriat. Ne dadu meniurile si statu langa noi cuminte, asteptand comanda.
- Comanda ce vrei papusa de mancare si nu vreau sa te aud cu fraza „tin cura de slabire”, ca rapid te bag la inot si slabesti cat ai clipi, spun uitandu-ma peste meniu.
- Ce spui de caviar si shushi? Ma intreba tanara si eu aprob din cap.
- Deci v-a fi primul shushi si apoi caviar, iar ca desert o inchetata asortata, coment eu, dan dinapoi meniul.
- Si de baut? Ne intreba africanul si eu ma gandesc putin.
- Vin Tamaya, daca nu sampanie, mai spun si chelnerul disparul.
Am inceput sa vorbim despre una alta, de fapt ea vorbea ca eu ii puneam numai intrebari si o ascultam atent, cu coatele pe masa si cu degetele impletite si cu nasul razamat de ele. Ochii mei, pe jumatate acoperiti de pleoape, o priveau, absorbind fiecare gest pe care il facea. Imi povestea cum s-a blocat o data in baia baitiilor – ma intreb ce cauta acolo? – si cum era sa arunce in aer laboratorul de chimie. Ce naiba va invata la scoala? Sa deveniti cetati respectabili sau atentatori si mafioti? O intreb ce a amestecat si rozalia imi raspunde sec. Carbit si cu clor. Super combinatie, numai buna sa faci o calatorie gratis pe luna si inapoi.
Veni mancarea si noi am inceput sa mancam in liniste, in timp ce paharele noastre au fost umplute cu vin rosu ca sangele. In timpul cinei, ochii fetei ma cercetau foarte atent, incercand sa ghiceasca care este adevarata mea fata. Cand imi ridic ochii, Sakura incepu sa se uite pe pereti cu o fata de catelul nevinovat. Clatin usor din cap si iau o gura de vin.
- Sasuke, cred ca o sa te coste o avere toate astea, am auzit cum imi facuse remarca, in timp ce luam desertul.
- Nu. Unde vrei sa ajungi cu aceasta remarca? O intreb, privind-o in ochii ei frumosi.
- Ma intrebam daca pentru tine ti se pare scump, sa spunem un I-Pod ultraperformant, cu tot ce vrei care costa 500 de mii de yeni sau Euro?
- Vrei tu un I-Pod din acesta?
- Doar intrebam, atata tot.
- Daca vrei, eu iti fac rost de unul nou-nout la jumatate de pret si garantie pe viata… vrei sa dansam? O intreb ca incepuse un tangou destul de frumos.
Sakura spuse ca nu stie dansuri de socetate, dar tot veni pe ringul de dans. Ii pun o mana dreapta pe umarul meu stang si mana mea stanga pe talia ei, tragand-o aproape de mine, iar cealalta mana a ei se odihnea in mana mea. Incepem sa ne leganam intr-o parte si alta, facand cate o piruieta din cand in cand. Deodata rozalia se ridica – eram mai inalt decat ea – si isi uneste buzele cu ale mele. Imi strecor limba in gura ei si limbile incepura sa se joace una cu cealalta. Mainile ei incepura sa se joace cu parul meu, in timp ce o eu tineam cu o mana de spate si alta era peste fundul ei bombat, strangandu-l usor…

Sakura: Era asa perfect. Atmosfera, muzica si sarutul nostru. Dar momentul magic dura doar atat, un moment. Dupa ce ne-am despartit, ne-am intors la masa si brunetul il chema pe chelner pentru nota de plata. Acesta ii intinse o mapa si Sasuke vru sa scoata ceva din buzunare, dar se opri, fiind conÅŸtient ca il privesc atent. Imi spuse sa il astept la intrare. M-am ridicat cam bosumflata si am coborat jos. M-am dus la receptie si m-am facut comoda pe unul dintre fotolile din hol si am incepu sa numar secundele. Ii aud vocea lui si ma ridic de pe scaun. Ma intorc si era sa intru in el. Vad cu uimire ca in bratele lui se afla un buchet frumos de trandafiri roz, pe care mi-l dadu mie si ma pupa pe obraz. Am inrosit toata din cap pana in picioare si am trans la piept buchetul mirosindu-l. Parfumul sau divin ma imbata si patalele catifelate, ma duceau cu gandul la sentimentul de divinitate ale florii.
Iesim din restaurant, urcandu-ne in masina si pornim. Sasuke conducea relaxat, fara sa fie agitat ca bause alcool si ca v-a fi amendat. Vad cum intra pe o strada diferita pe cea care am venit. Aceasta era plina cu vile si apoi fura inlocuite de o plaja singuratica. Intra cu masina pe plaja si cand ajunse aproape de apa. Opreste automobilul si se descalta din adidasi, arucandu-i pe bancheta din spate. Vrea sa iasa din masina, apoi ma invita la o plimbare pe malul oceanului. Accept bucuroasa si ma descalt si eu de sandale si ies. Picioarele mi se afundara in nisipul fin si urscat. L-am apucat de mana si am pornit la o mica plimbare romantica pe malul mari. Valurile se spargeau de gleznele noastre, in timp ce vantul clandut se juca cu parul nostru. Era o scena atat de romantica din filmele vechi si demodate ale mamei mele. Oare ce face ea acum? Imi atintesc privirea spre barbat, care se oprinse si isi dadu jos hainele ramanand in boxeri. Vad cu uimire cum isi apunca marginea boxerilor si incepu sa traga de ei in jos.
- Hei ce faci? Il intreb intorcandu-ma cu spatele.
- Vreau sa fac o baie in apa si tu vi cu mine. Hai jos hainele ca nu mori de rusine in fata mea, imi spuse brunetul si eu l-am luat ca pe un ordin.
Abia ma dezbrac, din cauza jenei pe care o simteam fata de el. Pana la urma am ramas goala-goluta in fata lui. Ma apuca de mana si l-am facut pentru prima data gol. Era „dotat” bine… Draci la ce ma gandesc eu? Imi scutur capul, dar sunt luata pe sus si intra cu mine in apa. Apa imi ajungea pana la sani si asta era bine. Nu prea puteam sa ma inec si asta era bine. Ma prinse de mijloc si buzele lui incepura sa imi mangaie pielea gatului. M-am intors spre el si am inceput sa ne sarutam cu patima in timp ce sani mei erau zdrobiti de bicepsi lui.
- Ce a fost asta? Intreb eu, simtind ceva atigandu-mi piciorul si stiam ca nu era brunetul.
- Un rechin poate, imi raspunse si incepu sa rada de chestia asta.
Ies rapid din apa si incep sa ma imbrac, nepasandu-mi ca o sa-mi ud hainele. Sasuke ma chema inapoi in apa, dar i-am raspuns cu un „nu” categoric, fiindca imi era frica de rechini. Incepu sa rada si facu cativa pasi si apoi se scunfunda brusc sub apa. Am inceput sa ii strig numele speriata si am intrat in apa pana la genunchi, deodata simt cum sunt apucata de picioare si sunt ridicata. Tip scurt si ma trezesc pe umarul brunetului care radea de mine. Ma duse la mal si ma tranti in nisip. Se puse peste mine si ma saruta apasat pe buze, apoi se imbraca. Am pornit la masina inapoi, fiindca avea o supriza pentru mine. Ma intreb ce supriza avea? Dupa cum imi spune fata lui, este una placuta pentru mine si el. O noapte de vis? Nu cred. Poate o cina romantica pe malul mari? Asta era! O cina romantica pe malul mari…

Poze:
http://www.romanialibera.ro/foto/111/110...0326_1.jpg - Interiorul restaurantului
http://www.alivepwine.ro/vinuri_de_lux/v...ezerva.png - Vinul Tamaya
http://www.prestat.co.uk/product_image/l...t_wrap.jpg - Buchetul de trandafiri pentru Sakura.
Cântece:
http://www.youtube.com/watch?v=vh6zwo1P2kU – Melodia care cânta in maşina.
http://www.youtube.com/watch?v=id0t3WwY6sw – Tango-ul pe care au dansat cei doi.
[Imagine: opus.jpg?t=1332600540]
If I can't move Heaven, I'll raise Hell... - Sebastian Morgenstern (The mortal instruments)
Perfect enemyMy fan fic blog[Imagine: chibi_4003.gif]Yo man, chibi Manu^.^

#23
Top, Top, Top ! Nu te speria, doar topaiam si eu prin poiana inverzita cu ficuri numai gata pregatite de citit)) Si uite ca asa am ajuns si pe'aci......Povesti, povesti....Cre'ca terminai cu inceputu' , hai sa trecem la cuprins:d

Tot ce faci tu ma surprinde in fiecare zi, sti sa scri asa de bine:
-ai descriere
-naratiune
-dialog
Pfiuu, esti super! Poate ca intr-o zi vei deveni o scriitoare de succesc, cu multi banuti, doi copii si un sot mai frumos decat Jesse McCartney, (stiu ca am inebunit de-a binelea:))
Si acum sfarsitul:-P
Te roaga Maica Paraschiva si toti Sfinti pe care-i cunosc romani, sa aduci nextu mai repede. Si voi astia care nu-i lasati comentari bietei fete:)) , ia treceti la munca, ca de-asta lucrati cu norma intreaga=)) Chiar ca am luat-o razna, asa fac de la cola sau pepsi:)) Nic nu mai stiu ce baui, in nici-un caz alcool, ala nu-mi place:D
Adu nextu, te roog din inimioara mea plina de dragoste si ura:))

#24
Dupa un car de ani, nextul apare ^.^

Va multumesc pentru comenturi si acum nextul :D

Pe malul oceanului

Sasuke: - Sasuke ce tot cauti? Ma intreba tanara, care statea pe nisipul cald in lumina luni.
Ies din masina cu doua pahare si o sticla de sampanie. Ma pun langa ea, ii dau un pahar, acid sampania si o desfac, stropindu-ne cu ea. Dupa ce am pus in pahare sampanie, m-am pus langa tanara si am inceput sa bem usor bautura alcoolica. Luna, creiasa nopti, ne lumina si ne mangaia cu razele sale fantomatice. Briza oceanului, ne gadila si curata sinusurile noastre.
- Tu te-ai drogat vreo data? Ma intreba deodata rozalia, privind sampania din pahar.
- Nu si nu am de gand sa incerc sa-mi distrug sanatarea, ii raspund, intindandu-ma pe spate si privind bolta celesta. Tu?
- Marijoana, dar mi-a fost rau si am vomat. Sti e ciudat. Adica eu stiam ca sefi de Yakuza se drogheaza cu orice fel de heroina. E imposibil ca tu sa nu te fi drogat nici macar o data, fiindca te ocupi cu comert cu stupefiante… Esti bine? Ma intreba alarmata, fiindca am spart paharul, taindu-ma in palma.
Spun ca nu am nimic, in timp ce priveam fascinat, cum curgea sangele din taieturile supersiciale din palme. Sakura imi lua palma ranita si isi trecu limba peste taieturi, facandu-ma sa icnesc foarte usor de placere. Stiu ca ii ciudat, dar era putin sado-masochist si linsul sangelui sau durerea mea sau a altilor, ma excita usor. Simt cum „Jimmy” incepe sa se mareasca. Fata se intinse deasupra mea si ma privi in ochi, in timp ce mana ea, il mangaia usor pe „Jimmy”. O prind cu cealalta mana de dupa ceafa si o trag spre mine. O musc usor de buza inferioara, imi trec limba peste ea si apoi o sarut apasat si posesiv. Limba mea se freca, mangaia si se lupta cu limba ei. Mana fetei, imi desfacu cureaua, nasturele, imi trase jos slitul si apoi isi baga mana in boxeri, facandu-ma sa ma incrunt usor. Cred ca vrea sa ii iau cireasa in aceasta noapte, dar mai bine eu decat un betiv.
Ma intorc pe o parte, punandu-ma deasupra ei. Mana mea ii mangaia sanul prin rochie, in timp ce tineam cealalta mana in parul ei. Cobor cu buzele pe pielea gatului si ii desfac rochia, dand-o jos de pe ea si arucand-o intr-o parte. Tanara purta doar o pereche de chilotei minusculi, negri din dantela. Ii inlatur si incep sa ii ling zona ei intima. Limba in acel loc intunecos, il mangaia usor si apoi iesea, pentru a repeta din nou ritualul. Fata icnea si gemea din cauza placeri la care era supusa. Mana ei era in parul meu, tragandu-ma de el, vrand sa simta si mai multa placere. Acest lucru ma facu sa zambesc in minte. Gust din lichidul albicios, vascos si apoi m-am ridicat in genunchi. Ma deschei la pantaloni si il scot afara pe „Jimmy” si il acopar cu un prezervativ. O sarut pe buze usor, apoi o patrund dur, facand-o sa isi arcuiasca spatele si sa scoata un mic tipat de durere. O mai patrund o data tare si intru cu totul in ea, iar pe interiorul capsei ei, isi facura aparitia cateva firicele de sange, aratand ca virginitatea a fost luata de mine. Incep sa fac miscari de du-te-vino, calme si adanci, incat „Jimmy” intra in ea, o mangaia bland pe interior, lovind-o usor si apoi sa iasa ca sa repete ritualul. Gemetele de durere, fura intlocuite de unele de placere absoluta.
Pe trupurile noastre aparura un strat subtire de transpiratie lipicioasa. Simt ca imi vine si o patrund dur, eliberandu-ma in prezervativ. Ies din tanara, arucand caciulita in apa si ma inchei la pantaloni. Ii dau la o prate firele de par de pe chip si ii vad pupilele dilatate. Respira intreteian, apoi adormi obosita dupa atata actiune. Am zambi usor si apoi am sarutat-o usor pe buze.

Sakura: Simt cum cineva ma mangaia apasat pe fata, cu degetele uzi. Sasuke inceteaza o data! Ma intorc pe partea cealalta si simt cum isi baga cineva degetele in parul meu si tragea de el, de nu-i adevarat. Ma ridic alarmata si imi atintesc privirea spre marginea patului. Mare mi-a fost mirarea sa il vad acolo pe Kanji, imbracat cu o pijama, foarte simpatica. Era un tricou alb cu manici albastre si pe el erau niste desene simpatice cu animale si o pereche de pantaloni scurti, albastri. Il iau in brate si abia atunci descopar ca eram goala-pusca. Am inrosit in obraji si mi-am luat pe mine un halat din matase neagra. Vad pe perna de langa mine un plic cu un trandafir rosu. Desfac plicul si scot o hartie impaturata frumos, pe care o desfac. In fata ochilor mi se intinse un scris caligrafic uimitor de citibil si impecabil.

„ Draga Sakura,
Eu, Itachi si Konana am plecat cu niste treburi in oras. Tu ai ramas singura cu Kanji, de aceea te rog sa ai grija de el si sa va distrati. Nu v-a apropiati de piscina, ca va mananc cu tot cu fulgi.
Ne vedem diseară, Sasuke”

Am pupat delicat hartia si mi-am pus trandafirul in par. Ma ridic din pat si il iau pe brunet in brate, care se intinse automat spre floare. O apuca si o rupse, lasand petalele sa cada dupa noi ca niste firimituri ca in povestea lui Hansel si Gretel. Coboram in sufragerie si pornesc spre bucatarie. Intru in camera cautata de mine si vad ca era destul de luxoasa. Pe jos era gresie alba, cu pereti de culoarea mieri. Avea o masa eleganta in mijloc si mobila era din lemn de culoare maro-deschis. Deschid frigiderul si ma uit prin el, in cautarea laptelui sau a unui biberon. Noroc ca am avut inspiratia de a ma uita in usa frigiderului. Iau biberonul si il incalzesc la microunde, in timp ce l-am pus pe piticot putin pe masa, pentru a lua o banana, care era micul meu dejun.
Cand laptele a fost gata, l-am luat si m-am dus impreuna cu micut in sufrageria eleganta. M-am pus pe canapea, l-am luat pe Kanji in brate si i-am dat sa suga din biberon. Micutul tragea cu lacomie din biberon, parca isi imagina ca era la pieptul mamei lui. Ochii mi s-au umezit privindu-l cum papa lapticul. De ce a fost destinul atat de crud cu el si l-a lasat fara mama? De ce soata si-a batut joc de baietas in cel mai urat si murdar mod? Cum m-as fi descurcat eu, daca aflam ca mama mea, nu e? Cum as reactiona daca as afla ca mama mea adevarata a murit in bratele tatalui meu? Il privesc pe micut in ochii aceea violeti ca doua pietre de ametis, care ma hipnotizara pe loc. Brunetul din bratele mele, v-a un succes la fete si femei ca si taicasu… Draci la ce ma gandesc? Eu nu stim nimic pentru Sasuke, nici un sentiment de dragoste, atractie, afectiune, iubire sau obsesie. Atunci de ce m-am daruit lui? De ce am acceptat sa fie primul din viata mea? Oare am ajuns o curva? O tarfa ieftina si acum ma v-a pune sa ma culc cu toti? Nu! El nu e asa! Sau da…
Am ras in sinea mea. Cat de usor pot fi cumparata si sa joc exact cum imi canta alti. Pentru Sasuke sunt doar un animal de companie si poate sa faca ce vrea cu mine. Absolut orice, aici intra sa si ma vanda la proxteneti sau sa ma dea la curvarit. Oare o sa-mi pot calca pe origoliu sau sa nu imi fie scarba de mine, dupa ce trec prin asternutul a nu stiu cati clienti, care nu sunt satisfacuti de nevestele si iubitele lor?
- Auu! Strig, cand baietelul ma apuca de par si ma trase de el.
Abia mi-am scos manuta lui puternica si nazdravana din parul meu, ne-am dus in baie si am dat drumul apei in cada. Dupa ce vana se umplu, am oprit robinetul si mi-am dat jos halatul si il dezbrac pe baietel. Intru cu el in cada si incepem sa ne balacim amandoi. Cred ca jumatate din continutul vani, era pe jos…

Poze:
Pijamaua lui Kanji/
Cântece:
Melodia pentru Hentai
Melodia pentru scena de joaca a Sakurei cu Kanji
[Imagine: opus.jpg?t=1332600540]
If I can't move Heaven, I'll raise Hell... - Sebastian Morgenstern (The mortal instruments)
Perfect enemyMy fan fic blog[Imagine: chibi_4003.gif]Yo man, chibi Manu^.^

#25
Multumesc Doamne! Miai ascultat ruga!
Ma bucur enorm ca vei continua ficul. Sa nu te mai prind ca il mai lasi balta, e si el mic :)
Deci ne intoarcem. Ce frumos e capitolul:X. Nici nu stiu ce sa spun. Nu stiu cum sa ma exprim!
Off uite ce miai facut! Mia placut moolt! Totul este perfect. Nu am vazut greseli si nici nu am stat sa le caut.
Hm... capitolul asta a fost hentai interesant. Nu comentez partea asta.;)) De ce sa suparaat Sasuke cand a inceput Sakura sa vorbeasca despre sefi mafiei si drogurile lor? Sau sa suparat fiindca si ea a consumat...? Ce frumoos e mititelul! Seamana cu taicasu.
Deabeea astept next'ul. Sperr sa vina repede. Spor la scris scumpo.

Ja'ne

#26
Ooo...Manu eu te iubesc tare moolt pentru faptul ca ai redeschid fic'ul. Daca l'ai redeschis la rugamintea mea iti multumesc si ma bucur ca te'ai hotarat sa faci asta deoarece fic'ul nu merita sa faca panza degeaba. Deci mi'a placut capitolul asta, defapt tot fic'ul imi plashe. Dialogul nu e sec, e interesant, si ma intreb si eu ce cauta Sakura in baia baietilor, actiunea mie una nu mi s'a parut grabita. Nu prea imi plashe de Sakura care il lasa pe Sasuke sa o calce in picioare si vad ca Sasuke este un bad boy, si asta imi plashe. Mi'a placut cum ai descris scena aceea si desi puteai sa o faci mai lunga, tu vad ca ai preferat sa o faci scurta dar la fel de buna. Deci merci ca mi'ai facut o asemenea surpriza si sa ma anunti daca nu te deranjez cand mai pui continuarea.
Spor la scris si muulta inspiratie!

#27
Manu! Te iubesc pentru ca ai redeschis acest fic. Este unul dintre preferatele mele si chiar imi parea rau ca l-ai lasat, dar acum.. sunt gata te lasat comentarii. <3

Deci, ce as putea spune? Te descurci foarte bine. Chiar nu am ce comenta. Dialogul nu este deloc sec. Este chiar foarte interesant si in cantitati potrivite. Naratiunea este intotdeauna foarte buna. Imi place cum narezi. Descrierea.. eu zic ca ai si chiar imi place. Doar ca puteai sa descri mai mult acea scena dintre eroii nostri. Actiunea parca a fost putintel grabita.. in fine. Greseli de tastare parca au fost dar sincera sa fiu nu imi amintesc. Am citit capitolul aseara.
Atat am avut de zis. :]

Te astept cu nextul cat mai repede.
Bafta si multa inspiratie in continuare!
Bye, bye!
:bye:

#28
Hm.. In sfarsit, dupa ani intregi de asteptare, ma rog, ma bucur mult ca ai postat, dar ma intreb, peste cate milenii il vei posta pe urmatorul?

Actiunea mi s`a parut cam grabita, in unele pasaje. Descrierea se impleteste cu naratiunea. Dialogul apare rar, dar ajuta la conturarea caracterelor personajelor, accentul cade mult pe descriere, ceea ce imi place.
Foarte frumoasa si asezarea in pagina, topica.. Personal, nu am observat greseli.

Perspectiva lui Sasuke pare atat de iubitoarea, dar cea a Sakurei este foarte.. Negativista, sa zic asa. Contrastele dintre gandirile celor doi sunt puternic vizibile, si dau o nuanta mai altfel firului actiunii, care uneori se opreste cam brusc.
Imi place ca esti inventiva si mereu vii cu ceva nou, idei originale conturate cu ajutorul descrierii impecabile a lumii din care face parte Yakuza .
In rest te felicit, pentru ca este un fic grozav, imi place la nebunie.. Ma rog mi`a placut de la primul capitol, dar asta este partea a doua .

Multa inspiratie in continuare !
I wanna feel that i`m love.. ♥
I wanna feel you.. ♥
I`m laying down on the floor, ♥
I can`t believe I`m alone.. ♥
I`m begging you on my knees, ♥
Please come back, come to me ! ♥
I feel the beat of your heart, ♥
To stay away, be apart ! ♥
I want, I need you so much. ♥
All my love, all my love, all my love is on fire, ♥
Like the sun, like the sun, like the rain down on me ! ♥

#29
Nu este genul meu de ficuri, nu are descriere multa, dar pot sa spun ca m.ai lasat uimita. Imi place foarte mult si ma bucur ca ai redeschiz ficul. Ai un stil aparte si imi place cum ai conturat atitudinea personajelor. Ai ide bune si vad ca le scoti in evidenta foarte bine, invaluind totul intr.o aura aparte, ce ma face sa vreau mai mult. Am vazut la unele capitole multe greseli de tastare, de aceasta tin sa precizez sa fii putin mai atenta de acum in colo. In rest, poate putin mai multa descriere a sentimentelor, mi.ar place sa citesc mai mult si sa aflu mai multe lucruri despre ei, chiar daca pot sa zic ca ne.ai oferit deja multe informatii. In orice caz acest capitol a fost mai bune decat celalalte, ai un + de la mine si un cititor fidel. Te astept cu nextu si voi revine cu un comentariu. Love ya.
[Imagine: Jun0xCa.png]

#30
Hellow :-> Am trecut pe aici, am vazut, am citit, mi-a placut :D

Iubesk ficul. Aseara trageam de mine ca de o turbata " Hai inca o propozitie, inca una, inca una..." si uitam sa ma mai opresc, desi eram lesinata de oboseala :D Imi place felul in care descri, imi place la nebunie felul in care presari sentimentele (adika deloc, intr-un fel sau altul :P ) Vreau sa spun ca, desi ai 3 pagini de fic, toate saruturile, imbratisarile dintre personaje etc. au fost lipsite de sentimente (inafara de rusinarea Sakurei), iar acum, la a III-a pagina, sentimentele ei prind contur. Sper ca si Sasuke o sa capete inima pentru Sakura cat de curand (Te implor! :o3 ). Actiunea: Ai un mod dinamic de a descrie lucrurile, atat de repede, atat de fugarit, incat cred ca ai uitat sa o alergi -.-". Vreau sa spun WAW! (vba Sakurei) zici ca te'ai nascut tastand ficuri la calculator. Nu stiu cum sa spun... Totul se intampla atat de repede si totusi ti se pare ca totul decurge atat de incet... Si asta iubesk la nebunie :x

Astept nextul :* Pwp Cikitha!
[Imagine: SIGN.png]
Thanks ^Ciresica^
SasuSaku fics || Miky`s Smile Zone



Subiecte de discuție similare...
Subiect: Autor Răspunsuri: Vizite: Ultimul răspuns
  Mafia's boss,with love! Laylaa 2 2.138 02-09-2011, 09:03 PM
Ultimul răspuns: Laylaa
  Indragostita de seful Yakuza denieverlove lovever 7 4.898 21-08-2011, 04:30 PM
Ultimul răspuns: Miranda.
  Life among the Yakuza II +18 Sho-Yo 16 9.243 08-08-2011, 03:59 PM
Ultimul răspuns: RouXiss Đx
  Life among the Yakuza Sho-Yo 49 28.295 24-07-2011, 08:34 PM
Ultimul răspuns: Miranda.


Utilizatori care citesc acest subiect:
1 Vizitator(i)