Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Vampire school

#21
Terminasem de mult testul acela enervant. Uram să dau teste şi nu înţelegeam însemnătatea lor. E logic că, fiind vampiri, ştiam mult mai multe decât oamenii normali. În o sută şi ceva de ani, poţi învăţa atât de multe. În fine, simţeam un sentiment de distanţare pentru profesoară. Mi-am pus capul pe bancă, închizând ochii şi încercând să adorm. Ştiam că profa o să facă scandal, dar trebuia să-mi pese ? Hm , nu prea cred. Imediat după aceea, am auzit comentariul profesoarei la adresa unei fete. Nu o ştiam după nume, dar nici nu mă tenta să ştiu. Nu îi prea simpatizam pe ăştia de la şcoală. O fată blondă se aşeză lângă mine, scoţând un caiet din geantă. Am stat cu ochii închişi puţin timp, iar apoi i-am deschis privind curios desenul. Nu eram tipul de persoană care să fie curioasă, dar pentru toate e un început, nu ?
-Pisicuţe? Am întrebat, lăsându-mi capul pe bancă, privind-o.

ooc: Nya sau cine vrea
Metal was here.

[Imagine: metalsig.png]


I\'ll start to worry when I\'m dead.



#22
Steam plictisita pe o banca... nu aveam chef de ore asa ca imi luasem putin timp liber...Wow din prima zi...ar trebui sa ma mandresc.... Dar nu e vina mea....scoala asta de vampiri e atat de plictisitoare, era mai bine cand stateam singura... Am inchis ochii.... peste cateva minute avea sa apuna soarele...imi placeau apusurile pentru ca era misterioase, dar le uram fiindca trebuia sa-mi schimb forma...
M-am ridicat de pe banca si am inceput sa ma plimb de-a lungul terenului de fotbal. Mi-am scos mingea si am inceput sa ma joc...nu de alta, dar din cauza lipsei de ocupatie...Da, uneori pot fi confundata usor cu un baiat pe teren, dar nu-i nimic... Nici nu ma intereseaza daca ma vede cineva...

Ooc: cine vrea...
[Imagine: 6idws8.png]
Pour l'éternité ...


[Imagine: 6yds1e.png]

Merci măh Lynnuşor hug

#23
Am iesit repede din clasa, ca nu cumva cineva sa ma vada. Voiam sa fiu singura, pentru moment. Am trantit usa cu putere si am realizat ca planul meu nu a fuctionat, asa ca am luat la goana pe coridor si am iesit pe usa din spate a scolii, ce dadea spre padure.
Am mers incet si cu pasi mici, aproape muti, pana ce am pasit in padure. Deodata mi`am schimbat forma in Trange. Era deja seara. Am inceput sa fug pana la un copac mai inalt din apropiere. M-am urcat in el si am privit cum soarele disparea incetul cu incetul.
Deaodata aud niste zgomote, ca niste pasi. M-am intors si am privit in jos, nu era nimeni. Cred ca ma temeam prea mult. Ar trebui sa ma linistesc si sa ma gandesc la viata mea.
Din nou se auzira niste zgomote, ca fosnetul frunzelor. Am coborat din copac si am privit in jur. Nimeni, insa simturile mele detecta ceva. Deoadata mirosul dispare. Se pare ca cel ce ma urmarea a fugit.

#24
Şi totuşi începeam să mă plictisesc . Of , şcoala asta era aşa de plictisitoare şi cum eu eram printre cele mai tinere devenea stresant , mă simţeam mai rău decât m-aş fi simţit acasă . M-am strecurat afară din şcoală , după ce o lăsasem pe tânăra aceea cu ochii în soare . Am spus eu că voiam să fim prietene ? Nu . Voiam doar să mă distrez ... puţin .
Am parcurs drumul extrem de plictisită , încercam să plutesc , să uit de tot . Nu mai eram atenta la lucrurile din jurul meu . Nu mi-am dat seama că urma să apună soarele , că pierdusem o zi întreagă fără să fac nimic .
M-am trezit din senin aproape de terenul de sport şi am zărit pe cineva mişcându-se pe acolo . Era o fată . Aceaşi fată ce dădu-se muzica la maxim . Hm , nici o coincidenţă , bănuiesc .
M-am apropiat , deşi mi s-a părut ridicol să mă aflu pe terenul de sport în rochie ... şi încă una nu foarte lungă .

- Hei ! Am strigat către aceasta , zâmbind la fel de dulce cum o fac mereu .
occ: Riluri sau cine vrea xD .

#25
Am auzit pe cineva strigandu-ma...mda aceasi tipa... Dar inainte de-a reactiona pandantivul a inceput sa pulseze si am soptit usor "Trange" si mi-am schimbat forma umana, intruna pe jumatate umana....
M-am uitat din nou la tipa care ma strigase si mi-am pus mainile in buzunar, mormaind un "Mdea..." si incercand sa schitez un zambet fortat.... Mi-am luat mingea si m-am asezat pe o banca jucandu-ma cu ea....
Ce vroia uade la mine tipa.... Sa ne imprietenim? In nici un caz...eu nu avusesem prieteni in viata mea si nu stiam sa ma port cu ei...

Ooc: Elusive Wolf...sau cine are chef
[Imagine: 6idws8.png]
Pour l'éternité ...


[Imagine: 6yds1e.png]

Merci măh Lynnuşor hug

#26
Capul mi se învărtea şi simţeam că o să adorm curând. Aveam nevoie de o pauză. Mi`am închis cu zgomot caietul, chiar când Nathaniel m`a întrebat ceva. M`am uitat la el, încercând să zâmbesc. Ceva cam forţat, dar a fost destul de bine, cred. Mi`am trecut o mână prin păr, ciufulindu`mi bretonul ce stătea rebel pe partea stângă. Mi`am privit mâna, aşteptând parcă ceva. Poate o minune să cadă din cer ?

- Da, pisicuţe. Drăguţe, nu ? i`am spus.

Chiar atunci dulcele sunet al soneriei ce anunţa sfârşitul orei se auzi. Am oftat satisfăcută, ridicându`mă din bancă. Am stat puţin pe loc, gândindu`mă ce aş putea face. Chiar acum aveam o fereastră de o oră, deci puteam sta mai mult pe afară. Dar singură ar fi fost plictisitor. Cum nu`mi surâdea ideea de a vorbi cu diferite fiţoase şi răsfăţate, m`am gândit să`l întreb pe Nathaniel dacă vrea să mergem pe afară. L`am privit atentă, neştiind cum să`mi aleg cuvintele. Dar până la urmă ce era cu ezitarea asta ? Doar mergem afară cu el, nu se întâmpla cine ştie ce porcărie. Mi`am luat geanta şi mi`am pus`o pe umăr, încercând să nu`l privesc direct în ochi.

- Ai treabă ? Dacă nu, ne putem plimba pe afară, dacă vrei, am spus eu, rânjind.

ooc : Metal.
Intunecand intunericul,
iata
portile luminii.

#27
I-am răspuns la întrebare cu o aprobare din cap. Nu îmi plăceau atât de mult pisicile, dar nu erau atât de insuportabile. Am ridicat capul de pe bancă căscând profund. Chiar în momentul acela, soneria a sunat, profa ieşind din clasă. M-am ridicat alene din bancă, întinzându-mi toţi muşchii. Eram sătul de şcoală şi de profesori. Atunci de ce nu chiuleam de la următoarele ore? Mda, asta aveam de gând să fac, chiar dacă profesorii aveau să mă certe. Nu îmi păsa. Dar ce să fac atâta timp singur ? Bună întrebare. Chiar când îmi luam rucsacul din bancă, am auzit propunerea noii mele colege de bancă. Exact la ţanc !
-Nu, categoric că n-am nimic de făcut. Urăsc şcoala asta mai mult ca orice şi aş putea să fac orice numai să nu particip la ore. O plimbare ar fi perfectă, deşi îmi e puţin cam . . sete , dar în fine.
Mi-am îndreptat spatele şi m-am pregătit să o iau din loc, dar am aşteptat-o pe blondină.

ooc: nya sau oricine
Metal was here.

[Imagine: metalsig.png]


I\'ll start to worry when I\'m dead.



#28
Nu prea aveam chef de absolut nimic si nu-mi gaseam o preocupare chiar atat de interesanta incat sa treaca timpul cat mai repede.Pana la urma am hotarat sa ies din camera mea,trantind usa si iesind putin afara relaxandu-ma putin pe iarba cea verde si proaspata unde aveam sa ma asez.Ma uitam la noua noastra colega Mussa cum comunica cu Aveline parand putin plictisita si cam stoarsa de viata.Ma intrebam "oare ce o fi cu fata asta!!",as fi vrut sa intru in vorba cu ea dar imi era ca iese rau si nu va fi prea politicoasa cu mine..si sincer nu prea meritam sa ma ia toata lumea peste picior si nu..nu acceptam una din partea ei.Am asteptat frumos pe iarba ca Aveline sa termine de vorba cu Mussa ca la un moment aveam degand sa ma duc la ea...cine stie ...poate iesea ceva iar pana la urma urmei nu avea degand sa stea singura..oricum nu cred ca putea supravietui fara prieteni.Sincer si eu am trait fara prieteni,dar cand am ajuns la aceasta scoala am constatat ca am nevoie de asa ceva...si sper ca si ea sa realizeze asta.

ooc:cine doreste sau...Riluri
[center][Imagine: 517p75.jpg]
When I Get Home.[/center]

#29
Am plecat din padure si m`am indreptat catre scoala. Terenul de fotbal era in drumul meu, asa ca m-am gandit sa dau pe acolo. Am pasit usor pe gazon si am privit in fata. Doua fete se pare ca discutau ceva. M-am intors din drum, cu gandul de a pleca, insa un gand mai aprig ma facu sa ma intorc. Era timpul sa imi fac prieteni, sa ma integrez, poate ceilalti ma vor accepta asa cum sunt. M-am indreptat catre ele, insa niciuna nu ma privea; erau adancite in acea discutie. Am tras aer in piep si am rostit cu voce tare:

-Hei, buna! Ce faceti?

Sunt geniala! Fetele se intoarsera catre mine si ma privira adanc. Sper ca nu am deranjat.

Next: Riluri sau Exclusive wolf, sau cine vrea...

#30
Aceasta Aveline era foarte ciudata...atat de vesela.... gretos de vesela...si asa de copilaroasa....vorbea despre orice...Ma amuza, pentru prima data sa ascult pe cineva vorbind...intr-un fel ciudat era placut s-o ascult...Destul de ciudat...
-Hei, buna! Ce faceti?

M-am uitat sa vad cine saluta si am vazut o tipa... Am schitat un zambet in coltul gurii si am lasat-o sa se aseze langa noi..." Nu deranjezi,daca asta crezi" I-am spus in timp ce priveam cerul... Eram plictisita... Dar o strafulgerare si o durere ingrozitoare m-a scos din aceasta stare... Ma durea pieptul,exact unde era pozitionat pandantivul... Am inceput sa vad negru in fata ochilor... Vazusem prea multi vampiri pentru o zi, iar instinctul meu primar de-a ucide a facut ca pandantivul sa pulseze...
Am cazut in genunchi din cauza durerii ingrozitoare si a paraliziei care-mi cuprindea trupul....Acest corp primar al meu nu era obisnuit cu atata lume in jur...imi va lua o vreme sa ma abijnuisc...Nu aveam ce face...M-am transformat... Parul negru mi-a crescut pana mai jos de genunchi si mi-au aparut hainele de "lupta" ...doar sabia de argint mai ramasese din forma mea trange...
Ooc: Zapa, dirty-lips sau Exclusive wolf...
[Imagine: 6idws8.png]
Pour l'éternité ...


[Imagine: 6yds1e.png]

Merci măh Lynnuşor hug



Subiecte de discuție similare...
Subiect: Autor Răspunsuri: Vizite: Ultimul răspuns
  Vampire school- story and character Riluri 35 28.695 12-08-2011, 05:04 PM
Ultimul răspuns: Twisty Emerald


Utilizatori care citesc acest subiect:
2 Vizitator(i)