Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Un destin intre umbre si lumini

#1
[edit Aly]Tip Critica Permisa: Stil / Limbaj / Idei .

Disclamer:Nu detin nici un personaj din anime-ul/manga-ul Naruto(inafara de cele creata de mine, desigur), create de Masashi Kishimoto si nu fac profit de pe urma personajelor/intamplarilor.

Melodiile apartin cantaretei Miley Cyrus pentru ca imi place enorm cum canta si sper sa nu aveti nimic impotriva.

Acum e momentul sa incepem. Sper ca acest fic sa fie aproape de asteptarile voastre.

Un destin intre umbre si lumini
Capitolul 1

Lumini orbitoare, tipete asurzitoare, dansatori talentati, bani si muzica pop... ce si-ar mai putea dori o fata ? Ei bine, dupa toate aceste cuvinte, apar si acele parti rele care mereu iti intuneca viitorul. Parinti morti in accident, crescuta de bunici invarsta cu modul de viata invechit... ei bine asta era viata unei fete.
Numele ei era Sakura Haruno. O fata de saptesprezece ani care s-a lansat in muzica intr-o vara acum trei ani. Desi toate facilitatile pe care le poate avea cineva erau la picioarele ei, fata avea o poveste tragica care probabil ar indurera pe oricine. Sa va explic… Acum multi ani, la doua saptamani de la implinirea a trei anisori a avut loc un eveniment care i-a schimbat ei si surorii sale viata. In timp ce se intorceau de la o petrecere de afaceri, tata, mama si fratele fetelor au avut parte de un accident. Acesta a avut ca urmare moartea celor mai dragi persoane din viata mea si a soferului celeilalte masini. De atunci, ea si sora ei Sayoko, ’’Sayo’’ pentru prieteni, au fost crescute de bunicii din partea mamei. Niste persoane extraordinare, niste fiinte iubitoare si intelegatoare. Bunicul fetei era avocat si avea grija ca Sakurei si lui Sayo sa nu le lipseasca nimic. Dar cu toata dragostea din jur, umbrele trecutului nu le dadeau pace fetelor sa traiasca fericite...
Era timpul sa intre pe scena. Erau in New York, la un concert dupa care urma sa ia o vacanta scurta in Konoha, satul in care fata s-a nascut. In momentul in printesa muzicii pop si-a facut aparitia pe scena, ropote de aplauze traverseaza locul si se lovesc de fata cu parul roz si lung ca si florile de cires emanandu-i o senzatie ca si un aer cald, exotic de primavara iar tipetele de bucurie ale fanilor o faceau pentru o secunda sa isi imagineze zilele frumoase cand era la inceputul carierei .
-Hello, New York ! I wanna say something ! New York is very important for me, because here I stay six years and I have beautifuls remembers with my sister and my grandparents. In my dressing-room I have very much T-shirts with “I love NY” or “I drive in New York”, so you can understand how much I love New York. Or not?
-Yeees! S-au auzit tipetele fanilor.
-Next, I wanna tell you a little think… I go in my natal village for a short time, but I wanna come back. I promise!
Fanii nu erau prea incantati ca fata pleca asa ca prin randurile din fata se putea vedea foarte clar ca fanii fetei erau incruntati.
-New, I wanna start the concert with my new song, “Party in the U.S.A.”, so let’s sing! Striga fata in timp ce toate reflectoarele se atinteau dansatorilor si a fetei, punandu-I in evidenta ochii verzi de smarald ce pulsau fericire, dar toti stiau ca toata acea fericire de pe chipul fetei era doar un val pentru a ascunde o Sakura pe care nu o mai aratase niciodata.

”I hoped off the plane at LAX with a dreamer card again
Welcome to the land of fame and sex, am I gonna fit in?
Jumped in a cab, here I am for the first time

So I put my hands up, they're playing my song
The butterflies fly away
Nodding my head like, yeah
Moving my hips like, yeah
Got my hands up, they're playing my song
They know I'm gonna to be okay
Yeah, it's a party in the USA
Yeah, it's a party in the USA”

Concertul a fost un success total. Dupa acea melodie au urmat ’’The Climb’’, ’’7 Things’’, ’’The Driveway’’, ’’These for walls’’, ’’Fly on the wall’’, ’’Let’s get crazy’’, ’’Super Girl’’, ’’Simple song’’, ’’Girls just wanna have fun”, “Bottom of the ocean” terminand cu melodia “Goodbye”. Fata le-a facut cu mana fanilor si a iesit de pe scena cu ochii putin umeziti. In culise o asteptau bunicul, bunica si sora acesteia.
-Draga mea, concertul a fost cel mai bun de pana acum. Dar sti ca trebuie sa ne intoarcem in Konoha,nu ?
-Da, bunicule, stiu. Bagajele sunt gata asa ca maine dimineata putem pleca la prima ora.
-De fapt, Saku, bagajele sunt imbarcate in avion si plecarea de maine dimineata s-a panificat intr-o ora. Ii spuse Sayo fetei. Sakura doar a aprobat din cap si a urcat in limuzina.
Strazile New York-ului erau mai lubere ca de obicei, daca vedeai o masina ici si colo. Orasul falfaia de luminile de pretutindeni. Pe geamul de la masina, fata privea trista Statuia Libertatii. Si-ar fi dorit sa fie ea acea capodopera moarta, admirata de toata lumea. Fara sa stie ce e viata, celebritatea, iubirea. Sa fie doar o bucata uriasa de piatra frumos sculptata care sa reprezinte New York-ul. Empire State Building, se apropia rapid. Cladirea luminata cu cele o suta noua etaje era un zgarie-nor care parea din vise dar totusi nu era.
Avionul particular se indeparta, lasand in urma acel oras magnific, care pana in acea zi era casa familiei Haruno. Cand luminile orbitoare s-au pierdut in zare, Sakura adormi, lasandu-se prada viselor. O noua etapa incepea in viata ei, pe care nici nu o banuia, asa cum nici voi nu o banuiti si nici eu nu o banuiesc pentru ca mintea mea se va deschide numai in momentul in care se va posta capitolul doi.

#2
Sys, trebuie sa te dezamagesc dar nu o sa schimb stilul Sakurei pentru ca sti ca imi place Miley Cyrus...

Capitolul 2

Soarele isi facea aparitia de dupa linia orizontului. Nori albi, pufosi se jucau in bataia vantului iar mireasma florilor de vara plutea in aer. Toate fiintele misunau prin padurea inverzita iar oamenii isi incepura munca. Avionul particular al familiei Haruno tocmai ateriza in aeroportul din Tokyo. Fanii au fost gata sa sara pe Sakura dar au fost opriti de bodyguarzii tinerei.
-Domnisoara Sakura, cat de lunga credeti ca va fi aceasta ’’pauza’’ pe care o luati ? intreba un reporter.
-Sincer, nu stiu. Eu sper sa nu dureze prea mult, am venit aici pentru un pic de odihna, dar avand in vedere ca in toamna aceasta este inceperea turneului ’’Voyage to India’’ nu va dura mult.
Acestea fiind spuse, fata intra in limuzina ce o astepta lasandu-i pe ceilalti ziaristi cu ochii in soare. Konoha nu era destul de departe de capitala asa ca fata isi porni laptop-ul marca ’’Apple’’ si incepu sa citeasca mesajele fanilor. Aceasta se amuza putin pe seama unui mesaj facand-o pe Sayoko sa o intrebe ce s-a intampla.
-Asculta aici : ’’If you really are Sakura, please give me yourwebcam because I don’t now if are you really’’.

Dupa doua ore de la plecarea din Tokyo, limuzina opri in fata unei case cu doua etaje. Vila avea culoarea albastra iar aceperisul de aceeasi culoare putin mai inchisa. Sakura cobora din masina si fu intampinata de mai multi oameni imbracati in negru, iar femeile cu rochii negre pana la genunchi si un sort alb. Se pare ca si in Konoha, familia Haruno avea servitori. Sakura urca scarile de sticla care straluceau ca si cristalele spre etajul doi. Zari o usa pe care era o stea de aur si scria cu litere roz ’’Sakura’’. Fata intra si zambi. Pe jos era un parchet de culoare maro-deschis. Patul era in fata unui perete verde un poster cu cantareata, lemnul din care era confectionata mobila era putin mai inchis la culoare decat parchetul. In fata patului cu doua noptiere era asezat un covor verde, ca si algele. Sakura intra pe una din usile camerei. Se pare ce era dressing-room-ul sau. Se intreba, de ce doar o parte din hainele sale au fost aduse. Apoi se gandi ca probabil doar o parte au apucat sa ajunga si sa fie aranjate.
Pasi inauntru, mergand spre oglinda din capatul incaperii. Se pri brusc. Zari alta usa. Se pare ca bunica sa inca mai avea surprize pentru ea. O deschise. Incaperea zugravita in roz era plina de panofi, aranjati frumos pe rafturi. Doar era un super-star, normal ca avea o gramada de lucruri. In spatele ei se afla inca o usa. Isi dadu ochii peste cap si inainta. Dupa cum se spune, o fata petrece mereu mult timp in fataoglinzii, ceea ce era si cazul Sakurei, bunica sa, ii amenaja o camera speciala pentru asta. Fata pleca din camera, indreptandu-se spre parter pentru ca o striga bunicul ei. Traversa cele trei camere grabita si cand sa iasa pe usa, aparura bunicii ei impreuna cu Sayo.
-Deci, iti place surpriza?
-Bunicule, e foarte frumos totul... doar ca... cat timp va dura ? Adica o sa plecam in curand de aici, nu ?
-Sakura... am vorbit si hotarat ca sa ne stabilim aici. Fiind cantareata, vei calatori dar eu si bunica ta suntem batrani si avem nevoie de odihna. Vei merge in turneu cu sora ta, dar vom locui aici. Am hotarat sa deschid un birou de avocatura in Tokyo asa ca...
-Nu este nimic, bunicule. Inteleg. Batranul o saruta pe frunte si iesi impreuna cu sotia lui din camera lasandu-le pe cele doua fete singure. Sakura era trista ca nu va mai locui in New York, dar totusi, va merge in vizita. In plus, nu vroia sa il supere pe bunicul sau.
-Saku, vino sa vezi ce camera am ! incerca Sayo sa o mai detensioneze.
Camera roscatei era foarte primitoare. Imbinarea culorilor alb, roz si albastru se potrivea perfect cu caracterul fetei. Sayo o trase pe Sakura pana in dressing-ul sau de culoare roz. Cele doua s-au asezat pe o canapea si au inceput sa discute.
-Saku, am fost in biroul bunicului si mi-a spus ca astazi la cina va veni familia Uchiha, niste importanti oameni de afaceri asa ca trebuie sa ne imbracam decent... Cica...
-Ok, dar la ce ora au zis ca vin?
-Pe la ora sapte. De ce ?
-E sase jumate ! O doamne ! Ma duc sa ma imbrac.
Fata merse repede in camera ei si se imbraca cu ce apuca, adica cu o rochie neagra, putin peste genunchi, cu un decolteu frumos si sub sani prins cu o curea argintie. Se incalta cu o pereche de cisme fara toc negre de piele pana sub genunchi si cobora.
’’Cum, Doamne, S-a imbracat Sayo asa de repede ?’’
Rochia roscatei se mula, era pana sub genunchi si avea culoarea mov. La gat, nu accesoriu discret.... ei bine... nu chiar asa de discret. Era un lantisor de argint cu pietre mov. Fata se aseza si astepta sa apara invitatii. Acestia nu s-au lasat mult asteptati, auzindu-se curand soneria. Una dintre servitoare a deschis si si-a facut aparitia, asazisa familie Uchiha. Fetele s-au ridicat si au mers impreuna cu bunici lor sa ii intampine.
-Vai, Fugaku, da cand nu te-am mai vazut... de cand erai un prichidel si alergai prin jurul casei.
-Domnule Miashi, nu mai imi amintiti... si acum o aud pe mama certandu-ma ca am murdaream. Spuse domnul Uchiha.
-Aceasta este sotia mea, Sairo, iar ele sunt nepoatele mele, Sakura si Sayoko.
-Fetelor ma ducur sa va cunosc. Aceasta este familia mea. Sotia, Mikoto si baietii Itachi si Sasuke.
-Vai, dar o cunosc pe Mikoto. Doar este membra in fundatia femeilor cu cancer la san. Continua bunica fetei.
-Ce ar fi sa mergem sa ne asezam, sa mancam sis a mai discutam?
Toti se indreptau spre sufragerie. S-au asezat pe cele doua canapele si au inceput sa discute diferite lucruri, nu inainte ca fetele sa faca cunostinta cu baietii.
-Stai putin... mi se parea mie ca te cunosc de undeva. Tu esti cantareata de muzica pop, Sakura Haruno sau e o coincidenta de numa? intreba Itachi.
-Nu, nu e o coincidenta de nume, eu sunt ! Spuse rozalia. Aceasta observa ca Sasuke o privea de ceva vreme dar cand aceasta se uita spre el, avesta isi muta privirea pe tablourile mari cu fata de pe pereti. Nu erau poze obisnuite, de familie. Erau pozele facute de fata la studioul unde acum ceva timp era fotomodel.



Si acum cateva poze:


Dormitorul Sakurei : http://s611.photobucket.com/albums/tt193...OVE-PL.jpg
Dressing-ul Sakurei : http://racked.com/uploads/2007_07_dresss...-thumb.jpg
Biroul bunicului : http://www.newyorksocialdiary.com/i/part...g-room.jpg
Camera lui Sayoko : http://contempdecor.com/images/teenagebedroomlarge.png
A doua camera a Sakurei, cea cu papuci: http://s611.photobucket.com/albums/tt193...tled-1.jpg
Make-ul Sakurei: http://www.bethel.edu/cas/dept/theatre/makeuproom.jpg
Dressing-ul lui Sayo: http://s611.photobucket.com/albums/tt193...ngroom.jpg
Rochia Sakurei: http://media.photobucket.com/image/rochi...ochie2.jpg
Sakura: http://i611.photobucket.com/albums/tt193...asLace.jpg
Sayo: http://i224.photobucket.com/albums/dd297...e_girl.jpg
Sasuke: http://media.photobucket.com/image/sasuk...-7.jpg?o=4
Itachi: http://i684.photobucket.com/albums/vv201...itachi.jpg

Sper sa va placa si astept comentarii atat pe capitol cat si pe poze...

#3
wow!

deci te pricepi enorm de mult la ficuri:X:X
ador cum descri totul si ideea ficului:X
Imi place si caracterul Sakurei:X
greseli de ortografie nu am observat decat una lipsea un "i" la cuv. "bunici'i' " dar mare pacuba=))
astept cat mai rapid continuarea ficului:X:X
Tine'o tot asa:* :bye:

#4
e frumos ficul, nu am ce comenta in legatura cu el, insa ai ceva probleme cu engleza
"Hello, New York ! I wanna say something ! New York is very important for me, because here I stay six years and I have beautifuls remembers with my sister and my grandparents. In my dressing-room I have very much T-shirts with “I love NY” or “I drive in New York”, so you can understand how much I love New York. Or not?"
si varianta corecta:
Hello, New York ! I wanna say something ! New York is very important for me, because here I lived for six years and I have beautiful memories with my sister and my grandparents. In my dressing-room I have many T-shirts with “I love NY” or “I drive in New York”, so you can understand how much I love New York. Or not?

"Next, I wanna tell you a little think… I go in my natal village for a short time, but I wanna come back. I promise!"
varianta corecta:
Next, I wanna tell you a little think… I'll go to my natal village for a short time, but I wanna come back. I promise! (aici suna cam aiurea:ma duc in satul meu natal, dar vreau sa ma intorc. Promit..adica promite ca o sa vrea sa se intoarca?)

’’If you really are Sakura, please give me yourwebcam because I don’t now if are you really’’
varianta corecta:
If you really are Sakura, please give me your webcam because I don’t now if are it's really you.

nu sunt sigura ca am corectat totul...e cam devreme pt mine pentru a procesa cum trebuie informatiile:))
sunt curioasa cum va evolua actiunea
succes in continuare..sper ca nu te-ai suparat pe mine...daca e cva imi dai un PM si rezolvam:D

see ya^_^
Timpul trece. Chiar si atunci cand pare imposibil. Chiar si atunci cand fiecare bataie a ceasului doare la fel ca pusul sangelui sub o vanataie. Trece neregulat, cu rataciri ciudate si pauze taraganate, dar trece. Chiar si pentru mine.

[Imagine: chibi_1647.gif]
, chibi-ul lui funky_angel
[Imagine: 059_shiny.gif]

#5
Un destin intre umbre si lumini


S-au asezat toti la masa cea mare din sufragerie. Pe teretele din fata era o plasma mare, neagra, care se asorta foarte bine cu canapeaua neagra si cu masuta din sticla ce se afla in fata canapelei. Pe jos, era parchet alt, bine intretinut de menajere. Rozalia se asezaza in stanga bunicului sau, iar langa ea Sayo. Servitoarele le aduceau niste aperitive si le-au le aseaza in fata. Deodata, telefonul fetei incepe sa sune. Melodia ’’Everytime we touch’’ a atras atentia tuturor. Raspunde si la celalalt capat, Jennifer, impresara ei.
-Sakura, pune repede pe Mtv ! Sakura se ridica de la masa si apasa butonul ’’ON’’ de pe telecomanda. Mare ii fu surpriza vazand ca era prezentat noul ei videoclip de la melodia ’’Party in the U.S.A.’’. Rozalia afisa un zambet strengar in timp ce familia Uchiha se uita mirata la prestatia fetei in videoclip. Vocea ei iti mangaie timpanul, iar imbracamintea foarte sexy ii punea in valoare trupul ingrijit. In videoclip, rozalia purta un maieu maro, peste jacheta fara maneci neagra. Avea o pereche de pantaloni scurti de blugi, de culoare inchisa, aproape negri. Cismele negre, putin lungi, stil Texax cu un vultur ii puneau in evidenta picioarele frumoase. Parul lung si roz era lasat liber in timp ce pe ambele maini avea cate o bratara argintie. Langa ea, patru fete, care erau in echipa sa, dansatoarele, imbracate cu haine la fel de excentrice, dansau impreuna cu fata.
Deodata usa de la intrare s-a trantit si si-au facut aparitia noua tineri, cinci baieti si patru fete. Tinerele erau cele care dansau cu fata in videoclip. Toti baietii aveau acelasi stil de blugi, cu talie joasa, inchisi la culoare, si cu cateva taieturi. Primul, avea o camasa mov, descheiata la doi nasturi sus, al doile, purta un maieu alb, al treilea si al patrulea care erau gemeni purtau cate o camasa alba cu dragoni pe spate, iar ultimul, si cel mai dragut, era imbracat cu un maieu mulat care ii punea in evidenta muschii bine lucrati de la antrenamente.
-Hei, baieti ! Ati vazut ce tare a iesit videoclipul ? intreba rozalia.
-Hello ! Normal ! Nici nu ma asteptam sa iasa altfel. Adica pana la urma este melodia 1 din top 10. De ce te mai si miri ? spuse ultimul.
-O sa va fac cunostinta. Doamna, domnule Uchiha, Itachi, Sasuke, acestia sunt cei din echipa mea. Pluc coregraful si in acelasi timp partenerul meu de dans. Cozmy, spuse rozalia aratand catre un baiat cu parul alb si cu ochii de un albastru inchis, Kaira, il arata pe aiatul roscat cu ochii precum ai sai, Joshua si Jason, continua presentarea rozalia aratandu-i pe cei doi gemeni sau cum le placea lumii si isi bata joc de ei, clonele. Iar acum fetele, aceasta este Sam, Mariah, Amanda si Kate. Sin u in ultimul rand, coregraful nostru, Max.
-Pai, ne bucuram de cunostinta dar am venit pentru altceva. Sakura, mergem la noua pista de masini de care am citit ca s-a dechis in Tokio asa ca am venit sa vedem daca ni te alaturi. Spuse Max zambind.
-Da !!! sari Sayoco in sus cum auzise de Tokio.
-Pai sigur. Itachi, Sasuke, vreti sa veniti ?
-Eu cred ca voi veni dac anu va deranjez. Si Sasuke la fel.
Rozalia zambi si le spuse sa astepte pana merg sa se schimbe. Urca grabita scarile si intra ca un vartej in camera de unde se grabi sa vada cu ce se va imbraca. Dupa vreo cinci minute, care ei i se pareau o eternitate, isi alese o pereche de iegari stramti, negri luciosi, o bluza mai sus de buric, si o pereche de cisme roz cu platforma. Cobora rapid jos si o vazu pe Sayoko, care, purta o fusta scurta in carouri, un maieu alb si avea in picioare o pereche de sandale albe. Isi geanta si cheia de la BMW el portocaliu M1 si iesi in timp ce era urmata de Sasuke. Sayoko se urca la volanul audiului sau argintiu impreuna cu Itachi, Sakura cu Sasuke in masina ei, Kate si Cozmy in Jeep-ul baiatului, Amanda si Jason in masina verde a tanarului, Mariah si Joshua in masina baiatului si iar Kaira si Sam in ultima masina. Rozalia porni cu un scartait de pe loc si iesi in viteza pe poarta curtii, urmata de celelalte masini.
-Deci, Sasuke... spune-mi ceva despre tine.
-Pai nu vad de ce te-ar interesa ceva ce are legatura cu mine.
Rozalia tacu, uitandu-se la drum. Aceasta observa ca surioara ei draga incerca sa o depaseasca, asa ca nu prea o lasa sa faca vreo miscare.

~Fata era pasionata de muzica si curse de masini tari, la fel ca si echipa ei, asa ca, cum aud ca nu au nici un concert preogramat se urca in masini si pornesc pe drumul vietii. ~

Pentru a vedea ce se intampla in continuare, va invit sa cititi urmatoarele capitole si sa descoperim impreuna ce ii pregateste viata Sakurei.





Cozmy : http://i27.tinypic.com/1zmi4k0.jpg
Kaira : http://www.kidzworld.com/img/upload/avat...imeBoy.jpg
Jason si Joshua: http://www.freewebs.com/mangastarz/Hao%20yoh.bmp
Sam: http://api.ning.com/files/xmr-0LKDQPBzFQ..._anime.jpg
Mariah: http://2.bp.blogspot.com/_jv3nI0G229k/SU...e_girl.jpg
Amanda: http://www.desenatori.ro/other/velfina/u...a_buna.jpg
Kate : http://s.bebo.com/app-image/8028942991/5...e_girl.jpg
Max : http://light.sunphoto.ro/photos/normal/P...EMAABP.jpg
BMW m1 Sakurei : http://www.jonsibal.com/bpimages/m1procar1s.jpg
Audi S8 al lui Sayoko : http://z.about.com/d/cars/1/0/A/S/2007_AudiS8.jpg
Jeep-ul : http://forum.avtoindex.com/foto/data/med...2006_2.jpg
Masina lui Jason: http://pics.sr4000.com/picsbig/107676948...-18914.jpg
Masina lui Joshua : http://www.autobild.de/ir_img/64028715_450a6d3e82.jpg
Ultima masina : http://media.photobucket.com/image/masin...B010-1.jpg

#6
Muzica, o cale de scapare?


Masina rozaliei mergea cu viteza pe drumul umezit si larg, in timp ce capitala Japoniei, Tokyo, era din ce in ce mai aproap. Sasuke statea pe scaunul din dreapta si privea pe geam, iar din cand in cand tragea cu ochiul la rozalie. Aceasta era foarte relaxata, nu avea nici o problema, desi vitezometrul arata peste o suta cincizeci de kilometri pe ora. Chiar daca era cantareata, fata era pasionata si de condus, impreuna cu echipa sau prietenii ei. In masina era o stare placuta, melodia fetei, ’’Butterfly fly away’’ spargea linistea. Afara, cerul era innorat in timp ce norii negri isi varsau lacrimile pe pamantul rece.
In departare, se zarea un licher de lumina, ceea ce insemna ca incurand vo ajunge la destinatie.
-Sasuke... hm... ma intrebam daca ai putea sa imi arati maine scoala, adica daca nu e nici o problema... spuse fata putin rusinata, fara sa-si ia ochii de pe parbriz.
Baiatul se uita la ea si spuse un simplu, ’’Mda...Bine...’’. Ca un fosnet, trecu Sayoko pe langa rozalie, facand-o sa zambeasca si sa isi inguste ochii. Brunetul observa ca fata rade si observa ca aceasta accelera din ce in ce mai tare acceleratia.
In Audiul roscatei, era mare zarva. Sunetul strident al melodiei We well rock you, domina incaperea, dar Itachi si Sayo discutau.
-Deci, Sayoko, unde esti la facultate?
-Pai, bunicii mau inscris la Dessinger, la facultatea Victorya.
-Stai putin. Haina asta de pe tine mi se pare cunoscuta.
-Pai... a fost prima mea creatie. Nu e nu stiu ce, dar are o valoare sentimentala foarte mare pentru mine pentru ca e prima haina facuta dupa un desen de-al meu.
-Vrei sa spui ca... esti creatorul colectiei de haine Dolce & Gabbana ? Tu vorbesti serios ? intreba brunetul mirat.
-Defapt, nu e numai colectia mea. Am fost putin ajutata de sora’mea. Se vede de la o posta ca sunt si cateva idei ale colectiei Armani, nu ?
-Vrei sa spui, ca Sakura este creatoarea colectiei Armani ? Nu, asta nu poate fi real. Adica Sakura e cantareata, creatoare de moda si culmea, si sofer ?
-Pai Sakura este foarte talentata si nu ii place sa stea deoparte cand poate face ceva. Cum ar fi, in New York, este un concurs, ’’I dance for you’’. A dansat cu un baiat, nepriceput saracul la dans, dar cu mult antrenament a reusit sa il faca sa danseze ca un profesionist. Si culmea, au castigat locul I. Si oricum, Sakura a zis ca chiar daca nu poate castiga sa il ajute, ca da ea bani din turneu pentru a-i indeplinii visul. Iti vine sa crezi ce incapatanata e ? Adica a dansat cu un picior in ghips pentru ca s-a impiedicat pe scena in timpul repetitiei.
Rozalia o lua la dreapta, fiind urmata de prietenii ei. O placa mare si puternic luminata pe care scria “Bun venit in Tokyo” o facu pe rozalie sa accelereze si mai tare.
Luminile puternice ale orasului luminau strazile largi si aglomerate. Picaturile dese de ploaie se loveau de masina in timp ce auriul acela intens o lua spre subsolul unui mare parc. Sasuke ramase uimit. Dedesupt era asfaltat si puternic luminat de neoane. Inauntru era aglomerat si era plin de masini de diferite marci sau modele. BMW fetei parca cam prin centrul uriasei sali, iar cum motorul se opri rozalia se daduse jos impreuna cu brunetul. Fata ridica capota iar un mecanic se uita la ea sa vada ce noutati ar putea face. Fata pleca de langa masina, urmata de privirea brunetului.
Fata merse pana langa un baiat brunet, cu parul scurt, ochii negri ca mina de creion si pielea putin albuie. Se pare ca numele lui era Sai si o stia pe rozalie destul de bine. Aceasta ii spuse ceva la ureche si se intoarse spre Sasuke. Acesta o privea buimac, nestiind ce se va intampla. Deodata in difuzoarele subsolului se auzea melodia ’’Poker Face’’.
-Sasuke, uite, a venit Sayoko, stai cat de mult poti cu ea si cu Itachi. Nu va despartiti. Brunetul vru sa comenteze dar nu mai avu ce pentru ca rozalia deja se pierduse prin multime. Sayoko ii lua pe cei doi baieti de mana si urcara intr-un lift ce se para ca ducea afara. In cateva minute, aparu BMW rozaliei, ajunse la suprfata urmat de un geep rosu. Baiatul blond ce iesi din geep trecu pe langa rozalie in timp ce aceasta ii zambea smechera si multumita. Fata merse la masa si se aseza langa Sasuke.
-Faina cursa, surioara. Spuse Sayoko mandra.
-Bah... baiatu’ ala e slab saracu’. Pana sa ma intreaza mai are... rozalia rase putin dupa care se ridica de la masa. Intra in masina si pleca de acolo.


Sakura : Conduceam pe strazile Tokyo-ului fara sa imi pese ca am lasat-o pe sora mea, sau pe prietenii mei acolo. Ei bine, sunt mari si vaccinati, o sa se descurce singuri. In masina mergea o melodie placuta, ce ma facea sa ma simt in largul meu. ’’ Las chicas del barrio’’ mi se potrivea bine. De mica am fost o fata rebela, mereu in cetrul atentiei, mereu gata de distractie dar niciodata foarte pregatita sa isi asume multe responsabilitati. Va intrebati probabil cum se face ca o fata ca mine, care e cantareata sa nu fie responsabila ? Ei bine, inseamna ca nu ati citit ultimele articole aparute in presa despre mine. Ei bine, sa va explic. Mai nou articolele de genul ’’Sakura Haruno, cantareata de muzica pop are aparitii din ce in ce mai excentrica’’ sau ’’Sakura, tot mai hot in spectacole’’.Ei bine, sincer, nu prea imi place sa cant. Am ajuns cantareata in mod accidental, la un casting. Am incurcat locul. Dar cand m-am vazut pe scena cu microfonul in fata nu am mai apucat sa zic nimic, ci doar sa cant. In muzica gasesc o cale de a ma refugia de tristetea vietii mele. Fata mea zambitoare si fericita este o masca bine prelucrata ce-mi ascunde sentimentele. Imi place tot mai mult sa fiu rebela, nebunatica, independenta, dar ma gandesc ca bunicii mei o sa fie dezamagiti de adevarata fata Sakura.


Sayoko : Ma intreb pe unde e sora mea. De cand a plecat de la masa nu am mai vazut-o. Nici masina ei nu mai e aici. Oare ce s-a intamplat ?

#7
Un destin intre Umbre si Lumini

Sayoko: Stau in masina mea, langa mine Itachi iar in apropiere Sasuke. Teama puse stapanire pe mine, lasand in locul fetei vesele de odinioara doar o umbra la tot ce am fost. Frica ca surorii mele san u I se fi intamplat ceva ma copleseste cu fiecare secunda. A plecat acum patru ore si inca nu s-a intors. Nici cel care pazeste afara sa nu vine politia mai ales pentru cursele ilegale nu a mai vazut-o. Doame, sper ca nebuna aia sa nu fi patit nimic. Degetele mele loveau usor volanul masinii, aratand stresul si nerabdarea. Deodata telefonul meu galagios incepe sa sune aducand un licher de speranta in inima mea. Raspund rapid la el si aud o voce de barbat.
-Alo, domnisoara Sayoko Haruno ?
-Da, eu sunt... spun in timp ce ma uit buimaca nestiind cu cine vorbesc.
-Ma numesc Sakuya Takumi. Imi pare rau sa va anunt dar sora dumneavoastra a fost expusa unui accident. Va rog sa va prezentati de urgenta la spitalul din Tokio. Imi spuse barbatul in timp ce inchise. Ochii mei devenira goi, in timp ce campul meu vizual sa micsora la zero. Itachi ma intreaba ce am patit iar eu ii spun cele intamplate. Sasuke intra repede in masina si plecam spre spital. Teama mea se adeveri. Doamne, sper ca Sakura sa nu pateasca nimic. Daca o pierd sip e ea, viata mea nu mai are nici un rost.
Lacrimile incepura sa imi mangaie fata, in timp ce Itachi si Sasuke incepeau sa ma linisteasca. Drumul acela luminos parca era un abis fara sfarsit. Cand in sfarsit am vazut acea cladire alba si puternic luminata amoprit in parcare si am fugit inauntru urmata de cei doi bruneti. La informatii mi-au spus ca Sakura este la etajul cinci, in salonul o suta sapte. Itachi au chemat liftul iar eu, pus si simplu simteam ca sangele fierbe in mine. Nu am mai avut rabdare asa ca am mers pur si simplu pe scari.
In salon, doctorul citea o fisa suparat. Acel barbat inalt si blond avea ochii albastri ca marea incruntati in timp ce prin masca de pe fata i se putea zari gura. Oare de ce trebuia sa ne imbracam asa ?
-Domnule doctor, sunt Sayoko Haruno, sora Sakurei. Ce a patit ?
-Domnisoara Haruno, sora dumneavoastra a fost supusa unui accident de masina. In urma lui s-a ajuns la coma profunda, are cateva rani grave la cap si la maini in rest e bine. In urma analizelor nu pot sa dau un verdict clar. Ma tem ca domnisoara Sakura nu va mai prinde rasaritul. Cand am auzit, totul s-a intunecat in fata mea. Imaginea doctorului si a orcarui obiect disparuse in timp ce corpul meu cadea la pamant ca o piatra aruncata din cer.
***

O pajiste verde uriasa, mi se arat ain fata. Fluturasi albi zburau spre cerul senin in timp ce valurile marii se zdrobeau de stancile reci. Pe una din acele stanci sta Sakura. Alerg spre ea bucuroasa dar cand se uita la mine ma opresc. Ochii ei verzi si odinioara veseli nu exprimau nimic inafara de raceala. Ma apropii incet de ea si o privesc.
-Sakura ? Esti chiar tu ?
-Da, Sayoko. Eu sunt.
-Doamne, surioara, ce frica mia fost pentru tine daca ai sti ! Te rog, trebuie sa lupti ! Nu ma poti lasa singura. Te rog.
- Imi pare rau, Sayo, dar nu mai pot. Nu voi mai fi niciodata ca inainte. Ma dor prea multe si nu mai am puterea sa trec peste toate. Vreau sa sti ca orice s-ar intampla te iubesc si niciodata nu voi permite de acolo de sus sa patesti ceva. Spunand asta rozalia mea disparu in timp ce eu strigam dupa ea, cu lacrimi in ochi.
[i]
***

Ma trezesc dintr-o data si vad ca ma aflu in camera de spital unde era sora mea. Bunica plangea in timp ce bunicul o mangaia usor pe rozalie pe cap. Sasuke si Itachi ma priveau tristi iar parintii lor erau foarte suparati. Ma ridic usor de pe suprafata moale si ma indrapt spre patul surorii mele.
Dar stati ! Ce se intampla ? De ce nu mai respira ? De ce aparatele sunt oprite ? De ce rozalia nu deschidea ochii sa imi spuna ca e bine. Ochii mei rosii se maresc, in timp ce bunica se uita la mine. Iremediabil, lacrimi cristaline se prelungeau pe obrajii mei in timp ce cad in genunchi langa patul surorii mele.


Au trecut deja trei zile de cand Sakura nu mai era printre noi. Astazi era inmormantarea fetei asa ca eram imbracata toata in negru. Ochii mei erau mai rosii ca niciodata din cauza plansului. Parul meu era prins intr-o coada la spate in timp ce stateam pe pamantul rece. Lacrimile se scurgeau siroaie cand sicriul visiniu unde se afla sora mea intra in pamant si incepu sa fie acoperit cu pamant. Toti erau acolo. Toata familia, trupa, toate cunostintele Sakurei. Toti erau prezenti pentru a-si lua ramas bun de la rozalie. Itachi incerca sa ma calmeze dar nu putea. Pierderea mamei, a tatei, a fratelui si acum a surorii mele erau prea dureroase. Pe piatra funerara era sculptat chipul unui inger. Langa el era numele si data nasterii. Iar dedesupt, un citat special pentru Sakura. ’’Ai plecat de langa noi, ar nu te vom uita niciodata. Destinul tau a fost crud, dar niciodata nu te-ai lasat invinsa. Azi insa, totul se termina pentru tine. Destinul tau e gata, un destin intre umbre si lumini.’’


The End

#8
s-a terminat??? aproape ca am plans la final :((
de ce l-ai terminat asa de repede??? :((
eu mai vroiam! ti-am citit toate capitolele, insa nu am comentat
scuze!
imi este mila de Sayoko! saracutza! a trecut prin multe iar acum.... boooom.... destinul i-a luat-o si pe Sakura!
am doar cuvinte de lauda la acest fic!
descrierea mi s-a parut buna
naratiunea este ok
dialogul este ok
deci, este foarte bine!
P.S.: Ăăă... nimic 4
[Imagine: 40241432_UBASAWIFV.jpg]

#9
Woow....s-a terminat??? ce final neasteptat...

Nu ma asteptam la asa ceva .....speram sa se intample mai multe, nu doar atat....oricum ficul a fost unul foarte bun!!

Totul a fost bun, modurile de expunere, actiunea, tot!! Bravo!!

Bafta in continuare!! Bye bye :*



Subiecte de discuție similare...
Subiect: Autor Răspunsuri: Vizite: Ultimul răspuns
  Umbre pe panza DreamGirl 1 2.481 18-10-2013, 09:42 PM
Ultimul răspuns: kannaary
  Ramane intre noi doi ? Natsuru 14 8.914 13-08-2013, 11:15 AM
Ultimul răspuns: hiimera
  Unghie trasa pe destin Miranda. 3 3.082 17-07-2013, 11:42 PM
Ultimul răspuns: Miranda.
  [Yaoi] Umbre Kira's Scarlet 35 16.768 04-06-2013, 04:46 PM
Ultimul răspuns: Infinite
  Umbre Mariaa 14 7.991 28-08-2012, 12:34 AM
Ultimul răspuns: Mariaa
  [Naruto] Intre vant si umbre... hero1hero 11 8.234 12-08-2012, 04:09 PM
Ultimul răspuns: hero1hero
  Intre viata si moarte + 16 *Piersicuta 2 3.316 01-07-2012, 02:00 AM
Ultimul răspuns: *Piersicuta
  Iubire intre demoni[+18] ♥FallenAngel♥ 16 11.763 12-09-2011, 09:57 PM
Ultimul răspuns: ♥FallenAngel♥
  Freerunning Destin Azazel 2 2.315 01-09-2011, 07:21 PM
Ultimul răspuns: Azazel
  Iubire intre doi Akatsuki Risa Koizumi 67 44.422 13-06-2011, 11:35 AM
Ultimul răspuns: Madalovenar


Utilizatori care citesc acest subiect:
1 Vizitator(i)