Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Tradarea iubirii

#61
Am ajuns şi eu :-h (mai greu...pentru că a trebuit să ajut o bătrânică să treagă strada =)) )dar sunt aici acum...WOOOW ador ficul tău,povestea e genială,originală şi Sasuke is the bad guy (I don´t know why but i still love him although hi is a jerk,arrogant...maybe a pig :)) )îmi pare rău pentru Sakura şi lucrurile prin care a trecut şi princ care probabil va mai trece...încă nu mi-l pot imagina pe Neji îndrăgostit de Sakura (Neji = nepăsător,rece ca o stâncă)asta demonstrează că dragostea schimbă oamenii :?? Karin este...bip (chiar nu-mi place deloc personajul...nici măcar în manga sau anime)e ca o lipitoare,iar mie nu-mi plac lipitorile :nh: Naruto daaaa...unele lucruri nu se schimbă niciodată,la fel de aiurit (cum adică să-l accepte pe Sasuke...is he nuts?!?)
ÃŽmi place mult ideea ...
Sasuke "infractor" periculos
Sakura naiva de care cine-i "infractor" profită :-J
Naruto (creierul lui este probabil în vacanţă :die: )
Neji ei bine..."All you need is love" :))
Karin care după părerea mea e cea mai folosită :-?
Oricum...spor în continuare la scris :D
[Imagine: tumblr_llf1dfvyEZ1qg9bp2o1_500.gif]" Un mormânt îl satisface pe cel pentru care întreaga lume nu a fost de ajuns!"(referitor la bravura lui Alexandru Macedon)

#62
Capitolul 10
Misiunea
Partea I


Vantul trece pe langa mine facandu-mi suvitele roz sa zboare usor pe langa chipul alb. Nu am mai reusit sa dorm de cand s-a intors Sasuke. Intre mine si un mort exista doar o singura diferenta si acea ca eu pot merge si el nu. Desi chipul imi este alb ochii sunt vineti rau de tot. De buze nu mai am ce spune dact ca sunt mai mereu pline de sange deoarece m-am facut cu un nou tic nervos si acela de a-mi musca buzele pana la sange. Ma rezem usor de un copac iar in fata mea se afla iesirea din sat. Oftez cand ma gandesc ca acum trebuie sa merg intr- misiunea cu Sasuke, Karin si Suigetsu un alt coleg de echipa de-al lui Sasuke. Numai noi patru.

Daca acum cateva zile ar fi crezut ca nimeni nu ma mai sufera, acum sunt mai mult ca sigura. Pana si Tsunade mi-a dovedit-o punandu-ma in echipa doar cu cei trei. Nu putea sa-l puna pe Naruto. El este mult prea ocupat cu nu stiu ce aranjamente pentru nu stiu ce petrecere si fiind singura careia nu-i mai pasa de astfel de lucruri tocmai pe mine m-a ales.
-Sakura-chan.

Imi ridic privirea sil vad pe Suigetsu, un baiat de aceasi varsta ca mine cu parul alb spre un albastru foarte deschis si ochii de acesi culoare cu cearcanele mele. Aceasta este singura comparatie care mi-a venit in minte in acest moment. Il vad cum se indreapta spre mine zambind. Ma desprind de copac si-l astept. Cand se afla la distanta de cativa metri de mine il intreb unde sunt ceilalti doi iar acesta isi schimba rapid fata cand aude de ei. Macar mai exista cineva care nu ii suporta. Ii zambesc iar el ma priveste de parca am innebunit insa cred ca asa este. Evenimentele petrecute in ultima vreme m-au facut asa. Ma simt atat de bine cand cineva imi da dreptate in privinta intoarcerii celor doi sau ma rog, orice este legat de ei.

Mai discut diferite lucruri impreuna cu Suigetsu dupa care observ ca intr-un final si-au facut aparitia si cei doi porumbei, daca ii pot numi cu adevarat asa. Ii fac semn baiatului de langa mine iar zambetul acestuia ii dispare de pe chip incepand sa blesteme sosirea celor doi. Incep sa rad usor dupa care ii spun ca ar trebui sa ne indreptam spre ei iar acesta ma urmeaza insa nu inainte de a-si da ochii peste cap. Il inteleg foarte bine insa nu as dori sa recurg la un astfel de comportament, cel putin nu in fata lor.

Roscata incepe sa ne spuna ca daca nu ne grabim nu vom termina niciodata misiunea asta. Ma musc de limba astfel incat sa nu incep un scandal cu ea deoarece chiar nu doresc asta. Cel putin nu acum. Va suporta ea consecintele faptelor sale insa mai tarziu. Vreau sa sufere atat ea cat si Sasuke la fel de mult precum am facut-o eu. Incet si mult. In coltul gurii imi apare un zambet care trece neobservat pe langa Suigetsu si Karin insa nu la fel sta treaba cu Sasuke care l-a vazut.
-Pai daca tot v-ati gandit si voi sa veniti ar trebui sa plecam, le spun dupa care ma indrept catre iesire. Apropo, nu stiu daca Tsunade v-a spus insa in aceasta misiunea eu sunt liderul deoarece dintre toti cei prezenti aici eu sunt singura cu rankul de jounin.

Dupa ce termin de spus imi dau seama ca roscata doreste sa ma ia la bataie insa amicul meu nu o lasa. Macar stiu un lucru. In aceasta misiune nu voi fi singura care va suferi daca pot spune asa. Dupa ce am facut cativa pasi imi dau seama ca cei trei tot in spate au ramas. Ma intorc pre ei si-i intreb daca nu m-am facut indeajuns de clara dupa care il vad pe Suigetsu cum rade si ii apuca pe cei doi cerandu-si scuze de faptele lor.


Dupa un drum de cateva ore ajungem intr-un luminis. Ne oprim iar eu privesc soarele care apunde. Le spun ca vom dormi aici iar Karin se plange ca nu va dormi prea bine deoarece ea are nevoie de un pat pe care sa doarma. Imi dau ochii peste cap prefacandu-ma ca nu am auzit cele spuse de ea dupa care sar de pe cranga si ajung pe sol. Imi dau jos geanta din spate si o asez langa un copac dupa care le dau tutror ceva de facut. Suigetsu se va duce sa prinda niste pesti fiind destul de aproape de un rau iar Sasuke impreuna cu iubita lui vor aduna lemne iar eu raman sa pazesc lucrurile. Din nou, roscata comenteaza deoarece eu nu fac nimic.
-Daca l-as fi trimis pe Sasuke singur ti-ar fi convenit? Sau mai bine te-as lasa pe tine sa pazesti lucrurile iar eu ma duc cu Sasuke?

La auzul acestor lucruri, Karin il prinde de brat pe Sasuke si ii spune ca se va duce ea cu el. Zambesc, de acesta data fiind foarte evident. Stiam ca asa va reactiona. Cat de usor este sa ghicesti comportamentul uneia precum Karin? Dupa ce raman singura privesc in jur dupa care oftez plictisita. Ma indrept catre geanta mea di imi scot sacul de dormit, aranjandu-l frumos dupa care il aranjez si pe cel al lui Suigetsu. Gentile celor doi ramasi imi atrag atentia fiind asezate una langa alta. Ma indrept cu pasi marunti catre ele dupa care deschid geanta brunetului si dau sa scot sacul acestuia insa o mana o prinde pe a mea. Imi indrept privirea catre cel care nu ma lasa si-l vad pe Sasuke care imi zembeste pervers. Ma intreaba ce caut eu in geanta lui. Raspunsul meu nu conteneste sa apara.
-Nut-i face griji Uchiha. Nu te verific, vroiam doar sa-ti scot sacul de dormit, nimic mai mult insa daca tot ai ajuns o poti face si singur.

Dupa ce-i inchid gura ma despart de el foarte repede. Nu vreau ca iubita lui sa ne vada asa deoarece mieimi va intinde nervii, nu lui. Dupa ce ma intorc cu spatele la brunet merg cativa pasi pana ajung la sacul meu de dormit insa din nou, mana lui ma opreste. Ma trage tare, izbindu-ma brutal de copacul cel mai apropiat. Se aproprie de mine rapid iar in cateva clipe trupurile nostre sunt lipite. Corpul sau bine lucrat -la ce altceva m-as putea astepta de la un Uchiha?- imi preseaza sanii insa pe el nu-l deranjeaza. La fel de rapid precum a fost mai devreme incepe sa ma sarute violent. Ma zbat cat de tare pot insa din nou forta mea nu se compara deloc cu a sa.

Din nu stiu ce motiv incep sa-i raspund. Imi elibereaza mainile iar eu mi le incolaesc in jurul gatului sau in timp ce ale sale ma mangaie usor. Parfumul sau imi invadeaza narile in timp ce limba sa se joaca impreuna cu a mea. In acest moment parca timpul s-a oprit pentru a-mi face mie o favoare. Pentru a-l avea pe Sasuke numai pentru mine. Mainile sale incep sa se incurce prin parul meu rozaliu care trece destul de mult de umeri insa acestea nu stau prea mult acolo deoarece coboara periculos de rapid catre un anumit loc.

Il imping destul de tare facandu-l sa-si piarda echilibrul dupa care fug in directia opusa. Ce am facut? Ma musc de buza cat pot de tare pana simt gustul sangelui. De ce tocmai am facut asta? Eu tin la Neji, nu la Sasuke. Sasuke a fost pentru mine o obsesie nimic mai mult. Neji este cel care imi detine inima. Imi atung buzele cu doua degete dupa care zambesc prosteste. Nu, nu se poate. M-am mintit singura. Pentru Neji nu am simtit nimic iar eu abia acum imi dau seama. Abia dupa ce am gustat din buzele brunetului. Sasuke este cel la care tin cu adevarat. M-am mimtit de-a lingul acestor luni petrecute bu Neji.

De ce? De ce trebuie sa mi se intample tocmai mie acest lucru? Ma asez usor pe pamantul umed si imi strang picioarele la piept. Raman asa pret de cateva clipe. Imi place foarte mult sa fiu singura. Parca atunci cand sunt singura ma eliberez de toate cele intamplate decat atunci cand cineva incearca sa ma ajute. Corect, asa s-a intamplat. Pentru mine, Neji a fost doar o scapare. Un ajutor pe care l-am vazut vreme de cateva luni ca pe un iubit. Am crezut ca tin la el insa adevarul este ca el m-a ajutat atat de mult incat inima mea nu mai stia ce sa-mi transmita dupa toate cele petrecute.

Ma ridic usor dupa care ma indrept catre locul in care se afla mica noastra tabara. Spre surprinderea mea acolo se afla toti care incearca sa se pregateasca pentru seara ce urmeaza. Sasuke prinde focul, Karin aranjeaza ultimii saci iar Suigetsu pune pestii pe niste bete suptiri pentru a-i putea frige. Zambesc usor incercand sa arat ca nimic nu s-a intamplat si merg la fel ca inainte. Cu pasi rapizi si precisi pentru a nu da de banuit. Privirea celor trei este atintita spre mine. Fiecare ma analizeaza in propriul fel iar Sasuke zambeste din nou, de aceasta data un zambte de invingator. Si-a atins scopul, acela de a ma face pe mine sa-l iubesc din nou. Nu, nu sa-l iubesc din nou ci sa observ eu cu adevarat sentimentele mele.

Oftez dupa care imi indrept privirea catre cer. Presimt ca aceasta va fi o misiune lunga si de neuitat insa nu imi pot da seama in ce sens. Buna sau rau? Voi vedea.

_______________________________
Pai cam atat. Stiu deja ca am greseli de tastare si poate si de exprimare deoarece nu l-am corectat insa sper sa va placa.

#63
Asa repede ai pus nextul? Stii ca te iubesc, nu? ^^. In fine hai sa revenim la fic. Descrierea este la locul ei, este foarte buna. Acelasi lucru pot sa il zic si despre naratiune. Actiunea nu e grabita, iar dialogul nu este sec. Pana aici toate bune si frumoase. Dar ai si parti rele si anume greselile de tastare care sunt destule. Oricum nu iti fac un taraboi ptr ca ai zis ca e necorectat capitolul. Chiar si fara sa zici asta nu iti faceam. Niste virgule lipsesc dar asta e. Nu'i nimic grav. In rest atat. Frate ce schimbatoare e Sakura :> Chiar nu ma asteptam sa raspunda la vrajelile lui Sasuke. Poi cam atat. Astept nextul :*
[Imagine: EnvYQ.png]

#64
Heii... scuze ca nu ti- am comentat dupa fiecare capitol =((.
Hm.. Sakura se cam " inseala" singura si nici nu mai stie ce vrea. Dupa ce spune ca Sasuke a fost o obsesie pentru ea si ca il uraste, dupa spune ca s- a mintit singura. Adica cat de idiot poti fi incat sa te minti in asemenea hal? Sau.. sa zicem cat de naiv? Nu prea ii inteleg dragostea Sakurei; adica dupa ce o violeaza, o lasa insarcinata, ca dupa ce naste sa- i fi luat copilul si sa- l creasca impreuna cu Karin, prin asta ii dovedeste ca o foloseste ( nu m- ai lamurit cu ce scop a lasat- o Sasuke pe Sakura insarcinata, daca avea de gand sa creasca copilul cu Karin.. adica era mai simplu pentru el s- o faca cu Karin si gata) , si Sakura tot tine la el...
In acest capitol ne- ai dat de inteles ura si greata cu care il priveste rozalia pe Sasuke, ba chiar ai spus ca are si un " aliat" ( Suigetsu) .. ca dupa ce o face putin pe sefa sa cada iarasi in mainile brunetului si sa ii raspunda la sarut. Ma enerveaza comportamentul ei de plangacioasa... da, a fost foarte neindreptatita si ranita, insa totusi nu trebuia sa fuga imediat de Sasuke... astfel isi arata foarte mult slabiciunea si intareste ideile pe care le are brunetul fata de ea.
Ahh... cat de pervers poate fi Sasuke sau mai bine obsedat. Chiar si eu ma intreb de ce toate necazurile se abat asupra rozaliei :)) . Din cate am inteles din capitolul precedent, Sasuke a simtit un fel de gelozie, tristete atunci cand Sakura i- a spus de relatia ei cu Neji, ca dupa sa revina la comportamentul de badboy... pot spune ca si el este la fel de incurcat ca Sakura... apropo de Neji, chiar imi pare rau pentru el.
Naratiunea, descrierea si dialogul.. nu prea am ce comenta la ele... desi " vestea" colaborarii rozaliei cu echipa lui Sasuke a fost destul de brusca... socanta, as putea spune :)) . Incearca ca pe langa descrierea sentimentelor sa mai adaugi si putina descriere " fizica" ( cred ca intelegi)
Nu vreau sa ma intelegi gresit, ficul imi place foarte mult.. si merita continuat. Ideea este foarte originala si interesanta.
Scuze ca nu ti- am comentat si celelalte capitole.. nu prea am avut timp + ca sunt foaarte lenesa si comoda ( :)) ) . Sper sa vii repede cu next- ul!
Mi-e foameee!!!

#65
Hi dear am ajuns din nou pe la ficul tau si pot spune ca il ador:love::love:. Imi place felul in care se desfasoara totul. Actiunea nu mi se pare grabita ceea ce e bine, dialogul nu este sec, iar descrierea este perfecta. Greseli am vazut cateva dar cine nu face. Cam atat am avut de zis asa ca astept nextu.So, spor la scris si multa imaginatie:bye::bye:


P.S. nu uita sa ma anuti cand pui nextu:pls::pls:

#66
Îmi pare atât de rău pentru Neji :pls: nu-mi vine să cred cât de naivă poate fi încât să-l iubească în continuare pe Sasuke după tot ce i-a făcut,unde mai pui şi faptul că ea e conştientă că el îşi bate în continuare joc de ea :-?? Mă bucur în schimb că se înţelege cu Suigetsu,poate-i deschide ochii (mă îndoiesc)
Şi ca totul să fie perfect îi şi răspunde la sărut (Girl...înţeleg că e Sasuke,the one and only)dar chiar merita o palmă,pumn,picior (orice)care să-i strice frumuseţea
Sper să apară câteva scene amuzante între Karin şi Sakura...adică va fi război :))
Sunt curioasă ce reacţie va avea Neji când va afla că a fost "folosit" :-"
[Imagine: tumblr_llf1dfvyEZ1qg9bp2o1_500.gif]" Un mormânt îl satisface pe cel pentru care întreaga lume nu a fost de ajuns!"(referitor la bravura lui Alexandru Macedon)

#67
Bună, bună! Wow, nu mă aşteptam să pui aşa de repede continuarea, însă, cum era de aşteptat, mă bucur. Păi, ce aş putea spune?! Îmi place foarte mult acest capitol, la fel ca şi celelalte. Ufff, mă enervează atitudinea Sakurei. Adică, mai întâi spune că-l urăşte pe Sasuke, după care cade în braţele sale. Ei bine, ştiu că inimii nu i te poţi împotrivi, însă, să se mai prefacă şi ea puţin. Îmi imaginez ce satisfăcut e brunetul acum... îmi vine să-l omor, nu alta :-W
Cel ma rău imi pare că şi-a dat seama că nu ţine deloc la Neji. Uh, eşti reeaaa. Mie îmi place de elll:X:))
Greşeli de tastare, ei bine, ai avut câteva, însă nu prea grave. Oricui i se poate întampla să greşească atunci când tastează[mai ales mie:))]
Cu descrierea şi naraţiunea[ca întotdeauna] stai foarte bine, n-am ce comenta. Acţiunea nu e grăbită, iar dialogul nu e sec.
Abea aştept să văd ce ne mai pregăteşti în continuare, prăjiturica mea:* >:D<
[Imagine: o7k7f6.jpg]

Parfumul iubirii... -> Comm? 55
Wild Love[+18] -> Comm please 71

#68
Vai si Sakura asta ce nehotarata e =)) . Ba il iubeste pe Sasuke , ba il uraste ... ba il iubeste pe Neji , ba nu-l iubeste . Il uraste pe Sasuke =)) da defapt isi da seama ca il iubeste si nu ia fost doar o fana infocata =)) . Sasuke o violeaza si cand afla ca e cu Neji ramane surprins ... si cand o saruta pe Sakura Imi elibereaza mainile iar eu mi le incolaesc in jurul gatului sau in timp ce ale sale ma mangaie usor. ei ma =)) . Amandoi sunt schimbatori ca vremea =)) . Azi e cald si maine e frig =)) . Si Karin ce se baga ca proasta vai ce ias trage vreo doua :)) .

:)

Kiiss si spor la imaginatie >:D< !

Pam-pam-pam ... Intelegi ?!


#69
Imi place la nebunie fic'ul tau..pana la urma il iubeste sau nu il iubeste asta nu inteleg...Yeah pai
descrierea e ok..naratiunea si ea e buna..actiunea nu mi se pare grabita..dialogul nu este sec..greseli nu am vazut..A si spor la scris urmatorul capitol..See ya!>:d<
ps:Anunta-ma si si pe mine..please

#70
salllz,il citesc de mult....dar stii sila asta
Pai hai sa vedem:
1.imi place ca sakura a devenit o alta persoana
2.ce o sa faca cu neji?il iubeste?ii e iindiferent?
3.sa nu-mi spui ka o sa fie ku sakura
4.sasuke ce are de gand??

Dialogu,descrierea,naratiunea nu lipsesc


p.s:anunta-ma cand pui continuarea
1.LOVE 2.LIFE 3.DO THAT TOGETHER



Subiecte de discuție similare...
Subiect: Autor Răspunsuri: Vizite: Ultimul răspuns
  Tradarea Miranda. 9 5.722 04-02-2011, 11:12 PM
Ultimul răspuns: Reveuse
  Tradarea doare dar o poti uita! akadella 5 3.990 24-08-2010, 01:46 PM
Ultimul răspuns: Paradox 。◕‿◕。


Utilizatori care citesc acest subiect:
1 Vizitator(i)