Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Tot ce poate fi bun ...e rau ! - [+18]

#1
DISCLAIMER : Nu deţin nici un personaj din animeul Naruto şi nu fac profit de pe urma acestora.

Prolog
A fost o clipă de neuitat . Un singur fum și a uitat de tot si toate .Pentru ea tigara era Raiul pe Pamant .



Capitolul Unu .
Statea privind spre geamul mare si frumos luminat de catre razele soarelui.Parul roz era prins intr-un coc dezordonat .Foile stateau aruncate pe jos si tot ce era in aceea incapere era cu susul in jos.Pe usa intra un tip bine lucrat cu ochi albastri si parul blond.Fratele acesteia Naruto.
-Sakura sa mergem !Nu mai sta aici ca proasta, orcum nu o sa reusesti nimic.
Fata ii arunca o privire incruntata.
-Da-te dracului ! Poti sa pleci de aici .
-Degeaba faci facultatea .Orcum mai sunt doua zile pana la terminarea acestui an. Vine vara...Si spunand acestea blondul iesi suparat .
Fata isi lua geanta privindu-se in oglinda mare si prafuita.Pantaloni stramti pe ea ii punea in evidenta soldul . Camasa alba era descheiata la primi trei nasturi iar toacele din picioare ii dadea un aer de maturitate.Porni spre usa deschizand-o usor . Facu un pas incepand sa mearga drept si plina de superioritate.In fata ei aparu un baiat cu parul roscat si ochii verzi.
-Gara...
Baiatul o lua de mana sarutand-o apasat . Limbile lor incepeau acelasi dans atat de cunoscut.

' You say you love rain,but you use an umbrella to walk under it.You say you love sun,but you seek shade when it is shining.You say love wind,but when it comes you close your window.So that's why I'm scared when you say you love me. ' -Bob Marley

#2
Atat? T~T Nu te supara dar ficul tau o sa ti se stearga deoarece trebuie sa ai minim 40. Descriere ai cat de cat dar ar mai merge. Dialogul este putin cam sec. Ai grija cu semnele de punctuatie! Dupa fiecare propozitie nu pune space si dupa semnul ci invers adica semnul apoi space. La fel si la virgula. Greseli de tastare nu am observat. Gara se scrie cu doi de ,,a" la inceput: Gaara. Te sfatuiesc sa dai un edit la primul capitol si sa il refaci.Asta daca vrei sa nu ti se stearga. In rest nimic.
[Imagine: EnvYQ.png]

#3
Well...am aterizat si eu p'aicisa..da..Deci sa incepem:nu prea mi'a placut exprimarea"toacele" nu suna asa de frumos..nu puteai sa scrii simplu,tocurile?:-w.Iti zic sincer,si din ceea ce stiu eu,ca Gaara se scrie cu 2 de a;).And it's too short dear.Trebuie sa ai minimum 40 de randuri;).Eh,nu mai comentez ca nu mai stiu ce:)).Orcum succes si sper sa ai inspiratie cat cuprinde;)!
E destul de ciudat cum găseşti înţelesuri în lucruri la care nu te gândeai că te vei uita vreodată. Ca în show-urile TV, udne adevărul iese întotdeauna la iveală, fiind una din regulile fundamentale ale timpului. Şi când iese la iveală, te poate elibera sau poate pune capăt tuturor lucrurilor pentru care ai luptat. Un alt fel în care adevărul iese la suprafaţă e atunci când te aştepţi cel mai puţin ca asta să se întâmple sau când, fără a spune un cuvânt, tot este cusut cu aţă albă. Dar cel mai rău lucru pe care îl poate face adevărul? Să îl spui şi să nu te elibereze, ci să te încarcereze la loc, pentru totdeauna.

(ME): --->> "I am the new GOD of the new World ... because I am youre GOD ... give me CANDY!!! ... or I will KILL you ... you ... you pice of SHIT! ... <<hehe>>"


<<"KIRA”
We are the “KIRA”
My name is “KIRA”
Even your “KIRA”>>

Will you be eating that cake?...say what you want, but I will be taking the cake.
We will be removed. All because of that Chicken-shit President… No, far from Chicken-shit, less than Chicken-shit president.
He's a genius!!.....I'll still have to kill him though...
I just can’t sit any other way than this. If I sit the way other people do, my reasoning ability drops by 40%.
If you cannot win at the game, if you cannot solve the puzzle, you are just a loser.

#4
Ello
Ok..este primul fic?
In primul rand nu ai 40 de randuri, sunt 17 cu tot cu prolog. In schimb te felicit pentru faptul ca nu scrii un fic sasusaku (nu am nimic cu nimeni care scrie despre acest cuplu!)
in al doilea rand..mi-a displacut fraza aceea cu ,,toacele" mergea mult mai bine daca fraza continea ,,tocurile''. In fine..nu mai am alt ceva de comentat(chiar nu mai am)
Te sfatuiesc ca pe viitor sa adaugi mai multa descriere, nu doar a hainelor sau incaperilor ci si a sentimentelor, pesajelor. De exemplu puteai descrie ce a simtit Sakura cand l-a vazut pe Gaara, sau cum s-a simtit can a sarutat-o...chestii de-astea
Succes in continuare cu primul capitol si straduieste-te sa scrii mai mult ca sa captezi atentia cititorului^ ^

#5
Mărar Zâmbăreţ ♪ sper ca nu te superi dar nu a spus ce cuplu este, nu a spun nici despre cine era vorba. Poate este sasusaku, sa dea domnul ca altfel eu il refuz. Nu de alta dar nu vreau sa pierd timp cu prosti, eu am sasusaku asa ca ma inspir decat din sasusaku, nu vreau sa fac ceva indentic.
Cea ce trebuie sa faci la fic este urmatoarece, capitol mai lung, descriere mai multa, dialog care sa nu fie sec. Pana nu voi afla ce cuplu este la mijloc nu scriu mai mult.

#6
Ha ? What ? Stai sa refurmulez: asta ar trebui sa fie un fic ? o.o Ce descoperire uimitoare !
1. Pui acel space foarte prost si uneori chiar nu-l pui si asta face sa dea si mai mult de criticat, dar la ce lung este cred ca nu o sa fie cine stie ce de "argumentat".
2. Descriere, ciciu. Unde este maica descriere sentimentelor ? A lucrurilor ? Si mai ales a personajelor ? Sa nu crezi ca daca bagi descrierea directa o sa ifrumuteze ceva. Trebuie sa descrii mai pe larg dar sa nu te grabesti sa zici ce haine are si apoi s-o faci sa se dezbrace dupa cat te-ai straduit sa spui ce a purtat *se poate observa ca azi sunt plin de sarcasm, defapt... sunt mereu* *laugh*.
3. Dialogul este extrem de sec si ar fi trebui sa explici cine vorbeste, ce face acel personaj, si alte bazaconii care la ora asta-mi stau in gat.
4. S-a mai zis: e foarte scurt. Chiar daca regula cu maximum acela de raduri e scos asta nu inseamna ca poti posta acel "mititel" de "jumatate" de "fic" (pana si one - shot - urile sunt mai lugi de atata *ha*).
5. Ai greseli nenica, sper ca nu credeai ca aici postezi o prostie (nu o lua ca pe o jigire, mai mult ca pe un... exemplu (?)) si toti o sa zica ca e bun, aici se critica la sange mai ales daca dai peste cineva care... sa aiba chef sa te mustruiasca bine de tot, scumpo.
orcum - oricum
Da-te - Du-te
toceacele - Elsti cunlva din moldovia ? *stiu cum se scrie, pisi*
Gara - Gaara (am trait sa vad si o persoana ca ii poceste numele frumosului Gaara al nisipurilor, fir-ai voi sa fiti care-ti ingreunat biata fata daca se scrie cu un "a" sau cu doi de "a" *greu*)
Si cam atata am vazut, mometan. Totul e grabit, naratiunea lipsa, unele semne de punctuatie lipsesc sau sunt puse aiurea, descriere lipsa (cum am mai zis asta odata - urasc sa ma repet), dialog tare sec, si inca cateva. Si nu da nici un edit. Invatam din greseli si un edit nu o sa te ajute niciodata, din el n-o sa inveti nimic. :]
Si as mai zice multe lucruri cam "intepatoare" despre aceasta "lucrare fenomeala" (ma asteptam la altceva cum eu am dat click si m-am minunat ca am putut da *mda, mi s-a acrit de ce muistitaci scriu uni, deci sunt anti-ficuri-naruto) *si cum am mai zis: sarcastic*.
Yo, yo, la revedere!

[edit] Aia Zambareata (e prea neimporant nick-ul in ochii mei gradiosi si frumosi, mai ales frumosi), invata mai intai tu sa scrii apoi sa corectezi pe altii. :]
@Myranda, nu cred ca pe nimeni nu intereseaza de unde-ti vine tie "imaginatia" pentru un fic. Poate draga fata (sper ca esti fata o.o) vrea sa ne lase in suspans cu cuplurile, ce stim noi ? Cine suntem noi sa-i spunem ca daca nu este acel gen de fic eu n-o sa-l mai citesc ? Du-te draga si numai citi daca nu vrei si daca tot il respingi cu atata scarba. Cine te opreste ? Noi ? Eu ? Zat de aici! Face ce vrea copilu'. Daca vrea sa scrie despre Gaara x Sakura sa scrie, pentru ca asa vrea ea nu noi. Scrieti voi un fic pe acel gen si gata, uite asa se rezolva o problema, scumpelor. :]
"Forgive you? Why? It's not like I'm mad or anything. You were the one who got angry; just like you said, I was being too nosy. I've always been like that, not knowing my boundaries. I'm the type who'll water a plant til it drowns."
- Yokozawa Takafumi no Baai, vol. 2

#7
Pai.. Da sunt fata:P. Scuzati daca e prea scurt fic-ul dar sinceer nu stiam ca trebe 40 de randuri:P. Urmatorul fic va fii mai muullt si am sa tin cont de comentarii:)

' You say you love rain,but you use an umbrella to walk under it.You say you love sun,but you seek shade when it is shining.You say love wind,but when it comes you close your window.So that's why I'm scared when you say you love me. ' -Bob Marley

#8
Rog moderatori sa stearga acest fanfic pentru ca m`am gandit ca nu sunt pregatita .Vreau sa mai privesc in jur si poate voi posta si eu ceva . Multumesc de intelegere>:D<

' You say you love rain,but you use an umbrella to walk under it.You say you love sun,but you seek shade when it is shining.You say love wind,but when it comes you close your window.So that's why I'm scared when you say you love me. ' -Bob Marley

#9
nu trebie sa renunti doar pentru ca ai primit critici dure!
asa te perfectionezi si inveti mai multe...
si daca renunti la el sper sa mai vad ficuri de la tine da?
si..Miranda^_^ nu am spus nimic cu rautate..sper ca nu ai inteles gresit^ ^

#10
iti iau tot capitolul la puricat ca nu stiu ce o-i gasi ^.^ Vad ca ceilalti ti-au spus tot ce era de spus si am fost placut-suprinsa sa vad un coment de la yaoi maniac la aceasta sectiune. Hello yaoi maniac ^.^
In fine, nu vreau sa ma cert cu nimeni. Daca nu te simti in stare, nu-mi citi comentul ^.^

(27-12-2010, 04:58 PM)Anaiis A scris: DISCLAIMER : Nu deţin nici un personaj din animeul Naruto şi nu fac profit de pe urma acestora. E bun ca ai disclamer^.^

Prolog
A fost o clipă de neuitat . Un singur fum și a uitat de tot si toate .Pentru eavirgula tigara era Raiul pe Pamant . => Daca asta se numeste prolog eu mananc tot caietul la istorie. In fine, sa nu luati de buna asta, dar stiam ca poroglu trebuie sa contina cel putin trei randuri, dar in fine, vad ca poate contine mai putin de atat ^.^"



Capitolul Unu .
Statea privind spre geamul mare si frumos luminat de catre razele soarelui.Parul roz era prins intr-un coc dezordonat .Foile stateau aruncate pe jos si tot ce era in aceea incapere era cu susul in jos.Pe usa intra un tip bine lucrat cu ochi albastri si parul blond.Fratele acesteia Naruto. Descriere canci
-Sakura sa mergem !Nu mai sta aici ca proasta, orcum nu o sa reusesti nimic... si cine spune? Zana masaluta? =_=". Pune interlocutorul
Fata ii arunca o privire incruntata.
-Da-te dracului ! Poti sa pleci de aici .
-Degeaba faci facultatea .Orcum mai sunt doua zile pana la terminarea acestui an. Vine vara...virgul si litera mica, fiindca dupa punctele de suspensie nu se incepe cu litera mare, dar ce in prostia de catalog al clasei mele cauta alea acolo?:-?Si spunand acestea blondul iesi suparat .
Fata isi lua geantaaici ar trebui punc si apoi sa inceapa o propozitie noua privindu-se in oglinda mare si prafuita.Pantaloni stramti pe ea ii punea in evidenta soldul . Camasa alba era descheiata la primi trei nasturivirgula iar toacele toacele este pluralul de la un fel de instrument din lemn ce se bate la sate in sarbatori. Poate vroiai sa spui tocurile, ca nu poarta lemne in picioare =)) din picioare ii dadea un aer de maturitate.spacePorni spre usa deschizand-o usor . Facu un pas incepand sa mearga drept si plina de superioritate.spaceIn fata ei aparu un baiat cu parul roscat si ochii verzi.
-Gara...Gaara si cine spune asta? Freddy Kruger sau Sakura?:-?
Baiatul o lua de manavirgula sarutand-o apasat . Limbile lor incepeau acelasi dans atat de cunoscut. cunoscut lui cui?

Scumpo, dar cu riscul sa repet ce au spus alti, iti spun ca descrierea e canci, am cautat-o cu miscroscopul, dar sa fiu eu daca am gasit-o. Naratiunea e ambigua, dialogul saracul, s-a batut cu Jason X si iata cum a ajuns, sec si habar n-am cine cu cine vorbeste 8-| Fiindca noi nu suntem telepatici sa iti citim mintea, cine cu cine vorbeste. Totusi meritam sa stim si noi pe cine injura Sakura sau ca Naruto o descurajeaza - stiu personajele dupa descriere =_=".
Asta nu e capitol fiindca nu are 40 de randuri, ci 19 randuri, 21 cu tot cu cele doua cuvinte [ prolog si capitolul unu]. Atat are, daca il luam cum e postat si daca e pun unul dupa celalalt ai 15. Asta cu margini, fara... ,mai bine sa nu ma uit >.>
Whatever, astept nextul si urmeaza sfaturile noastre. Descrie mai mult starile sufletesti, in jurul personajului, nu ii poci numele, ai grija cu dialogul si naratiunea si actiunea... nu ma leg de ea ca e primul capitol.

Have a good day or night ^.6
[Imagine: opus.jpg?t=1332600540]
If I can't move Heaven, I'll raise Hell... - Sebastian Morgenstern (The mortal instruments)
Perfect enemyMy fan fic blog[Imagine: chibi_4003.gif]Yo man, chibi Manu^.^



Subiecte de discuție similare...
Subiect: Autor Răspunsuri: Vizite: Ultimul răspuns
  [+18] Unde dragostea nu poate exista... THE LAST UCHIHA 16 10.303 14-01-2014, 06:53 PM
Ultimul răspuns: SabrynaMe
  Cine-i el? ..Poate n-ar trebui sa stiu.. pandora96 26 13.417 27-06-2011, 02:56 PM
Ultimul răspuns: Ada
  Dragostea poate fi inselatoare! Debb.' 93 71.919 27-05-2011, 01:35 PM
Ultimul răspuns: ciupaciup
  Ura poate duce la moarte Sayonara 12 7.338 03-04-2011, 09:13 AM
Ultimul răspuns: Flash
  Totul se poate spulbera in orice clipa Debb.' 18 10.947 05-03-2011, 12:07 AM
Ultimul răspuns: anyame1
  Zambetul tău poate ucide Kyung.Oppa 2 2.794 19-11-2010, 12:29 AM
Ultimul răspuns: Kyung.Oppa
  Dragoste nu poate fi cumparata cu bani Zuzy Is Angell 7 4.428 18-10-2010, 10:44 PM
Ultimul răspuns: Aerith
  Iubirea poate distruge si cea mai mica parte de tristete eLenuSh-cu-chip-de-inger- 4 4.266 08-06-2010, 07:35 PM
Ultimul răspuns: Savarina Ali
  ÃŽi vei da ingerului care nu poate zbura…aripi? Axxa.No.Way 39 26.985 20-02-2010, 09:05 PM
Ultimul răspuns: Irukandji
  Fara doar si poate a ta. miChiY 1 2.718 14-11-2009, 12:38 AM
Ultimul răspuns: Vampire


Utilizatori care citesc acest subiect:
1 Vizitator(i)