Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

The world of fairy tales-characters'descriptions

#11
Nume: Anakin
Rasa: sa ii spunem umanoid. La infatisare e ca un om.
Varsta: 22 de ani

Despre Anakin: Este un tanar cu o infatisare si voce placuta.
pana la varsta de 14 ani a fost tinut sclav, iar dupa ce a fost eliberat, a inceput sa calatoreasca prin tot felul de lumi, invatand obiceiuri, diferite mestesuguri, etc. A fost antrenat pentru lupta, inca de cand era tinut captiv, iar acuma e un cavaler cam de temut.
Arme: are un costum care il apara de lovituri intr-o oarecare masura, si o sabie de plasma. (asa arata ca o sabie laser din Razboiul stelelor, insa nu e cu laser)

si acum calul sau:
Nume: Licon
rasa: Pegas, cal inaripat.

Despre Licon: Este un pegas alb, deosebit de inteligent, zboara cu viteze foarte mari. Insa nu suporta sa flamanzeasca sau sa insetoseze.
Intre Licon si Anakin, relatiile nu sunt ca de la un stapan la cal, ci de prietenie, amandoi fiind egali in rang.

In curand va sosi si o poza cu Anakin calare pe Licon

#12
[Imagine: whitedragon.jpg]

nume: Cassandra Rayheart (lipsa de idei...)

rasa: om jumatate demon-lup

puteri: foloseste vraji magice pentru a chema in ajutor dragon uriasi si lupi de energie spirituala .Toate animalele create de ea sunt albe .

Varsta: 17 ani

personalitate: Are un caracter tacut ,nu vorbeste mult dar nici nu se imprieteneste usor cu cineva . Ii este greu sa aiba incredere in cineva si are nevoie de dovezi solide inaine de asi arata sufletul .Este hotarata si nu ii place sa fie ignorata .

#13
Nume: Semei Toboe

[Imagine: knastkuakuuae8.jpg]

Rasa: Lup
Varsta: 23
Puteri: poate merge zile in sir fara sa se opreasca sa manance sau sa se odihneasca. Totodata cunoaste toate creaturile si limbile lor, poate lua forma umana, si o ia de fiecare data cand face ceva contrar instinctelor lui sau e in preajma altor fiinte rationale care i-ar putea face rau daca l-ar recunoaste ca lup. Este un luptator foarte bun corp la corp sau cu doua sabii si are multe caractere accentuate: poate sari distante considerabile, alerga mai repede decat un om, auzi mai bine, samd.

Personalitate:
nu e foarte vorbaret, si nu are niciodata incredere in altii. Obisnuieste sa se bage in luptele altora daca instinctul ii spune ca e cazul, sau sa stea undeva in umbra si sa se uite. Se poate spune ca ii place sa faca un oarecare comentariu de final oricarei lupte sau oponent intalnit, si nu e de mirare. Nu-i place sa fie inconjurat de fiinte galagioase sau sa riste sa fie descoperit.

Trecut: Semei a fost crescut de un amator de lupte intre caini, si multa vreme a considerat ca asa e normal sa fie viata lui, incercand sa-si ignore instinctele ce-l chemau inapoi in salbaticie. Dar intr-o zi a pierdut o lupta importanta si stapanul a inceput sa-l trateze din ce in ce mai prost. Manat de remuscari a incetat sa mai manance, ceea ce i-a adus multe vise ciudate, printre care unul in care un lup alb ii spunea ca a venit timpul sa-si aminteasca cine e si sa-si salveze haita. Ii mai spusese si cum ajunsese in mainile omului, cum mama si fratii lui fusesera ucisi, el scapand doar pentru ca incercase sa-l muste pe vanator desi nici nu deschisese ochii inca.
Sfasiat de poveste dar si de dragostea pentru stapanul sau care il crescuse si-l antrenase, semei si-a ros lantul si a fugit in padure.
Aici fantoma lupului alb l-a intors pe calea Strabunilor, amintindu-i cine era si ce putea face, antrenandu-l pentru sarcina dificila de a-si elibera haita de sub asuprirea unei fiinte malefice.
De atunci umbla prin lume incercand sa dea de haita lui, fiind vizitat de fantoma foarte rar.
[Imagine: KONgirlssleeping-small.jpg]
[Imagine: chibi_137.gif]
Ka, chibi-ul lui JavaLeen

Favorite quote: "Don't tell me he wants to conquer the world? Can't he come up with something more original?" - Lina Inverse (Slayers)



Subiecte de discuție similare...
Subiect: Autor Răspunsuri: Vizite: Ultimul răspuns
  Mermaids Adventures-character's descriptions Lye 10 11.374 01-06-2010, 05:53 PM
Ultimul răspuns: Ryuu
  Acvalent Venos Fight-characters Himisoara. 2 3.364 10-05-2010, 10:46 AM
Ultimul răspuns: Flash
  The world of fairy tales hikari marina 95 50.946 10-07-2008, 12:12 PM
Ultimul răspuns: Magica Bloom
  Yumeria- character's descriptions Shiva 11 11.119 21-11-2007, 09:20 PM
Ultimul răspuns: JavaLeen


Utilizatori care citesc acest subiect:
1 Vizitator(i)