Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

The passion of an angel and a demon

#1
E primul meu fic [nu glumesc] si sper sa va placa.Puteti sa criticati si dur ca sa imi dau seama unde am gresit.Spor la citit :*

Prolog

Imi amintesc momentele copilariei,cat de fericita eram chiar daca nu aveam parinti care sa-mi ofere dragostea si afectiunea lor.Aveam prieteni la care tineam foarte mult si pe care ma puteam baza la nevoie,la fel puteau si ei sa faca pentru ca niciodata nu am refuzat sa ajut pe cineva.
Imi placea un baiat….desii nu i-am spun niciodata sentimentele mele pentru el.Numele lui era Kai,avea parul saten inchis si ochii negri ca cel mai intunecat abis.El avea un frate mai mic cu doi ani care era cel mai bun prieten al meu.Pe el in chema Shiro, avea parul brunet ca abanosul si ochii la fel ca ai lui Kai.Shiro ma placea desii eu nu ii impartaseam aceleasi sentimente…Eu il iubeam pe fratele lui desi stiam ca nu aveam nici o sansa cu el…Fericirea mea nu a durat prea mult pentru ca eu am devenit o mare cantareata de muzica pop si a trebuit sa-mi parasesc toti prietenii.Pe atunci eram doar un copil de treisprezece ani care nu stia ce este viata cu adevarat,dar datorita vocii mele am reusit sa devin cineva important desii a trebuit sa-mi parasesc orasul si prietenii…

Capitoul 1:Pregatiri

In centrul londrei o multime de oameni erau in jurul unei scene,special amenajata.In cabina de schimb a unei fete ce deabia astepta sa intre pe scena era o zarva mare deoarece nu se decidea ce melodie sa cante prima data.
-Akane,ce ar fi sa canti melodia “Part of me”?intreba o fata cu parul scurt pana la omoplati de culoarea florilor de ciresi,pielea ei era de culoare rozalie iar ochii mari si albastri la fel ca si cerul senin exprimau caldura si iubire.
-Mersi Himeko,esti cea mai tare.spuse o fata cu parul lung pana la abdomen ce culoarea scoartei copacului si cu ochii caprui ce erau scosi in evidenta ce machiajul de culoare roz.Buzele ii erau acoperite cu gloss roz,facandu-le sa para mai senzuale,pielea rozalie si fina o facea sa para o papusa foarte frumoasa.
Formele fetei erau expuse prin hainele ce le purta,acelea fiind formate dintr-un maieu mov cu bretele subtiri,o fusta mini roz cu dungi negre,o perechie de sosete lungi pana deasupra genunchilor roze cu dungi mov si o perechie de cizme scurte negre cu toc subtire de trei cm.Mainile ii erau pline de bratari colorate iar la gat avea un lantisor cu o cruciulita din argint.Parul il avea desprins iar bretonul ii acoperea sprancenele ajungand pana la ochi.Tanara se privea in oglinda,admirandu-se singura.
-Hai divo ca arati bine.spuse Himeko chicotind
Adolescenta zambi si iesii din cabina indreptandu-se spre scena bucuroasa dar o urma de tristete se putea citi in ochii ei.Pasii gratios pe scarile scenei afisand un zambet fermecator ce putea sa topeasca si cea mai rece ghiata din inima unui baiat.Lua microfonul in mana zi spuse,mai bine zis tipa:
-Salut tuturor,dupa cum stiti acesta va fi ultimul meu concert dupa care nu ne vom mai vedea pentru un timp.Asa ca acesta va fi cel mai reusit concert DA?tipa adolescenta facand multimea sa tipe de bucurie
Melodia incepu iar vocea melodioasa a satenei se auzi incalzind inimile oamenilor prezenti.
Tokidoki boku wa omoun da
Bokura wa umareru zutto mae
Hitotsu no inochi wakeatte
Ikite itan ja nai ka tte

Dupa ce termina aceasta strofa Akane se duse la marginea scenei si invita langa ea o fata blonda cu ochii albastrii ca cerul senin si incep amandoua sa cante bucuroase urmatoarele strofe.

Datte karada ga hanarete mo
Kokoro wa ima mo sugu soba ni kanjiru

Itsu datte itsu datte kikoete iru yo
Boku no na o boku no na o yobu koe
Douka mou nakanaide kimi no omoi wa
Tsutawatte iru kara

Dupa terminarea melodiei,satena canta inca 2 apoi isi lua adio pentru un timp de la fanii ei si cobora putin trista de pe scena indreptandu-se impreuna cu Himeko spre o limuzina neagra.Urcand,adolescentele incep sa discute diferite subiecte pana cand au ajuns la subiectul baieti.
-Crezi ca Shiro te va recunoaste?intreba Himeko plictisita mancand dintr-o punga cu cipsuri
Adolescenta ezita putin in a spune ceea ce gandeste iar apoi raspunde hotarata:
-Nu stiu,si sincer nu imi pasa.Dupa ce spuse asta pe fata I se ivi o urma de tristete si continua:
-Chiar daca nu ma recunoaste sunt sigura ca nu m-a uitat.
-Ai dreptate…totusitu te-ai schimbat de atunci.continua Himeko privindu-si prietena
-Nu conteaza,sa schimbam subiectul.spuse Akane privind pe geamul limuzinei
Adolescentele incepura sa vorbeasca despre tot felul de subiecte cum ar fi parfumurile si hainele pana cand au ajuns in fata unei vile cu 2 etaje ce avea o culoare de bleo deschis.
Fetele intrara in vila,mergand fiecare in camera ei pentru asi pregatii bagajele.
Akane intra intr-o camera ce culoare alba,cu nuante rosii din cauza draperiilor ce acopereau fereastra,patul rotund era acoperit de asternuturi roze,peretii erau plini de tablouri si de postere.Parchetul era acoperit de un covor roz,pufos si moale.Tanara intra in baie indepartandu-si hainele si intrand in cabina de dus.Statu cinsprezece minute lasand picaturile de apa sa se inzbeasca de corpul ei apoi iesii.Cand talpile ei facura contact cu gresia rece de culoarea marii,adolescenta tremura usor,dar isi revenii infasurandu-se intr-un prosop roz si pufos.Iesii din baie indreptanddu-se spre dressing de unde isi lua un maieu bleo cu fluturasi albi si o perechie de pantaloni scurti tot bleo.Isi usca parul apoi se apuca de facu bagajele.Scoase din dressind doua trollere mari in care isi puse hainele si incaltamintea.Isi mai lua o geanta in care isi puse machiajurile,bijuteriile si castile cu mp3 si mp4.
Dupa ce isi termina de facut bagajele Akane se culca ca sa odihneasca pentru calatoria de a doua zi.


Stiu ca e cel mai scurt capitol[daca se poate numi asa] posibil dar pe viitor promit ca le voi face mai lungi.Ja ne :*

#2
Ok... PRIMUL meu post la Fan Fiction(dupa mult timp)... care sa nu aiba legătură cu fic-urile mele.Ai spus ca este primul tau fic...asa ca e ok:P.Sa incep.
First... capitolul a fost scurt si grăbit. I mean... totul decurge parcă mult prea repede...acum e în culise, acum cântă, acum e acasă. Dacă luai totul uşor... capitolul era mult mai lung.
Ai descris îmbrăcămintea lui Akane... dar fizicul ei... foarte vag. La fel şi Himeko...Sakura(despre ea nu ştiu nimic).Încearcă să le descrii aspectul şi personalitatea. Eu, ca şi cititor... nu îmi pot face o imagine despre ele.
Descrie... cu cât mai mult, cu atât mai bine. Descrie până şi modul în care ea intră pe scenă. Cu cât mai multe amănunte, cu atât mai bine. Cititoru îşi imaginează din ceea ce tu expui.
Ai grijă la exprimare. Nu trebuie să fie ca cea a unei persoane care scrie de ani... dar să fie îngrijită şi să îl încânte pe cel care citeşte.
Nu mai pune versurile melodiilor pe care ea le cânta. Eu oricum...nu înţeleg nimic(poţi să mă şi înjuri în ele:))).Numele cântecului e de ajuns. Mai bine ai descrie ce face când cânta... comportamentul ei...sentimentele si gândurile care o chinuie. E mult mai interesant decât nişte versuri... care habar nu am ce spun.
Cât despre greşelile de tastare... nu ma bag la ele. Toată lumea are şi ar fi pierdere de vreme să îţi spun cuvintele scrise greşit. Îţi dai seama singurică:P
Ideea... nu o să mă pronunţ cu privire la ea. Voi vedea cum evoluează.
Acum... nu-mi rămâne decât să aştept capitolul următor ^_^.
Zum zum
[Imagine: comanda1semnatura.png]
My sin is Pride.
I'm on my highway to Hell!
Yuki is my kamy-sama. So...Shut the f*** up!
Criticii nu-i pot ranii pe creatori decta cu permisiunea acestora.


You tried to hold me under, I held my breath
Alone and now you wonder, what I possess
Nothing you can say , nothing's gonna change what you've done to me
Now it's time to shine, I'm gonna take what's mine
While you're burning inside my light




#3
Multumesc de comentariu :)
promit ca voi face urmatorul capitol mai lung :*
Acum o sa pun poze cu personajele:
Akane:
http://img101.animecharactersdatabase.co...nakami.jpg
Himeko:
http://img101.animecharactersdatabase.co...mizuki.png



Subiecte de discuție similare...
Subiect: Autor Răspunsuri: Vizite: Ultimul răspuns
  Demon si inger DanteObs3ssion 1 2.134 30-06-2013, 03:52 PM
Ultimul răspuns: CyBeR
  [Naruto] The Passion of Hate [+16] sickness 0 1.819 14-09-2012, 11:40 PM
Ultimul răspuns: sickness
  Angel without soul ( sezonul 2 ) Rain 49 31.777 03-06-2012, 01:33 AM
Ultimul răspuns: Erion.
  InuYasha-astazi om,maine demon Matt 0 1.816 24-12-2011, 10:38 PM
Ultimul răspuns: Matt
  Angel tears gothic_yumi 7 3.622 01-09-2011, 07:20 PM
Ultimul răspuns: Lussya
  Ce soir, passion! Jessi 1 1.976 31-08-2011, 03:24 PM
Ultimul răspuns: Zummy
  Love the feeling of joy-An demon and an angel! Ɖʋℓcικ`Иɛвʋиικ 5 3.274 01-07-2011, 10:41 PM
Ultimul răspuns: Nya.
  How to love an angel A'Svear 46 26.997 15-02-2011, 08:16 PM
Ultimul răspuns: Nixu
  Dragoste de muritor si de demon Yoko-sama 22 12.069 06-02-2011, 08:09 PM
Ultimul răspuns: Nixu
  Lacrimile unui demon Dufresne 11 6.247 02-02-2011, 06:20 AM
Ultimul răspuns: Danb


Utilizatori care citesc acest subiect:
1 Vizitator(i)