Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Lacrimile unui demon

#1
:-s M-am gandit sa fac si eu o incercare, numai nu dati cu pietre T_T .

Am sa va spun cate ceva la inceput:
Am sarit peste unele detali cu un motiv, poate uni veti sesiza ca mai trebuia sa scriu cate ceva, dar motivul o sa-l aflati in capitolul urmator.
Cred ca cam atat vreau sa va spun :-? ah, nu ma supar daca comentati dur, eu chiar va rog :P Astfel am sa evoluez. ;;)

Lacrimile unui demon
Capitolul 1.Primele lacrimi...


Cu fiecare secundă pierd controlul asupra propriului meu corp , oare ce se întâmplă cu mine? Încă nu pot să-mi controlez proprile sentimente? Sunt încă la fel de speriată şi neputincioasă ca atunci? După 10 ani se pare că n-am învăţat nimic , am fost , sunt şi voi fi doar o marionetă. Am trăit , trăiesc doar cu un scop. Dacă vreau să-l ucid , ar trebui să fiu lipsită de orice sentiment . Nimic nu ar trebui să stea în calea scopului meu, dar totuşi... Totuşi eu încă nu sunt îndeajuns de puternică , până nu voi învăţa să-mi stăpânesc sentimentele nu voi avea nici o şansă. Trebuie să învăţ să ucid , să ucid pe oricine îmi stă în cale, fără a clipi , fără a-mi păsa nici măcar pentru o secundă.Trebuie şi am să o fac!

Cred că a trecut mai mult de o jumătate de oră de când îl privesc. Doamne, cât de patetic poate fi! Mi-e atât de scârbă încât sunt gata să termin asta cât mai repede, dar nu am să o fac, vreau să sufere în fiecare secundă , tot ce vreau este să-l torturez până îşi dă ultima suflare. Mă priveşte cu atâta spaimă, ştie ca nu are nici o şansă , dar totuşi se agăţă cu fiecare fărâmă de putere de orice şansă, totul pentru a-şi salva viaţa, mica, patetica şi neînsemnata lui viaţă. Un rânjet îmi apare încet pe faţă, simt cum încep să recapăt controlul asupra propriuliu meu corp. Devin încrezătoare şi ştiu că de acum sunt pregătită de orice.

Privesc în jur! În minte încep să mi se deruleze imagini a ceea ce s-a întâmplat în urmă cu două ore. Părea atât de liniştit, pregătit să continue şarada de zi cu zi. Pregătit să se prefacă că este o persoană normală , o persoană fără pată , cineva perfect , un bun cetăţean. Am făcut cercetări, mâine ar trebui să petreacă o zi minunată cu familia lui ,,perfectă" . Se duce încet lângă fereastră pentru a privi peisajul. Pot ghici cu uşurinţă ce i-a trecut prin minte, categoric este mulţumit de statutul lui, are putere şi bani, ştie că poate cumpăra orice şi mai ales pe oricine.

Nu l-am lăsat să se bucure prea mult , a fost atât de uşor. Nu este un bun luptător, m-am putut furişa în spatele lui şi să-l lovesc în mai puţin de 10 secunde. Ştiu că el e veriga slabă, nu voi afla prea multe de la el, dar totuşi fiecare detaliu contează.. Este un bărbat solid , mi-a fost destul de greu să-l târăsc şi să-l leg de unul dintre scaune în aşa fel încât să mă asigur că nu va scăpa. Am luat un fel de pansament şi l-am legat la gură ca să nu poată vorbi

L-am lovit de câteva ori cu pumnul , am dat cât am putut de tare pentru a mă asigura că îl va durea.După ce s-a trezit am văzut cum în momentul în care m-a recunoscut privirea lui atât de încrezătoare a dispărut instantaneu. Era speriat, picături de sudoare începeau să-i cadă încet pe faţă , tremura neîncetat. Încearcă din rasuputeri să scape din strânsoare, dar nu poate, l-am legat bine.Cu cât se zbate mai mult cu atât îşi face mai mult rău, lucru care mă bucură.

Acum, parcă îşi mai controlează frica, dar nu va dura mult. Mă apropii de el şi-i şoptesc încet la ureche, în timp ce-i eliberez gura, astfel dându-i posibilitatea de a vorbi:
-Îţi aminteşti de mine? vocea mea, atât de încrezătoare, nici eu nu mă puteam recunoaşte. Se pare că până la urmă îmi pot controla destul de bine sentimentele..
-Tu... cum este posibil aşa ceva? Te-a ucis, el te-a ucis! zbieră destul de tare, acest lucru m-a enervat aşa că i-am dat o palmă. Faţa lui era plină de sânge, răni , urme ale loviturilor mele.
-Dar el unde este? Gândeşte-te un pic, el m-a ucis pe mine sau eu pe el?
-Aşa ceva nu e posibil, erai doar o copilă nu puteai..
-Aici ai dreptate, eram doar o copilă! dar voi jigodii nenorocite nu aţi ezitat să-mi ucideţi familia în faţa ochilor. Simt cum furia începe să pună stăpânire pe mine, dar încerc să mă controlez , o singură greşeală şi sunt moartă.
-Bine, tar*fa dracu, vrei să recunosc? Mi-a făcut plăcere să te văd cum implorai să-i salvăm, am savurat fiecare secundă în care plângeai şi părinţi tăi sufereau. Cât mă bucurăm să le aud ţipetele de durere, i-am ... Ahhh..

L-am împuşcat în picior! Nu mai puteam să-l aud, a fost picătura care a umplut paharul, ştiu că sunt lipsiţi de scrupule, ei nu ar ezita nici o secundă, m-ar tortura şi ucide încet, m-ar face să sufăr în fiecare secundă. Eu de ce nu aş face la fel? Mă apropii de el şi-i pun pistolul în gura.

-Nu mă interesează, am ştiu de la început că ţi-a plăcut. Fiecare dintre voi a savurat acele clipe, dar stai liniştit, nu veţi scăpa. Am să mă asigur că vă voi ucide încet, unul după altul.Acum spune-mi cine e cel care a comandat totul? i-am luat pistolul din gură
-Eşti nebună , chiar crezi că am să-ţi spun? l-am împuşcat dinou, în celălalt picor.
-Nu am să întreb de două ori, deci gândeşte-te bine cum îmi răspunzi.

Se putea vedea pe faţa lui că trece printr-un chin de nedescris, până la urmă se linişteşte şi alege singura variantă convenabilă pentru el.

-Nu ştiu, niciodată nu l-am văzut.Noi doar executăm ordinile, nici măcar nu-i cunosc pe toţi. Nu îşi vor dezvălui indentitate oricui, nu ţi-ai ales persoana potrivită
-Cine este persoana căruia îi raportezi? Spune-mi tot ce şti şi crede-mă nu vrei să aflu vreodată că m-ai minţit. observ că nu a realizat ceea ce am vrut să insinuez, îmi îndrept privirea spre poza de pe măsuţa din mijlocul camerei . A înţeles, doar la gândul că le-aş putea face rău copiilor lui este gata să facă orice.
-Aalexander Mcqueen, este din L.A ., îl vei găsi destul de greu dar este cineva care te poate ajuta. Fratele lui Adrian, el este punctul lui slab , asta e tot ce ştiu. Acum dă-mi drumul, n-am să spun nimănui că eşti în viaţă. Lasă-mă să-mi văd copii, sau dacă chiar nu-mi vei da drumul te rog să-i laşi în pace, am să fac orice.

I-am zâmbit şi am închis ochi ştiam că ceea ce am să fac nu este bine, dar e calea pe care am ales-o. Trebuie să mă răzbun, deşi mă doare nespus, niciodată nu voi şti cu adevărat ce înseamnă fericirea, dar nu-mi pare rău. Voi face orice pentru familia mea, răzbunarea a devenit destinul meu. Vor plăti pentru fiecare lacrimă vărsată , lacrimi pe care le am în fiecare moment de singurătate.

Ştiu că următoarele cuvinte sunt pe jumătate minciună şi că e o cruzime prea mare, dar nu am de gând să-l las să moară liniştit:

-De-abia aştept s-aud cum copii tăi îşi strigă tatăl. Păcat că nu îi vei putea ajuta.
-Tu, ai devenit un adevărat demon...
Acestea au fost ultimele lui cuvinte. L-am împuşcat în cap! Simţeam cum un sentiment de vinovăţie începe să pună stăpânire pe mine, oricât de mult aş fi încercat să mă controlez, nu puteam.Lacrimi calde au început să cadă fără oprire...
-Da, sunt un demon, iar acestea sunt... Lacrimile unu demon

:-s


#2
Wow, OK...sa imi revin.
Chiar imi place si chiar imi place foarte mult, mai ales:
Citat:-Tu, ai devenit un adevărat demon...
-Da, sunt un demon, iar acestea sunt... Lacrimile unu demon.
Foarte frumos. Am vazut doar ca ar fi trebuit sa pui litera mare in loc de mica. E foarte frumos povestit, ai gasit echilibru intre descriere naratiune si dialog. Capitolul e lung si dragut, in afara de cele de mai sus nu am ce sa iti reprosez. Poate daca ai fi facut un 'Prolog', poate intelegeam mai multe, dar e ok si asa.
Nu am de ce sa te critic dur, nu stiu, poate mi se pare doar mie, dar ai descris foarte bine cum se simtea fata, bravo.
Astept urmatorul capitol, sper si chiar sper sa ma anunti. Buh Bye !!!
[Imagine: ak8THBQ.png]


#3
Buna! Se pare ca sunt prima.Bravo mie.
Deci, este foarte interesant pana acuma,pot sa-ti zic ca mi-as atentia si totodata si curiozitatea cu titlul tau.Trebuie sa-ti marturisesc ca mi-a parut rau de parintii ei cand am citit.Eu una sper sa aflu care a fost movitul pentru care au murit.Bine a facut fata ca l-a impuscat direct in cap.O merita.
Descrierea:destul de bunicica
Dialogul:chiar daca ii putin cam saracut ii bun si el
iar greselile de tastare ar fi :"Å£ar*fa dracu" poate ai vrut sa spui "ta**fa dracului" sau "ta**fa drecului" caum vrei in fine. Pana acuma ii fain si iti urez spor la scris si astept nextu.

Ja ne
Freedom is power!
And I can use that power!

#4
Dear fic nou ^^. Stii care a fost prima mea impresie, nu? Ti-am zis pe mess dar o zic si acum ^^ Tipa asta e Sasuke in varianta feminina =)). Razbunarea e destinul ei :> Foarte asemanator cu Sasuke. Ideea imi place foarte mult. Well tu acum pe mess mi-ai zis ca e sadic dar mie nu mi se pare. Eu rad din orice practic. Descrierea mi-a placut foarte mult. Naratiunea la fel, actiunea mi s-a parut ok si dialogul nu este sec. Cred ca Ded are dreptate ^^ Mergea un prolog ca sa intelegem mai bine ce se intampla dar oricum e bine si asa. Greseli de tastare am observat dar mi-ai zis ca le-ai corectat si cum mie mie lene sa dau refresh... Mi s-a parut ciudata faza aia cu pistolu in gura =)) A fost funny ^^. So, cam atat am avut de spus. Astept nextu si nu uita sa ma anunti cand il pui! Buh bye!:*
[Imagine: EnvYQ.png]

#5
hye my dear>:D<
mamicuta, in sfarsit te`ai hotarat sa iti folosesti imaginatia pentru a scrie un fic la proza si da`mi voie sa`ti zic ca te pricepi de minune :love:

desi nu am inteles foarte multe din acest capitol, a fost totusi minunat, chiar mi`a placut.
Greseli de tastare nu am observat decat una sau doua, dar acum le`am pierdut urma, se ascund de mine insa nu`i nicio problema pentru ca nici eu nu mai vreau sa le vad>:)
La modurile de expunere nu am ce zice deoarece au fost toate perfecte, zic eu.
Ai descris exceptional sentimentele fetei, ai avut dialog si nu a fost deloc sec, actiunea nu ai greabit`o...:-@. Pe scurt... perfect^^

de`abea astept urmatorul capitol din care sper sa inteleg mai multe:-? si, mamicuta:-w sa ma anunti la fiecare next>:D<

bye^^

#6
Hey! Am trecut si eu pe aici, trebuie sa recunosc ca titlul m-a atras ;)) and *wow*... e foarte interesant, biata fata cred ca a trecut prin multe. Imi place caracterul ei, si-a format unul puternic, asa si trebuie :-< Sper sa plateasca cu pretul vietii si ceilalti care au fost implicati in asta. Succes la scris! :*
[Imagine: grellslutcliffbyhowling.gif]


♥ Live Every Second Like It Was Your Last One ♥


[Imagine: mukurosignbynaladrield3.png]

[Imagine: sigg3.jpg]


#7
Wow o.O'.
Nu m-am aşteptat la aşa ceva. Ce poveste a avut, săraca fată T.T'. Dar ce nume i-ai pus? Eu nu am văzut. Hmm, mi-a plăcut cum ai povestit totul, iar greşeli de exprimare nu am văzut. Te-aş ruga să nu mai laşi spaţii înaintea semnelor de punctuaţie, ci doar după. Cred că e mai mult decât suficient. Apreciez că ai făcut un capitol lung, sper să fie aşa şi în continuare.
Aici :
,, -Tu, ai devenit un adevărat demon... " -> ,, - Tu! Ai devenit un adevărat demon.. "
Ar fi arătat puţin mai bine aşa, după părerea mea ^^.
Nextu' cât mai repede şi vezi să nu mai fi leneşă : - w.
Inspiraţie multă, my dear >:D<.
:bye:
[center][Imagine: 2isxfr.jpg][/center]
Mulţumesc, Abbeh. Ly <3.

[center][Imagine: lh4lc.gif][/center]

#8
So, my dear am trecut pe la tine. Imi place mult acest nou fic, te pricepi. Titlul este foarte intresant, este inspirat si atrage cititorul, iar ideea de asemenea este si ea originala, imi place mult. Chiar m-ai facut curioasa cu ce se va intampla in continuare. Naratiunea este buna, imi place, dialogul nu e sec, am vazut una sau doua greseli de tastare, dar se mai intampla, actiunea nu e grabita, iar descrierea e partea mea preferata. Stii sa-ti exprimi foarte bine sentimentele, le-am simtit si eu si asta e foarte bine, ai mare potential. Ar fi bine daca de acum cifrele le-ai scrie in litere, e mai bine asa. La estetica stai bine ,capitolele sunt bine delimitate si le pot citi usor si e bine ca folosesti diacritice, dar totusi la unele semne de punctuatie ai uitat sa lasi spatiu. So, nu mai pot spune decat succes si sa pui repede next. *Hug*
[Imagine: j5atg3.png]


#9
Buna>>:D< Sysu`, ms ca m-ai anuntat, iata-ma cu un comm si sunt sigura ca n-o sa fie singurul:*
Pentru inceput, imi place povestea ta, adica saraca fata... a trebuit sa sufere atatia ani, iar nenorocitul ala....:die: Bine ca l-a impuscat, merita! Mai ales dupa cate i-a facut:((
Stiu ca este extrem de tarziu sa trec si eu cu commu` pe aici, dar de-acum incolo, o devin cititoare fidela;;)
Te pup si adu-ne nextu`>:D<

#10
Doamne Draga mea fosta Juliette actuala mea Sophie. deci in primul rand vreau sa iti spun ca esti extraordinara , m-am simtat ca si cum m-as fi uitat la un film.Cata durere simte protagonista noastra , dar sunt sigura ca nu ii va ucide copiii, de pot sa spun dialogul imi da un aer de mister mai ales ultima fraza a ador , descrierea ai descris cat se poate de bine ceea ce simtea fiecare personaj (Amandoua).Naratiunea e perfecta si ea=> ca si tu esti o perfectionista
Te iubesc mult mult de tot si sper ca ma vei anunta cand o sa apara nextul pentru ca am ramas cu niste indoieli , ma intreb ce va face in continuare , oare se va indragosti de punctul slab iar apoi il va ranii ca sa ii faca rau lu... ?? am prea multe intrebari ,deci succes in continuare si adu nextul cat de repede poti!
Te iubesc sa nu uiti
semnat micuta ta sora mai mica Lary-chan



Subiecte de discuție similare...
Subiect: Autor Răspunsuri: Vizite: Ultimul răspuns
  [Yaoi] Lacrimile petalelor de cires Kimera 30 17.729 19-09-2013, 09:56 PM
Ultimul răspuns: Kimera
  Demon si inger DanteObs3ssion 1 2.149 30-06-2013, 03:52 PM
Ultimul răspuns: CyBeR
  InuYasha-astazi om,maine demon Matt 0 1.829 24-12-2011, 10:38 PM
Ultimul răspuns: Matt
  Love the feeling of joy-An demon and an angel! Ɖʋℓcικ`Иɛвʋиικ 5 3.288 01-07-2011, 10:41 PM
Ultimul răspuns: Nya.
  Dragoste de muritor si de demon Yoko-sama 22 12.198 06-02-2011, 08:09 PM
Ultimul răspuns: Nixu
  Inger Vs Demon yaoi maniac 0 1.977 27-06-2010, 05:46 PM
Ultimul răspuns: yaoi maniac
  The passion of an angel and a demon ...:::Hana Arakida:::... 2 2.790 10-03-2010, 12:59 AM
Ultimul răspuns: ...:::Hana Arakida:::...
  The Demon's Paradise [yaoi] Yaoi Queen 54 35.029 07-03-2010, 02:59 AM
Ultimul răspuns: myuu
  Dragostea in inima unui demon (InuYasha X Kikio) Annya 6 4.612 01-05-2009, 07:54 AM
Ultimul răspuns: Sasuke Uchiha is the best
  Sasusaku o iubire intre un demon si un inger Who said i have to be normal 13 11.411 17-10-2008, 05:58 PM
Ultimul răspuns: Aly


Utilizatori care citesc acest subiect:
1 Vizitator(i)