Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Dragoste descoperita pe internet(sasusaku)

#11
Ummm...Hello...Again
Yeah...I'm back again...I don't think you missed me:-?
Let's see:
Incep cu dialogul, care..ei bine se gaseste in masura de 90% in acest fic. Nu-i chestia ca am ceva impotriva, dar strica. Sunt ficuri in care dialogul este aproape inexistent iar aici e atat de mult ca imi iese pe nas. Sin in cea mai mare parte acest dialog este sec, fara nici un Dumnezeu. Replici fade, fara culoare care sunt puse numai sa umple randurile, asta e tot ceea ce pot sa spun in concluzie. Si pe deasupra o mareparte putea fi transformata in convorbire indirecta.
Apoooi...descrierea...Oky, acest mod de expunere, este in general vital unui capitol, dar aici nu e nici urma de el. Opreste-te si miroase trandafirii [as said a friend of mine]...adica descrie sentimentele personajelor, actiunile, locurile and stuff, fiindca nu e ca si cum nu ar fi sentimentele, sa vedem trairea personajelor, dar pur si simplu e o ceata totala fiindca nu e descris absolut nimic.
Actiunea este grabita de nu mai stie de ea...Adica s-au intamplat ata de mult, atat de repedesi am ajuns la finalul capitolului sa nu mai inteleg nimic.
Si acum partea cea mai urata...gramatica este calcata in picioare :|...Unu la mana, inteleg convorbirea pe mess dintre personaje, dar totusi, nu este necesar sa si folosesti limbaj de mess fiindca nici nu arata bine si nici nu e corect!!! si doi, chestia cu vorbitu' pe mess distruge total aspectul capitolului.
Cam asta am avut de spus...idee este totusi interesanta, numai ca este mult de munca la ea...Spor la scris si multa multa imaginatie
Zbye :3
KyuMin.

#12
Buna..ce pot spune,recunosc si eu,ca doar titlul m-a indemnat sa citesc ce-ai postat tu pe-aicea.Ideea,este interesanta si originala,dar continutul..este varza.
-Actiunea este foarte grabita.
-Descrierea,nu prea exista.Totul m-i se pare sec.In aceeasi intonatie.Era o zi de vara..era o fata..aceasta fata avea parul nuj cum,si tot acea fata,statea p mess,etc.Incearca sa pui descriere ca nu se intelege nimic..nu mai scrie prescurtat ca si la mess,pentru ca sunt poate unii care nu stiu ce inseamna+ca arata urat.Ai deja 2 capitole,dar actiunea,e plecata in vacanta..adica..n-am aflat mare lucru..te intreb.Ai un sfarsit pentru asta?..stii ce vei scrie pe parcurs?Este important ca atunci cand incepi un fic,sa stii ca ai asigurat si un sfarsit..ori tu ma duci cu gandul ca nu prea ai idee ce se va intampla in continuare,pt ca actiunea stagneaza..nu se intampla mai nimic cat de cat interesant+ca nici nu prea am ce citi.Totul este foarte scurt.
Mai sus,unii si-au spus parerea mai detaliat decat mine,dar nu voi mai critica,pentru ca sunt unii care o fac mai bine.Asculta-le sfaturile,invata sa scrii corect gramatical,si gandeste-te daca vei mai continua.Ar fi bine,daca ai face progrese,si ai dezvolta ideile..sa am si eu ce citi..
Bafta in continueare si spor la treaba..sper sa iasa ceva.Astept nextu'
[Imagine: Pureloid.jpg]


[Imagine: 5448822.png]

#13
Imi pare rau acest fic n-o sa mai continuie!nu am timp sa scriu!poate o a ma loghez alta data pe alt username!



Subiecte de discuție similare...
Subiect: Autor Răspunsuri: Vizite: Ultimul răspuns
  [split] Dragoste complicata [sasusaku] Miranda. 0 1.695 26-08-2011, 08:18 PM
Ultimul răspuns: Miranda.
  [split] Dragoste complicata [sasusaku] RouXiss Đx 0 1.424 08-08-2011, 04:28 PM
Ultimul răspuns: RouXiss Đx
  Dragoste complicata [sasusaku] × Ëŧŧå × 0 2.345 05-08-2011, 12:53 AM
Ultimul răspuns: × Ëŧŧå ×
  Iubire descoperita in Alpi Pisica de Diamant 8 11.730 12-02-2010, 06:15 PM
Ultimul răspuns: Zouly
  De la prietenie la dragoste(sasusaku fic) buono_miyabi_momoko_airi 10 9.719 12-07-2009, 08:57 PM
Ultimul răspuns: Aira-chan
  Dragoste fara limite (SasuSaku :X) sasusaku_1998 6 7.831 07-04-2009, 07:14 PM
Ultimul răspuns: Axxa.No.Way


Utilizatori care citesc acest subiect:
1 Vizitator(i)