Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

How to love an angel

#41
@ FallenAngel - Thank you de comentariu >:D< Ma bucur ca iti place :3...Si dap...se schimba personajul negativ ;))

Capitolul 12
Lucifer P.O.V.


Angelus...sepulcrum...aether...

Şi asta ce mai înseamnă? Înger...Mormânt...Paradis...Lipsesc cuvinte. Nu are nici un înţeles. Atâtea ore de căutări, atâţia nervi întinşi la maxim şi consumaţi aiurea şi tot ce am găsit au fost trei cuvinte. Frumos! Lucifer, eşti cel mai bun investigator al lumii. Ce pot să zic...

Paradisul va fi mormântul îngerilor...

Åžoapta aceea mi-a dat fiori.
-Cine e acolo?
Întrebarea mea a rămas în aer, fără răspuns. Ce a fost asta? Cine a fost? Un sentiment ciudat m-a trecut pe şira spinării. Am luat manuscrisele unde găsisem cele trei cuvinte. Dacă adăugai cele spuse de acel ceva...Era adevărat. Ce dracu' e asta?

Jasmine P.O.V.

Capul mă doare îngrozitor. Nu sunt sigură pe picioarele mele. Mă simt de parcă sufletul m-a părăsit. Mi-am continuat activitatea: aceea de a mă uita pe pereţi. Mai zece minute şi trebuia să plec la lucru. Minunat!
Am dat să mă ridic din pat. Trupul meu a încercat să opună rezistenţă. Mowgly...Ah, nu trebuia să îmi amintesc. Poate iar mă apucă plânsul. Am hotărât. Plec la lucru. M-am împins cu mai multă forţă şi cu un efort inuman m-am ridicat în capul oaselor. Eram îmbrăcată cu o fustă scurtă, neagră şi o cămasă albă. Dar trebuia să mă şi machiez. Nu îmi permiteam să apar acolo ca un zombi. Mult fond de ten, rimel si ruj. Asta e tot ce am avut nevoie. Mi-am luat pantofii cu toc şi am trântit uşa în urma mea. Am încuiat şi am păşit încet pe scări. Genunchii îmi tremurau. Am strâns mai tare balustrada. Mi-am dat seama că mai eram îngrijorată de ceva. Lucius...El a...A dispărut. Am încercat să fac un efort să îmi amintesc dacă mi-a spus că pleacă undeva. Nu am putut scoate la iveală nici o amintire de acest gen.
În tot acest timp am ajuns la parter. Afară era destul de cald. Era primăvară, în luna aprilie. Tocurile mi se loveau de asfalt şi pentru câteva clipe am regretat că mi-am luat pantofii ăia. Sunetul care îl produceau mă sâcâia.

Şi cei doi au fost ucişi o dată...Şi el va muri din nou...

-Cine-i acolo?
Întrebarea mea s-a pierdut în aer. Eram singură pe stradă. Şoapta aceea, rece, îngheţată, mi-a dat fiori. Am continuat să merg, posesoare fiind a unui nou sentiment, neplăcut. Strada era pustie, încă un lucru care mă făcea să mă simt prost. Un singur om, se vedea apropiindu-se. M-am concentrat pe prezenţa lui, să scap de toate acele emoţii. Părea destul de grăbit şi venea în direcţia mea. În următoarele secunde am reuşit să îi disting culoarea părului; un roşcat aprins.
- Jas!
Cunoşteam vocea asta, dar nu reuşeam să o atribui nimănui. Venea de la acel om. Fără să îmi dau seama m-am trezit cu el în faţa mea. M-a şocat.
-Lucifer...
Răspunsul meu era acid, impunător. Pentru prima dată nu am simţit nici un strop de frică în prezenţa lui. Pentru prima dată nu am dorit să fug din faţa lui. Şi pentru prima dată eram singură...Fără îngerul meu păzitor. Lacrimile mi-au împânzit ochii. Am plecat capul. Am simţit cum îmi ridică faţa. Pentru un moment m-am gândit la Lucius, dar apoi am conştientizat cine îmi susţinea chipul defapt.
- Unde este el? am urlat cât de tare am putut.
Durerea mi-a umplut sufletul doar uitându-mă la Lucifer. De ce? Unde este el? Nu mi-am mai stăpânit lacrimile şi le-am dat drumul să îmi curgă pe chip. Era ca nişte spini şi după ce terminau turul feţei mele mi se înfigeau frumos în suflet.
- De ce îmi atribui mie toate lucrurile rele?
Chiar. De ce oare fac asta? Fiindcă a încercat să mă omore...Asta ar putea fi un motiv. În orice caz, plângeam. Ştiam că minte. Un oftat adânc s-a auzit cu o secundă înainte să îi văd corpul întins pe jos. Avea ochii strânşi de durere şi era palid. M-am aplecat la el, îngrijorată.

Fraţi despărţiţi...Greşeală în Rai...

- Cine eşti? Ce vrei de la noi? am spus plângând.
KyuMin.

#42
Cum ultimul capitol este minuscul si am fost nevoite sa ti-l citim pe tot, o sa-ti enumeram greselile din tot ficul, la modul general.

In primul capitol introducerea e acceptabila sa zicem, dar timpurile verbale ii dau o nota discordanta care pur si simplu iti aduce un gust amar in gura. Iti lasa impresia unei insiruiri de actiuni din perspectiva unui personaj pasiv care nu participa la evenimente, ceea ce nu e si cazul ingerasului tau, care este partas intamplarilor - din plin chiar.

De fapt nu stiu nici o persoana care sa schimbe ingerii

partu mii de ani – nu, nu pare nimic, e doar patru.

Ma uit din nou spre batranul care statea in picioare in capul mesei, uitandu-se cu speranta la noi. Era batran, cinci mii cinci sute si ceva de ani e o varsta foarte inaintata.
Ai mai zis-o o data, we got the point. Repetitie.

Fara sa imi dau seama, m-am trezit ridicandu-ma in picioare. Acum stateam teapan in fata tuturor cu acceptul pe buze. Am mai cugetat un moment la ceea ce tocmai eram pe cale sa fac. Vreau sa imi asum riscul asta? Nu stiu de ce dar parca mi se va ofilii sufletul daca refuz.
Dupa ce i-ai dat inainte cu coctailul de timpuri la trecut, ca sa-i pui si umbreluta la bautura ai zis sa bagi si un verb doua la prezent, nu ? Te felicit - oribila combinatie.

Miracle Jasmine, in varsta de nouasprezece ani, nascuta pe sase iunie 1990.

Trecand peste numele ei oarecum amuzant, faptul ca te-ai decis sa scrii data zilei si a lunii in cuvinte si data anului in cifre este nu numai o combinatie proasta, dar nici nu te ajuta, deoarece peste 2 propozitii faci referire la 666, aluzie la un numar satanic. Ii ia ceva timp cititorului sa se prinda de « poanta ». Deci nu. Ori scrii intreaga data in numere, ori in cuvinte.

In fine, intorc pagina si raman masca. Wow, va fi amuzant. Cred voi fi intr-o continua lupta sa nu ma indargostesc de fata asta, caci pana la urma inger sau nu e clar ca sunt barbat. Gata, gata citesc mai jos din datele ei pana nu incep sa salivez pe fotografie

Mi se pare incredibil faptul ca in 2-3 fraze ai sfidat Biblia in cel mai non-salant mod. But again, it’s a fic. La dracu’ cu fleacurile astea. Sau mai bine zis...la Lucifer ?

In fine o voi cunoaste personal, maine.

Mor de fericire cand va vad ca habar n-aveti cum se utilizeaza o virgula sau o cratima. Uite, ca sa explic la modul cel mai simplu : virgula este inlocuita in vorbire de o scurta pauza. Pana acum e totul clar, nu ? Nimic mai simplu. Ca sa-ti dai seama unde ai gresit, citeste si tu cu voce tare aceasta propozitie.
« In fine PAUZA o voi cunoaste personal maine »
Got it ? Hai ca nu e asa greu.

In fine, imi iau o camasa alba care o las descheiata la primi nasturi

Off…Articularea vietii. E cam grea. Cuvantul “primi” este pluralul cuvantului “prim”. Exista coordonate in matematica care se noteaza cu A’ [ a prim ] , exista contexte in care utilizeaza de felul « el, un prim elev al clasei » , exista chiar si prim-ministru ! Dar nu, nu exista primi nasturi. Poate primii.

Capitolul 2.

Gata, scopul meu: sa ajung la facultate rapid, a intrat cheful in mine.

Am spus ca virgula in vorbire se “manifesta” sub forma unei scurte pauze, dar asta nu inseamna ca trebuie sa o confunzi cu punctul. Stii cat de simplu e sa-l intrebi pe marele intelept goagal cum se folosesc semnele de punctuatie? Nu stii ? Ia incearca.

L-am iubit mult, chiar prea mult pe baiatul junglei.
Si el era Tarzan…iar eu, Jane! Simpatica propozitia :-))

- Deci esti nou pe aici? intreb, posesoare fiind unei curiozitati imense.

Dumnezeule Mare -___- Copilu’, fi antena la mine putin. Jasmine la receptor. Stiu ca ti-e lene probabil sa mai citesti odata textul dupa « Facerea », dar nu e indeajuns sa spui « si s-a facut lumina ». Defapt e cam bezna total pe la tine. Ai o groaza de greseli si majoritatea sunt din cauza ca nu recitesti textul sa sesizezi si sa-ti corectezi greselile. Stiu ca lenea e mare, da’ tu chiar vrei sa vina potopul ?

-Mata de c***a... am soptit pentru mine, lasandu-mi ochii invadati de lacrimi.

Nu prea inteleg eu treaba aia cu cenzurarea, prin simplu fapt ca pana acum ai avut o groaza de cuvinte colorate si nu erau cu stelute albastre. Acus’ de ce-ai cenzurat « curva » maica ? Ce, ala nu e tot cuvant ?

Ziua asta e deja un cacat si inca unul mare si imputit.

Poti sa scrii cacat mare si imputit, dar curva nu. Interesant. Amu nu mai au grade de comparatie, tot blagosloveli is, da' daca ii mai puneai multe zorzoane rahatului aluia mare si rau deja se innegrea treaba.

In cele din urma, il aud pe profesor cum anunta sfarsitul lectiei. Dupa ce saluta, am fost prima care a iesit din sala. Nu mai suportam sa ii vad pe aia doi impreuna. Si nu voiam sa aiba satisfactia aceea nebuna, sa ma vada suferind.

http://animezup.com/forum/showthread.php?tid=13396
Nu credeam vreodata ca o sa dau trimitere la topicul ala deoarece chiar eu am spus ca e prea mult de citit, dar daca ai rabdarea, citeste macar 2-3 chestiuni. Ai mare nevoie de asa ceva.

Capitolul 3

M-am aplecat spre ea. Mda’ , ce aveam de gand sa fac?

Mi-am belit ochii pe tastatura sa vad expres daca e o greseala de tastare. Dar vad ca nu e. Spune-mi si mie copilu’, ca nu inteleg, de ce ai pus ‘ dupa Mda ? Ca eu nu inteleg. p.q

Fiecare milimetru ce ma ducea mai aproape, imi sfasia trupul, incet si dureros.
Mi-a iesit un fel de arcuire a buzelor, cam handicapat surasul meu, ce-i drept, dar merge.

Mama ma’sii ei de virgula si teoriile ei. Fiinta, deja m-ai exasperat cu virgula aia ! Imi trimiti pm si iti dau id-ul de mess si iti fac lectii on-line expres, ma jur! Orice, numai sa inveti cum s-o folosesti ! Ma tavalesc eu in chinuri cand vad ca nu stii, si ma intreb : da’ pe tine nu te doare ? Btw, this is Jasmine.

Stai, ce mama nabii fac eu aici?

nabii-naibii
Si parca nu avea voie sa injure, ca doar e inger, ce mama raiului ?

Cand sa le ridic, observ ca tantii aia cumparase treisfert de oras si baga-se acolo, cantarea o tona.

Din nou, virgulele sufletului ceresc. Ca o alta observatie, mai exista si punctul. Invata sa-ti delimitezi propozitiile cum trebuie.

Tu esti inger pazitor nu sacrificiu angelic, spuse pe o voce plina de prefacuta.
Era greu sa zici voce prefacuta?

Cum am mai spus, daca ti-ai reciti textul macar o data, ai observa o mare parte din greselile astea si ne-ai mai scuti si pe noi de dureri de cap. Dar lenea e mare.

- Ce sa devina? Care e soarta ei? am intrebat folosind aceeasi voce.


Mai putin avea sa planga, iar eu mai putin si imi luam campii.

Exprimarea e jalnica. Pentru inceput iti lipseste un verb deoarece ai 3 propozitii, iar cea intermediara nu e eliptica de predicat. Reformuleaza.

- Incompetent-o. Ti-am spus ca ingerul trebuie sa dispara!

Off doamne.. e atat de greu.. tox ma cherie, te las pe tine sa ii explici teoria cratimei, eu deja am capiat -.-
*tox clears throat* Cum explicam mai inainte altui user, la un alt minunat fic, iti transmit si tie cu sufletul mai sus de gura faptul ca nenorocita aia de cratima intervine de regula atunci cand se dau cap in cap doua vocale. Nu stiu tu cate vocale vedeai pe acolo, si nici ce motiv aveai sa vezi, deoarece 'incompetento' ii un singur cuvant - cam lung si complicat, dar unul singur - si pur si simplu nu are ce cauta cratima acolo, la fel cum nu pun nici o disperata de cratima cand zic 'proasto' 'tampito' si nici la masculin cand zic 'prostule' 'inadaptatule' sau altele. Greu?

Fata nu are voie sa fie in posesia unui Pazitor daca vream sa vina pe calea noastra
vream-vrem

dar fata nu are voie sa deinva Arhanghel.
deinva- devina
Iti cam fug degetele pe tastatura. Cu tendinta de a ma repeta, acest lucru poate fi usor impiedicat daca mai citesti textul inca o data inainte sa-l postezi. Poti?


Capitolul 4

Parea puternic, ca un bou si de vreo trei ori mai urat.

Again, chestiuta cu virgula.

Cleanta – clanta

Locul arata intradevar infiorator.

Cand nu trebuie sa pui cratima, pui si dai cu bata-n lac. Cand trebuie, ploua nestingherit.
Intradevar- Intr-adevar
Aplicand astfel teoria cratimei, uite ca aici erau chiar doua cuvinte, si chiar se intalneau doua vocale - "intru adevar" ar fi fost varianta initiala.

Voia sa ma protejeze, era furios pentru ce imi facuse-ra.

Okay, cauta-mi te rog pronumele « ra » si apoi poate iti dau dreptate ca ai scris corect.


Capitolul 5

Mda' se pare ca inca nu sunt imun la blestemul lui Jasmine.

Iarasi, as vrea sa imi zici de ce ai pus ‘ dupa mda. o.o

nu vreau sa fiu responsabil daca faci pnomonie

Si cam ce boala venerica e asta ?

In zece minute, timp in care ganduri din ce in ce mai perverse mi-au invadat creierul la fiecare pas, am ajuns in fata blocului. Doamne dai sa mearga liftul, Doamne dai sa mearga liftul! Ura, functioneaza!

Slava Tatalui si Fiului si Sfantului Duh, Amin!


Am urcat si am apasat pe butonul pentru etajul patru.

Aici vroiam sa ajung. Sa-ti amintesc aceasta propozitie de un capitol inainte?

Acum cea mai grea misiune, sa ajung la apartament, la etajul cinci.

S-a mutat intre timp ingerasul cu babuta si nu te-a anuntat ?

Ciudat, niciodata nu las ucisile descuita.

Poate usile. Poate descuiate. Sau poate usa descuiata.

Domane, Dumnezeule!

Si Doamne Il cheama, dar I se zice Domane.

- Ce ai facut cu fratele meu? Nemernic-o! a urlat la mine nimeni altul decat Lucifer.

Infranandu-mi orice impuls de a-mi smulge parul din cap, nu ma mai chinui si fac trimitere la exemplele de mai sus. In lista lor intra si 'nenorocito' care, ce naiba, e un singur cuvant.

Mda' cred ca tinuta aia era sa ascunda ceva.
Ba, da avea putere nu gluma.


Tot nu inteleg care e treaba cu apostroful ala dupa mda, de 3 capitole incoace m-ai bagat in boala cu el, dar observ ca atunci cand trebuie sa il pui, ia-l de unde nu-i! Interesant.
[ in cazul in care nu te-ai prins unde e greseala, da-ul acela e defapt un dar si iti trebuia in apostrof in cazul in care nu mai vroiai sa te sinchisesti apasand litera r ]

M-am concetrat puternic pe actiunea cu urma sa o fac.

N-a prea lasat vreo urma, dar in schimb, a urmat.

- Iti risti viata pentru un biet inger? Te credeam mai inteilgent Lucius, adauga acesta ironic.
Defapt era o simpla muritoare in starea ei actuala. Inger, mai incolo.

Am zarit-o, stand in fata lui Jasmine cu sripile deschise, jucandu-se cu un briceag.

Iarasi treaba cu virgulele.


Capitolul 6

Dute dracului Lucius...Mai exact vino la mine, caci pana la urma eu sunt dracu'.

Sa se duca...dar mai corect sa se duca cu ‘du-te’.

Am stat fata in fata cu Dracu' ce mama masii.

Pai ce mama ma-sii, hai daca tot suntem la capitolul asta, hai sa vorbim ca pe maidan. Ia du-te si coace si niste seminte si ad-o si pe tata Floarea sa vorbim frumos. Doar ce ma-sa lu' Dracu'.

Capitolul 7.

Era cea mai proasta si supusa t***a.

Ba, acu' zicem rahat, curve, hai sa zicem si tarfe, ce spuma marii.

In timp ce paseam pe asfaltul incintat de soare

Ce?

fiindca cele doua nu mai forma un tot ci erau

'formau' - stii tu, plural si tot tacamul.

imi venea sa ma duc inapoi in Rai si sa fac reclamatie legat de trecerea timpului pe Pamant.

Ai ceva sa ne dezvalui despre sistemul de guvernare a timpului &co. ?

Nota mentala: sa scap de fratemiu cu prima ocazie.

De fapt e cam 'frate-meu', gen fratele meu, stii tu. Ce ti-e si cu nemaurile astea.

Firar masa a dracu'! Si acum ce facem?

Cum ce facem, corectam, ce mama dracu', nu? Uite, daca tot injuri, macar injura corect gramatical. Adica cu cratime si tot restul.

ajunsesem la o inaltime la care ochiul uman nu ma mai putea identifica.

Chiar? Da' daca zburam si eu langa tine, pariu ca te vedeam? Poate nu te puteau identifica cei de la sol, nu stiu despre restu'.



Capitolul 8


Negrul e o culoarea frumoasa, expresiva

'culoare' e cuvantul pe care il cautai. Si negrul este non-culoare, conform teoriei cromaticii.

Si se pare ca cineva m-a auzit si a tacut.

Dar chestia dinainte a gandit-o, nu a vorbit-o, cum nevoia te-a auzit?

La inceput tot curajul mi-a pierit si nu am indraznit nici sa ridic capul. Dar cred ca mai bine nu il ridicam fiindca ceea ce am vazut a fost groaznic.

Pai ori l-ai ridicat ori ba.

A...atunci unde? am indreznit sa intreb.

Ai indreznit? Cum se face aia?

Si daca sta ar fi fost tot, dar buzele lui au facut contact cu ale mele.

Exprimarea e superba, astfel incat nu am inteles nimic din prima parte.

l-am vazut intrand pe geamul care spre norocul tuturor il lasasem deschis.

'tuturor'? Tu, el, si mai cine? Da in afar' de asta, sunt sigura-sigura ca mai mergeau si ceva virgule pe acolo.

Capitolul 9

Lucifer e inca slabit si dezorientat, o pot lasa singura pana la rasarit.
Imi arunc inca o data privirea spre ea. Cufundata intr-un somn adanc, pare atat de neajutorata. Si daca stau sa ma gandesc, chiar e neajutorata in fata iadului. Si revin din nou la intrebarea: sa o las singura sau nu? Ce-i drept, sunt doar cateva ore...Dar in cateva ore poti ucide o armata, ce sa mai spun de un simplu om.


Sunt hotarat! Sau...nu?

care era intradevar imens

Trimit la teoria cratimei de mai sus, acelasi 'intr-adevar si acolo.

Sincer, chiar nu imi doream sa merg acolo, dar daca acolo e portalul n-am alta varianta.

Si daca acolo e repetitie, tre' sa-ti atrag atentia, n-am alta varianta.

Dar ceva s-a miscat usor, gadilandu-ma si am hotarat sa ma abtin si de la alte comentarii. Dar pana la urma am ajuns in fata stejarului masiv pe care imi scrijelisem numele.

'Dar' asta cam e cuvant de legatura, deci nu prea aveai de ce sa incepi propozitia cu el, in special doua una dupa alta.

deja ma freaca la melodie culoarea asta monotona

Te #$%^ la icre, nu?

Am dat buzna fara sa mai si bat la usa.
- Da, a raspuns acesta calm.


Daca nu ai batut, la ce a raspuns?

Sa cada si Raiul, sa mor si eu, doar sa stiu ca Lucifer ii spune popa domn' doctor si ea este in siguranta.

Nu stiu cine a inteles ceva din gluma asta. Sau expresie. Sau ce e.

am luat-o la pas prin boscheti.

Peste rau si prin padure...o luam la pas prin boscheti.

Capitolul 10

Da, fiinta inferioara, urla, tipa! Oricum nu te aude nimeni, haide, da tot ce poti. Tot ce faci este sa ma distezi pe mine mai tare!

Auzi, da nu mai inlocuiesti si tu pe alocuri punctul cu virgula, stii tu, ca sa iasa ceva propozitii mai lungute.

Era impaturita de vai de mama ei.

'Impaturit' este implicit ingrijit. 'Ca vai de mama dansei' este deja mototolit.

Capitolul 11

Tu, fetiţo vii cu mien, in iad.

In primul rand e 'mine'. In al doilea, virgulele alea cand le pui, mai tre' sa te si uiti daca le pui bine, eu asa stiu : "tu, fetito, vii cu mine in iad."

Din aceiaÅŸi parte din care am venit

Limba asta romana, bat-o vina. "aceeasi"

Eu stăteam lipit de un copac sângerând

Stai asa, sangera el sau copacul? Exprimarea lasa de dorit, astfel ca nu-mi pot da seama.

eu cel viu cred am inchis ochii.

Si cand stii sigur?



Capitolul 12

Am dat să mă ridic din pat. Trupul meu a încercat să opună rezistenţă. Mowgly...Ah, nu trebuia să îmi amintesc. Poate iar mă apucă plânsul. Am hotărât. Plec la lucru. M-am împins cu mai multă forţă şi cu un efort inuman m-am ridicat în capul oaselor. Eram îmbrăcată cu o fustă scurtă, neagră şi o cămasă albă. Dar trebuia să mă şi machiez. Nu îmi permiteam să apar acolo ca un zombi. Mult fond de ten, rimel si ruj. Asta e tot ce am avut nevoie. Mi-am luat pantofii cu toc şi am trântit uşa în urma mea. Am încuiat şi am păşit încet pe scări. Genunchii îmi tremurau. Am strâns mai tare balustrada. Mi-am dat seama că mai eram îngrijorată de ceva. Lucius...El a...A dispărut. Am încercat să fac un efort să îmi amintesc dacă mi-a spus că pleacă undeva. Nu am putut scoate la iveală nici o amintire de acest gen.
În tot acest timp am ajuns la parter. Afară era destul de cald. Era primăvară, în luna aprilie. Tocurile mi se loveau de asfalt şi pentru câteva clipe am regretat că mi-am luat pantofii ăia. Sunetul care îl produceau mă sâcâia.


Na poftim aici. Tin sa te felicit pentru performanta de a umple un amarat de paragraf cu vro' 26 de propozitii - te flatez cand le numesc asa - cu cate 5 cuvinte acolo fiecare. Observ ca incepeti sa urati din ce in ce mai mult conjunctiile si chestiile neplacute de genul, dar serios acum, incearca sa citesti cu voce tare toata invalmaseala aia de propozitii, si sa te opresti de tot dupa fiecare. Un mare si abisal nimic, aia e.

Am continuat să merg, posesoare fiind a unui nou sentiment, neplăcut[/u]

Sentimentul ala saracu' e mai posedat de fel, nu?

[i]Strada era pustie, încă un lucru care mă făcea să mă simt prost


Cum poate singuratatea pe o strada sa faca pe careva sa se simta prost? A te simti prost inseamna a fii stanjenit, a-ti parea rau.

Un singur om, se vedea apropiindu-se.

Virgula aia la ce ai pus-o acolo?

Era ca niÅŸte spini...

Eu cred ca 'erau'. Sunt sigura, de fapt.

[ Comanda onorata. Aleluia si amin! ]
[Imagine: chestia.png]
Thank you Isabela! ^^
[Imagine: ObeyMe.jpg]
[size=xx-large]

Blogareala, alea alea...Luftblasse[align=center]

#43
buna
am trecut si eu pe aici.... ti-am mai citit ficul, dar nu mai imi aminteam numele, asa ca nu am mai trecut pe aici. acum mi-am amintit "Aleluia!" si m-am gandit sa las un com. desi v-a fi dificil sa mai zic ceva, ca Jasmine a cam zis tot ce era de zis. stiu ca nu am dreptul sa zic nimic la adresa ei asa ca tac cu privinta asta. mai mie una imi place, cum scri. cei drept ai grseli, dar cine nu are? sa trec si eu prin revista la tot.
so descriere ai, dar e cam putina, avand in vedere faptul ca e scurt se explica. cand zic scurt ma refer la faptul ca are 36 de randuri. dialog e putin dar nu e sec dupa parerea mea, deci ok pana aici. naratiunea, of draga naratiune ce ne-am face fara tine? este si ea aici si e buna, adica dupa parerea mea. actiunea mie nu mi se pare grabita si asta e foarte bine. greseli de tastare am vazut cateva, dar nu le enumar ca nu mai citesc din nou capitolul sa le gasesc. mie chiar imi place, e o idee originala si este super. nu vreau sa renunti. cand ai vrut sa iti fie criticat ficul te-ai gandit ca nu vei fi menajata nu?
ok deci astept nextul si ne mai scriem pe aici;)
bye bye pupici si spor la scris:*:*:*:*:*:*
Te iubesc la nebunie,
Tu esti inima mea pe vecie...pupicpupic:X:X

Imi amintesc...

Te-am cunoscut in zi de toamna
Cand totul m-i se parea pustiu
Si m-am indragostit de tine
Fara sa vreau,fara sa stiu.
Te aseman unui soare
Ce pluteste lin pe cer
Iar eu fiind intinsa mare
O singura raza-ti cer;
O raza plina de iubire
O vorba dulce si un sarut
Sa pastrez ca amintire
Tot ce-am trait sau am avut.
Iubirea noastra-i vantul
Ce adie oftand
Iar de ar fi sa nu mai bata
As mai avea un gand;
Sa fi tu fericit
Cu sau fara amintirea mea
Si eu...Oriunde as fi
Sa-ti pazesc dragostea!


[Imagine: normalanimegirlpic2093.jpg]
[/align]

#44
He he, m-am intors si eu dupa un car de ani in care a facut paianjeni bietul word si s-a prafuit tastatura ^^En fin, am avut o periada d'aia mai nasoala cu niste vesti si mai nasoale si vreau sa imi cer scuze pentru aceasta...hai sa ii spunem, lipsa :].
San`q de critica Jasmine si Toxic, va multumesc ca mi-ati mentionat greselile ^^
Si thanks de comm Savarina Ali...Btw, sa stii ca nu aveam de gand sa renunt, sub nici o forma, dar avand in vedere de cat timp nu am postat nu e de mirare ca ai crezut asta...
Si intr-un final am revenit cu capitolul de care am tras mai bine de 4 zile, fiindca inspiratia s-a ascuns pe lumea ailalta.


Capitolul 13
Jasmine P.O.V.

Morţii au mereu chipul alb. Ochii închişi nu fac altceva decât să mă sperie şi mai mult. Alte aspecte nu mai sunt necesare, tot ce fac ele este să mă îngrozească. Am închis ochii pentru câteva clipe. Am tras adânc aer în piept şi un miros uşor dulce mi-a inundat plămânii. Era ca aroma unei flori foarte ciudate, dar nu îmi placea. Parfumul acela mi-a provocat o stare de greaţă şi pentru un moment am simţit un licăr de curiozitate, ce mă împingea să îi caut sursa. Dar am deschis ochii şi am dat din nou de trupul nemişcat al lui Lucifer.
- Trezeşte-te! Nu ai nici un drept să mă laşi aici singură!
Urletele mele pline de inconştienţă au răsunat în stradă. Pur şi simplu am uitat că mai există lume, că mă poate auzi cineva, dar eram disperată. Cuprinsă de teamă i-am luat mâna într-a mea. Era ca şi cum ţineam o piatră, fără viaţă. Am plecat capul şi am scrâşnit din dinţi. Am putut simţi o strângere uşoară, fără vlagă.
- Lucifer!
Exclamaţia mea a scos un geamat de la el.
- Voi fi bine...Strânge-mă de mână şi doreste-ţi...
Să mor dacă am priceput ce a vrut să spună. I-am strâns mâna cât de tare am putut, dar nu aveam nici o idee ce ar trebui să vreau. Am închis ochii şi am încercat să mă calmez, măcar cât să gândesc. Tot felul de imagini mi-au apărut în minte. Lucruri fără sens, flori ciudate, nori şi exagerat de multă lumină, se plimbau prin creierul meu. Am simţit ceva, ca o adiere, dar foarte rece şi înţepătoare. Am deschis ochii rapid, cuprinsă de un sentiment ciudat de teamă. Pământul dispăruse şi ne aflam într-un fel de tunel cu un soi de lumini. Era exact ca în filmele alea SF, cu prea multe efecte speciale.
- Vom ajunge în curând.
- Unde? am întrebat eu pierdută.
Răspunsul care îl doream nu a ajuns. Am continuat să mă uit ca la un spectacol. Era frumos, dar acolo, în acel spaţiu puteam simţi o prezenţă străină, cineva care nu voia ca eu sau Lucifer să fim acolo. Un fel de şoapte îndurerate se auzeau din când în când. Speram ca ele să nu provină din locul spre care ne îndreptam. Acea adiere rece a apărut din nou şi a reuşit să îmi dea fiori.
Am început să ne mişcăm şi mai repede. Am închis ochii şi într-un final ne-am oprit. Aerul din acel loc era înecăcios şi nişte şoapte înfiorătoare deranjau din când în când liniştea.
I-am dat drumul lui Lucifer şi m-am ridicat de jos. M-am uitat încă o dată la el şi am observat că chipul său începea să prindă oarecum culoare. M-am întrebat dacă e bine să mă plimb de nebună prin locul ăsta, dar curiozitatea mi-a interzis să stau. Am început să merg cu paşi mărunţi, atenţi ca să nu pic în cine ştie ce abis. Nu era întuneric, spaţiul acela era dominat de o lumină roşiatică, puţin dureroasă ochilor. Era ca un coridor cu pereţi de piatră pe care erau agăţate nişte arme din loc în loc. M-am apropiat de peretele din stânga şi l-am atins cu oarecare sfială. Locul ăsta mă fascina într-o oarecare măsură şi mi se părea frumos.
- De ce te plimbi aiurea prin casa mea?
- Casa ta? Cum adică?
Am aruncat încă o privire în jur. Casa lui...Nu puteam înţelege de ce a spus asta. M-am întors nedumerită spre Lucifer. Acesta mi-a privit chipul pierdut şi a râs încet.
- Casa mea, iadul meu, a spus acesta continuând să râdă. Nu îţi fă probleme, e sigur, nu o să te mănânce nimic şi mai presus de toate el nu ar îndrăzni să vină aici.
Chiar nu ştiam la cine se referea prin acel 'el', dar am preferat să nu intreb. Gândurile mi-au zburat brusc la Lucius. Am plecat capul şi am simţit un nod în stomac când îmi aminteam de chipul său.
- O să îl găsim, da?
Lucifer a dat din cap, complet neconvingător. De ce îmi face un ca asta? Care e nenorocitul care îmi calcă zilele în picioare? Întrebările acelea stupide veneau în mintea mea complet neinvitate. Erau ca un fel de alinare a sufletului, o consolare că am pe cine da vina şi că există acolo o persoana pe care o voi putea călca pe cap într-o bună zi. Pentru prima dată mi-am dorit să mă răzbun, din toată inima.
- Hei, Jasm...Ştii că s-ar putea să nu îl mai găsim viu şi vreau să poţi trece peste asta.
Cuvintele lui au venit ca o săgeată şi mi s-au oprit direct în suflet. Da, ştiam prea bine că sansele să îl găsim mort sau chiar să nu îl mai văd niciodată pe Lucius erau uriaşe dar am negat asta cu tărie şi nu o să las pe nimeni să mă faca să accept acest lucru.
- Nu! O să trăiască şi chiar foarte bine!
Gâtul mă durea după ultima mea urlătură, fiindcă am strigat acele propoziţii cuprinsă de nervozitate. Acum ştiu sigur că lucrurile se vor sfârşi bine. Nimeni, dar absolut nimeni în lumea asta nu poate spune altceva.

Lucifer P.O.V.

Mă uitam la ea cum stă cu capul plecat şi neagă moartea lui Lucius. Ah, nu voiam ca ea să sufere. DIntre toţi cei implicaţi în rahatul ăsta ea e cea mai nevinovată, cea mai pură şi cea mai fragilă.
- De ce mă ajuţi, Lucifer? a întrebat Jasmine întrerupându-mi şirul gândurilor.
Aş fi urlat în gura mare de ce, dar m-am abţinut. Nu era nevoie şi de confesiunile mele penibili şi aşa situaţia era mizerabilă.
- Pentru că...M-ai ajutat şi tu pe mine. Mi-ai readus trecutul înapoi şi mi-ai deschis ochii.
Se uita nedumertiă la mine. Habar n-am dacă a crezut o boabă din ceea ce am spus, dar ideea e că această pasiune a mea trebuie să o ştiu doar eu şi trebuie să se stingă o dată şi o dată fiindca îmi roade sufletul. Trebuia să recunosc, niciodată nu am simţit atâtea în aşa puţin timp. Eram străin de ceea ce înseamnă sentiment şi un m-am obosit niciodată să aflu mai multe despre ceea ce poate face inima cu o fiinţă şi nici nu m-am aşteptat ca un viitor arhanghel să mă aducă în starea asta.
KyuMin.

#45
buna
am trecut asa fugar pe aici si am citit. capitolul este scurt, si sincer nu prea am inteles o iota din acest capitol. m-ai zapacit complet (scuze dar asta e adevarul) adica din celelalte capitole intelgeam, dar asta mi-a invalmasit toate lucrurile in cap. adica pur si simplu nu am inteles. te rog frumos sa mai citesti si tu o data capitolul cu voce tare si sa imi spui ce ai inteles. adica la perspectiva lui Lucifer de exemplu :
„- De ce mă ajuţi, Lucifer?
Aş fi urlat în gura mare de ce, dar m-am abţinut. Nu era nevoie şi de confesiunile mele penibili şi aşa situaţia era mizerabilă.
- Pentru că...M-ai ajutat şi tu pe mine. Mi-ai readus trecutul înapoi şi mi-ai deschis ochii.”

am luat dialogul : eu nu iteleg nici o boaba din acest dialog. deci dialogul este din perspectiva lui Lucifer si totusi, el se intreaba singur? si mai mult isi raspunde?
te reg frumos adu lumina pe strada mea si explica-mi si mie acest capitol. daca crezi ca sunt asa de proasta explica-l printr-un pm, daca crezi ca ar fi si altii care nu inteleg pune explicatia pe forum te rog:d

descrierea cam lipseste, dialogul o sa mi-l explici, naratiunea este bunicica, iar actiunea are o inclinatie fugarita. greseli nici nu am cautat, dara daca sunt probabil de tastare.
te astept cu o mica explicatie si cu nextul :*:* spor la scris
bye bye si pupici :*:*:*



[Edit] S-a rezolvat mersi oricum :x
Te iubesc la nebunie,
Tu esti inima mea pe vecie...pupicpupic:X:X

Imi amintesc...

Te-am cunoscut in zi de toamna
Cand totul m-i se parea pustiu
Si m-am indragostit de tine
Fara sa vreau,fara sa stiu.
Te aseman unui soare
Ce pluteste lin pe cer
Iar eu fiind intinsa mare
O singura raza-ti cer;
O raza plina de iubire
O vorba dulce si un sarut
Sa pastrez ca amintire
Tot ce-am trait sau am avut.
Iubirea noastra-i vantul
Ce adie oftand
Iar de ar fi sa nu mai bata
As mai avea un gand;
Sa fi tu fericit
Cu sau fara amintirea mea
Si eu...Oriunde as fi
Sa-ti pazesc dragostea!


[Imagine: normalanimegirlpic2093.jpg]
[/align]

#46
OFF: Alina, cred că aşa te cheama, corect? Scumpo, citeşte mai atent capitolul, cau măcar partea lui Lucifer. E vorba despre faptul ca Jasmine plânge pe Lucius. Si el o ajută cu ceva. E clar aşadar, ca întrebarea asta :"- De ce mă ajuţi, Lucifer?" o pune Jasmine. Oke? Sper că te-am ajutat, dacă nu...Las-o baltă. Fii mai atentă când citeşti şi încearcă să vezi ce cu ce se leagă.

ON: Sisu. Bântui iar pe aici :]]. Să vedem...
Dialogul a fost bun, nu mi s-a părut sec :-?.... Acţiunea e bună, nu ai grăbit-o.
Şiii, ştii că te iubesc? ;;). Ei bine, dacă mai adaugi ceva descriere te iubesc şi ma mult. ;;).
Acuum, aştept următorul capitol pentru că e tot mai genial ficul ăsta =p~.
Chuu' :*

#47
Hi! Ficul tau e o adevarata capodopera, sincer nu ma asteptam sa fie asa de complex, dar se pare ca m-am inselat... de aceea as vrea sa te felicit pentru treaba pe care o faci, ai talent si stii cum sa il expluatezi... insa trebuie sa ai grija le greselile de tastatura, nu sunt multe si nu sunt grave insa conteaza si alea... naratiunea,descrierea si dialogul sunt la locul lor, totusi incearca sa nu incarci prea mult actiunea pentru ca cititorul se poate pierde cum am patit eu:)), nu am reusit sa imi d-au seama cum a disparut Lucius si de aici s-a rupt filmul nu am mai inteles mare lucru din poveste(adevarul e ca sunt si tare de cap=)))... anyway te astept cu nextu... care sper sa vina cat mai repede:bye:



Subiecte de discuție similare...
Subiect: Autor Răspunsuri: Vizite: Ultimul răspuns
  Angel without soul ( sezonul 2 ) Rain 49 31.768 03-06-2012, 01:33 AM
Ultimul răspuns: Erion.
  Angel tears gothic_yumi 7 3.601 01-09-2011, 07:20 PM
Ultimul răspuns: Lussya
  Love the feeling of joy-An demon and an angel! Ɖʋℓcικ`Иɛвʋиικ 5 3.262 01-07-2011, 10:41 PM
Ultimul răspuns: Nya.
  why is he a fallen angel? angelickiller 8 4.445 18-11-2010, 11:15 PM
Ultimul răspuns: angelickiller
  The passion of an angel and a demon ...:::Hana Arakida:::... 2 2.762 10-03-2010, 12:59 AM
Ultimul răspuns: ...:::Hana Arakida:::...
  Academia La Luna [+16] [ vampire&angel ] Secret Past 1 2.763 03-01-2010, 02:55 PM
Ultimul răspuns: Yaku-chin
  Fallen Angel (yyh/Hiei) Maou 5 4.584 24-07-2008, 10:20 PM
Ultimul răspuns: Maou
  The fallen angel raises from darkness metin 0 2.402 17-01-2008, 07:33 AM
Ultimul răspuns: metin


Utilizatori care citesc acest subiect:
1 Vizitator(i)