Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Chestionar: Personajul preferat?
Chris
36.84%
14 36.84%
Ales
18.42%
7 18.42%
Colin
26.32%
10 26.32%
Jean
10.53%
4 10.53%
Kiril
5.26%
2 5.26%
Claire
2.63%
1 2.63%
Total 38 vot(uri) 100%
* Opțiunea ta. [Arată Rezultatele]

Tendințe Interzise (+18)

In primul rand Jean si alex sunt buniiiii rauuuuuuuuuuuuuu !!!! =p~
Acuma sa comentez capitolul ;;) . Nu`mi place de kiril . e rau , si pervers si obsedat !!!!! >:P . In schimb imi place de Claire ! e asaa naivaa ;;).
Scuuze da nu prea am inspiratie la comenturi acum :-< .

Ehh! Tu esti draguta.:-*
Acum pareri: Jean asta imi pare ciudat. Interesul asta pentru Chris ma cam pune pe ganduri. Ce planuri are el? Zic si eu...
Oh Doamne, sunt frati! Si mai bine. Chiar seamna, sexy amndoi.:x Ce-o avea de gand acum ca a aflat cateva lucruri despre scumpul sau frate??? Astept sa aflu.:d Cat despre Marian, ma enerveaza, enerveaza la culme. Ce dracu' se baga el atat ca musca-n lapte, ca sa nu zic cealalta varianta mai porcoasa. Fiecare face ce vrea. Si cu reputatia asta....Daca intradevar te apreciaza cineva, o va face oricum. Ce naiba! O fi fisu' Alex, dar intai ar putea sta de vorba cu el, nu sa actioneze asa de capu' lui. De ce sa-l mute pe Chris. Nici sa nu se gandeasca la asta. Il distrug psihologik! Oh, da. Era sa uit. Mi-am schimbat total parerea despre Jean. E super, si daca mai uraste si homafobii...Sunt fan pe viata! "Sa-ti sustii fratele, ma auzi?!? " Hehehe...Cu alte cuvinte, bun capitol. Tine-o tot asa!
Bafta iubita si anunta-ma de next! :-*
Hei,tu trebuie sa te supui! Sau o sa sangerezi, tu esti al meu, te-am batut in toate felurile posibile. Si cand vorbesc cu tine, raspunzi sincer sau o sa ti-o iei.
Nu suntem vinovati ca vedem dragostea ca pe o durere. Nu ne e rusine...sa spunem ca dragostea inseamna durere. Sa spunem ca dragostea inseamna durere. Si as face-o din nou!

[Imagine: 6751178.png]
[Imagine: 6786993.png]

Mulţumesc mult pentru comentarii!
Şi să lămuresc un lucru, unica relaţie de incest din fic este şi va fi Claire-Kiril, pe Jean nu am de gând să-l bag la Chris, sunt fraţi şi atât. I-am pregătit eu noului personaj altceva.
Relaţia lui Chris cu Alex va avea parte de suferinţă şi se vor întâmpla multe lucruri.
Thank you again. :*

Bun acum ma apuca comentatul. Si incep cu un mare si lat WTF :cry: Relatia dintre Alex si Chris va suferi? :no::no::no: NU nu nu. De ce doamne esti asa rea cu mine? Personaju meu preferat mereu a fost Alex. Sa nu mai vorbim cat de hot e.Saracul. Da sa nu il chinui pera mult. Asa despre capitolul asta. WTF ? (din nou) Vrea sa ii desparta. Da multe mai vrea bosorogu asta al draq. Se baga ca musca-n ciorba cainelui. Clar Marian :die: I kill you. Intru in anime si te ucid. In cele mai groaznice chinuri. Asa sa ma abtin. Jean arata destul de bine si cred ca intra la preferati fiindca cu prea vrea sa ii faca pe plac bosorogului ala idiot . Vreau sa moara in chinuri ce daca ii taicasu'. Ce drept are sa afca asta? Asa sper sa vina nextul cat ami repede.
Bun capitol si succes in continuare la scris :bv:

Noua fan :yes:

Partea faina e ca am nimerit aici din greseala xD io chiar evitam sa vin pe aici pt ca io nu sunt o admiratoare a yaoi-ului, dar fic-ul tau m-ma impresionat mult.
*w* il ador pe Jean (:Q___ arata sbav!)

Deci... io chiar am ramas fara cuvinte, esti foarte buna la descrieri, imi place mult cum dai importanta la detalii si chiar stii sa face lumea sa ramana cu gura cascata.

Continua asa ;3 si nu uita sa ma pui in lista fanilor tai xD ùwù

Hello! Ajung cam tarziu pe aici si chiar imi pare rau. Ei bine, pana la urma poate Jean asta chiar va fi personajul negativ. Dar, dar, dar Chris e fratiorul lui, si sper ca il iubeste... Si daca e asa, nu il va desparti de Alex. Capitolul a fost scurticel, dar destul incat sa inteleg ce s-a intamplat acolo. Nu ma simt in stare sa las un comentariu kilometric, chiar sunt obosita si pff, te rog sa ma crezi -.-
Oricum, sunt sigura ca afirmatia ta ca Alex si Chris vor avea de suferit e adevarata ( normal ca e adevarata xD ). Putina drama nu strica, defapt chiar imi place. Iti ador fic-ul, sweety :*

Mersi mult de tot pentru comentarii, sunteţi nişte dulci, sincer. Acum vă aduc două capitole şi nu sunt micuţe, sper să nu vă dezămăgesc.

Capitolul 4

Claire se ridică de pe canapea aproape cu viteza luminii şi se îndreptă spre Colin, cu paşi repezi, dar destul de nesigură şi agitată. Deschise gura să zică ceva, dar rămase cu ea aşa deschisă, fără blestematele de cuvinte. Nu îi venea nimic logic în minte şi asta o făcea de-a dreptul paranoică. Era conştientă că situaţia e fierbinte, arde, arde, dar nu ştia ce să facă!
"Şi chiar dacă aş vrea să-mi cer scuze, oricât de sinceră nu aş fi, vor zice ambii că sunt nebună... de ce aş face una ca asta? Dacă ar şti Colin ce simt pentru el, ar fi mult mai uşor, dar aşa... nu am nici o şansă, e prea complicat!" gândi fata tristă, şi îşi lăsă în jos ochii lipsiţi de lumină sau speranţă.
- Это не то о чём ты думаешь и не смотри на неё с такой ненавистью. Иди со мной... поговорим на едине (Nu e ceea ce gândeşti şi nu o privi cu atâta ură. Mergi cu mine... să vorbim fără între patru ochi), îi zise Kiril lui Colin, pe limba necunoscută de Claire şi îl privi insistent.
- Я не думаю что это хорошая идея и мне не нужно ничего обьяснить, я всё видел... видел сам(Nu cred că e o idee bună şi nu am nevoie de explicaţii, eu am văzut... am văzut singur), îi răspunse tânărul bărbat cu provocare în voce.
Între timp Claire începea să se simtă destul de prost. Cei doi o ignorau complet şi vorbeau într-o limbă necunoscută fetei. Mda, clar că erau diplomaţi, dar ea numai engleza o cunoştea şi ei se foloseau de acest fapt! Şi totuşi nu aveau nici un drept să o ignore într-un hal ca ăsta, vorbind lângă ea de parcă ar fi fost singuri în încăpere.
- Suntem în Anglia! exclamă bruneta cu răutate în voce.
- Claire, nu e cazul să ne demonstrezi cât de sarcastică eşti. Du-te în camera ta şi aşteaptă acolo, îi spuse tatăl ei pe un ton calm.
Şi totuşi acea linişte vibra, era gata să izbucnească, să rănească sau să învingă. Era periculos, dar ea nu se dădu bătută. Nu se mişca din loc, simţind că încă puţin şi îi vor da lacrimile, iar lăudata sa tărie de caracter se va duce naibii de faţa acestor băbaţi, de care s-a apropiat fizic şi sufleteşte.
- Te rog, mai adăugă Kiril aproape în şoaptă.
Nu s-a aşteptat de la el, chiar nu s-a gândit că va fi în stare să "roage"... oricine, numai nu acest nesimţit! S-a întors enervată şi a fugit spre propriul dormitor, fără să uite să-i arunce o ultimă privire lui Colin.
"Dumnezeule, de ce mă priveşte aşa?! E ură în ochii lui? Nu sunt eu cea vinovată, cine ştie ce şi-a imaginat!" gândi ea disperată, dar nu se întoarse din cale şi nu mai spuse nimic.
Bărbaţii, rămaşi singuri în sală, se priveau insistent. Ochii lui Colin aruncau tunete şi fulgere în toate părţile. Se cunoştea de la o poştă că se abţine cu greu să nu facă scandal din cauza la cele văzute mai devreme. Kiril dimpotrivă, era calmul în persoană. Făcu câţiva paşi spre amantul său şi surâse resemnat.
- Она не виновата. Это я её развратил и ты знаешь что я могу и не такое сделать в порыве возбуждения. Не сердись( Ea nu-i vinovată. Am impus-o, într-un fel şi ştii că pot mult mai multe când sunt excitat. Nu te supăra), continuă Kiril să explice, dar tot în limba rusă, ca să nu înţeleagă Claire în caz de asculta de după uşă.
- Я и не сержусь на неё, потому что я видел всё! Конечно, я ревнивый и это прекрасно видно, но ещё я понимаю что ты сделал... ты ненормальный! Она же твоя дочь!(Nici nu sunt supărat pe ea, mai ales că am văzut totul! Sigur, sunt gelos şi e observabilă chestia asta, dar am înţeles ce ai făcut tu... nu eşti normal! Doar e fiica ta!)
- Еще я бисексуал, вуаерист и садист. Если к этим... гмм... странностям добавить инцест, нечего не случится. Я тот же ублюдок и ты меня всё ещё любишь... или я ошибаюсь?(Mai sunt şi bisexual, voaierist şi sadist. Dacă la aceste... hmm.. ciudăţenii voi adăuga incestul, nimic nu se va întâmpla. Sunt acelaşi ticălos de mai înainte, iar tu mă iubeşti în continuare... sau mă greşesc?) întrebă Kiril pe un ton enervant de serios.
Colin îşi lăsă ochii în jos şi strânse pumnii puternic.
- Nu voi putea trăi astfel, Kiril, ce faci la dracu...
- Vorbim cu Claire şi se va muta în apartamentul pe care i l-am cumpărat, ar fi şi timpul.
- Nu-i problema în Claire! Problema e în tine, cum nu poţi înţelege aşa un lucru simplu?!
- Colin, dar dacă problema e în tine? Eu deja sunt precis, sigur pe sine, îmi place fiica mea şi te iubesc pe tine, îmi cunosc părţile rele şi nu ascund nimic. Claire ştie ce vrea de la viaţă, să zicem aşa. Poate nu ai observat încă, dar e îndrăgostită lulea de tine (la aceste cuvinte Colin căscă gura de uimire şi-şi privi iubitul cu neîncredere). Sunt sigur că mă place şi pe mine, dar şi-a interzis să se gândească la asta şi nu îşi permite, înţelegi? Ai rămas tu, ultimul şi care nu ştie ce vrea cu adevărat. Eu nu ţi-am promis niciodată nimic, iar tu nu mi-ai cerut nimic. Ştii foarte bine ce fel de om sunt, iar cu toate astea eşti gelos... asta te păgubeşte. Ar trebui să te decizi şi să te gândeşti bine la tot ce se petrece în jurul tău, dar atenţie, eu nu am de gând să mă schimb! îşi sfârşi Kiril discursul pe un ton dur.
Colin tăcu din gură, nefiind în stare să zică ceva logic. Era de acord cu Kiril, aproape, dar nu putea să îi dea vreun răspuns acum! Nu era în stare să se decidă. Oare asta e ceea ce îşi doreşte cu adevărat? Presiune, infidelitate, ciudăţenii? Trebuia să se gândească foarte bine.
- Acum mă duc să o iau pe Claire cu mine.
- Nu!
- La o plimbare. O voi aduce înapoi, dar gândeşte-te bine la ceea ce ţi-am spus.
Kiril îl privi pentru ultima oară, aşa pierdut şi distant cum era şi în final păşi spre dormitorul fetei. Ştia că va fi greu să o scoată din casă, mai ales după toate cele întâmplate.
***
Capitolul 5


Claire a acceptat să meargă cu Kiril fără să se gândească prea mult, ceea ce era straniu pentru această fată, dar a mers, chiar dacă el era vinovatul în toată situaţia încurcată şi atmosfera încinsă ce predomina acum între ei. Fata nu dorea să rămână doar cu Colin, să simtă acea ură şi răceală din partea lui. Îi era de-a dreptul frică şi toate se întâmplau din cauza propriul său tată, un impertinent nenorocit şi un ticălos convins. Îl privi pe furiş şi răsuflă din greu, hotărându-se să înceapă o discuţie.
- Vorbeaţi în chineză sau ce naiba? întrebă ea sarcastic.
Încă era supărată din cauza asta şi nu va uita despre acea ignoranţă în viitorul apropiat.
- Seamănă a chineză?
- Nu, dar oricum nu am idee ce limbă era.
- Rusă, ai putut să-ţi dai seama, pronunţă bărbatul cu superioritate.
- Am uitat că te-ai născut acolo. Dar Colin de unde o ştie? se interesă bruneta, ignorându-i tonul.
- Mai bine m-ai întreba ce limbă nu cunoaşte Colin, zise el şi zâmbi cu un pic de mândrie presărată pe buzele-i roşiatice.
- Acum nu mă interesează şi dacă mă va interesa, îi voi adresa lui întrebarea! răspunse fata provocator.
- De ce ai mai început discuţia? întrebă bărbatul iritat.
- Trebuia să o înceapă cineva dintre noi, iar acum vreau să trecem la subiectul principal: de ce nu mă laşi dracului în pace, a? Chiar nu îţi dai seama că nu e normal! Sunt fiica ta, nu îţi ajung păcatele pe care le-ai acumulat de-a lungul vieţii?!
- Nu sunt religios.
- Nu contează! E imoral ceea ce faci! exclamă ea revoltată.
Kiril se opri din mers, se întoarse spre ea şi o cercetă cu privirea. Claire suporta acest gest cu demnitate şi nu lăsa nici un muşchi să-i tremure pe chip.
- Mergem la o cafenea şi vom discuta în linişte.
- Cum vrei, rosti fata indiferentă.
Peste zece minute erau într-o cafenea drăguţă, în tonuri pastelate, cu muzică uşoară şi fără prea mulţi clienţi, exact ce le trebuia. Au comandat ceva de băut şi îngheţată pentru Claire. Kiril sorbea din cafeaua fierbinte, tocmai cum îi plăcea lui şi îşi mută privirea la fereastră.
- Cred că nu ai uitat noaptea în care am făcut cunoştinţă, rosti în gol de parcă vorbea singur cu sine.
- Cum să nu, răspunse ea nervoasă, neînţelegând ce voia Kiril să spună cu aşa început, spre ce duce.
- Mai întâi răspunde-mi tu: de ce eşti atât de categorică? Mă urăşti? Pentru ce anume?
Ea îl privi mirată şi răspunse atentă, să nu îndruge ceva nepotrivit:
- Nu te urăsc, dar mă enervează unele faze pe care le faci. După câte văd ai trecut de vârsta adolescenţei, dar te porţi mai ceva ca un copil uneori...
- ÃŽi zice fata tatei, a comentat el ironic.
- În fine, de ce crezi că te urăsc?
- Pentru că nu mă accepţi ca iubit, iar eu mă strădui atât de mult! zise el şi surâse pervers.
- Ştiam că nu eşti întreg la minte. Parcă am vorbit despre asta cu câteva minute în urmă, iar acum ai pronunţat cuvintele "tată" şi "fiică" - se referea la noi doi, ştiai? Cum dracu putem fi împreună?!
- Dar te atrag, nu-i aşa? răspunse ironic printr-o întrebare.
- Cât de modest eşti tăticu, zise ea sarcastic.
- Ştiu. De mult timp te-ai îndrăgostit de Colin? întrebă el plictisit, de parcă întrebarea ar fi fost retorică.
Claire rămase ca o stană de piatră.Bărbatul acesta a schimbat subiectul atât de repede, lăsând-o absolut fără cuvinte, dar cel mai important - de unde ştia?
- În ce sens? întrebă ea atentă, alegând cuvintele, căci nu dorea să se dea de gol.
- ÃŽn sensul direct.
- Crezi că toţi sunt ca tine?
- Tu? Sigur că da, spuse bărbatul şi îşi aprinse o ţigară, fără să uite să zâmbească larg şi deschis.
- Ştii mai bine ca mine cum sunt eu? întrebă ea cinic.
- Da. Văd că nu vrei să recunoşti şi sunt sigur că te întrebi în sine de unde ştiu. Am observat de câteva zile cum îl priveşti şi cum reacţionezi la numele lui, la faptele lui, iar azi... a fost ultima picătură. Îţi era atât de frică să nu-l fi dezămăgit! A fost amuzant să te privesc când erai atât de deschisă şi de neajutorată, mmm, foarte excitantă privelişte.
- Nu îl iubesc, doar... îl plac.
- AÅŸa ÅŸi am crezut.
- Ce mai contează?! Acum mă urăşte şi totul e din cauza ta!
- Nu te intimidează faptul că e iubitul meu? o întrebă direct, fără ocolişuri.
- Nu te intimidează faptul că sunt fiica ta? întrebă ea pe acelaşi ton.
- Ai un caracter oribil, Claire, serios, zise el şi începu să râdă.
- Îi semăn tatei, zise ea cu jumătate de gură.
Au tăcut ambii, de parcă s-ar fi înţeles. Kiril a terminat cafeaua şi ţigara şi privea cum fata mânca îngheţată. Îi studia profilul, dând atenţie fiecărui detaliu minuscul. Nu era extrem de frumoasă în viziunea lui, mai ales că a avut femei mai bune decât dânsa. Avea un fizic obişnuit, de adolescentă neastâmpărată şi se îmbrăca în aşa fel de parcă dorea să arate lumii că e independentă. Şi cu toate astea... avea ceva special. Era fiica lui, unu, şi asta îl excita la nebunie. Şi totuşi... nu doar acesta era motivul pentru care o voia cu toate fibrele corpului. Simţea că nu se va plictisi niciodată de o astfel de relaţie, iar asta era un plus măreţ în ochii săi.
- Nu mă privi aşa, căci mă voi îneca cu îngheţata asta, zise ea şi se strâmbă la el, copilăreşte.
Kiril zâmbi. Altfel. Acest zâmbet o făcu să tacă şi să se uite la dânsul suspicioasă. Nu ştia la ce să se mai aştepte, când colo... bărbatul o cuprinse de talie şi o sărută scurt pe buze, iar apoi trecu la obrazul înroşit şi se opri acolo. Ambii aveau ochii închişi şi ambii se gândeau, doar că la lucruri diferite. Claire nu ştia cum să reacţioneze încă, iar Kiril nu ştia cum să îi explice ce simte pentru ea. Cert era că acele emoţii şi sentimente erau prea puternice. Era prea complicat şi totuşi şopti:
- Vreau să te am mereu alături.
Fata deschise gura să zică ceva, dar nu putu să scoată nici un cuvânt. Simţea un nod în gât şi tremura uşor. Kiril îşi apropie buzele de fruntea ei şi o sărută uşor, apoi o apucă de bărbie şi îi ridică capul, lipindu-şi iar buzele de ale ei. Claire luă iniţiativa, neînţelegând singură ce face, şi îi linse buzele, ca mai apoi să adâncească sărutul periculos.
- Bună ziua domnule Director, se auzi o voce în faţa lor.
Claire tresări, dar Kiril îi strânse mâna cu putere, dându-i de înţeles să nu facă panică şi să se poarte de parcă nu s-ar fi întâmplat nimic. Bărbatul era destul de calm la rândul său, ridică privirea să vadă cine l-a salutat şi recunoscu un elev de-al său.
- Bună ziua, Jean, ce faceţi aici? întrebă el pe un ton amabil.
- Păi am venit să servesc o cafea, zise brunetul şi zâmbi, privind-o cu subînţeles pe Claire.
- Nu îmi faceţi cunoştinţă cu această frumoasă domnişoară? mai adăugă el, zâmbind galeş, chiar prea îndrăzneţ.
- Da, sigur, aceasta e... Claire.
- Bună, Claire. Sunt încântat. E amanta dumneavoastră, domnule Director? întrebă Jean privindu-l direct în ochii miraţi.
De data asta Kiril rămase complet blocat. Ştia că băiatul a înţeles care-i faza, dar nu se aştepta să fie atât de direct.
- Cum îţi permiţi? interveni Claire enervată peste măsură.
- Păi sunt foarte curios, nu te supăra. Nu voi spune nimănui, dar ar trebui să fiţi mai atenţi, totuşi e un loc public, zise el şi le făcu cu mâna.
- Idiot, constată Claire iritată.
- Asta poate deveni o problemă, pronunţă Kiril cu vocea stinsă.
- Sper! Altă dată să îţi dai seama ce faci, zise ea şi se ridică de la masă.
"Şi totuşi mi-ai răspuns la sărut. Simţeam cum tremuri, simţeam că vrei" gândi el mulţumit şi se ridică să plătească chelneriţei ce se apropia.
Trebuiau să plece deja, iar cu băiat va vorbi la universitate. În acelaşi timp Jean, care stătea la o masă mai îndepărtată, zâmbi răutăcios.
"Nu mă aşteptam să am norocul ăsta, chiar nici în ruptul capului. Se vede că azi e una dintre zilele acelea când totul merge ca pe roate".
***

Dezamagita?! Hm...nu! Cred ca sunt in al noualea cer :X Te rog sa nu ma cobori de aici ca o sa lesin :]]
Ti-am mai spus cat de mult te iubesc? ;;) Oh, te ador >;d<
Trebuie sa-mi dai o poza cu tine, o fac poster si o pun pe perete in camera mea :]]
O urasc pe Claire, gata! Mi s-a dus dragul, si Kiril? Pf..nenorocitul, asta ar fi pentru Colin un: "ma accepti sau terminam totul?" T^T Spune-mi ca totul va fi bine intr-un final, trebuie sa fie bine :-<
Am vazut doua greseli gramaticale, dar numai stiu pe unde, deci scuze >...<
Da, o schimb pe Claire, cu Jean :>
Bună, Claire. Sunt încântat. E amanta dumneavoastră, domnule Director? întrebă Jean privindu-l direct în ochii miraţi. Jean, stie tot :X:X:X Nu-i scapa nimic, e un fel de Sherlock Holmes b-)
Claire chiar e o tarfulita :| Nu stiu de ce, dar numai imi place, si ai inceput sa vorbesti doar despre ei, dar Colin, Colin al meu ?:(( Waaaa.....nu merita sa stea cu Claire si nici cu Kiril, asa tata asa fica, ce sa-i faci? Amandoi curve fara inima :|
Tot n-o inteleg, de ce nu se fute odata cu tac`su, daca tot il iubeste? Sa mi-l lase pe Colin al meu in pace >:P :-<

Oh! Acum, nu stiu de ce, dar, desi e interesant, prefer sa aflu ce au mai facut idiotii ceilalti [Chris si Alex] :D

Un mare succes de la minea darling >:D<
[center][Imagine: BIG+BANG.png][/center]
[center]Always a proud V.I.P <3 [/center]
[center]Stay stong DaeSung everything will be okey in the next year<3
Stay strong G-Dragon the real V.I.P's still love you, because you're a GOOD PERSON and you have a PURE HEART <3[/center]

Vin si eu, vin si eu. O sa comentez fiecare capitol in parte pentru ca momentan imi e mult mai usor asa.

Capitolul 4 - Oh, ce inocenta imi pare Claire in capitolul asta. Imi e cam mila de ea, dar acum, cu nenorocitul de Kiril ( care, sincera sa fiu, am cam inceput sa il urasc >.< ) Colin o sa stie despre sentimentele ei. Sunt asa curioasa cum v-a reactiona... Adica el e gay, nu e bisexual. Ma intreb daca se va indragosti si el de ea, pentru ca eu, in locul lui, nu as mai sta cu Kiril nici macar de dragul de a fi gay... Pff, incepe sa ma streseze persoana lui. x.x

Capitolul 5
- Mult, mult dialog, dar nu e nicio problema, ba din contra, asta m-a ajutat sale vad caracterele mai bine. Mi-a placut discutia lor de la cafeneaua aia, club, restaurant sau ce a fost xD Deci, intr-un final, cat de superb mi s-a oparut Kiril la inceput, acum il urasc, cat despre Claire, inca ma mai gandesc ce sa cred despre ea :)) Poate ca e nesigura pe sentimentele ei, nu cred ca ar fi o tarfulita. Oricum, bine ca a aparut Jean prin peisaj. Oare ce planuri mai are si tipul asta?:))

Astept nextul draga mea >:D< Si ai facut o treaba buna cu capitolele ^^

Cum am vazut ceva nou aici am intrat cat de repede am putut. Cu ce sa incep. Hmm nu stiu de ce dar Kiril mi-a cam placut de la inceput. Nu stiu de ce : comprtamentul, nepasarea etc. Jean asta ... nu prea stiu ce sa zic. Nu stiu daca e bun sau rau inca. Dar totusi faza cu amanta ma dat pe spate. Imi place de Jean inca de cand am vazut poza cu el. Imi pare rau de Colin. Desi ma bucur ca a vazut tot. Claire ... de la inceput nu mi-a palcut de curva asta. Adica ce naiba il iubeste pe Colin si Colin pe Kiril si ea stie, dar totusi a raspuns la mozolu' lu taicasau. E asa ... o tarfa ordinara. :grr: Astept nextu' cu mare drag.
Succes in continuare la scris esti minunata si iti iubesc fic-ul :bv:



Subiecte de discuție similare...
Subiect: Autor Răspunsuri: Vizite: Ultimul răspuns
  [Yaoi] Placeri interzise Prevented :D 1 2.296 17-10-2013, 09:53 PM
Ultimul răspuns: Nero19
  ♂Pe Culmi Interzise ♂ (+18) alexutzy97 35 11.531 08-08-2011, 06:58 PM
Ultimul răspuns: Rain
  Viata de ninja presarata cu iubiri interzise [+18] RouXiss Đx 5 3.969 10-06-2011, 10:05 PM
Ultimul răspuns: DiamondZ
  Zei printre muritori ~Vise interzise~ Strawberry*Lipstick* 0 2.369 18-12-2009, 12:05 AM
Ultimul răspuns: Strawberry*Lipstick*
  Sunetul unei iubiri interzise(shounen-ai) Mitsukai Yoru 5 4.469 18-08-2008, 09:58 AM
Ultimul răspuns: Nidryne


Utilizatori care citesc acest subiect:
1 Vizitator(i)