Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Pentru că iubesc să trăiesc.

#41
I se intampla ce? Si totusi de unde are Claire acea durere?
Huh, da, 'sezonul' asta e plin de suspans, nu ca primul nu ar fi fost. Si tot nu ne-ai lamurit, s-a intamplat ceva intre ei doi sau? Oricum ea pare destul de dezgustata de acea idee, nu ma mira faptul ca nu vrea sa isi tradeze cea mai buna prietena chiar cu sotul ei.
Hmm, imi place fic-ul din ce in ce mai mult pe cum trece timpul si actiunea devine din ce in ce mai interesanta. Faci o treaba tare buna, chiar daca lucrezi la mai multe proiecte odata.
Sa vedem ce se va intampla si cu Mihaela, sa speram ca cei doi nu se vor desparti, chiar daca nah :)) mai mult mister nu strica.
Astept next-ul.
Buh Bye !!!
[Imagine: ak8THBQ.png]


#42
Buna!In sfarsit nextul ! De cand asteptam !
Hm..ce pot sa comentez..e bine .E frumos , wow..ma cam sperie faza cu Claire si Shane .Nu prea imi place .Nu ca nu ar fi destul de bun pentru ea .Totusi , nu pot sa mi-l scot din minti pe Key.Nu prea am inteles faza ..in care ea i-a dat o palma .. adica :-?..dupa si-a revenit la normal , baiatul.Ceva nu suna bine pe aici.Adica nu ca capitolul are ceva . Ceva nu e de bine ..sigur se v0a mai intampla ceva urat . Si apropo..what?Mihaela??Uf..saraca!Abea astept urmatorul capitol, sa vad ce sa intamplat cu ea ! Bafta in continuare .Pa pa ..( app dak gasesti greseli de tastare la mine . sorry..dar m-am cam grabit ;)) ) .
● ● Iubesc si voi fi iubita ● ● Imi voi dorii ● ● Voi castiga si voi pierde● ● Voi visa si visele ajung realitate● ● Imi iubesc prietenii ● ●
:love:
● ●Unde e Momo?:blink:
● ●Snowy and Love_neji_Forever .. Me too 71● ●
:bye:
[Imagine: ajvtw3.png]

#43
Eu, eu, eu, EU.
Văleu, ce capitol interesant. Mi-a plăcut din toate punctele de vedere. Să înţeleg că ăştia doi simt că Mihaelei i se întâmplă ceva ? Genial. Acum nu mă fă şi tu să aştept prea mult, cum mă fac ăia de la Bleach :-l Vreau să citesc următorul capitol, ACUM. Da, sunt disperată, şi ? =)
Se pare că la Shane, băutura a durat puţin mai mult decât a trebuit. : )) Mă bucur că Claire l-a trezit, chiar dacă l-a pălmuit. * helau, numai EU am voie să-l ating în felu' ăla pe Shane, ok ? "
Sper că Mihaela să nu păţească ceva rău. Tuu, de ce îmi aminteşti de Key, ai idee cât de tare doare ? Nuu, aşa-i ? :- w
En fiiiiiiiiiiiiiin, ÅŸi cu asta am terminat.
Capitolul următor, rapid. ;; )

punct.

#44
Am trecut si eu pe aici. Ieri am terminat de citit sezonul 1 care mi s-a parut foarte interesant, dar asta e dublu interesant, genial, fantastin si toate acele cuvinte pompoase de lauda la adresa ta . Se vede ca ai multa imaginatie si iti doresc si mai multa.

Apropo, il preferam pe Key. Era ... of, era ... asa de dragut, simpatic, dulce ect.
Mai multe nu am ce sa-ti spun. asa ca spor la scris si Lanna incheiat!
Vreau NEXT-ul cat mai repede! Serios, il vreau!
Soarele-i felinar ascuns printre stele
Ce straluceste in visele mele.
Iar carte-ai regina,cu parul de aur,
In ochii de gheata ascunde-un tezaur.

Fantana-i oglinda ce-n somn a cazut
Cand regele vulpe cu oaste-a trecut,
peste mosia lui cioara-mparat
Caruia viata el i-a crutat
.

Dincolo de adevar:
http://animezup.com/forum/showthread.php...407&page=1
KatieÈš;
http://animezup.com/forum/showthread.php...569&page=1

[Imagine: chibi_5539.gif]
Iasym

#45
Capitolul şase - O nouă nebunie

Durerea era prea profundă. S-a luptat atât pentru mine, în timp ce eu nici nu-l băgam în seamă, iar acum îl pierdusem din cauza lui Jake. Îl detest pe tipul care stă în faţa mea cu un rânjet pe chip, bucurându-se, cel mai probabil, de suferinţa pe care o simţeam. Mă întrebam dacă el a iubit vreodată sau dacă a simţit măcar un sentiment bun, dar nu puteam ajunge până la sursă, aşa că am lăsat subiectul, pentru că mă puteam înşela.
Mi-am ridicat privirea, căutând ochii verzi plini de căldură ai lui Shane, dar ştiam că oriunde mă aflam nu-i pot vedea.

Am încercat să mă ridic, dar în agonie, am căzut din nou şi m-am lovit cu capul de noptieră. Sper să nu mi-l fi spart, dar durerea persista. Aş fi vrut să fug de acolo, dar întrebarea era unde?
Am simţit două braţe puternice cum mă ridica de pe jos cu grijă. Poate nu vroia să-mi facă rău sau poate chiar mă plăcea, însă nu mi-aş pune speranţa în asta.
- Te simţi mai bine, aşa-i? m-a întrebat.

Nu prea vroiam să-i răspund, iar el observând liniştea mormântală din această cameră, s-a apropiat de mine. M-a sărutat scurt pe obraz, iar cu una din mâini încerca să-şi dea hainele jos, mai precis pantalonii. Când i-am observat intenţia, am sărit din pat că arsă ţipând să mă lase în pace. Însă era clar că de această dată nu avea de gând.

O idee mi-a venit, una nebunească ce e drept, şi am încercat să o pun în practică chiar dacă aş fi putut regreta apoi. M-am apropiat de geam şi l-am deschis larg. M-am urcat pe pervaz şi m-am uitat în jos. Mi se părea o distanţă imensă. Cum aveam să fac asta?
Ei, bănuiesc că trebuie să fiu curajoasă şi să sper că cineva mă va prinde. Slabe şanse.

Jake mă privea uimit şi serios, pentru prima dată în acea zi, iar chipul îi era impasibil. Acum ştiam sigur că îi păsa dacă voi păţii ceva, dar pentru mine nu mai conta. Trebuia să se gândească la asta înainte să mă drogheze şi să mă răpească.

M-am pregătit să plonjez, dar nu ştiam de ce încă mai vroiam să fac asta. Nu-i făceam rău lui, ci mie, deci răzbunare categoric nu e. Dar nu văd ce sens mai are viaţa pentru mine acum.
- Mihaela, nu face asta! Îmi pare sincer rău pentru tot ... Eu ... O putem lua de la zero ?

Şi acum ce credea că totul se va rezolva aşa de uşor, printr-o simplă scuză? Nici gând. Fapta lui nu avea nici o relevanţă. Dacă avea într-adevăr intenţii serioase, ar fi trebuit să le pună în practică de la studio, dar nu a decis să facă ceva prostesc şi nebunesc. Deşi ştiu că orice ar fi încercat nu m-ar fi adus mai aproape de el. Inima mea era a lui Shane, pentru totdeauna, deşi nici acest lucru nu avea nici cea mai minima importanţă. El credea că l-am părăsit şi va fi foarte greu să-l fac să mă creadă. Nu are rost ...
- E prea târziu!

Şi am sărit. Am simţit o adrenalină imensă, amestecată cu puţină frică, dar nu-i dădeam importanţă. Vântul îmi alinta fiecare parte a corpului, oricât de mică ar fi fost. Dar nu m-am bucurat mult de senzaţie pentru că impactul cu solul, a venit mult mai repede decât aş fi crezut. A fost dureros, nu pot nega, iar acum nu mă mai pot mişca din cauza durerii care se intensifică treptat şi totul a devenit negru ...


*** Arianne's Pov.

Mă uităm uluită la trupul femeii ce zăcea în faţa mea. Ce făcuse? Sau mai bine spus de ce o făcuse? Până şi un retardat mintal şi-ar fi dat seama că s-a aruncat de la etaj.
M-am uitat în sus şi am zărit un chip de bărbat, uitându-se la trupul cu viaţă sau poate fără viaţă al femeii. Era aşa de chipeş. Ochii aceia căprui de o intensitate pură şi sclipitoare, probabil al doilea adjectiv provenea de la plâns, dar să revenim, şi părul lui brunet era ...
- Arianne! Trezeşte-te din transă!

Şi m-am trezit, da mai mult ca sigur mă trezisem.
Nu puteam să cred cât de eficientă era vocea surorii mele mai mari, Gabrielle, mult mai eficientă decât un duş rece şi revigorant.
- Ce s-a întâmplat? am întrebat.
- S-a întâmplat că o vom duce pe ea, şi a arătat spre tipa care zăcea încă pe pământ, la spital. Ajută-mă să o transport la maşină. Bănuiesc că e destul de grea.
M-a bufnit râsul când am auzit-o.
- Ce? Ţi-ai pierdut minţile? Nu este responsabilitatea noastră, ci a lui! A şi apropo, e frumos tare.
- Arianne!
De această dată a ţipat, evident nervoasă şi deranjată de atitudinea mea.
- Poate fi în stare gravă şi nu vreau că tu, domnişoară, să te simţi vinovată dacă o pierdem. Aşa că mişcă-te!

Mi-am dat ochii peste cap, pentru a mia oară în acea zi şi am început să-i urmez indicaţiile. Pot să jur că povestea asta e destul de ciudată şi o voi afla cu orice preţ, sau aşa cred. Dar nu am nici o şansa dacă nu se trezeşte semi-moarta asta, deci mai am de aşteptat.
Am oftat gândindu-mă că îmi voi petrece din nou cine ştie câte ore în spital şi totul datorită generozităţii stupide a lui Gabrielle!
[center][Imagine: 2isxfr.jpg][/center]
Mulţumesc, Abbeh. Ly <3.

[center][Imagine: lh4lc.gif][/center]

#46
Buna my sys^^
So, this is the chapter >:) Well, cu ce pot incepe? Cum de s-a intamplat una ca asta?! Off, saraca mea Mihaela:(( The truth is... Nici macar eu nu credeam ca va face asa ceva. Adica in momentul in care am citit ca s-a pus pe pervazul acela [blestemat sa fie], mi-a inghetat inima. Aveam o presimtire, dar totusi...:|
Ha, si care-va-sa-zica, Jake regreta? Oh, sa vezi ce-o sa mai regrete cand o sa afle de chestia asta Claire si Shane si Charlles[-( Eh, m-a nelamurit un singur lucru la final. Ai introdus persoanje noi? Anyway, mie imi plac, mai multe~! Mai ales numele fetelor - Gabrielle are accent frantuzesc:X Soo cuteeee:X
My dear, te las cu scrierea nextului. Sa ai parte de tot succesul din lume>:)

~MusicxD~ was here! >:)

#47
Edit.
Deci, am revenit cu edit. Mi-am zis să dau mâine, dar cum nu am somn * 00:48* dau acum. Aveam o poftă nebună de citit capitolul ăsta. : )) Oricum îl aşteptam de mult, BTW. [- (
Oh, săraca Mihaela. T.T Sper să nu moară, acum înţeleg de ce Shane a spus că i se va întâmplă ceva. Dă, stai aşa, personaje noi ? Arienne * nu o suport, nu mă întreba, de ce. -_-' * şi Gabrielle. Cum spun în fiecare capitol, totul devine din ce în ce mai interesant. :] Mă uimeşti cu fiecare capitol în parte ^^ Revenind, Jake, huh ? La început pur şi simplu l-am adorat, dar acum îmi este foarte antipatic. Putea să facă şi el ceva. Dar nuuu, el o vroia pe Mihaela doar să treacă prin patul lui, tipic.
Arienne asta, îi cam place de el. Na', puţin îmi păsa mie. Oricum nu-l mai vreau. [- (
Cât despre Shane şi Claire, văd că în acest capitol, nu au apărut deloc. Şi eu care eram convinsă că va fii numai despre ei. T^T Eh, c'est la vie. :]
Sunt sigură că voi afla în capitolul următor, neh ?
En fin, baftă cu next-ul. :]

PS aşa-i că şi tu spui că am scris mai mult decât scriu deobicei ? ;> Să-ţi spun ceva. Întotdeauna să mă pui să comentez ceva, când e trecut de 00:00. Atunci îmi vine mie inspiraţia şi imaginaţia. 8- >

*hugs*

punct.

#48
Edit in 5 minute....
Oh, imi cer mi de scuze ca dau edit tocmai acum, dar am avut ceva treaba. So, edit :

Uh, ce capitol interesant, pe bune de nu. Chiar nu ma asteptam ca Mihaela sa se arunce de la etaj, lasa ca daca il prind eu pe Jake il arunc de pe Empire State Building, cum sa ii faca asa ceva Mihaelei. Mai intai il torturez, il leg cu franghii, ii scot matele si apoi il arunc de pe Empire State Building. Atunci o sa vada el ce inseamna durerea la care a fost supusa Mihaela, saraca de ea. Naratiunea e buna, descrierea la fel, actiunea ca de obicei nu-i grabita, greseli de tastare nu ai, ai ratat doar o data sa pui diacritice la un cuvant, nu-i grav, asezarea in pagina si ea buna, ca de obicei. So, eu iti spun bafta cu next si sa-l pui repede.*Huggie*
[Imagine: j5atg3.png]


#49
New people in DI houseeee :>

Yup. Deci, iar, pe bune? Parca nu a simtit nici un regret pentru ca a sarit siii pentru o clipa de placere, de adrenalina a trebuit si trebuie sa plateasca un pret. SI inca ce pret. I mean, sa sari de la etaj? Oh God. Si care e faza cu tipa aceea? Nu vrea sa salveze o viata sau ce? Si are viziuni sau am inteles eu gresit? Dunno, sper sa ma lamuresc.
Huh, se pare ca Mihaela sufera mai mult, mult mai mult decat arata, asta nu e de bine. As fi preferat sa bage ceva in el, o arma alba sau ceva, era mai....corect. Nu sa sufere in plus pentru asa cevaa. Deci, e un capitol tare frumos, abia am asteptat sa treaca zilele astea plictisitoare si sa vin inapoi acasa, sa vad care mai e treaba pe aici.
Bun, I will wait for the next, promis.
Buh Bye !!!
[Imagine: ak8THBQ.png]


#50
Hey scumpo ^^ Yeee sezonu 2 xD Cat ma bucur ^^. Vai ce imi placeeee xD Toate capitolele au fost perfecte. Descrierea ca de obicei a fost minunata, naratiunea la fel, actiunea nu a luat-o la fuga si dialogul nu a fost sec. Greseli de tastare/exprimare nu am vazut, fapt ce ma bucura foarte mult. Well sunt niste chestii foarte iinteresante pe aici. Imi place ca inca pastrezi acel suspans ca in sezonul 1. Ce bine ca Key nu e mort. Am fost de a dreptu socata cand am citit partea aia. Saraca Mihaela, saracu Shane. Cine e Arienne? Si ce sunt cu durerile alea de burta a lui Claire? O_O Si ce legatura are cu acea previziune a lui Shane? Te rog sa nu imi zici ca e ceea ce cred eu ca e.>.<. In fine. Fara alte cuvinte inchei aici. Astept nextu si nu uita sa ma anunti cand il pui. Buh bye!:*
[Imagine: EnvYQ.png]



Subiecte de discuție similare...
Subiect: Autor Răspunsuri: Vizite: Ultimul răspuns
  [Naruto] P. S. Sa stii ca te iubesc naruhinasasusaku 2 2.988 16-09-2013, 09:14 PM
Ultimul răspuns: Little Star
  Am realizat ca te iubesc CandyGirl 25 14.406 28-12-2011, 10:17 PM
Ultimul răspuns: CandyGirl
  Pentru ca inca te mai iubesc Debb.' 41 34.013 22-09-2011, 09:00 AM
Ultimul răspuns: DeMentă
  Complicat,dar tot te iubesc. Îngeraşş 1 2.404 06-09-2011, 05:33 PM
Ultimul răspuns: crazy little red
  Tu m'ai invatat sa iubesc ♪RockPrincess♪ 31 15.023 03-07-2011, 11:50 PM
Ultimul răspuns: ♥FallenAngel♥
  Eu inca te mai iubesc Juneko 5 4.705 03-04-2011, 01:21 PM
Ultimul răspuns: Miranda.
  Vreau sa te iubesc! Karinutzzza 7 4.739 08-03-2011, 06:20 PM
Ultimul răspuns: Karinutzzza
  Te iubesc Ioanna ღ 17 9.098 26-01-2011, 08:08 PM
Ultimul răspuns: •нąкü•
  ÃŽnvaţă-mă să trăiesc chocolate muffin 6 2.920 12-01-2011, 09:16 AM
Ultimul răspuns: Addeh
  Invata-ma sa iubesc Alexi 34 20.070 12-03-2010, 07:10 PM
Ultimul răspuns: pufu_pis_pis


Utilizatori care citesc acest subiect:
1 Vizitator(i)