Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Tu m'ai invatat sa iubesc

#1
Buna.Acesta e primul meu fic si vreau critici dure pentru a ma putea perfectiona.Va fi un fic sasusaku si sper sa va placa:*

DISCLAIMER : Nu deţin nici un personaj din animeul Naruto şi nu fac profit de pe urma acestora.

Capitolul I "Bun venit in Konoha"
Soarele isi face loc printre draperiile visinii si ii mangaie usor fata unei fete care dormea linistita in patul moale de culoarea marii.Numele ei era Sakura Haruno,avea optsprezece ani si era fiica unor importanti oameni de afaceri.Parul ei roz catifelat ii atingea usor obrazul alb ca spuma laptelui.Incet fata deschise ochii ce straluceau acum ca doua smaralde.Ochii ei verzi priveau usor prin camera dupa care se uita la ceas.Era ora 9:00 si trebuia sa se grabeasca deoarece va fi ultima ei zi in New York.Azi se va muta impreuna cu parintii ei si cu fratele ei Kail intr-un orasel numit Konoha.Se ridica incet din patul moale si pasii gratios pe parchetul rece.Se indrepta spre baie unde isi facu toaleta de dimineata si apoi isi alese din dulapul din lemn de cires o rochie albastra cu imprimeuri argintii si o pereche de sandale argintii.Se imbraca si deodata se deschise usa.
-Buna dimineata surioara!Esti gata?Trebuie sa mergem la aeroport ca sa nu pierdem avionul.
-Buna dimineata si tie,Kail!Imediat sunt gata.Dar poti iesi putin?Vreau sa ma machez.
-Ok te asteptam jos.Dar grabeste-te putin.Kail ii scoate limba surioarei sale si iese din camera lasand-o pe Sakura sa se pregateasca.El era un baiat de douazeci de ani,avea parul blond ca spicele de grau si ochii rosii ca rubinele.Privirea lui era mereu blanda si plina de iubire mai ales fata de rozalie pe care o iubea mai mult decat orice pe lume.El avea o mica cicatrice pe obrazul stang in urma unui accident de acum doi ani.
Sakura isi lua bagajele si paseste usor scarile ajungand in sufragerie.Acolo o asteptau Kail si parintii ei Kimiko-mama- si Hamato Hruno-tatal.Mama ei avea parul roz ca al fetei si ochii rosii ce sraluceau mereu privind bland si cu dragoste pe toata lumea.Tatal ei avea parul blond ce stralucea ca aurul si ochii verzi ce te priveau mereu cu caldura.
-Buna dimineata Sakura!Dute la masina cu fratele tau pana noi luam bagajele.Cei doi se indreptau spre masina dar rozalia isi intoarse capul si pricea trista in urma.
SAKURA:
Stateam lipita cu capul de geamul rece al masinii si ma gandeam la sosirea mea in Konoha.In urma imi las toti prietenii,amintiri dulci ale copilariei mele...pe scurt-toata viata mea de pana acum.Imi amintesc toate momentele in care eu si fratele meu intram in necazuri,toate momentele grele si triste dar si momentele fericite alaturi de prietenii mei...Imi va fi atat de dor de tot ce am lasat in urma,de acest oras minunat pe care l-am strabatut de mii de ori cu prietenii....Usor printre amintiri las sa cada o mica perla pe obrazul meu fin dar mi-o sterg repede ca sa nu vada nimeni.Ma uit la fratele meu Kail si are aceasi privire trista ca si mine.Intrerupta din sirul gandurilor observ ca am ajuns la aeroport.Cobor din masina si,fara sa mai zic niciun cuvant,ma urc in avion si ma asez pe scaunul meu.....Incerc sa imi las in urma tristetea.Acum vreau sa ma gandesc doar la viitor si poate voi fi fericita in konoha.Imi iau Mp3-playerul si ascult o melodie de la Skillet-The last night.Melodia asta mereu ma linisteste si parca imi da speranta.Eu am fost mereu o fata populara si placuta de toata lumea pentru simplele motive ca zambesc mereu,imi iubesc prietenii si ii ajut si nu sunt o fitoasa.
Sunt desprinsa din gandurile mele de mama care imi spune ca am ajuns.Cobor din avion si aerul curat imi mangaie pielea.Privesc in jurul meu putin trista dar si cu o urma de fericire.Aici voi incepe o noua viata si acest loc e chiar frumos.Nu se compara cu New York-ul dar are o frumusete aparte.Ne urcam in masina si ne indreptam spre noua noastra casa.Pe geam am putut observa un cires inflorit si o petala catifelata intra pe geam si se opreste pe mana mea.O privesc si imi apare un zambet micut pe fata.Imi spun in sinea mea"Bun venit in Konoha,Sakura!''

Cam atat deocamdata....sper sa imi comentati ficul si sa imi spuneti daca merita sa il continui sau nu.Astept comentarile:x
[Imagine: trandafir2-1.jpg]

Iubirea e asemenea unui trandafir... Prima data te vrajeste cu frumusetea si delicatetea sa apoi te inteapa si iti lasa rani adanci.
Cel Mai Dureros Mod De A`ti Fi Dor De Cineva E Sa Stai Chiar Langa El, Stiind Ca Nu Il Poti Avea...
Apusul lasa in urma o amintire, rasaritul aduce o speranta... Intre apus si rasarit sunt ore fara viata

[Imagine: animeBlueMissYou.jpg]

Prietenia este un ocean pe care multi vor sa-l treaca dar pana la mal majoritatea se ineaca.














#2
Eu una cred ca merita sa-l continui, insa nu am foarte multe detalii, in primul capitol se pare ca este vorba de o mutare dintr-un oras in altul. Desigur lucru acesta tinde spre aventuri noi, distractie, prieteni noi si multe altele.
__________________________________
E trist ca nimeni nu ti-a lasat com, dar iti las eu si am sa raman o cititoare fidela, asa ca daca ai sa mai pui nextul si chiar sper sa ma anunti. Dar sa nu crezi ca scapi de critica.. >:) dar nu te ingrijora nu sunt foarte dura eu, mereu spun si bune si rele. ;;)
Let's start..
__________________________________
[b]Descrierea: La descriere te descurci asa si asa, insa pare chiar sec si iti spun de ce.
Pentru ca, nu este foarte multa, nu prea ai descris multe, aici mai ales daca era vorba de o plecare, in drum spre aeroport puteai sa spui multe, daca este iti dau si un exemplu: "Ascultam muzica ce imi rasuna in urechi, castile usor cazandu-mi, iar privirea fixandu-se spre geam, unde aveam ocazia sa mai privesc inca odata, sa mai retraiesc inca odata, amintirile, intamplarile pe care le-am facut in acest oras fermecat. Chiar daca acum totul mi se deruleaza fugiform prin minte, inca pot sa mai simt acele senzatii cum imi electrizeaza trupul..." ceva de genul si puteai si sa descrii un pic orasul, in timp ce ea era in masina. E doar un exemplu, nu e necesar sa te iei dupa el, dar paote te ajuta. Toce ce iti spun este ca trebuie sa descrii mai multe, ca asa aici pare prea simplu, daca descriai si alte aspecte, alte peisaje ce ii se aratau lui Sakura pe drum, era foarte bine. ADica nu parea asa de obisnuit, mai bagai si figuri de stil,, iesea se manific.. :))
E bine, pentru inceput, avand in vedere ca este primul fic.
Insa ceva, sa te hotarasti la ce persoana scrii, ori la a treia, ori la intaia, iar partea in care Sakura povesteste, se poate sa fi fost gandul ei, asa ca mergea sa pui ghilimele, sa folosesti italics, si sa lasi un spatiu intre prima parte povestita la pers III-a. :-)


Actiunea: Nu este foarte grabita, dar pe la sfasit parca totul s-a accelerat, mie asa mi s-a parut. O.O Parca a zburat cu masina aia, asa de repede a ajuns la aeroport, parca doar a clipit.. :))
Se poate corecta, de aceea iti spun: daca pui mai multa descriere si de ex. grabesti actiunea aceasta reuseste sa o acopere, dar e foarte bine daca amesteci actiunea cu descrierea.. ca asa nu pare grabit.
Deci sa ai grije, incearca sa o iei incet si usor, ca asa iti vor iesi foarte bine. Incearca sa povestesti incet ca nu te omoara nimeni. :]

________________________________
Deci cam asta aveam de spus, nu spun ca nu-mi place, sigur e o idee foarte buna. Pana acum nu mi se pare foarte clar, sper doar sa o faci cat mai speciala, idea. Ca asa sunt sigura ca sunt multe ficuri Naruto care au partea asta scrisa, legata de mutare.
Dar sunt sigura ca ai o idee buna tu si vreu neaparat sa o citesc si sa o descopar.
Mi-a placut primul capitol, pentru inceput e bine.
Te astept, sa vad si cum evoluezi, iti spun ceva nu incerca sa renunti, nu merita asta.
Continua povestea ca asa vei reusi sa te imbunatatesti. Iar eu o sa fiu alaturi de tine, urmarindu-ti pasi. :* >:D<

#3
1. Titlul e greşit. În loc de ' puteai să pui o frumoasă şi micuţă -.
Poate tu eşti obişnuită să pui aşa, dar într`un fic nu e prea bine. Nu spun că e mare greşeală, dar nu m`am abţinut să nu o spun =.=

2. Se lasă space după fiecare semn de punctuaţie [ . , ? ! etc. ]
Arată mai îngrijit şi nu oboseşte cititorul.

3. Încurci timpurile. Mai întâi începi cu prezent [ Soarele îşi face ... ], apoi treci la timpul trecut [ unei fete care dormea linistita ]. Fii mai atentă.

4. Ai greÅŸeli de tastare:
pasii - păşi
machez - machiez
Hruno - Haruno
konoha - Konoha

5. ``argintii si o pereche de sandale argintii`` - Încearcă să eviţi astfel de repetiţii. Sună iritant.

6. Nu mai folosi punctele de suspensie. Nu`ţi trebuiau deloc acolo unde le foloseai tu. Decât prost mai degrabă deloc nu?

Cam atât.
[Imagine: Hm757.png]





#4
Buna. Nu mai stau la altele si incep: Ti-am citit primul capitol si chiar mi se pare interesant. Inclusiv titlu, mie mi-a atras atentia. Pana acu nu pot spune ca ideea e chiar originala, am mai intalnit-o pe Sakura cea noua in Konoha( e destul de utilizata, chiar si eu:D) asa.. sper ca pe viitor sa o faci originala. Ai inceput bine, cu descrierea stai cat se poate de bine, desi stiu ca mai poti.
Mi-a placut cum ai introdus-o pe Sakura, adica nu ai pus-o sa-si faca autoportretul.
Cand ai inceput sa scrii din perspectiva Sakurei, te-ai descurcat mai bine la descriere. Sunt curioasa cum vei merge de acum in colo:-? adica la persoana a 3-a sau persoana intai.
La dialog pai iti zic sa ai grija la el, uneori devine sec. Greselile s-au spus, corecteaza capitolul inainte de postare. Actiunea a avut un moment in care a fost usor fugarita, dar ai remediat situatia. Fii atenta aici ca o poti scapa de sub control.
Eu iti zic ca merita sa continui. Astept next si sper sa ma anunti:pls:. Spor la scris si sper ca nu te-am suparat, dar vreau sa te perfectionezi. Bye>:D<
[Imagine: h8v.gif]
 

#5
Ok m-am intors cu capitolul II.Stiu ca nu e foarte reusit dar pana la urma m-am hotarat sa-l pun.

Capitolul II-Amintiri vechi si siguranta unui nou inceput
Partea I
Sakura:
<<Privesc absolut vrajita acest oras. Nu imi imaginam sa fie atat de frumos. La fiecare pas erau copaci infloriti si pasarele care cantau o melodie minunata. Trilul lor mirific rasuna printre crengile copacilor si imi mangaie urechile. Oamenii sunt foarte veseli,prietenosi si muncesc pentru a mentine frumusetea orasului. Trecem pe langa un parculet care avea o multime de straturi de flori inflorite. Mirosul lor imbietor ma induce intr-o stare de euforie. Vad un grup de adolescenti fericiti care se distreaza impreuna si imediat mintea imi zboara la prietenii mei. Oare ce fac ei acum? Ei mereu m-au sprijinit in tot ce am facut si au avut incredere in mine. Cand am plecat le-am lasat lor jumatate din inima mea. Mai privesc odata pe geam si multi fluturai multicolori zboara de la o floare la alta. Mereu am iubit fluturii. Ei sunt liberi sa zboare unde vor si pot ramane cu prietenii lor. Totul imi aminteste de cei pe care i-am lasat in urma. Cu fiecare metru pe care-l inaintez ma simt mai singura si mai trista. Fara ei parca nu mai e la fel.Deodata masina se opreste si cobor incet dar raman uimita.Nu pot sa cred! Totul era atat de frumos. In fata mea se afla o vila alba cu doua etaje. Ma indrept cu pasi marunti spre casa. Un miros minunat ma face sa ma indrept spre curte. Pasesc usor pe gazonul moale si privirea mi-e furata de o multime de straturi de flori multicolore. In mijlocul lor e o fantana arteziana. Imi intorc privirea si vad o bancuta alba sub un cires inflorit. Putin mai incolo este o mica terasa inconjurata de de trandafiri rosii si roz. Parca visez. E atat de frumos aici!>>
-Sakura! Draga mea ,vino sa iti arat unde va fi camera ta.<<O urmez pe mama pana intram in casa. In fata mea e o sufragerie moderna si foarte spatioasa. Peretii sunt albastrii ca marea. Imi dau jos sandalele si pasesc pe covorul pufos. Ajung in fata unei canapele albastre si langa e o masuta mica de stcla. Mobila era alba si mici ghivece de flori impodobeau camera. O urmez pe mama si urc scarile. Aceasta imi spune ca noua mea camera este la mansarda. Ajunng in fata unei usi din lemn de cires,deschid usa si intru in noua mea camera. Este o camera atat de frumoasa! Peretii visinii erau impodobiti de cateva tablouri cu flori si peisaje minunate. Pe jos e un covor micut,pufos si roz. Patul rotund avea culoarea florilor de cires. Langa pat este o noptiera alba cu o vaza visinie cu trandafiri roz. Ma indrept spre balcon si trag draperiile mov. Raman uimita de peisajul ce se intinde in fata ochilor mei. Se vede perfect ciresul inflorit si vantul,in graba lui,aduce petale catifelate la mine in camera. Cerul prinde o usoara nuanta rozlie. Incepe un adevarat razboi de lumini si culori. Parca ma aflu intr-un colt de rai dar....dar imi lipseste atat de mult viata mea de pana acum. Ma arunc pe pat si in minte imi apar imagini cu toate momentele frumoase pe care le-am petrecut in New York. Afundata in gandurile mele nu aud cand cineva intra la mine in camera.>>
-Surioara,de cand am ajuns nu ai scos niciun cuvant. S-a intamplat ceva? Povesteste-mi totul. <<Chiar cand vreau sa ii spun ce imi apasa sufletul izbucnesc in plans si las un sir lung de perle sa imi alunece pe obrazul fin. Kail ma ia repede in brate si incearca sa ma calmeze>>
-Mi-e dor de New York,Kail! Imi vreu prietenii inapoi!
-Gata surioara,totul va fi bine. Eu voi fi mereu aici pentru tine.
-Multumesc Kail. Apreciez tot ce faci pentru mine dar...
- Ce s-a intamplat?<<Ma priveste ingrijorat dar trebuie sa ma descarc. Prea multe intrebari ma nelinistesc acum.>>
-Dar daca nu ma voi integra? Daca nu ma voi putea acomoda cu acest oras? Daca nu imi voi face prieteni?
-Stai linistita.Te vei descurca asa cum faci mereu. Apropo...am uitat sa iti spun ceva. Mama si tata au spus ca au fost si te-au inscris la liceu si maine vei incepe,iar daca esti de acord te pot duce eu cu masina.
-Grozav! Voi fi "fata cea noua". Multumesc ca ma duci maine dimineata,Kail. Acum sunt obosita si as dori sa ma culc.Noapte buna fratioare!
-Noapte buna rozalio!
Partea a II-a
<<Raman singura si ma indrept spre o usa din lemn de cires. Intru in baie,fac un dus dupa care ma schimb si ma trantesc pe pat. Privesc spre balcon si se vede luna stralucitoare. Mii de stelute lumineaza perdeaua intunecata a cerului. Ochii mi se-nchid si ma indrept spre Tarmul Viselor. Deodata aud sunetul enervant al ceasului care indica ora sapte.. Ma ridic lenesa din pat si pasesc gratios pe parchetul rece. Ma indrept spre baie,imi fac toaleta de dimineata si apoi imi aleg din dulap o fusta scurta alba,un maieu negru putin decoltat care se prinde dupa gat si o pereche de sandale negre cu toc cui. Ma machiez cu putin fard de pleoape alb,un rimel si un creion negru si in final un luciu de buze. Imi iau geanta alba si cobor scarile. Ajung in bucatarie unde il vad pe fratele meu care ma astepta.>>
-Buna dimineata surioara! Nu credeam ca vei mai termina vreodata cu imbracatul!
-Foarte amuzant! Esti gata?Putem sa mergem? Nu vreu sa intarzii inca din prima zi.
-Sigur ca da. Urca in masina ca vin si eu imediat.<<Urc in masina si astept sa apara. Imi sprijin usor capul de geamul rece si doua suvite rebele din parul meu rozalui imi mangaie fata alba ca spuma laptelui. Inima incepe sa imi bata cu putere. Icep sa tremur din toate incheieturile si mii de fluturasi zboara prin stomacul meu. Sunt foarte emotionata. Nu stiu ce se va intampla astazi dar sper sa fie totul bine. Imi doresc sa treaca aceasta zi cat mai repede. Imi scot Mp3-playerul si ascult muzica pentru a ma mai linisti. Ascult o melodie de la Skillet-Comatose. Cu fiecare vers ma simt mai linistita. Aceasta melodie parca imi mangaie sufletul. Fiecare cuvant si fiecare vers imi intra la inima pentru a o alina. Grijile incep sa dispara si schitez un zambet micut. Dupa aceasta melodie urmeaza una de la Simple Plan-Save you. Ma simt atat de linistita acum. Imi deschid ochii si observ ca fratele meu e deja in masina si a pornit spre noul meu liceu. Imi intorc privirea spre geam si observ multi copilasi veseli cu ghiozdanele in spate. Melodia inca rasuna in casti si acum ma simt mult mai sigura pe mine. Am incredere si stiu ca totul va fi bine. Sper sa imi fac multi prieteni.

Ok cam atat.astept comentarile voastre:*>:d<
[Imagine: trandafir2-1.jpg]

Iubirea e asemenea unui trandafir... Prima data te vrajeste cu frumusetea si delicatetea sa apoi te inteapa si iti lasa rani adanci.
Cel Mai Dureros Mod De A`ti Fi Dor De Cineva E Sa Stai Chiar Langa El, Stiind Ca Nu Il Poti Avea...
Apusul lasa in urma o amintire, rasaritul aduce o speranta... Intre apus si rasarit sunt ore fara viata

[Imagine: animeBlueMissYou.jpg]

Prietenia este un ocean pe care multi vor sa-l treaca dar pana la mal majoritatea se ineaca.














#6
Salut. Mersi ca mi-ai spus. Let's see:
Interesant capitol. Cu descriere, desi e loc si de mai bine. E bun pana acu, dar se poate si mai bine.
Alta problema ar fi dialogul, uneori era sec si nu-i vedeam rostul. Ori nu-l mai puneai sau il transformai in vorbire indirecta;) actiunea e ok si nu-i figarita si greseli nu am vazut.
uite cum puteai sa faci la dialog.i-au doar un exemplu: "ii multumesc, dar tot nu ma pot opri din varsat siroaie de lacrimi. Oare cum vor fi colegii mei cu mine? sunt fata noua, nu mi-as dori sa ma creada o ciudata sau ca ei sa fie niste fitosi si sa nu poti discuta cu ei.(aici puneai replica lui Kail) El chiar ma stie. imi cunoaste gandurile, isi da seama cand sufar..." vezi si asa era prezenta si mai multa descriere.
Vom vedea cum va fi pe parcurs, inca nu-ti pot spune daca ideea e originala;) Ies oleaca din afara ficului si te intreb: tu asculti skillet? Doamne ii iubesc:X
Cam atat. Asptept next si sper sa ma anunti dear. Sper ca nu te-am suparat, dar chiar vreau sa evoluezi. Spor la scris si bye.>:D<
[Imagine: h8v.gif]
 

#7
Scuze de intarziere, dar nu am avut cand sa las comm, de citit am citit aseara un pic si acum... --' Deci hai sa revenim la capitol.
_____________________________________
Descriere & Actiune: Vad ca ai tinut cont de tot ce ti-am spus [adica cu toti, nu doar eu]. Ai introdus bine descrierea, asta mi-a placut foarte mult, ai detalia multe lucruri din cate vad eu pe acolo..deci este ok.
Actiunea este inca grabita, nu ai reusit sa nu o maschezi sau sa renunti sa o mai grabesti...
Am multe exemple din fic, insa nu mai stau sa le enumar, fiindca sunt multe. --"
Dar in mare parte parca unele scene se intamplau, ai detaliat, dar cand era vorba sa incepi o alta actiune, parca Sakura sarea asa hopa, hopa.. si nu prea se vede bine, zgarie pe creer. Incerca sa nu te mai grabesti si incearca sa o iei domol. Uite iti dau un ex, ca sa vezi cum ar fi la trecerea dintr-o actiune in alta: "Privesc geamul aburit, nimic interesant, doar ploaie. Dar vreu asa de tare sa zburd afara ca un fluturas si sa culeg nectarul floral. Ma ridic repede de pe scaun si parasesc camera, ma indrept spre fratele meu, ce acum citea reviste intins pe canapeaua din sufragerie. Cu pasi mici si lenti ma aporpii de el si sar ca iepurele pe el, facandu-l sa tresara..." etc, dau un ex, adica tu cand vrei sa treci de la o actiune la alta, nu sari asa repede: "Ma duc spre baie, fac dus. Ma pomenesc ca nu mai era mancare in frigider si dupa aceea intru inapoi in camera..." si asa mai departe, in sensul ca daca ea doreste sase deplaseze, incerca sa descrii si deplasarea. OK.

_______________________________________________________________
Greseli & Altele: Desigur ca nu aveai cum sa nu ai greseli... XD
Dar iti spun nu sunt foarte multe de tastare, poate cateva de exprimare.. cred. SE pare ca ai repetat multe cuvnte si nu a fost bine. Partea cu camera ei roz, cuv. "camera" l-ai cam repetat, dar nu e singurul.. deci incearca sa te reduci la astfel de greseli si mereu cand termini un capitol sa te corectezi mereu. ^^

___________________________
Well this is it.
Se pare ca ai reusit sa modifici ceva, ceva insa mai ai de lucru, nu renunta.
Astept nextul.. succes !! [si da imi place capitolul, e dragutz, dar astept mai multe ca sa ma conving si de idee. :] ]

#8
Well.....m-am intors cu continuarea:d Sper sa va placa

Capitolul III-
Sakura:
Ajung in fata liceului.Era o cladire mare inconjurata de bancute,straturi de flori parfumate si chipuri vesele. Cobor din masina,ii fac cu mana fratelui meu si ma-nvaluie un parfum mirific. Mii de fluturasi colorati defileaza pe covorul multicolor al florilor. In curtea liceului sunt multi adolescenti care se distreaza si rad impreuna. Sunt foarte energici si se bucura de aceasta dimineata superba. Pasesc gratios in curte si deja toate privirile sunt indreptate spre mine. Mai este o jumatate de ora pana incep cursurile asa ca ma indrept spre o bancuta. Imi scot orarul si vad ca prima ora am dirigentie. Grozav! Acum o sa ma puna sa ma prezint in fata clasei. Ce stanjenitor! Imi ridic privirea si observ o fata care se indrepta spre mine. Avea parul negru ca pana corbului si ochii blanzi si iubitori. Desi pare calma si zambeste,era rosie in obraji. Se vede ca e putin timida.
-Buna! Tu esti noua aici,nu? Eu sunt Hinata. Dupa ce imi spune cum o cheama afiseaza un zambet micut si ma priveste cu caldura.
-Buna Hinata! Eu sunt Sakura Haruno. Ma bucur sa te cunosc. Dupa ce mai vorbim putin mai vin langa noi inca doua fete. Prima era foarte vorbareata,avea parul ca spicele de grau,iar ochii ei straluceau in lumina ca doua pietre pretioase. Din cate am inteles o cheama Temari. A doua fata,Ten Ten,avea parul saten prins in doua cocuri si ochii de culoarea ciocolatei. Dupa cateva minute de povestit aflu ca suntem in aceeasi clasa, a XII-a C. Noile mele prietene incep sa imi prezinte colegii dar privirea mea s-a oprit pe un baiat care sta singur pe banca. Are parul mai intunecat decat noaptea si ochii abisali nu exprima niciun sentiment. Are parul in tepi la spate si doua suvite ii mangaie fata alba si catifelata. Le spun fetelor ca ma intorc imediat si ma indrept spre brunetul misterios. Ma asez langa el si imi iau inima in dinti reusind sa ii spun ceva.
-Buna! Eu sunt Sakura Haruno si sunt noua in acest liceu....nu apuc sa mai spun altceva ca brunetul ma intrerupe taios.
-Nu te-am intrebat cine esti si nu imi pasa ce vrei! Pleaca si lasa-ma in pace! Vai ce tupeu. Cum poate sa fie atat de rau si rece?
-Hei! Eu nu ti-am facut nimic! Nu e vina mea ca esti asa nervos. Esti doar un baiat fitos si insensibil! Ma ridic nervoasa si merg spre intrare. Ma uit la el si acesta inca ma priveste uimit. Asta ii trebuie daca nu stie sa se comporte frumos.
Sasuke:
Nu pot sa cred! Nicio fata nu mi-a vorbit asa pana acum. Toate sunt topite dupa mine,dar sa fie ea diferita? Nu cred. Sigur e la fel ca toate. Dar......parca imi pare rau ca am tipat la ea. Nu stiu de ce pentru ca nu m-am simtit asa pana acum dar nu cred ca trebuia sa fiu asa dur. Aud clopotelul si ma indrept spre clasa. Ma asez in banca si astept sa vina diriga. Inca ma gandesc la fata aceea....Sakura parca o cheama. Ochii ei mici ca doua smaralde care ma priveau cu caldura. Parul rozaliu care ii mangaia fata catifelata...Stai putin. De ce ma gandesc eu la ea? Trebuie sa mi-o scot din minte. Lucru imposibil pentru ca acum intra diriginta noastra urmata de rozalie
-Buna dimineata copii! Aceasta este noua voastra colega. Sakura prezinta-te te rog.
-Buna! Eu sunt Sakura Haruno si sunt o fata foarte vesela si prietenoasa. Am optsprezece ani si m-am mutat in Konoha acum doua zile din New York. Sper sa imi fac multi prieteni.
Zambeste larg,dar cand se uita la mine ii apare o urma de tristete in privire. Spre uimirea mea si a ei diriginta ii zice sa se aseze langa mine. Se aseaza,dar nu vrea sa ma priveasca. Acum e momentul sa aflu daca e diferita sau nu.
-Buna Sakura! Eu sunt Sasuke. Ma bucur ca vom fi colegi de banca.
-Cine te crezi? Acum cateva minute tipai la mine si acum esti dragut? Fata asta chiar e diferita. Daca as fi vorbit asa cu alta fata deja era la mine in brate dar ea nu. Rozalia inca ma priveste cu ura.
-Imi pare rau ca ti-am vorbit asa,Sakura. Realizez acum ca am fost prea dur si nu aveam motiv ca sa iti vorbesc asa. Joc putin teatru pentru ca vreau sa aflu mai multe despre ea. Fata asta mi-a trezit interesul. Se uita la mine putin uimita si afiseaza un zambet micut. Orele trec foarte greu dar uneori mai arunc cate o privire la rozalie. Avea mereu zambetul pe buze si am observat ca ma privea din cand in cand cu coada ochiului. Trece si ziua asta si cursurile se termina in sfarsit. Ajung la iesire si o vad pe Sakura cu inca trei fete. Dupa ce aceasta ramane singura ma duc la ea.
-Sakura...eu as vrea......sa te intreb.....ceva. Deabia am reusit sa vorbesc. Nu am mai patit asta. Ce se intampla cu mine?
-Spune Sasuke. Te ascult.
-Eu...as putea sa te conduc? In felul acesta ne putem cunoaste mai bine.
-Sigur ca da. Iii apare un zambet pe fata si ma priveste cu multa caldura. Pe drum am aflat ca a stat in New York,ca parintii ei sunt oameni importanti<ca si ai mei> si mi-a povestit cat de dor ii este de tot cea lasat in urma. A venit randul meu sa ii spun despre mine. M-am hotarat sa ii zic adevarul despre lucrul care mi-a schimbat viata. Sunt sigur ca ea ma va asculta si ma va intelege.
-Sti,Sakura...Isabella Uchiha nu e mama mea naturala. Acum trei ani mama mea Shizune era in masina si se indrepta spre o firma din afara orasului. Un sofer beat a intrat in ea si a scos-o de pe drum. Au incercat sa o salveze dar...a fost prea tarziu. Mama mea nu mai era. Dupa un an tata s-a recasatorit cu Isabella Gonzalez. Inca mai simt mirosul parfumului de vanilie in camera al mamei mele si o vad mereu in visele mele. Avea parul negru si matasos si ochii ei rosii emanau iubire si fericire...In timp ce povesteam am observat ca i-au aparut doua perle pe obraji. Ma ia de mana si ma priveste trista. Mana ei alba era catifelata si calduta.
-I-imi pare rau,Sasuke. N-am stiut.
-Nu-i nimic Sakura,dar eu din acel moment nu am mai iubit pe nimeni pentru ca inima mea s-a inchis de durere...Isi apleaca usor capul si priveste in gol. Cred ca a afectat-o mult povestea mea. Ma simt bine ca i-am spus asta. Parca sunt mai eliberat. Nimeni nu stie lucrul asta....doar ea.
-Se pare ca am ajuns acasa. Multumesc ca m-ai condus Sasuke. Ne vedem maine la scoala. Pa Sasuke!
Pa Sakura! Inainte sa plece ma saruta usor pe obraz. Are cele mai fine buze din lume. O vad cum se indeparteaza. Ating usor obrazul sarutat si zambesc. Locul acela acum e fierbinte. Parca sarutul ei mi s-a imprimat pe obraz

Sakura:
Sasuke...Acest baiat nu e cum vrea sa para. Nu e dur si insensibil. E sincer,cald si a trecut prin multe. Imi pare rau pentru mama lui,cred ca a fost o femeie minunata si stiu ca a iubit-o si o iubeste mult. Ma socat foarte mult povestea lui. Inteleg acum de ce s-a purtat asa rau de dimineata,dar nu inteleg de ce acum a fost dragut,calm si mi-a spus povestea lui. Poate simtea nevoia sa se descarce. Ma arunc pe pat si imi inchid ochii. Chipul lui imi apare in minte. Cand l-am luat de mana am simtit cum sangele in fierbe in vene. Avea mana asa calda si fina. Dar acum cand l-am pupat pe obraz am simtit cum fluturasi imi zburau prin stomac si mii de fiori reci imi strabateau corpul. E ceva special legat de baiatul acesta. El e diferit. Poate vom fi prieteni. Dar ceva e sigur. Nu imi pot scoate imaginea lui din minte. Incet mi se-nchid ochii si pornesc spre taramul viselor unde ma asteapta el.

Cam atat:d Sper sa fie bun si sa va placa>:d< Va astept comentariile:x
[Imagine: trandafir2-1.jpg]

Iubirea e asemenea unui trandafir... Prima data te vrajeste cu frumusetea si delicatetea sa apoi te inteapa si iti lasa rani adanci.
Cel Mai Dureros Mod De A`ti Fi Dor De Cineva E Sa Stai Chiar Langa El, Stiind Ca Nu Il Poti Avea...
Apusul lasa in urma o amintire, rasaritul aduce o speranta... Intre apus si rasarit sunt ore fara viata

[Imagine: animeBlueMissYou.jpg]

Prietenia este un ocean pe care multi vor sa-l treaca dar pana la mal majoritatea se ineaca.














#9
Buna scumpa mea>:D< mersi ca mi-ai spus. Se pare ca sunt prima, iupi. Pai ia sa vedem:
Unde e descrierea? a papat-o pisica? deci nu prea ai avut descriere. Puteai sa pui in momentul in care Sasuke ia povestit rozaliei acel incident neplacut. Acolo puteai accentua prin desciere suferinta
de exemplu "ii povesteam cu multa durere toata acea intamplare. Acea oribila intamplare care mi-a transormat viata. M-a transformat intr-o persoana rece si distanta. Mama a plecat departe de mine, m-a lasat singur ca o frunza ce zboara spre infinit. nici nu stiu unde ma duc si unde mi-e destinul. Acel gol nu a fost implut de mama adoptiva.." vezi si inca se putea. Te rog sa te axezi mai mult pe sentimentele personajelor, ca doar nu sunt din piatra:P
actiunea, mama dar unde a fugit asa.? O_O ai bagat-o la rodeo? exact ca in reclama aia de la 7 days. Ce ai grabit-o asa? Eu nu fugeam nicaieri. Adica mai nou lui Sasuke ii pare rau si incearca sa intre in discutie cu rozalia dupa cinci minute. E ceva. Deja s-au indragostit? si gata sasuke i-a spus fetei toata povestea lui. E prea grabit, daca o tii asa in cateva capitole ai terminat povestea. incetineste lucrurile pe aci. cum sa faci? simplu:descrierea sta la baza.
Greseli nu am vazut. ideea inca nu pot spune cat de originala e. Mai astept. Sper ca nu te-am suparat dear, dar vreau sa evoluezi. si nu o spun cu rautate
Astept next si sper sa ma anunti. spor la scris si bye>:D<
[Imagine: h8v.gif]
 

#10
Ceau !! My sweet heart. >:D<
Imi cer scuze de intarziere, era ceva de asteptat din partea mea.
Eu oricum am citit de mult capitolul, dar ca deobiceai nu am avut timp sa iti las com. ;;)
Dar acum pot, nu am treaba sunt free... XD

Pot sa spun de la inceput ca ai avut greseli, deci sa nu crezi ca ai scapat de o critica.. dar nu dura, ca ma stii bine. Nu sunt that bad.. ;))
Descriere ai avut, nu foarte multa sa fiu sincera.
La inceput ai descris dragut sa spun asa, dar puteai mai multe.
La partea cand le-ai prezentat pe fete, adica pe noile prietene ale Sakure.. hmm cam general.
Ma deci, ce vreu sa spun eu prin general, adica : mai mereu, des, la numite ficuri vad aceiasi descriere cand e vorba de personaje.. la toate, pana si la cele principale.
Inceputul de descriere a personajelor tale este cam banal, nu incerca sa ramai cu o astfel de prezentare..ca : avea parul asa, ochii asa etc...
Incearca ceva mai frumos, mai original.

Pe langa acesta inafara de descriere ma leg si de actiune, dar nu numai de faptul ca a fost cam grabita un pic, e si faptul ca reactiile, sentimentele pers. au ost extrem de grabite.
Iar mentalitatea lui Sasuke, hmm.. nu ma prea fascineaza, deja parca s-a indragostit de ea, in loc sa o testeze pe Sakura, si rozalia, bine inteleg ca se indragosteste de el... dar chiar asa de repede sa se ataseze unul de altul... hmm.. :-??
E acum, ramane la altitudinea ta dulceata.. :*

In unele parti ai avut greseli, cred ca de exprimare nu mai stiu exact.. oricum e mai bine ceva ceva decat celelalte.. >:D< si asta ma bucura. :-)
Cu toate acele greseli pai pot spune ca a iesit mai bine.. bravo, astept nextul, sunt foarte curioasa sa vad cum evoluezi. :*



Subiecte de discuție similare...
Subiect: Autor Răspunsuri: Vizite: Ultimul răspuns
  [Naruto] P. S. Sa stii ca te iubesc naruhinasasusaku 2 2.974 16-09-2013, 09:14 PM
Ultimul răspuns: Little Star
  Am realizat ca te iubesc CandyGirl 25 14.363 28-12-2011, 10:17 PM
Ultimul răspuns: CandyGirl
  Pentru ca inca te mai iubesc Debb.' 41 33.749 22-09-2011, 09:00 AM
Ultimul răspuns: DeMentă
  Complicat,dar tot te iubesc. Îngeraşş 1 2.386 06-09-2011, 05:33 PM
Ultimul răspuns: crazy little red
  Pentru că iubesc să trăiesc. SnowFlake. 96 28.535 15-07-2011, 08:48 AM
Ultimul răspuns: Kayla.
  Eu inca te mai iubesc Juneko 5 4.694 03-04-2011, 01:21 PM
Ultimul răspuns: Miranda.
  Vreau sa te iubesc! Karinutzzza 7 4.706 08-03-2011, 06:20 PM
Ultimul răspuns: Karinutzzza
  Te iubesc Ioanna ღ 17 9.018 26-01-2011, 08:08 PM
Ultimul răspuns: •нąкü•
  Invata-ma sa iubesc Alexi 34 20.041 12-03-2010, 07:10 PM
Ultimul răspuns: pufu_pis_pis
  Saruta-ma asa cum te-am invatat Bambilici 34 27.614 12-02-2010, 01:57 PM
Ultimul răspuns: Minnie


Utilizatori care citesc acest subiect:
1 Vizitator(i)