Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

POTM august - Vot + Rezultate!

#1
Tema acestei ediții este Shadow.

Regulile sunt aceleași :
~ Alegerea a una, până la trei fotografii dintre cele prezente în cadrul acestei ediţii.
~ Argumentarea opiniei în aproximativ 3 rânduri.
~ Postarea singulară a votului unei anumite creaţii.
~ În cazul în care un participant doreşte să voteze, acesta nu îşi poate vota propria lucrare.

Fotografiile :
1. From Linz, with love.
2. Sympathy for the Dead.
3. Gothic Monastery
4. Unexpected hunger drives me.
5. No name.
Puteți vota până pe 29.

Start vot!
Și succes tuturor.
[Imagine: 73m8sj.png]


#2
1. From Linz, with love.

Cand imi spui Gothic, ma gandesc imediat la ceva... Nu stiu. Ceva in stil EMO sau bantuit. O poza a acestei cladiri darapanate [care arata darapanata din unghiul facut de tine] in miez de zi nu ma sperie absolut deloc. Totusi este de apreciat lumina si umbraele care o fac sa para ceva mai {BAU!}. Daca poza era facuta intr-o zi innorata sau in miez de amurg, sau chiar pe timpul noptii, de ce nu, avea tot potentialul. Stiu, n-ai cum sa controlezi vremea ca sa poti face o poza calumea si nici nu poti pocni din degete ca sa se faca noapte, insa am spus doar ca poza ar fi aratat mai bine daca ar fi avut un alt fundal fata de acel alb care lumineaza imaginea.


2. Sympathy for the Dead.

Nu pot sa-mi dau seama cat de mult se incadreaza in tema, insa titlul cu siguranta o face [nu ca asta ar conta prea mult la vot]. Imi place, imi place felul in care ai cuprins trandafirul undeva pe o masa... piatra sau nu stiu, dar la prima vedere m-am dus cu gandul la un sicriu alb, vechi, patat sau ruginit, depinde de situatie. In plus, trandafirul acela smotocit te duce undeva cu gandul ca si el ar fi la fel de vechi.
VOTEZ


3. Gothic Monastery

Vad ca toti v-ati pus pe fotografiat cladiri. Puteai sa te gandesti la ceva mai dezordonat, mai dark, mai.. nu stiu. Totusi, acolo e reprezentata o manastire si se poate lua in considerare ca macabru, sa spunem. Crengile acelea... Hmm.. Poate ca daca erau mai lungi [ sau mai bine zis daca ai fi reusit sa le prinzi mai din spate ] si ar fi picat pe cladire as fi votat-o insa asa... Si, din nou, fundalul e prea senin si cu greu poti fi dus cu gandul la gothic.


4. Unexpected hunger drives me.

Are o tenta usor gothica care ajuta mult. Imi place ca, spre deosebire de cei care au incercat sa fotografieze cladiri, ai incercat sa pui accent pe ceva mai inchis. Imi plac scarile din spate, dar inca sunt de parere ca nu ai luat unghiul potrivit. Insa merita, te-ai axat pe ceva dintre miile de cerinte ale temei date.
VOTEZ


5. No name.

Asta este poza care mi-a placut cel mai mult dintre toate. S-a incadrat perfect in tema, a combinat ceva luminos cu ceva dark, a folosit obiecte care te duc cu gandul la ceva straniu, vechi... nostalgic, poate. Crucea si elementele rosii au ajutat cel mai mult aceasta poza. In plus, sunt sigura ca fara scrisoarea din fundal nimic nu ar fi fost intr-atat de frumos. Mi-a placut la nebunie
VOTEZ

prin urmare, votul meu merge la: 2 ; 4 ; 5
[Imagine: SIGN.png]
Thanks ^Ciresica^
SasuSaku fics || Miky`s Smile Zone

#3
Pentru inceput, mentionez ca toate pozele mi se par absolut superbe and I like each one of them, va fi atat de greu sa votez doar 3.. *sigh* I'll try my best.

From Linz, with love.
Cladirea mi se pare superba <3 Ador edificiile cu astfel de arhictectura, I'm a sucker pentru stilul gotic. Tema mi se pare ca a fost respectata, imi place si contrastul care a iesit intre cladire si cer, insa precum a zis si Miky, este un pic prea alb.. cam asta ar fi singurul drawback la aceasta poza. Oricum, e una din preferatele mele ♥ dar in orice caz, cladirea nu mi se pare nicidecum darapanata o.o
Votez.

Sympathy for the Dead.
Aw, e atat de draguta fotografia asta. Imi plac efectele pe care le-ai folosit, face floarea sa para si mai.. pura. (ahem, idk cum sa ma exprim mai bine, sunt obosita. XD)

Gothic Monastery
Hm, imi place si manastirea asta (if that's what you say it is), insa nu ma prea convinge incadrarea.. Hm, eu as fi incercat o alta pozitie. Oricum, norii din partea stanga se vad genial <3

Unexpected hunger drives me.
Nici nu stiu ce sa comentez aici.. asta chiar va deveni una din pozele mele preferate :] Cred ca nu ar mai fi avut acelasi impact asupra mea daca nu ai fi editat culorile in felul asta, so thumbs up for that. I just love everything about this picture, nothing left to say.
Votez.

No name.
Ah, alta poza superba. Ador pandantivul ala (I think that's what it is), sigiliul si felul in care ai pus lantisorul ala pe sigiliu = pure win. Umbrele au iesit genial, iar pana este amplasata foarte bine (la fel ca toate celelalte elemente). Hm, cu scrisul ar fi ceva.. mi-ar fi placut sa fie un scris cu mai multe bucle, gen mai elegant.. dar oricum, poza tot e superba.
Votez.
Love me or hate me. Either way I'm on your mind.

#4
Am reuşit să fac toate pozele să se încarce - netul meu merge like shit -, aşa că am să votez.

From Linz, with love.
Tind să cred că această poză-mi place cel mai mult, prin simplul fapt că respectă tema într-un mod frumos, simplu, nicidecum fals sau aranjat ori mai ştiu eu cum. Clădirile cu o atfel de arhitectură sunt cel puţin impresionante, dintotdeauna au avut acel ceva care să-ţi atragă privirea. Dacă înţelegi, măcar puţin, conceptul de "gothic", atunci realizezi că fotografia asta este reuşită; idk, mie una-mi place.

Sympathy for the Dead.
Fotografia este foarte reuşită, floarea aceea arată atât de frumos, dar ... atât. E frumoasă, pură şi atât. Nu prea ştiu ce-aş putea spune despre poza ta, nu pare că s-a încadrat cine-ştie-cât în temă, idk. : - ??

Gothic Monastery
Aw, îmi place mult fotografia ta, doar unghiul l-aş schimba puţin, căci aşa pare ... idk, arată puţin aiurea din unghiul ăsta. Îmi place că, în partea de sus a fotografiei, se văd crenguţele alea, chiar - în ochii mei - te ajută mult. Oricum, e reuşită poza.

Unexpected hunger drives me.
Fotografia asta e la fel de reuşită ca prima. Este atât de reuşită, nu prea ştiu ce-aş putea să-ţi spun, pur şi simplu îmi place.

No name.
Oh, e chiar drăguţă poza, iar dacă ar fii fost PUŢIN mai întunecată mi-ar fii plăcut şi mai mult. Îmi place sigiliul acela acolo, chiar ajută mult la aspectul fotografiei, dându-i un aer mai aşa ... nu prea ştiu cum să mă exprim.

Votez 1, 3 ÅŸi 4

#5
# From Linz, with love.
Să fiu sincer, mă aşteptam la mai mult de la această fotografie; nu neg că ( , ) clădirea e interesantă - un adevărat punct turistic or smth - însă lipseşte stilul gothic, doar pentru că ai fotografiat o mănăstire [ nu prea ştiu ce-i ] nu înseamnă neapărat gothic sau întunecat , iar unghiul este de asemenea greşit.

# Sympathy for the Dead.
Numele m-a intrigat ce-i drept şi am vrut să văd poza - multă nerăbdare şi curiozitatea. Probabil că te-ai jucat puţin la efecte, însă a ieşit ceva interesant. Floarea aceea este surprinsă într-un unghi destul de bun, iar umbrele din jur parcă o scot cât mai mult în evidenţă. E de precizat că m-a atras culoarea; un roz deschis şi pe alocuri mai închis. Nice. Deci votez aici

# Gothic Monastery
Mănăstirea nu are nimic special, îţi spun drept. Duuno but, firstly, tind să cred că puteai alege alt unghi din care s-o fotografiezi. Te puteai baza pe ceva mai " dark " să spun aşa... Nu ştiu, parcă n-are farmec şi nu vreau să jignesc cumva " proprietarul " fotografiei; poate mergea mai bine dacă fotografiai pe timp de noapte. Anw, m-a cam deranjat priveliştea.

# Unexpected hunger drives me.
Bănuiesc că, atunci când ai ales să pozezi acel loc ai fost plin/ă de inspiraţie. Recunosc aici, îmi place foarte mult fotografia. Am observat că te-ai axat pe întunericul din jur, mă refer la acel tufiş din partea dreaptă - dă o umbră interesantă de adevăratul stil gothic. De asemenea, scările sunt fascinante - de parcă-i un centru deosebit, ceva rar, dar care merită sa-l admiri şi să-l priveşti. Votez aici.

# No name.
Fără nume ? Interesant totuşi - i mean, să fiu sincer, eu nu mă puteam gândi la o scrisoare anonimă [ cel puţin aşa înţeleg eu aluzia ]. Atrăgătoare treaba cu pana ce era folosită în trecut - ai dat dovadă de un stil vechi, ceva simplu, dar totodată original xD
Votez.

Deci am votat trei fotografii : 2. Sympathy for the Dead. ; 4. Unexpected hunger drives me. ; 5. No name. . Mă aşteptam la mai mulţi participanţi, but i think it's ok . See ya' * smile *

#6
1.From Linz, with love.
Hmm cand aud Gothic ma gandesc ori la niste pusti gotici ori la manastirile in stil gotic. Deci -din punctul meu de vedere- te-ai incadrat perfect in tema^^. E asa de intunecata, iar cerul nu il poti controla. Banuiesc ca ai fost acolo intr-o excursie si nu aveai cum sa mergi noaptea, corect? Deci VOTEZ
2.Sympathy for the Dead.
Frumoasa poza insa nu se incadreaza la fel de bine in tema. Insa ai avut o idee dragutza. Ai umblat putin la culori sau mi se pare? Oricum imi place poza dar sunt altele care se incadreaza mai bine in tema.
3.Gothic Monastery.
Inca o fotografie care -zic eu- e strans legata de tema. Unghiul din care ai luat-o o face sa para si mai impunatoare, iar crengile par niste maini scheletice[to much imagination21]
Cred ca precum prima fotografie nu ai avut sansa sa fotografiezi pe timp de noapte, nu? Anyway i like it so VOTEZ.
4.Unexpected hunger drives me.
Inca o fotografie frumoasa[la care ai umblat putin la contrast.nu?] insa nu ii gasesc nici o legatura cu tema4. Sorry dar eu pur si simplu nu o vad. Oricum e foarte foarte foarte reusitaSmile.
5.No name.
A treia fotografie care -my oppinion- se potriveste. Cred ca nu a fost asa usor sa gasesti lucruri care sa se potriveasca si probabil ai facut multe fotografii pana ai gasit una potrivita. Deci fara alte cuvinte care ar fi in plus VOTEZ.
Ok. Now the pictures i voted are :1,3 and 5.
Succes tuturor!!!
Should i try harder or just stop trying?

#7
Eu doresc sa votez doar doua dintre creatiile fotografice, in orice caz, poate votez trei, desii, nu sunt sigura cat de incadrata in tema e penultima imagine.
Voturile mele merg spre: Prima lucrare -From Linz, with love- si ultima -No name.
From Linz, with love: Imi place unghiul din care a fost fotografiat. Cum lumina pare ca inghite varfurile "turnurilor" si miciile detalii are "cladirii". Geamurile sunt foarte interesante si dau acel aer de "singur -lonely". Dupa cum ziceam, cerul a fost prin extraordinar si e foarte bine in constract cu... monumentul (?) *laughs* Multe lucruri de zis.
Sympathy for the Dead: Nu mi se pare neaparat ghotic, ci mai mult... trist. O floare singura, ofilita, nimanui nu-i pasa de ea, nu-i da nimeni atentie si nimeni nu-i aprecieaza savoarea, mireasma and so on. 106 Nu gasesc tema reflectandu-se in poza. In rest, ideea e buna si acel roz + miciile buline roz de pe petala din fata, dintre user, sunt foarte frumoase. Pacat ca in spate e mai intetosat, but... ii da un aer, in asa fel incat iti capteaza privirea intr-un singur unghi. Cum a fost prinsa poza mi se pare bine, nu as recomanda altul -presupun.
Gothic Monastery: Nu e nimic ghotic. E doar frumos. Culoarea, lumina, unghiul, monumentul... Mi se par frumoase. Acele caramizi care ies in evidenta prin subtilitate, crengiile sceletice si frumos... ah, imi plac "ciucurii" de pe ele. ^^ Cerul este si el, la urma urmei, foarte frumos, iar norii stersi is nice. Se incadreaza cu poza.
Unexpected hunger drives me: Nu e ghotic, serios. Nu mi se pare. Parca ar fi un oras abandonat, unde gastiile triumfa, sau o mare, mare, maree petrecere a avut loc, iar apoi oamenii au plecat, lasand totul sa se scufunde in... ah. Sa zicem ca soarele a fost rapuns de nori. Draguta ideea si culorile imi plac, chiar imi plac. Dar chiar crede cineva ca sa incadreaza?
No name: Nici aceasta poza nu prea se incadreaza, doar putin, sa zicem. Dar e pusa munca aici si chiar mi se par sumblime detaliile, felul in care e pusa pensula, crucea din fier sau ce o fi cu acea pietrica rosie care sare in ochi, scrisul (mi se pare ca scrie "regret" sau cam asa ceva pe acolo, bate lumina si na, nu vad). Semnatura care nu prea e vazuta din cauza chestiilor atasate. Foaia foarte curata si fina. Dar chestia albastra din capat... lumina si acea floare din spate care nu prea se vede... >.> Alt loc nu ai gasit? Oricum, asta il scapa de acel aer, dar nu chiar atat de mult. 106 Oricum, votez ultima, prima si penultima lucrare (daca trebuie neaparat trei).
"Forgive you? Why? It's not like I'm mad or anything. You were the one who got angry; just like you said, I was being too nosy. I've always been like that, not knowing my boundaries. I'm the type who'll water a plant til it drowns."
- Yokozawa Takafumi no Baai, vol. 2

#8
Presupun că nimeni nu mai votează până diseară, așa că număr acum voturile.

*after 5 min*

1. No name = 5p (Dark Blue)
2. From Linz, with love = 4p (Nya.)
2. Unexpected junger drives me = 4p (Ang.)
3. Sympathy for the Dead - 2p (Valkyrja)
3. Gothic Monastery = 2p (Diid`)

Dark Blue, îți trimit imediat mesaj să-mi spui tema următoarei ediții.
Zbye!
[Imagine: 73m8sj.png]


#9
Acum că s`a terminat perioada de votare pot începe să vă iau aşa la " puricat ". ^^

@ xo.Miky.xo - Draga mea... Gothic nu e BAU sau EMO, iar clădirea aceea nu este cu nimic dărăpănată. Nu are nicio legătură dacă e făcută dimineaţa, la prânz sau seara, pentru că oricum bliţ`ul ar fi luminat`o.

@ Kid Skittles - Ai auzit de stilul arhitectural gothic ? Ar fi trebuit, dacă în clasa a VI - a ai trecut pe la lecţiile de istorie. ^^ Tema era Gothic, nu întunecat. Am respectat tema, dar desigur, tu nu ştii ce e gothic.
Intunecand intunericul,
iata
portile luminii.

#10
Aşa, să clarific nişte lucruri. Mulţumesc celor care mi-au apreciat fotografia.

Citat:Inca o fotografie frumoasa [la care ai umblat putin la contrast.nu?]

Da, dar nu într-un program de modificat poze, ci la setările aparatului.

Citat:Nu e ghotic, serios. Nu mi se pare. Parca ar fi un oras abandonat, unde gastiile triumfa, sau o mare, mare, maree petrecere a avut loc, iar apoi oamenii au plecat, lasand totul sa se scufunde in... ah. Sa zicem ca soarele a fost rapuns de nori. Draguta ideea si culorile imi plac, chiar imi plac. Dar chiar crede cineva ca sa incadreaza?

First of all, scrie corect. În al doilea rând, ce înseamnă pentru tine Gothic ? Şi după asta, iei frumuşel şi faci o poză care să se potrivească temei, te înscrii la POTM, unde tema e Gothic, ofc, primeşti laude şi aprecieri, fotografia ta primeşte titlul de 'Cea mai bună fotografie a lunii' şi astfel nu mai e nevoie să aberezi câte 3 rânduri despre fiecare fotografie. Şi data viitoare nu mai da frâu liber imaginaţiei şi inventa poveşti pe tema unei fotografii. Fii mai subiectivă. Vorbeşte doar despre ce are legătură cu fotografia, cum ar fi realizare tehnică,ideea generală sau reprezentarea temei, gradul de dificultate al realizării pozei, nu despre o foarte mare [încă de 2 ori 'mare'] petrecere care s-a terminat şi oamenii au plecat lăsând în urmă un ah. [eu asta am înţeles]
So, fii mai antenă când laşi un comentariu că s-ar putea să fii pe lângă subiect cu o jumătate de metru.
Şi la ultima întrebare ţi s-a răspuns în câteva locuri deasupra postului tău. ^^
Sper să nu te fi deranjat remarca mea.

Xoxo, Ang.

Angilicious|dA
[Imagine: pikachu___batman_by_mnrart-d58f68d.gif]
Nothing I shoot gets back up again.
Drawings.| Photos.



Subiecte de discuție similare...
Subiect: Autor Răspunsuri: Vizite: Ultimul răspuns
  POTM - AUGUST - VOT Daria v2 6 4.766 05-09-2012, 01:53 PM
Ultimul răspuns: Daria v2
  POTM - AUGUST - INSCRIERI Daria v2 10 5.871 15-08-2012, 01:38 PM
Ultimul răspuns: Rain
  POTM Martie - Vot + Rezultate Ang. 6 3.882 03-04-2012, 03:20 PM
Ultimul răspuns: Ang.
  POTM Decembrie - Vot. + Rezultate. Ang. 7 4.061 26-12-2011, 12:10 PM
Ultimul răspuns: Ang.
  POTM august. AlerimxD 7 3.887 13-08-2011, 08:39 PM
Ultimul răspuns: Azazel
  POTM iulie ~ Vot + Rezultate. AlerimxD 9 4.951 31-07-2011, 07:41 PM
Ultimul răspuns: Rain
  Photo of the month ~ Editia I ~ Votarea . + Rezultate Finale AlerimxD 15 10.225 08-01-2011, 09:38 PM
Ultimul răspuns: Sin


Utilizatori care citesc acest subiect:
1 Vizitator(i)