Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Photo of the month ~ Editia I ~ Votarea . + Rezultate Finale

#1
Reguli înainte de toate.
1. Uitaţi-vă bine la toate fotografiile şi apoi votaţi.
2. Va trebui să vă faceţi un top 3. De exemplu :
1. Poza 15 este preferata mea pentru că...
2. Poza 18 îmi place foarte mult deoarece...
3. Poza 14 mi se pare foarte reuşită fiindcă...
Locul 1. va primi 3 puncte, locul 2 două puncte şi locul 3 un punct. Voi aduna punctele şi cine are cele mai multe va câştiga. Am hotărât că este mai bine fără poll.
4. Cei care participă la concurs au voie să voteze, dar nu au voie să se voteze.
5. Dacă votaţi trebuie să argumentaţi de ce fotografiile voastre preferate sunt cele mai reuşite în cel puţin 3 rânduri întregi. Dacă nu aveţi 3 rânduri votul vostru nu va fi luat în considerare.

Astea fiind spuse voi pune fotografiile în ordine alfabetică.

1. Bradul magic.
2. Cărare spre cabană.
3. Dear December
4. First snow.
5. Freedom.
6. Green and White... Always Fresh, Never Outdated.
7. Greutate.
8. It used to be...
9. Labirint.
10. Lacrimă agăţată în brad.
11. Lumina speranţei.
12. Munţii Iernii.
13. Valea Prahovei.

Start vot.
(31 decembrie - 8 ianuarie)
[Imagine: 73m8sj.png]


#2
Mda, de ce una din poze are semnatura userului pe ea? Aveam voie cu asa ceva?>_<'
AlerimxD, modifica poza, adica sa dispara semnatura, nu va fi corect.
I'm a professional online casinos player. Mostly i play on the phone. My favorite game is blackjack.
Here is the site with selection of the best Android blackjack games.

#3
1. Poza 5. Freedom este preferata mea pentru că ador acei catelusi ce se joaca in zapada . Sunt foarte adorabili . Ador si unghiul si calitatea pozei . Chiar este foarte reusita poza . Imi place si culoarea acelor catelusi . Mie mi se pare in spiritul iernii .. Ma duce cu gandul la mine si la prietenii mei care ne jucam in zapada in curtea scolii.


2. Poza 6. Green and White... Always Fresh, Never Outdated îmi place foarte mult deoarece imi place unghiul si claritatea . Culorile : verde si alb . Verde -> Prospetime , frig . Alb -> Puritate , frumusete . Imi place acea ramura de brad . Este chiar potrivita pentru aceasta tema . Este superba si poza aceasta .

3. Poza 3. Dear December mi se pare foarte reuşită fiindcă ma duce cu gandul la Mos Craciun . Acea cutie postala ma duce cu gandul la vremea cand inca ii scriam si eu Mosului . Claritate are , ungiul imi place chiar daca poate mergea altul , parerea mea . Dar poza este foarte reusita dupa parerea mea .

=> Felicitari tuturor concurentelor . Toate pozele au fost superbe dar doar trei m - au captivat .
[Imagine: Jun0xCa.png]

#4
1.Poza11.Lumina speranţei este preferata mea deoarece imi place foarte mult cum mama natura a aliniat brazii in felul acesta.In plus viziunea mea asupra acestei poze este ceva asemanator cu Apocalipsa. Cand cerul se intuneca si la un moment dat se despica lasand razele soarelui sa patrunda pe pamant.Este ceva ca in filme si de aceea poza se afla pe locul 1 in topul meu.Calitatea este destul de buna, iar unghiul din care a fost facuta poza este potrivit.

2.Poza12. Munţii Iernii. imi place foarte mult deoarece pare facuta de la o inaltime foarte mare (si cred ca si asa este).Ador norii, si imi place cum acestia acopera, putin cate putin, varfurile muntilor plini de zapada.Unghiul este foarte bun, iar calitatea pozei la fel de buna.

3.Poza2.Cărare spre cabană. mi se pare foarte reusita , imi place foarte mult deoarece ma duce cu gandul la un taram magic acoperit in totalitate de zapada sclipitoare.Este asemanator unui peisaj din basme, iar acea carare pare infinita.Calitatea este potrivita si unghiul, destul de bun.

Toate pozele sunt frumoase, dar doar acestea trei m-au atras in mod deosebit. Urez mult succes participantilor in continuare si fie ca cel mai bun sa castige. :bye:
Angilicious|dA
[Imagine: pikachu___batman_by_mnrart-d58f68d.gif]
Nothing I shoot gets back up again.
Drawings.| Photos.

#5
2.Carare spre cabana-pentru ca exprima un sentiment de calm,ceva sublim,mai ales ca este iarna:X
7.Greutate-deoarece pare o opera,cu sensul de sculptura si pentru ca imi place cum zapada inghetata se ''muleaza'' pe brad.pupic
9.Labirint-este deosebit,ca si cum te-ai pierde in adancul acela plin de sentimente,eu asa vad lucrurile in viata,deci si aici.Smile
Oricum,cum au spus si ceilalti,pozele sunt fantastice la fel ca si concurentii,desigur!Va urez succes,nu conteaza daca pierdeti sau castigati,doar sa va distratipupic

#6
1.Poza 2 , intitulata ` Carare spre cabana ` imi place nespus de mult . Pur si simplu zapada aceea alba , pura , te duce cu gandul ca esti pe drumul spre rai ...Acei copacii au rol important asupra `gandirii` mele deoarece , ei te calauzesc sa nu o iei prin partile gresite . Imi place mult cum se vede acolo , capatu` drumului , ma rog stim ca nu e capatul dar asa da impresia xD Aaa da si ador felul in care se vad copacii , cu hainuta alba pe ei :X
2.Poza 3 , intitulata `Dear December ` m`a atras nespus de mult , dar nu sunt sigura din ce cauza . Cand ma uit la poza asta parca as vedea o imagine numai buna pentru desktop , facuta de un fotograf profesionist :X Culoarea cutiei postale si gardului , se potriveste de minune cu albul care le invaluie . Numele poezie ma duce cu gandul la Mos Craciun si scrisoriile care ii sunt scrise in fiecare an 71 Iar...crengutele acelea mici si subtiri din spatele gardului , cu zapada pe ele , parca ar fi niste ace ...xD
3.Poza 8 , intitulata `It used to be ...` sincera sa fiu m`a atras foarte mult numele pozei , `It used to be...` si cand am vazut poza ...mi`a venit in minte imaginea unui cuplu pe acea banca , pe un anotimp mai calduros ...dar din nefericire , in momentul de fata crezi ca unul dintre ei s`a stins...Poza este destul de reusita si chiar daca pentru mine este o diferenta destul de maricica dintre locul 2 si 3 , imi place mult ideea in sine :X Adica cred ca la asta s`a gandit si persoana care a facut poza , nu ? 39 Si crengutele si trunchiurile acelor copacii...parca ajuta la faza cu trecerea timpului ...si zapada...xD Iar acele doua bancii , in special cea care este pozata cu spatele xD are cea mai mare influenta asupra pozei , mai ales cand numele pozei este ales atat de bine hug
P.S:Succes participantiilor xD

#7
Aşa, am venit şi eu aici. Eu mai întâi voi comenta absolut toate pozele, apoi voi alege 3 dintre ele.

1 . Bradul Magic. - Poza asta nu are pic de stil. Nu este focusată bine, plus că ideea pozei lasă mult de dorit. Două globuri şi puţină beteală. Nu îmi inspiră nimic. Dacă poza ar fi fost făcută de undeva de jos, ar fi fost mai drăguţă. Cu ce aparat a fost făcută poza ? Calitatea este la pământ.

2 . Cărare spre cabană. - Sincere felicitări. Este una dintre singurele poze superbe de pe aici. Această imagine m`a surprins extrem de plăcut. Locul în care a fost făcută poza îţi permitea o imagine clară şi bună. Dar e ceva cu culorile. Te`ai jucat la contrast sau la ceva ? Sau aşa era lumina ? Oricum, felicitări.

3 . Dear December. - Hmmm . . . Măi, e frumoasă poza, dar ceva îi lipseşte. Probabil ai un aparat bun, dar e o poză cam încărcată, asta din cauză că poza este făcută de aproape, deşi nu îţi pot reproşa nimic la focus. Îmi place, dar nu aşa mult.

4 . First snow. - Îmi place ideea, dar nu şi poza. Mă dor ochii de la ea, really. Calitatea nu este grozavă, dar putem spune că merge. Ce m`a deranjat a fost că ai focusat doar partea din faţă şi se vede cam aiurea. Nu că nu ar fi drăguţ, dar . . . na.

5 . Freedom. - E prea simplă şi prost centrată. Nu prea respectă tema, adică în afară de zăpadă nu prea e altceva. Deşi căţeluşii sunt absolut superbi. : x

6 . Green and White... Always Fresh, Never Outdated. - Cam simplă, don`t you think ? Ideea părea bună la început, dar peisajul este prea gol. Cred că tu doar te`ai dus să fotografiezi crenguţa aceea, nu te`ai gândit că ai putea face o poză mai bună ( şi mai bine focusată ).

7 . Greutate. - T.T Este prea întunecată, plus că este mică ( făcută cu telefonul clar ). Este o poză înceţoşată, focusată cam fără inspiraţie. Nu îmi place absolut deloc. Data viitoare încearcă să nu te axezi pe o singură chestie.

8 . It used to be . . . - Just one word : sublim ! Din punct de vedere al calităţii, are câteva lipsuri ( probabil din cauză că ningea, nu ? ). Dar ideea este incredibilă, poza chiar se potriveşte cu titlul şi chiar îmi place. Focusată bine, idee bună, nu am ce comenta. Cea mai bună poză de până acum. Felicitări !

9 . Labirint - Foarte frumos. Chiar e destul de interesantă şi calitatea e ok. Nu am ce să zic de rău, este focusată ok şi ideea chiar e super genială.

10 . Lacrimă agăţată în brad. - Aceleaşi comentarii ca la prima poză, nu are rost să mă repet. Aici în plus este faptul că poza e foarte întunecată.

11 şi 12 . Lumina speranţei. şi Munţi iernii. - Aceste două poze sunt destul de asemănătoare, sunt drăguţe dar prea comune, astfel de poze vezi oriunde. Îmi plac, dar nu acest gen de poze mă aşteptam să văd.
13 . Valea Prahovei - Frumos. Dacă nu ar fi fost oamenii aceia în poză, ar fi fost perfectă. Soarele se vede foarte frumos şi zăpada arată super bine. : ]] Centrată binişor şi cu o idee frumoasă. Deşi dimensiunea nu este prea bună ( e îngustă şi lungă ) poza chiar are ceva aşa mai speşăl, nu ştiu cum să zic.

Aşa, după enşpe mii de minute pierdute, am făcut un clasament :

Locul I : 8 . It used to be . . .
Locul II : 2 . Cărare spre cabană.
Locul III : 9 . Labirint şi 13 . Valea Prahovei ; îmi cer scuze dar nu mă pot hotărî între aceste două poze. Ambele m`au impresionat, deşi sunt aşa diferite.
Intunecand intunericul,
iata
portile luminii.

#8
Hă, vin şi eu pe aici : >.
Locul unu: Lumina speranţei - > Îmi plac acei nori, sunt imenşi şi se văd super, fac ca peisajul să fie mai misterios; îmi place cum sunt aşezaţi brazii şi este destul de clară. Nu foarte luminoasă, trebuie să precizez, dar exact asta îmi place ^.^.
Locul doi: Cărare spre cabană - > Îmi place cadrul natural extrem de mult aici şi zăpada aceea care persistă îl face mult mai interesant; îmi place unghiul din care ai luat poza şi este destul de clară şi luminoasă.
Locul trei: Greutate - > E funny. Când am văzut-o prima dată nu m-a atras foarte mult, dar m-am uitat şi am analizat-o mai atent şi e printre preferatele mele. Îmi place cum se vede gheaţa aceea, stă să se topească, nu ? Claritatea este bună cât de cât, iar despre unghi nu am ce să spun <3.

Felicitări tuturor participanţilor, aţi făcut nişte poze destul de drăguţe, dar acestea trei m-au atras în mod special. Succes în continuare : >.
[center][Imagine: 2isxfr.jpg][/center]
Mulţumesc, Abbeh. Ly <3.

[center][Imagine: lh4lc.gif][/center]

#9
Am sa urmez exemplul lui Nya, poate reusesc sa ajut pe cineva 4

1.Bradul Magic - Focalizarea nu este tocmai cea mai fericita, iar cadrul e un pic dezordonat. Cand vrei sa surprinzi un detaliu, renunta la blitz. Aici de exemplu atrage atentia stralucirea aia din fundal, de la beteala.Anyway, imi plac culorile, dar parca-s prea multe intr-o biata poza 4 Cat despre tema, Craciunul tine de iarna,dar e indirect,cumva.
2. Carare spre cabana - E prea putin luminata, dar asta probabil nu este vina ta. Imi place ca surprinde iarna in adevaratul sens al cuvantului.Still, in partea dreapta, e o zona mai verde si mai neclara [ce tine de partea tehnica]. In esenta imi place,desi nu prea are un cap si-o coada. ^^ [am ruinat complimentul]
3. Dear December - cu perspectiva ai o mica problema, nu ai privit perpendicular gardul ala si e un usor dezechilibru. Oricum, imi place per total, zapada and stuff. Pare-mi-se ca observi bine detaliile si le pui in valoare ca atare. Still, semnatura aia strica toata faza. wtf, se presupune ca autorii sunt anonimi. So,next time, semneaza-te cu Anon =]]
4. First snow - WTF. Really, WTF? E awesome,din punctul meu de vedere. Desi,erm, nu prea bate spre iarna. Oricum, culorile sunt super faine [ ce aparat ai? ] O singura obiectie, in principiu: sus e prea mult spatiu, iar jos tai din plante,propriu zis si nu se mai realizeaza echilibrul. Acum, daca luai de jos cadrul, parea endless si prea incarcata. Anyway, e ceva in neregula cu incadrarea.
5. Freedom - e asa..simpluta. Ok, surprinde bine tema, e iarna, e zapada, etc. Anyway, pare cumva plata. N-are nicio bucatica de cer, de linie a orizontului, nimic. Arata mai mult a desen decat a fotografie. Catelusii sunt cute [ vreau si eu ]. Anyway, puteai surprinde relativ aceeasi scena din alt unghi si avea alt impact.
6. Green and White - Asta-mi place. E clara, simpla, la subiect. Macro,right? Still, te puteai duce mai spre varful crengutei, sa focalizezi pe ea din alt unghi. Parea mai complexa asa, si creea un alt efect 4 Puteai apropia cadrul un pic mai mult, ca asa focalizeaza doar pe mijloc,daca poti observa. Varful si baza sunt kind of blury si arata ciudat. Oricum - bravo ^^
7. Greutate - Macro indeed[cred]. Lumina e prea slaba, nu se intelege mare lucru din fotografia asta,din punctul meu de vedere. E bine focalizata,totusi. Lipsa luminii a ruinat tot potentialul :p
8. It used to be - Unghiul e ciudat, parca se prabuseste parcul. Crengile ocupa prea mult din cadru, pointless.Pe de alta parte, respecta tema and stuff. Again, prea putina lumina - aici nu cred ca aveai ce sa faci, ca ningea4
9. Labirint - e facuta noaptea si e destul de creepy. Ok, e in tema, dar se pierde repede in intuneric, nu prea vad ideea acestei fotografii. Salveaza cat de cat unghiul si faptul ca e incadrata in plantele alea cu zapada pe ambele parti.
10. Lacrima agatata in brad - Nu ai folosit macro mode, nu prea e lumina pe acolo, iar blitzul strica toata afacerea. Really, nu se intelege mare lucru din beteala aia, globul apare creepy. [Sau e facuta cu telefonul, si atunci se explica partea calitativa]
11. Lumina sperantei - E cute. E un peisaj, nimic complicat. Still, mi se pare ca e prea mult cer si prea multa zapada jos. Puteai accentua zona cu brazi and stuff.
12. Muntii Iernii - Peisaj iar. Prea mult spatiu si sus si jos 4 Imi place, e in tema, dar n-are nimic mai special.
13. Valea Prahovei - Soarele in fata strica abolut tot, in orice poza. Cam atat am de zis aici, ca soarele e singura chestie care-mi atrage atentia.

well, topul meu -

1.First snow
2.Dear December
3.Green and White

#10
So, am trecut şi eu pe aici să vedem despre ce este vorba:
Locul I: Lumina speranţei.
Mi-a plăcut mult poza, este foarte bine realizată, ideea îmi place, îmi plac mult acei brazi cum sunt aşezaţi, cerul întunecat este cea mai bună parte a pozei zic eu. Nori aceea dau un pic de mister fotografiei. Ce să mai poza este reuşită, felicitări.
Locul II: Labirint.
Îmi place mult poza, calitatea este foarte reuşită, iar ideea este bună. Îmi place mult cum se vede în spate acel negru, acel întuneric îmi dă o senzaţie de mister, de spaimă, de parcă ceva ar avea să se întâmple imediat cum te afunzi în acel întuneric profund. Sincere felicitări, poza este drăguţă.
Locul III: Cărare spre cabană.
Poza este reuşită, îmi place, calitatea este foarte bună. Îmi place mult acel alb parcă infinit, mă duce cu gândul la prospeţime, la pace, la linişte. Îmi plac mult pomi, dau o aură misterioasă întregului peisaj.
[Imagine: j5atg3.png]




Subiecte de discuție similare...
Subiect: Autor Răspunsuri: Vizite: Ultimul răspuns
  POTM Martie - Vot + Rezultate Ang. 6 3.876 03-04-2012, 03:20 PM
Ultimul răspuns: Ang.
  POTM Decembrie - Vot. + Rezultate. Ang. 7 4.061 26-12-2011, 12:10 PM
Ultimul răspuns: Ang.
  POTM august - Vot + Rezultate! AlerimxD 9 4.569 31-08-2011, 08:19 PM
Ultimul răspuns: Ang.
  POTM iulie ~ Vot + Rezultate. AlerimxD 9 4.950 31-07-2011, 07:41 PM
Ultimul răspuns: Rain
  POTM ~ Editia a II - a Nya. 23 10.254 02-06-2011, 05:07 PM
Ultimul răspuns: Utlaning
  POTM ~ Editia a IIIa. Votarea. AlerimxD 4 3.463 30-03-2011, 08:07 PM
Ultimul răspuns: Utlaning
  POTM ~ Editia a IIIa. Intrari. AlerimxD 14 8.048 15-03-2011, 08:42 PM
Ultimul răspuns: Flash
  POTM ~ Editia a II - a ~ Votarea Nya. 9 5.202 12-02-2011, 08:17 PM
Ultimul răspuns: Mhiet'e
  Photo of the month ~ Editia I ~ Intrari . AlerimxD 18 11.470 29-12-2010, 10:35 PM
Ultimul răspuns: Auburn.


Utilizatori care citesc acest subiect:
1 Vizitator(i)