Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

POTM Decembrie - Vot. + Rezultate.

#1
Am deschis topicul mai devreme fiindcă s-ar putea să nu am acces la computer zilele astea. Sper că nu e nici o problemă, şi aşa am înţeles că nu mai primesc fotografiile de la ceilalţi useri.

Cum votaţi:
1. Puteţi comenta toate fotografiile, dar veţi alege 3 poze, adica un top 3 :

1. Poza x este preferata mea pentru ca...
2. Poza y îmi place foarte mult deoarece...
3. Poza z mi se pare foarte reusita fiindca...


Locul 1 va primi 3 puncte, locul 2 doua puncte si locul 3 un punct. La sfârşit se vor aduna toate punctele şi se va desemna câştigatorul.

2. Cei care participa la concurs au voie sa voteze, dar nu au voie sa se voteze.

3. Daca votati trebuie sa argumentati de ce fotografiile voastre preferate sunt cele mai reusite în cel putin 3 rânduri întregi. Daca nu aveti 3 rânduri votul vostru nu va fi luat în considerare.

Acestea fiind spuse, fotografiile sunt:

Old Times.
Once upon a time.
Fără titlu.
Heart of winter.
Dileme sub zăpadă

START VOT!
Puteţi vota până pe 25 decembrie inclusiv.

xoxo, Ang.
Angilicious|dA
[Imagine: pikachu___batman_by_mnrart-d58f68d.gif]
Nothing I shoot gets back up again.
Drawings.| Photos.

#2
Old times.
Seamăna a iarnă, dar nu mă atrage. Nu știu de ce, poate pentru că acolo scrie mare și lat CIZMĂRIE și TAPIȚERIE, dar nu cred. De fapt, nu-mi place pentru că la mine iarna înseamnă mai mult Spiritul Crăciunului, voioșie, și din păcate fotografia această nu-mi exprimă așa ceva. Îmi dă senzația de melancolie mai mult. Oricum, fotografia este reușită, dar nu îndeajuns încât să îi acord votul meu.

Once upone a time.
Mddmdmdmd... asta chiar nu este iarnă, nu știu ce ai vrut să faci, ce ai vrut să exprimi prin fotografia asta, dar numai iarnă nu exprimă. Culorile sunt foarte frumoase, dar scrisul ăla strică și tipul ăsta de fotografie deja mi se pare comună. Copacii nu au frunze, dar zăpadă nu este. Când s-a zis că iarna nu este doar zăpadă, eu m-aș fi gândit la Crăciun. Dar din păcate nu te-ai încadrat deloc în temă + de asta, mai degrabă tema pozei ar fi toamna, sau idk, tristețe.

Fără titlu.
Vaiii, dar asta chiar îmi place o.O. Border-ul este ok, mă duce cu gândul al un film și chiar ți-a ieșit. Adică firul cu zăpadă este așa de gingaș și parcă ar niște speranțe agățate de frânghie, seamănă a fi speranțele de dinaintea Crăciunului. Poate mergea ca firul să fie puțin mai jos, dar cu toate acestea este o fotografie reușită. VOTEZ.

Heart of winter.
Mduh... Asta chiar nu-mi place. Partea tehnică-i bună, dar ideea nu prea. În temă de încadrează nu am ce spune, dar ideea nu este prea bine pusă în practică. Când faci o fotografie te uiți și la detalii, detaliile fac diferența. Când mă uit la frunza de jos văd zăpadă pe ea, dar și apă dacă ești atent/ă. Este tipul ăla de zăpadă apoasă - eu am așa ceva pe toate plantele din fața casei - care nu dă deloc bine în poze + de asta, sunt doar niște frunze.
* și poza de mai sus este decât o frânghie cu zăpadă, dar totuși eu am interpretat altceva, deci să nu zică cineva că și aici este aproape la fel doar că-s frunze+zăpadă.

Dileme sub zăpadă.
Îmi place, chiar foarte mult. Ninge, este un alb așa de liniștitor și acea bucată de copac - sau ce o fi, whatevă - seamănă cu vârful unui brad sau cu o cană de speranță cu zăpada aia înăuntru - da, am ceva cu speranța - și se încadrează perfect în temă. Puteai să iei poate și alt unghi, dar și ăsta-i foarte bun. Apropo, ideea este strălucită. Mi se pare cea mai bună fotografie din toate. VOTEZ.

Ultima fotografie este preferata mea pentru că se încadrează cel mai bine în tema Iernii și calitatea pozei și detaliile tenice sunt de remarcat. Detaliile se văd foarte bine.
Și fotografia fără titlu îmi place foarte mult pentru că și ea se încadrează după ppărerea mea în tema iarna și mi se pare cea mai reușită dintre toate - asta după ultima poză -.

[Imagine: Jun0xCa.png]

#3
Hmmm, poze chiar frumusele vad. Felicitari autorilor.

Old times, desi nu este chiar o poza artistica in adevaratul sens al cuvantului, surprinde tema iernii si ma face sa vreau genul ala de zapada...sau orice fel de zapada, avand in vedere ca pana acum n-a cazut nici un fulg prin orasul de unde sunt. Ninge, e frumos, atmosfera de iarna bine surprinsa, poza se incadeaza perfect in tematica. Asa ca o votez.

Once upon a time imi place foarte mult, chiar este preferata mea din toate pozele. Ca si in poza de mai sus, a surprins ideea iernii, si chiar ca once upon a time, cand iarna era iarna cu zapada si viscol. It gives an eerie feeling, mai ales la cum se intinde drumul acoperit de zapada, si se vad niste persoane in departare. Votez si pe asta.

Fara titlu este o poza draguta in sinea sa, desi nu prea as zice ca se incadreaza in tema. Da, zapada presarata pe fir, sfoara...cablu? Ma rog, nu imi da sentimentul de "iarna". Poate daca s-ar vedea si ceva din background, dar asa, nu simt nimic. E o poza frumoasa, artistica, dar nu pentru tema asta din pacate.

Heart of winter, nu e ceea ce as considera artistica, la fel cum am spus la Old times, insa oarecum surpinde putin ideea iernii. Frunze moarte, acoperite de zapada. Ar fi fost mai dragut daca o lua mai din departare, sa se vada putin si backgroundul, dar nah, asta e acum. Imi place ca idee, dar nu ca executare.

Dileme sub zapada este o poza draguta in sinea sa, imi place cum se vede ninsoarea din fundal. Ce nu imi place insa, este faptul ca s-a accentuat pe "copacul" acela, in loc se se axeze pe ninsoare si zapada. Dar, fiecare cu perceptiile sale. Se incadreaza bine in tema, asa ca o votez.

In afara de poza fara titlu, toate consider ca s-au incadrat bine in tema. La Heart of Winter insa executarea o trage in jos, desi in idee este draguta.

Felicitari inca o data autorilor pozelor si nu uitati sa va luati prajinile cu voi cand mai postati, sa puteti ajunge si la nasul "criticilor".
[Imagine: tumblr_m95uonbiuU1re9dfoo1_500.gif]

#4

Chiar vreau să votez la această ediţie, însă nu am timp să comentez fiecare fotografie în parte, aşa că le aleg doar pe cele 3.

Old Times.
Fotografia este frumoasă şi ceea ce îi oferă un înveliş melancolic şi liniştit, trist, este zăpada, în primul rând, şi culorile ce predomină în fotografie, adică alb şi negru. Unghiul este bun, o frântură dintr-un oraş, unde lumea nu mai iese la plimbare din cauza frigului. Chiar asta îmi exprimă. Am ales să votez această fotografie pentru că merită. Felicitări!

Fără titlu.
Această poză nu are multe detalii, chiar foarte puţine, însă faptul că unghiul e bun, simplitatea fotografiei şi acest macro pe care l- ai făcut m-a determinat să îţi aleg poza. E simplă, drăguţă şi ai votul din partea mea. Chiar dacă am analizat-o mai mult timp pentru a mă gândi dacă merită votul, o voi alege. Felicitări şi ţie.

Dileme sub zăpadă
Poza ta este cea mai bună poză din ediţia aceasta. Nu mă leg de unghi, pentru că, probabil, din oricare l-ai fi făcut ar fi ieşit la fel, sau aproximativ la fel. Zăpada aşezată parcă de cineva pe acea bucată de lemn şi modul în care ai surprins asta sunt minunate. În spate se vâd copacii, îar acea creangă sau trunchi negru se îmbină perfect cu albul zăpezii. Nu cred că mergea mai bine de atât. Felicitări !

Toate lucrările au fost bune. Bine că nu am participat la această ediţie căci rămâneam ultima cu siguranţă. 21

be special, be you.
Fani forgot her stamp here! ^w^

#5
Citat:Puteţi comenta toate fotografiile, dar veţi alege 3 poze, adica un top 3 :

1. Poza x este preferata mea pentru ca...
2. Poza y îmi place foarte mult deoarece...
3. Poza z mi se pare foarte reusita fiindca...

Locul 1 va primi 3 puncte, locul 2 doua puncte si locul 3 un punct. La sfârşit se vor aduna toate punctele şi se va desemna câştigatorul.

Se pare că nu s-a ţinut cont de ce am specificat acolo pentru că am văzut doar un top. Deci se va acorda câte un punct pentru fiecare vot pe care îl primeşte o fotografie, la sfârşit voi aduna punctele şi autorul fotografiei cu cele mai multe puncte va fi câştigătorul. Chiar dacă unele fotografii sunt mai apreciate (din cele votate) nu voi acorda mai mult de 1 punct pentru fiecare.
Şi sper să mai treacă lumea pe aici. Imediat se încheie perioada de votare.

xoxo, Ang.
Angilicious|dA
[Imagine: pikachu___batman_by_mnrart-d58f68d.gif]
Nothing I shoot gets back up again.
Drawings.| Photos.

#6
Nu vreau să mă las dusă de detaliile tehnice prea mult, aşa că mă voi axa pe ce-mi transmite fiecare poză în parte.

Old Times.
Dacă nu era maşina aceea, mi-ar fi adus aminte de filmele vechi ,româneşti, desigur. Îmi place tema urbană extrem de mult, ai prins esenţa în mare parte. Dacă era o maşină veche, o Dacie cum numai noi ştim să avem, era perfect. Asta doar ca să completeze atmosfera. Cât despre calitate, după părerea mea e bună. Poate mai lucrai la unghiul din care e făcut poza, pare puţin în grabă, iar felul în care pare înclinată mă seacă.

Once upon a time
Când văd titlul, mă gândesc la o poză de basm. Asta e între basm şi simplitate, clar e diferită de cea de sus, dar nu prea transmite ceea transmite titlul. Partea de sus, fără becul ăla, e superbă. Nu îmi plac crengile din colţul ăla din stânga. Serios, strică. Modul de fotografiere e puţin clişeic, nu se mai potriveşte decât pozelor cu adevărat deosebite. Culorile sunt drăguţe, întradevăr, dar nu ma atrage în mod special.

Fără titlu
E genul ăla de fotografie care îţi atrage atenţia la frumuseţea lucrurilor mici şi aparent nesemnificative. N-am nimic împotriva lor, ai încadrat foarte frumos imaginea, iubesc blurul ăla şi deşi pare foarte simplă, e simpatică.

Heart of winter
Nu mă prind, ce legătură are cu inima iernii? Şi seamănă cu cea de sus, întradevăr, dar aceasta pare mai nereuşită şi tocmai am văzut că nu se potrivesc deloc frunzele astea cu zăpada. Se vede urât, nu ştiu, pur şi simplu nu-mi place. Deasemenea, chiar dacă are zăpadă, nu-mi transmite ideea de iarnă.

Dileme sub zăpadă
Nici aici nu pricep legătura dintre poză şi titlu, dar fotografia e superbă în toată esenţa ei. Nu ştiu unde ai găsit forma aia de trunchi, dar poza e ieşit perfect, la fel şi nuanţa culorilor, contrastul.

Deci:
1. Dileme sub zăpadă.
2. Old Times.
3. Fără titlu.
[align=right]
[font=times new roman]You’re under no obligation to be the same person you were five minutes ago.

#7
*bump* Mai e o zi. Nu mai votează nimeni ?

xoxo, Ang.
Angilicious|dA
[Imagine: pikachu___batman_by_mnrart-d58f68d.gif]
Nothing I shoot gets back up again.
Drawings.| Photos.

#8
Bun.
Old Times - Nya - 3 p.
Once upon a time - Daenarys - 2p.
Fără titlu - Mad Hatter. - 3p.
Heart of winter - →Innocence. - 0p.
Dileme sub zăpadă - Ang. - 4p.

A fost o ediţie reuşită şi nu o să mă leg de comentarii fiindcă şi aşa au fost puţini care au votat. Totuşi, cum a spus şi DiZ, decât să comentaţi răutăcios cu fiţe de critic, mai bine o faceţi în limita decenţei.
Felicitări tuturor participanţilor, mulţumesc celora care şi-au omorât puţin din timp comentând şi deschid imediat POTM - Ianuarie.
Angilicious|dA
[Imagine: pikachu___batman_by_mnrart-d58f68d.gif]
Nothing I shoot gets back up again.
Drawings.| Photos.



Subiecte de discuție similare...
Subiect: Autor Răspunsuri: Vizite: Ultimul răspuns
  POTM Martie - Vot + Rezultate Ang. 6 3.882 03-04-2012, 03:20 PM
Ultimul răspuns: Ang.
  POTM Decembrie. Ang. 10 4.894 08-12-2011, 04:44 PM
Ultimul răspuns: History
  POTM august - Vot + Rezultate! AlerimxD 9 4.570 31-08-2011, 08:19 PM
Ultimul răspuns: Ang.
  POTM iulie ~ Vot + Rezultate. AlerimxD 9 4.951 31-07-2011, 07:41 PM
Ultimul răspuns: Rain
  Photo of the month ~ Editia I ~ Votarea . + Rezultate Finale AlerimxD 15 10.225 08-01-2011, 09:38 PM
Ultimul răspuns: Sin


Utilizatori care citesc acest subiect:
1 Vizitator(i)