Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Photo of the month ~ Editia I ~ Votarea . + Rezultate Finale

#11
Cate poze frumoase! M-am gandit sa sprijin si eu concurentii prin votul meu.
Locul 1. Dear December- Aceasta poza ma duce, cum a mai zis cineva, cu gandul la Mos Craciun si scrisorile pe care le primeste de la copii. Culorile sunt foarte frumoase, placute ochiului. Rosul acela vechi si sters imi aduce aminte de haina Mosului, care dupa atatia ani e veche. Detaliile sunt fermecatoare, imi place foarte mult acel gard acoperit cu zapada fina.
Locul 2.Valea Prahovei-Mi se pare o poza foarte reusita. Calitatea este buna. Culorile sunt foarte placute ochiului, nu sunt tipatoare, ci chiar ma relaxeaza. Razele soarelui sunt fotografiate intr-un moment frumos, cred ca era rasarit. Cel mai mult imi place ca fotograful a prins oamenii in miscare pe acel drum rece.
Locul 3. Muntii Iernii- E si aceasta o poza reusita, imi place peisajul, mai ales ca ador peisajele in special cele de iarna. Mi se pare unul reusit, cu o calitate buna. Culorile sunt cam sterse, dar poate era intuneric sau nu era setat cum trebuie aparatul dar totusi se observa cat de frumoasa este poza.
Succes tuturor!
Love.

#12
Cata subiectivitate, frate. Mai ca mi se topeste creierul.

Nu voi lua toate pozele in parte pentru ca nu m-a impresionat niciuna in mod deosebit in afara de cele carora le voi acorda votul meu.

Voi acorda locul I pozei cu numarul... Habar nu am numerele. In fine, fotografiei cu numele First snow. Nu stiu daca e editata - are culorile alea... deosebite - si nici nu ma priveste, atata timp cat a fost acceptata in concurs. Sunt curioasa cu ce aparat e facuta, pentru ca arata extraordinar; subiectul, focalizarea, incadrarea - imi place mult. Congrats!

Dear December are de la mine locul doi. Sunt aproape sigura ca e cropata (si numele spune asta; prietenii stiu de ce), dar e foarte simpatica. Un pic stramba (sau poate e gardul de vina...), dar e aaaproape impresionanta. Cel mai tare mi se pare faptul ca sunt ziare in cutiuta postala - perfect timing. 21

In fine, locul trei i-l dau lui It used to be. Nu prea am ce comenta... E nasol faptul ca ai dat zoom (sunt sigura de asta) si ca se vede oleaca blurat, dar nu facem o tragedie din asta, nu-i asa, si lasam fotografia sa spuna o poveste.

Felicitari tuturor, oricum. ^^

Side note - nu am votat cu alte fotografii pentru ca au avut niste defecte majore, gen calitate varza, subiect banal/ super folosit/ neinteresant, incadrare aiurea, focalizare necorespunzatoare, desi mi-au placut unele idei (ca in ultima fotografie, aceea cu oamenii pe carare; soarele ala a stricat totul. Am dat doar un exemplu.). Ata ete, oameni buni, pe data viitoare.
[Imagine: trexwalkn.gif]

#13
Err... per total - nice tryouts guys, chiar daca majoritatea sunt facute cu telefonul mobil 21 No offence, i'm not trying to be rude, dar asa lasa impresia. Greu de decis, nici una nu pare sa sara in ochi mai deloc. Si sa fi fotograf nu inseamna sa faci niste poze la cer si gata, ai ajuns sa creezi opere de arta. In primul rand iti trebuie un subiect de doamne ajuta si in al doilea rand, un aparat cu care sa faci ceva, si sa si stii sa il folosesti, daca nu, exista photoshop-ul si cum mai nou toata lumea il are, se poate ajuta de el. Anyway, focalizare, subiect, grija la detalii, si daca ai o camera buna, sa nu uiti sa alegi balansul de alb, la zapada si la tema asta ar fi fost perfect. Ca altfel, o doamne...

Okay, avand in vedere cele spuse mai sus, hai sa si votez trei poze care mi se par ok. Btw, titluri total neinspirate. Si 3 randuri cam mult de aburit cand pot sa termin in unul singur.

I It used to be...
Clasic, dar merge intotdeauna, nu? Poate ca eu sunt mai clasica dar oricum... Principalul tau scop, presupun, are bancutele din parc. Dar crengutele alea cam intra in cadru si iti distrag atentia destul de mult. Si e cam ... prost pozitionata camera. Dar ideea, clasica, dar merge, asta imi place. Si e si alb negru, awww, ador asta.

II First snow
Mie imi plac culorile, amu' daca le-ai ' capturat ' tu sau photoshopul, nu-mi pasa. Imi place si ideea dar e luata mult prea de aproape si desi partea din fata nu ar trebui sa para blurry, eiii, ai cam dat-o in bara si cam asa a iesit, astfel, calitatea lasa de dorit. Eu i-as fi pus si rama. Asa nu ar parea direct ' taiata '. Per total, e interesanta ideea, si plantele, care n-am habar ce sunt ; D

III Green and White... Always Fresh, Never Outdated
Dragut verde, dar cam aceasi problema ca si la poza de dinainte, dar intr-un fel compensata de echilibrul dintre verde si alb. Macar n-a iesit zapada gri sau blue. Cea ce e bine... sau poate e pura intamplare 21 Anyways, in spatele crengutei respective e un spatiu veeeerde, care arata ca un gol in fotografie. Trebuia sa folosesti alt unghi cand ai facut poza.

That's all xD
[CENTER]
How terrible it is to love something...
... that death can touch.


[/CENTER]

#14
Vă aduc aminte că puteţi vota până astăzi la ora 00.00, apoi voi posta rezultatele.
Încă aveţi timp să schimbaţi situaţia fotografiilor de până acum.
Succes tuturor.
Xoxo, AlerimxD.

Edit : Min – Bradul magic ~ 0 puncte.
Zăpă – Cărare spre cabană ~ 13 puncte.
Mystery – Dear December ~ 15 puncte.
Teru – First snow ~ 8 puncte.
Crăci – Freedom ~ 3 puncte.
Alessia - Green and White... Always Fresh, Never Outdated ~ 6 puncte
Unia – Greutate ~ 3 puncte.
₱¡ɲκ ۴Ѻʂع – It used to be… ~ 8 puncte.
Polaris – Labirint ~ 4 puncte.
Aggie. ~ Lacrimă agăţată în brad ~ 0 puncte.
Zuza. – Lumina speranţei ~ 9 puncte.
~ Kumiko ~ Munţii Iernii ~ 4 puncte.
Miss R. ~ Valea Prahovei ~ 6 puncte.

Locul 1 - Dear December, Mystery - 15 puncte
Locul 2 - Cărare sper cabană, Zăpă - 13 puncte.
Locul 3 - Lumina speranţei, Zuza. - 9 puncte.

Locul 4 - It used to be…, ₱¡ɲκ ۴Ѻʂع - 8 puncte.
Locul 4 - First snow, Teru - 8 puncte.
Locul 5 - Green and White... Always Fresh, Never Outdated, Alessia - 6 puncte.
Locul 5 - Valea Prahovei, Miss R. - 6 puncte.
Locul 6 - Labirint, Polaris - 4 puncte.
Locul 6 - Munţii Iernii, ~ Kumiko ~ - 4 puncte.
Locul 7 - Greutate, Unia - 3 puncte.
Locul 7 - Freedom, Crăci - 3 puncte.
Locul 8 - Bradul magic, Min - 0 puncte.
Locul 8 - Lacrimă agăţată în brad, Aggie. - 0 puncte.

Dacă am greşit ceva daţi-mi un mesaj.
Felicitări tuturor participanţilor.
Aştept ca Mystery să mă ajute să aleg tema pentru ediţia viitoare.
Xoxo, AlerimxD.
[Imagine: 73m8sj.png]


#15
Aloha, dragi apăsători pe butonul aparatului foto!
Vă felicit pentru treaba făcută, deşi, sunt putin dezamăgită deoarece mă aşteptam la lucrări mai reuşite .Însă îmi dau seama cât de greu este să captezi o imagine destul de bună, îţi ia mult timp şi efort. Smile

Imaginea 13 Valea Prahovei mi se pare reuşită, de aceea o voi pune pe primul loc. Primul lucru care m-a atras la această fotografie este lumina. Calitatea este bună, culorile frumoase, chiar dacă predomină albul, gee, este iarnă. O poză făcută în natură e mult mai greu de făcut, decât una inside, şi efortul depus este apreciat. Smile Felicitări!

La imaginea 3 Dear December m-a atras foarte mult acea cutiuţă poştală, care m-a dus cu gândul la un film de Crăciun. Reprezintă foarte mult Spiritul Sărbătorilor şi e drăguţă. Mă cam deranjează peretele acela din spate, totuşi , cred că nu putea fi evitat.
Calitatea.. poate că aparatul e de vină, însă, în general trebuie să faci multe poze aceluiaş obiect pt a prinde o calitate superioară. Original!

A doua fotografie Cărare spre cabană, deşi este mult prea simplă, mi-a plăcut. Calitatea, este bună, însă vroiam ceva mai multă viaţă. Culorile puteau fii diversificate şi nu doar alb, însă, banuiesc că nu prea aveai alte obţiuni. Este o imagine luminoasă şi asta mă atrage foarte mult la o poză. Bravo!

#16
In sfarsit s-a facut si concurs de genul.
OFF: LOL, mai e o juma' de ora. Trebuie sa ma gabesc.
Ah da, poze foarte reusite(unele).
1. Dear December are din partea mea locul unu. Cel mai mult apreciez originalitatea, si ce a vrut sa spuna fotograful prin aceasta opera. Si pot sa spun, ca din acest punct de vedere, poza asta e cea mai reusita. Desigur, se poate si mai bine, mereu se poate mai bine, dar fata de celalte, m-a impresionat!
2. Green and White... Always Fresh, Never Outdated are locul doi. E o imagine foarte placuta ochiului, calitatea putea fi mai buna, nu se prea observa detaliile crengi de brad si textura zapezii(foarte important la tema aleasa), dar e buna. Gud job, gud job.
3. Muntii Iernii este un peisaj de iarna foarte reusit. Culorile sterse si locul fotografiat este dragut. Nu genial, nu superb, nu magnific, doar dragut. Dar dragut e indeajuns pentru locul 3, nu-i asa?
Si atat are de spus intarziata Sin. Sper ca se va lua in considerareSmile
[center][Imagine: 140ae5t.png][/center]
Mersi Mimisor!
[center]Ahaha.Nu.
[/center]




Subiecte de discuție similare...
Subiect: Autor Răspunsuri: Vizite: Ultimul răspuns
  POTM Martie - Vot + Rezultate Ang. 6 3.876 03-04-2012, 03:20 PM
Ultimul răspuns: Ang.
  POTM Decembrie - Vot. + Rezultate. Ang. 7 4.061 26-12-2011, 12:10 PM
Ultimul răspuns: Ang.
  POTM august - Vot + Rezultate! AlerimxD 9 4.569 31-08-2011, 08:19 PM
Ultimul răspuns: Ang.
  POTM iulie ~ Vot + Rezultate. AlerimxD 9 4.950 31-07-2011, 07:41 PM
Ultimul răspuns: Rain
  POTM ~ Editia a II - a Nya. 23 10.254 02-06-2011, 05:07 PM
Ultimul răspuns: Utlaning
  POTM ~ Editia a IIIa. Votarea. AlerimxD 4 3.463 30-03-2011, 08:07 PM
Ultimul răspuns: Utlaning
  POTM ~ Editia a IIIa. Intrari. AlerimxD 14 8.048 15-03-2011, 08:42 PM
Ultimul răspuns: Flash
  POTM ~ Editia a II - a ~ Votarea Nya. 9 5.202 12-02-2011, 08:17 PM
Ultimul răspuns: Mhiet'e
  Photo of the month ~ Editia I ~ Intrari . AlerimxD 18 11.470 29-12-2010, 10:35 PM
Ultimul răspuns: Auburn.


Utilizatori care citesc acest subiect:
1 Vizitator(i)