Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Our Game

#41
o___o WoW? A cincea? =]] Mama deci cred ca nu au hobby dar asta e de bine ;x cititorului de mine ii place un yaoi ca asta ;> Cititor nou ;o3, pot sa spun cu mana pe inima ca iti ador ficul, este pur si simplui genial. Jae imi aminteste de un film ,,Gravidul'' cu Swartzenegger numai ca el a nascut o fetita nu gemeni =]]. Este atat de plin de romantism <3 iubirea pluteste in aer il ador ;x defapt ador cand sunt implicatii si baieti mai sensibili ;"> asta e ciresica de pe tort ;;].

Repet, ficul este M I N U N A T! Si eu sunt fan <3 il adooooor la maxim si vreau next urgent <3 Daca poti sa ma anunti si pe mine ;o3, desigur si daca vrei, ^.^. Te pup ;*
[Imagine: animeloves.jpg]
Odododododo ;x
Lumea asta te distruge,Te induce în eroare, Fură tot şi apoi fuge,Te răneşte şi te doare! x333
Gânduri Nespuse, Neştiute şi Inexplicabile

#42
Hello~ i'm here again~, am venit mai repede cu un capitol nou, sper să vă palcăăăă! Mă bucur că sunteti de aceeaşi parere cu mine În legatură cuplului YooSu, sunt perfecti unul pentru celalalt. xD [desşi mai nou dau spre JunChun, cu Junsu top :)))))))))]
Capitolul asta e emotional [soulmate aşa a zis] şiiiiii sper să o urâţi şi mai mult pe Seulgi! :3

Comentssss:

Addeh. - Hello bb ;;) mă bucur că ţia placut acest mic interlude din perspectiva lui Chun, o să mai urmeze câteva, cred. ;3 Multumesc d eocmentariu şi sper să citeşti si acest capitol. *hugs*

βεκi - Ţi-am adus capitolul asta repede, aşa cum ai cerut, ma' queen :)))). Da, JaeJae e o cute pie ;3 când mă gândesc că şi ştie gatii[in realiate] mi tot mai ciudă că nu îl am drept soţ. Multumesc că-ţi faci timp să dai un comm chiar dacă eşti ocupată. sper să îţi placa ;3

dot dot curve :) - Hello, darling! Încerc să reduc greşeli. Mă bucur că ţi-a placut smut-ul. Hehe. Mersi de comm ;3 sper să îţi placă şi acest capitol.

Psycho XD - Sweetheart! mă bucur că te-am facut să râzi :))))) şi eu am râs în timp ce scriam =). Mersi de comm şi sper să-ţi placă acest capitol ;3

Elz ÅŸi Atât - Ohmygod! Cititor now ;_; Hello there ;3 welcome to the dark side! :))) Nu ştii cât mp bucurp faptul cp îţi place ficul ;3 aşa mă face să fiu de fericităăăăăă! Da, JaeJae e sensibil Şi în fic, dar şi înn realitate ;-; he is so pure ;-; . Multumesc de comm :* şi sper să îţi placă continuarea!



Multumesc şi celor care citesc şiiii nu comenteaza, datorită vouă am vizualizari multe ;3 me loves that ;3. Anyway, enjoy the chapter!



Melodie care m-a inspiraaaat! : Jaejoong - It's only my world
Ador melodia aceasta, e atat de perfecta, vocea luiiii ;_; e perfecta. [si da, e live asdjaskldja ;_;]

Cuvinte ciudate in fic>
Eomma - mama
Appa - tata
Honey! I'm home - draga sunt acasa!

Sper sa va placa!!!




Capitolul 6

Jung Yunho şi Bae Seulgi, cuplul anului, logodna lor a fost facută oficială!

Când am citit acest anunţ mi s-a întors stomacul pe dos. Nu e cel mai bun mod de a-ţi începe o zi. Tatal copiilor pe care îi ai în burtă, logodit cu papuşa Barbie care de fiecare dată când te vede vrea să-ţi palmuiască fata. Cineva acolo sus ma iubeşte foarte tare! Bine, exagerez, dar tot doare. Ei se casatoresc, iar eu o să am doi copii cu el, de ce ea şi nu eu? Da sunt gelos. Contează? Nu! Şi dacă nu aş fi aşteptat copii cu el tot nu aş fi fost fericit pentru logodna lor, ea nu e menită pentru el, cu ce o să-l ajute când ea e o persoană superficială? Când nici macar nu o să-i pregatească o masă caldă, pentru numele gogoşilor cu ciocolată!
M-am uitat spre geamul deschis de la balcon şi am aruncat nervos revista pe geam. Nu o să mă simt vinovat dacă loveşte pe cineva! ... bine, o să mă simt! Am fugit să vad dacă s-a întâmplat ceva accident şi spre surpriza mea, s-a întâmplat, chiar am lovit o persoană! Nu îmi vine să cred cât de tare sunt! Adică, pardon, nu îmi vine să cred cât de rau sunt! M-am uitat mai atent la persoana aceea şi am observat că purta o deghizare ciudată. ”Dacă e politist?” m-am întrebat agitat şi am fugit de la balcon închizând uşa. Eram singur acasă, din nou, fară ca să am pe cineva caruia să mă plâng despre probleme mele. Bine. Despre gelozia mea. Şi despre cât de urât arată Bae Seulgi cu acea rochie roşie pe care a purat-o la decernearea de premii. Şi totuşi nu înteleg ce cauta ea acolo, gură cască, când decernarea premiilor era pentru DBSK, pentru că meritau, şi ce dacă e Yunho iubitul, padon, logodnicul ei? Şi eu sunt prieten foarte bun cu Changmin şi Yoochun! Da, oficial aberez şi oficial o să fac cu nervii dacă mai continui aşa.
M-am aşezat pe canapea şi mi-am luat laptopul de pe masă punându-mi ceva muzică pentru a mă relaxa. După câteva minute uşa de la apartament s-a deschis iar eu m-am ridicat speriat să vad cine a intrat în casă. În apartamentul meu statea barbatul ciudat îmbracat de pe stradă pe care l-am lovit cu revista în cap. Am lasat un strigat la cât de şocat am fost.

- Oh my god! Nu am vrut să vă lovesc! Sunteti politist aşa-i? Vreti să mă închideti! Nu am facut niciodată nimic ilegal! Bine, odată am fumat iarbă, dar a fost cu Yunhwa, fratele lui Yoochun, îl ştii pe Yoochun, nu? Cel de la DBSK, el poate să vă spună că nu sunt pericol pentru societate şi şi şi în plus sunt însarcinat! Nu aveti dreptul să mă închideti! am continuat să îmi ies din fire şi să scot tot ce îmi vine în minte pe gură.
- Jaejoong, nu sunt de la politie şi nu, nu am venit să te arestez chiar dacă ai fumat iarba, stai aşa ... ai fumat iarba?! Când?! Cu Yunhwa?! a început să ţipe strainul în timp ce şi-a dat ochelarii şi caciula jos.

Am ramas cu gura cascată la cine era defapt acel om „periculos”. Era chiar Junsu. Ce cauta Junsu aici? Şi de când avea el cheia de la apartamentul meu? Doar mama, doamna Han, Changmin, surorile mele şi Jessica o au. De ce toată lume are cheia de la casa mea?!

- Înainte să îţi ieşi iar din fire, a spus lasând jos plasele pe care le avea în mână iar apoi a continuat, Changmin mi-a dat cheile şi am venit aici la porunca celui mai bun prieten al tau şi a lui Minnie ca să te duc la noi, după ce faci de mâncare, ca să ducem acolo să petrecem o zi placută.

A spus zâmbind şi nu am putut decât să zâmbesc şi eu, Junsu era o persoană care emana doar sentimente de fericire şi caldură, exact cum îmi placeau mie. M-am dus să îl îmbrăţişez şi apoi am râs de cât de adorabil era cu nasul roşu. L-am prins de obraji nemaiputând rezista tentatiei şi l-am strâns uşor. Era ca şi un copilaş mic. A scos un sunet de durere asemanator cu un sunet scos de un delfin. Nu degeaba avea porecla aceasta. Am chicotit uşor şi m-am aplecat să iau plasele.

- Jae, cum sunt copii? Te simti bine, nu ţi-e greu? O să ai baieti, doi baieti, te-ai gândit la nume? Oh, da de ce ai aruncat revista pe geam? Şi nu nega, te-am vazut la balcon!

A început să întrebe Junsu dintr-o dată în timp ce se dezbraca de geacă. Am râs şi i-am raspuns la fiecare întrebare pe rând, evitând-o pe ultima. Ce puteam să-i spun? Am fost gelos că scria despre logodna lui Yun şi papuşa Barbie în deghizare? Ca raspuns am dat din umeri şi i-am zis că mi-am exersat aruncarile de obiecte pentru presupusele mele batai cu Changmin. Da, a fost un moment de linişte totală. Am schimbat repede subiectul întrebându-l ce puteam să gatim (defapt să gatesc eu). Ne-am îndreptat spre bucatarie iar eu am început să scot toate alimentele din pungă în timp ce Junsu s-a pus la masă pentru a mă privi cum urma să gatesc. După ce le-am aşezat pe toate pe masă m-am uitat atent la ce aveam ca să gatesc şi imediat mi-am dat seama că toate ingredientele erau pentru traditionala zi de naştere. M-am uitat surpins la el şi mi-am luat telefonul din buzunar pentru a vedea ce zi e azi.


6 Februarie

Mi-am deschis gura pentru a spune ceva dar nimic nu a ieşit. Era ziua lui Yunho iar eu uitasem total. Mi-am muşcat buza inferioară simtindu-mă vinovat, dar mi-a trecut repede. Nici de ziua mea în Ianuarie nu şi-a amintit multa lume. Am oftat. Presupun că Yoochun vrea să fac de mâncare pentru o petrecere şi să mă târască şi pe mine acolo? Ce urât! O să se îmbete ca porcii fac pariu şi o să fie si domnişoara Barbie şi eu o să mă simt în plus, toti aveau câte o pereche şi eu nu aveam pe nimeni.
Mi-am dat ochii peste cap şi am fost gata să îi spun lui JunSu ceva dar m-a oprit.

- Nu, nu vreau să aud scuze. Yoochun a spus că trebuie să fi acolo aşa că eu ca şi viitorul lui soţ o să-i respect dorinta.

Viitor soţ? Nu am putut decât să râd. L-am vazut pe JunSu doar de trei ori şi deja mă simteam confortabil în preaşma lui. Presupun că nu o să se întâmple nimic rau dacă mă duc la petrecere. Am oftat şi m-am dus să scot ceva suc din frigider şi nişte sarăţele, ca şi o mică gustare. Apoi m-am apucat de facut mâncarea. Trebuia să mă grabesc putin pentru că nu vroiam să-i fac să aştepte mult, în plus, trebuia să mă duc să-i iau un cadou de ultimă oră.
După aproximativ patru ore am fost gata cu mâncarea, ca norocu! Am facut dalk gabi(pui taiat cubulete împreună cu pastă de chili şi legume), myeok guk(supă de alge cu carne de porc), samgyeopsal(costite de porc facute la gratar, în cazul meu la aragaz), scumbrie prajită(peşte), ojingeo bokkeum(calamar picant prajit), japchae şi kimbap, ştiam că Changmin şi Yunho îl adoră.
M-am îmbracat într-o pereche de blugi deschişi la culoare, o bluză albă şi mi-am luat o pereche de tenişi negri, da era frig, dar aveam să stau doar în maşină şi în plus cizmele mă strâng şi nu sunt comode din cauză că am picioarele umflate. Am trecut cu Junsu pe la mall pentru a-i lua cadoul sarbatoritului, un ceas de argint, nu ştiam ce altceva puteam să-i luam . Pe drum am mai luat ceva bauturi alcoolice, sucuri şi tort plus alte dulciuri.
Când am ajuns la apartamentul lor am observat mai multe fane mişunând pe acolo, mi-am dat seama că avea să iasă ceva urât de acolo aşa că mi-am tras gluga de la geacă peste cap ca să îmi ascund fata şi noroc că aveam o pereche de ochelari de soare la mine. Am ieşit din maşină şi m-am dus repede spre portbagaj pentru a lua câteva dintre plase în timp ce Junsu a facut la fel. M-am dus înaintea lui spre cladire încercând să atrag cât mai putin atentia, din pacate nu am prea reuşit când Junsu a venit în urma mea şi fanele s-au strâns în jurul nostru facându-ne poze şi filmându-ne. Din instinct mi-am dus mâna spre burtă parcă vrând să mă protejez de ceva. Una dintre fete mi-a observat burta mare şi a strigat atragând atentia şi celorlalte fete.

- Oppa, e iubita ta ? a întrebat una dintre fane iar eu am suflat uşurat că mă credeau fată.
- Oppa, e însarcinată cu tine? Credeam că eşti cu Yoochun! şi tot aşa au continuat să spună până când Junsu le-a oprit.
- Fetelor, încă sunt cu Yoochun şi nu, nu e iubita mea, e doar o cunoştiinţă apropiată de a noastră, ea a venit aici pentru ziua lui Yunho-hyung, a gatit pentru el, nu-i aşa că e minunată? a raspuns el în timp ce zâmbea iar fetele nu au putut decât să chicotească la cât era de adorabil.

Scena plină de murmure de dinainte despre cine eram eu s-a încheiat începând alta cu cât de bună şi adorabilă eram. Am fortat un zâmbet şi mi-am subtiat vocea spunându-i lui Junsu să mergem în cladire. Am auzit câteva vorbe despre cât de albă îmi era pielea, sau ce buze frumoase aveam sau despre vocea mea, toate terminându-se cu câte un”cât de invidioasă sunt!”. Fanele, nu le poti combate.
Ne-am facut drum spre cladirea înaltă rapid fară să stam pe gânduri. Când am intrat înauntru un val de caldură ne-a lovit din plin. Se vedea că era o zonă de reşedinte de lux datorită felului în care era deorată doar intrarea. Marmură albă, pereti crem şi cu tablouri scumpe. O încapere unde parea să fie portarul statea în mijlocul camerei, de o parte şi de alta fiind câte 3 lifturi. Am oftat din plin când mi-am dat seama că trebuia să urcam cu liftul până la etajul douazeci, dar ştiam că nu aveam altă şansă dacă vroiam să ajungem azi la mini-petrecere.
Am păşit în liftul care avea peretii de oglinzi în timp ce fredonam uşor solo-ul lui Yunho de pe ultimul album, Honey, Funny, Bunny, adoram melodia, nu doar pentru că el o cânta, ci pentru că era foarte adorabilă.
L-am observat pe Susu studiindu-mă atent iar eu i-am aruncat o privirea curioasă, la care doar a dat din umeri şi a zâmbit larg. Am dat şi eu din umeri şi mi-am reîntors atentia spre fredonat.

- Jae-ah, mi-a spus Yoochun că eşti fanul lui Yunho, nu-i aşa? m-a întrebat fară să se uite spre mine iar eu doar am dat ca raspuns un „mhm”.
- Cred că eşti cel mai norocos fan, să îl ştii în felul în care îl ştii, atât de aproape, să-i gateşti şi de ziua lui! a raspuns rapid iar eu nu am putut decât să râd, dacă ar şti în ce fel îl cunosc, cred că s-ar speria putin.

Liftul s-a oprit la etajul douazeci iar eu am ieşit primul din el. Am mers pe un hol destul de lung, după care am ajuns în fata unei uşi metalice. Junsu a scris un cod pe care nu am încercat să-l descifrez şi a deschis uşa intrând înauntru iar eu l-am urmat. L-am auzit strigând pe engleză „Honey! I’m home!” şi nu am putut să mă abtin să nu râd. Am închis uşa în urma mea şi apoi mi-am dat jos tenişii şi geaca. Am auzit nişte paşi rapizi venind spre hol şi mi-am ridicat privirea pentru a o vedea pe Jessica cu un zâmbet imens pe buze strigându-mi numele şi îmbrăţisându-mă, apoi Changmin i-a venit din urmă numindu-mă, „eomma*” râzând iar eu l-am lovit uşor peste cap ameninţându-l că nu va mânca în seara aceasta, desigur glumeam, adoram să mă numească aşa, de la un timp am început să mă gândesc că voi fi mamă pentru copii mei, nu tată, datorită aparentei mele femenine. Mi-au luat plasele din mână şi le-au dus în bucatarie, presupun, în timp ce Junsu m-a condus spre sufragerie. Acolo erau Yoochun, Yunho şi Barbie din Coreea, care nu era prea fericită să mă vadă, de ce trebuia să mă întâlnesc mereu cu ea peste tot unde mergeam? I-am salutat timid şi când m-au vazut, Chun şi Yunho, au venit să mă îmbrăţişeze, iar cu Seulgi nu am schimbat nicio vorba.

- Chun-ah, când am venit jos erau nişte fane şi au început să îl întrebe pe Jaejoong dacă e fată şi dacă e iubita mea şi dacă e însarcinat cu mine şi au început să spună că nu mai sunt cu tine, dar ce contează, cât de amuzantă a fost faza să-l facă pe Jae-hyung fată, adică vad că e mai frumos decât Sica şi decât Seulgi, dar chiar nu mă aşteptam ca ele să fie de aceeaşi parere şi ... ups! s-a oprit brusc dându-şi seama de greşeala pe care a facut-o, nu faţă de Jessica ci faţă de Barbie.
- Omo, Junsu-ah, nu e adevarat, nu am cum să fiu la fel de frumos ca şi Jessica, ce să mai vorbim de Seulgi-shii, am spus rapid şi am râs ducându-mi mâna la gură pentru a nu se vedea cât de fals am râs şi m-am uitat spre Chun dându-i o privire ucigatoare să vorbească.
- Da, Susu, cum poti spune aşa ceva? a râs şi el nervos.
- Dar, dar e adevă..., nu a mai putut continua deoarece Yoochun i-a pus mâna pe gură şi l-a dus în altă cameră, iar eu am râs agitat şi apoi m-am uitat spre Yunho.
- Unde e bucataria? am întrebat repede iar el mi-a gesticulat pe unde să o iau.

M-am grabit să ies din încapere şi cum am ieşit am început să aud o ceartă între cei doi ramaşi. Am oftat şi m-am dus spre locul unde eram bine primit, bucataria. Când am intrat acolo m-am aşteptat să-i vad pe Changmin şi Jessica pe acolo, dar nu erau, aşa că m-am apucat să scot toată mâncarea adusă şi să o aşez în farfurii.
Seulgi arata destul de nervoasă, chiar nu ştiu ce i-a venit lui Junsu să spună astfel de lucruri, niciodată nu a avut de a face cu ea? Dacă mai târziu îl va certa având în vedere că ea e logodnica lui Yunho, avea cam multe drepturi pe aici. În plus, dacă cumva limba ei ascutită o să-l ranească pe Susu, care e atât de sensibil şi pe deoparte inocent? Şi Yunho, dacă o să-l certe pentru că a spus acele lucruri despre logodnica lui. Adică, ea e frumoasă, eu nu mă pot compara cu ea, în plus, sunt un barbat, o vad de fiecare dată când mă duc la toaletă. Şi totuşi nu pot să nu spun că mă simt bine după ce i-am vazut fata plină de şoc a femeii, a fost epic. Nu cred că i-a spus nimeni vreodată că e mai urâtă decât un barbat. Trebuia să fi fost un şoc pentru ea.
După ce am terminat de pus majoritatea mâncarii în farfurii şi mi-am dat seama că nu am pregatit usturioul, wasabi-ul şi salata pentru samgyeopsal. M-am dus spre frigider pentru a vedea dacă au salată şi am zâmbit multumit când am gasit-o. M-am uitat şi după usturoi, gasindu-l cu uşurinţă. Wasabi-ul l-am fost cumparată în drum spre acest loc.

- Te crezi frumos, nu-i aşa? a spus o voce din spatele meu iar eu am tresarit uşor.
- Ce vrei să spui? am întrebat în timp ce m-am întors să vad cine a vorbit cu mine, era Seulgi.
- Nu te fă că nu pricepi în ce limbă îţi vorbesc! Te crezi special? Crezi că eşti mai perfect decât mine? a ridicat putin vocea la mine facându-mă să înghit în sec.
- Seulgi-shii, niciodată nu am spus aşa ceva, am raspuns cât de calm am putut.
- Cine te crezi, huh? Să intrii în vietile noastre aşa, de nicaieri şi să ne strici prieteniile? Junsu niciodată nu mi-a spus aşa ceva înainte să vii tu aici şi să strici tot! Nu îţi dai seama ce ciudăţenie eşti tu defapt? GAY şi însarcinat! Cine naiba a mai auzit aşa ceva? Cine naiba te-a întins pe bancheta din spatele unei maşini? a început să ţipe la mine, am vrut să îi raspund ceva dar nu am ştiut ce să zic.
- Ah, nu ai ce să-mi spui, nu? Normal, ce poti să spui în fata adevarului. Ciudatule! Cine a fost fraierul care te-a lasat însarcinat? Vreun betivan presupun, cine ar fi atât de dobitoc să se uite la un barbat care arată ca şi o fetiţă şi să facă să crească în el nişte creaturi sau ce o fi chestiile acelea din burta ta! şi-a îndreptat degetul spre burta mea în timp ce îmi spunea acele vorbe urâte.
- Termină! Habar nu ai ce vorbeşti, ai înteles? Despre tatal copiilor mei, care nu sunt nicio cudăţenie să nu îl vorbeşti de rau, ai înteles, barbie de doi bani? Să nu mai îndrazneşti vreodată să te iei de tatal copiilor mei sau de copilaşii mei pentru că ai să regreti. Poate o să uit că eşti fată şi o să îţi dau o bataie ca nici logodnicul tau să nu te recunoască după! am strigat înapoi, simtind cum încep să tremur.
- Cum îndrazneşti să îmi vorbeşti aşa, scârbosule! s-a rastit venind spre mine şi lovindu-mă peste mâini ca să scap farfuria cu salată pe jos.

M-am uitat şocat la ea cum a început să arunce toată mâncarea care se afla pe masă pe jos. Eu doar am putut sta acolo si să privesc cum toată munca mea era aruncată pe apa sâmbetei de o isterică ca şi ea. Am vrut să o opresc, dar m-am oprit din încercare singur, la cât de nervoasă era poate avea să mă lovescă şi să cad cumva să mă ranesc, sau mai rau să-mi ranească copii. Mi-am muşcat buza inferioară încercând să nu plâng sau ceva în genu. Am auzit nişte voci venind din hol şi nişte paşi grabiti printre sunetele de farfurii care cad pe jos spargându-se. Mi-am ridicat ochii şi i-am vazut pe restul stând în tocul uşii uitându-se la Seulgi cum arunca pe jos toată mâncarea. Când însfârşit a dat totul pe jos, neobservând că ei au intrat în cameră. A început să râdă ca o isterică spunându-mi cat de idiot sunt în continuare. Nu o înteleg, ce naiba e cu ea? A posedat-o ceva sau ce are? Neaparat trebuia să arunce mancarea pentru Yunho pe jos? Am ofat şi mi-am mutat privirea de la ea punându-mă în genunchi pentru a strânge toată mizeria pe care a facut-o descreierata aceea.

- Seulgi, ce naiba ai facut aici? l-am auzit pe Yoochun întrebând pe un ton serios.
- Doar îi dadeam nişte lectii acestui parazit care a venit aici şi a stricat această mică familie! a început din nou să strige, iar eu am ignorat-o ridicându-mă să arunc la gunoi ceea ce am strâns de pe jos.
- Mă întreb oare cine e parazitul, l-am auzit pe Changmin spunând printre dinti.
- Yunho-ah, a spus Seulgi nebagându-l în seamă pe Minnie, nu-i aşa că eşti deacord cu mine? Că acest ciudat a intrerupt toată liniştea noastră? a întrebat acestea iar eu de nervi am apucat cioburile farfuriilor fară să mă gândesc prea mult taindu-mă la mână, am scos un mic geamat de durere, dar nu m-am oprit, le-am prins chiar dacă mă dureau mâinile, aşa macar compensam nervii cu durerea.
- Kim Jaejoong, ce naiba faci?! l-am auzit pe Yunho mârâind absolut nervos, iar eu mi-am ridicat privirea spre ei care se uitau la rândul lor îngroziti.

Mi-a luat mâinile între a ale lui şi jur că am simtit putină electricitate intre ele, iar eu le-am tras speriat punându-mi mâinile pe burtă, deoarece am simtit copii mişcându-se de la contactul brusc cu Yunho. M-am uitat în jos vazându-mi bluza odată albă, acum patată cu roşu. Dintr-o dată am simtit ceva ud între picioarele mele şi m-am panicat. Mi-am şters mâinile de bulză şi mi le-am dus între picioare şi am simtit un lichid, speriat mi-am tras mâna vazând-o că e roşie din nou. Mi-ai ridicat privirea spre ochii lui Yunho care mă priveau plini de frică, mi-am simtit ochii arzând şi lacrimile au început să-mi inunde fata.

- Copii mei, am rostit catre Yunho iar el s-a panicat luându-mă în brate, după aceea totul a devenit negru.


**

- Eomma! Vino să te joci cu noi! am auzit o voce dulce şi timidă, inima tresarindu-mi de la loc.
- Da, mamá, vino să te joci cu noi! Appa* e prea mare pentru noi! a raspuns o a doua voce la fel de dulce ca şi prima.
„Unde sunteti?” vreau să întreb dar nu îmi ies cuvintele. Mă panichez, trebuie să gasesc sursele vocii, trebuie.
- Eomma, nu ne mai iubeşti? Eomma, ne laşi lui appa*? a spus prima voce tristă iar apoi a început să plângă.
„Nu!” vreau să strig din rasputeri. „Unde sunteti?” vreau să îi întreb. Nu pot, nu am cum, îmi simt lacrimile pe faţă curând necontenit.
- Mamá, nu ne mai iubeşti! Mamá, vino cu noi, cu appa! a spus cea de a doua voce. Mamá, ne paraseşti? m-a întrebat aceeaşi voce iar.
- Nu! am reuşit să strig într-un sfârşit.


**

- Nuuuuu! mi-am auzit glasul rasunând într-o încapere.

Respiram foarte greu şi simteam cum curg apele pe mine. Ceva parcă mă apasa pe piept facându-mi aproape imposibilă respiratia. Mi-am deschis ochii privind în jur, totul alb, la fel ca prima dată când am leşinat, cred că eram în spital. Din instinct mi-am dus mâinile la burtă, speriindu-mă că nu mai era acolo, dar era, era bine, era intactă, copii mei nu păţise nimic. Am suflat uşurat şi am închis ochii la loc doar ca să-i deschid din nou când am auzit pe cineva intrând pe uşă.

- Jae-ah, te-ai trezit? am auzit o voce care semana cu a lui Junsu, m-am întors spre acea persoană, deşi o vedeam în ceaţă am putut doar să aprob din cap, neputând să vorbesc.
- Ne-ai speriat foarte tare, Yunho şi Chun s-au panicat incredibil de tare, zici că ei sunt tatii copiilor, a spus în timp ce râdea, iar eu nu am putut decât să îmi muşc buza inferioară, gândindu-mă câtă dreptate avea în prvinta unuia dintre cei doi.
- Unde sunt ceilalti? am reuşit să întreb într-o voce foarte joasă, iar lui Junsu i-au trebuit câteva secunde să înteleagă ce am zis, dar nu a putut să raspundă caci uşa s-a deschis larg, pe ea intrând cei doi.

Nu am putut să nu le observ chipurile speriate şi palide. Yunho, care avea un ten mai masliniu, acum era şi el alb, iar Chun, mereu a fost palid, aşa că nu era foarte mare diferenţă între el şi o fantomă, acum. Am încercat să zâmbesc ca să-i fac să înteleagă că sunt bine acum, dar nu prea mi-a ieşit. O linişte apasatoare era în cameră în timp ce mă priveau îngrijorati.

- S-a întâmplat ceva cu gemenii mei? i-am întrebat spargând gheata.
- Nu, nu, desigur că nu! A fost o sângerare din cauza stresului, trebuie doar să stai liniştit urmatoarele zile şi totul va fi bine, a raspuns rapid Yunho bâlbâindu-se putin, iar eu am chicotit uşor.
- Înteleg. Îmi cer scuze pentru dezastrul din bucatarie, am spus uitându-mă în ochii lui.
- Nu trebuie să îţi ceri scuze, nu ai de ce, am fost acolo şi am vazut cine a facut acele lucruri. Eu trebuie să îmi cer scuze pentru ceea ce a spus Seulgi, nu ştiu ce e cu ea în ultimul timp, nu că a fost cândva foarte normală, dar în fine, a raspuns pe un ton rece iar eu am dat din cap.
- Jae-ah, eu şi Yoochun nu o să te putem acompania în noaptea aceasta cât trebuie să stai în spital, dar Yunho va sta cu tine, bine? Oricum s-a prezentat ca şi sotul tau, a spus Yoochun râzând iar eu nu am putut decât să mă holb la Yunho încercând să-mi dau seama ce naiba a spus Chun. El, sotul meu?
- Bine, am rostit încet şi mi-am simtit obrajii luând foc.

L-am auzit pe Junsu chicotind şi s-a apropiat de mine sarutându-mi obrazul stâng, urându-mi noapte bună. Apoi a urmat Chun care m-a sarutat pe obrazul drept urându-mi somn uşor. Înainte să plece i-am vazut pe Yunho şi prietenul meu cel mai bun schimbând câteva vorbe înainte să se salute iar Yoochun să iasă din încapere. Mi-am închis ochii încercând să nu mă gândesc că eram în aceeaşi cameră cu el şi că aveam să stam toată noaptea împreună. Doar dacă îmi trecea prin cap acest lucru puteam să jur că mă simteam excitat. Mi-am deschis ochii întorcându-mi privirea spre canapeaua pe care era aşezat în timp ce citea o revistă. Am înghitit în gol în timp ce îi urmaream trasaturile fetei, care erau atât de perfecte. Nu puteam decât să mă gândesc dacă copii mei vor fi la fel de perfecti ca şi el, cel putin la înfăţişare.
În timp ce visam cu ochii deschişi, nu l-am observat holbându-se la mine, când am facut acest lucru mi-am mutat repede privirea.

- S-a întâmplat ceva? l-am auzit întrebând iar eu mi-am scuturat capul în semn de negatie, dar totuşi l-am întrebat ceva.
- De ce ai ramas aici?
- Din placere şi pentru că nu am ce face acasă, nu vreau să dau ochii azi, sau poate nici mâine cu Seulgi, dacă am să o fac ne-am certa foarte urât, a raspuns simplu iar eu mi-am simtit inima batând tot mai tare.
- Sunt foarte dese aceste certuri între voi? l-am întrebat fară să îmi dau seama iar el s-a uitat catre mine serios.
- Unde nu este iubire, ci doar interes, da sunt dese certurile, mi-a raspuns rece iar eu nu am mai spus nimic.

Unde nu e iubire .... înseamnă că toată casatoria e aranjată. Ce trist! Pentru amândoi. El îşi caută
alinarea în alte persoane iar ea încearcă cu disperare să-l facă să vadă că şi ea există pe Pamânt.

După miezul noptii l-am vazut încercând să se facă confortabil pe acea canapea iar eu nu am putut decât să mă înjur în mintea mea pentru că l-am facut să se simtă obligat să stea cu mine.

- Yunho, am spus parcă în şoaptă dar şi-a deschis ochii, semn că m-a auzit. Vino şi dormi cu mine în pat e destul de mare pentru amândoi, nu te chinui pe canapea, i-am spus simplu.
- Ce? a întrebat panicat.
- Treci în pat lângă mine, am raspuns rece.
- Dar ..., a încercat să riposteze dar i-am luat-o înainte.
- Jung Yunho, în pat, lângă mine, acum, i-am spus ameninţător.

A stat câteva secunde pe gânduri şi eu am fost gata să îi spun încaodată să vină lângă mine când l-am vazut că se ridică şi se îndreaptă spre pat. M-am dat la o parte putin, ca să-i fac loc, doar atunci dându-mi seama că tremuram de emotii. Emotii? Da, eram nervos şi anxios, ştiam ce putea să îmi facă doar o atingere de a lui, dar faptul că va sta lângă mine îmi facea inima să-mi bată cu putere. Când i-am simtit corpul lângă al meu cred că am uitat să mai respir. Mâna lui dreaptă era pusa deasupra capului meu pentru a se putea sprijini. Inconştient m-am mutat mai aproape de el, pentru a-i simti caldura corpului şi mirosul de mosc amestecat cu parfumul lui pe care l-aş recunoaşte oriunde, Lacoste Essential. Fară să îmi dau seama burtica mea a i-a atuns abdomenul, la acel contact m-am tras rapid înapoi.

- Îmi pare rau, am murmurat neîndraznind să îmi ridic privirea spre el.

Nu a spus nimic ci doar şi-a pus mâna în jurul taliei mele tragându-mă mai aproape de el. Am strâns din dinti la acel gest. Oare chiar se întâmpla aşa ceva? Am început să expir şi să inspir regulat, pentru a nu uita să respir, din cauza a ceea ce s-a întâmplat. Mi-am închis ochii încercând să adorm, dar i-am simtit pe copii mişcându-se din nou, un mic chicotit scapându-mi printre buze.

- Ce s-a întâmplat? l-am auzit întrebând, iar eu am tacut lundu-i mâna stângă şi punând-o pe burta mea, ca el să simtă mişcarea lor.
- Sun foarte activi, a spus simplu, iar eu nu am putut decât să scot un „da” stins.

Totul parea atât de perfect şi de drept. Doar noi doi, cu copii noştii, chiar dacă nu exista atractie, nu era acea iubire pe care mi-am dorit-o mereu, el era acolo, lângă noi.

- Yunho-ah, dacă o să ai vreodată un baiat ce nume ai vrea să-i pui? l-am întrebat timid, iar el a stat preţ de câteva minute tacut, iar eu am crezut că a adormit, dar apoi a raspuns.
- Moobin.

Am zâmbit uşor. Era un nume frumos. Mi-am pus mâna peste mâna lui, simtindu-i pe gemeni mişcându-se.
Se pare că aveam un nume pentru cei doi baietei, JungKim Jaeyun şi JungKim Moobin.
[Imagine: tumblr_ljy3o2Lf311qzf4bro1_500.gif]

Always keep the faith !



YunJae, YooSu, ChangSica, HunHan.



The pleasures of the mighty are the tears of the poor
A song will outlive all sermons in the memory
Always Keep The Faith
Deferto Neminem
Hope to the End













#43
Hy ^^
Imi place foarte mult cum scri si ideea :)
Am citit multe ficuri cu yunjae,dar doar in engleza :(
de aceea ma bucur ca l-ai scris ^^
Imi place foarte mult,pe parcurs ai avunt unele greseli,
ai mai uitat o litera sau doua,
dar in rest nu sm vazut nimic grav ^^
Sper sa vi cat mai repede cu capitolul urmator
pentru ca sunt curioasa sa vad
ce face Yunho cand va afla ca copii sunt ai lui.

:bye:

[center][Imagine: 4501958357_5eb3134a1d.jpg][/center]
[center][Imagine: 2a7d3ih.jpg][/center]



#44
O, dumnezeule ! Nu ma asteptam sa aduci noul capitol atat de devreme O.O Sincer, ma asteptam sa treaca weekendul, insa, god, esti o minune:> Multumesc, multumesc : )). Cu siguranta si restul cititorilor sunt fericiti ca postezi atat de repede. Cum ai timp? o.o Eu abia am inceput scoala de o luna si nu mai rezist. : )).
Revenind la fic : > Care cum am mai zis, si o sa repet de un milion de ori, este pur si simplu genial ! Ar trebui sa existe mai multe ficuri yaoi cu vedete din lumea kpop. Cu siguranta ar fi foarte, foarte apreciate. Eu una citesc cate un fic yaoi (sau chiar mai multe) la doua zile care are legatura cu asa ceva : >. Deci, dupa ce termini acest fic, pe care de fapt nu as vrea sa-l termini niciodata !! Sa ne mai uimesti cu o astfel de creatie : >. Yaoi-ul te prinde foarte bine. Cred ca cel mai bine o.o
Citat:- Oh my god! Nu am vrut să vă lovesc! Sunteţi poliţist aşa-i? Vreţi să mă închideţi! Nu am făcut niciodată nimic ilegal! Bine, odată am fumat iarbă, dar a fost cu Yunhwa, fratele lui Yoochun, îl ştii pe Yoochun, nu? Cel de la DBSK, el poate să vă spună că nu sunt pericol pentru societate şi şi şi în plus su
O, Dumnezeule = )))). Cat am ras !!! Omul asta e de speriat o.o A fumat iarba, ha? :-W. Ar fi fost si culmea sa fie inchis [-(. O superbitate ca el.
Citat:Şi de când avea el cheia de la apartamentul meu? Doar mama, doamna Han, Changmin, surorile mele şi Jessica o au. De ce toată lume are cheia de la casa mea?!
= )))))). Si la faza asta am ras mult. Saracul Jaejoong o.o Casa lui o sa devina in curand un loc public in care oricine ar avea dreptul sa intre : >.
Capitolul a fost uimitor. Nebuna aia de Seulgi ma sperie ingrozitor de mult. E cam isterica fetita aia o.o Dumnezeule, i-as trage niste palme. De ce nu i-a sarit cineva in cap in momentul acela, la bucatarie? -_-" Merita aruncata pe geam. Daca eram eu acolo aveam eu grija sa fie legata de calorifer ._. Din cauza ei copiii puteau pati ceva !!! Bine ca nu s-a intamplat. Totusi, trebuie sa-i multim nebunei, deoarece, datorita ei, cei doi porumbei se afla singuri singurei intr-un singur pat, la spital : > Sper sa nasca mai repede, sa ne aduci niste yaoi intre astia doi : >. Ah, deja nu mai am rabdare.
Oh, si finalul a fost atat, atat de frumos ! Numele copiilor, splendit.Doamne, abia astept urmatorul capitol. Sper sa apara repede : )). Well, nu stiu ce as mai putea spune. Felicitari pentru toata munca depusa si pe care o depui in continuare. Mult succes si spor la scris. Hugs.
[Imagine: tumblr_lw7j04DPq01r5ikx8o1_400_large.gif]
My mama always says that I'm cute. I don't believe her. I'm more than that !

Shake, shake that booty for Beckha !


#45
Ce kawaii poate fi. Si cum zici o urasc mai tare pe tarfa XD Nu stiu de unde sa incep. Capitolul m-a amuzat de era sa cad din pat :)) Si a venit si repede XD Tu m-ai facut sa iubesc si sa ascult trupa asta. Si suntem prietene... nu? Poti pune un caine sa o ucida pe tarfa... nu? Si faza aceea cu patul a fost tare rau :)) Greseli nu ne intereseaza, important e yaoi-ul. Da chiar... cand va veni? Ah yes sa dau o fuga pe la primul capitol ca parca ai mentionat ceva. Deic mi-a placut capitolul mult, m-a intristat curva de Sesugi (nu am gresit) Si atat. A da si am ras tare cand am citit :))

Psycho XD

#46
>.< Scuzee ca nu am lasat de mai devreme dar de .__. fost obosita. Doooamne cat de repeedee ai aduss nextul <3 ce ma buuucuuurrr ;o3 multumesc muult ca mai anuntat ;x esti o scumpa ^.^ deci...

Citat:Tatăl copiilor pe care îi ai în burtă, logodit cu papuşa Barbie care de fiecare dată când te vede vrea să-ţi pălmuiască faţa.
----Genial ;x deci Selugi e mai mult decat papusa Barbie e Paris Hilton =]] 2, si daca se mai atinge de Jae ;o3 cred ca nu o sa mai aiba cap ;;].
Imi pare atat de rau ca Jae sufera atat de mult dupa unul care arata atat de bine dar nu gandeste ceea ce face ;-j, daca as fi in locul lui mi-as schimba orientarea in materie de gen =]]. Gogosi cu ciocolata =p'

Citat: De ce toată lume are cheia de la casa mea?!
Si eu am cheia :> Ii fac o vizita zilnica =]] ;o3 Junsu e asa de simpatic, il adooor ;x vreau si eu un prieten ca el, e atat de dulce si rabdatorr si sa nu uit protector ;o3 =]] Cand am vazut mancarurile alea insirate acolo m-a luat foooamea ;o3 Denny te-ai gandit sa te faci bucatar? ;-?
Selugi...o sa moaaraa de mana mea pana la urma...

Cand naste Jae? ;o3 acel micut moment tensionant ma facut sa cred ca ii s-a rupt apa ;;] si ca o sa nasca ;x iiihaaa abia astept acel moment minunat cand se vor naste gemeni ;> A fost un capitol extraordinar, plin de sentiment, te rog sa aduci repejor nextul si sa ma anunti si pe mine ^.^ Te pup ;o3
[Imagine: animeloves.jpg]
Odododododo ;x
Lumea asta te distruge,Te induce în eroare, Fură tot şi apoi fuge,Te răneşte şi te doare! x333
Gânduri Nespuse, Neştiute şi Inexplicabile

#47
Mi-a placut capitolul foarte mult . Imi place povestea foarte mult , este interesanta si are din toate cate putin, ceea ce e perfect.
Sunt curioasa ce o sa se intample in continuare :D eu vreau happy ending :D Altfel cred ca am sa fac crize , ii vreau pe aia doi impreuna:o3 Fara probleme, fare barbie :)) nesuferite si tot restul .
Succes la scris !
[Imagine: innocentlovesig.png]
"Only I know your pain…
Your uncertainty…
Your loneliness…
If only we could be toghether forever.
I’ll say it as many times as you wish.
I will not betray you!"
— Luka Crosszeria


#48
Citat:- Jae, cum sunt copii?

--> atenţie la cuvântul copiii - primul i este din rădăcină, al doilea de la forma de plural şi al treilea este articolul nehotărât. Tu ai mâncat al treilea i şi nu doar într-un loc; am văzut aceaşi greşeală de vreo... :-? cinci ori cred... Ehh, nvm <3
"preaşmă" - preajmă .

Se pare că vin cam târziu but i hope it's all right ^^
Dac-ai ştii cât de mult o urăsc pe Bae Seulgi ! E de-ajuns că o detestam înainte de moarte, dar acum e şi mai rău îţi spun ! o.o Frate cât tupeu pe ea ! :-L Nenorocita, that shitty old woman ! o.o

Anyways, revin la dragul de Jaejoong.
M-am speriat când i-a curs sânge; deci am crezut instinctiv maybe, că a pierdut copiii >_< Dumnezeule, cred că o blestemam până la moarte pe Seulgi *evil laugh* Ehhh... Şi copiii - gemeni yeah :x - abia aştept să se nască, să afle Yunho adevărul ;x Văd că deja a început să se ataşeze pe Jae şi de ' flăcăii ' lui =]]
God - deja s-a gândit la numele acestora. Daa, sună bine Moobin şi Jaeyun xD
Evident, ai adus ceva surprize şi asta mi-a plăcuuut . ;x Long chapter, truly :>

Baftă măi Den' *hugs*

#49
Heeei!>:D<
In primul rand vreau sa-ti multumesc ca m-ai anuntat, ca de obicei de altfel.
Ca de fiecare data ai reusit sa ma uimesti, sa ma lasi cu gura cascata, ultimul capitol a fost incredibil!:o
Sa fi fost in locul lui Yunho, as fi lovit-o in secunda doi pe Seulgi, nu stiu cum poate, saracul sa se abtine unei asemenea tentatie.:))
Ce dragut din partea lui Yunho sa ramana peste noapte sa il "vegheze" pe Jae si pe micutii din el...
Apropo, m-ai bagat in ceata cu acea nunta aranjata, sper sa ma lamuresti mai bine cu urmatorul capitol.:>
Multa bafta in continuare, sa ma anunti si pe mine cand postezi next-ul, te rog!;;)

hugzz!

#50
Bună, bună, scuzati mi-a luat mai mult sp scriu acest capitol din cauză ca am fost bolnavă şi nu am prea avut inpiratie şi am avut şi balul bla bla . DAR în fine, am stat weekend-ul acesta şi nu mi-am copiat lectiile cum am lipsit de la ore ca să termin capitolul [nu, nu regret :))))))))]. Sper să vă placă, e plin de putină dramă şi fluff ;3 dar şi mult YunJae, ofc. Cred că acest capitol este începutul oficial al relatiei lor, mă refer la developarea sentimentelor dintre cei doi. Sper sanu vi se pară confuz [nu ştiu de ce am impresia aceasta]. De la capitolul 8 o sa aveti o mică surpriza [nu, nu o sa fie o scena de sex :))) cred că majoritatea la astea v-ţi gândit].
Are cam mult dialog, dar am simtit nevoia să-l includ.

Comentarii ;3

AyameXx - Hello there, new reader ;3 mă bucur că îţi place, o să vezi reactia lui Yunho peste câteva capitole. Sper să-ţi placă şi acest capitol, multumesc că-ţi faci timp să citeşti.

βεκi - A trebuit să mă revanşez cumva nu cu acel capitol ? Cu astă iar am întârziat putinel :3 Sorry ;3. Chiar mă prinde yaoi-ul? Multumesc de compliment, i guess. Nici eu nu ştiu cum îmi fac timp, dar ştiu că vreau să scriu aşa că las la o parte şcoala câteodată. :))) Deja m-am gândit la un plot nou. Dar cred că o să fie YooSu ... :)) şi YunJae ofc, dar YooSu centric. De ce nu a sarit nimeni ? Well, Seulgi e logodită cu Yunho, so din respect pentru el nu a sarit nimeni, deşi crede-mă că mi-ar fi placut să o las pe Jess să o ia de par, dar cred că o să aibă altă ocazie =))). Mă bucur că-ţi place numele copiilor, Moobin există în realitate, semană extrem de mult cu Yunho, rly şi nu sunt rude :)) Şi JaeYun e un joc de cuvinte intre Jaejoong Şi Yunho ;3 . Multumesc că citeşti dear!

Psycho - Te-am facut să iubeşti DBSK ? Really? ;3 ar trebui să vezi ceva variety show să vezi cât de dorks sunt în realitate :))))). Suntem prietene, ofc :3 . Seulgi o să-ţi primească portia la momentul potrivit, oricum nu o sa fie un happy end pentru ea :)))). Scena intimă între Jae şi Yun mai are foarte putin de aşteptat, încă nu m-am decisîn care capitol, dar ... mai bine nu vă zic :)) oricum, după aia o să vină o mică "furtună" care o să vă cam dea pe spate. Mă bucur că te-a amuzat cât timp ai citit! :))) Multumesc că citeşti.

Elz ÅŸi Atât - Hello babe, mersi de comm ;3 . Mă bucur că îţi plac Jaejoong şi Junsu ;3 , da am încercat să şi fac să semene cât mai mult de viata reală, deşi dacă l-aş face pe Jaejoong leit ar fi cam ... bitchy sometimes :)))))))). Despre partea cu bucatarul, ţi-am spus pe privat parcă parerea mea. Jaejoong o să nascăăăăă prin cezariană, aşa că nu o să i se rupă apa pentru că nu are cum să scoată doctorul copii, şi lipseşte ceea ce au femeile. :))). Multumesc că citeşti!

Yaku-chin - Hello ;3 mă bucur că îţi place aceastp poveste pe care eu o consider putin cam fail, dar în fine. O să fie happy ending, dar o sa fie putin mai multp dramă înainte de acel final fericit. Multumesc că citeşti!

Addeh. - God, copii lui peşte mereu am greşeala aceea :))))). Mă bucur că o urăşti pe Seulgi [ ştiu că nu e un lucru de care trebuie să te bucuri :)))], da am vrut să dau acea impresie că a pierdut copii, dar nici de vroiam nu cred că puteam să scriu aşa ceva ;_;. Când Yunho o să afle ... taaac :))))). JaeYun = Jaejoon + Yunho. Moobin există cu adevarat ;_; arată ca şi Yunho, de aceea am vrut să fie numit aşa el va fi geamaul care va semana leit cu Yunho în timp ce JaeYun va fi asemanator lui Jaejoong *cough*mama lui*cough*. Multumesc că citeşti!

dot dot curve :) - Nu ai pentru ce să-mi multumeşti că te anunţ, atâta timp cât mi-o ceri o să o fac. Yunho e un gentleman :_: nu loveşte animale, k ? :)))) Mă bucur că am reuşit să te uimesc! Nunta aranjatăăăăăă hm capitolul viitor o să afli mai multe detalii deoarece ... taaac! :)))) Nu vă mai spun nimic că după stric surpriza. Multumesc cî citetti !


Multumesc deasemenea celor care citesc dar nu comentează ! :3 totuşi dacă sunteti timizi puteti să-mi scrieti la perete parerea voastră ! ;3

Vreau să vă dau lucruşoare, aşa bonus, k ? :]]

În primul rând acest videoclip în care e Junsu ;_; merită vazut, k ?
A doua chestie poza aceasta cu Jaejoong care e pur şi simplu aslkdjaslkdjaslkfurekj
A treia chestie o poză suepr cute cu Yoochun ;3
A patra chestie altă poză cu Jaejoong ;_; prea superbă, k?
A cincea chestie o poză epică cu Changmin ;3
A şasea chestie this is just alksdjlaksjdalskdjoeirfjcvdslkj ;-; Susu 'y so cute?
A şaptea chestie handsome Jung Yunho ;_;
A opta chestie cu mai multe incluse
1. i love it
2. <3333
3. perfection,k ?


Acum, Intoxication nu e de pe niciun album :)) e un solo de a lui Junsu doar ^^ ca sa fie rezolcata treaba, o sa vedeti de ce am mentionat de melodie.
Music Video de la Intoxication. [ Kiss and bit me :> ]

A doua melodie folositaaa e Yiruma - River flows in you



Sper sa va placa capitolul.



Capitolul 7

Deobicei noptile îmi trec visând unicorni roz şi câte un nor pufos care seamană cu o bezea, facându-mi poftă a doua zi de ele. Totuşi în noaptea aceasta nu am visat nimic, totul era negru, mereu când am încercat să mă mişc ceva mă ţinea firm în loc, nepermiţându-mi să am acel lux de a mă mişca. Totuşi involuntar mă apropiam de acel „ceva” ce îmi oferea o caldură aproape palpabilă şi o linişte sufletească puternică. Mici mişcari ale copiilor mei mă faceau să fiu şi mai relaxat, nu erau mişcari agitate ci parcă erau fericiti din ceva motiv. Ştiu că eram pe jumatate adormit şi nu sesizam ce se petrecea în jurul meu foarte bine, dar sunt sigur că nu eram în patul meu şi nu eram nici singur . M-am apropiat mai mult de acea persoană sau ce era lângă mine. Acel lucru era tare, dar în acelaşi timp era moale şi mirosea bine, barbatesc. Era o persoană. Sunt sigur acum. Mi-am pus mâinile pe ceea ce se presupunea a fi pieptul şi am început să îl mângâi uşor, savurând senzatia pe care mi-o dadea. Mi-am trântit un picior peste picioarele lui şi am auzit ceea ce ar fi un scâncet de durere. Atunci m-a lovit, nu era un vis, mi-am deschis ochii panicat şi am împins persoana aceea pe jos începând să strig cuvinte necoerente.

- La dracu Jaejoong! Ce naiba faci?! am auzit o voce venind de pe podea şi m-am uitat speriat pentru a vedea cine e defapt acea persoană. Era Yunho.
- Eşti o persoană atât de bipolară. Prima dată îmi ordoni şi mă ameninti să vin cu tine în pat iar apoi când te trezeşti mă trânteşti pe podea! a continuat pe un ton care vroia să pară suparat.
- Nu eu sunt de vină că am crezut că eşti un pervers care vrea sa ma violeze sau să îmi facă alte lucruri. Nu vezi cât de frumos sunt? am spus în timp ce am scos limba spre el.
- Eşti însarcinat Jaejoong, nu ar abuza nimeni de tine! a raspuns în timp ce se ridica.
- Da, dar tot să ştii că sunt sute de barbati care ar faceo dacă nu aş fi însarcinat. Să profite de mine, de starea mea. Aşa cum a facut şi cineva care se află în camera aceasta.
- Eu nu am profitat de tine şi nu-mi spune că nu ţi-a placut, a raspuns cu un zâmbet pervers pe faţă iar eu mi-am pierdut cuvintele simtindu-mi fata cum îmi lua foc.
- Cc..ce vrei să spui? Ha?! Oricum eram beat. Pffft. Şi nici nu am simtit nimic a .. a doua zi. Chiar aşa de „dotat” eşti că nu poti să-i faci pe cei cu care petreci o noapte să te uite? am mintit cu neruşinare, deja era un hobby de al meu, normal că am simtit durerea aceea timp de două zile şi chestia aia a lui zici că era un elefant!

S-a uitat la mine cu ochii larg deschişi şi cu gura întredeschisă. Ha! 1-0 pentru mine! L-am vazut că se apropie de mine cu paşi periculoşi iar eu mi-am luat patura muşcând-o, ce avea să facă?! Sper că nu avea să facă din nou ce a facut în acea zi de August pentru că jur că de mă lasă încaodată însarcinat îl dau în judecată! Dar stai, nu are cum să mă lase dublu însarcinat! Totuşi ... nu mai vreau să-şi bage chestia lui în fundul meu, e prea dureros!
Şi-a pus mâinile de pat şi şi-a apropiat fata de a mea iar cu un rânjet mi-a vorbit.

- Deci nu sunt dotat ... ce zici dacă te-aş pune acum cu fata la pat şi ţi-aş face ce ţi-am mai facut?

Vorbeşte serios?! Dumnezeule mare! Ştiu că ar trebui să refuz, dar ... cine ar rezista?! Vocea lui joasă şi senzuală mă excita doar prin cuvinte simple, mă întreb cum m-ar face să mă simt dacă m-ar jigni în timp ce am avea sex? Nici nu vreau să-mi imaginez, m-ar duce în ceruri şi m-ar aduce şi înapoi.
Am inghitit în gol şi eram gata să-i raspund dar uşa s-a deschis iar o asistentă blondă şi tânară cu sâni mari a intrat iar eu nu am putut decât să o injur putin (mai mult) în gând. Era cam „bună” cum o denumeau heterosexualii, dar pentru mine era doar silicon ambulant, se vede pe sânii ei că nu îs reali! Am ramas stupefiat când am vazut că îi face ochi dulci lui Yunho iar el îi raspundea la flirt. Playboy care joacă pe două fronturi. Mi-am dat ochii peste cap când vazut-o cum se apropia de patul meu mişcându-şi şoldurile vrând să atragă atentia tipului care gândeşte cu ce are între picioare, la care i se scurgeau ochii după ce vedea.
A început să mă întrebe diferite lucruri inutile, tragea de timp, din când în când Yunho intervenea cu câte o glumă nesarată dar asistenta râdea cu poftă, iar eu nu puteam decât să strâng din dinti. Am vacut-o că îşi scoate seringa din halat şi se pregatea să-mi ia sânge, mi s-a spus de aseară că vroiau să-mi facă ceva analize, nu le-am dat importanţă. Discutia dintre cei doi a continuat şi când mi-a bagat seringa în mână, ea nebagând în seamă unde dracu baga acel ac, nu am putut decât să strig de durere, proasta m-a întepat unde nu aveam vena aproape de suprafata pielii!

- Oh Doamne! Kim-shii, sunteti bine?! m-a întrebat îngrijorată venind spre mine să mă atingă dar eu am pleznit-o peste mână.
- Ieşi afară, acum! am mârâit printre dinti obligându-mă să nu vars vreo lacrimă de durere.
- Dar ... , a vrut să protesteze dar i-am taiat vorbele.
- Dumnezeule mare! Ce mai vrei? Să-mi bage seringa în ochi?! Ieşi dracului afară! bine, exageram, dar nu îmi parea rau deloc.

A facut o plecaciune şi s-a grabit să iasă pe uşă, mi-am muşcat buza încercând să mă distrag de la durere. Mi-am zvarlit mâna dreaptă pentru a înfăşca o bucată de vată şi mi-am pus-o pe partea ranita. Vaca proasta şi siliconată care flirteaza cu tatal copiilor mei! Am simtit o sagetatura prin burtă şi apoi mi-am amintit că nu trebuie să mă mai stresez. Nu trebuia să pun copii în pericol. Ei erau pe primul loc, nu natângul de Yunho sau asistenta blondă. Mi-am deschis ochii şi l-am vazut că statea lângă patul meu privindu-mă cu amuzament dar în acelaşi timp îngrijorat.

- Ce?! m-am rastit la el.
- Chiar trebuia să fi atât de nepoliticos? a întrebat în timp ce chicotea.
- În loc să-mi ţii tu mie morală, de ce naiba nu te duci să afli dacă nu pot să fiu externat. Nu mai vreau să stau aproape de tine, mă indispui şi mă agiti! i-am spus privindu-l serios iar el a dat doar din umeri şi a mers să facă ce i-am spus.

Cutu bun!

**

După două ore de tramite eram gata să plec. Într-un scaun cu rotile, îmi era lene să mă fortez să păşesc pe propiile pricioare şi adevarul e că nici nu aveam chef să mă sprinjin de Yunho, încă nu putea să merg singur aşa că până în parcare mergeam cu scaunul cu rotile, împins de Yunho, normal. Doctorul mi-a spus să stau în pat ca să îmi revin şi să nu mă mai stresez, chiar dacă sarcina mea era asemanatoare cu cea a femeilor, eu eram mai sensibil în schimb şi copii erau mai sensibili şi ei. Peste o saptamână aveam programare la ecograf şi la nutritionist.
Ceea ce s-a întâmplat ieri m-a pus pe gânduri. Poate ar fi bine să o evit pe Seulgi, nu vreau să ajung iar în spital din cauza a stresului care mă supune din cauza atitudinii ei şi a vorbelor pe care le scoate pe gura aia dată cu ruj Channel, care apropo îi stă oribil, de ce e considerată o frumusete a natiunii oare ? Chiar că avem o populatie superficială, doar cum arăţi e baza, dacă eşti proast sau rau nu contează, să dea doar bine ochiului.
Am oftat lung şi mi-am lasat capul pe spate pentru a-l privi pe Yunho care era atent la drum. Nu am putut decât să zâmbesc uşor. M-am purtat urât cu el, ca un copil rasfăţat, dar el nu s-a plâns deloc. L-am observând privindu-mă şi mi-am revenit la pozitia înitială prefacându-mă că tuşesc, el întrebându-mă dacă îmi e frig în timp ce râdea uşor.
Îi adoram râsul şi eram sigur că şi copii simteau acelaşi lucru ca şi mine. Era un sunet melodios care dacă vine de la persoana care a reuşit să-ţi marcheze viata într-un fel sau altul te facea să tremuri încet.
Sincer să fiu, în ultimul timp m-am gândit tot mai des ce m-aş face dacă Yunho ar afla că gemenii sunt ai lui defapt. Povestea pe care am spus-o nu e deloc credibilă, dar toti au vrut să o accepte, temându-se de adevar. Mă întreb totuşi ce s-ar întâmpla, prietenia noastră s-ar destrama din cauză că eu l-am mintit, Yoochun va fi probabil dezamagit din cauza că nu i-am spus defapt ce s-a întâmplat, Seulgi va fi un vulcan pe două picioare doar ştiind că logodnicul ei a înşelat-o cu un barbat şi că pe deasupra e şi însarcinat, mai pe scurt avea ceea ce ea nu a reuşit până acum. O altă problemă ar fi parintii lui Yunho, nişte oameni influenti în societate, marele judecator şi sotia lui, care se spune că e o doamnă adorabilă dar care nu se prea împlică cu oamenii de rând. Adevarul e că, înafară de DBSK nu m-am interesat de altcineva, de parintii lui Yunho sau de sora lui sau de oricare altă persoană publică pentru că pur şi simplu doar pentru ei am avut ochi, în special pentru un anume Jung Yunho.
La început nu mi-a placut atât de tare, nu mă încânta persoana lui, mi se parea prea moale, dar când l-am vazut dansând la o emisiune nu am putut să-mi iau ochii de la el. Desigur, Yoochun a fost primul care a aflat despre mica mea pasiune asupra lui apoi au urmat surorile şi mama mea până a ajuns la Yunhwa. Mere l-am admirat, de la dans după care personalitatea lui m-a dat pe spate şi nu în ultimul rând felul în care arată.
Yoochun a vrut să mi prezinte pe cei de la DBSK mai de ceva vreme, eram gata pregatit, dar am dat înapoi când s-a anuntat faptul că Yunho era împreună cu Seulgi, m-a demoralizat total şi mi-am spus că atâta timp cât nu o sa-mi treacă mica „iubire” pentru el nu aveam să-l întâlnesc. Aşa că timpul a trecut şi doar anul trecut în August l-am vazut faţă în faţă pentru prima dată, totuşi nescapând de iubire şi era şi mai profunda.

- Jae ... Jae! am auzit pe cineva strigându-mă şi m-am uitat speriat în jurul meu vazându-l pe Yunho uitându-se insistent la mine.
- Da? am raspuns putin nesigur.
- Te-am strigat de ceva vreme, unde îţi era mintea? m-a întrebat în timp ce pe fata îi era decorată cu zâmbetul lui cald.
- La tine, am raspuns fară să mă gândesc iar el s-a uitat la mine mirat.
- Da, m-am gândit la tine cât de idiot eşti şi enervant, de ce trebuie să mă deranjezi mereu? am raspuns încercând să par nervos da nu mi-a ieşit.
- Schimbarile de stare de la sarcină te fac să fi cam nesuferit uneori, dar tot adorabil ramâi, mi-a zis în timp ce m-a lovit uşor peste nas.

Sfântă gogoaşă! Tocmai m-a facut adorabil?! Jung Yunho, ce naiba e cu tine? De ce mă faci mereu să îmi schimb gândurile despre tine din cele rele în unele bune. De ce mereu îmi faci genunchii să tremure şi mă faci să mă pierd în propia mea lume unde tu eşti centrul ei? La naiba, am devenit poetic.

- Lasă vorbele dulci, Jung, ajută-mă să urc în maşină, vreau să ajung acasă şi să scap de tine, am raspuns rapid fară nicio emotie.
- Defapt, nu scapi de mine până nu vine cineva să aiba grijă de tine şi din moment ce toti cei patru sunt plecati, nu ai decât să ramâi cu antipaticul şi siroposul de mine, a spus râzând iar eu doar m-am strâmbat urât catre el în timp ce mă urcam în maşină.

A chicotit la gestul meu copilaros şi a închis uşa şi s-a dus şi el să intre în maşină după ce mi-a pus lucrurile pe locul din spate. M-am întins catre player ca să pun ceva muzică, solo-ul lui Junsu de pe ultimul album Intoxication , avea nişte versuri foarte sugestive, poate prea sugestive. Încă sunt intrigat cum de nu au banat-o în Coreea, presupun că firma lor are o influenţă prea mare în ţara noastră. Cânt melodia a început l-am observat pe Yunho uitându-se la mine suspicios iar eu i-am înapoiat o privire curioasă dar nu mi-a spus nimic ci doar a bagat cheile în contact şi a pornit motorul, eu am dat din umeri şi mi-am reîntors atentia spre melodie începând să cânt încet versurile. După ce s-a terminat a început Back to tomorrow duetul dintre Changmin şi Yunho, erau minunati amândoi. L-am auzit şi pe Yunho cântându-şi partile încet, iar eu nu mi-am putut ascunde entuziasmul de ai auzi vocea când cântă atât de aproape de mine. Mereu când am fost la concerte am stat în acelaşi loc cu publicul, deşi Yoochun a vrut mereu să mă duc în spatele scenei să stau cu ei, eu am refuzat, vroiam să fiu un fan oarecare, nu prietenul cel mai bun a unuia dintre ei.

- Îţi place melodia, Jaejoong? m-a întrebat încercând să înceapă o conversatie.
- Da, Changmin e minunat când cântă, am raspuns încet iar el s-a mişcat putin în scaunul lui.
- Dar eu? a întrebat pe un ton serios.
- Tu eşti în plus, am spus zâmbind iar el a pus dintr-o dată o frână.
- Poftim?! a strigat ca un nebun.
- Eşti dus cu pluta?! Ce naiba faci?! Dacă provoci un accident, eu chiar vreau să îmi ţin copii în brate, bine? m-am rastit catre el nepasându-mi că am ridicat vocea.
- Dar, dar, dar ai spus că sunt în plus în melodie! a raspuns copilaros în timp ce s-a uitat la mine cu ochi de căţeluş.
- Pe bune?! Jung Yunho, eşti un cântareţ minunat, multumit?! i-am raspuns batjocoritor.
- Eşti rautacios, a raspuns rapid în timp ce a pornit iar maşina.
- Da, dar mă iubeşti şi aşa! am raspuns glumind aşa cum fac deobicei cu restul.
- Da, a raspuns serios iar zâmbetul de pe fata mea s-a şters.

M-am prefacut că nu l-am auzit şi am început să caut altă melodie în timp ce fredonam ceva melodie de la Big Bang, altă trupă care mă încântă. O melodie frumoasă mi-a atras atentia şi nu am putut decât să o ascult, Yiruma, River Flows in You, iubeam pianul, era instrumentul meu preferat, această melodie a fost şi prima pe care am învăţat-o să o cânt la el. Am un pian mare şi alb acasă la mama, ar trebui să mă duc sa mai exersez din când în când, să nu-mi pierd maiestria în a cânta.
Gemenii au început să se mişte devenind cam agitati iar eu nu am putut decât să mă îngrijorez. De ce se purtau astfel? Era ceva ce îi supara? Mi-am muşcat buza inferioară şi mi-am simtit ochii arzând de la lacrimi. Dacă aveau să păţească ceva? Eu eram singurul vinovat aşa-i? Eu aveam datoria să-i protejez, nu avea cine să o facă în locul meu.

- Jae ... Jaejoong, ce se întâmplă? l-am auzit pe Yunho strigându-mă, nu i-am raspuns ci în schimb mi-am dus mâinile la burtică pentru a o mângâia, sperând să treacă, dar nu s-au oprit.

Am inspirat şi expirat adânc încercând să-i fac să se calmeze, dar nu reuşeam. Dintr-o dată i-am simttit mâna lui Yunho peste a mea, iar eu inconştient l-am ţinut de mână strâns, stând aşa, deasupra buritcii, mişcarile s-au oprit încetul cu încetul.
M-am uitat uimit spre Yunho şi i-am strâns mâna şi mai tare, el doar mi-a zâmbit. Nu îmi vine să cred ce efect avea asupra copiilor, eu nu îi puteam linişti, eu care îi purtam în pântece, dar el putea, doar cu o atingere, atât, doar o atingere. I-am înapoiat zâmbetul, da, aveam nevoie de el. Copii ştiau cine le era tată, ştiau şi dacă eu taceam şi negam adevarul. Ei ştiau.
Tot drumul spre casă l-am ţinut de mână pe Yunho, fiind aflată pe burta mea. Când am ajuns în fata cladirii şi-a tras mâna din a mea iar eu nu am putut decât să simt lipsa de caldură pe care mi-a oferit-o în timp ce îl ţineam. M-a ajutat să mă dau jos din maşină şi a mers să-mi ia lucrurile din portbagaj după care a venit şi m-a prins de braţ pentru a mă ajuta să paşesc. Poate până la urmă nu era un lucru rau să-l las să se apropie de mine, ca şi un prieten, aşa nu voi mai avea conştiinta atât de încarcată, va fi aproape de copii lui, deşi nu va şti că sunt ai lui.
Am urcat cu liftul până la etajul meu, nu mai puteam folosi scarile, era cam greu să urc singur şi picioarele îmi erau umflate mai tot timpul, aşa că era cam greu şi mai bine decât să provoc accidente neplacute, folosesc liftul sau nu ies deloc din casă. M-am hotarât să nu mai fiu atât de „activ” şi să nu mă duc singur înafara casei, securitatea copiilor era pe primul plan. Îi adoram şi nu vroiam să-i pierd, cred că m-ar distruge complet să ştiu că nu îi mai am.
Yunho a fost cel care a deschis uşa şi m-a dus înauntru, eu eram pierdut în gândurile mele. Poate că nu eram atât de independent pe cât credeam. Nu cred că există vreo persoană independetă, mereu va exista cineva care-i va zguduii temeliile de independenţă facându-l dependent de persoana respectivă. În cazul meu e Yunho. Înainte să vină, eram bine fară nicio problemă, cum timpul a trecut probleme au început iar el a fost aici şi am devenit cam dependent de el. E ciudat cum se pot schimba situatiile în aşa putin timp. Acum câteva luni eram sigur că nu aveam să mai aveam să interactionez cu Yunho în niciun fel, eram decis ca dacă cândva îl voi reîntâlni să mă port cu el ca şi cum ar fi un nimeni, dar în momentul de faţă nu pot, încerc să fiu rautacios dar el nu se supară ci în plus i se pare amuzand. De ce? Era şi pentru el foarte simplu să se prefacă şi să se poarte rece cu mine, dar nu, el trebuie să se intereseze de mine, să stea cu mine peste noapte la spital şi acum să stea cu mine acasă. Cum poate viata să ia asemenea întorsaturi? Să te facă să uiti total de scopul tau principal şi să te facasa te ataşezi de persoana pe care vroiai să o eviti cel mai mult în lume.

- Jae, îţi este foame? m-a întrebat în timp ce eu mă aşezam pe pat în camera mea, m-am uitat spre el şi am dat uşor din cap în semn că da.
- Să comand ceva? m-a întrebat uşor iar eu mi-am scuturat capul dezaprobator.
- Mai este în frigider mâncare din care am facut ieri, aşa vei avea şi tu ocazia să mânânci ce ţi-am gatit pentru ziua ta, am raspuns zâmbind.

S-a uitat la mine intens iar eu nu am putut decât să continui să mă dezbrac de bluză ca să îmi iau pijamaua pe mine şi să-l ignor. L-am auzit oftând şi apoi paşii lui plecând din camera mea spre bucatarie. Curând telefonul fix a început să sune şi m-am mutat pe celalată parte a patului încet ca să raspund.

- Jae dragă, ce s-a întâmplat cu tine? Te sunt ca o nebună şi nu raspunzi! am auzit o voce de femeie pe care am recunoscut-o a fi a doamnei Han.
- Oh, îmi cer scuze, dar s-a întâmplat ceva ieri şi a trebuit să mă duc la spital şi cred că bateria de la mobil e moartă, am raspuns calm în timp ce zâmbeam datorită faptului că s-a îngrijorat pentru mine.
- Vai Doamne! S-a întâmplat ceva cu copii? Eşti bine dragă? Nu au aparut complicatii nu? m-a întrebat panicată iar eu am chicotit.
- Nu, nu s-a întâmplat nimic grav, am avut doar o sângerare din cauza stresului, nu au aparut niciun fel de complicatii, am nevoie doar de multă odihnă şi nu prea am voie să fac multă mişcare chiar dacă sunt doar în luna a 6a, am informat-o de parcă ar fi ceva necesar să fac.
- Eşti singur? Să nu vin să stau cu tine? Sau să o trimit pe Jihye! Ba nu, mai bine venim amândouă! a raspuns agitată iar eu am început să râd.
- Nu, nu stati liniştită ... am companie ... tatal copilului e aici, i-am spus încet uitându-mă spre uşa ca nu cumva să vină Yunho şi mă audă.
- Chiar?! Cum de i-au venit mintile la cap? Sau nu i-ai spus nimic? m-a întrebat curioasă.
- Nu ştie nimic, dar că a fost vina logodnicei lui că am ajuns la spital, nu ştiu ce are femeia aceea cu mine, dar e isterică rau de tot, am raspuns strâmbându-mă la gândul de ce mi-a spus ieri barbie.
– Nu o baga în seamă, dragă, ea se face de ruşine, mi-a spus simplu iar eu am dat din cap aprobator ca şi cum ar fi acolo să mă vadă.
- Aşa e, am raspuns şi eu şi am auzit paşii lui Yunho venind spre cameră şi i-am spus repede că trebuie să închid deoarece venea în cameră.

Am pus telefonul la locul lui şi m-am aşezat pe pat tragând patura peste mine şi instinctiv mi-am aranjat parul. L-am vazut intrând în cameră cu o tavă plină de mâncare aranjată frumos şi cu două pahare cu apă, la vederea lor am ridicat instinctiv o sptrânceană la care el mi-a spuns că e mai bine să beau ceva natural decât sucuri pentru copii iar eu nu am putut decât să tac şi să mă rezum la a bea apă în timp ce mânânc.
Pe parcursul mesei el mi-a tot complimentat talentul de a gati spunând că e cel mai bun cadou pe care l-a primit până acum facându-mă să râd cu poftă la cât de prostuţ era. Vorbind de cadouri i-am spus să se uite prin geanta mea şi să-şi caute adevaratul cadou. Când a vazut ceasul ochii i s-au luminat îndată şi l-a examinat din toate unghiurile după care şi l-a pus pe mână. A venit spre mine şi m-a sarutat pe obraz iar eu am ramas împietrit, buzele lui pe obrazul meu s-au simtit atât de ... potrivite.
I-am spus un La multi ani mai mult în şoaptă dar el a auzit şi mi-a zâmbit larg. După aceea a luat tava şi a dus-o în bucatarie, eu ramânând singur în cameră.
Mi-am dus mâna la piept pentru a-mi simti inima batând cu putere. Ce era sentimentul ce înflorea în inima mea? Nu am simtit aşa ceva nici când am facut sex. Gândul la acea noapte m-a facut să-mi simt pantalonii cam strâmti în zona dintre picioare şi am putut doar să-mi dau ochii peste cap de nervi. Minunat! Excitat şi cu Yunho în casă, cel mai frumos lucru din lume! Am decis să mă pun să adorm, aşa poate scapam de toate. Ajunstându-mă într-o pozitie confortabilă pe pernă mi-am închis ochii lasandu-mă pradă somnului.

**

Brunsc nişte zgomote m-au facut să mă trezesc, erau parcă nişte voci care se contraziceau una cu alta. Mi-am mutat privirea spre ceasul de pe noptieră care indica ora patru dupamasa iar apoi m-am ridicat din pat luându-mi papucii de casă şi am mers spre sufragerie, locul de unde se auzeau vocile. Erau voci de femei şi una de barbat, sunt sigur că era a lui Yunho. Când am intrat în încapere le-am vazut pe mama şi pe sora mea cea mai mare stând faţă în faţă cu el, apoi toate privirile s-au mutat asupra mea iar eu m-am uitat stupefiat la ei.

- Jaejoong, a spus mama pe un ton firm, ce caută el aici? a întrebat ameninţător gesticulând spre Yunho care parea uşor inconfortabil.
- Stă cu mine pentru că l-a rugat Yoochun, am raspuns simplu, nu aveam de gând să încep o ceartă cu mama, ştiam că asta avea să urmeze.
- Jaejoong, el nu poate fi aici, nu are niciun drept, mi-a spus sora mea.
- Noona*, te rog, de ce nu ar avea niciun drept, tot ce s-a întâmplat în trecut s-a uitat , i-am raspuns la acuzatie.
- Pentru numele lui Dumnezeu, Jaejoong, el e ... , a zis mama pe un ton iritat dar eu am întrerupt-o.
- El e prietenul meu, am raspuns firm, asta e casa mea, intră şi iese cine vrea.
- Întotdeauna te-am lasat să faci ce vrei dar asta întrece orice limită! Te porti ca un barbat oarecare şi care se lasă folosit de câte ori este nevoie! a strigat mama iar eu nu am putut decât să ramân mut la ceea ce mi-a spus.

Realizând ce a spus şi-a pus mâna la gură uitându-se şocată la mine în timp ce sora mea i-a aruncat o privire dezaprobatoare mamei mele. Mi-am simtit ochii arzând şi lacrimile înceând să-mi curgă pe faţă, în altă situatie nu m-ar fi interesat dacă am fi în altă situatie, dar acum chiar a durut. Chiar crede că eu am vrut să ramân însarcinat după o noapte în care nu am gândit cum trebuie? I-am aruncat o privire plină de dispreţ lui Yunho care a ignorat-o şi a venit spre mine luandu-mă de mână.

- Jae, scumpule, nu am ..., a început mama să zică dar el a întrerupt-o.
- Doamnă cred că sunteti la curent despre ce s-a întâmplat între mine şi Jaejoong, dar nu cred că el a avut vreo vină în tot acest cadru ci eu sunt responsabil de tot, am fost un idiot că am profitat de el, ştiu, dar cred că şi dacă ar avea vreo vină nu ar trebui să îi spuneti aşa ceva pentru că e deja major. În plus exagerati cam mult nu credeti? Nu e ca şi cum şi-a deschis picioarele pentru oricine, s-a culcat o singură dată cu un barbat şi eu am fost acela, acum am decis să ramânem prieteni, ce e aşa greu de priceput? a vorbit dur, accentuând fiecare cuvânt.

Mama a vrut să-i raspundă dar sora mea a împiedicat-o ţinând-o de mână. Şi-a luat poşeta şi a plecat din apartament fară a mai spune un cuvânt, presupun că a umilit-o putin Yunho iar eu tot m-am simtit vinovat, era mama mea până la urmă. De ce a trebuit să se bage el ca musca în lapte?

- Jae, îmi cer scuze, am exagerat amândouă, Yunho are dreptate, nu trebuie să ne bagam în viata ta atât de adânc. Iart-o pe mama, a avut o zi grea la firma, i-a facut o scena una dintre modelele de ocazie, tipa aceea rasfăţată, Bae Seulgi, mi-a spus sora mea iar eu a trebuit să-mi dau ochii peste cap când i-am auzit numele la tipa aceea.

După ce şi-a mai cerut scuze încaodată a plecat şi ea din apartament. Yunho încă mă ţina de mână, l-am privit şi mi-am muşcat buza. Am fost enervat că s-a bagat el peste mama, dar până la urmă nu a facut ceva rau, mi-a luat apararea în fata mamei fară să se teamă că-şi va face o impresie proastă în fata ei. Am murmurat un „multumesc” stins la care el doar a zâmbit, ştergându-mi lacrimile şi m-a dus în bucatarie spunându-mi că vom mânca tort de ciocolată, iar eu nu am putut fi mai fericit de atât.
În timp ce discutam şi savuram acel minunat şi gustos tort de ciocolată, care mi s-a parut şi mai minunat că l-am mâncat alaturi de Yunho am fost întrerupti de telefonul lui care a început să sune. L-am vazut uitându-se urât la telefon dupa care a respins apelul şi l-a bagat înapoi în husă.

- Cine era? am intrebat curios în timp ce am îmbucat din felia de tort, a treia felie de cânt am început să mâncam.
- Seulgi, a raspuns nepasator.
- Ar trebui să te duci, i-am spus punând jos lingurita şi uitându-mă la el serios.
- Altadată, a zis luând o bucată de tort şi a întins-o spre mine, spune „aaa” !

Am zâmbit prosteşte şi am luat îmbucatura din lingurita lui.

Hihi, tocmai am avut un sarut indirect!
[Imagine: tumblr_ljy3o2Lf311qzf4bro1_500.gif]

Always keep the faith !



YunJae, YooSu, ChangSica, HunHan.



The pleasures of the mighty are the tears of the poor
A song will outlive all sermons in the memory
Always Keep The Faith
Deferto Neminem
Hope to the End
















Utilizatori care citesc acest subiect:
1 Vizitator(i)