Animezup - forum manga si anime

Versiunea completă: Our Game
Momentan vizualizezi versiunea simplificată a conținutului publicat. Vizualizează versiunea completă a acestuia.
Pagini: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12
Hello~ ! Hmmm... In seara aceasta imi fac si eu "debutul" cu un fic Yaoi. *laughs* Nu va asteptati la asta nu ? Nici eu. Din pacate nu cred ca mai sunt multi pe forum care sa-mi fi citita vreo poveste. Ar fi niste lucruri pe care as vrea sa vi le spun.

Acesta este primul meu fic Yaoi. Este scris la persoana I si scenele de "rated" probabil nu o sa va prea placa. De aceea am si ficul acesta care nu o sa implice foarte multe scene de genu. Este una in primul capitol si probabil vor mai urma ... vreo 2-3 nu stiu sigur.
Al doilea lucru ce as vrea sa-l clarificam, ficu acesta este MPREG adica male pregnancy = barbat insarcinat. =) Da stiu ca o sa sune ciudat, dar exista ficuri de genu ... multe inca. Eu cel putin ador sa citesc ficuri in engleza [sunt aff, winglin si LJ addict :)))].
De aceea vreau sa va spun ca daca nu va convine ideea de un asemenea fic, in care un barbat e insarcinat, sa nu-l cititi, nu am chef de insulte sau alte lucruri, nici pe la spate nici "fata in fata", deci va rog sa-mi respectati ideea, daca nu va convine, nu cititi, nu oblig pe nimeni sa faca acest lucru. Daca vreti sa incercati genul acesta de fic sunteti bine veniti. [daca nu cumva sunteti si voi mpreg addict like me]

Acum, critica, vreau sa va spun ca accept critica de orice gen, dar as vrea ca si voi sa intelegeti ca eu nu am mai scris de doi ani aproape, e ceva pentru mine, am avut o faza nasoala, stiti clipele acelea cand vrei sa scrii cu disperare dar nu poti si daca reusesti sa scrii e un dezastru natural :)).
In ceea ce priveste titlul, o sa va explic, nu e nimic kinky sau ceva de genu. Our Game = Jocul nostru, am vrut sa fac referire la interactiunea fizica si psihica a celor doua personaje.
Actiunea se petrece in Coreea de Sub [yep, sunt o iubitoare de coreeni :))]. Personajele o sa le vedeti v-am pregatit un mic "bio" al celor mai importante.

Sper sa va placa ... sincera sa fiu, m-as bucura daca acest lucru s-ar intampla.




Titlu : Our Game [18]
Gen: Romance, Smut, Drama, Mpreg, AU.
Cupluri: YunHoxJaejoong, YoochunxJunsu, ChangminxJessica, YunhoxSeulgi [si altele pe parcurs, cred]
Rating : PG-13 – NC-17
Lungime : 20+ [depinde cum o sa evouleze actiunea]
Disclaimer : Nu-i detin pe baietii de la DBSK, daca as face-o ar fi staruri porno b-)



Personaje

Nume: Kim Jaejoong
Data nasterii: 26 Ianuarie 1988 / Varsta: 23
Ocupatie : Student la arte. [viitor bucatar]
Personalitate : Gay. Îndragostit până peste cap de Jung Yunho, un mare cântareţ, liderul trupei în care e cel mai bun prieten al lui. Adoră să gatească. Îi place mâncarea foarte picanta. Amabil. Naiv uneori. Bun la suflet. E mezinul familiei şi singurul baiat. După primul capitol o să devină o persoană mai rece şi distantă care nu o să se mai încreadă aşa uşor în oameni.
Relatii : Până pe la sfârşit o sa fie singur.
Familie : Tata-decedat. Mama si patru surori mai mari.
Poza1 , Poza2 , Poza3 .


Nume: Jung Yunho
Data nasterii: 6 Februarie 1986 / Varsta : 25
Ocupatie : Cantaret, model, actor, dansator.
Personalitate: BBisexual. Lider al trupei DBSK. Îngâmfat uneori datorită faptului că a crescut cu linguri de aur la gură. Uneori foarte copilaros, dar asta e doar când e de faţă cu apropiati. Confuz asupra orientarii lui sexuale. Îşi schimbă personalitatea de a lungul poveştii.
Relatii : Iubita, Bae Seulgi.
Familie : Tata, mama si o sora mai mica, Jihye.
Poza1 , Poza2 ,Poza3 .


Nume : Bae Seulgi
Data nasterii : 27 Septembrie 1988 / Varsta : 23
Ocupatie : N-are niciuna. E printesa taticului.
Personalitate: Arogantă, ingâmfată, homofobică. Crede că totul i se cuvine ei. Il adoră pe Jung Yunho şi e foarte posesivă când vine vorba de el. Parintii lui au aranjat o casatorie între cei doi, dar se pare că el nu prea are planuri de genu. Îl urăşte pe Jaejoong din prima clipă în care îl vede doar pentru că e mai frumos decât ea. Se pare că printesa lui tata nu e atât de perfectă pe cât se da.
Relatii : Iubit, Jung Yunho.
Familie : Tata, mama-decedata.
Poza1 ,Poza2 ,Poza3 .


Nume : Park Yoochun
Data nasterii : 4 Iunie 1988 / Varsta : 23
Ocupatie : Compozitor, cantaret, model, actor.
Personalitate: Gay declarat de la cincisprezece ani. Membru al trupei DBSK. Foarte deschis când vine vorba de prieteni. Sensibil în unele cazuri. Îl adoră pe Jaejoong, considerându-l jumatatea lui sufleteasca [ca prieteni]. Adorabil şi foarte copilaros, dar când vine vorba de chestii serioase renunta la aceea atitudine.
Relatii: Iubit, Kim Junsu.
Familie: Tata, mama si frate mai mic.
Poza1 , Poza2 , Poza3 .<- Handome Chunface :]


Nume: Kim Junsu
Data nasterii: 15 Decembrie 1988 / Varsta : 22 [23]
Ocupatie : Cantaret, dasator, compozitor [uneori].
Personalitate: Gay. Membru al trupei DBSK. Foarte deschis cu cei din jur. Nu îi e frică să-şi arate dragostea faţă de Yoochun în public chiar dacă mulora nu le convine. Adoră delfinii, vocea lui seamană cu cea a lor. Deasemena mai adoră răţuştele. Devine ataşat de Jaejoong repede, deşi nu se cunosc de mult timp.
Relatii : Iubit, Park Yoochun.
Familie : Tata, mama si un frate geaman mai mare, Junho.
Poza1 , Poza2 , Poza3 .


Nume: Shim Changmin
Data nasterii : 18 Februarie 1989 / Varsta : 22
Ocupatie : [Sa manance prea mult] Cantaret, model, dansator, actor [ocazional].
Personalitate: Heterosexual. Membru al trupei DBSK. Nehomofobic. Adoră să mânânce. E ironic mai tot timpul. Este foarte inteligent şi se prinde uşor de multe lucruri. Nu are nimic cu barbatii gay, deoarece doi membrii din trupa din care face parte sunt şi nu vede ceva rau în asta. Îl adoră pe Jaejoong pentru că-i gateşte. O detestă pe Bae Seulgi pentru că se crede o printesă care merită totul şi urăşte modul în care se lipeşte de Yunho.
Relatii : Iubita, Jung Jessica.
Familie: Tata si mama.
Poza1 , Poza2 , Poza3


Nume: Jung Jessica [ Soo-yeon ].
Data nasterii: 18 Aprilie 1989 / Varsta: 22
Ocupatie: Actrita, cantareata si model.
Personalitate: Bună la suflet. Îl adoră pe Jaejoong după ce înceapă să îl cunoască şi îl ajută cu tot ce poate. Datorită faptului că a fost crescută în San Francisco, o face să privească homosexualitatea ca pe un lucru normal. Este o persoană adorabilă şi deşteaptă, deşi multă lume crede contrariul datorită parului ei blond. O detestă pe Bae Seulgi datorită atitudinii ei arogantă.
Relatii : Iubit, Shim Changmin.
Familie : Tata, mama si o sora mai mica, Jung Krystal [Soo-jung]
Poza1 , Poza2 , Poza3 .






Life isn't a bitch, but she can give you bitch slaps.

Câteodată unele actiuni duc la consecinte grave. Câteodată persoanele pe care le admiri nu sunt tocmai ce ai avut tu în minte. Prototipul perfect de gentleman, soţ iubitor, amabil şi care te-ar accepta aşa cum eşti.
Câteodata viata îţi joaca cele mai urâte feste. Nu îţi dă o lovitură, ci mai multe. Poti oare să treci peste acestea fară să te prabuşeşti?



Capitolul I

Nu am fost niciodata un baiat normal. Încă de mic am avut impresia că eram diferit. Îmi amintesc cum surorile mele mă îmbracau în haine de fete, rochii, bluzite şi pantaloni strâmti. Deşi mereu protestam, cu trecerea timpului a început să-mi placă aceste lucruri. Până când am avut zece ani, iar tatal meu a murit. Toti cei prezenti la înmormântare mi-au spus că eu aveam să fiu barbatul în familie. Că eu trebuia să am grijă de mama şi de cele patru surori ale mele în viitor. Jocurile, serile pline de râsete şi distractie se încheiaseră. Mama îşi petrecea timpul având grijă de compania care i-a lasat-o tata în grijă. Nu că aveam nevoie de bani. Eram bogati, dar asta era singura ei scapare, munca. Înca îmi amintesc cum noptile în care nu puteam să dorm, coboram în bucatarie să beau un pahar de lapte cu miere de albine ca să pot să dorm, lumina din biblioteca tatei era mereu aprinsă şi prin uşa întredeschisă se auzeau suspinele mamei.
Prima mea descoperire şocantă a fost când aveam doisprezece ani, îmi amintesc că patul meu era patat cu sânge. Mama s-a panicat şi m-a dus imediat la doctor, ordonându-i practic obligându-l să-mi facă analizele cât mai repede. Niciodată nu am vazut-o atât de agitată ca şi cum era atunci. După trei ore de analize şi alte nimicuri, după alte două ore de aşteptare, rezultatele erau gata. O linişte profundă s-a lasat în cabinetul doctorului când ne-a spus vestea şocantă, aceea că am un uter. Îmi amintesc ce dorinţă aveam să strig la acel doctor că minte, că îţi batea joc de mine, dar cuvintele mi s-au oprit în gât. Mama ma strângea de mână puternic. A acceptat totul aşa cum era, fară să protesteze sau să se îngrozească. Baiatul ei, singurul ei baiat era o ciudăţenie.
Ştiu că după ce ne-am întors acasă am fugit în camera mea plângând şi întrebându-ma, de ce eu ? De ce trebuia ca eu să am aşa ceva ! După două ore de plâns şi lamentari, mama şi sora mea cea mai mare au venit la mine să-mi vorbească. Încă îmi amintesc ce mi-au spus :

„ Jaejoong-ah, vrem să-ţi amintim că înainte de toate suntem familie. Oricum ai fi, tot baiatul nostru scump şi drag vei ramâne. Te vom sprijinii mereu în tot ce ai nevoie şi în ce vrei vrea să faci. Dacă cumva se întâmplă ca lumea în care ai încredere să-ţi întoarcă spatele, noi vom fi aici, mereu, pentru tine. Să nu te îndoieşti de acest lucru. Eu şi surorile tale suntem familia ta, mereu vom fi alaturi de tine„

Din nou m-am apucat să plâng agăţându-mă de rochia neagră a mamei. Pentru a doua oară după ce a muri tatal meu m-am simtit speriat de viaţă. Ce avea să-mi rezerve viitorul ? Nu ştiam pe vremea aceea.

A doua mea descoperire şocantă a avut loc la şaptesprezece ani. Când pentru prima dată m-am simtit atras de un baiat. A fost ciudat într-un fel, dar nu era ca şi cum nu mă aşteptam. Mereu m-au enervat fetele şi felul lor enervant de a se agăţa de baieti încercând să pară adorabile şi dragute.
Primul baiat care mi-a placut a fost, Choi Dongwook, capitanul echipei de fotbal. Cine să nu-l placă ? Era iubit de toti şi toate. Până şi directorul era fanul lui. Dar pe mine nu m-a atras cât de bine juca fotbal sau cât de bine învăţa. Pe mine m-a atras felul în care zâmbea şi îi trata pe restul. Totuşi ca orice basm, nu a durat mult, când s-a aflat de mica mea atractie pentru el, au început să mă ignore şi să mă batjocorească. Chiar şi el, care a fost persoana pe care o admiram pentru bunatatea care o emana, şi-a batut joc de mine ca toti ceilalti, prin vorbe şi uneori prin mici „feste”.
După două luni totul a fost uitat. Dar tot eram ignorat la şcoală, nu că înainte eram foarte popular. Fetele mă învidiau pentru felul în care aratam, iar baieti nu mă luau în considerare ca o companie placută şi au început să mă evite şi mai tare după ce au aflat orientarea mea sexuală.

În ultimul an de liceu a venit în viata mea, Park Yoochun. Un coreean crescut în Virginia. Mereu m-a amuzat accentul lui de strain. Deşi colegii noştrii de clasă i-au spus să stea departe de mine pentru că eram un ciudat după parerea lor, pentru asta el era şi mai apropiat mie. După şase luni de prietenie, mi-a dezvalui că şi el era gay, ca şi mine. Cred ca aceea a fost una dintre cele mai fericite zile din viata mea. Cel mai bun prieten îmi întelegea grijile, durerile şi toate cele. Aceea dezvaluire ne-a facut şi mai apropiati, aproape inseparabili.
Yoochun mereu a avut o pasiune de nedescris pentru muzică. Îmi amintesc că mă ţinea nopti întregi pentru a-mi arată ultimele melodii compuse de el. De aceea a şi ajuns într-o trupă după ce a dat auditii peste auditii. Trupa era compunsă din Junsu, Changmin şi Yunho. Toti patru erau extremi de talentati şi în putin timp au prins o faimă de nedescris. Biletele erau mereu vândute în mai putin de zece minute. Mii de fani erau înebuniti după ei, iar eu eram unul dintre ei. Da, recunosc, adoram trupa celui mai bun prieten al meu, dar cine nu o facea ? Până şi mamei mele îi placea să asculte câte o melodie de la ei. Când au debutat eram în primul an de facultate, si de a lungul a trei ani şi jumatate s-a dezlantuit în mine o pasiune extremă pentru Jung Yunho, dansatorul trupei şi liderul. Acum pot spune că sunt îndragostit de el până peste cap. Cine nu ar fi ? Un adevarat zeu al societăţii, multi sustin că ar fi barbatul perfect, fanele constant îi cer să le fie tată al copiilor lor. Şi în ciuda faptului că toată lumea îl credea perfect, era perfect şi în ochii mei. Nu eram cu nimic mai diferit de vreo fană de al lui. Cum să nu te atragă o privire patrunzatoare ca şi al lui ? Înalt, bine facut, pielea care uneori tinde să dea spre ciocolatie, mâinile mari şi frumoase iar picioarele lungi. Mereu un gentleman cu restul, bine crescut, cu o personalitate colorată şi totuşi misterios în acelaşi timp.

El e şi singurul motiv pentru care sunt eu aici, în loc sa fiu acasă învăţând pentru examenul care o să urmeze. Petrecerea la care m-a invitat Yoochun pentru a mă prezenta colegilor lui de trupă, da după trei ani însfarşit mi-am facut şi eu curaj pentru a-i vrea să-i cunosc. Era o petrecere în cinstea terminarii concertelor din Asia şi S.U.A, a fost ideea lui Junsu pentru o aşa petrecere.
Am intrat în casa lui Yoochun şi Junsu, da, sunt împreună, fac un cuplu adorabil. Din pacate la cât de ocupati au fost, Junsu nici nu-l cunoaşte personal pe cel mai bun prieten al iubitului sau. O atmosferă ca pentru o petrecere cuprindea camera. Lumini colorate jucauşe, muzica bubuia foarte tare. Zeci de persoane dansau pe un ring de dans din mijlocul încaperii. M-am uitat în stânga şi în dreapta după Yoochun, după câteva minute de cautare l-am gasit stând la o masă şi vorbind cu Changmin. Am zambit şi am tras aer în piept şi apoi am mers catre masa la care se aflau. Îndată ce m-a zarit s-a ridicat pentru a mă întâmpina. Am zâmbit şi mai larg când i-am simtit corpul lipit de al meu printr-o îmbrăţişare puternică. Adevarul e că mi-a lipsit în aceste patru luni de zile în care a fost plecat. Chiar daca e un pervers şi un evervant câteodată, Yoochun a fost acolo pentru mine mereu. M-a luat de mână şi i-a facut semn lui Changmin să ne urmeze într-o încapere. Am ajuns înauntru şi l-am vazut pe Junsu în compania altui barbat, managerul lor, dacă îmi amintesc bine a venit odată la mine acasă. Junsu a zâmbit larg când l-a vazut pe Yoochun, dar a palit în dată ce m-a observat pe mine. Am roşit, uitasem că Yoochun mă ţine de mână.

- Cine e el ?

A întrebat Junsu observându-mă din cap până în picioare. Era aşa cum l-am vazut la concerte şi la T.V . Emana o energie parcă roz ? Mi-am dat o palma peste faţă în gândul meu, nu am baut nimic şi deja delirez. Mi-am tras mâna din strânsoarea lui Yoochun şi i-am zâmbit baiatului.

- Eu sunt Jaejoong, prietenul cel mai bun a lui Yoochun.

Am raspuns rapid şi încurcat, roşind şi mai tare.

- Oh my God Sun* ! Deci tu eşti legendarul Jaejoong ! Yoochun mi-a spus atâtea despre tine ! Adică sunt zile în care nu mai poate să tacă cu atâta vorbă despre tine şi la un moment dat am început să mă simt gelos că nu mai tace şi te ridic la ceruri atâta. Dar vad că nu a exagerat în ceea ce te priveste. Eşti o frumusete !

L-am privit pe Yoochun suspicios iar el doar a dat din cap în semn de aprobare. Nu ştiam că e aşa de vorbareţ când vine vorba despre mine.

- Junsu-shii* eu am auzit şi mai multe lucruri despre tine ! Crede-mă, toate laude. Cred că perversul acela de Chun, a exagerat în tot ce a zis.

Am raspuns râzând.

- Nici pe departe şi eu am fost martor la atâta laudă la adresa ta şi vreau să spun că nu mi-ai dezamagit aşteptarile.

A spus o voce din spatele meu. M-am întors doar ca să-l vad pe Changmin. Uitasem că era şi el acolo. M-am întors spre el surpins. Şi am clipit din ochi de mai multe ori.

- Oh ... Chiar aşa ? Cred că atunci e bine.

Am ras nervos la statamentul lui. Chiar daca e mai mic la ani decat mine, tot reuşeşte să mă intimideze.

- Gata cu vorbaria. Să mergem să ne distram. Jaejoong-ah, simte-te ca acasă. Trebuie să te destinzi putin ştiu că îţi încep examenele saptamâna viitoare.

A spus Yoochun râzând în timp ce l-a luat pe Junsu de mână şi ne-am îndreptat spre uşă ca să ne alaturam petrecerii.

- Junsu-ah, unde e Yunho ?

Am tresarit la auzul numelui lui. Am şi uitat că şi el avea să fie în seara aceasta aici. L-am vazut pe Yoochun tragându-mi cu ochiul, iar eu mi-am plecat privirea ruşinat. Da, ştia de mica mea „iubire” pentru el.

- Cred că s-a alaturat dansatorilor. A ieşit cu cinci minute din cameră înainte să intrati voi. Yoochun, să mergem să dansam ! În seara asta eşti al meu !

A spus Junsu copilaros.

- Nu sunt mereu al tau ?

A raspuns iubitul sau râzând. Am chicotit la cât de adorabili erau împreună. După ce am ajuns în sala unde era ringul de dans cei doi s-au pierdut prin multime. Erau o pereche gay şi nu se oboseau să o ascunda. Mereu i-am admirat pentru asta.

Changmin m-a trezit din gândurile mele ca să-mi spună că merge să o caute pe iubita sa. I-am zambit putin şi apoi m-am dus spre masa cu bauturi şi mi-am luat un pahar de whiskey. Am început să cercetez locul cu privirea. Câţiva baieti draguti pe aici pe acolo. Defapt, în interiorul meu speram să-l vad pe Yunho, nu orice baiat, ci pe el. Ştiam că nu e gay ca şi mine, ştiam că-I plac femeile, ştiam că are şi iubită. Dar nu îmi pasa, chiar deloc, vroiam doar să-l vad. După ce am terminat de baut acel pahar de alcool, am mers pe ringul de dans. Cum a spus Yoochun, trebuie sa ma distrez cât mai pot.

Am început să dansez după ritmul muzicii. Adrenalina lua stapânire pe mine, nu ştiam de ce dar mă simteam euforic. După trei melodii dansate singur am simtit o pereche de mâini pe şoldurile mele. Ametit de la bautură şi de la emotii m-am întors rapid pentru a vedea cine este persoana cu care aveam să dansez. Zâmbetul mi-a disparut imediat îndată ce am recunoscut-o pe acea persoană expresia mea fiind înlocuită cu alta de uimire. Era Yunho. Jung Yunho, iubirea mea imposibilă, idolul meu, sursa mea de inspiratie pentru fotografie. Era el, în toată splendoarea. Cu o camaşă albă aproape transparentă care îi scotea în evidenţă nuanta tenului şi muşchii. Era superb. Nu aveam nicio forţă în mine. Genunchii au început să-mi tremure de la toate emotiile care mi-au cuprins tot corpul.
M-a tras mai aproape de el, iar eu am ramas nemişcat. A început să-şi mişte şoldurile facându-mă să fac şi eu la fel. După câteva minute ne mişcam în unison, într-o armonie greu de descris. Curând mi-am încolacit bratele în jurul gâtului lui tragându-l şi mai aproape de mine. Mi-am lasat capul pe pieptul lui inhalându-i mirosul îmbatator. Am simtit cum mâinile îi coborau spre fundul meu, dar nu am facut nimic să-l opresc. Curând a început să-mi sarute gâtul facându-mă să tremur de placere. Cine se gândea că avea un asemenea efect asupra mea ? Şi-a trecut buzele pe la urechile mele muşcând uşor de ele. M-a luat de mână şi m-a tras după el din ringul de dans, eu urmându-l ca un cateluş pe stapânul lui.
Am intrat într-o încapere prost luminată, presupun că era vreo cameră de oaspeti de a lui Chun. M-a trântit pe pat iar apoi mi-a curpins buzele într-un sarut agresiv, muşcându-mi buza inferioară, lasându-mă confuz pentru câteva secunde, dar apoi dorinta de al avea a luat stapânire pe mine. Am înapoiat sarutul la fel de agresiv. Eram fericit. Ştiam ce avea să urmeze, era pea clar ce avea să se întample între noi doi. Mi-a dat tricoul jos aruncându-l pe undeva prin cameră. Eu ma chinuiam să-i deschid nasturii de la camaşă, când am reuşit practic am smuls-o de pe el. A început sa-mi sarute pieptul jucându-se cu sfârcurile mele, eu gemând cu neruşinare. L-am simtit încercând să-mi deschisă pantalonii, prin saruturile dezordonate. Într-un final a reuşit să-mi deschidă pantalonii şi mi i-a dat jos cu tot cu boxeri. Şi-a dat şi el pantalonii jos , urmati de boxeri, nu am putu să nu fiu uimit la cât de mare era. Mi-am ridicat privirea pentru a-i surpinde ochii plini de dorinţă, mi-am simtit obrajii arzând. De ce trebuie să roşesc în aceste momente ? Spre surpinderea mea Yunho mi-a acaparat buzele într-un nou sarut la fel de agresiv, mi-am departat buzele pentru a-i lasa limbii lui cale liberă. Curând am început să ma duelez cu el pentru dominatie în sarut dar am renuntat când am vazut că nu avea de gând să lase de la el. Şi-a coborât gura la gâtul meu muşcându-mi pilea şi lasându-mi urme pe piele. A trecut din nou la sfârcurile mele, în timp mi-am simtit barbăţia prinsă de mâinile lui începând să o mângâie rapid. Nu am putut să-mi ascund geamatul de mult ţinut în gât. Mi-am dat capul peste spate când i-am simtit gura peste penisul meu iar apoi când l-a luat tot în gură am simtit cum toat corpul îmi tremura sub atingerea gurii lui calde şi umede. A început să-l sugă încet dar cu pricepere, de parcă nu ar fi fost prima dată când facea asta. Corpul a început să-mi tremure şi mai tare când mi-am simtit finalul aproape, totuşi dintr-o dată s-a oprit. Şi-a ridicat capul dintre picioarele mele şi m-a privit rânjind.

- Ştii că gemi ca o mică târfuliţă ce eşti ?

Mi-a spus pe un ton batjocoritor. Ochii mei s-au marit la vorbele lui, la felul în care m-a facut şi pe ce ton mi-a spus acest lucru. Apoi am realizat. Probabil asta mă şi credea. Până la urma nu ne ştiam, defapt el nu mă ştia.

Gândurile mi-au fost întrerupte brusc de durerea pe care am simtit-o în partea inferioară a corpului meu. Mi-am ridicat capul pentru a vedea ce naiba se întamplă şi atunci am vazut că mă penetrase cu un deget şi era gata să-l adauge şi pe al doilea. Am scos un geamat de durere care apoi s-a transformat în unul de placere. Ce dracu era asta ? Nu aşa mi-am imaginat că avea să fie prima mea dată ! Unde sunt saruturile romantice ? Unde sunt micile vorbe de dragoste în timp ce îşi trecea buzele peste pielea mea ? Unde sunt micile şoapte despre cât de frumos arat în acea ipostază sub el ? Unde e dragostea ? Nicaieri. Nu există dragoste. La ce mă aşteptam ! Are prietenă, e heterosexual şi doar mă foloseşte. Exact cele trei probleme pe care trebuia să le evit la un barbat pentru a nu suferi. Mi-am simtit fata umedă şi mi-am dus mâna mângâindu-mi obrajii pentru a-i simtii uzi. Plângeam. Dintr-o dată am simtit o durere şi mai mare patrânzându-mi orificiul, facându-ma să plând şi mai tare de durere. O senzatie arzatoare mi-a curpins tot corpul. Fiecare muşchi mi se încorda ca reactie a disconfortului simtit.
Yunho a început să mă penetreze cu mişcari rapide şi agresive. Inconştient picioarele mi s-au încolacit în jurul taliei lui, apropiindu-mă mai mult, vrând mai multă frictiune între noi. Când mi-a atins acel punct sensibil, mii de artificii mi s-au aratat în fata ochilor, o placere de nedescris îmbatându-mi simturile. Nici nu mi-am dat seama când am încetat să plând de durerea simtită şi la nivelul corpului dar şi cea din inima, în locul lacrimilor facându-şi loc gemetele pline de placere.
Nici nu mi-am dat seama când am ejaculat pe stomacul lui, dar el încă nici nu-şi ajunse orgasmul, mi-am muşcat buza inferioară şi mi-am desprins picioarele pe care le ţineam atât de strâns în jurul taliei lui. Acum mă trezisem putin din aceea transă, simtind legedara durere a „primei dăţi” când faci sex. După câteva penetrari în plus a ejaculat şi el în mine. Nici nu mi-am dat seama cât de tare gâfâiam. S-a aşezat lângă mine pentru câteva secunde ca să-şi tragă suflarea iar apoi s-a ridicat de pe pat, începând să se îmbrace. Deşi nu-i vedeam mişcarile puteam să-l aud cum îşi tragea pantalonii pe el. Eram prea obosit şi îndurerat ca să mă mişc. Apoi ceva ce m-a surprins s-a întâmplat.

- Banii sunt pe masă, multumesc de placerea oferită.

Ochii mi s-au marit de uimire. Acele vorbe mi-au strapuns inima precum o ţepuşă ascutită. Vroiam să ţip, să-i vorbesc, să-i spun că nu sunt ceea ce mă crede, dar toate acele vorbe mi-au ramas întepenite în gât. Impietrisem. Dezamagirea faţă de mine şi de el a început să mă învadeze. Cât de prost am putut fi ! Deci aşa se simteau surorile mele când se certau sau desparteau de prietenii lor. Durere. Dezamagire. Furie. Ură. Din nou mi-am simtit obrajii umezi. Atât ştiam să fac ? Să plâng ? Nu asta vroiam până la urmă ? Să fie al meu pentru macar odată în viaţă ? Nu asta am visat atâtea nopti ? Sex. Nimic mai mult. Am început să râd printre plânsete. Viata ştie când să-ţi dea loviturile perfecte.
M-am ridicat fortat de pe pat, îmi simteam fundul parcă rupt în bucăţele, mi-am şters lacrimile şi mi-am muşcat buza pentru a nu mai plânge. M-am fortat să-mi caut boxerii pe care i-am tras pe bine foarte greu din cauza durerii. Dacă nu gustam acel whiskey eram mai treaz poate şi nu acceptam. Of ! Pe cine dracu încerc să mint, poate atunci mi-ar fi placut şi mai tare. Când mi-am tras bluza pe mine, am auzit pe cineva în spatele meu rostindu-mi numele. M-am întors pentru a-l vedea pe Changmin cu o fată blondă lângă el, Jessica, iubita lui presupun, la fel de frumoasă precum în pozele din reviste.

- Jae, din camera aceasta a ieşit Yunho?

M-a întrebat vocea tremurându-i şi parând atât de rece. I-am afişat un zâmbet palid şi nici nu mi-am dat seama când am început să plâng din nou, prabuşindu-mă pe pat. Atunci am simtit o pereche de brate în jurul meu, incercând să mă calmeze.

- Îmi pare rau.

L-am auzit spunând. De ce îţi pare rau? Am vrut să-l întreb. Pentru prostia mea ? Nu merită. Greşelile se fac şi trebuie să plateşti pentru ele. Fie că vrei fie că nu.

- Mie îmi pare rau.

Am reuşit să raspund înainte să vad doar negru în fata ochilor.


_____________________________________________________________

Atat. Scuzati eventualele greseli, nu stiu daca mai sunt m-am uitat de vreo 2 ori peste capitol si am corectat ce am vazut.
Btw, nu-mi merge aliniatul. Pfft. Imi dau eu seama pe capitolul viitor cum functioneaza.
Ah ... si scuzati-mi scena de sex atat de neprofesionala. :)))). A fost ciudat sa scriu yaoi pentru prima data si la persoana I.

Ati vazut in text cred cateva chestii mai ciudate.
Prima, Junsu-shii, acel "-shii" este un semn de respect fata de oamenii cu care nu esti atat de apropiat.
A doua, Oh my god sun, presupun ca intelegeti, dar va intrebati ce e cu acel "sun". Well, Junsu, chiar exista, e cantaret, a fost in DBSK acum e in JYJ, e o chestie mai ciudata cu ei, dar in fine. Erau odata la un program si jucau badminton, si nu a nimerit fluturasul din cauza soarelui si de incurcat ce era, in loc sa zica "I didn`t hit it because i couldn't see it" el a spus pur si simplu : Oh my god sun !
Da, nu suna asa amuzant, dar daca te uiti la video e chiar adorabil. :)) O sa mai intalniti expresii in engleza, cea cu OMGS de mai mute ori si poate din cauza lui Jessica si Yoochun, care sunt obisnuiti cu engleza o sa mai fie cuvinte in acea limba. Dar o sa incerc sa le evit pentru a nu creea acel dezechilibru intre limbi.



Sper sa va placa~ <3
Heya XD Bun deci ma bucur ca am gasit un fic yaoi nou pe aici si... ce fic! Si chiar voiam sa citesc ceva de genul mpreg. Stau mai prost uneori cu engleza. Greseli ai avaut vreo... 3 daca nu ma insel. Asa... titlul imi place mult de tot. Defapt tot ce ai asternut acolo mi-a placut foarte mult. Ideea este super buna si nu am mai vazut ceva de genul pe aici. Imi place felul in care scrii. Yup imi place la toti defapt. Doamne deci... am ramas eu WTF? O.o La faza cu tarfulita. Si cu banii... off. Sper ca in urmatorul capitol sa afle ala ca nu a fost ceea ce parea. Stai... a ejaculat? A uitat si de problema sa asta? Eh.. ce sa ii fac, asta dovedeste ca il iubeste pe tipul ala. Hmm... de aici ramane insarcinat? Sau mai incolo? Aflu eu pe parcurs. Imi place ca ai scris si varsta, si niste detalii despre fiecare in parte. Asta credema, ajuta cititorul sa cunoasca mai bine personajul sau sa isi inchipuie mai bine scenele de sex (in cazul meu). Si inca odata... WTF? O.o Primul tau fic? Am vazut scriitori la al 10-lea si sunt varza. Hmm... nu mai am ce zice, deoarece totul mi se pare absolut perfect.

Icrefakingdibil inceput si capitol si succes in continuare :bv:
Deci, iată-mă [ again - eram imposibil să nu trec pe aici pentru a întâmpina un nou fic yaoi ] citind :> Ce-i drept, cam rar văd scrieri în special yaoi - create tocmai de un moderator; aşa că, să spuneam ca m-ai surprins, însă într-un mod foarte plăcut, crede-mă xD

So, primul tău fic de acest gen... Cum a spus şi Bianca [ useriţa de mai suus :3 ], mulţi scriitori de yaoi sunt ' vechi ' în această ' funcţie ' - să spun aşa... I mean, degeaba au ei ceva timp de când au început, dacă tot nu fac progrese şi se perfecţionează -.- E inutil, căci nu întotdeauna le reuşesc descrierea perfectă ce şi-o propun dinainte. Anyway, la tine am sesizat că e tocmai bine, poate prea bine pentru o începătoare. I'm curious now ;;) .
Hmmm, greşeli... :-? Să ştii că mi-au sărit în ochi doar câteva şi anume, cele de tastare. Na', ai mai mâncat şi tu câteva litere, în rest, mi s-a părut un capitol impecabil - în sensul că ai o aşezare în pagină atrăgătoare şi curată într-un fel *smile*

Btw, e prima dată când citesc un asemenea yaoi, referindu-mă exact la faptul că, cam rar citesc de acest gen, un bărbat însărcinat. Cum spuneam, e prima dată şi, din această cauză, mi-ai captat curiozitatea, atenţia si mai ales, nerăbdarea să aflu ce se întâmplă; bun capitol ya know =p~
Scenele au fost minunate [ deci : nici măcar o urmă cum ca ai fii o începătoare, dragă Denny . ], la fel şi replicile lui Yunho. Am eu ceva cu aceste replici de la seme-ii brutali, cei ce vor numai sex. Well, iată cum am pus accentul pe aşa ceva *laughs* Apropo, merită să încerci să descrii mai multe scene de acest gen, accentuează relaţiile şi sentimentele dintre personaje cât poţi tu - te pricepi şi o recunosc destul de repede când o văd . Fii îndrăzneaţă, ai tot ce-ţi trebuie.

Hm, acestea fiind spuse, aştept cu drag următoarele capitole. Sunt sigură că mă vei surpinde, din nou; poate şi mai plăcut de atât. Succes sweetie ! *hugs*
>:D<

Xoxo Adina .
Buna! >:D<
Zici tu ca esti incepatoare dar nu pari chiar deloc!
Wow, deci chiar ai reusit sa ma surptinzi cu acest capitol minunat!
Saracutul Jaejoong, prin cate a trecut, si Yunho de ce naiba nu s-a dus la prietena lui daca tot avea chef de sex, de ce trebuia sa faca asta tocmai cu el si sa nu se gandeasca chiar deloc la sentimentele sale sau macar trebuia sa fie mai tandru cu el sau ceva de genul... :|
Astept next-ul si te rog mult de tot sa te grabesti, sa nu stau prea mult pe "uscat"! :))
Multa bafta la urmatorul capitol! :*

hugzz!
Buna, buna :>
Am trecut si eu pe aici, dornica de ceva yaoi : )). Well, m-a atras mult titlu : > Imi place cand apare cuvantul "game" : )) Ma atrage foarte mult. Ce pot sa spun. Este prima data cand citesc un astfel de fic: barbatul sa ramana insarcinat. Este ceva nou pentru mine, insa imi place ideea. Chiar foarte mult : )). Unde ai mai citit astfel de ficuri? : > Sunt foarte curioasa, caci si eu vreau sa citesc = )). Deci, pentru asta te felicit. Ai venit cu ceva foarte, foarte original. Cu siguranta o sa fie o poveste foarte frumoasa.

De asemenea, ma bucura ideea. In fic sa apara personaje din lumea kpop. Eu sunt o adevarata fana a acestui gen de muzica si ma bucur ca pot citi ficuri in romana xD. Cred ca este primul fic in romana care are legatura cu lumea kpopului o.o Chiar ma bucur pentru asta, so, multumesc xD. DBSK? Interesanta idee. Sincera sa fiu, nu prea am ascultat aceasta trupa, decat vreo 2 melodii de la ei : )). Oricum, ficul este foarte interesant si o sa continui sa il citesc. Chiar m-a atras mult primul capitol si deobicei nu se intampla asta, ca primul capitol unui fic sa ma atraga : )). Aw, si cat ma bucur ca Jaejoong e personajul principal xD. Yea, il ador pe acest tip.

Cum ziceam, primul capitol imi place. Greseli de tastare/ortografie nu am vazut, deci te felicit. Ma bucur ca iti corectezi capitolul inainte de a-l posta. De asemenea, imi place aranjarea ta in pagina. Este mult mai usor de a citi lucrarea. Si la capitolul moduri de expunere stai excelent. Imi place descrierea, dialogul, naratiunea, totul. Chiar foarte bine stai. Si ma uimeste faptul ca ti-a iesit atat de bine pentru o incepatoare de yaoi. De fapt, yaoiul prinde pe oricine : )) Este mult mai usor si mult mai frumos xD. Cuplul JunsuxYoochun e adorabil : )) Chiar imi plac astia doi. Le sta bine impreuna xD. Pe langa asta, mi-a placut la nebunie cum ai descris actul sexual. Mi-l imaginam asa, parca s-ar fi intamplat langa mine = )). Chiar mi-a placut cum ai descris. Saracul meu Jaejoong .__. A fost tratat ca o tarfulita T_T Of, saracutul meu Jaejoong.

Deci, chiar sunt curioasa sa vad ce se va intampla in continuare. Sper ca nu te-a obosit comentariul meu lung xD. Multa bafta in continuare si spor la scris.
Îmi cade capul. Dar mă voi revanşa faţă de tine drăguţo ;;) cu un viitor com ceva mai lung. :))

Acum, ţi-am spus şi la profil. Ai scris bla ,bla, bla - în ce stare am ajuns. -.- Încerc să fiu mai clară, ok: Deci totul a decurs cursib, bine lucrat. Greşelile sunt maxim 2 sau 3. Aşa cum a spus şi Psycho Kid. Nu multe şi nu grave. Deci asta contează. Chiar dacă tu spui că nu ai mai scris de nu ştiu cât timp, mi se pare totul fain. Însă sinceră să fiu, nu am citit nici o creaţie de a ta. :D
My apologise ! ^^ ÃŽn fin`.
Totul a fost clar, super.. ce mama macaroană... :)) Ai reuşit să-mi captezi atenţia la maximum`.
Åži alte bazaconi.
Cum spuneam am să mă revanşez next time cu un com mai lung şi mai explicit.
Zby !! :3
Deci oh my god suuuun <3 !Nu mă aşteptam la atâtea comentarii. Really, mă gândeam că lumea o să ignore povestea pentru că e mpreg şi pentru că nu e destul de bine scrisă. Vă multumesc pentru commentarii ;-; i am so damn happy !


~_~ PsYcHo KiD ~_~ - Datorită faptului că Jaejoong nu a mai fost îndragostit de alt barbat înafară de Dongwook şi Yunho, a şi uitat de "problema" lui, dacă se poate numi aşa. La faza cu primul fic, m-am referit ca fiind primul fic yaoi. Dar oricum, îţi multumesc mult pentru comentariu :3 *hugs*

Addeh. - Multumesc de laude, dacă le pot spune aşa. Crede-mă nu ştii cât de bine m-ai facut să mă simt. Adevarul e că nu am fost prea încrezatoare [înca nici nu sunt] despre modul în care scriu, mi se pare banal, nu ştiu de ce. Dar mă bucur că iti place *.* *hugs*
Btw, numele tau e Adina ? o.o Şi cel de al doilea nume al meu e tot Adina :))))

dot dot curve :) - Yunho nu are o relatie tocmai bună cu prietena lui. O să vezi pe parcurs, mai ales că vreau să fac câte un capitol două din perspectiva lui. Multumesc de comment. *hugs*

βεκi - Aw, am mai citit pe asianfanfics.com, winglin.net, uhm si de pe livejournal există comunităţi despre YunJae [Jae şi Yunho] şi se postează tot felul de ficuri, să ştii că sunt scriitori excelenti, dar desigur sunt în egleză. Dacă chiar vrei dă-mi un PM şi o să-ţi dau câteva linkuri.
DBSK, în caz că nu ai observat, sunt trupa mea preferata ;-; sufar că-i despartiti *cries* Ieri a ieşit un teaser de la o melodie de la JYJ [Jaegoon, Yoochun ş Junsu] şi am plâns 20 de minute =)) i was so proud.
Mă bucur că ţi-a placut smutul [sex scene], nu am fost aşa încrezatoare mai ales că a fost putin cam rapid şi că e la persoana I
Biasul meu e Jaejoong ;-; i love him to death. He is such a great person and he is so beautiful ;-; E preferatul meu din TOŢI din Kpop :)) Multumesc de comentariu *hugs*

вαɴɢ ï¹— - Hello there, dear !Creatii de ale mele, am avut doar în colaborare cu Teh, terminate, iar restu începute şi toate hetero xD. Nu e nimic pentru commul -scurt- pentru că orice comentariu oricât de mic e, e bine venit *hugs*



Aşa. În legatură cu capitolul, o să vi se pară ciudat de ce am pus baza pe acea descriere cu noua -cunoştinţă- a lui Jaejoong, vă spun de pe acum că nu e cine pare. :)))
Adevarul e că aveam în plan să se întâlnească în capitolul acesta cu Yunho, dar m-am razgândit, am alte planuri.
Sper să vă placă ! Scuza-ţi dacă nu e aşa bun, l-am scris azi-noapte pe la vreo 1. :)))

Şi mor de fericire ca am 200+ vizualizari la doar ... 3 zile sau 4 de când am postat <3.



Capitolul 2

Au trecut două saptamâni deja de la aceea întâmplare. Ştiu că mă trezisem cu Jessica în pat lângă mine şi mă panicasem, până când m-a calmat şi mi-a explicat defapt ce s-a întâmplat. Am leşinat, Changmin m-a adus acasă iar ea a ramas peste noapte cu mine.
I-am fost recunoscator lui Changmin pentru ceea ce a facut, că m-a adus acasă şi a avut grijă de mine. În plus vine să mă viziteze în fiecare zi, la fel şi Jessica, presupun că se simt vinovati pentru ceea ce a facut Yunho, dar eu nu i-am considerat niciodată vinovati. Oricum, compania lor îmi face bine, mama e plecată mai tot timpul şi surorile mele îşi vad de viata lor. Nu ştie niciuna nimic. Nimic din ce s-a întâmplat, pentru că nici eu nu îmi aduc foarte bine aminte. Doar din ce mi-a spus Changmin că ne-am culcat împreuna. Ciudat, nu ? Să uiti o exprienţă „atât de plâcută” precum aceea. Fundul m-a durut două zile la rând. Cu Yoochun am vorbit doar după cinci zile, nu îi raspunsem la apeluri şi era speriat că păţisem ceva, el era cu Junsu în Vietnam pentru ceva cupă de fotbal, nu m-a interesat prea tare, eram fară vlagă.
Stateam la masă aşteptând-o pe mama să mâncam prânzul. Încă nu venise de la companie, dar eu pregatisem mâncarea. Dintr-o dată a început să-mi sune telefonul, am fugit repede până în bucatarie unde mi-l lasasem şi am raspuns fară să ma uit la cine a sunat.

- Jae joong dragă, nu pot să ajung la masă a aparut o problemă de ultimă oră. Îmi cer scuze, o să-mi iau revanşa eu în seara aceasta, aduc sushi !

Am râs la cât de adorabilă era, chiar credea că aveam să mă supar ?

- Bine, mamă, te înteleg, eşti ocupată. Să nu uiti să mânânci !

I-am spus vesel iar apoi am auzit-o luându-şi la revedere. Am închis telefonul şi l-am pus pe masă. Un oftat lung mi-a scapat printre buze. M-am reîntos în sufragerie pentru a mânca singur.

După ce am terminat de strâns toate farfuriile şi paharele de pe masă m-am dus în camera mea şi mi-am luat o gecuţă cu mine, aparatul de fotografiat şi potofelul. Deşi era August, zilele trecute plouase şi era cam rece. Mi-am luat maşina din garaj, a doua mea iubire, perfectul meu Audi R8 Carbon. O bijuterie, după parerea mea.
Am condus până în centrul Seoul-ului pentru a fotografia oamenii. Mereu mi-a placut să fac acest lucru, fotografierea lumii în timp ce se mişcă. Să-i surprind când nu sunt atenti, în natura lor, fară să încerce să pară frumoşi sau misteriosi, să-i fotografiez aşa cum sunt ei.

Am parcat destul de departe de locul în care aveam în minte pentru fotografii, ca să merg pe jos până acolo. Putin aer curat nu mi-ar strica. Brusc m-am trezit gândindu-mă la ceva ce nu am realizat până acum. Ce ar face Yunho dacă ar ştii cine sunt ? Şi-ar cere scuze ? M-ar obliga să nu spun niciun cuvânt, nu-i aşa ? După cum s-a purtat nu m-ar mira acest lucru. E o personalitate publică, trebuie să-şi pastreze o imagine perfectă. Nu aceea de cântareţ care se culcă cu un barbat pe la petreceri având iubită. Mi-am scuturat capul uşor dându-mi seama încaodată ce prostie am facut. Mama îmi spunea că mereu am fost un copil inteligent, dar cu actiunile mele îmi dovedesc contrariul.

Am început să pozez tot ce prindeam. Oameni grabti treceau pe lângă mine, ignorându-mă, cateodată şi se mai loveau de mine. Lumea e ignorantă în aceste zile, nu mai contează nimic înafară de ei. M-am întors dintr-o dată în partea dreaptă pentru a continua să merg când am simtit ceva ud pe pieptul meu. M-am uitat în jos pentru a vedea o doamnă mai învarstă pe jos şi tricoul meu ud complet. Am uitat de tricou complet şi m-am grabit să o ajut pe acea doamnă să se ridice.

- Oh, Doamne, îmi pare atât de rau ! Sunteti bine ? V-ati lovit undeva ? V-ati rupt ceva ? Trebuie să vă duc la spital ?
Am întrebat panica punând stapânire pe mine. Dacă s-a ranit şi a păţit ceva ?

- Tu te îngrijorezi de mine pe când tu eşti cel cu tricoul murdar. Stai liniştit. Sunt bine, nu m-am lovit nicaieri, nu mi-am rupt nimic şi nu trebuie să mă duci la spital. Dar eu trebuie să-ţi cumpar un tricou nou !

Am rasuflat uşurat şi i-am zâmbit.

- Nu trebuie să vă faceti griji pentru tricou e doar ... o haină, poate fi spalat.

- E cafea. Nu o sa meargă aşa de uşor !

A raspuns doamna repede.

- Dacă stă o ora la apă sarată şi apoi îl clatesc şi gata ! Nu e mare lucru.

Am raspuns zâmbind.

- Ştii să scoti pete din rufe ? Impresionant ! Dacă nu aş fi maritată te-aş fi cerut în casatorie. Nu-mi spune că ştii şi să gateşti !

A exclamat femeia râzând.

- Defapt ... ştiu să fac şi aia.

Am raspuns timid.

- Oh ... chiar ?! Oricum, tot o să-ţi cumpar un tricou nou.

A spus luându-mă de mână şi tragându-mă după ea într-un magazin la întâmplare. Am aproape de intrare încă şocat cu câtă forţă m-a prins de încheietură, m-a uitat la mâna mea dreaptă şi am vazut că era roşie. Am urmarit-o atent cu ochii pentru a vedea ce face. Dintr-un motiv anume îmi parea extrem de cunoscută, dar în acelaşi timp era o necunoscută. S-a întors spre mine zâmbind şi nu am putut decât să-i întorc zâmbetul. A venit spre mine şi în mână avea un tricou albastru mi l-a înmânat şi a spus să-l probez, am vrut să refuz, dar m-a împins într-o cabină. Am dat din umeri şi m-am dezbracat de celalalt tricou, dintr-o dată am simtit o mână pe spatele meu şi m-am întors speriat să vad cine e.

- Ai o piele atât de albă şi fină. Sunt invidioasă !

Mi-a spus doamna râzând. Avea un râs frumos, nişte buze roşii frumoase şi dantură albă şi dreaptă. I-am zâmbit şi m-am întos din nou cu spatele la ea pentru a-mi lua tricoul pe mine. Dintr-un motiv anume nu îmi era ruşine de ea, puteam să stau dezbracat de faţă cu ea având în vedere că e o straină pentru mine. Am ieşit din cabină şi am observat-o platind tricoul, m-am dus repde la ea pentru a o opri dar nu m-a lasat să fac nimic.

- Eu am dat peste tine, eu ţi-am murdarit tricoul, eu trebuie să-l cumpar. Dacă vrei să îmi mutumeşti invită-mă la cină, sunt o batrână singuratică, nu prea am cu cine să stau.

Am ascultat-o tacând pitic. Am spus un „multumesc” mai mult în şoaptă dar după zâmbetul care îl avea pe faţă parea că m-a auzit. Am ieşit din magazin şi început să mergem spre un restaurant italian.

- Şi cum vă numiti doamnă ? Ieşim la cină, mi-ati cumparat un tricou, m-ati vazut la bustul gol şi nu vă ştiu numele.

Am spus pe un ton plin de amuzament.

- Eunhye. Han Eunhye.

- Ei bine, încântat de cunoştintă doamnă Eunhye. Mă numesc Kim Jaejoong.

Nu mi-au placut femeile într-un mod deosebit de a lungul vietii mele, cu totul că singurele femei care am avut interactie au fost mama, surorile mele şi Jessica. Dar cu doamna aceasta mă simteam bine, ca şi cum aş fi cunoscut-o înainte.
Am mers la o masă mai retrasă pentru a nu atrage atentia asupra noastră. M-am uitat peste meniu curios, nu ştiam foarte multe mâncaruri italieneşti pentru că nu era una dintre cele mai preferate bucatarii ale mele. Ales nişte paste cu ton în timp ce doamna Han şi-a ales paste milaneze.

Am început să vorbim foarte uşor, mai ales că ea este parcă pe aceeaşi undă de lungime cu mine. Am aflat că are patruzeci şi opt de ani, are un fiu şi o fiică iar sotul ei este un judecator cunoscut, deşi nu mi-a spus numele lui, am trecut cu vederea, poate nu vroia să se laude. A început să-mi spună cum că baiatul ei nu prea o vizitează în timp ce fata ei e un dezastru în bucatarie. Am râs cu poftă la toate întâmplarile care mi le-a relatat. După ce ne-a venit mâncarea m-a întrebat tot felul de lucruri despre mine, viata mea, i-am povestit aproape tot.

- Jaejoong-ah, ce preferi, barbatii sau femeile ?

M-a întrebat serioasă chiar atunci când am luat o îmbucatură din paste. Erau să-mi ramână în gât cânt i-am auzit întrebarea. Am râs nervos şi am simtit cum obrajii îmi iau foc.
- Am ştiut eu ! Eşti gay aşa-i ?

A spus entiziasmată, parcă trebuia să aibă altă reactie, una plină de disgust, nu să ţopaie pe scaun. Am dat din cap ca semn de aprobare şi apoi mi-am mutat privirea în farfurie.

- Yah ! Să nu crezi că mi se pare ciudat sau ceva. E ceva normal în zilele acestea. În plus, la câte ştii să faci, pentru ce-ţi trebuie o femeie să te cicalească la cap ? În plus eşti prea frumos pentru femei, dacă ai avea o sotie cred că i-ar fi ruşine să iasă cu tine pe stradă pentru că ar fi pusă în umbră.

A spus în timp ce râdea. Femeia aceasta este pe bune ? Mamei mele i-au trebuit două luni să se recupereze din şoc când i-am spus că sunt gay, până la urmă m-a acceptat aşa cum sunt. Dar doamnei acesteia i-a luat doar două minute. Brusc în minte mi-a venit fiul ei, presupun că e norocos pentru că a are o aşa mamă. Am zâmbit larg şi i-am multumit.
- Pentru ce îmi multumeşti ?

M-a întrebat curioasă.

- Pentru că nu mă judecati.

Am raspuns simplu. Am vazut-o zâmbind sincer şi am continuat să mâncâm. O linişte confortabilă s-a aşezat între noi doi. Dintr-o dată şi-a luat geanta şi a început să caute ceva prin ea. Am dat din umeri şi am continuat să mânânc. Mi-am ridicat privirea din nou spre ea când am vazut-o că şi-a scos telefonul.

- Dă-mi numarul tau ! Dacă baiatul meu nu iese cu mine, vreau să fi tu fiul meu cât timp o să ieşim.

A spus râzând. Am clipit de cateva ori încercând să procesez înformatia. I-am luat telefonul din mână şi am început să îi scriu numarul meu. Ce doamnă ciudată ! Am continuat să mâncam iar apoi am însotit-o să ia un taxi în siguraţă. După ce am vazut că taxiul pleacă m-am dus şi eu spre casă. M-am uitat la ceasul pe care-l aveam pe mâna dreaptă şi am vazut că era deja şapte seara, mama probabil ajunse deja acasă.

Când am ajuns la vilă, Sukjin şi Minkyung erau cu mama cinând. Am intrat in sufragerie şi mi-am cerut scuze că nu m-am prezentat la cină. Au râs toate trei de comportamentul meu iar apoi au spus să mă duc să fac o baie şi să mă întorc la ele să stau la discutii, ca în familie. Am urcat în camera mea şi am început să mă dezbrac. Mi-am luat un prosop şi m-am dus să fac baie. După ce am terminat m-am dus în cameră să mă îmbrac şi apoi am coborât în sufragerie pentru a sta de vorbă cu mama mea şi surorile mele.

Două luni au trecut repede pe lângă mine. Mai ales pentru că am avut activitate în ultima vreme. Examenele din ultima lună m-au ţinut ocupat, apoi ieşirile cu doamna Han pline de distractie la fel. E interesant cum un tânar de douazeci şi trei de ani se poate întelege asa de bine cu o femeie care are aproape cincizeci de ani. I-am facut cunoştinţă şi mamei şi surorilor mele cu doamna Han şi s-au împrietenit pe loc. Deasemenea ea mi-a facut cunoştinţă cu sotul ei şi cu Jihye, fata ei. Despre baiatul ei nu prea vorbea, dar nici eu nu am îndraznit să întreb. Am mers la ea acasă de multe ori, ajutând-o să o învete pe Jihye să gatească, după primele două saptamâni am reşit să nu o mai facem să ardă mâncarea, dar tot nu prea avea un gust placut. Şi tot în aceste două luni m-am apropiat şi mai tare de Changmin şi Jessica. Totuşi pe lângă aceste lucruri bune, distractiile, ieşirile în oraş, la film, în parc, eram mai activ decât când eram un adolescent, avem nişte stari emotionale foarte instabile şi mai mereu dadeam afară ce mâncam. Nu i-am spus nimanui acest lucru, mi-am spus că e din cauza stresului şi nu avem de ce să îmi fac griji aşa că nu prea le-am bagat în seamă.

Azi trebuia să mă duc cu Jessica la cumparaturi, după parerea ei garderoba mea trebuie reînnoită şi nici nu aveam altceva mai bun de facut, oricum. Eram doi oameni fară obligatii majore, cu bani şi timp pentru toate. Mi-am luat o pereche de pantaloni negrii şi o bluză albă. Mi-am pus ochelarii şi am ieşit din casă. Jos în sufragerie m-am întâlnit cu Jess, care arata superb ca deobicei. Era aproape de ora prânzului şi am decis că prima dată să mergem să mâncam. Defapt mie nu îmi era aşa de foame, chiar dacă micul dejun l-am fost dată afară, iar.

Am ajuns la un restaurant şi am intrat în timp ce fata îmi povestea despre Changmin câteva lucruri. Din când în când mai faceam câte o remarcă amuzantă despre iubitul ei. Adevarul e că, sunt un cuplu reuşit, chiar dacă nu îşi arată dragostea într-un mod special, cât timp am petrecut cu ei mi-am dat seama că sunt meniti unul pentru altul. Jessica e o fată foarte vorbareaţă, activă şi plină de bună dispozitie. În timp ce Changmin e mai tacut, face remarci sarcastice (chiar mi-a spus că mă vede ca pe o femeie, pentru numele lui Dumnezeu ! Ştiu că nu i-am mai dat de mâncare două zile. ) dar ţine la prietenii lui chiar dacă se poartă mai distant, e mereu pentru tine când ai nevoie de cineva aproape care nu te judecă.

Mă uitam peste meniu şi nu mi se parea nimic apetisant. Într-un final m-am decis să iau ceva uşor, o salată Caesar şi un suc de portocale fară zahar, vroiam ceva acru, nu ştiu de ce. Jessica s-a decis pe o salată de creveti cu sos roz.
Am stat la taclale până când ne-a ajuns mâncarea. Din curiozitate m-am uitat la salata ei cum arată. Când am vâzut combinatia crevetilor cu sosul ceva din stomac a reactionat foarte urât. Am simtit un nod în gât iar apoi brusc a început să mă ardă gâtul. Am sarit ca ars de la masă şi am fugit spre baie. Am auzit-o Jessica strigând după mine dar nu m-am sinchisit să mă opresc. Trebuia să dau afară ceea ce aveam oprit în gât. Era dureros şi scârbos în acelaşi timp.

După ce nu am mai avut chiar nimic în stomac şi m-am oprit din varsaturi, am ieşit din toaletă. Afară statea Jessica cu o privire plină de îngrijorare. Aş fi vrut să-i zambesc, dar gura mea nu prea se mai putea mişca cum trebuie. M-am dus spre chiuvetă şi am început să mă spal cu apă pe faţă şi prin gură.

- Jaejoong, ce naiba ai păţit ?

Am auzit-o pe fată rastindu-se în spatele meu. Am decis să-i spun ceea ce am păţit.

- Deja s-a împlinit o lună de când sunt aşa. Tot ce mânânc vine afară. Nu înteleg ce e cu mine, am crezut că e de la stres, dar eu am terminat cu examenele de ceva vreme.

I-am raspuns cu greutate.

- Şi acum îmi spui ? Trebuie sa mergem la spital ! Dacă ai ceva grav ? Cum naiba ai putut să taci ? O lună de zile, o lună ai tot dat afară tot şi tu ai crezut că e de la stres !

Vocea ei încetul cu încetul parcă se rupea. Să nu-mi spună că vrea să plângă ! M-am întors rapid spre ea să o vad cu lacrimi în ochi.

- Nu mergem la niciun spital. Şi te rog să nu plângi ştii că ...

Viziunea a început să mi se dubleze şi să mă simt tot mai slabit.

- Ştii că ... ştii că nu-mi place ... când plângi.

Respiratia a început să-mi devină tot mai grea, parcă o greutate îmi impeidca plamânii să respir cum trebuie. Picioarele m-au lasat şi am cazut la podea, a durut, dar parcă eram prea obosit să mai îmi pese. Strigatele prietenelei mele se auzeau mai mult ca o şoaptă în timp ce întunericul mă îmbrăţişa strâns. Apoi, o linişte totală s-a lasat.

*******
Eram înconjurat de flori roşii şi albe. Cerul era de un cenuşiu spre alb facând imaginea să pară macabrică. M-am uitat în jurul meu pentru a vedea ceva m-ar putea ajuta să-mi dau seama unde sunt. Brusc din spatele mele s-au auzit nişte chicotituri. M-a întors pentru a vedea cine era. Un barbat tânar şi cu doi copii frumoşi se jucau şi râdeau voioşi. Nu ştiam de ce, dar brusc inima a inceput să-mi bată tot mai tare şi un val de caldură mi-a cuprins corpul. Unul dintre copii s-a întors spre mine zâmbindu-mi şi mi-a facut cu mâna.
- Mamá !

Mama ? De ce îmi spune aşa ? M-am uitat în jos spre corpul meu şi am vazut că tot eu eram, ca barbat.

- Jaejoong-ah !

Mi-am ridicat privirea pentru a vedea persoana care mi-a strigat numele. Ochii mei s-au marit considerabil, respiratia îmi devenea tot mai grea. Cine nu l-ar recunoaşte ? Cine ? Trupul perfect, zâmbetul la fel de perfect şi fata ca o sculptură a unui zeu Grec.
- Yunho …

Am spus într-un final, sunetul numelui lui îmi ardea gâtul

- Am venit să-i iau pe copii. Judecatorul mi-a încredintat mie custodia.

Custodie ? Despre ce vorbeşte ? Cu ce mă priveşte pe mine ? M-am uitat la copilul care îl ţinea de mâna dreaptă, era o replică a lui, aceiaşi ochi, acelaş nas, aceleaşi buze şi aceeaşi piele închisă la culoare. Apoi mi-am mutat privirea spre copilul care îl ţinea de mâna stânga, era o replică … de a mea. Ochii, nasul, buzele, fata, culoarea pielii până şi parul.

- Nu !

Am spus panica luând stapânire pe mine.

- Nu !

Am repetat, simtindu-mi lacrimile curgând pe obraji.

- Jaejoong ? Eşti bine ?

M-am uitat spre el. De ce nu mă poate lasa în pace ? A lasat copii de mână şi a început să se apropie de mine

- Nu, lasa-mă în pace. Nu veni lângă mine !

Am încercat să fug dar m-a prins de încheietură obligându-mă să mă uit în ochii lui.

- Tot aceaşi târfuliţă ai ramas, Jaejoong. Acum o să-şi iau şi copii, o să ramâi singur, nimeni nu o să te mai vrea.

A spus acele vorbe cu atâta ură şi seriozitate.

- Nu ! Nu ! Nu !


********

- NU !

Am strigat cât am putut de tare tresarind de pe suprafata pe care mă întindeam. M-am uitat panicat în jur să vad unde mă aflam. Culoarea peretilor era albă, deci nu eram în camera mea, eu îi aveam albaştrii. M-am uitat spre patul care stateam şi semana cu unul din spitale.
- Jae ! Însfarşit te-ai trezit !

Am auzit o voce din stânga mea. M-am uitat să vad cine era.
- Jessica.

Am spus uşurat. Deci totul a fost un vis.

- Doctorul vrea să-ţi vorbească, mi-a spus serioasă.

M-am uitat la ea putin panicat. De ce ar vrea să-mi vorbească ? Am dat din umeri şi m-am ridicat încet de pe pat. M-a condus până la uşa cabinetului, vroia să mă lase singur cu doctorul, dar eu i-am spus să ramână cu mine. Ne-am aşezat pe câte un scaun şi am aşteptat ca doctorul să înceapă să vorbească.

- Cred că sunteti la curent cu starea dumeavoastră mai speciala, dacă pot să-i spun aşa.

M-am uitat suspicios la el încercând să-mi dau seama la ce se referea. Atunci mi s-a aprins un beculeţ în cap.

- Vă referiti la ...

Nu am apucat să termin caci a dat din cap. Ce legatura are uterul meu cu leşinurile şi starile de greaţă ? Stai putin ! Nu. Nu. Nu. M-am uitat speriat catre el încercând să-mi dau seama dacă gândim la fel.

- Sunteti însarcinat.

Mi-a spus simplu. Am împietrit. Desigur ! Cum nu mă gândisem ?! Pentru numele lui Dumnezeu ! Yunho a ejaculat în mine ! Şi eu doar acum îmi dau seama. De ce nu am putut să îmi amintesc noaptea aceea ? De ce ? Acum aştept ... un copil cu el. Am închis ochii pentru a inhala o gură bună de aer. Am simtit o strângere de mână şi m-am uitat la Jessica. Avea o privire în ochi care mă speria. Ce îi trecea prin minte ?

- Să nu te gândeşti să avortezi ! Nu ştiu cum de ai ramas însarcinat, defapt ştiu, dar mă refer la aparatul tau reproducator, dar să nu îndrazneşti să faci acest lucru !

Mi-am muşcat buza inferioară şi mi-am întors privirea spre doctor care avea aceeaşi privire ca şi ea. Ha ! Pun pariu că ai primi un premiu pentru un pacient ca şi mine.

- Jaejoong, ei nu au nicio vină pemtru ce ţi s-a întâmplat.

I-am auzit vocea Jessicai din nou. Am clipit des pentru a-mi împiedica lacrimile să-şi facă drum pe fata mea. Am strans din dinti şi m-am ridicat de pe scaun, mi-am îndreptat privirea spre doctor.

- Multumesc pentru tot. Jessica, să mergem acasă. Dacă o să iau vreo decizie o să vă anunţ, dar dacă decid să pastrez această sarcină, doctorul meu v-a avea grijă de mine. O să primiti mâine o sumă de bani, atât vă cer, tacere.

I-am spus pe un ton serios şi plin de raceală. Mi-am întors privirea spre fată care avea o privire mai liniştită.

- Să mergem.

Am spus iar m-a urmat fară să mai spună niciun cuvânt. Vietii chiar îi place să se joace cu mine. A patra lovitură sub centură şi încă stau în picioare, ce îmi mai rezerva viitorul oare ? Se poate să fie şi mai rau ? Fiinta pe care o urasc şi o iubesc în acelaşi timp şi-a lasat pentru a doua oară aprenta asupra mea. Ce ironie. Nu m-am gândit la o posibilă sarcină din cauză că şi uitasem că am acest uter. Mă considerasem un barbat normal. Ce prostie. Ce prostie ! Dar Jessica are dreptate, fiinta care creşte în mine nu are nicio vină, nicio vină că eu nu am fost în stare să mă apar singur. Mi-am pus mâna pe stomac instinctiv şi am zâmbit. De acum în colo, nu doar viata mea depinde de cât de bine am grijă de mine. Poate până la urmă, această „lovitură” nu e atât de dureroasă precum pare.






_____________________________________________________________________________________________________________

Pfft. Cât dialog x-x don't kill me please ! :)))
Loc rezervat :>
Reviiin cu un edit . EDIT 'k ?
_____
Deci, firstly, nu ştiam că te cheamă Adina - şi yeah, aşa mă cheamă . :"> Anw, mă bucur să mai întâlnesc încă o persoană cu acest nume xD
Hmm - nu ai pentru ce să-mi mulţumeşti, încrederea în sine e totul după părerea mea; şi oricum, te înţeleg, şi eu am acelaşi sentiment, nu consider că scriu destul de bine, cu toate că primesc ceva laude, mă bucur totuşi ^^ Îmi dă curaj să mă perfecţionez mai mult şi presupun că la tine e la fel ;]]
Citat:- E cafea. Nu o sa meargă aşa de uşor !

A răspuns doamna repede.
--> Aici nu mi-a plăcut că ai scris replica ce-i aparţine personajului principal după replica acelei doamne. Puteai scrie în continuare : ex : ' - E cafea. Nu o sa meargă aşa de uşor ! a răspuns doamna repede. '
Şi am mai observat aceeaşi 'greşeală' să zic aşa, de câteva ori; scrie în continuare. Şi apoi, dacă începi să scrii gândurile băiatului sau sentimentele pe care le simte - le poţi scrie de la capăt. Nu prea dă bine la vizibilitate, la estetică i mean. Şiii, în rest - am observat doar câteva greşeli de tastare [ neatenţie ;)) ] şi lipsa unor virgule . Exemplu aici :
Citat:- Am ÅŸtiut eu ! EÅŸti gay, aÅŸa-i ?

--> Am subliniat virgula xD

Aşa, atât cu corectatul i think <3 Căăci, mi-a plăcut prea mult capitolul şi crede-mă că nu mint o.o Eram sigură că, dacă Jaejoong are greţuri şi vomită, este şi însărcinat. E prea... :-? Tipic, să mă exprim astfel. Deeci, sunt foarte curioasă cum va reacţiona Yunho când va afla că-i poartă copilul... Sau copiii *laughs* Very, very curious ._. Sper doar că nu va fii ca în visul lui Jae o.o Să nu îndrăznească ! Poor guy...
God, mi-a intrat la inimă acest fic yaoi aşa că mă ţin bine de el :> Baftă multă, Adina >:D<

Oh, PS : Mă poţi anunţa când postezi următorul capitol ? ;;]
Deci, cum ti-am zis si pe messenger, multe greseli, dar am aflat ca-s din neatentie. Bun, 1. daca tot scrii noaptea si nu-ti merge bine tastatura, corecteaza dimineata cand esti odihnita si poti sa le depistezi, 2. ah -mai mult e critica, deci, la critici bag. :-b Chesti cu "va" despartit la viitor ai zis ca e pura neatentie, deci te cred, dar data viitoare fii mai atenta. Nu mai lasa space inainte de semnul exclamarii sau cel al intrebarii. Cum ti-am zis atunci cu "am luat-o cu mine", incearca sa explici, ca nu cred ca-s eu atat de batuta in cap cat sa nu inteleg, dar asa pare --> ma refer la "pe mine", nu "cu mine", dar eu nu am inteles la ce s-a referit (ca a luat-o cu el, nu pe el -dar lucruri mai putin importante). Litere lipse, virgule, cuvinte (chiar la sfarsit ai uitat sa faci referinta la persoana or something like this, nu sunt sigura cum sa ma exprim :-??) naratiunea si descrierea nu prea imi plac, nu pot spune deloc pentru ca e destul de interesanta povestea si asta e bine. Oricum, mi-am dat seama ca Hun e maica-sa. >.> Adica, asa-s eu, mai paranoica dar I am cul (b-) chestie care e logica si vine de la sine, un detaliu bine cunoscut, deci trec peste alte laude asupra mea -asupra perfectiunii care era sa faca cunostinta cu bordura). Anyway, atat de "multe" greseli, si chiar daca ar fi fost mai putine, tot mi-ar fi fost lene sa le enumar. :-?? That's me.

Si cum ziceam, masina e bengoasa rau. b-)
Audi R8 Carbon


[edit] Tipa mai de jos: iti lasam eu locul meu, dar asa e cand "Cine se trezeste dimineata, departe ajunge". :-b Si pana la urma, conteaza ceea ce scrii si felul in care te exprimi, nu daca esti intaielea sau al optisprazecelea sau mai stiu eu al catalea. Pana la urma, e atat de imporntat? /:) Lamuriti-ma "vreau sa fiu printre primii", ca va vad mai pe oriunde cu "Loc rezervat", "Sunt prima!", "Sunt a doua!", de parca viata tine cont de asta. :-b Banalitati de mucosi*.

*va deranjeaza "mucosi"? girly merge? Ca baietii nu fac asta, Allah cu ei si cu mitocania lor! ^:)^

[edit2] Cum imi dai tu mie detalii si toate cele despre fic. >:D< Multumesc, oricum pe mine nimic nu ma surpinde si deja banuiesc si cand o fac, sunt sigura de banuiala. =]] Me.
off-topic- yeah am un tic de care trebuie sa me dezvat XD

on-topic:

Omg omg esti rapida O.o ce iubesc asta la scriitori. Si da stiu ca te refereai la ficuri yaoifiindca asa ai scris in primul post. Cunosc nu pe site-ul asta dar cunosc scriitori de yaoi la al 10-lea care nu se descurca. Acum revenind la fic. Ce imi place visul care l-a avut. Putin cam crud dar asa e viata. Ai avut greseli dar banuiesc ca de neatentie. Si o reptetie cum cu "privirea". O sa ma uit imediat ca si asa citesc de 3 ori un capitol eu :)). Abia astept sa se intalneasca cei doi si sa vad cum ii va explica acel incident. Nu cred ca e la fel de direct cum sunt eu :)) abia astept urmatorul capitol XD

Psycho iti zice :bv:

Pagini: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12