Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Our Game

#31
Nesimţita de mine, cum îmi permit? :)) Îmi cer iertare scumpa mea Denisa, aseară am citit, dar din cauza nesimţirii nu am lăsat com.
Nu te teme tu, nu scapi de mine... Mouhahahaha!>:)

Încep cu greşelile care au prins contur pe la mijloc şi final. Nu multe, dar au fost cred că vreo 4. Aşa cred. nu le-am numărat... Scuze. Data viitoare promit că am să ţi le şi enumăr, fiindcă e greu când nu prea ştii ce greşeli ai. Da stai calmă că au fost de tastare, în nici un caz de gramatică. ;)
La fel, un capitol lung, aÅŸa cum faci tu, scumpa de tine. :*
Mi-a plăcut idea lui şi wow vâd regrete în ochii lor şi tristete, reuşeşti să conturezi bine de tot asta. Deci poate ai observat că din joi în Paşte eu scriu numele personajelor. E din cauza că nu le-am reţinut, e mai greu aici... :))
Sincer nu prea am ce să spun aşa... dar am nişte lucruri în cap pe care sigur mi le vei explica pe parcurs. Sunt sigură. Şi acelea fiind că poate fiul lui doamna Han ar fi... Nu mai spun că poate e şi adevărat, cine ştie. ;))

#32
să mă apropiu - să mă apropii
# Şi-n rest am mai văzut alte câteva greşeluţe de tastare; neatenţie ;]] Ah, uitasem de asta :
Citat:- De ce ne-am întâlni? Suntem doi străini, Yunho-shii. am răspuns rapid.
- Da, dar vreau să o luam de la început. a spus serios, aproape facându-mă să râd.
--> Ar fi fost de preferat dacă puneai în loc de . [ punct ] => , [ virgulă ] ; am subliniat în quote. Şi mai erau undeva prin text alte câteva fraze la fel ^^

Deci, mă bucur că am apucat să citesc şi să comentez în acelaşi timp. Văd că l-ai postat aseară... Bun - puţin întârziată, buut it's fine I hope xD Oh, am devenit şi mai curioasă când ai adus vorba [ din nou ] de Eunhye . Femeia asta dă de bănuit multe -.-
Sooo, observ că Yunho are ceva regrete; mda, cred că mă aşteptam într-un fel să-şi ceară scuze în faţa lui Jae - cu toate că nu în aşa fel o.o Auzi, prima dată când a petrecut o noapte cu un tip - pfoooaaai, îmi place cum sună *laughs*

Hmmm, momentul meu favorit a fost atunci când Yunho i-a atins burta lui Jaejoong. Awwh, deja m-am dus cu gândul la o poză de familie :)) Dar bănuiesc că mai e până acolo. Nah, mai e şi idioata de Seulgi - acum afli că o detest, îmi provoacă repulsie blaah ! >_< :-L
Deci Dennişor, vezi să nu întârzii cu următorul capitol ;;)

Ah btw : mi-a plăcut video-ul cu Jaejoong - he's a hot alien anw <3
Succes ! xd

#33
Evindent, iata-ma si pe mine. Si pot spune ca mi-a placut enorm de mult, am citit capitolele astazi si am ramas placut impresionata. Si da, chiar imi place fooooarte mult cum scrii yaoi- de fapt imi place stilul tau de a scrie, dar yaoi e :X superb.
Astept urmatoarele capitole care sper, sincer, sa vina cat de repede posibil. Totusi, sper ca visul acela a lui Jaejoong sa nu se adevereasca si copii sa ii fie luati.

:X:X:XHugs!:X:X:X
[Imagine: innocentlovesig.png]
"Only I know your pain…
Your uncertainty…
Your loneliness…
If only we could be toghether forever.
I’ll say it as many times as you wish.
I will not betray you!"
— Luka Crosszeria


#34
Buna!>:D<
Mersi ca m-ai anuntat de data asta.:D
Ei bine, imi place ca Jaejoong recunoaste ca inca mai tine la Yunho :x, si abia astept ca el sa nasca, sa ii spuna lui Yunho ca gemenii sunt si ai lui, sa fie ei doi impreuna [ sa mai continui cu lista de "dorinte"?:))]
Si totusi de ce nu i-a acceptat "propunerea" lui Yunho de o o lua de la inceput, eu asa vroiam sa fie!!! :((
Multa bafta in continuare cu scrisul si sper sa ma uimesti ca si pana acum cu next-ul!:*
Sa nu uiti sa ma anunti cand postezi urmatorul capitol!;;)

hugzz!

#35
Si Bang ! Beki n-a murit :> Mda, scuze de intarziere : )) Am lipsit cam mult, I know ._. Nu prea mai am timp de animezup in perioada asta de scoala. E atat de obositor T_T Abia astept sa scap de semestrul asta. E asa scurt si ne streseaza enorm ._. In fine, revenind la fic : )).
I love it, I love it :3 God, e incredibil xD Imi place la nebunie. Yunho, imbecilule, sari pe el : > Nu conteaza ca e gravid si ca poate pati ceva. Sari ! Sunt doi fraieri :-L. Jaejoong e atat de scump. Wow, si videoul cu el e genial. M-am uitat la el de vreo 2-3 ori : )). E asa hot : >. Cand Yunho i-a atins burta lui Jaejoong a fost atat de tare ! Of, pacat ca l-a atins doar acolo xD. Yea, my pervi mind.
Babuta aia ma cam sperie. E cumva o fantoma? o.o E foarte ciudata doamna asta si sper ca in curand sa aflam ce are : )) Sper ca nu vrea sa-i faca vreun rau lui JaeJoong >.> O fi cumva ruda cu Seulgi? Aw, ce o mai detest si pe tipa asta : )).
Si JaeJoong e un scump, revenind : )) Stie sa gateasca, moama. Eu n-am intalnit in viata mea mai mult de trei baieti carora sa le placa sa gateasca xD. Deci e cu adevarat special tipul.
So, la greseli nu ma bag. Sincer, ti-am citit capitolele de ceva zile, insa chiar nu am avut timp sa postez o.o Ehe, o fac acum, ce mai conteaza : >. Asa, imi place(cum am mai spus) cum scri. Chiar pot spune ca ador. Asezarea in pagina este cea care ma atrage cel mai mult sa citesc ficul. Deci ai stofa de scriitoare : )) Sper sa ne mai uimesti cu niste ficuri yaoi, deoarece acesta este incredibil.
Succes in continuare si spor la scris
[Imagine: tumblr_lw7j04DPq01r5ikx8o1_400_large.gif]
My mama always says that I'm cute. I don't believe her. I'm more than that !

Shake, shake that booty for Beckha !


#36
ALOHA! I'm back. Nu, nu am murit. Ân primul rând vreau să-mi cer scuze, mi şi ruşine că nu am postat, dar nu ştiu ce mămăligă a fost cu mine xD. Sper să vă placă acest mic interlude, nu e YunJae ci e YooSu. E cam scurt, după parerea mea.

Psycho XD, Kt.Kat, Addeh., Yaku-chin [new reader, hello there bb ;_;], dot dot curve :), βεκi [te dădusem dispărută, bb, jk XD] - multumesc de comentarii, nu vă mai iau în parte canu am timp xD mda am orar la calculator, ik, nici mie nu îmi vine să cred pe clasa a 10a am program la calc :))))))))).
Si Beki, nu, doamna Han nu e rea, atât vă spun.
Capitolul vine cu o mică supriză ! ;3


Ador melodia aceasta -> I think U know :x si aceasta -> Boy's Letter ;_; DBSK . Prima e de la HoMin [Yunho si Changmin], a doua de la JYJ [ Jae, Chun, Susu. xD]


Interlude
Park Yoochun şi Kim Junsu
[YooSu couple]



De când am fost mic am avut o viaţă mai agitată. Plecarea în S.U.A la o vârstă fragedă, acomodarea în Virginia şi apoi să ne mutam din nou în Coreea. Acomodarea mea în Virgnia nu a fost una uşoară. Fiind asiatic pe acele vremuri în State era ceva greu din cauză că nu erai privit cu ochi buni. Norocul meu a fost că mai erau alti copii, în special baieti, tot asiatici, nu neaparat Coreeni. Familia mea nu a fost una foarte unită din cauza problemelor cu banii, parintii mei se certau foarte des, iar eu trebuia să fiu puternic pentru fratele meu mai mic. E un pas mare pe care îl faci faţă de o prapastie ca şi copilaria, să te maturizezi prea repede, uneori nu e un lucru bun, caci cu trecerea timpului începe să ţi se facă dor de momentele acelea în care te jucai cu alti copii şi te bucurai de inocenta copilariei. Fară să fi nevoit să înfrunti dura realitate.
Încă îmi amintesc cât de şocat am fost să aflu că defapt îmi plac barbatii şi nu fetele. Asta a fost când aveam cincisprezece ani. Îi vedeam pe restul prietenilor mei având iubite şi bucurându-se de întâlnirile în oraş, pe când eu nu mă simteam atras de formele femeilor, să nu zic de fetite abia trecute de zece ani, caci erau mai rau ca un umeraş, asta era America până la urmă. Ca orice adolescent m-am uitat la filme pentru adulti, în timp ce prietenii mei erau încântati de aceste lucruri, eu eram disgustat. Nu întelegeam unde e „placerea”. Am negat faptul că îmi placeau baietii, m-am gândit că poate e doar o perioadă mai dificilă şi din cauza problemelor din familie nu aveam acele manifestari hormonale, dar la şaisprezece ani mi s-a adeverit ipoteza. Am avut prima prietenă. O fată brunetă cu ochi albaştrii, frumoasă şi mai mare decât mine cu un an, aveam nevoie de cineva putin matur pe lângă mine ca să am ce discuta. Totul a mers foarte bine, ne întelegeam bine, vorbeam orice, ieşeam, glumeam, ne sarutam dar nimic mai mult. Totuşi într-o seară totul s-a schimbat, am mers la ea acasă, era singură, parintii ei fiind plecati undeva, nu ştiu unde. După zece minute de când eram la ea m-a atacat cu un sarut agresiv, cu dinti şi tot. I-am raspuns încântat, gândindu-mă că nu vom face nimic rau. Curând i-am simtit mâinile încercând să îmi desfacă cureaua de la blugi. Pentru un moment m-am pierdut de tot, neştiind ce să fac. Ceea ce faceam noi nu mai e un joc de saruturi, ea vroia mai mult, dar totuşi eu eram gata să-i ofer lucrul acela? Desigur că nu. Când mi-am simtit pantalonii cazând de pe mine am împins-o rapid şi m-am aplecat să îmi ridic hainele. Când am vrut să vorbesc cu ea m-am trezit cu o palmă peste faţă. Am ramas împietrit de ceea ce a facut. Nu mă aşteptam la aşa ceva din partea ei. Iar apoi când a vorbit am înteles totul.

- „- Nu am crezut când mi s-a spus că eşti gay, Yoochun. Dar acum vad că e adevarat. Când aveai de gând să-mi spui asta? Când aveai de gând să te desparti de mine? Cum îndrazneşti să mai pretinzi că eşti barbat adevarat dacă nu poti nici să satisfaci o femeie?”

Da, au durut acele vorbe, dar ce nu te ucide te face mai puternic. Am zâmbit trist şi m-am întors spre ieşire fară să îi mai spun nimic. Eram şocat nu pot să neg, nu mă aşteptam ca aşa ceva să se întâmple. Nu mă aşteptam ca cineva să-mi spună aşa ceva, mai ales ea, fata pe care am crezut că o iubesc. Eram trist şi dezamagit. Trist pentru că nu mi-am putut da seama înainte de adevar. Dezamagit pentru că persoana în care am avut încredere m-a tratat în halul acesta, facându-mă de râs şi „certându-mă” pentru ceva ce nu putea fi ales. Preferinta mea sexuală.
Ştiu bine că în seara aceea m-am dus într-un club pentru homosexuali şi tot în seara aceea mi-am pierdut aşa-zisa virginitate. Am fost uke, doar pentru acea noapte şi nu regret, dar a fost prima şi ultima.
După ce s-a aflat de despartirea mea cu Catherine, fosta mea iubită, au început bruscarile şi agresivitatea din partea colegilor mei de şcoală. Nu le-am dat satisfactia de a-mi face rau, dar când parintii mei au aflat m-au luat la întrebari îndată. Yunhwa, ştia adevarul, dar nu m-a respins cum au facut-o altii. Nici parintii mei nu au facut-o. Ba chiar mai mult şi-au cerut iertare pentru că nu au fost acolo când am avut nevoie de ei şi pentru că am trecut prin aceste lucruri singur. Pentru prima dată de când am mers în State, m-am simtit iubit cu adevarat. Deasemenea şi problemele între parintii mei încetaseră, eram o familie normală. Nu m-au schimbat de la acea şcoală din cauză că oricum aveam să ne întoarcem în Coreea cât de curând datorită slujbei tatalui meu.
La şaptesprezece ani şi jumatate m-am reîntors în Coreea. Schimbat la înfăţişare, cu un accent american puternic şi cu o pronuntie cam proastă în limba natală. Deasmenea, schimbat şi la orientarea sexuală. Gay şi mândru. Nu mă sinchiseam să o ascund. Nu aveam de ce, aşa eram eu, cine mă accepta bine, cine nu o facea, tot era bine. Nu cautam pe nimeni special cu care să mă înteleg. Îl aveam pe Yunhwa cu care o duceam perfect. Eram un singuratic şi îmi placea aşa cum sunt.
Când am mers în prima zi de şcoală, în cel de al doilea semestru, întrerupând oridinea clasei, toata lumea m-a privit de sus. După ce s-a sunat de pauză toti colegii au început să îmi pună tot felul de întrebari despre viata mea în Virgnia. Neinteresant. O gramadă de curioşi ipocriti. Totuşi unul dintre copii din clasă nu prea m-a bagat în seamă, iar eu brusc m-am simtit atras de el, dacă pot spune aşa, nu era ca restul, nu s-a aruncat pe mine cu întrebari, ci doar se mai uita din când în când la grupul care s-a format în jurul meu. Când i-am întrebat pe restul baietilor cine era el, toti mi-au raspuns să stau departe de el pentru că e un ciudat. Am zâmbit subtil la remarca lor. Ce e interzis e mai amuzant, nu ?
Şi am avut dreptate, interzisul e amuzant sau în cazul acesta placut. În fiecare dimineaţă veneam mai devreme ca să îl prind pe Jaejoong, da aşa îi era numele, ca să vorbesc cu el. La început a fost putin dificil pentru că se îndeparta automat de mine, psihical vorbind. Raspundea greu la întrebari şi foarte scurt. Bine, asta a fost în prima lună, caci după aceea a început să se deschidă mai mult şi am început să conversam chiar ore în şir, mai ales după orele de şcoală. Între timp am aflat şi eu de ce este izolat de restul copiilor, faptul că e gay, ca şi mine. Nu am avut curajul să îi spun acest lucru, sau nu, nu am vrut să-i spun acest lucru pentru că am vrut să par o persoană care îl sprijină indiferent de circumstante.
Jaejoong e o fire sociabilă, dacă ştii cum să îl iei. Are în jurul lui o aura care te face să te simti iubit. Are obiceiuri placute şi adorabile. Deşi era baiat, în ochii mei era mai frumos decât orice fată. Chiar şi o persoană care e heterosexuală i-ar observa trasaturile care îl fac să arate aproape perfect. Aveam aceleaşi pasiuni, ne placea aceeaşi muzică, aceleaşi filme, eram suflete pereche, aşa cum ne-am şi numit. El spre deosebire de mine a fost mereu un copil de bani gata, deşi nu parea să fie genul, era prea modest şi umil. După şase luni de prietenie i-am spus adevarul despre orientarea mea sexuală, desigur că nu s-a suparat pentru că nu i-am spus ci a fost mai mult decât încântat să aibă un prieten la fel ca el.
Am fost mai mereu împreună, parintii mei îl adorau iar familia lui mă adorau la rândul lor. Eram de nedespartit chiar dacă am luat-o pe drumuri diferite la facultate. El a ales fotografia, iar eu muzica. Totuşi, am încetat să ne mai vedem atât de des din cauză că trecusem auditia pentru compania sub care s-a format DBSK, dar asta nu ne-a împiedicat să fim prieteni şi în prezent. Jaejoong e una dintre cele mai importante persoane din viata mea, pe lângă familia mea, desigur şi pe lângă Junsu.
Ah! Junsu, iubirea vietii mele, încă mă întreb cum de am rezistat patru ani împreună fară să ne despartim şi fară certuri majore. Desigur că mai existau mici conflicte, mici gelozii dar care se recompensau cu sexul de după ceartă, care era perfect.
Întâlnirea mea cu Junsu nu a fost una tocmai placută. Fusesem într-un club cu Yunhwa şi aveam ceva alcool urcat la cap, aşa că vazându-i fundul nu m-am putut abtine să nu-l pipai. Desigur, m-am trezit cu un pumn în gură din partea lui. Ştiu doar că am aterizat pe podeaua clubului şi că Yunhwa m-a ridicat de pe jos. Eram beat, dar chipul lui mi s-a întiparit în minte, buze roz, nas frumos şi ochi care parcă emanau fericire.
După acea întâlnire gândul doar la el mi-a stat. Jaejoong şi Yunhhwa erau terorizati de cât de mult puteam să povestesc despre o persoană pe care am întâlint-o odată în viaţă. Amândoi mă luau peste picior din cauza acestui lucru. Timpul trecea iar eu începeam să îmi pierd speranta de a-l mai vedea pe acel baiat. La cei nouasprezece ani ai mei, o perioadă în care ar trebui să umblu din pat in pat, eu stateam şi visam cu ochii deschişi la cineva pe care probabil nu am să mai vad. A doua zi ştiam că aveam auditii, dar în schimb eu în loc să mă pregatesc visam la el.
Când a venit vremea auditiilor tremuram, îmi amintesc perfect de acea zi, cum să pot uita când am stat 10 minute în baie iar la uşa fiind Yunhwa şi Jaejoong ameninţându-mă că dacă nu ies mă vor castra. Am renuntat până la urmă la atitudinea de fată şi m-am îmbarbatat ieşind şi dând auditia. Totul a decurs bine, aveam talent, am trecut uşor. În acea noapte am petrecut ca nişte porci, doar noi trei, alcool şi multe filme porno, la care doar eu şi fratele meu ne-am uitat, Jaejoong fiind prea timid pentru aşa ceva.
Urmatoarea saptamână trebuia să mă duc să îmi încep training-ul. Ştiam că ava să fie greu, dar trebuia să lupt, vroiam să devin cântareţ nu ? Aveam talent, dar talentul nu e întotdeauna lucrul de care ai nevoie ci de multă muncă, iar eu eram decis să muncesc, fară să las ceva să mă distragă, sau pe cineva mai bine zis. Un baiat cu un fund pe care ai vrea să-l atingi 24/7.
Prima saptamână a fost grea, nu cred că voi uita niciodată cât de greu m-am adaptat. Nu aveam prieteni, pentru că nici nu m-am sinchisit să fac o parere bună despre mine. Când aveam liber, plecam de la training pentru a mă întâlni cu fratele meu şi prietenul meu cel mai bun, dar in ziua aceea amândoi aveau planuri, aşa că m-am decis să merg prin apropierea cladirei în care stateam, nu aveam chef de nimic, dar nici nu vroiam să stau închis torturându-mă cu mai multă muzică. Am fost luată prânzul singur şi apoi am mers la o cafenea pentru a-mi cumpara o cafea bună la pachet pentru a mă plimba pe strazile Seoul-ului ca să mai vad şi eu lume nouă. În timp ce mă plimbam cineva s-a lovit de mine intentionat facându-mă să-mi scap cafeaua iar apoi am auzit câteva cuvinte rostite la repezeală ”sarută-mă, e o chestie de viaţă şi moarte”, nu cred că mai e nevoie să spun că nu am avut voie să aleg dacă să sarut acea persoană sau nu, aşa că am savurat acel sarut cât am putut. Când persoana aceea s-a tras din micul nostru „joc” am putut să-i vad fata mai bine, dacă buzele lui erau atât de delicioase, presupun că fata lui nu ava să mă dezamagească. Nu numai că nu m-a dezamagit ci şi m-a bucurat pe cine am vazut în fata ochilor. Era chiar el. Persoana după care am visat cu ochii deschişi de când l-am întâlnit. Un zâmbet tâmpit mi-a aparut pe faţă când l-am vazut, asta o ştiu deoarece Junsu mi-am spus-o după câteva luni.
Revenind, eu având o reactie foarte bună plină de bucurie, el în schimb a început să se alarmeze şi să mă facă pervers şi toate cele. Nu am putut decât să râd la cât de adorabil era. După ce s-a calmat ştiu că mi-am cerut scuze pentru modul în care m-am purtat în acea seară, punând scuza că eram beat, deşi nu eram decât poate prea ametit. A râs imediat iar apoi mi-a acceptat scuza, facând cunoştinţă cu el, Kim Junsu îi era numele.
I-am cumparat şi lui o cafea şi am stat la taclale. Mi-a spus de ce fugea de acele persoane, care defapt erau prietenii lui, i-a pacalit cu ceva şi vroiau să-şi ia revanşa. Am aflat că şi el era trainee la SM, de trei ani deja, dar nu a putut debuta din cauză că vocea lui se tot sparge în timp ce cântă. Trei ore am stat pe o bancă dintr-un parc, a carui nume nu mi-l amintesc, şi doar am vorbit despre viata noastra cunoscându-ne mai bine. Niciunul dintre noi nu a mai mentionat noaptea din club, eu din cauză că îmi parea un tip heterosexual iar el nu ştiu din ce cauză. Da, din câte parea Junsu, era un baiat heterosexual, aşa că inima mea a fost facută bucăţele. Exagerez, dar nu puteam spune că nu mă simteam prost. De aproape două luni am avut fantezii cu el, doar ca apoi să aflu (să mi se pară) că e interesat de fete.
În fiecare zi timp de câteva luni am fost mereu împreună, încă nu am avut placerea de a îl prezenta fratelui meu şi lui Jaejoong aşa cum se cuvine, desigur că le-am vorbit despre JunSu ore întregi, la telefon, cred ca acum ştiu despre el la fel de multe ca şi mine.
Ţin minte ziua în detaliu în care a început totul. Eram în vacanta de Craciun, nu îl mai vazusem pe JunSu de la ziua lui, în 15, când mi l-a prezentat pe iubitul lui. Da, iubitul lui. Doar Jaejoong a ştiu cât de distrus am fost să aflu că defapt e gay, nu hetero cum am crezut şi că are şi iubit, zero şanse pentru mine. De ce? Parea foartre îndragostit. Lee HyukJae. Aşa se numea tipul care avea inima lui JunSu. Arata ca o maimuţă, urâtă şi paroasă. Bine, exagerez, nu era paroasă, nici foarte urâtă, dar eu aratam mai bine decât el. Am încercat să mă împac cu acest gând, la fel cum am facut cu jumatate de an în urmă, JunSu nu va fi al meu. Cu putin ajutor din partea lui Jaejoong am reuşit cât de cât să nu mai fiu trist şi să încerc să fiu un prieten bun pentru JunSu, care nu are nicio vina (da, l-am crezut vinovat timp de câteva zile şi l-am evitat) că eu eram îndragostit de el. Totuşi la ceea ce nu mă aşteptam e ca în ziua de Craciun el să vină la mine acasă plângând şi tremurând din cauza frigului. Nu ştiu cum m-am putut stradui să nu plâng şi eu când l-am vazut în ce stat arata. Era parcă un copilaş pierdut de mama lui într-un loc aglomerat dintr-un mare oraş.
Nocorul meu a fost că parintii mei erau plecati la bunicii mei iar Yunhwa a ieşit cu iubita lui iar Jaejoong era cu familia lui, dacă ştia că eram singur venea după mine cu o tigaie şi mă fugarea la el acasă. Am stat şi l-am confortat în linişte pe Junsu timp de două ore, fară a întreba nimic şi fară a-i spune ceva, doar l-am ţinut în brate în timp ce el plângea. Când însfârşit şi-a revenit mi-a spus de nu ştiu câte ori multumesc iar eu am râs şi i-am ciufulit paul. L-am lasat singur cât timp m-am dus să fac ciocolată caldă, până la urmă era iarnă. Împreună cu acea ciocolată a început să-mi spună totul fară ca macar să îl întreb ceva. Despre cum a mers încântat la iubitul lui la apartament (nu am putut decât să-mi muşc buza inferioară din cauza invidiei) şi despre cum aveau ei să petreacă împreună seara aceea şi că totul a fost stricat când şi-a vazut prietenul tragându-i-o la altul în patul care se presupunea să fie al lor. După ce a terminat de povestit a început din nou să plângă, iar inima mea s-a facut bucăţele. Merita Hyukjae aceste lacrimi? Nu! Desigur că nu!
Ţin minte că totul s-a întâmplat foarte repede, eu sarutându-l încercând să-l confortez iar apoi m-am trezit împins de pe canapea cu Junsu fugind catre uşa strigând un ”Credeam că îmi eşti prieten!”. Şi eu credeam la fel, înainte să fiu un dobitoc care strică tot.
Cu JunSu nu am mai vorbit deloc cât a mai durat anul, acele zile cât au durat anul, nici cadoul pe care i l-am cumparat nu am putut să i-l dau. Nu îi spusesem nimanui cât de badaran am fost, am preferat să tac şi să suflar în tacere.
Ceea ce nu m-am aşteptat a fost ca el, Junsu să apară a doua zi după Anul Nou la uşa mea şi să sară pe mine sarutându-mă de parcă s-ar termina lumea. Pe tot parcursul sarutului am ramas nemişcat gându-mă că poate aceasta era una dintre fanteziile mele, dar când l-am auzit pe fratele meu facând „galerie” mi-am dat seama că nu era aşa. Îmi amintesc ce „conversatie” am avut.

]”Îţi dai seama ce tocmai ai facut?”l-am întrebat curios.
„Idiotule, treci în camera ta!”mi-a raspuns râzând iar eu nu am putut decât să mă bucur că aveam izolatie fonică la cameră.[/

Am chicotit la amintirea acelor zile în care eram un cuplu proaspat, îndragostit şi foarte activ sexual. Da, eram cam foarte neastâmparati (termen folosit incorect, eram mereu cu nevoi) nu ne pasa cam pe unde o faceam, odată era să fim prinşi de mama şi tata dacă nu era Jaejoong care practic s-a „aruncat” de pe scari doar ca să primească atentia parintilor mei să să nu meargă în bucatarie, unde eram noi.
Amintindu-mi de Jaejoong, încă mă intrigă sarcina lui. Ştiu sigur că nu şi-a facut inseminare artificială, chiar dacă am încercat să par că i-am acceptat minciuna, defapt nu era aşa. E un gând care mă face să vreau să mă duc să îl fortez să îmi spună adevarul, deşi am două suspiciuni, ori e a lui Changmin şi de aceea e aşa protectiv asupra lui ori e a unuia dintre invitatii de la petrecere. Oricine ar fi, l-aş rupe în bucăţele mici. Jaejoong e un suflet prea pur şi inocent pentru a fi distrus în halul acela. Barbat, singur, la douazeci şi trei de ani cu doi copii pe drum. Totuşi nu m-a lasat inima să îi fac aşa ceva, presupunând că amintirile asupra acelui barbat care l-a lasat gravid nu sunt placute. Singurul lucru care îl pot face e să-i fiu alaturi cât pot de mult să-l ajut pe el şi pe viitorii mei nepotei.

Dintr-o dată am simtit o altă greutate adaugată patului şi un miros de vanilie îmbinat cu scortişoară mi-a rasfăţat simturile olfactive. Curând am simtit buzele cuiva peste ale mele. Buze atât de cunoscute, atât de moi şi parcă mereu vroiam mai mult decât mi se dadea. Am început să sarut acea persoană cu poftă, muşcându-i buza inferioară cu agresivitate. Curând şi-a întredeschis gura pentru a-i face loc limbii mele care a început să se joace cu a lui. Mi-am dus mâna între picioarele lui mângâdu-i uşor umflatura prin materialul textil al boxerilor. Un geamat stins din partea lui s-a auzit printre saruturile noastre. Am zâmbit şi apoi am schimbat pozitiile ca eu să fiu deasupra lui. Mi-am detaşat gura de a lui şi am coborât spre gâtul lui cu saruturi mici care s-au transformat în muşcaturi care să lase urmă. Trasând linii cu limba m-am îndreptat spre sfârcurile lui semi-întarile şi am început să mă joc cu ele. Cel stâng l-am luat în gură muşcându-l agresiv, ştiind că cel de sub mine adora acest lucru, iar cel drept îl aveam între degete. Gemetele lui erau muzică în urechile mele facându-mă să vreau să-l iau fară să-l mai pregatesc. Lasându-i o ultimă urmă pe piept mi-am îndreptat atentia spre zona dintre pricioarele lui. Am prins cu dintii de boxeri şi i-am tras uşor în jos, dâre de pre-spermă aflându-se pe material, am zâmbit cu gândul la cât de excitat poate să fie doar gândindu-se la mine.

- Oh, SuSu, deja eşti excitat tot, am spus chicotind.
- Taci şi fă-ţi treaba, a spus pe un ton autoritar iar eu am respectat ordinele, cine sunt eu să mă împotrivesc?

I-am luat în gură toată lungimea penisului simtindu-l tensionându-se sub atingerea mea. Am început să-l sug uşor, încet facându-l să mă implore să merg mai repede. Am zâmbit şi am început să îi îndeplinesc dorinta. Singurele cuvinte pe care le-am auzit din gura lui au fost ”la dracu”, „mergi mai repde”, „dobitocule nu te juca cu mine”. Mereu atât de nerabdator, mereu vrând mai mult iar eu aveam să îi ofer acest lucru. I-am prins testiculele cu mâna stângă jucându-mă uşor cu ele în timp ce continuam să îi ofer placere lui Junsu folosindu-mă de gura mea. Continuam mişcarile din ce in ce mai rapide, i-am auzit respiratia fiind tot mai deasă şi mai profundă şi am ştiut că se apropie de final. I-am simtit mâinile în parul meu, strângându-l cu putere, implorându-mă să merg mai repede, iar eu am executat. Mâinile lui au parasit prul meu în momentul în care a ejaculat în gura mea, eu înghiţând lichidul. I-am lins pentru ultima dată barbăţia şi apoi m-am dus spre el şi l-am sarutat.
Fata lui arata superbă, roşie plină de picuri de transpiratie iar ochii plini de dorinţă nesatisfacută printr-un oral. M-am ridicat de pe pat şi mi-am dat jos boxerii şi m-am alaturat lui Junsu în pat.

- În seara aceasta o să te iau fară prea multe pregatiri, i-am spus rânjind.

O altă rundă de saruturi care erau doar salivă şi muşcaturi a urmat în timp care eu am adaugat un deget în gaura lui Junsu facându-l să strige de durere. Deşi striga ca şi o fetiţă ştiu că adora să-l iau nelubrificat. Curând am adaugat un al doilea deget marind viteza de penetrare, facându-l să geamă în placere. Mişcarile mele erau rapide şi curând am început să folosesc mişcarea „foarfecii” pentru a-l destinde mai mult. Fară a adauga un al treilea deget le-am scos rapid, auzându-l pe Junsu scoţând un scâncet de nemultumire. Degetele mele au fost înlocuite cu penisul meu care l-am introdus în el rapid şi brusc, facându-l pe cel de sub mine să-şi înfingă unghiile în spatele meu scoţând gemete şi strigate care contineau numele meu.

- Susu, de câte ... ah ... ori am facut-o şi totuşi ... ah ... eşi la fel de strâmt, am spus printre gemete.

Adevarul e că mereu facem sex salbatic, rar este cel „iubareţ”, poate de aniversari sau când unul dintre noi se simte deprimat, dar nu regret nimic. Sexul brutal cu Junsu e ca o particică din Rai. Îmi amintesc că prima dată când am încercat aşa ceva, m-a muşcat de umar, am ramas două saptamâni cu o muşcatură vizibilă şi abia dupa o luna s-a tras cum trebuie.
Continuam să-l penetrez rapid şi fară să stau pe gânduri. Adoram sentatia de a fi în el. Eram foarte activi sexual, nu că m-aş plânge, multă lume care nu ne cunoaşte crede că doar asta suntem, prieteni cu beneficii, deşi ne aratam dragostea întregii lumi, multi spun că e falsă. Mai ales homofobicii, care după parerea lor, relatiile de acest gen sunt doar pentru sex, fară sentimente. Am avut câteva incidente cu astfel de oameni, care l-au facut pe JunSu să fie cam traumatizat dacă pot să-i spun aşa. Chiar dacă avem succes cam prin toată lumea, suntem urâţi de majoritatea non-fanilor pentru faptul că suntem gay.
Fară să îmi dau seama penetrarile mele erau tot mai dese şi mai bruşte, câteva lacrimi şi-au facut drum pe fata lui Junsu. M-am oprit brusc din actiune şi m-am uitat spre fata lui. Uram să-l vad plângând chiar şi de placere.

- Yoochun? l-am auzit rostindu-mi numele cu greutate. De ce te-ai oprit? a continuat apoi.
- Urasc să te vad plângând, i-am confesat iar apoi i-am acaparat buzele într-un sarut tandru şi plin de afectiune.

I-am simtit picioarele încolacindu-se în jurul meu în timp ce mâinile lui îşi faceau drum pe spatele şi prin parul meu. Mi-am strecurat uşor limba în gura lui cercetând fiecare spatiu care era posibil în timp ce am început să mă mişc încet în interiorul lui. Mâna mea stângă a coborât între picioarele lui şi am început să îi mângâi uşor erectia care era din nou tare. Simtindu-mi finalul aproape am început să îi mângâi tot mai tare barbăţia, facându-l să geamă fară oprire. La scurt timp l-am simtit ejaculând pe stomacul şi pieptul meu, iar după aceea am facut şi eu la fel.
M-am lasat uşor pe pat fară să ies din el şi l-am strâns în brate, înfundându-mi nasul în parul lui în timp ce-i mângâiam spatele. L-am simtit jucându-se cu sfârcurile mele în timp ce am chicotit putin, mereu vroia mai mult. I-am prins barbia între degete şi i-am sarutat buzele.

- Happy birthday, my love*! i-am spus în engleză ştiind că adoră să mă asculte vorbind acea limbă.

A rânjit iar apoi m-a tras într-un sarut plin de pasiune. Nu ştiu ce m-aş face fară el. Da, eram îndragostit, dar nu cred că e o dragoste normală, e dincolo de limite, e ca şi când fară el nu aş putea respira, nu aş putea trai deloc. Şi nu regret că simt acest lucru.

- Eşti gata de o a doua rundă? a întrebat inocent.
- A doua rundă, Su? Glumeşti. E a cincea! Asta e a doua de când ai ieşit de la duş, nu sunt maşină de sex, i-am raspuns obosit dar el deja îşi începuse jocul, şi cine eram eu să-l refuz?


Viata e minunată când ai cu cine să ţi-o petreci.
[Imagine: tumblr_ljy3o2Lf311qzf4bro1_500.gif]

Always keep the faith !



YunJae, YooSu, ChangSica, HunHan.



The pleasures of the mighty are the tears of the poor
A song will outlive all sermons in the memory
Always Keep The Faith
Deferto Neminem
Hope to the End













#37
Tehnica foarfecii ? o.o Iată că învăţ pe zi ce trece câte ceva nou, în special din acest fic *laughs* Buuun ;;)
Deci doamne Han nu-i rea - bro ce m-am speriat; credeam că e şi ea împotriva lui Jae or something like this... M-ai lămurit la fix : ))
Am fost surprinsă să văd că ai scris un capitol din perspectiva lui Yoochun - şi bineînţeles, ai adus şi yaoi. Se pare că nu ne laşi să aşteptăm prea mult. Asta-i bine - cititorul nu trebuie lăsat prea mult în suspans, poate pierde ' firul ' poveştii şi, la un moment dat, dacă nu măreşti intensitatea acţiunilor [ mă refer la ceva nou şi captivant în fiecare capitol ] - îşi poate pierde de asemenea şi interesul faţă de poveste xD Daaar, mie mi-a plăcuuut <3 .
Citat:Viaţa e minunată când ai cu cine să ţi-o petreci.
Truee ;x
Deşi mulţi nu cred această afirmaţie [ priiintre care şi eu -.- nu credeam odată people; acum da :)) ], este adevărată - my oppinion ^^
So, nu am cuvinte - totul a fost okay, mi-a plăcut sincer :x

See ya' DenniÅŸoor ;;)
Oh oh ! o.o cred că-s prima *evil laugh*

#38
Citat:- Eşti gata de o a doua rundă? a întrebat inocent.
- A doua rundă, Su? Glumeşti. E a cincea! Asta e a doua de când ai ieşit de la duş, nu sunt maşină de sex, i-am răspuns obosit dar el deja îşi începuse jocul, şi cine eram eu să-l refuz?
O, Dumnezeule o.o Ma intreb daca astia doi dorm vreodata : > . A fost un capitol atat de tare ! God, chiar mi-a placut : )) Mi-a placut faptul ca ai povestit si din perspectiva lui Yoochun. Nu ma asteptam sa faci acest lucru, insa nu pot spune ca nu mi-a placut. Iubesc capitolul ! : )). A fost atat de frumos, din toate punctele de vedere. Si, bineinteles, iubesc capitolul, deoarece ai adus yaoi-ul : )). Cum am mai zis, chiar doream sa ii vad pe astia doi in actiune xD. Chiar se potrivesc, nu gluma, si ma bucur ca e dragoste adevarata intre cei doi : >. Micutii de ei.
O, doamne, si faza cand JaeJoong s-a aruncat de pe scari ca sa le atraga atentia parintilor lui Yoochun = )) God !!! = )). Era sa cad de pe scaun cand am auzit asa ceva. Mi-l si imaginam pe pe JaeJoong in ipostaza aia o.o Ohoo, chiar sunt nebuni oamenii astia : > .
Greseli n-am vazut, habar nu am daca sunt sau nu, chiar nu m-au interesat : )). Am citit lucrarea foarte repede, deoarece m-a atras enorm de mult, la fel ca si celalalte capitole de pana acum : >. Deja pot spune ca ador ficul asta si nu mint.
Asa ca vezi ce faci si adu noul capitol :-W. Repede, repede : >. Mult succes in continuare si spor la scris. Hugs.
[Imagine: tumblr_lw7j04DPq01r5ikx8o1_400_large.gif]
My mama always says that I'm cute. I don't believe her. I'm more than that !

Shake, shake that booty for Beckha !


#39
Heeei!>:D<
M-ai dezamagit! Glumesc, capitolul a fost minunat, dat vroiam sa fie mai mult despre Jae, vroiam sa se impace cu Yunho, vroiam ca Jae sa-i spuna adevarul! :((
Dar in orice caz mi-a placut, mai ales scenele yaoi!:x
Junsu si Yoochun chiar se potrivesa, cum ai spus si tu acest capitol, ei doi chiar au o "viata" foarte activa.:))
Greseli, parca nu am vazut de nici un fel, ceea ce e bine.:D Sper ca in urmatorul capitol sa scri mai mult de Jae, sper sa nasca cat mai curand, vreau sa aflu ce se va mai petrece dupa asta.
Multa bafta in continuare la scris si sper sa postezi next-ul cat mai repede!
Sa nu uiti sa ma anunti.;;)

hugzz!

#40
Heya! Stiu ca vin cu intarziere... dar nu stiu ce a fost cu mine. A da pc-ul stricat si teama sa nu ma prinda tata la laptop pe yao :)) Mi-a placut mult acest capitol, mai ales faza de final la care am ras :)) defapt am ras la mai multe. Partida afost minunata! Chiar daca mai scurta, tot minunata. Abia astept si urmatorul capitol. Sti perfect sa pozitionezi cuplurile. Adica dupa un fel de "impacare" sau liniste dintre cei principali, ai pus capitolul asta. Greseli au fost cateva din graba si niste repetitii prin text. Cam atat XD

Psycho XD




Utilizatori care citesc acest subiect:
1 Vizitator(i)