09-03-2011, 11:02 AM
dau edit dupa ce termin, nu stergeti comul.vreau sa fiu prima aici la tine sweetie:P
sac la ceilalti>:) deci dupa cum am promis
Edit:
Bun, mersi ca mi-ai spus. Scuze ca nu am lasat aseara, comul dar mi-era somn si adormeam pe tastatura, vezi sa nu..lenea asta:)) scuze, dar uneori s-ar putea sa mai ies din subiect, asa-s eu. Back.. un nou capitol, interesant si frumusel. vom incepe. Actiunea vad ca e ok, multumesc, chiar nu dorersc sa fug dupa ea:)) naratiunea buna, imbinata frumos cu celelalte moduri de expunere, dialog eu zic ca a fost bun, descrire vad ca ai, dar mai trebuie, poti sa mai dezvolti unele idei, cum ar fi acel moment dintre Garra si Sakura.
Greseli nu am vazut. Bravo.
Imi place ca ne tii in suspans:> Deci zii ce face Sasuke, am cateva idei dar nu zic, ca e posibil ca una din ideile mele sa fie buna si nu vreau sa stric surpriza:*
Astept nextu si anunta-ma te rog:pls. Sper ca nu te-a suparat comul meu, mai ales faptu ca ti-am oferit o idee;;)
Bye si spor la scris
sac la ceilalti>:) deci dupa cum am promis
Edit:
Bun, mersi ca mi-ai spus. Scuze ca nu am lasat aseara, comul dar mi-era somn si adormeam pe tastatura, vezi sa nu..lenea asta:)) scuze, dar uneori s-ar putea sa mai ies din subiect, asa-s eu. Back.. un nou capitol, interesant si frumusel. vom incepe. Actiunea vad ca e ok, multumesc, chiar nu dorersc sa fug dupa ea:)) naratiunea buna, imbinata frumos cu celelalte moduri de expunere, dialog eu zic ca a fost bun, descrire vad ca ai, dar mai trebuie, poti sa mai dezvolti unele idei, cum ar fi acel moment dintre Garra si Sakura.
Citat:- Ce-ar fi daca... in seara asta... ne-am distra putin? spune acesta cu satisfactie. Nu ma pierd cu firea, si il intreb in ce sens. Aveam o banuiala, iar acesta mi-a confirmat-o imediat. Imi spune surazand ca i-ar face placere sa petrecem noaptea impreuna. Doamne... mi se face greata! Da ce crede ca-s jucaria lui sexuala? Daca vrea distractie sa se duca pe strada de centura ca o sa aiba de unde alege si sa ma lase dracului pe mine.Ceilalti doi tipi, brunetul si blondul au auzit si ei asta. Rad ironic, si imi intorc capul in partea opusa, in timp ce imi beau tequila. Imi intorc din nou capul spre el, si ii zic pe un ton batjocuritor:vezi cat am mai adaugat eu? ce e scris inclinat e adaugat de mine, sper ca nu te-ai suparat, dar am zis sa-ti ofer un exemplu.
- Daca dansez la bara nu inseamna ca sunt o prostituata! Spun eu vizibil iritata. Baietii se uita la mine ca la masini straine, in timp ce Gara (am inteles ca il cheama) nu stiu ce cauta printr-o borseta. Scoate 2000 de lei noi, si isi intinde mana spre sutienul meu. Bun deci se pare ca nu a inteles ce am spus. Eu am vorbit suficient de clar, dar daca e surd ce sa-i fac. Dar imi pastrez calmul, nu vreau sa-mi pierd jobul si sa fac vreun scandal aici. Doamne chiar crede ca o sa ma cumpere. Se pare ca e prost de-a binelea, da ce sa-i faci. Scapa Doamne lumea de prosti ca astia. Parul e roscat, da creierul e blond, asta daca are. Cat urasc baieti care tot ce cauta este sex. Crede ca daca sunt dansatoare la bara sunt si jucaria multora si ca ma las calcata in picioare? Ei bine nu e asa. Faptul ca dansez intr-o discoteca, mai exact la bara nu inseamna ca-s prostituata. Este o diferenta foarte mare dintre a fi dansatoare ca mine si idioatele care se culca cu 20 de tipi pe noapte. Poate ca unele dansatoare s-au culcat, ca nah poate nu castiga bine, dar asta nu inseamna ca suntem la fel toate
Greseli nu am vazut. Bravo.
Imi place ca ne tii in suspans:> Deci zii ce face Sasuke, am cateva idei dar nu zic, ca e posibil ca una din ideile mele sa fie buna si nu vreau sa stric surpriza:*
Astept nextu si anunta-ma te rog:pls. Sper ca nu te-a suparat comul meu, mai ales faptu ca ti-am oferit o idee;;)
Bye si spor la scris
![[Imagine: h8v.gif]](http://imageshack.com/a/img560/9494/h8v.gif)