Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Naruto fanfic

#1
[edit Aly]Tip Critica Permisa: Stil / Limbaj / Idei / Forma / Gramatica.

Disclaimer: Nu detin niciun personaj din anime-ul Naruto al caror posesor adevarat este defapt Kishimoto Masashi si nu fac profit de pe urma personajelor.

Mda,nu stiu ce mi-a venit,dar m-am apucat de un fic naruto>.>
Scuzati greselile de tastare >.<

Capitolul 1
Un nou inceput


-Hei!Naruto...asteapta-ma , se aude o voce venind din departare.
Era Sakura , zambind asa cum o facea mereu. Era si normal sa faca asta mai ales dupa ce al patrulea razboi ninja s-a terminat cu victoria satelor , insa in urma razboiului, multe vieti au incetat sa mai existe.
-Naruto , ce crezi ca vrea sa ne zica Tsunade? Intreba fata in timp ce privea inainte sa
O parte din sat incepea sa fie reconstruita dupa atacul lui Madara. Frunza a fost punctul unde lupta dintre Kakasi si Madara avand loc , insa din nefericire o viata pretioasa s-a pierdut pentru totdeauna , viata lui Kakashi. Echipa 7 a fost un timp lung cu gandul la senseiul lor, insa au hotarat ca trebuiau sa mearga mai departe.
***

Cei doi ninja priceputi , chiar foarte priceputi ,se indreptau incet spre locul unde Tsunade se afla. In drumul lor priveau cum oamenii se fortau pentru a-si reface locuintele daramate , insa avand totusi o speranta in suflet si un zambet pe chip , un zambet ce nu utea fi furat...
-Naruto. In timpul luptei...tu ai eliberat o parte din puterea vulpii. Am auzit ca...
Insa fata se abtinu. Stia ca daca va spune ceva gresit, il va rani pe blondin. Baiatul privea absent catre corpurile , ce se aflau in continua miscare , din fata sa. Si-a intors intr-o clipita ochii sai albastrii catre Sakura , vrand sa zica ceva , insa nu a putut sa spuna ceva.
Inca avea niste sentimente strans legate de fata , insa nu si le-a exprimat niciodata.

>>-Renunta Naruto , nu ai nicio sansa impotriva mea...
-Niciodata Sasuke.Niciodata! Atata timp cat exista speranta si sentimente nu voi da inapoi. Te voi invinge chiar daca trebuie sa te omor... chiar daca trebuie sa o fac pe ea sa sufere... >>

***

Indreptandu-se usor spre Tsunade , ce doi colegi de echipa puteau privi cum turnul Hokage se inalta parca pana-n cer , el fiind facut pe intregime doar din piatra.
In drumul lor , au intalnit diferiti ninja , cunoscuti. In apropiere , Naruto si Sakura au zarit o silueta cunoscuta. Era Sai , celalalt membru al Echipei 7 , ciudat fiind ca si el se indrepta spre acelasi loc.
-Tu de ce ai fost chemat? Intreba fata cu o voce calma
Insa nimic. Brunetul nu scosese niciun cuvant ,de parca nu stia nimic , insa nu era asa. Sai ,dupa razboiul ninja , a fost chemat de catre Hokage pentru a-l promova. El devenise seful armatei ninja , nu se stie din ce motiv. Nu participase la lupta dintre Madara si celelalte sate , dar totusi a fost promovat.
Intr-un final , baiatul a reusit sa spuna ceva ,pe un ton calm si cu zambetul lui fals:
-Nu stiu de ce am fost chemat.
In urma acestor cuvinte , spuse de Sai , linisea s-a asternut. Celor doi nu le venea sa creada ca el nu stie nimic, cu toate ca seful armatei ninja era primul instiintat de Hokage ,despre tot.
Cei trei au continuat sa mearga pe drumul pavat , fara sa scoata cineva un mic cuvant.
Ajungand acolo , au fost intampinati de un ninja pe care ei nu l-au putut recunoaste. Intrand in incaperea uriasa , au observat ca totul , absolut totul era schimbat. Nu puteau recunoaste nimic din ce era inainte.
Cartiile , ce ii informau pe sateni despre anumite chestiuni , erau frumos aranjate pe dulapuri facute din lemn de stejar , asa cum niciodata nu au fost , si de asemenea erau sterse de praf.
Tablourile cu cei 4 mari Hokage , nu mai erau , acandu-l pe naruto sa fiarba de furie , insa nu a facut nimic necugetat. Au urcat scarile ,ce pareau a fi mai lucioase ca niciodata , spre biroul lui Tsunade.
Au intrat.

-Hei ,bunica Tsunade...ce mai faci? Spuse Naruto in timp ce zambetul sau maret aparu pe fata
Imediat dupa asta , Hokage-ul i-a spus cu o voce calda:
-Nu te-ai mai saturat sa-mi tot zici asa? Va rog sa luati loc , veste pe care o sa vi-o dau nu cred ca va fi bine primita de voi.
Sakura,Naruto si Sai s-au asezat comod pe scaunele aflate in fata biroului urias unde statea femeia ce conducea satul , tinand ochii inchisi si incruntandu-se.
-Stiti foarte bine ce s-a intamplat cu kakashi... El va fost sensei ,din cate stiti. Acum ca el a... a pierit , nu va pot lasa fara un invatator , de aceea l-am ales pe ......
Insa propozitia nu fu terminata din cauza tipetelor lui Naruto. Blondinului nu-i venea sa creada asta. Chiar daca Kakashi murise glorios in lupta cu Madara, el nu putea accepta asa usor sa aiba un nou sensei.
Plin de durere si ura , el a iesit afara din biroul lui Tsunade, trantind usa puternic un urma lui. Zgomotul a atras atenti celor ce se afla la etajul unde era si biroul.
Cei ce se aflau inauntru nu puteau decat sa se uite spre usa....
~Sfarsitul capitolului 1~
I'm a professional online casinos player. Mostly i play on the phone. My favorite game is blackjack.
Here is the site with selection of the best Android blackjack games.

#2
Prima \:D/.
Am citit ceea ce ai scris si credema... am fost placut surprinsa sa vad ca este un fic cat de cat normal 8-> -sper deosebire de celelalte ficuri cu naruto din ultima vreme -___-'.
Insa, desi este ceva mai normal, tot ai cateva greseli:-?.
Pentru inceput, nu prea imi place modul tau de pozitionare al virgulelor. Mi se pare ciudat o.o. Dupa parerea mea cred ca ar fi arata mai bine asa: Era Sakura, zambind asa cum o facea mereu. decat asa: Era Sakura , zambind asa cum o facea mereu. Cred ca este mai estetic. :D
Apoi, am observat o repetitie care cred ca ti-a scapat. Se intampla oricui:-J.
Citat: Si-a intors intr-o clipita ochii sai albastrii catre Sakura , vrand sa zica ceva , insa nu a putut sa spuna ceva.
Dupa asta, un cuvant ciudat... unde sincer chiar nu stiu ce ai vrut sa scrii. "acandu-l pe Naruto". Acel "acandu-l" nu ma duce cu gandul la nimic.
Actiunea mi s-a parut putin grabita la inceput, insa pe parcursul capitolului s-a mai domolit.
Cam atat deocamdata.
Astept urmatorul capiol >:D<.

~Edit~
Uitasem de titlu=)). Te rog, fa ceva in privinta lui. Nu ti se pare putin cam sec?:-?. Alege si tu ceva care sa intrige cititorul, sa-l faca curios; sa fie dornic sa citeasca. Intelegi tu...
[Imagine: asdsadfu.jpg]
Sank you, Valkyrja *hug*


#3
Pff...am rămas mască când am văzut un fic aşa mişto . Adică majoritatea ficurilor sunt cu totul şi cu totul altă acţiune decât cea din anime (he he ... şi al meu e la fel doar că e cu Gaara * he is so fucking good * şi Sakura) . Nu am văzut greşeli de tastare sau exprimare şi chiar aş vrea să continui , pentru ca mi se pare foarte interesant . Sincer, aş spera sa fie un fic in care Sakura o să fie cu Sasuke ( şi Gaara merge xD ) iar Naruto cu Hinata pentru ca ea şi-a destăinuit sentimentele ( in real anime ) şi părea că l-au atins pe Naruto ( deaia s-a şi transformat in vulpe ) mă rog asta in cazul in care animeul este romance . Sper că am pus toate diacriticele pentru că incerc să mă obşnuiesc cu tastatura românească .

I.m waiting for the next chapter .

#4
Multumesc fetelor ca ati citit,iar acum sa spun ce am uitat sa zic la inceput.
Ficul este continuarea pe care o vad eu dupa ce razboiul ninja[cu nr 4 =))] s-a sfarsit :-?
Deci este o mica continuare...dupa cum v-ati dat seama.. si corina,ma mai gandesc daca o sa fie vorba de sasuxsaku sau naruxhina T_T'..nu imi prea plac aceste ficuri siropoase ...ma rog,voi vedea ce fac in continuare ^_^
sper ca v-am lamurit si iata capitolul 2[trebuia postat maine,dar na l-am terminat azi]..a da,voi posta cate un caitol,poate 2 in fiecare miercuri O_O'
unele repetitii eu am vreu sa fie acolo...de exemplu cu noptiera si tabloul =))

Capitolul 2
Asculta ce am de zis


-Nu va faceti griji. Voi merge eu si voi discuta cu Naruto. zise Sakura pe un ton calm
Astfel fata iesi si ea pe usa afara, plecand in cautarea lui Naruto intreband pe fiecare persoana pe care o intalnea daca l-au vazut pe „blondul cu zambet larg”. Asa era poreclit baiatul dupa lupta ce o purtase cu cel mai mare dusman al satilui, si anume: Sasuke Uchiha.
Totul era in zadar. Fata nu aflase nimic. Parca Naruto se evaporase complet, insa in acel moment si-a adus aminte de locul unde blondul statea mereu gandindu-se la problemele sale. Sakura nu a pornit spre acel loc, ci a plecat catre casa. Se parea ca fata avea ceva de ascuns. Intotdeauna, cand simtea ca durerea l-a atins pe Naruto, incerca sa-l impace, insa acum era altfel.
Sakura avea de cand sa nu il faca sa se simta bine, ci sa-i tina o predica.

***
De pe noptiera din camera unde razele soarelui intrau pe fereastra larg deschisa, Sakura luase un mic talou, un tablou in care era prezenta toata Echipa 7 formata din aceeasi copii cu zazmbetul prezent pe fata: Naruto, mereu plin de viata;Sasuke, la fel de sobru, insa cu un mic zambet scrijelit pe fata;Sakura, avand aceeasi putere de a rade in fata problemelor si Kakashi, cel ce acum nu mai era.
Lua poza si plecase fara a inchide usa in urma ei. Pornise imediat, fara a mai sta pe gand, spre o stanca unde blondul era asezat privind cerul albastru oglindandu-se in apa limpede, pasarile libere ce il strabateau , si de asemenea, privea norii ce ii aduceau aminte de persoanele dragi lui.
Intr-un moment aparu si fata aruncandu-i poza pe piept baiatului, in timp ce-l privea incruntata.
-Vrei ca vietile lor sa nu mai insemne nimic? Tot ce a facut Sensei pentru noi sa nu mai aiba loc in inima ta? Iti aduci aminte ce a zis inainte de asi da ultima suflare?....Stii cand... insa propozitia nu a fost terminata.
Naruto, satul de micile intrebari ale fetei, ataca si el prin vorbe ce au facut-o pe Sakura sa il priveasca fix si sa nu mai scoata niciun cuvant...
-Inceteaza! Zise baiatul pee un ton puternic. Imi pui atatea intrebari, insa nu stii nimic. Vrei sa fii ceea ce nu poti deveni, Sakura. Crezi ca tu le intelegi pe toate insa nu e asa. Stii macar de ce vin aici? Raspunde-mi...
Insa tot ce a putut face fata a fost sa-l priveasca. Pe obrajii ei plazi au inceput sa apara lacrimi cristaline ce se prelingeau pe buzele ei fine. A dat sa spuna ceva, insa niciun cuvant nu a reusit sa rosteasca.
Baiatul a luat poza in mana uitandu-se la ea, apoi rupand-o in doua. Gesturile pe care le facea blondul , au lasat-o masca pe Sakura. Nu0-i venea a crede ce face. Cazand langa Naruto, Sakura l-a lovit puternic peste fata spunandu-i:
-De ce.... De ce faci toate aceste gesturi,Naruto? Nu vezi ca ne ranesti pe toti? Inceteaza! Spuse ea in timp ce lacrimile continuau sa curga
Linistea s-a lasat imediat peste cei doi adolescenti, doar usoara briza, ce ducea frunzele batranilor copaci prin aer, se mai auzea.


***

Intre timp, undeva, in Tara Focului, pe un munte inalt unde se putea observa foarte greu o deschizatura in stanca puternica, se afla ascunzatoarea celul mai periculor ninja, Sasuke.
Statea acolo, impreuna cu Kabuto, asteptat momentul potrivit pentru o noua lovitura ce va afecta Satul Frunzei pe vecie.
-Si Sasuke... Cand ai de gand sa-ti pui in aplicare planul? zise Kabuto cu un zambet isteric
Insa brunetul nu a spus nimic pentru cateva momente, continuand sa-si toarne ceai in ceasca ce se afla in fata lui.
Din ultima lupta pe care o purtase cu Konoha, Sasuke se schimbase foarte mult, dorindu-si din toata puterea sa se razbune, incepand cu Naruto. Dupa lupta se aliase cu Kabuto, desigur folosindu-l si pe el asa cum l-a folosit si pe Madara, folosindu-i arta pe care o invata-se.
-Kabuto, am nevoie de o persoana puternica, insa nu acum. Am nevoie de ea foarte curand, asa ca stii ce ai de facut. Spuse baiatul in timp ce il privea pe omul ce statea in fata sa, omul ce avea puterea necesara razbunarii
-M-am gandit deja la cineva, Sasuke. Tu doar spune-mi cand ai nevoie de el si eu il voi reinvia.
Stand si vorbind amandoi despre batalia ce urma sa fie data, Sasuke isi aducea aminte cum era pe vremuri, inainte sa apara Orochimaru, dar toate aceste amintiri nu erau de ajuns sa-l faca pe baiat sa se razgandeasca si sa devina la fel cum era inainte. Ura si durerea l-au afectat mult prea mult pentru a se intoarce inapoi. Nu mai putea vedea drumul cel bun, alegandu-l pe cel ce nu trebuia.
Multe alte amintiri ii rascoleau minte, insa brunetul a pus capat...
-Toti cei din Konoha vor simti durerea pe care eu am simtit-o....

~Sfarsitul capitolului 2~

Este ceva mai scurt,sorry,voi incerca sa fac celelalte capitole mai lungi,insa conteaza calitatea nu cantitatea si eu cred ca la ambele am dat-o-n bara. Imi cer scuze pentru greseli etc etc

Lectura placuta!Sper sa fie pe placul vostru,daca nu dati-ma-n judecata :|
I'm a professional online casinos player. Mostly i play on the phone. My favorite game is blackjack.
Here is the site with selection of the best Android blackjack games.

#5
Citat:-Nu va faceti griji. Voi merge eu si voi discuta cu Naruto, zise Sakura pe un ton calm[punct]
Astfel fata iesi si ea pe usa afara[renunta la afara... suna mai bine fara;)], plecand in cautarea lui Naruto [virgula]intreband pe fiecare persoana pe care o intalnea daca l-au vazut pe „blondul cu zambet larg”. Asa era poreclit baiatul dupa lupta ce o purtase cu cel mai mare dusman al satilui[satului], si anume: Sasuke Uchiha.
Totul era in zadar. Fata nu aflase nimic. Parca Naruto se evaporase complet, insa in acel moment si-a adus aminte de locul unde blondul statea mereu gandindu-se la problemele sale. Sakura nu a pornit spre acel loc, ci a plecat catre casa. Se parea ca fata avea ceva de ascuns. Intotdeauna,[fara virgula] cand simtea ca durerea l-a atins pe Naruto, incerca sa-l impace, insa acum era altfel.
Sakura avea de cand sa nu il faca sa se simta bine, ci sa-i tina o predica.

***
De pe noptiera din camera unde razele soarelui intrau pe fereastra larg deschisa, Sakura luase un mic talou,[tablou] un tablou [totusi, tabloul este ala care il tii in perete... mai degraba poza sau ceva de genu] in care era prezenta toata Echipa 7 formata din aceeasi copii cu zazmbetul[zambetul] prezent[renunta la cuv, plus ca deja este o repetitie] pe fata: Naruto, mereu plin de viata;Sasuke, la fel de sobru, insa cu un mic zambet scrijelit pe fata [fara " pe fata".];Sakura, avand aceeasi putere de a rade in fata problemelor si Kakashi, cel ce acum nu mai era.
Lua poza si plecase fara a inchide usa in urma ei. Pornise imediat, fara a mai sta pe gand, spre o stanca unde blondul era asezat privind cerul albastru oglindandu-se in apa limpede, pasarile libere ce il strabateau , si de asemenea, privea [fara "privea", suna mai liber fara] norii ce ii aduceau aminte de persoanele dragi lui.
Intr-un moment aparu si fata aruncandu-i poza pe piept baiatului, in timp ce-l privea incruntata.
-Vrei ca vietile lor sa nu mai insemne nimic? Tot ce a facut Sensei pentru noi sa nu mai aiba loc in inima ta? Iti aduci aminte ce a zis inainte de asi da ultima suflare?....[ mergea si fara punctele astea]Stii cand... insa propozitia nu a fost terminata.
Naruto, satul de micile intrebari ale fetei, ataca si el prin vorbe ce au facut-o pe Sakura sa il priveasca fix si sa nu mai scoata niciun cuvant...[punct]
-Inceteaza! Zise baiatul pee[pe] un ton puternic. Imi pui atatea intrebari, insa nu stii nimic. Vrei sa fii ceea ce nu poti deveni, Sakura. Crezi ca tu le intelegi pe toate insa nu e asa. Stii macar de ce vin aici? Raspunde-mi...
Insa tot ce a putut face fata a fost sa-l priveasca. Pe obrajii ei plazi [palizi cred ca ai vrut sa scrii:-?] au inceput sa apara lacrimi cristaline ce se prelingeau pe buzele ei fine. A dat sa spuna ceva, insa niciun cuvant nu a reusit sa rosteasca. [mergea mai bine: insa nu a reusit sa rosteasca niciun cuvant]
Baiatul a luat poza in mana uitandu-se la ea, apoi rupand-o in doua. [ uite propozitia asta dovedeste ca nu era tablou :))]Gesturile pe care le facea blondul ,[fara virgula] au lasat-o masca pe Sakura. Nu0-i[Nu-i] venea a crede ce face. Cazand langa Naruto, Sakura l-a lovit puternic peste fata spunandu-i:
-De ce....[trei puncte, nu patru] De ce faci toate aceste gesturi,[space]Naruto? Nu vezi ca ne ranesti pe toti? Inceteaza! Spuse ea in timp ce lacrimile continuau sa curga[punct]
Linistea s-a lasat imediat peste cei doi adolescenti, doar usoara briza, ce ducea frunzele batranilor copaci prin aer, se mai auzea. [ ce fraza frumoasa 8->]


***

Intre timp, undeva, in Tara Focului, pe un munte inalt unde se putea observa foarte greu o deschizatura in stanca puternica, se afla ascunzatoarea celul[celui] mai periculor[periculos] ninja, Sasuke.
Statea acolo, impreuna cu Kabuto, asteptat momentul potrivit pentru o noua lovitura ce va afecta Satul Frunzei pe vecie.
-Si Sasuke... Cand ai de gand sa-ti pui in aplicare planul? zise Kabuto cu un zambet isteric[punct... si de zambet isteric n-am auzit:))]
Insa brunetul nu a spus nimic pentru cateva momente, continuand sa-si toarne ceai in ceasca ce se afla in fata lui.
Din ultima lupta pe care o purtase cu Konoha, Sasuke se schimbase foarte mult, dorindu-si din toata puterea sa se razbune, incepand cu Naruto. Dupa lupta se aliase cu Kabuto, desigur folosindu-l si pe el asa cum l-a folosit si pe Madara, folosindu-i[repetitie... ai mai scris un "folosindu-l" plus acel "folosit"] arta pe care o invata-se.
-Kabuto, am nevoie de o persoana puternica, insa nu acum. Am nevoie de ea foarte curand, asa ca stii ce ai de facut. Spuse baiatul in timp ce il privea pe omul ce statea in fata sa, omul ce avea puterea necesara razbunarii[punct]
-M-am gandit deja la cineva, Sasuke. Tu doar spune-mi cand ai nevoie de el si eu il voi reinvia.
Stand si vorbind amandoi despre batalia ce urma sa fie data, Sasuke isi aducea aminte cum era pe vremuri, inainte sa apara Orochimaru,[punct]. Dar toate aceste amintiri nu erau de ajuns sa-l faca pe baiat sa se razgandeasca si sa devina la fel cum era inainte. Ura si durerea l-au afectat mult prea mult pentru a se intoarce inapoi. Nu mai putea vedea drumul cel bun, alegandu-l pe cel ce nu trebuia.
Multe alte amintiri ii rascoleau minte[mintea], insa brunetul a pus capat...
-Toti cei din Konoha vor simti durerea pe care eu am simtit-o....[cred ca aici s-ar fi potrivit mai bine un semn al exclamarii:-?]

Ok, am terminat.
M-am gandit sa fac o corectura asa mai pe indelete deoarece ficul este mult rpea genial pentru a fi afectat de niste greseli de tastare sau repetitii:-S.
Imi place foarte mult cum descrii unele peisaje si uneori sentimentele personajelor. Totusi, actiunea este cam grabita, air unele propozitii sunt prea lungi @-). Nu stiu sigur, dar cred ca nu recitesti textul cu atentie inainte sa-l postezi. [ stiu cum e... lenea asta].
Cam atat as avea de spus, sper sa nu te-a suparat postul meu :-S. N-am avut intentii rele. Oricum, astept urmatorul capitol :P
[Imagine: asdsadfu.jpg]
Sank you, Valkyrja *hug*


#6
Scriu fara diacritice ca trebuie sa imi setez dinou tastaura in romana.:|

Pff ... foarte interesant capitolul mai ales la partea cu Sasuke si Kabuto . Greselile ti le-a insirat deja Ridichea de mai sus. Am observat niste repetitii cum ai si spus si niste greseli de tastare [ zazmbetul , plazi etc. ] . Da nici mie nu imi plac genul siropos [ gen se intalnesc si Sasuke se uita in ochii sacurei de "smarald" si inima ce parea inghetata pana acum se dezgheata si se duc la el acasa si si-o pun apoi vine kiba si il face gelos pe sasuke:))]. Imi plac foarte mult cele descrise mai amplu cum dragostea lor creste pe masura de capitol si o sa o faca in capitolul 30 sau in genul [iubesc dramele de calitate:)) ca sa stii:))] . En fin , revenind nu inteleg ce e cu Naruto asta al tau ? Ca deobicei nu se comporta asa urat mai ales cu Sakura .

Astept nextuuul



Subiecte de discuție similare...
Subiect: Autor Răspunsuri: Vizite: Ultimul răspuns
  ~Destine Incrucisate~ a Fairy Tail FanFic ilussionKaT 0 2.194 11-08-2012, 10:59 PM
Ultimul răspuns: ilussionKaT
  SasuSaku fanfic ChocoKitty 7 8.154 21-05-2011, 04:20 PM
Ultimul răspuns: Ɖʋℓcικ`Иɛвʋиικ
  The beginning of a love story (a sasu-saku fanfic) part I Sakura-Sasuke 25 11.879 30-12-2010, 08:41 PM
Ultimul răspuns: Sakura-Sasuke
  Naruto Fanfic(Eu sau el ?!) haruna_L_shuichi 4 6.452 02-03-2009, 11:51 AM
Ultimul răspuns: Ely-chin
  My YYH fanfic(Yaoi) Owaranai Yume 24 20.501 01-01-2009, 09:52 PM
Ultimul răspuns: Kitsunes Iris
  naruto FanFic Heratcher.21q 7 6.443 29-12-2008, 04:48 PM
Ultimul răspuns: Zollitha


Utilizatori care citesc acest subiect:
1 Vizitator(i)