Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Mai mult de 50% [+18] [yaoi]

#1
Cei ce au citit Iubire cumparata stiu exact cam cine sunt personajele. M-am decis sa fac o serie a doua a ficului, si in cele din urma ramane sa scriu cu Yoko. Kya, so happy 8->
Sper sa va placa ;;)


Capitolul 1:Scanteie

"Exista atatea cai prin care poti ajunge sa sintetizezi o iubire inca stinsa; poti spera, poti lasa valurile de caldura si flacarile care se ridica din ea sa iti consume viata, sa-ti reduca elanul la o pura aspiratie si devii tu insuti o scanteie ce aprinde acel sentiment. Emanciparea de sub greutate, de sub formele atractionale ce se intampla in aceasta baie de sentimente, nu fac viata o iluzie sau un vis? Nu esti tu un vis, nu e visul tau o alta iluzie, nu murim pentru a visa? "

Trecuse un an de atunci -un an in care traise, murise si renuntase de atatea ori; acum in sfarsit totul avea sa se schimbe. Isi ridica trupul gol de pe suprafata dura a patului, tarandu-l pana la baia de langa dormitor si strecurandu-se in interior, lasand usa sa se loveasca de faianta. Aburul inca nu se disipase, iar peretii umezi lasau picaturile sa se scurga pe gresie, umezind-o.
Calca nepasator pana aproape de dus, dand drumul la apa si cautand gelul care se pare, disparuse. Stia exact cine il folosise, asa ca se duse la bucatarie, pregatit sa-l faca sa-si asume responsabilitatea.
Probabil uita ca e gol, pentru ca atunci cand ajunse si ridica degetul spre Jeff, pe acesta aproape ca-l pufni rasul. Lasa manusa de gatit dintr-o mana si paleta din cealalta mana, stingand aragazul si indreptandu-se spre baiat. Era asa dulce, arata asa bine, incat imediat ce il vazu se aprinse.

- Vrei sa te ajut? zambi Jeff, sarutandu-i umerii goi. Nu m-ar deranja sa te spal pe aici sau pe aici, continua, coborandu-si mana de la sfarcurile baiatului la barbatia lui, si apoi facandu-si loc intre fese, penetrandu-l.
- Nnn… gelul. Nu … mai e gel, de… de fiecare data faci la fel, iei gelul sa… sa ma vezi iesind din baie, nu? Hentai! Ar trebui sa existe o.. pedeapsa pentru asa ceva.
- Dar exista, iubire, pedepseste-ma! sopti Jeff la urechea lui Ritsu, sufland usor si indepartandu-i suvitele de par. Unde vrei sa ma pedepsesti, pe masa, la dus sau poate in pat?
- Jeff… gemu Ritsuka, simtind cum cele doua degete se adancesc in trupul sau. Dus…

Jeff il lua in brate, apasandu-si buzele de ale baiatului si ducandu-l spre baie. Ritsu apuca gelul de dus de la bucatarie, lasandu-si picioarele sa stea zvelte peste bratul puternic al barbatului si acoperindu-si barbatia cu mainile.
Odata ce se simti lasat jos pe gresie, se ghemui la pieptul lui Jeff, incercand sa acopere raceala picaturilor de apa de pe gresie ce ii faceau trupul sa raspunda acelor senzatii.
Profesorul se ridica dupa el, luandu-l iar in brate si asezandu-l in cada. Isi umplu pumnii cu apa si ii ridica deasupra capului lui Ritsu, lasand apa sa curga peste albastrul uniform al parului si peste umerii goi. Era al naibi de placut, si de fiecare data cand isi umplea pumnii cu apa si o lasa sa curga peste trupul fragil al baiatului, reusea sa imprastie prin aer un miros slab de flori de cires.
Indeparta si el apronul si pantalonii, lasand la vedere trupul gol si uniform modelat. Intra in cada alaturi de baiat, strecurandu-se pe la spatele lui si asezandu-l intre picioarele sale, reusind sa-l faca sa stea cu spatele . Ii saruta umerii, coborand cu limba pe spatele umed si trasand o dunga umeda pana la mijlocul baiatului. Mainile sale mangaiau portiunea alba a gatului, apasand pielea moale si lasand in urma atingerilor mici dungi rosi. Ritsuka isi simtea trupul incalzindu-se, si cu fiecare atingere din partea barbatului totul devenea din ce in ce mai captivant. Isi lasa capul pe spate, deschizand gura si lasand un firicel de saliva sa se scurga pe barbia sa. Se sprijini cu mainile de picioarele profesorului si se lasa ridicat si intors cu fata la Jeff. Expresia sa erotica il facea sa il doreasca din ce in ce mai mult. Ritsu isi lipi fruntea de pieptul bine facut al profesorului, simtind patrunderea brusca a acestuia si gemu, asa cum o facea de fiecare data cand era luat pe nepregatite. Interiorul sau era invadat din ce in ce mai mult de acea placere incontesabila ce il facea un sclav al propriilor gesturi. Isi ridica putin trupul, incercand sa se miste singur, insa chiar daca trecuse mai bine de un an, inca nu se putea obisnui cu senzatia de durere de la inceputul actului.

- Nu te forta. Inca nu esti pregatit, sopti Jeff
- Continua, gemu baiatul.
- Eu nu continui, continua tu daca vrei, altfel te las asa.
- Jeff…

Ritsu isi lasa greutatea sa apese asupra picioarelor barbatului, pana ce simte cum clipele il fac sa uite de toate si mintea sa devine alba. Jeff il apuca de brate si il ridica usor, patrunzandu-l mai adanc pana ce simti barbatia sa invaluita de moliciunea pielii celuilalt. Era atat de placut, incat nu-i pasa daca urmeaza sa vina sfarsitul lumii. Ritsu se misca in acelasi timp cu trupul barbatului, gemand de placere si zgariind pielea celuilalt. Jocul lor devenea mult prea nebunesc pentru a se rezuma doar la acele cateva atingeri si patrunderi, Jeff musca umerii baiatului, facand carnea sa pulseze de durere, iar Ritsu continua sa se miste urcand si coborand, lasandu-l pe barbat sa ii descopere fiecare punct sensibil ascuns al corpului. Gemu lung, simtind cum prin venele sale se scurge satsifactia ce o avusese.
Simti cum substanta isi face din nou drum prin barbatia sa si se imprastie pe trupurile lor goale. O picatura, doua, curgeau, mangaind suprafata din zona buricului si lasand dare albe. Jeff linse zona, urcand catre gura lui si soptindu-i cateva cuvinte pe care abia le intelese.
Ritsu profita de lipirea dintre cei doi, apucand cu dintii de urechea barbatului si muscand cu putere, avand grija sa apese cu fesele sale organul inca excitat al brunetului.
Jeff se ridica din cada, asezandu-se pe marginea ei si privindu-l cu subinteles pe baiat. Ritsu ridica si el privirea, asemeni unui caine fara stapan, lingandu-si buzele si lasand saliva sa curga pe barbia sa. Isi apropie limba de barbatia celuilalt, trecand-o usor peste varful ei. Deschise buzele, umezindu-le cu limba si lasa organul sa isi faca loc printre ele, incercuind cu limba forma sa, insa nu isi lua nicio clipa privirea din ochii barbatului. Era placut, al dracu de placut, si nu ezita sa aplice o mica muscatura, lasand dintii sa atinga foarte usor pielea in timp ce-l elibera. Continua in acelasi ritm, sugand si lingand de la baza la varf, lasand barbatia sa se umple de saliva si sa pulseze in gura sa. Isi trecu limba prin deschiderea din varf, reluand drumul, ajungand la scrot si sugand locul., masand incontinuu cu buzele. Il stranse un pic mai tare, simtind un lichid transparent cum isi face loc in gura sa si il atinse usor cu limba, pentru ca mai apoi sa se departeze usor, simtind simtind gustul sarat. Continua, lasand limba sa se joace de o parte si de alta a organului, ridicandu-si ochii rugatori catre celalalt si sprijinindu-si capul de abdomenul sau, era mult prea oboist pentru a se mai misca.
Profesorul il lua in brate, ridicandu-l din cada si asezandu-l pe pat. Era placut sa-l priveasca atat de extenuat, mai ales acum, ca avea o surpriza pentru el.
- Maine plecam intr-o croaziera.

#2
Buna ma bucur ca ai decis sa continui ficul prima parte din el a fost destul de interesanta asa sper sa fie si aceasta dar din cate vad prevede lucruri buna
Acum sigur ca o sa fie mai interesant mai ales ca cei doi formeaza un cuplu
inceputul a fost destul de fierbinte sper sa mai existe astfel de momente intre cei doi
o croaziera e destul de interesanta si prevede destul de multa actiune
sper sa postati un nou capitol cat mai curand
pa si bafta

#3
DECI WooooooooooooooooooooW
Cat am asteptat sa incepi ficul asta:X cat am iubit iubire cumparata si personajele din acel fic:X Domne ce iubesc ficul asta!
Deci in concluzie e superb, imi place enorm
Greselutze am sesizat2 care sunt din pura neatentie ai uitat un punc si ai repetat cuvantul "simtind" :D
Deci salivez mai vreau mai vreau=)))
Nu pot exprima prin cuvinte cat de mult vreau :)) capitolul urmator si mai multe scene:X:D
Deci succes la scris amandurora:D:):*
Kissu:D
[Imagine: innocentlovesig.png]
"Only I know your pain…
Your uncertainty…
Your loneliness…
If only we could be toghether forever.
I’ll say it as many times as you wish.
I will not betray you!"
— Luka Crosszeria


#4
yes! chiar ma intrebam cand naiba o sa va ganditi sa incepeti un fic impreuna si mi s-a raspuns imediat.
mitsukai..am sa te cert pentru cele cateva repetitii, dar iti multumesc [ i am doing the happy dance here ] pentru scena foarte tare cu care ai inceput ficul.
E modalitatea cea mai eficienta de a ma face sa ma lipesc cu fata de ecran si sa vreau mai mult pentru ca mai apoi sa declar un fic prezent pe lista 'ficurilor mele preferate". Awesome, dude!!!!
Imi amintesc personajele si povestea lor desi nu o pot derula cu tot cu detalii. Sunt curioasa ce o sa se intample in acea croaziera.
Cred ca aici intervine Yoko [ someone else who's fic i have on my "favourite fics" list ]
sa ma comport ca un copil idiot?
kya!!~~!! mai mult!! wtf?? de ce naiba te-ai oprit? baka mitsu... nu te opresti cand scrii ceva atat de hot!~ waruiiiiii....
gata....acum e mai bine. ok.
deci....astept continuarea...stiu ca nu am sa fiu dezamagita.
[Imagine: sigbylis-2.png]
From time to time, we all have to write our own blank page.


_______________________________________________________________

#5
Cred ca asta e cea mai fericita zi din viatza mea!Continuarea la ficul meu preferat:x scris de doua dintre scriitoarele mele preferate.

Capitolul a fost super atre!Ce dor mi-a fost de astia doi.Si de scenele hot dintre ei:-p
Croaziera?Faaain.Abia astept sa vad unde vor merge.Nu am uitat inca personajele.Stiu bine ca Kiro era persinajul meu preferat.Apropo...va aparea si el si Raito?Eu sper ca da.Nu am apucat sa aflam prea multe despre cuplul acesta, desi in ultimul capitol de la "Iubire cumparata" parca erau impreuna.Si de Axel...nu am mai auzit de muuult, nici in celalalt fic.Imi e dor si de el.
Si tatal lui Ritsu sta acum cuminte?A si uitat de fiul lui?Deh, oare de ce ma surprinde, avand in vedere ca l-a vandut:-w

Ne, cam atat.Stiu sigur ca va iesi un fic reusit.Mul noroc in continuare fetelor.Si veniti repede cu nextu va rooog.Spor la scris.Ja-ne!:bye:
I'm Kira.

#6
interesant Mitsu`nii se pare ca te-ai tinut de cuvant
ador personajele din fic-ul anterior si mi-a placut mult si continuarea
sunt curioasa sa vad ce vei face cu personajele in sezonul asta
desigur sunt curioasa sa vad si capitolele lui Yoko, care sunt sigura ca vor fi pe masura
asa ca fetelor succes la scris si astept capitolul urmator
kiss:*
[Imagine: 641488.jpg]
^_^Oh tu dulcele meu tiran... oare cand vei intelege ca "te iubesc"...^_^

#7
Mii de multumiri tuturor. Sper sa nu va dezamagesc nici pe voi si nici pe Mitsu. Stiu ca ati asteptat ceva ceva continuarea la ficul ei si sper sa ma pot ridica si eu la inaltimea asteptarilor.

Multumim fiecareia in parte si enjoy the next chapter! :)

----------------

Cap II Camera 202

Ritsuka isi deschide larg frumosii sai ochi albastri incercand sa proceseze informatia primita. Expresia uimita de pe fata lui aidoma cu a unui copil ce asculta cu interes o poveste, il face pe Jeff sa-si arcuiasca buzele intr-un zambet cald. O imagine adorabil de nevinovata si in acelasi timp plina de senzualitate: Ritsu complet gol stand in genunchi printre asternuturile scaldate in lumina blanda a diminetii, tinandu-si palmele impreunate in poala si privind in sus catre chipul profesorului. Buzele lui usor despartite sunt brusc acaparate de gura lui Jeff ce nu-si poate stapani un geamat scurt inainte de a explora interiorul umed. Fiind luat prin surprindere, Ritsu ramane blocat pentru cateva clipe inainte de a-l impinge pe Jeff.
- Stai putin! exclama el incruntandu-se si trecandu-si involuntar limba peste buze. Ce croaziera? Maine? De ce imi spui tocmai acum? incepe sa turuie adoptand o expresie ce se vrea a fi bosumflata, dar curiozitatea ii este citita cu usurinta de catre profesor.
- M-am gandit ca o astfel de experienta ar aduce un pic de diversitate, asa ca am rezervat o camera pe vasul de croaziera “Imperial Lily”. Maine la ora 6 dimineata plecam cu avionul pana in Maldive unde pasagerii sunt asteptati sa urce la bordul vaporului. Croaziera dureaza sapte zile, timp in care vom naviga pe Oceanul Indian si vom face o singura oprire de douazeci si patru de ore in Singapore. Asadar, frumosule, vei fi blocat pe o suprafata limitata de uscat impreuna cu mine; nu vei putea fugi nicaieri, incheie Jeff muscand incet lobul urechii lui Ritsuka.
- Stii ca nu-mi place cand iei decizii si in numele meu. Ar fi trebuit sa ma anunti si pe mine inainte sa faci rezervarile si nu sa ma pui in fata faptului implinit, afirma baiatul fortandu-se sa para suparat si evitand intentionat remarcile cu tenta sexuala.
- Si tu stii ca imi place sa te surprind. Acum ai face bine sa te apuci de impachetat pana termin eu cu micul dejun pe care l-am neglijat ... din motive obiective, spune Jeff fluturand un zambet pervers. Vom merge la cumparaturi imediat dupa, adauga el inainte de a mai fura un sarut de pe buzele lui Ritsuka si apoi dispare in bucatarie.
Ramas singur, baiatul sare din pat cu o vioiciune iesita din tiparele normalului si incepe sa rascoleasca febril sertarele.
Dupa aproximativ doua ore, timp in care cei doi indragostiti au luat micul dejun printre saruturi, tachinari si mangaieri, au pregatit o parte din bagaje si acum dau iama prin magazine pentru cumparaturile de ultima ora. Ritsuka a renuntat de ceva vreme sa mai poarte masca indiferentei fiind de-a dreptul extaziat de viitoarea croaziera. Jeff nu-si poate dezlipi privirea de pe chipul radiind de fericire al baiatului, gandindu-se ca pana la urma a facut o alegere cum nu se poate mai buna.
Carand dupa ei cateva plase continand cumparaturile efectuate in trei ceasuri, cei doi fac o ultima oprire la un magazin cu articole de imbracaminte pentru sezonul calduros, costume de baie, sorturi si lenjerie intima. Ritsuka alege doua perechi de pantaloni scurti cu care dispare intr-una din cabinele de proba. Se intoarce brusc, pe jumatate dezbracat, simtindu-se impins puternic de doua brate.
- Jeff! Stii doar ca nu este voie sa intre doua persoane intr-o cabina de proba in acelasi timp, incearca Ritsu sa protesteze in timp ce mainile si gura lui Jeff alearga haotic pe trupul lui.
- Putin imi pasa! Inca de la micul dejun m-ai chinuit ingrozitor de tare. Crezi ca mai am acum puterea sa ma stapanesc? intreaba Jeff avand buzele lipite de pielea gatului lui Ritsu.
- Dar... dar m-ai avut inainte de micul dejun, continua slab baiatul tinandu-si ochii inchisi in timp ce cu o mana se sprijinea de peretele cabinei, iar degetele celeilalte se pierdeau in parul profesorului.
Facand un efort supra-omenesc, Jeff se ridica incet, il imbratiseaza cu putere pe Ritsuka si-i sopteste muscandu-si buzele:
- Of, ce-mi faci tu mie...
Iese destul de ravasit din cabina de proba si reuseste sa-si potoleasca bataile inimii. Asteapta cuminte pe una dintre bancutele asezate in fata separeurilor, insa imagini ale intamplarilor petrecute la micul dejun se incapataneaza sa i se inghesuie in minte. El stand pe scaun, Ritsuka in bratele sale tinandu-si o mana pe dupa gatul sau in timp ce cu cealalta ii baga in gura bucatele de ananas; el lingand si sugand fructul zemos avand grija sa cuprinda cu buzele sale si degetele baiatului si observandu-l pe acesta inchizand ochii de placere vizibil excitat; el mangaindu-i trupul frumos, in timp ce Ritsu strange cu putere in pumnul stang fire de par ale profesorului…
- La dracu! bombane Jeff ridicandu-se tulburat de pe banca si incepand sa masoare cu pasi rari holul din fata cabinelor de proba.
Izbutind sa ramana calm pe restul duratei cumparaturilor, Ritsuka si Jeff ajung acasa fara sa se mai fi lovit de alte incidente…

*
Alarma ceasului desteptator se declanseaza la ora 4 dimineata smulgand destule injurii de pe buzele celor doi indragostiti. Se ridica din pat inca buimaciti de somn, dar reusesc sa ajunga la aeroport in timp util. Aerul rece al diminetii si aglomeratia din terminalul Narita le induc amandurora o stare de exaltare si agitatie. Ritsuka se foieste plin de anxietate alergand pe la toate panourile existente pe suprafata aeroportului. Jeff isi priveste cadranul ceasului la fiecare cinci minute, in acelasi timp nescapandu-l din ochi pe iubitul sau.
“Zborul Tokyo, Japonia – Male, Maldive, cursa 784. Va rugam sa va prezentati la poarta numarul 2.”
Isi indreapta la unison privirile spre poarta cu pricina ramanand blocati cateva momente. Dezmeticindu-se, apuca grabiti cele doua genti pe care nu le-au trimis spre depozitare in cala avionului si se indreapta spre locul de imbarcare.
- De ce asa nervos? intreaba Jeff observand fata livida a lui Ritsuka in timp ce aparatul de zbor se desprinde de sol cu un zgomot asurzitor.
- Nu... n-am nimic, raspunde baiatul afundandu-se mai tare in scaunul confortabil si strangand cu putere manerele.
- Hei, doar nu e prima data cand facem asta. Tine-ma de mana pana ne vom putea descotorosi de centurile de siguranta. O sa fie bine! incearca Jeff sa-l linisteasca zambindu-i.
Parcurg o buna bucata din orele de zbor tinandu-se de mana si facand planuri pentru saptamana ce o vor petrece pe vasul de croaziera. Cu gandurile plutindu-i spre apele Oceanului Indian, Ritsuka se lasa cufundat intr-un somn adanc pana in momentul in care se simte zgaltait de bratele lui Jeff.
- Ritsu, trezeste-te! Am ajuns!
Baiatul isi deschide incet ochii privind mirat in jur. Pasagerii se imbulzesc spre iesire sporovaind, zeci de bagaje de dimensiuni mici sunt trecute din mana in mana pentru a ajunge in posesia proprietarilor, intreaga scena reusind sa-l faca pe Ritsuka sa se dezmeticeasca instantaneu.
- Am ajuns! tipa el sarind ca ars de pe scaun si facandu-l pe Jeff sa rada cu pofta.
Coboara repede din avion si izbutesc sa-si recupereze bagajele dupa o serie de certuri cu personalul aeroportului Male. Fiind unul dintre cele mai aglomerate aerodromuri din Maldive, angajatii au intotdeauna de-a face cu astfel de probleme. Jeff stia de acest aspect in momentul in care a ales croaziera, insa avand in vedere faptul ca vasul pleca din Portul Male situat la o distanta foarte mica de aeroport, a preferat sa-si asume acest risc.
Briza oceanului, aerul proaspat si privelistea superba ii determina pe Ritsuka si Jeff sa se opreasca pe scarile ce deschid intrarea in port. Zeci de vase stau ancorate la mal leganandu-se lin, altele se observa in departare ca mici pete albe pe o intindere albastra; o multime de oameni roiesc pe pontoanele arse de soare, hamali impovarati de geamantane, doamne purtand palarii cu boruri largi si ochelari fumurii, domni imbracati in pantaloni albi din bumbac, copii alergand ciocnindu-se de zecile de carucioare pentru bagaje.
Ritsuka isi ridica privirea spre Jeff zambind. Acesta ii face un semn aprobator din cap, il ia de mana si continua sa coboare scarile.
- Uite! “Impreial Lily”! tipa Ritsu indreptandu-si aratatorul spre un imens pachebot ce se desprinde parca de celelalte atat prin dimensiuni cat si prin aspect.
Pornesc amandoi spre pontonul de pe care se face imbarcarea pe luxosul vas. Prezinta biletele, dupa care se avanta in labirintul de coridoare in cautarea camerei inscrise pe brosura: numarul 202. Fiecare pasager a primit de la agentie odata cu biletele si un mic pamflet in care este prezentat vasul, camera sau apartamentul comandat, precum si o harta cuprinzand indicatiile necesare. Urmand instructiunile, Ritsuka si Jeff ajung in fata unei usi vopsite in alb, pe care este gravat cu o culoare aurie numarul 202. Jeff rasuceste cheia in broasca si deschide usa larg. Raman amandoi in prag fara sa indrazneasca sa faca un pas; imaginea din fata ochilor lor ii impiedica...

-----------------------
Multumim celor ce au citit!
I wish people would stop telling me what to do. I can make mistakes on my own too!
Genius by birth, lazy by choice. Mendokusai...

My anime wallpapers blog: http://animefact.wordpress.com/



[Imagine: lcopy.jpg]

#8
stai...
1. daca as fi fost in locul lui Jeff..dadeam cu capul de toti peretii si il fortam sa devina al meu.
Scena micului dejun a fost absolut incredibila. imi si imaginez cum ar arata si mi se pare atat de kawaii.
Ritsuka mi se pare dragalas din toate punctele de vedere si are atitudinea unui copil cand vine vorba de lucrurile normale si e grozav de nesatul cand e cazul sa faca dragoste cu iubitul sau.
Mi se pare interesanta idea cu croaziera..dar ma cam sperie putin idea ca ceva rau se poate afla de cealalta a usii.
2. sper ca inauntru se afla tot ce trebuie pentru o saptamana pasionala si nu o persoana
Jeff cred ca are mult de furca si arde de nerabdare sa il faca pe Ritsuka al lui deci..sper...sa ii indepliniti dorinta cat de curand.

voi faceti o echipa buna si nu aveti cum sa dezamagiti. spor la scris si atentie la ce e cu acea camera 202
[Imagine: sigbylis-2.png]
From time to time, we all have to write our own blank page.


_______________________________________________________________

#9
Ce frumos acest capitol...mi-a placut enorm! Hm...de ce nu au facut-o in cabina de proba?:(( De ce?:((
Asa si faza cu croaziera e suberba, doar ei doi singuri( sper ca singuri dar cine stie) facand diferite lucruri
Hm...si ce se afla in aceea camera? Hm...ce curioasa sunt, dar voi astepta...voi astepta:))
Deci ast nexu....va rooooggg nu ma torturati si punetil mai repede
Imi place foarte mult cum scrieti amandoua si deabia ast sa citesc mai repede:))) Vreau sa citesc!!! Vreau ! Vreau...ok deci va las ca vam cam stresat dar chiar vreau:))sa citesc mai repede toate capitolele:)))
ASa..deci succes si spor la scris...scrieti fetelor scrieti:)))
Kissu:*
[Imagine: innocentlovesig.png]
"Only I know your pain…
Your uncertainty…
Your loneliness…
If only we could be toghether forever.
I’ll say it as many times as you wish.
I will not betray you!"
— Luka Crosszeria


#10
Wow cu rasuflarea taiata si cu expresia unui copil mik care tocmai a constatat ca i s-a terminat cicocolata zic ca sunt dezamagita: :(( de ce te-ai oprit tocmai in mijlocul punctului interesant
si acum capitolul a fost pe masura asteptarilor mele mi-a placut si a avut tot ce i-a trebuit
asa ca Mitsu`nii sa pui continuarea repede
kiss fetelor :*
[Imagine: 641488.jpg]
^_^Oh tu dulcele meu tiran... oare cand vei intelege ca "te iubesc"...^_^



Subiecte de discuție similare...
Subiect: Autor Răspunsuri: Vizite: Ultimul răspuns
  Mult galben... Val 10 6.553 23-05-2013, 04:04 PM
Ultimul răspuns: Val
  [+18] Muzica si mai mult ..... alex 2 2.532 17-09-2012, 06:42 PM
Ultimul răspuns: alex
  Nimic mai mult decât cuvinte. Julliette . 5 2.222 22-07-2011, 11:52 AM
Ultimul răspuns: Mizantropul
  Cică poezii. Mai mult încercări. SnowFlake. 2 1.767 30-05-2011, 07:33 PM
Ultimul răspuns: Abbeh.
  Mai mult decat ceea ce pare CandyGirl 18 12.253 22-03-2011, 07:23 PM
Ultimul răspuns: Flash
  Obsesia unei nopti sau mai mult [+18] aly_lady_kiss 2 2.855 03-08-2010, 01:51 PM
Ultimul răspuns: Paradox
  SasuSaku O iubire aparuta dupa mult timp alexandravega 8 7.963 29-07-2010, 12:51 PM
Ultimul răspuns: Flash


Utilizatori care citesc acest subiect:
1 Vizitator(i)