Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Life Hurts

#51
Ok acum nu mai sunt prima dar chiar si asa. Multumesc ca m-ai anuntat si ca ai postyat asa de repede`. Capitolul asta e mai mult decat reusit si minunat adica mie imi place la nebunie si cel mai mult ma atrage ultima parte in care apare Eric waw cine zice ca trecutul e trecut se inseala rau de tot. Inca nu pot sa cred ca Aby a fugit fara sa-i dea nicio esplicatie lui Michael dar sincera sa fiu cred ca si eu as fi facut la fel dar nu prea am prins legatura intre partea in care Aby fugea si cea in care era legata de pat. In fine cred ca o sa imi dau eu seama pana la urma dar intre timp iti zic ca astept cu nerabdare ext-ul. Sa nu uiti sa ma anunti si pe mine.
http://farm3.static.flickr.com/2496/4202...a4a1_b.jpg


infrunt furtuna si ma gandesc
oare cat mai trebuie sa supravietuiesc
visele se sting usor
la fel ca un gand de dor
se duc departe si dispar
ca umbra dintr-un suflet amar
si nu raman decat regrete
fara sperante sau chiar secrete

[Imagine: chibi_8329.gif]
lolix kid, chibi-ul lui
lolix


[Imagine: 6141910.png]


[Imagine: 6fd6871.png]

#52
Yaaayy! Ce intarziata sunt:((. Sorry k nu am comentat de multa vreme la ficul tau dar am avut o groaza de chestii de facut. Deabea mai am timp sa scriu la ficul meu.

Anywei:D, ficul, ca de obicei interesant, bine realizat si imi place tare mult ca ai capitole lungi. Mi-ai dat ce sa citesc nu gluma.;). Povestea: devine tot mai interesant. Imi pare tare rau de Aby si de Michael, dar de asemenea incep sa-l urasc pe Josh.
Eric!! Ce cauta el aici.:-s.
Nu prevad un viitor fericit daca a intrat el pe-aici.
Oricum, astept nextul si sper sa nu ma uiti cand il postezi:D
Bye, diar:*:*

#53
Hi girls! Ce e nou? Va spun eu, eu pe aici cu un com:)) Rusine mie. Pot spune ca imi place mult felul in care ai abordat ideea. Imaginatie ai din plin din cate vad. Descrierea este bine pusa la punct. Greseli nu am vazut, iar capitolele sunt destul de lungi si cursive. Mi-a placut ideea povesti de la primul capitol.
In ultima parte am avut parte de un soc, Eric?! Ce pufuletii mei mai cauta si asta aici? Scoate-l afara ca daca nu osa il devoram:))
Biata Aby... imi pare rau ca trece prin toate de una singura. Josh... vai ce dulce e tipul, chiar daca din cauza lui relatia dintre Abi si Michel este pusa in pericol tot de el imi place mai mult.
Imi place fic-ul foarte mult, astept continuarea si nu osa te rog sa ma anunti, pentru ca din cate vad ai destui pe care sa ii informezi:)) Osa fiu cu ochii pe tine
[Imagine: images?q=tbn:ANd9GcTudpQ7ld6hFMSKvoA5Gqq...h75WkQbrCQ] Can you see me now?

#54
Am apărut şi eu în sfârşit. Scuze, draga mea pentru întârziere. Îl citisem mai de mult, dar am avut nişte probleme şi nu am putut da comm.. [ `` Niciodată nu e prea târziu `` , ne? :d ]
Nu am văzut greşeli de tastare/exprimare/ortografie şi chiar dacă aş fi văzut, nu le-aş fi spus. Cu siguranţă s-au mai menţionat :].
Michael ăsta! Sunt sigură că nu o urăşte, nu-i aşa? :-" Şi Josh [ - x ; încep să-l detest. Fără supărare, dar trebuie să fie unul bun şi unul rău [ şi da ştiu că nu e rău, dar nu-l suport =)) ] -> aberari :-j.
Eric?! Haide că m-ai făcut curioasă : - ". Adu next-ul ăla mai repede xD.
Kiss and hug >;d<.
[center][Imagine: 2isxfr.jpg][/center]
Mulţumesc, Abbeh. Ly <3.

[center][Imagine: lh4lc.gif][/center]

#55
Hey! Am ajuns si eu intr-un tarziu pe la tine :* Am citit ultimele capitole si *wow* ...vad ca Aby a incurcat-o rau de tot :( Imi place cum folosesti descrierea, greseli nu am vazut, totul este original. Cred ca Aby are o decizie foarte grea de luat, adica ambii tipi mi se par ok si merita sa fie impreuna cu ei. Acum mai e si... Eric, care se pare ca a capturat-o :( Sper ca totul va fi bine si nu va mai fi nevoita sa treaca inca odata prin asa ceva. Cam atat am avut de spus... spor la scris si sa ma anunti cand pui next-ul :* *Hugs*
[Imagine: grellslutcliffbyhowling.gif]


♥ Live Every Second Like It Was Your Last One ♥


[Imagine: mukurosignbynaladrield3.png]

[Imagine: sigg3.jpg]


#56
Nu ma asteptam sa cititi atat de multi, chiar apreciez. ^^ Stiu ca am zis ca vin mai devreme cu nextu` dar cauza a fost scoala si alte chestii. * laughs *
Btw, lectura placuta ! <33

Capitolul 12 - Trecutul nu poate fi sters cu buretele



Cat mai trebuie sa indur acest calvar? Pentru mine, nu reprezinta decat un cosmar, un cosmar blestemat. Si acum iata ! … Parca ma abat de la adevaratul meu drum, poate ca am un scop anume. Insa, Eric imprastie dezgust, ma face sa ma inec in propriile ganduri, sa nu mai fac diferenta intre fericire si tristete. “ Fericire “… N-am mai gustat din ea de ceva timp, poate doar alaturi de Michael. Michael inca este suparat pe mine, cred ca acum se simte ingrozitor din cauza mea. Mereu va fi vina mea !
Ce rost are sa mai lupt ? In fata lui Eric n-am nicio sansa. O sa ma foloseasca precum o carpa plina de praf, asa cum a facut intotdeauna.
- Gata, surioara ? Sper ca te-ai gandit bine la ce urmeaza, caci … mi-a fost dor de tine.
Tonul acesta il urasc atat de mult, ii detest vorbele impunatoare care ma fac sa ma simt mica, inferioara lui. Si totusi, asa a fost dintotdeauna …
Ceasul din perete isi continua ticaitul in surdina, in linistea atat de apasatoare. Eu imi las privirea sa cada asupra unui punct fix, parca tot cosmarul de acum doi ani derulandu-se in fata propriilor ochi. A fost prima data ! A fost inocenta mea, la naiba !
Scartaitul podelei nu numai ca arata cat de vechi este acest loc, ci si anunta fiecare miscare a “ fratelui meu “. Ajunge in dreptul patului de care sunt legata si-si intinde mana spre mine. Oftez scurt si-l tintesc cu privirea, infruntandu-l cu ceva curaj pe care nu credeam ca-l detin.
Nu mai pot permite sa se intample din nou acea scena, caci eu insami sunt protagonista acestui film infect, numit viata.
Mi-e frica …
Ii simt atingerea ce-mi provoaca repugna, imi mangaie obrajii lipsiti de culoare si buzele-mi reci. Ma intreb ce poate fi mai rece si ma intunecat decat mine, mai intunecat decat chiar acest moment.
Ura pentru Eric imi creste cu fiecare secunda ce se scurge. Doar timpul mai sta intre mine si ceea ce urmeaza.
- Am devenit nerabdator sa te am din nou in brate, sa-ti aud sunetele de durere si sa ma implori sa termin. Da, durerea provocata de mine.
Vorbeste cu atata ipocrizie, n-are habar de nimic.
Brusc, izbucneste intr-un ras isteric, facandu-ma sa imi opresc randul lung al gandurilor. Eu, nestiind ce sa zic, tac, oftand pentru a nu stiu cata oara in acea seara.
Este 11:26 … Timpul parca sta in loc sau mai rau, cineva il opreste din a-si mai continua cantecul vesnic.
Eric, vazand ca nu reactionez, se opreste din acel ras ce-mi dadea fiori, strangand apoi cateva fire din parul meu brunet. Doare, dar nu mai rau decat a durut atunci, in trecut.
Ma forteaza sa-l privesc in acei ochi sfidatori, ca mai apoi sa-mi adreseze cateva cuvinte.
- Spune-mi, Aby … Ma iubesti ?...
Glumeste, nu ?!
Cine ar crede vreodata ca o sa iubesc un nenorocit prefacut ? Dupa cate mi-a facut, dupa cate umbre a adus in rahatu` asta de viata ?! Niciodata !
Desi ma cert cu mine insami si aproape ca explodez de furie, raman calma si ma pregatesc de o noua “ confruntare “. Imi dreg glasul si-mi inchid ochii pentru un minut, iar apoi zambesc usor.
- Javra, sper sa mori putrezind alaturi de lumea ta si de tarfele tale ordinare, ii spun cu acelasi zambet, observandu-se reprosul din vocea mea.
Se incrunta la adresa vorbelor mele, devenind clar mai furios si mai nervos ca niciodata, pierzandu-si atitudinea de mai devreme. Acesta este adevaratul Eric.
- Curva dracului ! Indraznesti sa mi te adresezi cu asemenea tupeu ?! Si eu care credeam ca o s-o iau incet … Tu ai vrut-o !
Spunand acestea, incepe sa traga mai tare de parul prins in pumnul sau si desfacandu-si pe rand nasturii camasii pe care o purta. Nici macar ceea ce spune nu ma mai atinge, déjà a facut-o cu mainile mizerabile.
Stiam ce urmeaza din momentul in care ceasul din perete a batut ora 11:35. Atatea minute pana la un cosmar cunoscut …
Hm …
Eric continua sa se dezbrace cu aceleasi miscari bruste si nerabdatoare, iar eu doar stateam si-l priveam sfidatoare. Apoi, m-a smucit in mod subit, facand sa ma cutremur, el dandu-mi tricoul si hainele pe care le purtam jos. Am simtit precum un fulger palma ce mi-a dat-o, batjocorindu-ma ca acum doi ani. Atunci am fost batuta si violata, nu mi s-au luat in considerare sentimentele si lacrimile varsate. De ce nu ar fi asa si acum ? Aceeasi situatie …
Il aud soptindu-mi la ureche clar si raspicat :
- Ah, da. Frumoasa relatie cu tipu` ala, Michael.
Parca nu mai raspundeam gesturilor sale cand i-a spus numele roscatului cu atata ura. Am simtit cum ochii imi sunt impaienjeniti ca si cum eram intr-o totala ceata.
- Sa nu indraznesti sa te atingi de Michael ! urlu eu la el, disperata si infricosata, dorind sa nu-l amestece pe Michael !
Iar el … Daca ar afla de fapt adevarul, o sa fie si mai rau decat este déjà, o sa ma considere o femeie usoara.
- Prea tarziu …
“ Prea tarziu “ ? Ce vrea sa spuna cu asta ?
Nu mai am timp sa asimilez acele cuvinte fara logica din cauza durerii ce ma cuprinde. Catusele de la maini imi provoaca rani adanci, facandu-ma sa strang din dinti puternic.
Simt cum ma pierd, imi vine sa lesin din cauza penetrarilor lui Eric. Imi prinde buzele intre ale sale, sarutandu-ma agresiv, apoi muscandu-ma pana la sange. Oare exista o durere mai mare ca aceasta ? Nu-mi mai pot tine lacrimile in frau, sunt inutila.
- Asa ! Sa te aud cum tipi, cum urli de placere pentru ca stiu ca-ti place, spuse el adancindu-se mai mult in mine si gemand de placere.
Nu mai pot rosti ceva, parca imi pierd vocea, constiinta. Lacrimile ce continuau sa curga siroaie pe chipu-mi sunt fierbinti in comparatie cu trupul meu, arata umilinta prin care trec.
Palmele si bataile, batjocura la care sunt supusa ma distruge pe dinauntru.
Imi pare rau Michael …
Ultimul gand ti l-am daruit tie, ultima picatura de sange scursa si ultimul minut. Ora 00:00 …

____
Merci Moxxy ca mi-ai zis de greseli. Chiar nu pot sa cred cum de am avut atatea. o.o' Btw, le=am corectat. ^^ Tnx` again.

#57
Hello my dear.
Cât mă bucur că ai venit cu nextu, apropo merci că mi-ai spus. Mi-a plăcut foarte mult începutul acestui capitol, a fost atât de profund. Dar şi restul capitolului mi-a plăcut cu toate că ai fi putut lucra mai mult la descriere. Am văzut câteva greşeli, undeva ai uitat să pui space şi undeva ai scris ,,repugnă şi repulsie'' sună destul de aiurea mai ales că ambele înseamnă cam acelaşi lucru, dar poate că ai vrut să pui în evidenţă ceea ce ,,simte'' Aby pentru Eric. Şi tot aşa pe undeva am văzut că ai lăsat space înainte să închizi ghilimelele. Totul începe să ia o întorsătură din ce în ce mai interesantă. Chiar sunt curioasă să vad ce s-a întâmplat cu Michael. Cam atât aştept nextu. Bye, bye love.
P.S. Eric e un idiot.

#58
Maammaa!! Ce trist:((.
Imi pare atat de rau de Aby. Saraca fata, badjocorita de 2 ori de acelasi criminal imputit numit Eric.
Daca ar fi real, i-as arata eu ce inseamna aia bataie:)). Si nu glumesc.x-(
Ma rog, poate doar putin.
Aniwei, capitolul foarte interesant, dupa greseli de tastare nu m-am uitat si nici nu cred ca au fost iar despre restul nu comentez.
Auzi la ea, ramane fara inspiratie. Daa, cum sa nu. Si dupa ficul meu s-a facut o carte:)).(Eram ironica)
Totusi, mersi ca m-ai anuntat. M-a binedispus capitolul tau dupa ce zi am avut:(.
Don't forget me next time. Byezz..*hugs*

#59
Hello. Am trecut si eu pe aici. Scuze pentru intarziere, dar cineva a uitat sa ma anunte :-w. A fost un capitol destul de dragut. Ai facut o treaba buna. Descrierea a fost buna, desi puteai mai mult, sunt sigura de asta, naratiunea bunicica dar si la ea mai puteai lucra putin, iar dialogul nu a fost sec. Actiunea nu a fost grabita si am vazut mici greseli de tastare, dar nu le-am dat mare importanta, in rest, a fost bine la capitolul estetica. Eric chiar e un idiot. M-ai facut foarte curioasa de ce i s-a intamplat lui Michael. So, astept next. Spor la scris si de data asta, nu uita sa ma anunti. >:D<
[Imagine: j5atg3.png]


#60
Omg! [ Am întârziat din nou, îmi cer scuze :"> ]
Revenind Eric e un nenorocit. Hai pe bune! Trebuia să o violeze, iar? Nu putea să-şi găsească altă fată şi să-şi bată joc de aia? Mă rog. Aby e trecută prin multe suferinţe şi umilinţe. Şi mă întreb ce ai făcut cu Michael: |. Aici m-ai lăsat în ceaţă, dar ţi-am spus: dacă-i faci ceva vezi tu : - w. E preferatul meu : x.
Ai avut o greşeală de exprimare, sau în fine mie mi se pare. Aici:
" scurt si-l tintesc cu privirea " - ţintuiesc nu ţintesc.
Se vede că ai evoluat. Mie una îmi place mult mai mult acum <3. Şi trebuie să recunosc ficul tău e foarte bun [ ştiai deja, da? : - w ]
Vreau next-ul! Şi ultima frază a fost preferata mea <3.
" Ultimul gând ţi l-am dăruit ţie, ultima picătură de sânge scursă şi ultimul minut. Ora 00:00..."
E demenţial. ;;)
[center][Imagine: 2isxfr.jpg][/center]
Mulţumesc, Abbeh. Ly <3.

[center][Imagine: lh4lc.gif][/center]



Subiecte de discuție similare...
Subiect: Autor Răspunsuri: Vizite: Ultimul răspuns
  Nobody hurts me like you do . Peppers 3 2.533 15-03-2012, 11:48 PM
Ultimul răspuns: hiimera
  [split] This feeling hurts so much. Blue Sky 5 2.737 22-07-2011, 08:21 PM
Ultimul răspuns: Hasamy lost vampire
  [split] Life Hurts ultimate wulf 4 2.810 25-06-2011, 03:22 PM
Ultimul răspuns: Robb'™
  [split] This feeling hurts so much. Mizuki Lulu 0 1.618 23-06-2011, 05:29 PM
Ultimul răspuns: Mizuki Lulu
  [split] This feeling hurts so much. Mizuki Lulu 10 4.388 04-06-2011, 11:20 PM
Ultimul răspuns: Aiwendil
  Sometimes love hurts Alexi 22 18.191 28-03-2010, 05:47 PM
Ultimul răspuns: Didu`
  Sometimes love hurts Alexi 4 6.491 02-08-2009, 02:05 AM
Ultimul răspuns: Marty:X


Utilizatori care citesc acest subiect:
1 Vizitator(i)