Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Sometimes love hurts

#1
Disclaimer:Nu detin nici un personaj(inafara de cele create de mine) ce apartin lui Masashi Kishimoto din anime-ul/manga-ul Naruto si nu fac profit de pe urma acestor personaje/intamplari.


Toamna! Frunzele cad si se lasa purtate de vant, care le indreapta spre necunoscut. O noua pagina s-a deschis in cartea prezentului si e pregatita sa fie atinsa de penita stiloului, pentru a pastra amintiri, suferinte si lacrimi. In ultimul timp s-au petrecut foarte multe. Hiperactivul satului a devenit chunin, iar familia Sakurei l-a adoptat, acesta avand intr-un final o familie, iar blondul forma un cuplu cu Hinata. Rozalia a reusit sa evolueze si a descoperit ca poate face diferite jutsu-ri din trandafiri, dar a evoluat si in medical ninjutsu. Sasuke si-a dus la capat razbunarea, insa a fost dezamagit cand a aflat ca Madara a fost cel care a nimicit clanul. Brunetul s-a hotarat sa se intoarca in Konoha, impreuna cu echipa sa, pentru a strange informatii. Mostenitorul clanului Uchiha a facut un pact cu conducatoarea satului, iar aceasta a acceptat, fiind bucuroasa ca brunetul s-a intors acasa.
O noua zi si-a facut aparitia in sat. In curtea Institutului Konoha, erau adunati multi adolescenti, asteptand sa inceapa scoala si multi dintre ei sa devina chunini si jounini. Pe poarta Institutului si-au facut aparitia Sakura si Naruto. Acestia erau imbracati cu uniforma scolii. Rozalia purta o fusta scurta neagra, o pereche de cizme negre cu toc, o camasa albastra si o cravata rosie. Parul ei roz si lung era lasat liber, iar bretonul era dat peste cap si prins cu o bentita albastra. Blondul era imbracat cu o pereche de blugi, o camasa albastra, cravata rosie si era incaltat cu o pereche de adidasi negri. Adolescentii s-au apropiat de Hinata, Ino, Kiba, Tenten, Lee si Sai. Nu au avut timp sa spuna nimic, deoarece directorul a inceput sa isi tina discursul. Cel care detinea colegiul nu era nimeni altul decat Jiraya.
- Vad foarte multi cunoscuti printre voi. Naruto nu m-am ganditi niciodata ca te vei indura sa ajungi din nou la scoala.
- Nici eu nu credeam ca vei lasa fetele si ca vei deveni serios. striga blondul din multime.
Barbatul a zambit usor si le-a prezentat copiilor profesorii care ii vor ajuta sa evolueze. Kurenai era profesoara care ii invata genjutsu-ri. Guy era profesorul de sport, Kakashi profesorul de biologie. Profesorul Kai Manta ii ajuta pe copii sa isi evolueze chakra, David Imai, profesorul de arta, iar Tatsuya Udonoshi profesorul de muzica . Cei trei profesori erau complet straini pentru adolescentii. Dupa ce directorul si-a terminat discursul si a terminat cu prezentarile, copii s-au dus la afisier pentru a vedea in ce clasa era. Sakura, Naruto, Hinata, Ino, Kiba, Sai, Sasuke si echipa lui erau in aceeasi clasa, in anul 2, in timp ce Lee si Tenten erau in anul 3. Tinerii s-au dus in clase si au observat ca pe banci erau puse niste hartiute cu numele lor. Naruto si Hinata, Ino si Sai, Kiba si Suigetsu, Juugo si Karin stateau in aceeasi banca, iar Sakura il avea coleg de banca pe mostenitorul clanului Uchiha. Rozalia a ramas cu gura cascata. A tras aer adanc in piept si si-a pus ghiozdanul in banca, asezandu-se pe scaun. Pe usa si-au facut aparitia echipa Hebi. Cei patru si-au ocupat locuri, roscata fiind revoltata ca nu statea cu brunetul. Sakura nu a spus nimic cand l-a vazut pe Sasuke si a inceput sa isi butoneze telefonul. In cateva clipe, Kakashi si-a facut aparitia in clasa. Argintiul era dirigintele tinerilor si le-a impartit la fiecare manualele si le-a dat orarul. Orele de sport le faceau impreuna cu clasa lui Tenten si Lee.
- Hei Sakura se pare ca nici la sport nu scapi de Lee. replica Kiba, care era in spatele ei.
- Cel putin am de cine scapa!
Baiatul a inceput sa chicoteasca, in timp ce isi deschidea manualul de biologie. Brusc Naruto a inceput sa tipe si sa se vaicareasca. Sakura si-a intors capul si a vazut ca fratele ei era infricosat de carte de istorie.
- O, omule! Cum naiba sa memorez atatea date? Sper ca profesorul sa faca un rezumat.
Rozalia a zambit usor si si-a deschis cartea de muzica. A inceput sa fredoneze cateva note, atragand atentia brunetului. Acesta o privea si observa ca fosta lui partenera s-a schimbat mult. Dirigintele le-a atras atentia, iar adolescentii si-au intors privirile catre el.
- Deci acum ca ati primit manualele si ca va-ti asezat la locurile voastre vreau sa va anunt ceva. Sunteti in anul doi si unii dintre voi vor fi nevoiti sa ia sub aripa lor pe un elev din anul 1. Aici am o lista si sunt trei care vor ca 3 dintre voi sa fiti tutorele lor. Voi va trebui sa ii sprijiniti si sa le dati sfaturi atunci cand au nevoie de ele. Naruto, Sakura, Sasuke, voi ii veti avea in grija pe Konohamaru, Moegi si Udon.
- Scuze, dar am venit aici pentru un scop, nu pentru a dadaci un pusti. replica brunetul.
- Sensei, Uchiha nu face parte din acest sat. Cred ca Sai ar trebui sa ii ia locul. raspunse rozalia
Ceilalti si-au indreptat privirile catre ea si o priveau cu o privire uimita, inclusiv Kakashi si Sasuke. Argintiul le-a explicat Sakurei si lui Sasuke ca nu au cum sa schimbe decizia elevilor si hotararea directorului. Dupa ce i-a lamurit, senseiul le-a dat drumul acasa. Sakura si Naruto si-au luat la revedere de la prietenii lor si s-au indreptat spre casa.
- Hei Saku ce a fost cu tine? Nu prea iti sta in fire sa fii dura cu unii.
- Naruto tu ma cunosti! Stii cat de mult am suferit din cauza lui Sasuke. Am crezut ca dupa ce l-a omorat pe Orochimaru se va intoarce la noi, dar si-a facut o echipa noua. Ei bine sa ramana cu echipa lui si personal vreau sa plece de aici. Atata timp cat a tradat satul lui, nu mai are ce cauta in Konoha.
Blondul nu a mai spus nimic. Era prima oara cand o auzea pe rozalie vorbind atat de dur. In cateva clipe cei doi au ajuns in fata unei porti de fier. Fata a deschis poarta si a intrat in interiorul curtii, pasind pe aleea serpuita. In fata lor se inalta o casa cu un etaj si mansarda. Vila avea peretii de culoare alba cu o dunga visinie pe margine. Au urcat scarile din beton si au deschis usa, intrand in interior. In living se afla o canapea si doua fotolii de culoare alba, iar in mijlocul lor o masuta de sticla. Pe peretele era o plasma neagra. In spatele canapelelor se afla o usa din sticla, care ducea in gradina casei, unde se afla si piscina.Cei doi si-au lasat ghiozdanele pe fotoliu si au observat ca pe masuta era un bilet. Baiatul l-a luat in mana si i-a spus surorii lui ca tatal lor era plecat din sat. Mama Sakurei a fost otravita cu o otrava a clanului Uchiha si nimeni nu a putut sa o salveze, iar tatal fetei a devenit membru Anbu si era foarte mult timp plecat. Rozalia a oftat usor si s-a dus in camera ei de ala mansarda pentru a se schimba. Baiatul a luat telefonul si a sunat-o pe Hinata. I-a spus sa vina la ei pentru a iesi sa se plimbe impreuna cu Sakura. Tanarul s-a dus si el in camera lui sa se schimbe de uniforma.
In camera ei, adolescenta si-a mangaiat catelul, care era pe pat si s-a schimbat de tinuta pe care o purta. Si-a luat o fusta scurta de blugi, un top negru cu flori de ciresi si o pereche de sandale negre. Incaperea fetei avea peretii mov, iar tavanul roz. Langa usa se afla biroul adolescentei. In mijlocul camerei era patul tinerei, care era incadrat de doua noptiere. In partea dreapta a patului se afla dressing-ul si balconul fetei, iar in partea stanga baie. In camera ei si-a facut aparitia Naruto, care era imbracat cu o pereche de blugi, un tricou rosu si era incaltat cu o pereche de adidasi gri. I-a spus rozaliei sa il ia pe Blade si sa mearga afara impreuna cu el si Hinata. Fata i-a pus lesa catelului si au iesit din camera. La parter ii astepta bruneta, care era imbracat cu o pereche de pantaloni trei sferturi albi, un maieu alb si o pereche de sandale albe. Blondul si-a sarutat scurt iubita si au iesit din vila. In timp ce mergeau pe stradutele satului, Blade a vazut o pisica si a inceput sa fuga dupa ea, tragand-o pe adolescenta dupa el. Aceasta ii spunea sa nu mai fuga, insa animalul nu o asculta. Brusc adolescenta a intrat in cineva, cazand peste acea persoana. Individul a apucat-o instinctiv de talie. Cand tanara s-a dezmeticit si-a dat seama ca era in bratele lui Sasuke. Cei doi se priveau in ochi , in timp ce Naruto si Hinata au ajuns-o pe Sakura din urma.
[Imagine: lexythekittysig.png]


I'll be in every beat of your heart!

#2
Frumos. Dar vreau nextul! Undei nextul? Il vreau!:(( Dialogul este bine plasat, si nu e sec, o stea de aur(*)
naratiune si descriere sunt bune alcatuite(*)(*)
Ce?! Madara a distrus clanul si Itachi a fost ucis pe nedrept?! Madara daca pun mana pe tine, te mananc la micul dejunX(X(
Naruto a fost adoptat de familia Haruno? Interesant si acum formeaza cuplul NaruHina, felicitari Hinata:D
Vreau nextul!!!:D Spor la scris, imaginatie si pace :victori:

#3
Cei doi se uitau ochi in ochi,aruncadu-si priviri fulgeratoare unul altuia. Dupa cateva zeci de secunde Sakura isi ridica mana cu intentia de a-l palmui pe brunet peste fata,insa acesta a fost mai rapid prinzandu-i mana intr-o stransoare destul de dureroasa. Hinata si Naruto se uitau putin surprinsi la cei doi,facand fete nedumerite.
- Auzi pustoaico,tu nu ridici mana la mine!zise Sasuke pe un ton arogant.
- Mai batranelule,mie nu imi zici tu ce sa fac,si nu te mai da atat de mare Domnule Miss Frumusete!ii replica Sakura privindu-l intens in ochi.
- Hei baieti,terminati!le-o taie scurt Naruto.
Rozalia s-a ridicat de pe brunet,fiind ajutata de catre fratele ei. Aceasta lua lesa lui Blade si isi continua drumul zicand:
- Naruto,eu ma duc sa ma plimb,nu am chef sa stau pe langa un asemenea specimen.Fata ii trimise niste priviri provocatoare,insa se intoarse repede cu spatele si pleca spre gelaterie.
Sasuke mai avea putin si exploda de furie,vroi sa fuga dupa rozalie sa ii zica vreo doua dar mana blondului il impiedica. Naruto il calma si toti trei se indreptara spre casa celor doi frati. In timp ce cei trei mergeau linistita pe strazi,in celalalt capat al orasului rozalia era cuprinsa de amintiri. Isi aduse aminte cum Sasuke plecase pentru razbunare,lasand-o singura,iar acum el era la fel de rece cu ea ca si inainte. Academia aducea cu ea multe peripetii,stransa ei legatura de prietenie cu Ino,care a fost destramata din cauza iubirii. Naruto,iubitul ei fratior,care mai mereu era langa ea si o binedispunea de fiecare data cand era abatuta,ea considera ca nu-l merita. Blondul era mult prea bun cu ea,ingaduindu-i fiecare injuratura sau lovitura cand era nervoasa. Insa baiatul stia ca nu o facea intentionat,o lasa sa isi descarce nervii asupra lui.
Rozalia a fost brusc intrerupta din firul amintirilor de catre Blade,care foarte hotarat,latra si se smuci din lesa alergand in fata. Fata il urma alertata si incerca sa apuce lesa ce se taraia pe jos. Cainele o lua la stanga,la fel de brusc ca si cum pleca,pierdandu-se in intunericul de pe acea straduta. Sakura merse si ea intr-acolo si il vazu cum disparea in intuneric. Afara sfanta maretie,luna,domnea pe cerul instelat. Straduta alaturalnica era slab luminata,doar de doua felinare,si alea cu becurile palpainde. Rozalia il striga pe Blade si inainta,in incercarea de a-l gasi. Merse pana la capatul stradutei si observa ca este o infundatura. Acum in fata ei se afla un mare zid de caramizi,iar in spate se auzeau zgomote ciudate.
''Gata Sakura calmeaza-te...Nu ti se poate intampla fix tie ceva,si si daca ar fi asa,tu esti puternica,poti infrunta pe oricine.Ce se aude?Ce e zgomotul ala?Probabil e vreo pisica sau vreun soricel ce cauta de mancare prin tomberoane.''incerca rozalia sa se linisteasca,insa inima ii batea cu o putere uluitoare,parca auzindu-se bataile in acea liniste mormantala. Disperata isi intoarse capul in stanga si-n dreapta. Mai apoi in fata ei se observa un fum dens de culoare portocalie,o silueta iesind din el. Fata cand il vazu se mai linisti si pasi cu destula incredere spre adolescent. Se pare ca Suigetsu fusese in tot acest timp...sau poate nu...
- Ce cauti aici si de ce incerci sa ma sperii?zise Sakura nervoasa si foarte iritata.
- Nu te intereseaza pe tine,si plus..Credeam ca tie nu ti-e frica de nimic si de nimeni,parca asa spuneai...
''Ooo,ce idioata sunt..imi amintesc,eu si gura mea mare.''se gandi rozalia realizand ca tocmai s-a dat de gol.
Suigetsu se apropie amenintator de fata,studiind-o din cap pana in picioare. O tranti de peretele din spatele rozaliei,si o imobiliza strangandu-i mainile intr-o stransoare deasupra capului. Cerceta fiecare particica a capului pana la bustul fetei,o mirosea ca si un caine,parca fiind obsedat de mirosul ei. Saraca Sakura se zbatea din rasputeri.
- Auzi fetito,imi placi,arati traznet,dar se pare ca esti cam incapatanata.
- Psihopatule lasa-ma in pace,urla rozalia cat putu de tare.
- Nu te zbate papusa,oricum daca nu vei fi a mea,atunci vei fi a sefului. Oricum esti demult rezervata. scurta Suigetsu disparand la fel de ciudat cum aparu.
Sakura respira usurata si o lua incetisor spre casa. Se gandea la ce ii spusese adolescentul si la Blade. Oare pe unde umbla potaia aia... Prinsa in ganduri nici nu observa ca ajunse acasa doar cand latratul puternic al unui caine o trezi. Recunoaste acele sunete,era Blade,se pare ca se intoarse acasa. Intra si urmari aceeasi alee serpuita pana cand ajunse la usa. O deschise usor nevroind sa faca mult zgomot. Cand ajunse in sufragerie avusese o mare surpriza:Hinata dormea in bratele blondului pe canapea,iar brunetul adormise pe fotoliu. Cei trei se uitau la un fulm de groaza,dar din cate se vede au fost cuprinsi de somn. Fata merse tiptil pana la scari pentru a nu fi auzita,insa fiind atenta sa nu se trezeasca cei trei,nu observa jucaria lui Blade care era pe scara si calca pe ea. Acea jucarie facuse un zgomot destul de tare incat sa il trezeasca pe brunet. Rozalia o zbughi pe scari,adolescentul nereusind sa se dezmeticeasca la timp pentru a auzi sau vedea ceva.
Insa Sasuke observa jacheta Sakurei pe cuier si urca dupa ea in camera. Intre timp fata isi facuse toaleta si se baga in pat. Fusese repede cuprinsa de taramul viselor deoarece era obosita dupa lunga zi. Sasuke se asigura ca nu este vazut,iar ca rozalia a adormit si intra in camera. Se aseza pe marginea patului si o privea. Era ca un inger,chipul de un alb pur,ochii verzi care acum probabil tanjeau dupa ochii lui,buzele frumos incadrate in fata perfecta. O privea incontinuu,neputandu-si lua privirea de la ea. Stia ca era o slabiciune pentru el,asa a fost si acum cativa ani si asa va fi mereu. O iubea,o iubea de mult timp,insa era prea mandru sa recunosca. Firul gandurilor i se rupse cand cele doua smaralde iesisera la iveala.
- Sasuke...
[Imagine: 7nION.jpg?1]



#4
Cand rozalia si-a deschis ochii nu a vazut pe nimeni. S-a ridicat usor in sezut acoperindu-si fata cu mana dreapta. A privit ceasul de pe noptiera si s-a pus inapoi in pat. A inchis ochii lasandu-se prada viselor. Pe acoperisul casei, brunetul rasufla usurat, fiind bucuros ca nu a fost prins de catre colega lui. S-a indreptat spre casa lui, cu gandul sa doarma. Cand a ajuns in camera lui, a vazut-o pe Karin pe pat, doar cu o camasa pe ea. Roscata s-a apropiat usor de liderul ei si l-a imbratisat, sarutandu-l apasat.
- Sasuke, fa-ma a ta! Vreau sa te simt in interiorul meu in aceasta seara. Te rog!
- Karin iesi afara! Eu iti spun cand am de gand sa te fut. Acum dispari si lasa-ma sa dorm!
Fata a tacut si a parasit incaperea. Nu era in stare sa comenteze la mostenitorul clanului Uchiha, pentru ca o putea omora intr-o secunda. Baiatul s-a schimbat si s-a bagat pat. In mintea lui exista un singur chip si un singur nume: Sakura Haruno.
O noua zi si-a facut aparitia in Konoha. La vila Haruno, rozalia se pregatea pentru scoala. S-a imbracat cu uniforma si si-a pieptanat parul, prizandu-l, intr-o coada. Si-a luat ghiozdanul si a coborat pentru a lua micul dejun. Tanara a observat ca fratele si prietena ei erau foarte fericiti in acea dimineata. A luat paharul cu suc de pe masa si le-a spus celor doi ca o ia inainte. Rozalia si-a mangaiat catelul pe cap, apoi a parasit casa. Mergea usor pe strazile pline de oameni, dorind parca sa intarzie intentionat. Brusc, in fata ei si-a facut aparitia Sasuke si echipa lui. Rozalia si brunetul si-au aruncat priviri fulgeratoare, in timp ce Karin il tinea pe liderul ei de brat.
- Mai, mai, uite cine si-a facut aparitia. Baiatu' lu tata si iubita lui cea curva.
Auzind cuvantul "curva" roscata s-a infuriat si a vrut sa o loveasca pe adolescenta, insa Suigestu si Juugo o tinea pe colega lor. Sakura a zambit usor si a vrut sa treaca pe langa ei, insa Sasuke a apucat-o de gat si a intors-o cu fata catre el.
- Ai grija cum vorbesti. Doar pentru ca am fost colegi, asta nu inseamna ca iti permit sa jignesti pe nimeni din echipa mea. Nu incerca sa te pui cu mine, pentru ca nu raspund de mine.
Fata l-a privit in ochi si i-a dat un pumn in abdomen, reusind sa se elibereze. S-a intors cu spatele si a pornit spre scoala. Brunetul a strans puternic din pumn si a zambit usor. Desi o iubea pe tanara, nu accepta ca nimeni sa fie mai bun ca el, nici macar ea. Si-a luat ghiozdanul de jos si a pornit spre scoala. Pe drum, rozalia s-a intalnit cu cea de care trebuia sa aiba grija. Moegi era imbracata cu uniforma scolii si avea parul lasat liber. Langa cele doua si-au facut aparitia Udon si Konohamaru. Rozalia i-a spus lui Konohamaru ca Naruto inca nu a pornit spre scoala. Baiatul s-a dus dupa maestrul lui, lasandu-si coechipierii in compania rozaliei. Udon a vrut sa se apropie de Sasuke, insa acesta l-a respins si i-a spus sa nu indrazneasca sa se apropie.
- Nu iti face griji, Udon. Voi avea eu grija de tine! Unele persoane se gandesc numai la ele si nu au in dictionarul lor cuvantul " grija" sau "ajutor".
- Dar Sakura-san tu ai multe pe cap. Trebuie sa studiezi medical ninjutsu, sa te duci in misiuni, sa ai grija de Naruto sa nu faca prostii, trebuie sa te antrenezi cu Tsunade-sama, sa te concentrezi pe scoala si acum cu Udon si cu mine pe capul tau, esti mai mult ca terminata.
- Moegi! Stiu ce am de facut, dar Kakashi mi te-a incredintat mie si trebuie sa am grija de tine. Si cum Udon e singur, am grija si de el. Voi sunteti o misiune, pe care trebuie sa o indeplinesc.
Fata a tacut, iar rozalia a pornit spre Institut si lasandu-i pe copii in spate. A intrat in curtea liceului si s-a indreptat spre intrare, urcand primul etaj, pana in clasa ei. Si-a lasat ghiozdanul pe banca si a vrut sa iasa din clasa, insa telefonul ei a inceput sa sune. Si-a scos aparatul din geanta si a vazut ca tatal ei o suna.
- Tati, cat ma bucur sa te ascult. Te-ai intors acasa?
- Si eu ma bucur sa te ascult scumpa mea. Te-am sunat sa iti spun ca nu voi veni acasa timp de doua luni. Eu si echipa mea avem o noua misiune. L-am sunat pe fratele tau, dar nu a raspuns, cred ca iar la uitat acasa. Sakura ai grija de Blade si nu-l lasa pe Naruto sa faca tampenii. Invata si sa stii ca sunt mandru de tine si de fratele tau, scumpa mea. Te iubesc.
- Si eu te iubesc.
Adolescenta a inchis convorbirea, privind pentru cateva clipe telefonul. S-a lasat usor pe banca, fara sa isi dea seama ca era a lui Sasuke. Ajungand in clasa, brunetul a observat-o pe rozalie si a vrut sa o dea de langa banca lui, insa cand i-a vazut lacrimile prelingandu-se pe obraji, a renuntat la idee. Si-a lasat ghiozdanul pe scaun si a atins-o usor pe mana, iar fata a plecat din clasa, lasand un mare semn de intrebare in urma ei. Baiatul s-a asezat in banca si a privit lucrurile colegei lui. Ceva se intamplase cu ea, dar ce? Clopotelul a anuntat inceperea orele, iar elevii se adunau in clasele lor. Sakura a intrat in incapere cu zambetul pe buze, insotita de Kiba, Naruto si Hinata. S-au asezat in banci, asteptandu-l pe profesorul de muzica. In cateva clipe, barbatul a pasit pragul clasei, avand in mana un casetofon si cateva carti. A lasat obiectele pe catedra si i-a privit pe elevi. S-a intors cu fata spre tabla si a luat o bucata de creta, incepand sa isi scrie numele.
- Numele meu este Tatsuya Udonishi si voi fi profesorul vostru de muzica, pana cand vei absolvi acest Institut. Probabil nici unul dintre voi nu ma cunoaste, dar am venit acum doua luni in Konoha. Eu sunt din Satul Sunetului. Directorul mi-a spus sa fiu dur cu voi, in special cu Naruto Uzumaki. Tu trebuie sa fii clovnul clasei!
Blondul si-a lasat capul in jos murmurand un da, in timp ce copii au inceput sa chicoteasca. Iritata, rozalia a facut cateva semne cu mana si a ridicat mana in fata profesorului. Din palma ei a iesit un suvoi de apa, care l-a udat pe barbat.
- Nu aveti nici un drept sa insultati elevii. Acum dumneavoastra sunteti bufonul clasei.
- Sakura Haruno nu e asa? Ei bine domnisoara, ce-ar fi sa iesi in fata clasei si sa ne canti ceva. Poate altcineva imi va lua locul.
Tanara a zambit usor si s-a apropiat de catedra. Profesorul i-a dat o foaie si a dat drumul la casetofon. Fata a inceput sa cante, fermecandu-si colegii cu vocea ei. Sasuke o privea si se abtinea cu greu sa nu o sarute si sa nu o imbratiseze. Dupa ce a terminat cantecul, rozalia i-a dat foaia inapoi barbatului, apoi s-a intors la locul ei. Tatsuya l-a chemat pe Sasuke sa cante si el ceva, iar brunetul s-a ridicat plictisit de pe scaun si a luat foaia din mana barbatului. A inceput sa cante, lasandu-si colegii uimiti, inclusiv pe Sakura. Nu si-au imaginat niciodata ca mostenitorul clanului Uchiha putea sa cante atat de bine. Fetele din clasa mai aveau putin si lesinau. Dupa ce s-a terminat melodia, baiatul s-a intors in banca lui si si-a pus barbia pe palma dreapta. Dupa ce toti elevii au cantat, cate o melodie, profesorul s-a sprijinit de catedra si i-a privit.
- Intr-o luna are loc festivalul Konoha si vreau ca doi dintre voi sa cante cateva melodii. Ve-ti canta solo si in duet. Cei doi candidati sunt: Sakura Haruno si Sasuke Uchiha.
- Ce? intrebara cei doi adolescenti in acelasi timp.

#5
Sincer chiar nu am ce comenta la acest fic:| Postarile mele de aici s-au sters asa ca sa reluam.:)
Imi place cum descrieti actiunea. Nu mi se pare ca grabiti naratiunea ceea ce e bine, iar dialogul, desi in unele parti cam sec, ar putea fi mai extins dar e ok si asa.veti o idee originala si se vede ca va pricepeti in materie de ficuri vazand la minunatia asta. Faceti o pereche buna care stie sa munceasca si sa se exprime. Mai asteptam si alte ficuri in partea voastra:)
:bye::bye:

#6
Rozalia se uita cu coada ochiului la brunet. Incepuse sa tremure,asta observandu-se cu usurinta,insa se imbarbata pentru a nu da dovada ca ii este teama de baiat.
- Domnule profesor,poate accept sa cant solo,dar in duet in niciun caz!!!se rasti Sasuke.
- Ce-ai Sasuke? Ti-e teama ca te-ai putea face de ras? Mostenitorului clanului Uchiha ii tremura pantalonii pe el pentru ca ar putea pierde?replica fata cu mandrie.
- Sakura,eu cred ca uiti ca aceasta nu e o competitie.
- Ai dreptate,insa ar putea deveni.
Brunetul aproba din cap nervos,intorcandu-se catre rozalie si spunandu-i pe un ton destul de calm ca accepta provocarea,in ciuda faptului ca privirea ii era plina de ura. Profesorul striga dupa cei doi adolescenti,dar ei au iesit afara din clasa indreptandu-se in directii opuse.
''I-a auzi tu la el,se crede mai bun decat mine. Sasuke Uchiha,iti voi arata care este adevarata regina a muzicii,iar tu vei plange alaturi de Karin. Din partea mea poti ramane cu fufa aia.''gandea Sakura enervata la culme de catre baiat.
In celalalt coridor al Institutului,mostenitorul se razama de perete si incepu sa bata iritat din picior. Clopotelul se auzi reusind sa aduca zambetul pe fetele tinerilor,in timp ce acestia navaleau afara din salile de clasa si indreptandu-se catre curtea scolii. Echipa brunetului se apropia de seful lor si se asezara langa acesta:Karin il imbratisa pe baiat,Suigetsu se aseza pe pervazul de la geam,iar Juugo se puse fara nici o jena pe cimentul rece. Cei trei taceau deoarece stiau ca daca il deranjau pe baiat va iesi rau. Karin insa,nu se putu abtine si urla catre mostenitor:
- Sasuke revinoti!!! Ingrata aia nu te va invige,plus ca deja ma stresezi. Eu unde sunt? De cand am venit aici am disparut total din peisaj! Mai bine muream si eu odata cu tradatorul de Itachi.
Brunetul se enerva mai tare aruncand-o pe fata din bratele lui si spunand:
- Idoato tu nu il insulti pe fratele meu,daca vreau te-as putea omori chiar acum. Baiatul se indrepta spre iesire,insa nu inainte de a se opri langa Karin si ajutand-o sa se ridice de pe jos. O privi pret de cateva secunde,mai apoi dandu-i o palma puternica trantind-o din nou la pamant. Se apropie de bruneta si ii sopti la ureche:
- Asta ca sa te inveti minte ca nu imi convine sa fiu deranjat.
Trecand cele 10 minute de pauza ale elevilor,clopotelul incepu sa sune necontenit aducand aminte ca orele incep. Toti copii se indreptau spre clasele lor,doar un singur adolescent iesea pe poarta Institului,plecand spre padure,afundandu-se din ce in ce mai mult in desis,silueta pierdandu-se usor printre frunzele copaciior. In timp ce elevii s-au asezat in banci,Sakura observa ca brunetul lipsea,si se hotari sa plece in cautarea acestuia.
Aceasta iesi pe aceeasi poarta,simtindu-i parfumul de lavanda o apuca spre padure,pierdandu-se si ea usor in decor. Sarea cu putere de pe o creanga pe alta,incercand sa-l ajunga pe adolescent. Se indepartase mult de institut,inaintand prin padurea care se indesea tot mai mult. Brunetul se opri intr-o lunca. In fata se inalta cu demnitate un munte,fiind patruns de catre raul care se revarsa pe partea stanga a luncii. In mijloc o poienita isi ducea veacul de mult timp,fiind imprejmuita intr-o parte de munte si rau,iar in cealalta parte de catre padure. Firele de iarba se aplecau in bataia vantului,raul susura incet,iar doua pasari brazdau cerul. Totul era foarte frumos,aparte. Baiatul isi dadu camasa albastra si cravata rosie jos,asezandu-le pe o bucata de stanca. Se apropie de rau,luand apa in palme si udandu-se cate putin pe chip si abdomen.
In tot acest timp rozalia il urmari ascunsa dupa un stejar. Era uimita de frumusetea corpului mostenitorului,se simtea atrasa,insa incerca sa isi scoata din minte aceste ganduri si sa se gandeasca la un plan. Sasuke isi indrepta privirea spre cer,privind norii jucausi care inconjurau astrul care parea in plin incendiu. Soarele ardea cu putere,de aceea baiatul se retrasese sub o stanca unde era putina umbra. Privea plictisit acea priveliste,nebagand in seama sclipirea raului,sau verdele crud al ierbii. Parea ca e cu totul pe alta lume,prins in problemele de zi cu zi. Sakura isi facu curaj si iesi din ascunzatoare. Baiatul cand o vazu tresari,privind-o cu interes.
- Deci pe aici chiulesti tu de la ore,n-ai gusturi rele Uchiha. Dar acum zi-mi de ce ai plecat de la ora lui Anko?
- Auzi rozalio,nu esti mama sa-ti dau explicatii. Plus ca de ce te-ar interesa pe tine ce fac eu? Sau iti pasa? Stiam ca inca ma mai iubesti,ma iubesti exact cum ma iubeai acum mult timp,tremuri sub privirea mea,doresti cu atata ardoare un sarut din partea buzelor mele.
- Haha,ce-am mai ras,buna gluma. Tremur de nervi inteligentule,ma gandesc cum poti sa scoti pe gura aia atatea aberatii...
- Se vede ca minti,o pot citi in ochii tai. Ai da orice pentru un sarut,o atingere tandra,ti-ai da si viata doar ca sa fiu langa tine.
- Pfuu...Idiotule!!! Tu chiar nu intelegi ca te urasc? Ca vreau sa dispari din fata mea,sa nu te mai vad niciodata. Ma comport frumos cu tine doar pentru Naruto,caci daca nu ar fi el,te-as calca in picioare.
Sasuke se apropie de fata cu o viteza uluitoare,mai apoi trantind-o pe aceasta cu putere de o stanca. Ii imobiliza mainile intr-o stramtoare deasupra capului,iar picioarele ii erau prinse intre ale lui. Baiatul cu ochii abisali o patrundea pe fata cu fiecare privire,cercetand adanc in sufletul ei. Rozalia se zbatea,incercand sa scape,dar forta baiatului era mult mai mare decat a ei. Buzele lor se contopira intr-un sarut tandru,mai apoi devenind unul violent. Mostenitorul ii explora fiecare particica a cavitatii bucale,muscandu-i uneori limba. Acesta incepu sa coboare mai in jos,pe gat trasand o urma de saliva de-a lungul lui,ajungand pana aproape de decolteul fetei. Sakura era in culmea fericirii,traind fiecare moment la maxim,insa Sasuke vazand asta incepu sa treaca la pasul urmator. Ii puse mana pe picior ridicandu-l pana in dreptul abdomenului lui,si rezemandu-l de el,iar mai apoi incepu sa ii descheie nasturii de jos ai camasei,reusind sa isi strecoare mana pe sub ea. Mana baiatului cutreiera abdomenul fetei,trecand brusc pe spate,cautand sutienul acesteia. Cand degetele au simtit materialul din care era confectionata lenjeria fetei au tresarit si au incercat sa o desfaca. Mare i-a fost surpriza baiatului cand Sakura disparu intr-un nor de fum. Acesta dadu cu putere cu pumnul in stanca din fata lui,injurand printre dinti.
-Rozalio,acum ai scapat,insa data viitoare vei fi a mea.
[Imagine: 7nION.jpg?1]



#7
Rozalia statea trantita pe pat, privind tavanul, in timp ce Blade se juca cu mingiuta sa. Un zambet s-a imprimat pe buzele adolescentei. Si-a pus mana pe frunte incepand sa rada in hohote. S-a ridicat in sezut privindu-si cainele. A redus rasul la chicotit si s-a dat jos de pe suprafata moale, apropiindu-se de animal. S-a asezat pe podea si a inceput sa il mangaie pe Blade, zambind.
- Ah, Blade, cat de fraieri sunt baietii. Sasuke chiar a crezut ca mi-o va trage. E atat de fraier. Dar as vrea sa ma mai sarute. Sa ii simt buzele peste ale mele si limba lui plimbandu-se prin gura mea. Tu ce crezi, ma place?
Cainele si-a pus botul pe labe, privind in jurul lui. Fata a inceput sa rada si l-a gadilat dupa urechi.
- Ai dreptate, cred ca ma place. Hai sa vedem daca poate fi si gelos. Vrei sa facem o plimbare?
Cainele si-a ridicat capul si a latrat de cateva ori. Adolescenta a zambit usor si s-a ridicat de jos, apropiindu-se de dressing. S-a plimbat prin toata incaperea, nestiind cu ce sa se imbrace. Si-a dat jos uniforma si a pus pe un umeras, apoi si-a luat o fusta mov pana la genunchi si un tricou roz si s-a incaltat cu o pereche de cizme mov, fara toc. Si-a prins parul in doua cozi, lasandu-le sa cada pe sani. A iesit din incaperea si a luat lesa lui Blade din noptiera si a iesit din camera, impreuna cu cainele. A coborat scarile, iar pe usa tocmai intra blondul. Acesta si-a lasat ghiozdanul pe canapea si s-a intors cu fata catre sora lui.
- Unde ai fost? Anko a turbat de furie si Kai a spus ca ai incurcat-o. Si tu si Sasuke. O sa vezi ca ai sa o patesti rau surioara. Profu' asta e nebun de legat. Pana si Gay e mai intreg la minte decat el. Unde ai fost si unde mama dracului pleci?
- In primul rand nu tipa la mine. In al doilea rand fac ce vreau, de asta am vointa proprie si in al treilea rand nu te intereseaza ce fac. Te-am intrebat cumva ce faci tu cu Hinata cand sunteti singuri? Nu ma bag in viata ta si nici tu nu te baga in viata mea.
Spunand acestea, rozalia i-a prins lesa lui Blade si a iesit din casa, indreptandu-se spre porta. A iesit din curtea vilei, pasind pe stradute prafuite ale satului. << Sa vedem. Cu cine sa imi incep planul? Cred ca am gasit: Suigetsu. El s-a apropiat de mine si a incercat sa imi faca mai multe. Si sunt sigura ca daca banuielile mele sunt adevarate, Sasuke se va razbuna pe coechipierul lui. Acum trebuie doar sa ii gasesc. Sa vedem. Unde pot fi?>> In timp ce mergea pe aleii, tanara a ajuns in fata blocului brunetului. A chicotit si a decis sa faca echipei Hebi o mica vizita. A intrat in cladire uitandu-se la cutia postala. A observat ca apartamentul baiatului era la ultimul etaj, iar numarul locuintei era 25. A zambit usor si a urcat la etajul cinci, ultimul etaj al cladirii. Ajungand in fata apartamentului, a sunat la sonerie. Cel care a deschis usa nu era nimeni altul decat Juugo. Portocaliul o privea uimit, nestiind daca sa o pofteasca sau nu in casa. Rozalia a zambit usor si a intrat inauntru, tragandu-si catelul dupa ea. A studiat cu atentie apartamentul. In fata holului se afla livingul. In mijlocul incapereii se aflau doua canapele negre. In centrul lor se afla o masuta de lemn maronie. Pe peretele din fata se afla asezata o plasma neagra. In partea dreapta se afla balconul, pe care erau asezate o masa rotunda si cateva scaune. In partea stanga era o usa alba, iar tanara s-a gandit ca putea si baia. Langa hol se afla bucataria, iar langa bucatarie un coridor, care tanara credea ca duce spre dormitoare. In living isi facuse aparitia Sasuke, Suigetsu si Karin. Cei trei au ramas cu gura cascata cand au vazut-o pe rozalie. Aceasta s-a apropiat usor de baiatul cu parul slb si l-a sarutat scurt pe buze, dandu-se un pas inapoi. Si-a indreptat privirea spre brunet, studiindu-i atent miscarile. Acesta strangea puternic din pumn, in timp ce o privea pe fata cu multa nervozitate. Daca sharinganul lui era activat, probabil o omora pe loc.
- Am iesit pe afara si am decis sa te vad, Suigetsu. Inca mi-a mai ramas pofta sa te sarut de atunci cand ne-am intalnit. Nu vrei sa mergem sa ne plimbam?
- Nu poate. replica brunetul
- Si de ce nu? Esti cumva stapanul lui?
- Da. Eu ii spun cand poate si cand nu. Iar momentan e ocupat.
- Da si ce sa faca? Sa te filmeze pe tine cand i-o tragi persoanei incantatoare de langa tine? Nu vad firele unei papusi si nu vad nici telecomanda ta. Deci e liber.
- Am spus ca nu poate si asta e ultimul meu cuvant. Acum iesi afara din casa mea sau te dau chiar eu.
Baiatul s-a apropiat de usa si a deschis-o larg, facandu-i semn adolescentei sa iasa afara. Rozalia a zambit usor dandu-si ochii peste cap. L-a privit pe mostenitorul clanului Uchiha si s-a apropiat usor de Suigetsu. L-a sarutat tandru, strecurandu-si limba printre buzele tanarului. Dupa cateva clipe, si-a despartit buzele de ale lui si i-a trecut un deget peste ele. Si-a luat cainele si s-a apropiat de usa si s-a oprit in fata adolescentului. Si-a sarutat usor degetul arator si a suflat, trimitandu-i un sarut in zbor baiatului. A parasit apartamentul, incepand sa chicoteasca, cand a auzit usa trantindu-se cu putere.
- Deci domnul razbunare poate fi si gelos. A fost atat de distractiv sa il enervez. Dar imi e mila de Suigetsu. Daca o va pati, va trebui sa il consolez. Si voi fi atat de tandra cu el, incat Sasuke o sa il omoare. Macar ma scapa de un idiot care mai tarziu mi-ar putea da batai de cap.
Adolescenta a iesit din cladire, oprindu-se in fata intrarii. Si-a ridicat capul si a zambit la vederea balconului brunetului. Si-a continuat drumul, impreuna cu Blade. In apartamentul celor patru, Sasuke nu parea prea fericit. Statea langa usa, privind podeaua si strangand puternic din pumn. Si-a ridicat privirea si l-a privit pe coechipierul sau. S-a apropiat cu repeziciune de el si l-a apucat de gat, activandu-si sharinganul.
- Ce legatura ai cu Sakura? Ce a vrut sa spuna prin atunci cand ne-am intalnit? Te-ai apropiat de ea, cand ti-am ordonat sa nu o faci?
- Hey, calmeaza-te Sasuke. Nu am vrut decat sa o sperii putin. Nu am crezut ca va veni aici si ma va saruta.
Brunetul l-a izbit in peretele din fata lui, facandu-l pe baiat sa scuipe sange. Roscata si portocaliul s-au apropiat de Suigetsu si l-au ridicat de pe podea, dezaproband din cap. Mostenitorul clanului Uchiha si-a dezactivat ochii si a luat telefonul de pe masa si a tastat un numar. A dus aparatul la ureche, in timp ce ii privea pe cei trei.
- Naruto, sunt eu. Vreau sa vin sa dorm in aceasta seara la tine. Se poate?
- Sigur amice. Poti sa vii de pe acum la mine. Sakura e plecata si Hinata e ocupata cu tatal ei, iar eu nu am ce sa fac. Nu trebuie sa iti aduci haine, pentru ca am eu destule.
- Bine, imi iau uniforma si ghiozdanul si vin la tine.
Baiatul a inchis apelul si a aruncat telefonul pe canapea. Si-a privit echipa, apoi s-a dus in camera lui. S-a apropiat de birou si a inceput sa isi puna caietele pentru orele de maine. << Vrei sa ma provoci, Sakura? Rau faci. O sa te invat ca eu nu sunt Naruto ca sa ma manevrezi cum vrei tu. Am sa iti dau o lectie pe care nu o vei uita curand.>>

#8
Heya , am trecut si eu pe aici si pot sa spun ca m-am indragostit de fic-ul vostru Imi place foarte mult ideea povestii , originala si chiar interesanta. Abia astept sa vad planurile lui Sasuke :perv: Sper ca de data aceasta Sakura sa se lase in mana lui xD Marimea capitolului e foarte buna , nimic de criticat aici . Naratiune se imbina perfect cu dialogul , iar descrierea e foarte buna . Chiar va pricepeti la fic-uri , nu gluma Va urez succes in continuare , sa o tineti tot asa si spor la scris . Abia astept urmatorul capitol

Don't try to be perfect . Just be yourself .

#9
Buna! Ce pot sa spun decat ca imi place la nebunie? Sunteti foarte talentate, si ca sa fiu sincera, scrieti cam la fel, cateodata trebuia sa ma mai uit care scrie! Asta e bine!
Ideea ficului e cu adevarat originala! Asa te vreau Saku! fa-l praf pe fraier, sau mai bine spus, fraieri:)) Sper sa nu-i faca nimic Sasuke!
-Bai tu, tu baiat arogant, daca atingi un singur fir de par din capul fetei, te fac clatita! Ai inteles, sau vrei sa repet?
- Si tu, domnisoara Sakura, daca vrea sa-ti faca ceea ce cred eu...sa nu te lasi ca o sa ai aceeasi soarta ca el?
Sper ca m-am facut inteleasa:D

Abea astept continuare si sper sa o puneti cat mai repede! Bye si spor la scris! Kiss!*
Psihologu' mi'a zis ca's nebuna, da' vocile din cap imi spun ca nu e adevarat
Nu te deranja...sa ma deranjezi...!
[Imagine: chibi_2903.gif]
, chibi-ul lui Tasha

Imi trebuie bombonele ca sa cresc... Imi dai si tu una?888

#10
Imi pare rau ca vam facut sa asteptati atat:D. Am sa continui ficul si sper sa pun cate un capitol pe saptamana:D. Acum nextu'


Noaptea s-a lasat peste satul Konoha. Luna domnea pe cer, in timp ce stelele isi faceau veacul in jurul ei. Brunetul mergea destul de repede pe aleile prafuite. ' Hmm... ce pot sa ii fac micutei Sakura? Nu vreau sa o sperii, vreau sa o terorizez. Poate daca incerc sa o violez? Tatal ei e plecat, iar Naruto... ei bine pe el il pot adormi foarte usor. Somniferele lui Suigetsu sunt puternice. Idiotul nu se va trezi pana maine seara. Imi pare rau amice, dar surioara ta trebuie sa invete o lectie, la o materie unde poate pica cu usurinta.'. Adolescentul a ajuns in fata portii vilei. A intrat in interiorul curtii, indreptandu-se spre casa. A sunat la sonerie, asteptand sa vina cineva sa il intampine. Daca era Sakura, era bine, chiar foarte bine. Insa cel care a deschis usa era blondul. Acesta a zambit, poftindu-l pe amicul sau in casa. Brunetul a inceput sa cerceteze incaperea, cautand-o cu privirea pe rozalie.
- Daca te uiti dupa Sakura, e pe afara cu Blade. Ma duc sa aduc ceva de baut.
' Deci micuta plangacioasa e inca pe afara. Mai bine sa pregatesc totul.' Si-a bagat mana in buzunar, scotand un plic cu un praf alb.L-a strans in pumn, in timp ce blondul venea de la bucatarie cu doua pahare de suc. Le-a lasat pe masa de sticla, dand drumul la televizor.
- Ma bucur atat de mult ca esti inapoi acasa. Mi-ai lipsit mult amice!
- Si tu mie tantalaule.
Cei doi au inceput sa rada, fiind intrerupti de telefonul lui Naruto. Acesta s-a ridicat de pe canapea, indreptandu-se spre bucatarie. Brunetul a zambit usor, deschizand plicul. A rasturnat praful in paharul blondului, agitandu-l usor. A bagat plicul inapoi in buzunar, luandu-si paharul de suc. Dupa cateva clipe Naruto si-a facut aparitia din bucatarie. S-a asezat pe canapea, luandu-si paharul cu suc. A baut din lichidul rosiatic, in timp ce se uita la televizor. Brunetul isi privea prietenul si astepta ca somniferul sa isi faca efectul. Blondul incepea sa caste din ce in ce mai des, in timp ce clipea. Si-a lasat capul pe umarul prietenului sau, inchizandu-si ochii.
- Hei..Sasuke?...Nu ti-e somn? Mie imi este!
Mostenitorul clanului Uchiha a zambit usor, luandu-si amicul in brate. A urcat scarile cu el, indreptandu-se spre camera lui. A deschis usa cu piciorul, intrand in camera baiatului. L-a intins pe pat, invelindu-l cu cearceaful. A iesit din incapere, incuind camera. Deodata a auzit usa de la intrare. Rozalia tocmai a ajuns acasa. S-a indreptat spre scari, dorind sa ii urmareasca miscarile fetei.
- Naruto! Te poti duce dupa Blade? Iar a vazut o pisica si a fugit.
Tanara s-a descaltat, lasandu-si cizmele in fata cuierului si a inaintat spre scari. A urcat usor treptele, continuand sa isi strige fratele. Ajungand pe ultima treapta, brunetul a prins-o de ambele brate, reusind sa o sperie.
- Ce trist! Nici macar un caine nu stii sa tii in lesa. Esti demna de toata mila, Sakura Haruno.
- Ce cauti tu aici? Cine ti-a dat voie? Naruto!
Tanarul a izbit-o in perete, reusind sa o loveasca. I-a prins mainile deasupra capului, in timp ce ii lingea gatul.
- Nu il mai striga pe Naruto, pentru ca doarme si nu o sa se trezeasca. Acum o sa continui de unde m-ai intrerupt data trecuta. O sa te fac a mea pe peretele asta si nu o sa ma opreasca nimeni.
Rozalia s-a speriat de vorbele tanarului. A inceput sa se zbata, incercand sa scape din stransoarea baiatului, insa era imposibil. ' Trebuie sa ma gandesc la ceva. Nu il pot lasa pe Sasuke sa faca ce vrea. Trebuie sa il opresc. Gandeste Sakura! Gandeste!'
Adolescenta s-a linistita, incercand sa scape cumva. Intr-un moment de slabiciune, tanara l-a lovit cu genunchiul intre picioare pe brunet, reusind sa se elibereze. L-a impins de langa ea, incepand sa fuga pe hol. Adolescentul s-a ridicat de pe podea, urmand pasii tinerei. Aceasta s-a inchis in camera ei, dandu-se cativa pasi inapoi din fata usii. Si-a strans mainile la piept, lasand lacrimile sa se prelinga pe obrajii ei. Brunetul a inceput sa dea cu palmele in usa, speriind-o mai tare pe adolescenta.
- Sakura deschide! Nu ma fa sa daram usa. Haide iubito! Stii ca si tu vrei asta. Deschide odata usa asta nenorocita.
- Nu! Sasuke te rog sa pleci! Lasa-ma in pace! Intoarce-te la iubita ta!
Deodata linistea s-a lasat. Adolescenta s-a apropiat de usa, punandu-si urechea pe ea. Nu se auzea nimic. Deodata a simtit ca e apucata de talie si trantita la podea. Cand si-a dat seama ce se intampla, tanara a observat ca deasupra ei se afla adolescentul. A vrut sa il indeparteze, insa baiatul i-a dat o palma peste obraz, facand-o sa taca. I-a rupt tricoul, legandu-i mainile cu el. S-a aplecat, sarutandu-i sanii. I-a dat jos fusta, lasand-o in lenjerie intima. Rozalia nu spunea nimic. Lacrimile i se prelingea pe obraji, in timp brunetul si-a strecurat mana in bikinii ei, jucandu-se cu zona ei intima.
- De ce?
Adolescentul si-a ridicat privirea, vazandu-i chipul indurerat.
- De ce, ce?
- De ce ai devenit atat de egoist? De ce vrei sa distugi si putina dragoste pe care o simt pentru tine? De ce Sasuke? Iti e atat de greu sa accepti ca te iubesc? Te doare lucrul asta?
Baiatul s-a ridicat, dezlegandu-i bratele rozaliei. A luat-o in brate, lasand-o pe pat. S-a asezat langa ea, mangaind-o pe par. Adolescenta s-a asezat in sezut, privindu-l pe cel din fara ei. Si-a trecut bratele dupa gatul baiatului, sarutandu-l.
- Te iubesc. Te iubesc atat de mult Sasuke. De ce nu vrei sa intelegi?
Tanarul a apucat-o de par, sarutand-o apasat. A intins-o pe pat, strecurandu-si limba printre buzele adolescentei. Aceasta l-a apucat de par, strangand firele in pumni. Cei doi isi frecau limbile una de alta, in timp ce mainile baietului se plimbau pe trupul rozaliei.



Subiecte de discuție similare...
Subiect: Autor Răspunsuri: Vizite: Ultimul răspuns
  Nobody hurts me like you do . Peppers 3 2.529 15-03-2012, 11:48 PM
Ultimul răspuns: hiimera
  Life Hurts Addeh 79 42.240 07-09-2011, 08:59 PM
Ultimul răspuns: LoLix
  [split] This feeling hurts so much. Blue Sky 5 2.734 22-07-2011, 08:21 PM
Ultimul răspuns: Hasamy lost vampire
  [split] Life Hurts ultimate wulf 4 2.799 25-06-2011, 03:22 PM
Ultimul răspuns: Robb'™
  [split] This feeling hurts so much. Mizuki Lulu 0 1.615 23-06-2011, 05:29 PM
Ultimul răspuns: Mizuki Lulu
  [split] This feeling hurts so much. Mizuki Lulu 10 4.373 04-06-2011, 11:20 PM
Ultimul răspuns: Aiwendil
  Sometimes love hurts Alexi 4 6.473 02-08-2009, 02:05 AM
Ultimul răspuns: Marty:X


Utilizatori care citesc acest subiect:
1 Vizitator(i)