Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Iuvire adevarata sau Obsesie Bolnava?

wow deci mai surprins :|

esti chiar tuu?? si asta e acelasi fic pe care eu il ador?? deci am ramas placut surprinsa
ma bucur ca descrii foarte bine sentimetele naratiunea e la locul sau iar despre dialog nu e deloc sec si nu e nici mult , deci totul e ok

astept sa ma anunti din nou cand va aparea mult asteptatul capitol :) si sa nu ma uiti :pls: :* spor la imaginatie !:X si Ja ne :X:!

Am aterizat si eu pe aci'..deci imi place asa de mult fic'ul tau..:chuu:
Nu imi vine sa cred ca Sasuke o salveaza..dupa ce a vrut sa o violeze"?
Descrierea si naratiunea mai trebuie lucrata putin
Actiunea este ok
Dialogul nu este sec..si asta imi place:bv:
Spor la scris urmatorul capitol..See ya!

hdfcbdjscv djscv djscv djsvc djscdcs,lnbdksbdlasdmn;asndldsdbsapmspamdskdbkvspambndkdvdspamsppamspamspam.m,sa​nssp​amspsaspam.dfdfgdvjddcvdcspammmm.

Ceee ???? WTF man ?!?! Mai vreau ... ce sunt eu sa astept atat sa pui tu next-ul :-w ... nu`i corect , nu`i corect de loc iubire -.-' . Asa , sa trecem la introduceri , `Ello dear^^ vad ca ai pus next-ul si am aterizat zi eu pe aici ...

Deci , practic nici nu m-am uitat la detalii , dar , trebuie sa comentez . Descrierea m-a dat pe spate , tui mama masii , mancam viva si iar m-am innecat :-w . :]] Pai , naratiunea a fost destul de ok , dat ai avut o repetitie pe acolo care nu mi-a placut -.-' " aparatul care il mentinea in viata pe brunet in viata se mai auzea in acea incapere sumbra a spitalului. " Asa , si in viata , si iar in viata :]] . Ei in fine .. ce sa mai zic ... Dialogul .. este macar ? Stai sa vad :]] Wow , este :> . Umm , pai nu mi s-a parut deloc sec , la asta nu am mai adormit :]] . Greseli de tastare .... Pfiuuu , sa fie ca nu ma intereseaza :]]

Asadar si prin urmare iubire , cam ata am avut de zis . Spor la scris si multa , multa inspiratie . Ja ne beib` ^^ !
E destul de ciudat cum găseşti înţelesuri în lucruri la care nu te gândeai că te vei uita vreodată. Ca în show-urile TV, udne adevărul iese întotdeauna la iveală, fiind una din regulile fundamentale ale timpului. Şi când iese la iveală, te poate elibera sau poate pune capăt tuturor lucrurilor pentru care ai luptat. Un alt fel în care adevărul iese la suprafaţă e atunci când te aştepţi cel mai puţin ca asta să se întâmple sau când, fără a spune un cuvânt, tot este cusut cu aţă albă. Dar cel mai rău lucru pe care îl poate face adevărul? Să îl spui şi să nu te elibereze, ci să te încarcereze la loc, pentru totdeauna.

(ME): --->> "I am the new GOD of the new World ... because I am youre GOD ... give me CANDY!!! ... or I will KILL you ... you ... you pice of SHIT! ... <<hehe>>"


<<"KIRA”
We are the “KIRA”
My name is “KIRA”
Even your “KIRA”>>

Will you be eating that cake?...say what you want, but I will be taking the cake.
We will be removed. All because of that Chicken-shit President… No, far from Chicken-shit, less than Chicken-shit president.
He's a genius!!.....I'll still have to kill him though...
I just can’t sit any other way than this. If I sit the way other people do, my reasoning ability drops by 40%.
If you cannot win at the game, if you cannot solve the puzzle, you are just a loser.

Deci te bat , vrei sa ma omori si pe mine ?? Daca il omori pe sasuke te las sa ma omori si te mine , nu poate sa moara pentru ca e rolul principal , dar daca vrei sa faci o dramaa ?? nuuuuuu te omor :(( te rog nuuuuuu sa nu il omori , fa in asa fel ca sakura sa se duca la el sa il sarute si sasuke sa se trezeascaaaaaaa haide haide haide , nu fii reaaa te rog frumos ! daca il omori te omor si eu pe tine , [[sunt primaaa care comenteazaaa]]

descrierea e din plin ai descris bine sentimentele lui sasuke si teama si nesiguranta , capitolul este c -am scurt si asta nu imi place .Dialogul ii da un aer de mister si chiar ai terminat prima parte a capitolului cu o enigma . Oare ce a facut , a murit , a fugit, si -a revenit , a fost furat ?? ce s-a intamplat cu el ?? te omori pentru ca si tu ma omori si pentru ca vrei sa il omori pe sasuke


:D Bine astept urmatoarea parte a capitolului cu mare nerabdare

Ja ne si vezi ce ii faci lui sasuke ca te bat
X_X

Criminal! Absolut grozav, minunat, supeerb. Actiunea nu a fost deloc grabita, naratiunea perfecta, descrierea superba si capitolul suuper lung, ceea ce mi-a placut. Oare cand vine nenea ala, ce spune? Ca Sasuke e in coma si Sakura lesina? >:) Sorry, in seara asta am numa' ganduri malefice :)) Toate acestea fiind spuse, mult succes la scris, astept next so sa ma anunti si pe mn te rog cand il pui :-) Bye :bye:
[Imagine: Lawliet.gif]

Cioco mania :pls: ^_^

Pot sa pstrez acest loc pana cand trece o jumatate de ora ?
______________________________________________________
M-am simtit dear si am dat edit (:| , sunt cam somnoroasa...
Cred ca ti-ai dat seama ca aproape toti ti-au spus ca te omoara daca il omori pe Sasuke , uite eu iti spun ca te omor daca nu il omori ! -ah , asta a fost ciudat ^_^"
Anyway , trecem la lucruri mai importante :
Descrierea- este buna , nu perfecta dar nu am multe de comentat la ea . Observ ca nu eziti sa descri mai mult trasaturile lui Sasuke in capitole , faci asta aproape in fiecare , nu e deranjant , mentionam ... In ceea ce priveste descrierea sentimentelor inca un pic nu ar strica , dar totusi asa iti iese chiar foarte bine ^_^
Actiunea- nu este grabita , este la limita .[ma refer in general]
Dialog- nu e sec si nici prea mult [ nu te mai scuza atat , sti ca ma refer si la celalalt capitol in aceasta afirmatie , nu? ]
Ai avut cateva gresei de exprimare dar asta din cauza ca te-ai repetat de n ori >.> la inceputul capitolului a fost deranjant dar pe parcurs nu au fost atat de multe deci e bine :P
Cam atat , astept urmatorul capitol si sa sti ca ma astept ca tu satreci la un nou nivel :p , vedem asta pe parcurs , nu ?
Iti urez multa imaginatie si spor la scris ^_^


Hey dear, am apărut şi eu pe aici. Ce mă îţi baţi joc de mine? Capitolul este calumea. Descrierea este la locul ei, naraţiunea este ok. Dialogul nu este sec. Acţiunea nu este grăbită. Ce mai pot spune când eu am rămas ca la dentist? Deci aştept nextu şi dacă păţeşte Sasuke ceva, te alerg la înmormântare! :)) Mult succes şi aştept nextu.

WTF!!!!!!!!!!!:O SASUKE MOARE?!
Daca Sasuke al meu moare te strang de gat:))...nu pe bune....hay te rog e un fic asa de frumos de ce Sasuke sa moara?De ce nu moare.....Karin?Sau cineva de care nu ne pasa?
Plase cu ciresica in varf,Sasuke sa invie din morti:))
Astept nextu....si Sasuke sa traiasca ai auzit!?!?!:D
[Imagine: 2gxo5c8.jpg]
I Love SasuSaku:X and:
-Mama4ei-kun :X
-Matusa:Sasuke ^^ Sakura xD
-Surorile:Ang. and Debby
-Verisoara:Haku Kiid

hey...am revenit...ce pot spune decat waw :chuu: Mai lasat in aer...defapt in plop si plopu in aer :99::??:grr: Nu am ce zice de rau despre ficul tau...titlu chiar atrage atentia... descriere,naratiune,dialog astia nu am ce sa le zic,adica pe bune sunt frumos imbinate si complexe.
si te urasc ca mai lasat in suspans..deci ce va fi? te rog ca sasuke sa traiasca :cry: Nu vreau sa moara,are o viata inainte alaturi de Sakura,poate sa moara Karin,chiar ar face un bine daca nu ar mai fi printre cei doi,e prea enervanta,dar totusi datorita ei Sakura nu a fost violata,chiar daca din cate am inteles Sasuke dorea numai sa o sperie,corect...corect,nu?
ok deci astept nextu:*:pls: si dak ai dori sa ma anunti...:eto:
:bye:



Subiecte de discuție similare...
Subiect: Autor Răspunsuri: Vizite: Ultimul răspuns
  O Minte Bolnava... Darky 1 2.068 23-08-2012, 02:31 AM
Ultimul răspuns: CyBeR
  Iubire adevarata 2 .Evil. - .Black.! 4 2.734 26-07-2011, 08:53 PM
Ultimul răspuns: hiimera
  Iubire adevarata .Evil. - .Black.! 5 2.847 23-07-2011, 06:40 PM
Ultimul răspuns: hiimera
  Adevarata mostenire: inceputul DARKLIGHT131991 17 8.119 08-12-2010, 05:53 PM
Ultimul răspuns: DARKLIGHT131991
  Obsesie mortala [+15] [hentai] Dizzy 26 17.174 18-04-2009, 07:04 PM
Ultimul răspuns: Tox
  Iubire Adevarata ! ~Ebru~Rebela~ 4 3.944 14-04-2009, 12:34 PM
Ultimul răspuns: Axxa.No.Way
  O iubire adevarata(sasusaku) sasuke_sakura 8 8.695 04-02-2009, 01:06 PM
Ultimul răspuns: Flash
  O iubire adevarata(Sasuke and Sakura) denisa 42 68.069 29-12-2008, 10:24 PM
Ultimul răspuns: rosegur


Utilizatori care citesc acest subiect:
1 Vizitator(i)