Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Iubire imbibata in sange

#1
Varsta minima: +18 ( pentru cuvintele necenzurate, poate si scene hentai, nu promit nimic )
Gen: S.F, romance, horror
Limba: Romana
Observatii cu privire la continut: -
Tipul de comentariu solicitat: Simplu


Capitolul 1


- Sakura, tot nu cred ca este o idee buna. Incerc sa ignor vocea groasa din spatele meu, continuand sa impachetez dosarele. Michael putea fi cateodata al naibii de insistent. Dar nimic nu-mi va opri demisia, m-am saturat de gasca asta formata din pampalai.
- Nu te prefa ca nu ma auzi. Mi-am dat ochii peste cap, insa nu m-am intors. Biroul meu era un dezastru international, care nu mai fusese curat de secole intregi. Daca-mi luai in considerare reputatia, aveai o mare surpriza.

Ciudat cum ajunsesem eu din Saku', prostuta naiva in ce sunt acum, Haruno Sakura, celebra detectiva care a rezolvat orice caz i-a picat in mana. Ma pregatesc sa-mi dau demisia din agentia asta afurisita, plina de prosti facuti gramada. Numai Michael mai avea o urma de creier in cutia lui, restul nici nu stiu pe ce lume traiesc. Din acest motiv ma duc acasa cu dureri mari de cap si oricat i-as injura, nervii mei nu se potolesc; si ei raman la fel de idioti.
Asa ca, trag linie si spun Game Over. M-am saturat sa raman aici! M-am saturat de L.A, desi adoram orasul asta. Vreau sa plec intr-un loc linistit, sa devin detectiv particular.
- Saku' chiar vrei sa lasi in urma o viata intreaga? Il aud pe Michael.
- Da! M-am hotarat, imi duc pana la capat decizia! Ma voi muta in Konoha, unde am cumparat o casa frumoasa drept detectiv particular! Asa ca te rog, iesi din biroul meu, am treaba! Vorbesc fara nici un resentiment. Stiam ca asa o sa faca. Nimeni nu a avut curajul sa mi se impotriveasca, altfel se sfarsea rau pentru el. Aveam un temperament... exploziv.
Am zambit in sinea mea cand am auzit usa trantindu-se cu multa forta. Bun, acum inapoi la treaba! Am deschis alta cutie si am inceput sa aranjez in ea dosare in ordinea cronologica, pana am scapat unul.
Ohh... uite. Cazul Jennifer Branderly. Mi-a dat mult de furca femeia asta, juca atat de bine rolul de proasta. Si-a omorat sotul in timpul unei creize de gelozie. A chemat politia, spunand ca l-a gasit mort langa piscina. Tipa juca atat de bine, incat era sa o cred si eu. A mintit atunci cand i s-au gasit amprentele pe tocator, spunand ca l-a atins, apoi din "greseala", s-a impiedicat si arma a fost scapata in piscina. Foarte smechera tipa. Aproape ma cunosteam invinsa, pana am gasit o batista in tufe. Atunci totul a prins contur si vinovata a fost demascata. Nu i-a pasat nici o clipa ca lasa doi baieti fara tata.
Bleah! Rea femeie, al naibii de rea! Imi venea sa o sugrum acolo pe loc. Me dezgustau astfel de specimene. Trantesc dosarul peste celelalte si am ccontinuat sa scot altele si altele... pana am terminat. Mi-am dus mana la frunte extenuata, indepartand o suvita din parul meu roz de pe fata. Parul emu al naibii de ciudat si frumos, ii lasa pe toti cu gura cascata. Natural, de la Mama Natura. M-am uitat la ceas, ora 4. Deci stau aici de doua ore!
M-am uitat prin camera pustie, trista. Chiar foarte trista. Mi-am injurat imaginatia care vedea si intr-o camera sentimente, apoi am parasit biroul.
- Buna Saku'! Ma saluta Miruna plina de veselie. Nu ma obosesc sa raspund, ci doar dau din cap.
- Salut Saku'! Il aud si pe Jeremaiah salutandu-ma, doar i-am facut cu mana.
- Ce mai faci, Sakura? Edward. Tipul asta ma enerva cel mai tare, obsedat dupa sex si femei, desi este frumos. Putea sa se aseze la casa lui dar nu... lui ii trebuie sute de femei.
-Buna. Murmur si plec de langa el, strecurandu-ma pe un hol intunecos. Gata Sakura, calmeaza-te fetito. Cu calm si inteligenta vei reusi. Urmueaza Zac, seful companiei. Cu siguranta va face scandal.
- Buna Saku'! Nimeni altcineva inafara de secretata noastra, Adelina. Imbracata intr-o fusta verzuie dintr-un material ieftin, dar calcata impecabil, o camasa alba simpla si niste pantofi maro, vechi. Parul brunet este prins intr-un coc simplu si elegant, iar ochii ei de safir sunt acoperiti de o pereche de ochelari vechi si demodati, cu rama groasa. Tipa nu prea avea bani, dar muncea pentru a-si indeplini visul, cu un scop in viata.
- Adelina, poti sa-l anunti pe Zac ca doresc sa vorbesc cu el? O intreb pe tanara din fata mea, asteptand un raspuns.
- Desigur, asteapta putin. Imi spune ea si intra in birou, dar iese la fel de repede.
- A spus ca poti intra. Acum este moment. Trebuie sa o fac, deoarece doresc asta! Trag aer in ppept si intru in birou, unde vad pe scaun un barbat cam de 40 de ani brunet.
- Sakura, ce doresti? Ma intreaba cu o voce mieroasa Zac, provocandu-mi scarba.
- Sa trecem la subiect, demisionez! Spun cu o voce taioasa, fara sa-mi pese ca-l ranesc.
- Imposibil! Haruno Sakura, nu te las sa pleci! Este un ordin! Continua tipand, ridicandu-se in picioare. Desigur ca nu ma lasa sa plec, doar nu o sa mai aiba cine sa-i bage bani in buzunar!
- Am hotarat si nu ma poti opri!
- Atunci te conciedez! Zambesc. Numai asta asteptam. Paraesc biroul in graba si plec in biroul meu. Am chemat un tip sa-mi care bagajele deoarece sunt foarte grele.
Iesim pe usa din spate, fara sa-mi i-au adio de la nimeni. O sa ma tina ocupata, sarturi, imbratisari... Bleach! Numai de asta mai am nevoie! Am putine bajgaje, hainele si dosarele. Am vandut casa cu tot cu mobila, ar fi durat prea mult sa o mut. Casa din Konoha are niste mobila cam la fel de veche ca si casa, 200 de ani. O sa o mobilez cand ajung. Intru in BMV-ul meu argintiu si pornesc la drum, conducand somnoroasa si obosita.

Sper sa va placa primul capitol! Astept pareri! yes
[Imagine: anime-11.jpg]

Moi, cand scriu capitolul unui fic! :yes:

#2
Hey Sayu . Frumos fic. E primul pe care il citesc care te are autoare pe tine si vreaus a zic ca pe moment imi place foarte mult , mai ales ca e cu detectivi si este ceva si din "Naruto" . Ideea panaa cuame originala, eu as a cred daca nu asta e viata eu nu am mai citit un fic ca asta. De continutul lui nu pea am ce s a spun , daor daca poti sa pui mai multa descriere , naratiunea e bine, dialogul e bun nu e sec . Cam pana aici si sper sa vi repede cu next-ul ca mai pus pe gandire scumpo :x
Viata nu e mereu ceea ce ne dorim.
[Imagine: 686175405_303846.gif?4]



Subiecte de discuție similare...
Subiect: Autor Răspunsuri: Vizite: Ultimul răspuns
  Sange pe zapada sikshot 0 1.884 30-06-2013, 06:01 AM
Ultimul răspuns: sikshot
  [Naruto] Sange rece ca gheata-Parodie EnzeruHaRoze 1 2.544 14-09-2012, 10:06 PM
Ultimul răspuns: Alisha
  Rebel cu Sange Regal Zuzy Is Angell 4 4.187 23-06-2012, 10:05 PM
Ultimul răspuns: Zuzy Is Angell
  Contur de sange [+16] Papple 2 2.098 21-02-2012, 08:27 PM
Ultimul răspuns: Hetalia
  Trecut patat de sange Cookiesor 1 2.001 14-07-2011, 06:25 PM
Ultimul răspuns: Ayame Chan
  Juramant de Sange Crissu'Blacker 2 2.228 07-07-2011, 12:55 PM
Ultimul răspuns: Crissu'Blacker
  Dragoste si/pentru sange [vampires] Ichigo. 1 2.054 02-07-2011, 11:41 AM
Ultimul răspuns: Me_Samy
  O ultima lacrima de sange pe o petala de trandafir MooN. 41 19.565 18-03-2011, 09:29 PM
Ultimul răspuns: ~*Fallen* ~* Angel*~
  Dublu V+Sange= ? [+18] Dark Heart 6 4.192 04-03-2010, 07:50 PM
Ultimul răspuns: BloodyInnocence
  Ingeri si sange Bloody_Alice13 23 12.306 31-10-2009, 12:00 AM
Ultimul răspuns: BloodyInnocence


Utilizatori care citesc acest subiect:
1 Vizitator(i)