Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Inima Diavolului

#1

#2
Ok ai zis ca vrei critica dura de la mine. No problem ^^
In primul rand, este bine sa descrii mai in amanunt - in special actiunea -. Din moment ce stiu mai multe ficuri de la tine, stiu ca treaba asta o faci des. E ceva de genul: Gigi s-a trezit. S-a dus la munca. S-a intors acasa si a adormit. In schimb, daca scrii: Gigi s-a trezit, abia asteptand sa-si revada colegii de munca din moment ce s-au imprietenit inca din prima zi. [...] Intelegi unde bat.
In al doilea rand, nu mai scrie "e". "Raspunsul e simplu", "tara e in legatura cu supranatural" (care apropo, ar fi trebuit sa fie supranaturalul). Daca scrii o data, nu prea se observa, dar ar fi bine sa scrii "este".
Ai grija pe la gramatica sau greselile de tastat, ai scris "lupta a durata", "acesta intamplare", "era o zii" etc. etc. si au fost chiar pe la inceput. Prima impresie este totul si la un fic, primele randuri sunt cele mai importante. Bun, greselile mai continua si dupa aceea. De muuulte ori.
In concluzie, actiunea este cam alandala, descrierea cam lipseste si ai greseli multe de scriere. Ar mai fi de zis, dar mai intai rectifica astea.
[Imagine: Utsuki2_zpsac650da8.png]

this one time a roman emperor
loved a man so much
he raised him up into a god

#3
yey ai pus capitolul. Dupa un milion de ani vine si Inimioara asta malefiica (ma refer la numele ficului). Momentan nu ma pot oprii din cantat. Miku-tan in boxeeee :))) Iti trimit si melodia pe fb.
Asa, sa vedem. Ella a avut dreptate. Sper sa intelegi de la ea. Oricum, te-ai descurcat destul de bine ^^. Luciferul saracul, ii s-a furat primul sarut. Trebuia sa il fur eu, dar cu ciocanul. XD XD XD Rontaie soareci, nesimtitul. O sa-l dau in judecataaa XD XD Soarecii au drepturi si trebuie aparate. Doar pisicile mananca soareci. XD Blond ai spus ca e?? Vreau parul ala XD. Come here, darling. Vreau doar sa iau o suvitaa din parul ala blond. Doar una (nu precizez marimea suvitei). Asa...Crash ala ar fi trebuit sa se arunce de la balcon, pentru inceput. D a fost si el destul de tare. Mi-ar fii placut mai mult daca ar fi alunecat pe o coaja de banana si ar fii zburat...cam pana in Cuba. Daca ii pun niste capcane in castel, nu o sa te superi? Inca ceva, vreau adresa lui Luci darling ^^. Am de gand sa-i fac o vizita, sa-l speri-adica sa vorbim. La un ceai poate, dar sper sa nu fie facut din mortaciuni.
Poate ii dai o zii libera, sa ma joc si eu putin cu el. Doar il arunc de colo colo. Vreau sa-l iau cu mine la cumparaturi. Dar daca imi arde hainele ramai fara Lucifer. Iti spun sa-ti cauti de acum un nou personaj.
Asa...Mai are si ochi albastrii? Adica ochi...Sper ca are doi p.p Nu am chef de surprize neplacute.
Mai am altceva de comentat? Poate data viitoare iti las un com mai lung.
Am avut de ce ma plange. Lucifer e obraznic. Si Nemernicul de D.. :(( L-a sarutat. A fost interesant ca yaoi, dar eu mereu mi l-am imaginat pe Vlad ca fiind un mosorog obsedat. p.p Nu e vina mea, e vina filmelor.
Acum....Spor la scris si sper sa aduci nextul cat mai repede. Imi place de Luci si de Vlad. Dar si de Elena si de Dark. Crash....e cam vulcanic...dar...il iertam.
Kissu :* :*
P.s : Imi place semnatura. O sa-ti mai fac poze. :D
[Imagine: tumblr_lxg6bliYGm1qej54bo1_500.gif]

Stalk me, bite me and kill me with your love ~

#4
@EllaAngelus @Kira's Scarlet va multumesc pentru comentari, sper ca acest capitol sa va faca sa doriti sa aflati ce se va mai intampla cu personajele mele. Si ca sa raspund la intrebarile de genul Lucifer il iubea pe Vlad?, ei bine da il iubea. Oricum sper sa va placa sa il cititi la fel de mult cum mie mi-a placut sa il scriu

Cap2: Diavolul pe pamant.


La intrarea in castel Elena tremura de frica, era speriata la culme, nestiind ce sa faca sau ce sa creada. Simte o mana cum o atinge pe umar, moment in care sangele ii ingheata in vene.
-Lasa-ma! Te rog nu ma rani! Te implor!
-Elena, calmeaza-te sunt eu Dark si stii prea bine ca nu te-as rani.
-Dark, esti bine? Toti sunt morti? Imi e frica! Dark o privea pe Elena care il strangea cu putere de umeri.
-Elena, calmeaza-te, iti jur ca totul va fi bine. Dimineata cand te vei trezi, vei vedea ca totul a fost doar un vis urat.
Dark atinge cu 2 degete fruntea Elenei, moment in care aceasta adoarme, o ridica in brate si dispare in negura nopti. Ajuns la pensiune Dark trece pe langa cadavrele colegiilor sai si intra in camera Elenei, asezand-o usor pe patul moale. Razele luni dansau pe fata alba a Elenei, iar firele rebele de par creau o imagine angelica, desi stia ca ar trebui sa repare mizeria facuta de Dracula, Dark nu isi putea dezlipi ochii de la frumusetea Elenei. Un nor acopera luna si camera se intuneca, lucru care la ajutat pe Dark sa plece de langa patul Elenei. Acesta coboara si incepe sa reasambleze corpurile sfasiate de Dracula, ca niste piese de puzzle. Dupa ce termina, din corpul sau apar cativa lupii facuti din intuneric, care iau locul sufletelor celor ucisi, acestia se ridica si reincep sa cante si sa danseze. Intre timp in castelul Bran, Lucifer isi face aparitia.
-Hey! E cineva pe aici? Ce dracu? Nu raspunde nimeni? Trebuie sa-l caut pe Vlad singur?
Lucifer porneste in cautarea lui Dracula prin camerele intunecate ale castelului sperand sa afle vesti bune, despre cele intamplate. Dar asta nu era singurul lucru care ii framanta gandirea, da, celalat lucru care il deranja era sarutul primit de la Vlad, lucru ce spera sa il clarifice. Ajunge in camera de tortura, de data asta nu a mancat nici un sobolan, si il gaseste pe Dracula intins la podea cu o gaura in dreptul inimii.
-Vlad!? Ce s-a intamplat? Cine ti-a facut asta?
-Lu-Lucifer, tu esti?
-Da, eu sunt. Acum spune-mi, cine ti-a facut asta?
-Di-Di-Diavolul! S-a suparat ca... am ranit fata.
-Stapanul? Stapanul, ti-a facut asta? Care fata?
-E-Elena. Dracula incepe sa tuseasca din ce in ce mai tare, iar dupa ce ii rosteste numele Elenei, acesta moare.
-Vlad? Vlad, nu muri, te rog!
Strigatele lui Lucifer rasunau in tot castelul, Vlad era mort. Lucifer se apropie de buzele lui Vlad si il saruta, o lacrima ii cade pe obraz. O aura intunecata incepe sa ii inconjoare corpul lui Lucifer, iar parul de pe ochiul stang se ridica in aer, lasand la vedere un ochi rosu cu o pentagrama in loc de iris.
-O sa plateasca! Am sa il ucid! Cum indrazneste sa il omoare pe Vlad? Nu iti fa griji Vlad, am sa te razbun.
A doua zi la pensiune, Elena se trezeste si paraseste camera in graba, nu apuca sa iasa bine din camera, caci da nas in nas cu colega ei de camera.
-Elena, ce sa intamplat?
-Esti bine? Erai moarta aseara, cum?
-Ce? Elena, cred ca ai visat urat? Nu am fost moarta, nu a murit nimeni aseara!
-Hai la masa. Vii nu?
-Sigur, imi e putin foame. Elena vrea sa inchida usa si vede rana de la mana. Auzi, dar asta de unde o am?
-De unde vrei sa stiu eu? Ai fost la Dark in camera, de unde sa stiu ce ati facut voi doi?
-Ce? Nu am facut nimic, esti nebuna?
Fara a mai spune ceva fetele coboara la masa, unde toti erau extrem de galagiosi si plini de voiosie. Dark manaca ceva in graba, dupa care iese afara, asezandu-se la o masa, dupa ce termina de mancat Elena il urmeaza.
-Dark, auzi?
-Da, ce s-a intamplat?
-Unde m-am zgariat la mana? Sau mai bine spus, cand m-am zgariat?
-Aaa... Cand am iesit din camera, te-ai zgariat de...usa.
-Bine...daca spui tu. Colega ei de camera intrerupe discutia celor doi.
-Elena, hai in oras!
Elena pleaca cu cativa colegi in oras, iar Dark se duce in camera lui, pregatindu-se de plecare. Ajuns in camera isi aminteste de gaura din perete, se apropie de ea si o repara cu usurinta. Un ciocanit se aude in geam, lucru ce il sperie pe Dark, deoarece acesta tocmai isi folosise puterile sa repare gaura in perete.
-Lucifer!? Tu erai?
-Diavolicitatea voastra, bine ati revenit, printre noi. Cum a fost somnul?
-Lung si obositor, acum spune-mi ce cauti aici?
-Eu? Cum adica? E timpul sa distrugem Raiul, odata pentru totdeauna.
-Nu acum!
-Cum adica nu acum?
-Asteapta sa plec din aceasta statiune, dupa care putem incepe.
-Am inteles stapane.
Autocarul paraseste statiunea Bran, iar dupa 2 ore de mers pe serpentine, Dark deturneaza autocarul, facand rotile sa explodeze. Soferul pierde controlul autocarului, neputand sa il mai controleze, intra pe contrasens, ciocnidu-se frontal cu un autocamion de marfa. Impactul a fost unul puternic, singurii supravietuitorii fiind Dark si Elena. La locul accidentului au ajuns rapid cinci ambulante pentru a transporta ranitii la cel mai apropiat spital.
-Incredibil, astia doi au scapat, fara nici o zgarietura. Cat noroc?
-Toti sunt morti, din patruzeci de oameni, au scapat doar doi. Cred ca Dumnezeu chiar ii iubeste.
Lucifer care a urmarit toata intamplare de deasupra se amuza la culme cand aude ca Dumnezeu ii iubeste stapanul. Elena si Dark sunt urcati intr-o salvare, ajunsi la spital celor doi le este facut un control rapid, iar spre uimirea doctorilor in afara de o sperietura groaznica cei doi erau perfect sanatosi.
-Elena, esti bine?
-Da, dar ceilalti? Unde sunt ceilalti?
-Ceilalti...sunt bine. Acum odihneste-te.
Dark paraseste camera si o lasa pe Elena sa se odihneasca, in camera lui gaseste un tanar imbracat intr-o armura aurita, tinand in mana o sulita. Tanarul avea un par lung, ce cobora usor pe spatele lui, pana la copse, prins intr-o coada. Se intoarce spre Dark si il priveste cu ochii lui verzi si patrunzatori.
-Stapane, maleficitatea voastra, bine ati revenit.
-Azazel!? Ce cauti aici?
-Am auzit, ca l-ai ucis pe Dracula, pentru acea muritoare.
-Azazel, ea nu are nimic de-a face cu toate astea si daca o raniti, o sa platiti amarnic.
-Cum doresti stapane, dar e timpul sa incepem.
-In regula, indeparteaza-te de fereastra.
Dark se apropie de fereastra si aura intunecata din castelul Bran reapare in jurul lui, dar de data aceasta cu mult mai puternica incepe sa acapareze intreaga lume. Azazel paraseste camera, lasandu-l pe Dark singur. In camera intra un doctor pentru a-l consulta pe Dark.
-Tinere, fata care a scapat cu viata, a intrebat de colegii vostri!
-Sper ca nu i-ai spus ca au murit?
-Ba da, de ce sa nu ii spun?
-Si asa era speriata, cum indraznesti sa o sperii si mai rau? Am sa te omor?
Doctorul incepe sa tremure iar Dark se apropie incet de el, ii prinde de gat dorind initial sa il stranguleze, dar apoi se hotaraste sa il omoare incet, astfel incat sa sufere pentru ce a facut. Se apropie de gura lui si sufla un nor negru, ce parea a fi otrava.
-O sa mori incet, foarte incet si partea buna e ca nu poti spune nimanui ce s-a intamplat acum, aici, partea buna pentru mine.
Dark il elibereaza pe doctor si paraseste incaperea indreptandu-se spre Elena, pentru a incerca sa remedieze situatia. Odata intra in camera Elenei o gaseste pe aceasta destul de linistita, uitandu-se la o poza.
-Hey! Am auzit ca ai aflat ce s-a intamplat. Cum te simti?
-Cum?
-Hm?
-Cum se face ca doar noi am scapat?
-Nu stiu, poate a fost norocul nostru sau poate destinul nostru.

#5
Deci...wow. Incredibil. Macabru...dar interesant. :D
Saracul Vlad. Ma intreb ce va face Luci darling? ^^ Am chef de sfasiat. Poate il iau pe Luci. ^^ O sa fiu blanda, promit. Ciudat e ca Lucifer imi provoaca aceasi senzatie pe care mi-o provoaca si Spectra. Sau ma rog, aproape aceasi. E ceva greu de explicat. Adica il plac extrem de mult, dar in acelasi timp vreau sa dau cu el de toti peretii. Dragoste si repulsie, poate.
Saraca Elena, imi pare rau de ea.
Ai grija la virgule. Le cam incurci locul. Si unele fraze mai au nevoie si de punct.
In rest, totul a fost great ^^
Astept next. Spor la scris!
[Imagine: tumblr_lxg6bliYGm1qej54bo1_500.gif]

Stalk me, bite me and kill me with your love ~

#6

#7
Inafara de chestia cu ingerii si ce e legat de Divinitate, mi-a placut. Oh, Lucifer ce malefic esti.
Tin sa precizez ca mai ai greseli de tastare. Nu ti le spun pentru ca probabil ai vazut. Saraca Elena.
Probabil Dark a fost distrus rau de tot.
Lucifer asta e malefic. Mi-a placut partea cu iubitul. E iubitul tau?? Ce iubit? Nuu, e al meu. :)) Vladisor, inca faci furori. Cam atat am avut de spus.
Spor la tastat ^^ Chuuu ^^
[Imagine: tumblr_lxg6bliYGm1qej54bo1_500.gif]

Stalk me, bite me and kill me with your love ~

#8
Deci am adus si capitoul patru, sper sa va placa, e posibil sa le postez mai rar si sa le scriu mai rar, nu de alta da mai am si de invatat. Dar mai vedem, pana atunci va las sa descoperiti ce se mai intampla. Am postat si official poster al ficului

Cap4: Promisiunea Diavolului.

Razboiul incetase, demonii se intorsesera in Iad, iar ingerii reaparau pagubele produse Pamantului. Fara a-l interesa ce se intampla in jurul lui, Dark plangea moartea Elenei, uitand de orice altceva. Langa el apare un batran, cu o barba alba si lunga, o privire blanda, sprijinit intr-un toiag de lemn de brad.
-Tinere, de ce plangi? Spune batranul cu o voce calda si linistitoare.
-Lasa-ma in pace batrane! Dark se intoarce spre batran cu o privire inlacrimata si indurerata, dupa care realizeaza cu cine vorbea. Ai venit sa ma omori?
-Nu, am venit sa te ajut.
-De ce? De ce l-ar ajuta Dumnezeu pe Diavol?
-Dark, o iubesti pe fata aceasta?
-Da, mai mult decat imi iubesc propria-mi viata! La auzul raspunusului lui Dark, batranelul il mangaie pe fata stergandu-i lacrimile.
-Dark, daca iti spun cum o poti salva, promiti sa aperi Pamantul in loc sa il distrugi?
-Da, am sa fac orice, orice doresti, doar salveaz-o!
-Asculta-ma cu atentie. Mai intai o sa ai nevoie de niste prieteni de nadejde, dupa care am sa revin sa iti spun ce sa mai faci.
-Am inteles, multumesc!
Batranelul dispare la fel de subit cum a si aparut, iar Dark ramane singur, gandindu-se pe cine sa roage sa-l ajute.
-Gata, stiu, ei sigur au sa o faca! Dark paraseste campul de lupta, lasand trupul neinsufletit al Elenei sa fie luat in Ceruri.
-Yo! Daca te rog ceva ma ajuti?
-Mai intrebi, normal!
-Elena a murit si vreau ca tu sa ma ajuti sa o reinviu.
-Stai cum?! Elena este moarta, cred ca esti devastat!
-Pot sa o reinviu, dar am nevoie de ajutor. Deci... Cain, ma ajuti?
-Normal, mai intrebi. Acum spune-mi ce trebuie sa fac? Dark se taie la mana si il pune pe Cain sa ii bea sangele, lucru pe care Cain il face fara ezitare.
In regula, sa va spun mai multe despre Cain. El si Dark se cunosc de cand erau mici copii, practic crescusera impreuna, sunt ca doi frati. Cain este un baiat de optsprezece ani, cu parul blond, tuns scurt si ochii caprui.
Dupa ce Cain ii bea sangele lui Dark, incepe sa simta ceva ciudat, ca si cum tot corpul i-ar lua foc.
-Incredibil, ce mi-ai dat, frate ma simt de milione.
-Ti-am oferit puterile supraomenesti, te-am transformat intr-un demon. Acum sa mergem dupa Ren.
Ajunsi in fata casei lui Ren afla ca acesta nu era acasa si ca va reveni in cateva ore, dupa 4 ore de asteptare Ren isi face aparitia.
-Yo! Am nevoie de o mana de ajutor, ce zici?
-Ce ai facut acum?
-Elena a murit si am nevoie de ajutorul tau sa o reinviu.
-Cum? Elena a murit? Stai... sa o reinvii? Ce dracu ma omule?
-O sa iti explic totul, daca alegi sa ma ajuti.
-Pai, nu am de ales, te ajut. Acum ce facem? Dark se taie la cealalta mana si il pune pe Ren sa ii bea sangele.
Ren e un fost coleg de-a lui Dark, care datorita afinitatilor catre matematica, rock si anime, a ajuns sa fie unul din cei mai buni prieteni ai lui Dark. Ren e un tanar de 19 ani, parul negru ce ii ajunge pana la umar si niste ochii negri ca lemnul de abanos.
Dark le explica celor doi, tot ce s-a intamplat, facandu-i pe acestia sa ramana uimiti.
-Deci...doar noi trei vom face asta? Ren pune aceasta intrebare uitandu-se cand la Dark cand la Cain.
-Nu, as vrea sa mai intreb o persoana.
Dark se apropie de cei doi si ii apuca de haine, dupa care toti trei dispar intr-o mare de flacari. Ajunsi pe o straduta, langa o statie de autobuz, Dark se aseaza linistit uitandu-se in departare, timp in care cei doi nu intelegeau nimic. Nu dureaza mult si un autobuz isi face aparitia, din el coboara o fata frumoasa in jur de 16 ani, cu parul saten deschis, ochii negri si sclipitori si un zambet ce iti insenina ziua.
-Neata, Alice.
-Dark?! Ce cauti aici?
-Cam am nevoie de o mana de ajutor. Elena a murit si speram sa ma ajuti sa o reinviu.
-Stai... Elena a murit? Cred ca glumesti?
-Nu, nu glumesc, deci ma ajuti?
-Cum o sa reinvii?
-Sincer nu stiu, momentan caut ajutoare.
-Si?...Ai gasit?
-Dap, Cain, Ren si...tu?!
-Bun, dar acum ce facem? Am si eu parinti, care nu o sa ma lase sa plec, asa... cu tine. Alice simte cum o mana ferma ii cuprinde umar, intr-o strangere gentila.
-Draga mea copila, nu iti fa griji, sunt sigura ca daca vorbesc eu cu ei, au sa inteleaga ca esti indispensabila in aceasta calatorie pe care Dark trebuie sa o faca. Alice se intoarce si il vede pe batranelul de mai devreme.
-Deci... acum ce fac?
-Dark, esti atat de nerabdator. Acum trebuie sa te duci la Chrono, sa ii spui ca te-am trimis eu si sa te indrume inspre Sfantul Graal.
-De ce nu imi spui Tu, unde l-ai ascuns?
-Dark, dragule, eu nu stiu unde se afla, eu doar l-am creeat, oameni l-au ascuns.
-Si cum ajungem noi la Chrono? Ca el nu traieste in acelasi timp cu noi, de fapt el nu traieste in nici un timp.
-Dar stii deja raspunsul la aceasta intrebare.
-Si... e singura cale?
-Da, e singura cale.
-Fir-ar sa fie ea de treaba. Batranul dispare inca odata cauzand mai multa confuzie in randurile noilor generali ai lui Dark.
-Deci... Dark care e calea asta?
-Leviathan! In stomacul lui Leviathan se afla o poarta ce te duce in afara timpului, asa putem ajunge la Chrono.
-Si unde e acest Leviathan?
-In Iad. Dar mai inainte de toate, Alice trebuie sa imi bei sangele.
-Poftim? De ce? Dark ii explica lui Alice ce era el, cine era batranul si de ce era nevoie ca aceasta sa ii bea sangele. Alice accepta numai dupa ce a aflat de promisiunea facuta lui Dumnezeu. Spre deosebire de ceilalti doi, dupa ce Alice ii bea sangele lui Dark, parul ei obtine o culoare verde-albastra, iar ochii i-au devenit rosii.
-Dark... Ce a patit? Adica... noi inca aratam ca noi. Intrebare pusa de Ren era un fireasca, dar la care nici Dark nu avea un raspuns complet.
-Alice, a devenit un vampir si chiar nu inteleg de ce.
-Vampir? In caz ca nu observi afara e soare si eu nu m-am transformat in cenusa si nici nu lucesc ca vampiri din Twilight. Deci...?
-Nu stiu sa iti spun ce s-a intamplat cu tine, dar sper sa aflam cand o sa ne intalnim cu Chrono. Acum sa mergem.
-Inca o chestie, ti se pare in regula sa lucesti ca vampiri din Twilight?
-Ce? Glumesti? Mai bine as muri, decat sa lucesc ca aia!
-OK, vorbim mai tarziu, acum tineti-va de mine. Cei trei se prind de Dark care se teleporteaza in Iad, cu ei cu tot.

#9
Foarte interesant.
Imi pare rau pentru Dark.
E greu sa pierzi o persoana draga.
Sa speram ca va trece cu bine peste asta.
Imi pare rau pentru Elena.
Cam atat am avut de spus.
Spor la Scris! ^^
[Imagine: tumblr_lxg6bliYGm1qej54bo1_500.gif]

Stalk me, bite me and kill me with your love ~



Subiecte de discuție similare...
Subiect: Autor Răspunsuri: Vizite: Ultimul răspuns
  Mesagerul Diavolului Sushi 12 7.689 03-06-2013, 11:42 AM
Ultimul răspuns: Yami
  [Yaoi] Mana stanga a diavolului Nywa 30 14.098 11-01-2013, 02:26 PM
Ultimul răspuns: Natsuru
  Inima fara speranta Hope 6 3.810 05-08-2012, 03:36 PM
Ultimul răspuns: Hope
  Muzica pentru inima mea Hope 3 3.357 05-08-2012, 03:29 PM
Ultimul răspuns: Hope
  Otrava pentru inima mea Elena. 2 2.401 23-10-2011, 12:20 AM
Ultimul răspuns: kyra_kyralyne
  Crezi că există un portal È™i spre inima ta ? ( +16 *yaoi* ) ×Tα℮♏iᾔ× 21 8.679 02-10-2011, 02:32 PM
Ultimul răspuns: Addeh
  Inimă de ceară LoloMark 7 3.073 06-09-2011, 07:42 PM
Ultimul răspuns: LoloMark
  [romance / comedy] Pasii spre inima inima ta hiimera 24 14.484 28-04-2011, 12:14 AM
Ultimul răspuns: Lorely
  Bucăţi din inimă LoloMark 0 1.299 23-04-2011, 09:01 PM
Ultimul răspuns: LoloMark
  Å¢epuÅŸa ta înfiptă- n inima mea KarinaD 17 7.222 16-03-2011, 08:14 PM
Ultimul răspuns: Flash


Utilizatori care citesc acest subiect:
1 Vizitator(i)